Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement"

Transkript

1 Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement Klager bestilte telefonisk den 3. februar 2010 et konfirmationsarrangement hos indklagede til 37 personer, heraf 33 voksne og 4 børn, med afholdelse den 2. maj 2010 fra kl til kl Klager oplyste, at hun den 3. februar 2010 modtog en forhåndsreservation fra indklagede. Klager bemærkede, at hun betalte kr ,- i depositum. Den 12. februar 2010 afholdte klager og indklagede et møde, hvor følgende blev drøftet: Menu: Klage oplyste, at hun skulle forberede et menuforslag til næste møde. Klager stillede sig uforstående overfor indklagedes bemærkning omkring deres opførsel. Klager oplyste i den forbindelse, at der absolut ikke var nogen kommunikationsproblemer mellem klager og klagers datter. Natmad: Klager oplyste, at hun meddelte indklagede, at de ikke ønskede natmad, idet klagers datter skulle tidligt op næste dag. Tidspunkt: Klager forespurgte indklagede om, hvor længe arrangementet kunne vare, hvortil klager blev oplyst om, at de skulle være ude senest kl Klager oplyste yderligere, at hun ikke helt præcist vidste, hvad tid arrangementet hos indklagede kunne starte, idet klager ikke kendte tidsplanen endnu. Klager bemærkede, at det derfor blev aftalt, at arrangementet skulle starte kl Klager oplyste, at hun inviterede gæsterne til kl hos indklagede. Kage: Klager ønskede selv at medbringe kage til kaffen, idet det var tradition i klagers familie at lave hjemmelavet overflødighedshorn, italienske småkager samt jordbær dyppet i chokolade. Klager fik oplyst, at det alligevel ville koste kr. 15,- pr. person. Klager oplyste i den forbindelse, at hun var af den opfattelse, at det var prisen, såfremt hun skulle købe kagen hos indklagede. Lokalet: Klager fik fremvist lokalet, som klager fandt hyggeligt, men ikke særlig stort. Klager bekræftede at have sagt, at de bare kunne sidde lidt tæt. Gæster: Klager oplyste, at det blev aftalt, at klager skulle finde ud af, hvor mange gæster de blev i alt. I forlængelse af mødet den 12. februar 2010 modtog klager en mail fra indklagede med en ny forhåndsreservation med detaljer omkring indbetaling af depositum samt en liste over det klager skulle forberede til næste møde. Den 18. februar 2010 modtog klager en mail fra indklagede, hvori indklagede bekræftede klagers indbetaling af depositum. Indklagede havde ligeledes vedhæftet en bekræftelse på arrangementet. Klager oplyste, at hun i marts 2010 kontaktede indklagede, idet hun havde fået nogle uforudsete udgifter og derfor ønskede at få delt regningen i to. Indklagede svarede hertil, at dette ikke var normal kutyme, men at de gerne ville gøre en udtagelse. Klager bemærkede, at der på ordrebekræftelsen stod såfremt intet andet er aftalt, sker betalingen på dagen. Den 16. april 2010 afholdte klager og indklagede endnu et møde, hvor følgende blev drøftet:

2 Menu: Klager oplyste, at den endelige menu blev aftalt. Vin: Klager oplyste, at vin samt dessertvin, efter anbefaling fra indklagede, blev aftalt. Kage: Klager oplyste, at det ligeledes blev aftalt, at klager skulle komme forbi restauranten med bordkort, bordplan, blomsterdekorationer samt overflødighedshorn dagen før arrangementet til opbevaring hos indklagede. Gæster: Klager skulle fremsende det endelige deltagerantal, heraf hvor mange børn der deltog. Klager bemærkede, at det blev aftalt, at indklagede skulle fremsende en liste over det aftalte. Den 23. april 2010 fremsendte klager, som aftalt, en mail med deltagerantal og efterlyste samtidig den på mødet aftalte mail, som indklagede skulle have sendt. Klager modtog senere samme dag en mail fra indklagede med en ordrebekræftelse, som indklagede anmodede klager om at godkende. Klager oplyste, at hun hurtigt læste ordrebekræftelsen igennem og godkendte den pr. mail. Klager oplyste, at hun efter at have læst ordrebekræftelsen ordentlig igennem bemærkede, at tidspunktet for arrangementet pludseligt var ændret til kl Klager stillede sig undrende overfor denne ændring, idet der i de tidligere forhåndsreservationer havde stået kl Klager oplyste, at hun kontaktede indklagede for en forklaring på denne ændring. Indklagede bekræftede, at klager kun havde lokalet til kl , idet indklagede havde booket et andet arrangement kl Indklagede forsikrede ligeledes klager om, at en konfirmation ved fælles hjælp, godt kunne afholdes på fire timer. Klager rykkede, som den eneste mulighed, derfor starttidspunktet en ½ time frem, da det hele skulle passe med kirken, fotografen samt transport til Århus. Klager oplyste, at hun derudover var nødsaget til at låne et sommerhus således, at festen kunne fortsætte dér. Herunder var klager nødsaget til at indkøbe drikkevarer og tilbehør til 37 personer, da klager ikke kunne vide, hvor mange af gæsterne, der ville følge med. Den 1. maj 2010 ringede klager til indklagede, for at høre om de kunne komme forbi kl Klager oplyste, at tidspunktet passede indklagede fint. Klager bemærkede, at da klager og klagers far mødte op hos indklagede med det aftalte tilbehør samt kage, at indklagede virkede, som om hun ikke vidste, hvor hun skulle gøre af tingene. Klager oplyste i den forbindelse, at indklagede fandt en løsning, idet tilbehøret og kagen blev opbevaret i indklagedes kølerum. Klager oplyste, at hun og hendes far begge gjorde indklagede opmærksom på deres bekymringer omkring sluttidspunktet af arrangementet, hvortil indklagede henviste til, at hun jo havde ringet og informeret klager om dette. Klager oplyste i den forbindelse, at indklagede på intet tidspunkt havde ringet og informeret om dette. Konfirmationen den 2. maj 2010: Da klager ankom til indklagedes restaurant, meddelte hun indklagedes tjener, at de ville blive én voksen mindre og ét barn mere.

3 Klager bemærkede, at arrangementet blev jagtet igennem, idet indklagedes tjener havde en tidsplan, som han skulle overholde. Klager bemærkede ligeledes, at der kun var plads til 5 sek. pause før indklagedes tjener igen stod og kaldte folk ind, ligesom indslagene kom væltende ind. Klager bemærkede, at konfirmanden som den eneste fik en ekstra portion dessert, idet der ikke var mere til de andre børn i selskabet. Klager oplyste, at selskabet efter desserten fik lov til at strække benene i 5 min, idet der skulle ryddes af og gøres klar til kaffen. Da selskabet kom ind igen, bemærkede klager, at der var hældt dessertvin op til alle uden, at gæsterne var blevet spurgt, om de ønskede dette. Klager oplyste, at hun bad sin datter om at pakke gaverne sammen kl , og at gæsterne ligeledes begyndte at tage afsked med konfirmanden. Klager oplyste, at hun kl fik øjenkontakt med indklagedes tjener, der stod og bankede på sit ur. Klager oplyste yderligere, at mens hun stod og samlede sine ting kom indklagede hen til hende og spurgte, om de skulle afregne, hvilket klager stod uforstående overfor idet det, ifølge klagers opfattelse var aftalen, at regningen kunne deles i to. Den 4. maj 2010 modtog klager fakturaen fra indklagede pålydende kr ,-. Klagers bemærkninger til fakturaen var følgende: at klager var blevet faktureret for 33 voksne og 4 børn i stedet for 32 voksne og 5 børn. at klager var blevet faktureret for 4 flasker dessertvin, hvilket klager var utilfreds med, idet dessertvinen var blevet hældt til alle gæsterne uden de var blevet spurgt herom. at indklagede forlangte kr. 15,- pr. person for kage, som klager selv medbragte. at depositum kr ,- ikke var fratrukket den endelige regning. Klager oplyste, at hun den 5. maj 2010 kontaktede indklagede både telefonisk og på mail vedrørende fakturaen, men at dette kun resulterede i et rykkergebyr samt trussel om inkasso. Klager fremsatte krav om kompensation for ødelagt konfirmation samt reducering/rettelse af faktura. Indklagedes bemærkninger: Indklagede bekræftede, at der var indgået en aftale med klager vedrørende et konfirmationsarrangement til afholdelse den 2. maj Indklagede oplyste, at det aftalte tidspunkt for arrangementet var kl , jf. ordrebekræftelse af 23. april 2010 samt oplyst under indklagedes praktiske oplysninger. På mødet den 12. februar blev følgende drøftet: Menu: Indklagede oplyste, at det første møde med klager foregik i en meget upassende tone, og at der ligeledes var kommunikationsproblemer mellem klager og klagers datter, hvilket indvirkede i, at der ikke blevet aftalt en menu. Det blev derfor aftalt, at klager til næste møde skulle beslutte en menu.

4 Tidspunkt: Indklagede oplyste, at klager på mødet spurgte til, hvor længe de kunne blive hvorved indklagede oplyste, at såfremt de ønskede natmad, kunne de blive til kl. 1.00, ellers ville arrangementet slutte kl Herefter blev det aftalt, at arrangementet skulle starte kl Natmad: Indklagede oplyste, at klager ikke på det første møde vidste, om de ønskede natmad. Lokalet: Indklagede oplyste, at klager på første møde fik fremvist lokalet, og at indklagede ligeledes gjorde klager opmærksom på, at der maksimalt kunne være 35 personer samt maksimalt 30 personer, såfremt klager ønskede buffet. Hertil skulle klager have oplyst, at det skulle indklagede ikke tænke på, da de bare kunne sidde noget tættere. Indklagede bekræftede, at klager kontaktede hende vedrørende en aftale omkring betaling, da klager ønskede at få delt regningen i to af økonomiske årsager. Indklagede oplyste, at hun havde meddelt klager, at dette ikke var normal procedure, men at hvis klager ikke kunne finde en anden løsning, ville indklagede tænke over det. Indklagede oplyste, at det blev aftalt, at klager skulle vende tilbage. Indklagede oplyste, at klager ikke vendte tilbage og forventede derfor, at klager ville betale på dagen i henhold til indklagedes normale betalingsbetingelser. På mødet den 16. april 2010 blev følgende drøftet: Menu: Indklagede oplyste, at klager fremlagde et ønske til en menu, der strakte sig udover indklagedes eget menukort, hvilket indklagede efterlevede på trods af, at dette ville indebære indkøb af råvarer, som indklagede normalt ikke havde i restauranten. Kage/tilbehør: Det blev ligeledes aftalt, at klager skulle komme med bordkortene dagen før, og at kager og blomster skulle afleveres på dagen. Indklagede oplyste, at hun den 23. april 2010 blev gjort opmærksom på, at klager i sine invitationer, havde skrevet starttidspunkt kl Indklagede oplyste, at hun flere gange ringede til klager, for at få aftalt det endelige arrangement. Indklagede bemærkede i den forbindelse, og at hun igen spurgte klager, om de holdt fast i, at de kun blev til de havde fået kaffe. Klager bekræftede dette overfor indklagede, at de kun ønskede kaffe. Indklagede oplyste herefter overfor klager, at de ville booke et andet arrangement til kl Indklagede oplyste, at klager kontaktede hende, idet klager ikke længere var sikker på, at de ville kunne nå at blive færdige til kl Indklagede forklarede i den forbindelse klager, at klager jo var informeret omkring sluttidspunktet samt, at indklagede havde booket et andet selskab om aftenen. Indklagede oplyste, at klager den 28. april 2010 igen kontaktede hende med henblik på sluttidspunktet. Indklagede forslog, at klager valgte at starte kl som oprindeligt aftalt. Dette ønskede klager ikke. I forbindelse med, at klager og hendes far var forbi indklagedes restaurant med blomster og kage, prøvede klager og hendes far endnu en gang, at få ændret sluttidspunktet. Indklagede prøvede derfor endnu en gang at få klager til at flytte starttidspunktet til kl i stedet for kl

5 Indklagede oplyste, at det blev aftalt, at selskabet senest skulle gå til bords kl for at kunne nå det hele. Den 1. maj 2010 om formiddagen ringede klager til indklagede for at forhøre sig, om de måtte komme om eftermiddagen og aflevere blomsterne, hvortil indklagede svarede, at det ikke passede så godt, men at de nok skulle finde en løsning. Indklagede oplyste, at klager kom kl medbringende et overflødighedshorn samt blomster. Indklagede oplyste, at klager forventede, at indklagede kunne opbevare dette til næste dag. Indklagede oplyste klager, at de ikke havde plads til alt dette, og at de ikke kunne stå inde for, at blomsterne ville se pæne ud på dagen. Konfirmationen den 2. maj 2010: Indklagede oplyste, at klager først selv ankom til indklagedes restaurant kl , og de gik først til bords kl Indklagedes tjener oplyste til indklagede, at klager ikke var særlig samarbejdsvillig og gjorde alt for at trække tiden ud. Indklagede kunne ikke bekræfte klagers påstand om, at klager bad konfirmanden om at pakke pakkerne sammen kl , men indklagede kunne blot konstatere, at dette først skete kl samt at gæsterne først var ude kl Indklagede stillede sig underne over for klagers punkt omkring, at der ikke var mere is til alle børnene. Klager havde bestilt portionsanrettet dessert, men idet der var en ekstra portion i overskud, var det for at glæde konfirmanden, at indklagedes tjener tilbød denne til hende. Indklagede oplyste, at dessertvinen blev serveret under desserten, og ikke kaffen som oplyst af klager. Indklagede oplyste ligeledes, at de af gæsterne, der sad ved bordene var blevet spurgt om de ønskede dessertvin, men det var normal kutyme hos indklagede, at der blev skænket op ved de tomme sæder. Indklagede oplyste, at klager havde forespurgt på, om det var i orden, at de selv medbragte kage til kaffen, hvilket var i orden med indklagede. Indklagede oplyst herefter klager, at det ville koste kr. 15,- (for kage) + kr. 35,- (for kaffe/the ad libitum). Indklagede oplyste, at da indklagedes tjener forsøgte at afregne med klager blev klager ved med at undgå ham. Da indklagede selv henvendte sig direkte til klager, kiggede klager på hende og sagde at indklagede godt vidste, at hun ingen penge havde, og at hun gerne ville betale over nogle gange. Indklagede oplyste følgende: at indklagede bekræftede, at klager på dagen havde henvendt sig til indklagedes tjener og informeret om, at de havde en ændring med hensyn til antallet af gæster. Indklagede oplyste ligeledes, at ændring af antallet af gæster skulle meddeles indklagede senest 7 dage før afholdelse af arrangementet, jf. ordrebekræftelsen. Indklagede oplyste, at antallet af gæster herefter ville være bindende, og at der var blevet afregnet herefter. at det var indklagede uvedkommende, om gæsterne kunne lide dessertvinen eller ej, idet dette måtte være en smagssag. Indklagede oplyste, at der var blevet afregnet pr. hele flasker.

6 at indklagede oplyste, at der var blevet afregnet kr. 15,- pr. person for kagen, jf. ordrebekræftelsen. Indklagede bemærkede, at beløbet dækkede porcelæn, opvask og tjener. Indklagede oplyste, at der på samme måde var blevet afregnet kr. 35,- for kaffe pr. person, jf. ordrebekræftelsen. at depositummet tilbagebetales, når det samlede fakturabeløb var betalt. Indklagede oplyste afslutningsvis, at klager igennem hele forløbet havde en forventning om, at alt skulle indrettes efter dem på trods af, at de på ingen måde selv forsøgte at være samarbejdsvillige. Indklagede fremsatte krav om, at klagers krav afvises. Nævnet lagde til grund, at der mellem parterne den 3. februar 2010 var indgået en aftale om afholdelse af et konfirmationsarrangement den 2. maj Indklagede havde tre gange skriftligt, den 3., 12. og 18. februar 2010, meddelt klager, at arrangementets varighed var fra kl Indklagede havde herefter ensidigt og uden klagers foregående accept ændret dette til en varighed fra kl Denne ændring var først meddelt klager ca. 10 dage før den planlagte afholdelse af arrangementet. Nævnet fandt, at indklagede herved væsentligt havde misligholdt den mellem parterne indgåede aftale. Nævnet bemærkede, at ændringen skete så sent, at klager ikke havde nogen reel mulighed for at træffe aftale om et arrangement til anden side. Efter det om arrangementets forløb oplyste, lagde nævnet til grund at dette, på grund af den væsentlige tidsmæssige indskrænkning, havde et utilfredsstillende forløb. Der tilkom derfor klageren et afslag, som fastsættes til 15 % af den fakturerede pris eller 3.183,60 kr. Indklagede skulle endvidere refundere klager gebyret for sagens behandling ved Ankenævnet kr. 150,-, jf. vedtægternes 6, stk. 1. For så vidt angår de øvrige klagepunkter bemærkede nævnet, at klager ved mail af 23. april 2010 meddelte indklagede, at der ville være 33 voksne og 4 børn til arrangementet. Klager var ikke berettiget til at ændre dette antal på selve datoen, med den virkning, at prisen skulle ændres. Indklagede var, jf. ordrebekræftelsen, berettiget til at kræve betaling for kaffe/the og kage som sket. Nævnet fandt det endvidere ikke godtgjort, at servering af dessertvin var sket udover det ønskede. Indklagede havde ved mail af 8. maj 2010 meddelt, at depositum vil blive overført når fakturaen var betalt. Der kan herefter ikke gives klager medhold i de øvrige klagepunkter. Afgørelse af 28. oktober 2010

I forbindelse med afviklingen var der imidlertid en række forhold, som klager ikke var tilfreds med, det drejede sig om følgende forhold:

I forbindelse med afviklingen var der imidlertid en række forhold, som klager ikke var tilfreds med, det drejede sig om følgende forhold: Ankenævnets j.nr.: 2017-0497 - Klage over afvikling af konfirmation Sagsfremstilling: Klager afholdt den 25.-26. maj 2017 et konfirmationsarrangement hos indklagede. Klager havde forud herfor modtaget

Læs mere

Ankenævnets j.nr Fejl og mangler vedr. selskabsarrangement

Ankenævnets j.nr Fejl og mangler vedr. selskabsarrangement Ankenævnets j.nr. 4858521-0015 Fejl og mangler vedr. selskabsarrangement Klager bestilte den 3. februar 2009 et bryllupsarrangement til afholdelse hos indklagede den 27. juni 2009 for 53 personer klokken

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

I juni 2012 rettede klager personlig henvendelse til indklagede med henblik på afholdelse af selskabsarrangement for ca. 40 personer hos indklagede.

I juni 2012 rettede klager personlig henvendelse til indklagede med henblik på afholdelse af selskabsarrangement for ca. 40 personer hos indklagede. Ankenævnets j.nr. 2012-1208 - Tvist om pris for afholdelse af selskab. I juni 2012 rettede klager personlig henvendelse til indklagede med henblik på afholdelse af selskabsarrangement for ca. 40 personer

Læs mere

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017.

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017. Ankenævnets Journal nr.: 2017-0839 Omplacering - Afvikling af bryllup Sagsfremstilling: Klager bookede I december 2016 et bryllupsarrangement hos indklagede, som bestod af en reception, middag og efterfølgende

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Michael H. Jørgensen A/S Labæk 13 4300 Holbæk Ifølge retsbogsudskrift af 16. september 2009 fra retten i Holbæk blev den mellem parterne verserende retssag

Læs mere

Klager havde efter selskabets afvikling en række klagepunkter i forbindelse med afviklingen. Det drejede sig om følgende:

Klager havde efter selskabets afvikling en række klagepunkter i forbindelse med afviklingen. Det drejede sig om følgende: Ankenævnets Journal nr.: 2018-0113 - Klage over afvikling af selskab Sagsfremstilling: Klager bookede i november 2017 et selskabsarrangement hos indklagede til afvikling den 20. januar 2018. Kuvertprisen

Læs mere

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen.

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen. 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/advokat Morten Kaas-Vinther Hillerød Port Sdr. Jernbanevej 18 D 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Side1 AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Lopper, manglende terrasse, manglende WIFI, rengøringstilstand og øvrige mangler Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt,

Læs mere

KENDELSE. EDC Kaj Klinkby Ejendomsmægleranpartsselskabet EDC Vejle Nørretorvet 12 7100 Vejle

KENDELSE. EDC Kaj Klinkby Ejendomsmægleranpartsselskabet EDC Vejle Nørretorvet 12 7100 Vejle 1 København, den 15. maj 2012 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Kaj Klinkby Ejendomsmægleranpartsselskabet EDC Vejle Nørretorvet 12 7100 Vejle Nævnet har modtaget klagen den 10. oktober 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig i den forbindelse til indklagede. 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Henrik Møller Andersen Hovedgaden 21 4270 Høng Sagen angår spørgsmålet, om den mellem indklagede og klagerne indgåede formidlingsaftale

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0259 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER PS (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL

Læs mere

Den 8. juni 2014 skrev klager til indklagede og spurgte om indklagede havde modtaget klagers svar af 3. juni 2014.

Den 8. juni 2014 skrev klager til indklagede og spurgte om indklagede havde modtaget klagers svar af 3. juni 2014. Ankenævnets journal nr.: 2014-1022 - Afbestilling af mad til bryllup. Klager rettede i slutningen af april 2014 henvendelse til indklagede og bad om et tilbud på levering af mad til klagers bryllup, som

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen

Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C Tel. +45 35 36 51 21 kontakt@hrt-ankenaevn.dk www.hrt-ankenaevn.dk Gæstens sikkerhed

Læs mere

Ankenævnets journal nr.: Mangler ved afvikling af fødselsdagsselskab

Ankenævnets journal nr.: Mangler ved afvikling af fødselsdagsselskab Ankenævnets journal nr.: 2014-1303 - Mangler ved afvikling af fødselsdagsselskab Klager afholdt den 25. oktober 2014 sin 60 års fødselsdag hos indklagede. Klager havde bestilt arrangementet den 7. august

Læs mere

Øvrige salgsfremmende foranstaltninger I alt inkl. moms overført fra salgsbudgettet, pkt. 5.1. kr. 37.500,00 Vederlaget er beregnet Som fast salær

Øvrige salgsfremmende foranstaltninger I alt inkl. moms overført fra salgsbudgettet, pkt. 5.1. kr. 37.500,00 Vederlaget er beregnet Som fast salær 1 København, den 2. oktober 2008 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Klaus Jørgensen, Kim Holm og Morten Hauberg Bagsværd Hovedgade 93 2880 Bagsværd Sagen angår spørgsmålet, om indklagede

Læs mere

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals.

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals. Ankenævnets journal nr.: 2017-0575 Betaling for overnatning Sagsfremstilling: Klager bestilte i december 2016 et ophold med sin familie hos indklagede fra den 27.5.2017 (lørdag) til den 28.5.2017 (søndag).

Læs mere

Ankenævnets Journal nr.: Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning

Ankenævnets Journal nr.: Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning Ankenævnets Journal nr.: 2018-0678 - Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning Sagsfremstilling: Klager havde til en fest den 25. aug. 2018 booket indklagede, som driver virksomhed med mobil

Læs mere

Ankenævnets j.nr 4858510-0008 Indklagede afbestilte bryllupsarrangement

Ankenævnets j.nr 4858510-0008 Indklagede afbestilte bryllupsarrangement Ankenævnets j.nr 4858510-0008 Indklagede afbestilte bryllupsarrangement Den 30. september 2008 underskrev klager kontrakt med indklagede om afholdelse af bryllupsmiddag den 3. juli 2009 for 50-60 personer.

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet. 1 København, den 11. april 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Lise Christiansen, Lene Pedersen og Steen Christiansen Hovedgaden 46 3220 Tisvildeleje Nævnet har modtaget klagen den

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0027 afsagt den 16. juni 2015 ****************************** KLAGER ES (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Trier Ski A/S Trier Ski A/S REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA.

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA. Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Gæstens sikkerhed Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem parterne i forbindelse med reservation, afvikling af et arrangement

Læs mere

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement Ankenævnets journal nr.: 2017-0199 Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement Sagsfremstilling: Klager bestilte hos indklagede selskabslokaler, mad mv. til afvikling af en fælles 30

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [F] [A] REJSEMÅL DR s store juleshow, København.

Læs mere

Klager. J.nr LI. København, den 22. januar 2015 KENDELSE. ctr. RealMæglerne BOtikken ApS Vangedevej Gentofte

Klager. J.nr LI. København, den 22. januar 2015 KENDELSE. ctr. RealMæglerne BOtikken ApS Vangedevej Gentofte 1 København, den 22. januar 2015 KENDELSE Klager ctr. RealMæglerne BOtikken ApS Vangedevej 2 2820 Gentofte Nævnet har modtaget klagen den 1. september 2014. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 64/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 20.6. 4.7.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 26.148,- inkl. børnerabat samt

Læs mere

KENDELSE. statsaut. ejendomsmæglere MDE Uffe Jeppesen og Lars Lyster Nielsen v/advokat Verner Sørensen Krøyers Pakhus Krøyers Stræde 3 5700 Svendborg

KENDELSE. statsaut. ejendomsmæglere MDE Uffe Jeppesen og Lars Lyster Nielsen v/advokat Verner Sørensen Krøyers Pakhus Krøyers Stræde 3 5700 Svendborg 1 København, den KENDELSE (Klager) ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Uffe Jeppesen og Lars Lyster Nielsen v/advokat Verner Sørensen Krøyers Pakhus Krøyers Stræde 3 5700 Svendborg Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17 420 Klager: XX Indklagede: Oister Mobil Scandiagade 8, 5. sal 2450 København SV Danmark CVR: 26123445 Klagetema: Mobilt bredbånd aftaleforhold mangler hæve adgang opsigelsesvarsel

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0082 UL/bib. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Jørgen Klode Københavnsvej 152 4000 Roskilde

Klager. J.nr. 2011-0082 UL/bib. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. Jørgen Klode Københavnsvej 152 4000 Roskilde 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Jørgen Klode Københavnsvej 152 4000 Roskilde Nævnet har modtaget klagen den 6. maj 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klager har krav på

Læs mere

Konfirmationsmenuer 2017

Konfirmationsmenuer 2017 info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her pa Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 348/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 2.9.-9.9.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 4.400 kr. kr. (inkl. flytillæg)

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Efter regning: Der er indgået aftale om betaling efter regning, hvilket betyder, at ved

Efter regning: Der er indgået aftale om betaling efter regning, hvilket betyder, at ved 1 København, den 3. juli 2012 KENDELSE Klager ctr. Nybolig Jan Milvertz Slagelse A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Nævnet har modtaget klagen den 30. januar 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Konfirmation VI KAN MERE... -end du tror! Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN

Konfirmation VI KAN MERE... -end du tror! Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN Konfirmation 2017 Vi glæder os til at byde forårets konfirmander VELKOMMEN Vestergade 45 DK-5700 Svendborg Tlf: +45 6221 6699 Følg os på Facebook dk@danhostel-svendborg.dk Konfirmationsmenu Velkomst Asti

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0087 li. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. ctr. DiBa Bolig A/S Axeltorv 4 4700 Næstved

Klager. J.nr. 2012-0087 li. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. ctr. DiBa Bolig A/S Axeltorv 4 4700 Næstved 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klager ctr. DiBa Bolig A/S Axeltorv 4 4700 Næstved Nævnet har modtaget klagen den 5. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på vederlag

Læs mere

Mellem [navn] som arrangør og [navn] hotel indgås aftale om arrangement den for 70 personer,

Mellem [navn] som arrangør og [navn] hotel indgås aftale om arrangement den for 70 personer, Ankenævnets journal nr.: 2018-0435 - Klage vedrørende afbestilling Sagsfremstilling: Klager indgik den 7. februar 2017 med indklagede aftale om afvikling af klagers bryllup hos indklagede. Af den skriftlige

Læs mere

ÅRSBERETNING. for. Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme

ÅRSBERETNING. for. Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme ÅRSBERETNING for Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme 1998 / 1999 2 ÅRSBERETNING for Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme for perioden 1998 og 1999 Indholdsfortegnelse: 1. Forord 2. Sammensætning

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde 3 ejerlejligheder til salg i en ejendom. Klagerne var interesserede i at afgive bud på en af ejerlejlighederne.

KENDELSE. Indklagede havde 3 ejerlejligheder til salg i en ejendom. Klagerne var interesserede i at afgive bud på en af ejerlejlighederne. 1 København, den 25. september 2009 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler Annemette Lyngh Fælledvej 18 2200 København N Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne

Læs mere

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning.

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning. info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her på Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0199 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER KEH (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Detur Denmark ApS Detur Denmark ApS REJSEMÅL

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0179 aq. København, den 15. marts 2012 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør

Klager. J.nr. 2011-0179 aq. København, den 15. marts 2012 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Henrik Kjeldsen Østergade 2 4230 Skælskør Nævnet har modtaget klagen den 31. august 2011. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers opsigelse af formidlingsaftalen har krav på betaling af den udstedte faktura.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers opsigelse af formidlingsaftalen har krav på betaling af den udstedte faktura. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. WEBM2 A/S Sundsholmen 14 9400 Nørresundby Nævnet har modtaget klagen den 22. juni 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede efter klagers

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Bolig-Ringen af 2005 ApS v/advokat Vibeke Asmin Hansen Gravene 2 8800 Viborg Sagen angår spørgsmålet, om der på handelstidspunktet gjaldt en skriftlig

Læs mere

KENDELSE. Sælger indhentede selv en tilstandsrapport på ejendommen. Rapporten var dateret den 15. februar 2007.

KENDELSE. Sælger indhentede selv en tilstandsrapport på ejendommen. Rapporten var dateret den 15. februar 2007. 1 København, den 26. oktober 2009 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Søren Villadsen Bredgade 10 9490 Pandrup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0114 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY. 2791 Dragør Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 268/05. afsagt den 12. december 2005 ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 268/05 afsagt den 12. december 2005 ********************************* KLAGER G L (4 voksne og 1 barn ) Pottemagerporten 11 2650 Hvidovre SALGSBUREAU ARRANGØR

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og indgik derfor den 4. oktober 2005 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 8850 Bjerringbro Sagen angår spørgsmålet, om indklagede indgik aftale om berigtigelse af handlen

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling som krævet i forbindelse med klagers opsigelse af formidlingsaftalen.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling som krævet i forbindelse med klagers opsigelse af formidlingsaftalen. 1 København, den 7. februar 2017 KENDELSE Klager mod Nem-ejendomsmægler ApS Marielundvej 43 B 2730 Herlev Nævnet har modtaget klagen den 11. oktober 2016. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom, som var et fritidslandbrug.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom, som var et fritidslandbrug. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendoms MDE Ole Lindgreen v/advokat Sten Mørck Thomsen H.C. Andersens Boulevard 38 1553 København V Ifølge retsbogsudskrift af 11. juni 2009

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 16 526 Klager: NN Indklagede: Yousee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Internet Aftaleforhold Gravearbejde Lydfiler Nævnets sammensætning:

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav betaling af salær og dokumentationsomkostninger,

Læs mere

Klager. J.nr LI. København, den 31. maj 2018 KENDELSE. mod. Ejendomsmægler MDE Mads Windahl Falkoner Alle 18B 2000 Frederiksberg

Klager. J.nr LI. København, den 31. maj 2018 KENDELSE. mod. Ejendomsmægler MDE Mads Windahl Falkoner Alle 18B 2000 Frederiksberg 1 København, den 31. maj 2018 KENDELSE Klager mod Ejendomsmægler MDE Mads Windahl Falkoner Alle 18B 2000 Frederiksberg Nævnet har modtaget klagen den 8. januar 2018. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. Siesbye Kapsch ApS Gothersgade 43 1123 København K Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet fejlagtige oplysninger i forbindelse med klagers afgivelse

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0133 li/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2012-0133 li/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Palle Ørtoft Hadsundvej 59, Vejgaard 9000 Aalborg Nævnet har modtaget klagen den 10. juli 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klager har opnået det provenu, han er blevet stillet i udsigt af indklagede.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klager har opnået det provenu, han er blevet stillet i udsigt af indklagede. 1 København, den 19. december 2011 KENDELSE Klager ctr. Realmæglerne Kurt Strøm ApS Søndergade 8D 9300 Sæby Nævnet har modtaget klagen den 23. maj 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klager har

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har udført et mangelfuldt mæglerarbejde og derfor skal tåle en reduktion af sit vederlag.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har udført et mangelfuldt mæglerarbejde og derfor skal tåle en reduktion af sit vederlag. 1 København, den 30. november 2017 KENDELSE Klager mod Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Nævnet har modtaget klagen den 29. april 2017. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse med, at klagernes handel ikke blev gennemført. 1 København, den 8. marts 2010 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS Øverødvej 11 2840 Holte Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klagerne i forbindelse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler. Ikke-medlemsvirksomhed

Afgørelse fra Ankenævn for biler. Ikke-medlemsvirksomhed Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 16173 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 39070634 Åle auto og undervognscenter IVS Brædstrupvej 51 7160 Tørring Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale.

Sælger bekræfter ved sin underskrift, at have modtaget kopi af salgsbudget og underskrevet formidlingsaftale. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Lone Bülow Gram Søborg Hovedgade 14 2860 Søborg Sagen angår spørgsmålet, om der mellem parterne er indgået en gyldig

Læs mere

BedreBegravelse.dk ApS v/ Natursten.dk ApS Djalma Lunds Gård 1 4000 Roskilde

BedreBegravelse.dk ApS v/ Natursten.dk ApS Djalma Lunds Gård 1 4000 Roskilde AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BEDEMANDSBRANCHEN Forbruger: NN Bedemand: BedreBegravelse.dk ApS v/ Natursten.dk ApS Djalma Lunds Gård 1 4000 Roskilde Klageemne: Klage over aftalen og to eftersendte fakturaer

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15954 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 27071619 Autogearhuset v/alen Krisko Strandgade 26 8700 Horsens Klagen vedrører: Reparation af bil Modtagne dokumenter:

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne ønskede at købe. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Arne Skafdrup Lindegårdsvej 10 A 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 26. september 2012. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med bryllupsarrangement

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med bryllupsarrangement Ankenævnets journal nr.: 2018-0523 - Mangler i forbindelse med bryllupsarrangement Sagsfremstilling: Klager afholdt den 30. juni 2018 et bryllupsarrangement hos indklagede. Af ordrebekræftelsen fremgik

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 73/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 73/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Gran Canaria, 12.11.-26.11.2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 12.646 kr. Utilfredsstillende rejsearrangement

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen. 1 København, den 21. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Kurt Hansen A/S Hundige Strandvej 197 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 9. februar 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Agii Apostoli, Kreta. 20.7.-3.8.2017.

Læs mere

J.nr. 2012-0081 UL/bib. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev. ctr.

J.nr. 2012-0081 UL/bib. København, den 9. oktober 2012 KENDELSE. Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev. ctr. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Annette og Finn-Ole Kofod Runddyssen 45 2730 Herlev ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Gurli Hansen Nørregade 4 3700 Rønne Nævnet har modtaget klagen den 23. april

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner ved deleklip.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner ved deleklip. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0379 Klageren: XX 5500 Middelfart Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0035 Klageren: XX 7500 Holstebro Indklagede: Arriva CVRnummer: 18429101 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin villalejlighed og indgik derfor den 18. februar 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin villalejlighed og indgik derfor den 18. februar 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech v/ advokat Steen Lundbye Nørre Voldgade 19 1358 København K Nævnet har modtaget klagen den 28. januar

Læs mere

Klager. København, den 18. november 2008 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde

Klager. København, den 18. november 2008 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Hersegade 18 4000 Roskilde Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at køber ikke

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klager som følge af mangelfulde oplysninger om hjemfaldspligt.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig over for klager som følge af mangelfulde oplysninger om hjemfaldspligt. 1 København, den 2. oktober 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Annemette Lyngh Frederikssundsvej 29 2400 København NV Sagen angår spørgsmålet, om indklagede er erstatningsansvarlig

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Manglende tilbagebetaling af depositum Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet Tænk Claus Steffen Hansen, Forbrugerrådet

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 15. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. EDC Assens ApS Østergade 45 5610 Assens Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klagerne ikke overholdt 6-dages fristen for fortrydelse

Læs mere

Klager. J.nr aq. København, den 17. oktober 2018 KENDELSE. mod. Ejendomsmægler MDE Aliice Skovby Niels Frederiksens Alle Rødovre

Klager. J.nr aq. København, den 17. oktober 2018 KENDELSE. mod. Ejendomsmægler MDE Aliice Skovby Niels Frederiksens Alle Rødovre 1 København, den 17. oktober 2018 KENDELSE Klager mod Ejendomsmægler MDE Aliice Skovby Niels Frederiksens Alle 31 2610 Rødovre Nævnet har modtaget klagen den 20. maj 2018. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 27. september 2016 Sagsnr. 2016-859/HCH 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [advokat A] på vegne af [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema:

Læs mere

KENDELSE. Klagerne var interesseret i at købe ejendommen og fik ejendommen fremvist af indklagede.

KENDELSE. Klagerne var interesseret i at købe ejendommen og fik ejendommen fremvist af indklagede. 1 København, den 6. september 2016 KENDELSE Klager mod Lone Bøegh Henriksen A/S Nordstensvej 9 3400 Hillerød Nævnet har modtaget klagen den 26. april 2016. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest.

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest. Bryllup Huset på Holmen Restaurant 56 ligger på Charlotte Amalies Bastion i et ammunitionslager, som blev bygget i 1744 og var i funktion indtil 1970, hvor hæren rømmede Bådsmandsstrædes kaserner. Huset

Læs mere

Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli 2017.

Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli 2017. Ankenævnets journal nr.: 2017-0584 - Klage over bondegårdsferie Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 16110 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30705092 Hundige AC Holding ApS Hundige Strandvej 27 2670 Greve Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød

Klager. København, den 8. juni 2009 KENDELSE. ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød 1 København, den 8. juni 2009 KENDELSE Klager ctr. Dan Risør Slotsgade 65 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om klager har krav på at få forrentet indklagedes afregningsbeløb, når indklagede ikke straks

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A], Glostrup.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A], Glostrup. København, den 20. december 2017 Sagsnr. 2017-2339/ADH 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Wivi H. Larsen som principal for advokatfuldmægtig [A],

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Klager. Indklagede. J.nr LI. København, den 29. februar 2016 KENDELSE. mod. Nævnet har modtaget klagen den 9. december 2015.

Klager. Indklagede. J.nr LI. København, den 29. februar 2016 KENDELSE. mod. Nævnet har modtaget klagen den 9. december 2015. 1 København, den 29. februar 2016 KENDELSE Klager mod Indklagede Nævnet har modtaget klagen den 9. december 2015. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på vederlag som krævet i forbindelse

Læs mere

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E

København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 K E N D E L S E København, den 27. juni 2011 J. nr. 2010-03-0777 GYS/CSI/JML 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X ApS v/direktør Y klaget over advokatfirmaet A og advokat B. Sagens tema: Klagen

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0186 Klageren: XX 6650 Brørup Indklagede: Sydtrafik CVRnummer: 29 94 28 97 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. da

Læs mere

Klager. Klager. J.nr aq. København, den 8. marts 2018 KENDELSE. mod. Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade Søborg

Klager. Klager. J.nr aq. København, den 8. marts 2018 KENDELSE. mod. Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade Søborg 1 København, den 8. marts 2018 KENDELSE Klager og Klager mod Lone Bøegh Henriksen A/S Søborg Hovedgade 87 2860 Søborg Nævnet har modtaget klagen den 20. august 2017. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede, efter at klager ikke accepterede et købstilbud, har krav på betaling af vederlag. 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler Anne Marie Nymark Jensen Ansgarsvej 2 9600 Aars Nævnet har modtaget klagen den 7. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0036 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER ENJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Århus Charter A/S Århus Charter A/S

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer)

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0339 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende zone. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0069 aq. København, den 17. januar 2013 KENDELSE. ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby

Klager. J.nr. 2012-0069 aq. København, den 17. januar 2013 KENDELSE. ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby 1 København, den 17. januar 2013 KENDELSE Klager ctr. Danbolig Kristjansen & Partnere Brotorvet 2 9400 Nørresundby Nævnet har modtaget klagen den 11. april 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0482 /FR-AIQ

ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0482 /FR-AIQ ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0101-0482 /FR-AIQ Klager: Indklaget energiselskab: NN 4760 Vordingborg SEAS-NVE Net A/S CVR 2811 3285 & SEAS-NVE Strømmen A/S CVR 2421 3528 Hovedgaden 36 4520 Svinninge Nyropsgade

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af vederlag som krævet. 1 København, den 14. april 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mariagervej 106 8900 Randers Nævnet har modtaget klagen den 16. december 2010. Klagen angår spørgsmålet om,

Læs mere