København den 23. august Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "København den 23. august Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005"

Transkript

1 RADIO- OG TV-NÆVNET København den 23. august 2006 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005 De otte regionale TV 2-virksomheder TV2/NORD, TV/MIDT-VEST, TV 2/ØSTJYLLAND, TV SYD, TV 2/FYN, TV2 ØST, TV 2/LORRY og TV 2/BORNHOLM har pr. 1. maj 2006 indsendt sine redegørelser for opfyldelse af public service kontrakterne for 2005 til Radio- og tv-nævnet. Nævnet skal ifølge radio- og fjernsynslovens 40, stk. 2 1, afgive sin udtalelse herom. 1. De regionale TV 2-stationers public service kontrakter Public service-kontrakterne mellem kulturministeren og de otte regionale TV 2- virksomheder er gældende fra 1. januar 2003 til 31. december MEDIESEKRETARIATET VOGNMAGERGADE 10, KØBENHAVN K TELEFON FAX rtv@mediesekretariat.dk CVR nr Kontrakterne omfatter alene de regionale TV 2-stationers public servicevirksomhed, jf. 31 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, og vedrører således ikke stationernes anden virksomhed, jf. lovens 33. Formålet med kontrakterne er at præcisere, hvilke opgaver stationerne forventes at opfylde, og at udstikke rammerne inden for hvilke public service-virksomheden kan drives. De indholdsmæssige krav er de samme i de otte public service-kontrakter. Kontrakternes krav til de regionale TV 2-stationers programvirksomhed omfatter bl.a.: Nyheder og oplysning i regionens område. De regionale TV 2- virksomheder er forpligtet til over for hele befolkningen i virksomhedens område via fjernsyn at sikre programmer omfattende nyhedsformidling og oplysning. Kvalitet og alsidighed Der skal i udbuddet tilstræbes kvalitet og alsidighed. Ved programlægningen skal der lægges afgørende vægt på hensynet til informations- og ytringsfriheden. Ved informationsformidlingen skal der lægges vægt på saglighed og upartiskhed. 1 Radio- og fjernsynslovens 40, stk. 2 har følgende ordlyd: Radio- og tv-nævnet skal endvidere afgive udtalelse om radio- og tv-foretagenders redegørelser for opfyldelse af public service-kontrakterne.

2 - 2 - Debat Udsendelsesvirksomheden skal sikre befolkningen i den enkelte region adgang til væsentlig samfundsinformation og debat. Regional tilknytning og mangfoldighed. De regionale TV 2-stationer skal ved programlægningen lægge vægt på tilknytning til regionen og således afspejle den mangfoldighed af kultur, livsopfattelse og levevilkår, der er i regionen. Entrepriseforpligtelse. De regionale TV 2-stationer skal producere nyheds- og aktualitetsprogrammer. Øvrige programmer tilvejebringes fortrinsvis ved køb hos øvrige producenter. Aktiv sprogpolitik. Regionerne skal medvirke til at bevare og udvikle det danske sprog, så seere møder og oplever et korrekt og forståeligt dansk. Regional leverandør til den landsdækkende TV 2 virksomhed For i TV 2 s landsdækkende nyheds- og aktualitetsudsendelser at sikre en reel landsdækning indgås der på forretningsmæssige vilkår nærmere aftaler mellem Regionerne og TV 2/DANMARK A/S, hvorved Regionerne i en vis udstrækning virker som regionale leverandører til den landsdækkende virksomhed. EU-krav Krav om bl.a. andel af europæiske programmer, om andel af europæiske programmer fra uafhængige tv-producenter og om beskyttelse af børn og unge skal opfyldes. Bevaring af programarkiver, kulturarv mv. De regionale TV 2-stationer skal blandt andet af kulturarvsmæssige hensyn bevare sine programarkiver og skal aktivt arbejde for i videst muligt omfang at kunne gøre programarkiverne tilgængelige for befolkningen og forskermiljøerne. Dialog med befolkningen. De regionale stationer skal sikre en dialog med befolkningen i regionen, herunder særligt med lytter- og seerorganisationerne, om programvirksomheden. Denne dialog kan finde sted gennem repræsentantskabet, hvori lytter- og seerorganisationerne er repræsenterede. Af kontrakternes punkt 5 fremgår, at de regionale TV 2-stationer hvert år skal udarbejde en redegørelse for, hvordan public service-forpligtelserne er blevet opfyldt i det forudgående kalenderår. Denne redegørelse skal senest den 1. maj indsendes til Radio- og tv-nævnet med henblik på nævnets vurdering. Redegørelsen skal endvidere sendes til kulturministeren. Der er er ikke fastsat specifikke indholdsmæssige krav til stationernes public service-redegørelser.

3 De otte redegørelser De otte regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser er publikationer af ca A4-siders omfang, nogle dog noget længere. Samtlige redegørelser er tilgængelige på de enkelte stationers hjemmesider, som er følgende: For så vidt angår de talmæssige oplysninger der ligger til grund for redegørelserne, er disse revideret af Rigsrevisionen. TV SYDs redegørelse er, da stationen som den eneste af de regionale TV 2-stationer er organiseret som et aktieselskab, revideret af selskabets egen revisor, RSM Plus, Skærbæk. 3. Radio- og Tv-nævnets generelle kommentarer Nævnet har i sin vurdering af de otte regionale TV 2-stationers redegørelser lagt vægt på følgende: Forholder redegørelsen sig til kontraktens krav? Kernen i programvirksomheden skal være nyhedsformidling og oplysning i regionen. Endvidere skal programvirksomheden sikre befolkningen i virksomhedens område adgang til væsentlig samfundsinformation og debat. Der skal i programlægningen lægges vægt på tilknytning til regionen. Giver redegørelsen et klart billede af stationens public service-aktiviteter? Er oplysninger om sendetid og seertal opdelt sådan, at det tydeligt fremgår, at der bliver produceret og sendt nyheder samt oplysning? Er der visioner og nytænkning i såvel enkeltprogrammer som den samlede programflade eller med hensyn til andre af kontraktens krav f.eks. dialog med seerne? Nævnet har ud fra de fire ovennævnte vurderingskriterier følgende generelle kommentarer til redegørelserne:

4 Vedr. struktur/ form: Mere sammenlignelighed ønskes De regionale TV 2-stationers public service-redegørelser for 2005 ligger i form og indhold forholdsvis tæt op ad 2004-redegørelserne. Om 2004-redegørelserne udtalte Nævnet, at det var positivt, at de i forhold til tidligere havde fået en mere ensartet struktur og dermed var blevet mere sammenlignelige. I år må Nævnet imidlertid konstatere, at sammenligneligheden fortsat kan og bør øges. Nævnet skal derfor igen henstille til de regionale TV 2-stationer at benytte det forslag til en fælles skabelon, som blev skitseret i Nævnets udtalelse af 11. august 2004 (om 2003-redegørelserne). Hertil skal føjes, at Nævnet i de fremtidige redegørelser gerne ser, at der sættes tal på samarbejdsrelationerne med eksterne partnere f.eks. leverancer af programmer og/ eller indslag til TV 2/DANMARK og køb af programmer fra uafhængige producenter i regionen - frem for kun beskrivelse. Endelig ønsker Nævnet også fremover en højere grad af standardisering for så vidt angår oplysninger om brugerstatistik på de enkelte regionale tv-stationers hjemmesider Vedr. indhold/resultater: Sendetid øget, seertal fastholdt Heller ikke med hensyn til resultaterne er større ændringer i forhold til tidligere. Det samlede billede er en fastholdelse af tidligere års tendenser. Der er dog sket en vist forøgelse af sendetiden i løbet af det seneste tre år. Udviklingen for sendetid er vist nedenfor i tabel 1. Tabel 1: De regionale TV 2-stationers sendetid* i 2005 sammenlignet med 2004 og 2003 Sendetid TV2/Nord TV/Midt-vest TV 2/Østjylland TV Syd TV 2/Fyn TV 2/Øst TV 2/Lorry TV 2/Bornholm Gennemsnit * Timer, inklusive genudsendelser og reklamer) Som det fremgår af tabel 1, er den gennemsnitlige sendetid for stationerne i 2005 steget til 584, hvor den i 2004 lå omkring 550 og i 2003 på 535 timer.

5 - 5 - Udviklingen for de regionale stationers seertal på hovedudsendelsen kl er vist i tabel 2. Tabel 2. Seertal for de regionale TV 2-stationers hovedudsendelse kl i 2003, 2004 og 2005 opgjort som henholdsvis rating % og share* Rating % Share TV2/Nord TV/Midt-vest 20,7 19,8 20,8 64,4 60,9 62,5 TV 2/Østjylland 20,7 19,5 17,7 56,5 TV Syd TV 2/Fyn 19,9 20,5 18,8 54,3 52,9 54,3 TV 2/Øst 19,3 17, ,2 52,7 52,6 TV 2/Lorry 14,3 13,1 12,8 TV 2/Bornholm** Gennemsnit*** 18,7 18, ,7 55,2 55,5 *Rating procent er andelen af alle potentielle tv-seere i regionen over 12 år, der ser et givent tvprogram, mens share er andelen af de der ser tv i det tidsrum programmet sendes, der har tændt for netop dette program. **TV 2/BORNHOLMS seertal er opgjort på en anden måde end de øvrige regionale stationer, der benytter Gallups TV-Meter. Dette er ikke muligt på Bornholm, da der her er for få TV-metre til at give en valid måling. TV 2/ Bornholm bruger derfor i stedet en telefoninterviewundersøgelse fra Jysk Analyseinstitut. Målet "nettodækning" kan nogenlunde sammenlignes med de andre stationers opgivelse af rating procent *** inkluderer ikke TV 2/BORNHOLM, da forholdene er specielle for denne kanal Som det fremgår ligger seertallet i 2005 for de regionale stationers hovedudsendelse kl overordnet nogenlunde stabilt i forhold til tidligere år med en rating procent på knap 20 og en share på omkring 55. Stort set alle de regionale tv-stationer har satset massivt på dækningen af folketingsvalget i februar 2005 og kommunalvalget i november set fra der enkelte regioners synsvinkel. Flere fremhæver at dette har været en succes, der bl.a. har manifesteret sig i klart højere seertal end sædvanligt i perioderne tæt op til valgene.

6 Radio og tv-nævnets kommentarer til de enkelte regionale stationers public service-redegørelser. I det følgende gives en kort kommenteret gennemgang af hver enkelt af de otte regionale TV 2-stationers redegørelser. 4.1 Public service redegørelse for 2005 fra TV 2/NORD TV2/NORD har afgivet en redegørelse på seks A4-sider. Indledningsvis omtales stationens dækningsområde: Det nuværende Nordjyllands Amt. Det fremgår, at stationen med strukturreformen har fået potentielt nye seere, idet den nye Region Nordjylland tillige omfatter Mors og Thisted Kommuner, der i dag ikke dækkes af TV 2/Nord, som imidlertid overvejer et samarbejde med TV 2/Midt-Vest herom. Sendetiden opgøres s. 2-3 dels i tekst, dels i lagkagediagram. Med hensyn til seertal gennemgås udviklingen i 2005 for samtlige regionens udsendelser sammenlignet med året før. Der er stort set tale om en fastholdelse, idet f.eks. rating for nyhedsudsendelsen i 2005 ligger på 20 %, dvs. uændret i forhold til året før. Herefter følger en omtale af aktiviteterne på internettet, dog uden angivelse af brugerstatistik. Programindholdet omtales s. 5-6, hvor bl.a. fremhæves magasinprogrammerne om havebrug og natur. Nævnet efterlyser i lighed med forrige år en omtale af TV 2/Nords samarbejde med eksterne producenter. Der er i øvrigt tale om en fyldestgørende redegørelse, som giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed. 4.2 Public service redegørelse for 2005 fra TV/MIDT-VEST TV/MIDT-VEST har afgivet en redegørelse på 11 A4-sider med omtrent samme format og struktur som de foregående år. Indledningsvis angives stationens dækningsområde samt størrelse og medarbejderantal mv. og dernæst redegøres der for sendetid og seertal. Det fremgår, at der er sket en lille stigning i seertallene i forhold til 2004, hvilket dog skal ses i lyset af en vis usikkerhed forbundet med Gallups opgørelser af seertal i de enkelte regioner. I afsnit 4 vises i lighed med tidligere år en sendeplanche, som giver et godt overblik over programfladen. I afsnit 5 om programindholdet gennemgås herefter de væsentligste regionale nyhedstemaer i regionen, nemlig Folketingsvalget og kommunalvalget set ud fra regionens perspektiv. Af øvrige programmer nævnes bl.a. serier om natur, fiskeri og globalisering. Side 8 omtales stationens arbejde med sproget gennem bl.a. efterkritik. Nævnet finder det positivt, at der således redegøres for en aktiv sprogpolitik, jf. kontraktens krav om en sådan. Derpå følger et afsnit om stationens aktiviteter på internettet, hvor det bl.a. oplyses, at der i 2005 har været besøgssessioner og sidevisninger. Side 9 oplyses, hvor mange programmer og indslag stationen i 2005 har leveret til TV 2/DANMARK, og på side 10 oplyses, at stationen i 2005 købte programmer for 12,9 mio. kr. hos en nærmere angivet gruppe eksterne, fortrinsvis i regionen

7 - 7 - en nærmere angivet gruppe eksterne, fortrinsvis i regionen hjemhørende, produktionsselskaber. Afslutningsvis redegøres for dialogen med seerne. Konkluderende er er tale om en god og klart struktureret redegørelse, som giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed. 4.3 Public service redegørelse for 2005 fra TV 2/ØSTJYLLAND TV 2/ØSTJYLLANDs public service-redegørelse er på 21 A4-sider, hvoraf størstedelen udgøres af forholdsvis udførlige omtaler af programvirksomheden. Der mangler oplysninger om dækningsområde og medarbejderantal. Sendetid og seertal omtales s Det fremgår bl.a., at seertallet målt i rating % for udsendelsen er faldet fra 19,5 til 17,7, men at stationen målt på gennemsnit af alle udsendelser (s. 4) stadig hører til blandt de mest sete regionale tv-stationer i Danmark. Der omtales en del programmer og temaer bl.a. folketings- og kommunalvalgene. Et andet tema i 2005 har været mødet mellem Danmark og andre i kulturer, som det kommer til udtryk i Østjylland, bl.a. ved fokus på det særlig sprog, der tales blandt unge indvandrere i Gellerup syd for Århus. Endvidere nævnes det prisbelønnede program Sindssygt farlig om psykisk handicappede kriminelle. Levering af programmer til TV 2/DANMARK omtales side 16, hvoraf bl.a. fremgår, at stationen producerer programmet Station 2 Patrulje til TV 2 samt dækningen af SAS-ligaen i Østjylland. Aktiviteterne på nettet er omtalt side 14 og dialogen med seerne s med omtale af bl.a. besøgsarrangementer og debatmøder samt aktiviteterne i repræsentantskabet. En fyldestgørende redegørelse, der giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed. 4.4 Public service redegørelse for 2005 fra TV SYD TV SYD s public service-redegørelse er i lighed med tidligere år på 6 sider samt 5 siders bilag (revisionspåtegning samt opgørelser af seertal). Der indledes med en beretning om udsendelsesvirksomheden efterfulgt af en analyse af seertallene, som viser en svagt faldende tendens, hvilket primært tilskrives konkurrence med DR samt den lange reklameblok på TV 2 kl Seertallet for udsendelsen er kun opgjort i share (49 %) ikke i rating %, hvilket havde været ønskeligt. Herpå følger et afsnit om aktiviteterne på internettet, dog uden brugerstatistik, hvilket ellers var med i sidste års redegørelse. I afsnittet Omgivelserne redegøres for dialogen med seerne efterfulgt af afsnit om samarbejdet med TV 2/DANMARK og med eksterne samarbejdspartnere. Nævnet efterlyser i denne forbindelse lidt mere konkrete oplysninger om leveringen af programmer til TV 2 og om samarbejdet med eksterne produktionsselskaber - f.eks. beløb og antal programmer. Sendetimer angives side 6 samme under TV SYD i tal med sammenligninger bagud. Seertallene er - i øvrigt ligesom sidste år - ikke sammenlignet med tidligere år, hvilket savnes. Der er i øvrigt tale om en fyldestgørende redegørelse, som giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed.

8 Public service redegørelse for 2005 fra TV 2/FYN TV 2/FYNs redegørelse er på 15 sider. Stationen oplyser indledningsvis om dækningsområde (Fyns Amt med indbyggere), finansiering og antal medarbejdere (60). Herefter oplyses om sendetiden, samlet 572 timer ( i 2004 var det 436 timer. Nævnet havde gerne set en kommentar om denne forholdsvis store stigning i antal sendetimer). Side 3 følger et afsnit om seertal, som viser et mindre fald fra f.eks. 20,5 i rating % for udsendelsen til 18,8 % i Udviklingen med hensyn til seertal må ellers siges at være stabil. Sendeplanche over programvirksomheden er vist side 4 efterfulgt af en mere detaljeret omtale af programmerne s Blandt satsningerne har været folketingsvalget og kommunalvalget. samt H.C. Andersen-året. Side 12 følger en redegørelse for stationens internetaktiviteter, hvoraf fremgår, at trafikken på TV 2/Fyns hjemmeside i 2005 er øget til mod i 2004 og besøg (sessions, ikke unikke brugere) i 2003 på månedsbasis. Herefter følger et afsnit om samarbejde med eksterne TV 2/ DANMARK, med andre regionale TV 2-stationer, med produktionsselskaber og med Fyens Stiftstidende om internetportalen Disse afsnit kunne have været mere konkrete, jf. Nævnets generelle kommentar ovenfor under punkt 3. Afslutningsvis redegøres for repræsentantskabet som forum for dialog med seerne. Konkluderende er der tale om en god og klart struktureret redegørelse, som giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed. 4.6 Public service redegørelse for 2005 fra TV2 ØST TV2 ØST s redegørelse er på 11 sider. Stationen oplyser ligesom tidligere år indledningsvis om dækningsområde (Storstrøms og Vestsjællands amter indbyggere) og medarbejderantal (72). Sendetid og seertal opgøres med sammenligning til Det fremgår, at sendetiden i 2005 er forøget med knap 30 timer til 589, primært på grund af ekstra sendetid om folketings- og kommunalvalgene. Seertallene ligger stabilt i forhold til sidste år med bl.a. en rating % på 18 for udsendelsen. Sendeplanche er vist side 3 efterfulgt side 6-8 af en uddybende beskrivelse af programfladen. Side 8 omtales aktiviteterne på internettet - og som noget nyt mobilhjemmeside tv2east/mobil samt tjenester til rss og podcast. Herefter følger et afsnit om samarbejde med eksterne, hvoraf fremgår, at stationen i 2005 ikke har leveret længerevarende programmer til TV 2/DANMARKs programafdeling, men næsten dagligt kortere indslag samt billeder til TV 2/ NYHEDERNE. Med hensyn til samarbejde med uafhængige programproducenter fremgår, at der er etableret et samarbejde med 21 mindre produktionsselskaber, men at kun et enkelt produktionsselskab i regionen i 2005 har været i stand til at levere dele til formiddagsprogrammet Fri formiddag. Side 10 beskrives dialogen med seerne hvor bl.a. omtales behandlingen af klager fra seerne, sager for Pressenævnet og aktiviteterne i Repræsentantskabet i Konkluderende er der

9 - 9 - tale om en oplysende og velstruktureret redegørelse, der giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed. 4.7 Public service redegørelse for 2005 fra TV 2/LORRY TV 2/LORRY har i lighed med tidligere år afgivet en kort redegørelse (4 sider). Indledningsvis angives stationens dækningsområde, hovedstadområdet med 1,8 mio. indbyggere samt medarbejdertal (57). Sendetimer (623) og seertal opgøres, seertal i rating og rating procent sammenlignet med Det fremgår at rating procent ligesom året før ligger på ca. 13 % i Herefter gennemgås programfladen, aktiviteterne på internettet dog uden oplysninger om brugerstatistik, samarbejde med andre og dialog med seerne. Alt i alt en noget kortfattet, men fyldestgørende, redegørelse. 4.8 Public service redegørelse for 2005 fra TV 2/BORNHOLM TV 2/BORNHOLMs public service-redegørelse er på 15 sider inklusive illustrationer og minder i form og indhold om tidligere års redegørelser. Redegørelsen indledes med en sendeplan efterfulgt af en indholdsmæssig redegørelse for stationens programmer, hvoraf bl.a. fremgår, at TV2/BORNHOLM i sin nyhedsdækning har haft fokus på kommunalvalget, og at stationen på selve valgaftenen havde så høje seetal som 79 % i rating procent mod dagligdagens 35 %. Af øvrige programmer fremhæves naturmagasinet EKKO samt forskellige kulturelle begivenheder, som stationen har været med til at arrangere som resultat af TV 2/Bornholms strategi om at skabe begivenheder på Bornholm med tilhørende tvproduktioner, bl.a. lystfiskerkonkurrencen Trolling Master Bornholm 2005, cykelløbet Etape Bornholm og fejringen af Svanekes købstadjubilæum. I afsnittet om internet på side 8-9 redegøres bl.a. for resultaterne af en brugerundersøgelse stationen har fået foretaget blandt bornholmske internetbrugere. Denne viste bl.a. at hjemmesiden også i 2005 var bornholmernes foretrukne nyhedsmedie på nettet. I det følgende afsnit Sendetimer s. 9 redegøres for antal sendte timer dels totalt (560 timer mod 498 i 2004) dels opdelt på forskellige programkategorier og udsendelsestidspunkter. I dette afsnit nævnes endvidere, at det på Bornholm ikke er muligt i større omfang af benytte uafhængige tv-producenter, da der på øen kun findes tre enkeltmandsfirmaer, som i forvejen medvirker i produktionen af visse af stationens programmer på freelance-basis. Seertallene vises s , der er stort set tale om en fastholdelse af situationen fra 2004, jf. desuden også ovenfor i afsnit 3 om Nævnets generelle kommentarer. I afsnittet s. 11 om dialog med seerne nævnes repræsentantskabet samt stationens behandling af klager fra seerne. Konkluderende er der tale om en god og klart struktureret redegørelse, som giver et tilfredsstillende billede af stationens programvirksomhed.

10 Konklusion Radio- og tv-nævnet finder på baggrund af sin gennemgang af de otte regionale TV 2-stationers public service-redegørelser for 2005, at samtlige Regioner opfylder public service-kontrakternes krav. Med hensyn til struktur finder Nævnet, at sammenligneligheden mellem de otte regionale tv-stationers redegørelser fortsat bør øges. Nævnet skal derfor igen henstille til de regionale TV 2-stationer at benytte det forslag til en fælles skabelon, som blev skitseret i Nævnets udtalelse af 11. august Hertil skal føjes, at Nævnet i de fremtidige redegørelser gerne ser, at der sættes tal på samarbejdsrelationerne med eksterne partnere f.eks. leverancer af programmer og/eller indslag til TV 2/DANMARK og køb af programmer fra uafhængige producenter i regionen samt en højere grad af standardisering for så vidt angår oplysninger om brugerstatistik på de enkelte regionale tv-stationers hjemmesider. Den 23. august 2006 Christian Scherfig Nævnsformand

Public service-kontrakterne mellem kulturministeren og de otte regionale TV 2- virksomheder er gældende fra 1. januar 2003 til 31. december 2006.

Public service-kontrakterne mellem kulturministeren og de otte regionale TV 2- virksomheder er gældende fra 1. januar 2003 til 31. december 2006. MEDIESEKRETARIATET RADIO- OG TV-NÆVNET København den 17. september 2007 Radio og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2006 De otte regionale TV 2-virksomheder

Læs mere

København den 16. august 2005

København den 16. august 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET København den 16. august 2005 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-stationers public service redegørelser for 2004 De otte regionale TV 2-virksomheder TV2/NORD, TV/MIDT-VEST,

Læs mere

København den 11. august

København den 11. august RADIO- OG TV-NÆVNET København den 11. august Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-stationers public service redegørelser for 2003 De otte regionale TV 2-virksomheder TV2/NORD, TV/MIDT-VEST,

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18141 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18423 Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som

Læs mere

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2/DANMARK A/S public service programvirksomhed.

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2/DANMARK A/S public service programvirksomhed. RADIO- OG TV-NÆVNET København den 16. juni Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2 s public service redegørelse for 2003 TV 2/DANMARK A/S har pr. 1. maj 2004 indsendt sin redegørelse for opfyldelse af public

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Udtalelse fra Radio- og tv-nævnet vedrørende de regionale TV 2-stationers public service-redegørelser

Indholdsfortegnelse: Udtalelse fra Radio- og tv-nævnet vedrørende de regionale TV 2-stationers public service-redegørelser Mediesekretariatet 4. november 2009 Lykke Nordblom Fuldmægtig lno@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:3373 3347 Indholdsfortegnelse: Udtalelse fra Radio- og tv-nævnet vedrørende de regionale TV 2-stationers

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/BORNHOLMs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for

Læs mere

1. De regionale TV 2-stationers public service kontrakter

1. De regionale TV 2-stationers public service kontrakter RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet J. nr. 2008-0046 3. november 2008 Lykke Nordblom Fuldmægtig lno@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3347 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

3.1. Public service redegørelse for 2010 fra TV 2/NORD s. 15-21. 3.4. Public service redegørelse for 2010 fra TV SYD s. 34-39

3.1. Public service redegørelse for 2010 fra TV 2/NORD s. 15-21. 3.4. Public service redegørelse for 2010 fra TV SYD s. 34-39 RADIO- OG TV-NÆVNET Radio og tv J. nr. 2011-010542 20. januar 2012 Christian Edelvold Berg Specialkonsulent cbe@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3330 Indholdsfortegnelse: Udtalelse fra Radio- og

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/LORRYs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for public

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 15. december 2014 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 2. maj 2013 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV/SYDs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

1. De regionale TV 2-stationers public service kontrakter

1. De regionale TV 2-stationers public service kontrakter RADIO- OG TV-NÆVNET Radio og tv J. nr. 2010-015592 29. november 2010 Lykke Nordblom Fuldmægtig lno@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 3347 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S M I N I S T E R I E T BILAG 5 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk.

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Bornholms PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040

Læs mere

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Østjylland Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 16. marts 2005 Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland Tom Flangel Nielsen har ved mail af

Læs mere

København den 16. juni 2004

København den 16. juni 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET København den 16. juni 2004 Radio- og tv-nævnets udtalelse om DR s public service redegørelse for 2003 DR har pr. 1. maj 2004 indsendt sin redegørelse for opfyldelse af public servicetilladelse

Læs mere

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010.

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010. Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSESFORMANDEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/BORNHOLM PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2014

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2014 Til: TV 2/Bornholm Brovangen 1 3720 Aakirkeby Att.: Direktør Jan Jørgensen Radio- og tv-nævnet 29.oktober 2015 Christina Sparre-Enger Lyngsig Fuldmægtig rtv@kulturstyrelsen.dk J.nr. 15/00985 Radio- og

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV SYDs PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV MIDTVESTs PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2 ØSTJYLLANDs PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser 20. december 2018 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed 2019-2023 Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2013

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2013 Til TV 2/Bornholm Brovangen 1 3720 Aakirkeby Att.: Direktør Jan Jørgensen Radio- og tv-nævnet 10. oktober 2014 Hasse Lundgaard Andersen Fuldmægtig han@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 36 J.nr.

Læs mere

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed

Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed M I N I S T E R I E T 17. december 2003 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1 Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Nords PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. november 2013 Sagsnr: 2013-010561 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV SYD A/S PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Til institutter og forskningsmiljøer på medieområdet. København den 1. november 2005

Til institutter og forskningsmiljøer på medieområdet. København den 1. november 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET Til institutter og forskningsmiljøer på medieområdet København den 1. november 2005 Opslag om 50 % finansiering af to phd.-stipendier af forskningspuljen om public service-medier Regeringen

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 21. juni 2004

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 21. juni 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C København den 21. juni 2004 Udsendelsesrækken Shopping vist på TV 2 Foranlediget af omtale i pressen besluttede Radio- og tv-nævnet i henhold

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2012

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2012 Til TV 2/Bornholm Brovangen 1 3720 Aakirkeby Att.: Direktør Jan Jørgensen Radio- og tv-nævnet 29. november 2013 Jarle Dalgaard Christensen Konsulent jdc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 82 J.nr.

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 16. juni 2011 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/NORD PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/ØSTJYLLAND PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Lorry PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 28. januar 2010. Nr. 104. Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder 1) I medfør af 34, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Svar: Tak for invitationen til at svare på spørgsmålet om slutteksten i rulleteksterne på Cirkelinefilmen Cirkeline og verdens mindste superhelt.

Svar: Tak for invitationen til at svare på spørgsmålet om slutteksten i rulleteksterne på Cirkelinefilmen Cirkeline og verdens mindste superhelt. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 63 Offentligt FULD TALE Arrangement: Samråd i Folketingets Kulturudvalg den 1. december 2016 om den afsluttende sætning i rulleteksterne til

Læs mere

København den 22. januar 2004

København den 22. januar 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Lokalradioforeningen Max FM 2.Storradionævnet for v/ Stig Hartvig Nielsen Kronjylland/Djursland Hovedvejen 17, Kousted Kulturel Forvaltning 8900 Randers Laksetorvet 8900 Randers København

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006 Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006 Indledning Dansk public service-radio og -tv udfylder en vigtig rolle som skaber og formidler af

Læs mere

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004

TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV Danmark V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 20. januar 2004 Klage over reklameafbrydelser i diverse programmer på TV Danmark Ditlev Brodersen

Læs mere

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1

DR TV-BYEN 2860 Søborg. København den 20. marts 2006. Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 RADIO- OG TV-NÆVNET DR TV-BYEN 2860 Søborg København den 20. marts 2006 Klage over skjult reklame for Visa/Dankort i programmet OBS sendt på DR1 Peter Niels har ved mail af 15. december 2004 indgivet en

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2003

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2003 Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2003 Indledning Sky Radio A/S erhvervede ved radioauktionen den 18. juni 2003 retten til at udøve

Læs mere

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006

Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V. København den 17. oktober 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET Kanal 4 V/Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V København den 17. oktober 2006 Klage over reklameafbrydelser i programserien De unge mødre sendt på TV Danmark

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde BILAG 2 20. december 2018 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2 DANMARK A/S om bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public serviceprogramvirksomhed Af 38 a, stk.

Læs mere

Bilag i STYRELSEN. Udtalelse fra Radio- og tv-nævnet vedrørende public. service-redegørelse fra TV 2/Nord for TV 2/Nord Radio- og tv-nævnet

Bilag i STYRELSEN. Udtalelse fra Radio- og tv-nævnet vedrørende public. service-redegørelse fra TV 2/Nord for TV 2/Nord Radio- og tv-nævnet TV 2/Nord Radio- og tv-nævnet Gitte Østergaard J. nr. 2012-021257 Direkte tlf. :3373 3311 goe@kulturstyrelsen.dk Att.: Pia Daugaard Konsulent Søparken 12. december 2012 9440 Aabybro Bilag i STYRELSEN men

Læs mere

1570 København V 8000 Århus C. København den 5. maj 2004

1570 København V 8000 Århus C. København den 5. maj 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TvDanmark v/advokat Jan Christiansen Thor Clasen Jonasen Banegårdspladsen 1, 8. Mejlgade 69, st. th. 1570 København V 8000 Århus C København den 5. maj 2004 Reklameafbrydelse i Final

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 28. november 2016

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. 28. november 2016 TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk 28. november 2016 Klage

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS.

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over henvisning til Sputnik.dk i en udsendelse på TV 2 NEWS. TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 2. juli 2012 Sagsnr.: 2011-027308 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV

INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV INDSAMLINGSPOLITIK FOR PLIGTAFLEVERET RADIO/TV August 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Baggrund... 3 2.1 Lovteksten... 3 2.2 Indsamlingsmetode... 3 2.3 Redaktionsgruppe... 4 3. Komplet indsamling...

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2016

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2016 8. november 2017 Radio- og tv-nævnet Anders Sebastian Kauffeldt ask@slks.dk +45 33 74 51 90 Jour. nr. 17/06899 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser

Læs mere

DR og TV 2s produktivitet og public service-virksomhed

DR og TV 2s produktivitet og public service-virksomhed Beretning til statsrevisorerne om DR og TV 2s produktivitet og public service-virksomhed November 2000 RB B203/00 Rigsrevisionen Indholdsfortegnelse Side I. Resumé... 5 II. Indledning, formål, afgrænsning

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder BEK nr 389 af 24/03/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 10. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2015-004251 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om vedtægt

Læs mere

2. september DR Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Strategi & Politik

2. september DR Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Strategi & Politik 2. september 2014 DR Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Strategi & Politik

Læs mere

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE Debatoplæg til Public service-udvalgets temamøde den 10. september 2015 S I D E 2 AF 6 R A T I O N A L E T F O R P U B L I C S E R V I C E I D E T 2 1.

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 51000 Odense C. København den 17. januar 2006

TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 51000 Odense C. København den 17. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 DANMARK A/S Rugaardsvej 25 51000 Odense C København den 17. januar 2006 Klage over Rundfunk sendt på TV 2 DANMARK A/S Karin Søndergård har i brev modtaget den 16. september 2005

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND

TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N. København den 6. marts 2007. Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2 ØSTJYLLAND Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 6. marts 2007 Klage over skjult reklame for diverse virksomheder på TV 2 ØST- JYLLAND Kirsten Sparre har ved mail af 14. september

Læs mere

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Indledning Sky Radio A/S erhvervede ved radioauktionen den 18. juni 2003 retten til at udøve

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over TV-reklame vist på TV SYD for Region Syddanmark Regionsrådsvalget

TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over TV-reklame vist på TV SYD for Region Syddanmark Regionsrådsvalget TV 2 DANMARK A/S Teglholm Allé 16 2450 København SV Att.: TV 2 Jura RADIO- OG TV-NÆVNET 5. oktober 2011 Sagsnr: 2009-024971 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand.jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum. Skærme på offentlige områder

Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum. Skærme på offentlige områder Bilag 1 Værditest af DR på skærme i det offentlige rum Skærme på offentlige områder I det følgende værditestes tjenesten Skærme på offentlige områder. I Indledningen gøres der kort rede for den testede

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2 TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Sagsnr. 2013-005896 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

TV 2/Bornholm Public Service redegørelse 2009

TV 2/Bornholm Public Service redegørelse 2009 TV 2/Bornholm Public Service redegørelse 2009 Side 1 Indhold 1. Generel information... 3 2. Public Service-formål... 11 3. Indhold... 14 4. Jordbaseret digitalt TV... 18 5. Arkiver... 19 6. Dialog med

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

v. Advokatfirmaet Dahl, Koch & Boll Billund, Brørup, Grindsted, Helle Klage fra Radio Holsted A/S over vilkår i tilladelse til lokal radiovirksomhed.

v. Advokatfirmaet Dahl, Koch & Boll Billund, Brørup, Grindsted, Helle Klage fra Radio Holsted A/S over vilkår i tilladelse til lokal radiovirksomhed. RADIO- OG TV-NÆVNET Radio Holsted A/S Lokalradionævnet for Bramming, v. Advokatfirmaet Dahl, Koch & Boll Billund, Brørup, Grindsted, Helle Kongensgade 70 Holsted, Vejen, Ribe og Ølgod Box 1094 Holsted

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 27. september 2005. Indslag om Triple A i nyhederne

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 27. september 2005. Indslag om Triple A i nyhederne RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 27. september 2005 Indslag om Triple A i nyhederne Foranlediget af omtale i dagspressen om indslagene i TV 2 NYHEDERNE i

Læs mere

KNR. Public service redegørelse. for år

KNR. Public service redegørelse. for år Side 1 af 9 KNR Public service redegørelse for år 2007 I henhold til resultatkontraktens punkt 15, skal KNR hvert år indsende en redegørelse omkring overholdelse af kontrakten for det foregående år. Redegørelsen

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over ulovlig opdeling af programmet Tour de France

TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV. Att.: TV 2 Jura. Klage over ulovlig opdeling af programmet Tour de France TV 2 DANMARK A/S Teglholms Allé 2450 København SV Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 03. april 2012 Sagsnr: 2011-016247 Maria Magelund Madsen Fuldmægtig, cand. jur. mma@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV MIDTVEST PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Årre Torvegade Esbjerg. København den 19.

1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Årre Torvegade Esbjerg. København den 19. RADIO- OG TV-NÆVNET 1. TV Varde 2. Esbjerg Kommune Fmd. Hanne Louise Knudsen Att.: Magda Christensen Præstebrovej 26 Børn & Kultur 6818 Årre Torvegade 74 6700 Esbjerg København den 19. maj 2005 1.Ved brev

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 3. december 2012 Sagsnr.: 2012-013815 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder BEK nr 1648 af 18/12/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 30. december 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2017-02856 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Tilsyn med programvirksomheden 2014

Tilsyn med programvirksomheden 2014 Københavns Lokal TV Amagerbrogade 185 2300 København S Sendt til per@nielsen.dk Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2014 Hasse Lundgaard Andersen fuldmægtig Direkte tlf.: 33 73 33 36 han@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/FYN PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR.

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi. over reklamer for X-Factor -finalen sendt på DR. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet 30. september 2013 Sagsnr. 2013-007591 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København 8. marts 2016 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Tomas Kærup Fuldmægtig, cand.jur. tok@slks.dk www.slks.dk Klage over afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten,

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, Kamillevænget 8 Sundeved, Broager og Sønderborg 5270 Odense

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV 5. april 2017 Sønderborg Lokal TV Sendt til: operation@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV Sammendrag Radio-

Læs mere

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber og formidler af dansk

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 28. september 2005. TV 2/DANMARK A/S støtte til kort- og dokumentarfilm i 2004

TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C. København den 28. september 2005. TV 2/DANMARK A/S støtte til kort- og dokumentarfilm i 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugårdsvej 25 5100 Odense C København den 28. september 2005 TV 2/DANMARK A/S støtte til kort- og dokumentarfilm i 2004 Radio- og tv-nævnet skal hermed, i forlængelse

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 114 Offentligt TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Dato og klokkeslæt: Sted: Taletid: Forv. antal deltagere: Evt. andre forhold ministeren bør være opmærksom

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2017

Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2017 5. november 2018 Radio- og tv-nævnet Anna Bæhr Christiansen abc@slks.dk +45 33 74 52 18 Jour. nr. 18/03717 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 1055 af 01/09/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 28. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2010-003180 Senere ændringer til forskriften BEK nr 62 af 11/01/2016 Bekendtgørelse

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 Købehavn C Att.: Peter Skov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Michala Stampe Fuldmægtig, cand.jur. 27. juni 2017 mic@slks.dk

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004

RADIO- OG TV-NÆVNET. TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup. København den 22. december 2004 TV 2/Reklame Baunegårdsvej 73 2900 Hellerup RADIO- OG TV-NÆVNET København den 22. december 2004 Klage over tv-reklame for Debitel 1 øre sendt på TV 2 Michael Jørgensen har ved mail af 3. november 2004

Læs mere