Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på:"

Transkript

1 Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Generelt: Autosave: Der autogemmes kun hvis kunden er oprettet med et kundenummer under basisoplysninger og er gemt første gang. Se dog næste afsnit. Der autogemmes kun når man ikke arbejder på maskinen i en periode. Dvs. hvis man taster hele tiden og ingen pauser holder, så autogemmes der ikke. Så husk ved intensivt arbejde at gemme med jævne mellemrum. Indkomst: Personlig indkomst: Følgende felter med SK nr. 334, 215, 235, 835, 355, 356, 1025, 335. Konverteres ikke fra Classic Magnus:Skat til Skat Nova 2014 til PR, de fleste felter kommer med i selvangivelsen og skatteberegningen. Felt 334 og 335 er korrekt med i selvangivelsen, AM-bidrag betalt medtages dobbelt i skatteberegningen så skatten bliver forkert. Indkomsttal overføres til PR, men AM-bidrag af forskerløn overføres ikke. Felterne 215, 235 og 835 overføres til selvangivelsen, men ikke til underspecifikationen. Derfor medtages beløb ikke i PR indkomst, hvis tal tastes i underspecifikationen, kommer beløb med i PR indkomst, men fejler stadig i kapitalforklaringen. Felt 355 og 356 giver fejl i kapitalforklaringen i Skat Nova både i 2014 og Tal medtages dog korrekt i kapitalforklaring i Årsafslutning. Felt 1025 beløb kan tastes i selvangivelsen, men vises stadig ikke korrekt i PR. Felt 475, her overføres beløb men der skal tilvælges at der er tale om begrænset skattepligt. For at skatten beregnes korrekt. Beløb vises ikke korrekt i Årsafslutning i kapitalforklaringen. Anden personlige indkomst felt 250, overføres ikke fra Skat Nova 2014 til Tallene er heller ikke med i kapitalforklaringen i Årsafslutning. Felt 256 jubilæumsgratialer og hædersgaver. Der overføres dobbelt ved konvertering fra Classic Magnus:Skat. Denne linie kan slettes. Den skattefrie del fejler i kapitalforklaringen i Skat Nova. Beløb overføres ikke korrekt til Skat Nova Visning i årsafslutning i indkomst er beløbsmæssigt korrekt men bør være fordelt anderledes i noter. Sømandsindkomst: For dette område overføres ingen tal til personligt regnskab.

2 Fradrag i personlig indkomst: Felt med SK nr. 416 privattegnet ratepension mv. Hvis der er betalt over grænsen og der derfor dannes et beløb i privatforbrugslisten, beløb kommer kun med i Kapitalforklaring i Årsafslutning hvis der kun er det ene beløb i privatforbrugslisten. Se i øvrigt under kapitalforklaring. Felterne med SK nr. 463, 459 og 347. Konverteres ikke fra Classic Magnus:Skat til Skat Nova Felt 347 kan tastes og overføres korrekt til Skat Nova 2015, visning i kapitalforklaring i Årsafslutning er dog ikke korrekt. Felterne med SK nr. 463 og 459 overføres ikke til PR. Felt med SK nr. 444 fejler i kapitalforklaringen i Årsafslutning. Ligningsmæssige fradrag: Felter med følgende Sk nr. 458, 429, 412, 460 vises ikke korrekt i kapitalforklaring i Årsafslutning hvad angår del af beløb over grænse for fradrag. Felt med SK nr. 464 Dagplejefradrag vises ikke korrekt i kapitalforklaringen i Årsafslutning. Forhøjet beskæftigelsesfradrag for enlig forsørger, her vises det forhøjede fradrag ikke i kapitalforklaringen i Årsafslutning. Tillæg til befordring for lav indkomst. Vises ikke i kapitalforklaring i Årsafslutning i sidste års tal. Formue: Ejendomme: Alle data overføres fra Classic Magnus:Skat skattemodulet til ejendomsbilledet. Data fra Classic Magnus:Skat PR modulet overføres til særskilt ejendomsbillede og skal overføres til ejendomsbilledet der skal blive. Jf. vejledning til handlinger efter konvertering. Eventuel tilgang til anskaffelsessum i PR modulet overføres til ejendomsbillede (SKAT) som årets tal. Beløbet forsvinder dog når der overføres tal til Hvilket gør at kapitalforklaringen ikke stemmer. Generelt vedrørende udlejning af privat ejendom, så overføres tekst, ejerandel og beløb til beskatning og herunder hvilken ordning der er anvendt ikke, dette skal tastes igen. Ejerandel hentes ikke fra ejendomsbilledet hvor det er angivet hvilken ejerandel personer har. Indtægter og udgifter overføres. Der er i Skat Nova 2015 oprettet flere felter i værdier til det personlige regnskab. En ejendom optaget til anskaffelsessum kan ikke afhændes i Skat Nova Dette kan lade sig gøre i Skat Nova og tal for 2014 kan komme på plads i Skat Nova

3 Grund valgt i PR i Classic Magnus:Skat kan ikke konverteres til Skat Nova, idet der ikke findes valgmuligheden grund der endnu. Bil og andre aktiver: En del værdier kan ikke konverteres fra Classic Magnus:Skat idet der ikke er oprettet felter hertil i Skat Nova Der kan ske tilretning i Skat Nova Jævnfør vejledninger hertil. Dette års tilgang og afgang samt sidste års afgang konverteres ikke. Beløb kan tastes igen. Note i Årsafslutning stemmer ikke i version her vises ikke til- og afgang samt afskrivninger mv. Skattepligtig avance ved afhændelse af aktiv er ikke indarbejdet endnu. Bankindeståender/Bankgæld: Se vejledning til offentlig gæld. Ellers ingen bemærkninger. Aktier: Ved konvertering af fællesbeholdninger med et ulige antal stk beregnes der et forkert antal stk samlet for begge personer idet der rundes op eller ned i antal før værdi beregnes. Så f.eks. 55 stk i et fællesdepot med 50% til hver person bliver til 28 stk. til hver. Dette medfører at samlet værdi af aktier bliver for høj med værdi af ca. en aktie. Og dermed bliver kursregulering også forskellig med tilsvarende difference i forhold til personligt regnskab fra Classic Magnus:Skat. Så både balance/formueopgørelse og kapitalforklaringen stemmer ikke. Workaround er pt. at tilrette således at person 1 får 27 stk. og person 2 får 28 stk. eller omvendt. Vi vil indarbejde i programmet at antal kan være med cifre således af person 1 kan eje f.eks. 27,5 stk og tilsvarende for person 2. Værdipapirer, hvis man har adgang til administratormodul. Værdipapirer der ikke har været handler på i 2014, kommer kun ind i Personligt regnskab og ikke i Værdipapirer. Skal oprettes manuelt i Værdipapirer med primo og ultimoværdier og derefter slettes papiret i PR, så det ikke er med dobbelt. Obligationer: Bemærkning til renteindtægter og handelsrenter, de samles til et beløb renteindtægt i Skat Nova, handelsrenter kan ikke tastes særskilt. Eventuelle handler tastet i underspecifikation i PR konverteres kun fra Classic Magnus:Skat såfremt der er adgang til værdipapiradministratormodul i Skat Nova 2014.

4 Investeringsbeviser: Ved konvertering af fællesbeholdninger med et ulige antal stk beregnes der et forkert antal stk samlet for begge personer idet der rundes op eller ned i antal før værdi beregnes. Så f.eks. 55 stk i et fællesdepot med 50% til hver person bliver til 28 stk. til hver. Dette medfører at samlet værdi af investeringsbeviser bliver for høj med værdi af ca. et investeringsbevis. Og dermed bliver kursregulering også forskellig med tilsvarende difference i forhold til personligt regnskab fra Classic Magnus:Skat. Så både balance/formueopgørelse og kapitalforklaringen stemmer ikke. Workaround er pt. at tilrette således at person 1 får 27 stk. og person 2 får 28 stk. eller omvendt. Vi vil indarbejde i programmet at antal kan være med cifre således af person 1 kan eje f.eks. 27,5 stk og tilsvarende for person 2. Pantebreve: Ved konvertering fra Classic Magnus:Skat til Skat Nova 2014 fejler kapitalforklaringen for person 1 og fælles. Når der overføres til Skat Nova 2015 mangler nominel værdi sidste år, samt kursregulering vedr. afgang og vedr. ultimobeholdning sidste år. Beløb kan tastes. Herefter stemmer Skat Nova Ved visning i Årsafslutning kommer eventuel skattepligtig kursavance ikke med i kapitalforklaringen. I note for person 2 vises tal for person 1. Pantebreve tastet under værdipapirer i Classic Magnus:Skat, hvis til- og afgang er specificeret i handler overføres disse beløb ikke. Hvis der både er både finansielle kontrakter og pantebreve i balancen vises teksten pantebreve i balancen i Årsafslutning men tallet i balancen er fra finansielle kontrakter. I noten er det tal for pantebreve der vises. Finansielle kontrakter: Ved konvertering fra Classic Magnus:Skat til Skat Nova 2014 fejler kapitalforklaringen fælles. Når der overføres til Skat Nova 2015 mangler nominel værdi sidste år, samt kursregulering vedr. afgang og vedr. ultimobeholdning sidste år. Beløb kan tastes. Kapitalforklaring i Skat Nova 2015 stemmer dog stadig ikke.

5 Ved visning i Årsafslutning kommer eventuel skattepligtig kursavance ikke med i kapitalforklaringen. I stedet medtaget påvirkning af privatforbruget som skattepligtig kursavance i kapitalforklaringen. Note i Årsafslutning mangler for begge personer for indkomst, der er ikke tal i noter. Der er oprette både en note for pantebreve og for finansielle kontrakter for person 2, men uden tal. Noten der viser værdien af finansielle kontrakter i Årsafslutning er navngivet pantebreve. Hvis der både er både finansielle kontrakter og pantebreve i balancen vises teksten pantebreve i balancen i Årsafslutning men tallet i balancen er fra finansielle kontrakter. I noten er det tal for pantebreve der vises. Anparter: Konverteres korrekt fra Classic Magnus:Skat til Skat Nova Når der overføres til Skat Nova 2015 mangler fremført underskud primo og formuebevægelse. Disse kan indtastes og så stemmer kapitalforklaringen igen i Skat Nova Tal stemmer ved overførsel til Årsafslutning. Tilgodehavender: Hvis der i Classic Magnus:Skat er tastet tal i tilgodehavender og valgt medtages ikke, så kommer det indtastede med i Skat Nova. Her er det ikke muligt at vælge medtages ikke, hvis der er tastet noget. Mellemregning i virksomhed bliver ved konvertering overført til tilgodehavender såfremt der er anvendt PR i Classic Magnus:Skat. Mellemregning tastet i Skat Nova i virksomhedstal i høj specifikation kommer ikke automatisk med i tilgodehavender. Hvis tallet ønskes med i tilgodehavender skal det tastes igen. Tilgodehavende/Skyldig skat dette år og tidligere år: 55 tilbagebetaling af skat vender forkert i kapitalforklaringen i øvrigt privatforbrug i Skat Nova. Skattenedslag for seniorer medtages ikke i øvrigt privatforbrug i kapitalforklaringen i Skat Nova. Indregning af restskat for tidligere år skal pt. tastes både i det personlige regnskab i formuen og i selvangivelsen under øvrige skatter mv. Ellers medtages beløb ikke korrekt både i formueopgørelsen og i skatteberegningen. Der er fejl i kapitalforklaringen for 2013 i Skat Nova. Når der overføres til 2015 Skat Nova stemmer tallene. Frivillig indbetaling af restskat efter 1. januar for året. Fejl i 2014 Skat Nova i formuen. Hvis den frivillige indbetaling efter 1. januar for året rulles til 2015, så er der fejl i formuen =lig 2014 fejlen. Den rettes ikke ved rulning til Hvis rette fejl i rulning af frivillig indbetaling efter 1. januar for året. Så rette i skat tidligere år i Formue og herefter rette i sammenligningtal for restskat. I 2015 opstår fejlen ikke. Tal overføres korrekt til Årsafslutning til både formue, kapitalforklaring og noter.

6 B-skatter der tastes fra Formue i det personlige regnskab i Første gang der dobbeltklikkes på feltet opleves det at man ikke kommer til den korrekte underspecifikation. Det kunne f.eks. være faglige kontingenter man kommer til ved dobbeltklik på pålignet b-skat. For at komme til den korrekte underspecifikation lukkes den forkerte specifikation og herefter dobbeltklikkes igen. Nu kommer man til den korrekte underspecifikation, og kan taste den pålignede skat. I noten i Årsafslutning der viser beregnet og betalt skat fremgår beregnet ejendomsværdiskat og indeholdt udbytteskat ikke i alle tilfælde. I de situationer hvor tallet ikke vises skyldes det at den beregnede eller indeholdte skat i årsopgørelsen er beregnet til et beløb med ører. Der kan kun overføres tal i hele kr. til Årsafslutning. Workaround er pt. at taste i noten i Årsafslutning, og herefter udskrive regnskabet. Ved næste overførsel af tal fra Skat Nova nulstilles beløbet i noten igen. Henlæggelser og hensættelser til udskudt skat: Hvis der i 2014 Skat Nova er valgt visning i personlig skat i kapitalforklaring, så overføres dette valg ikke til Skat Nova Her skal valget foretages igen under formue i PR under henlæggelser til udskudt skat virksomhed. Hensættelser til udskudt skat øvrige i Skat Nova 2015 (dvs. alle hensættelser ud over udskudt skat af opsparet overskud i VSO), vises ikke i note i Årsafslutning. Prioritetsgæld: Feltet reservefond ej skattepligtig del kan ikke konverteres fra Classic Magnus:Skat. Felterne findes ikke i Skat Nova Kursregulering ved låneoptagelse i Skat Nova 2014 i kapitalforklaringen medtages hos person 2 selvom lån kun er optaget hos person 1. Person 1 og Fælles er ok. Efter der er rullet til Skat nova 2015 er kapitalforklaring for 2014 korrekt. Anden gæld: Type af anden gæld konverteres ikke, dette skal tilvælges i Skat Nova. Valg af type afgør om identifikation af långiver skal tastes. Disse data blev ikke overført fra Skat Nova 2014 til Dette er rettet i Skat Nova Renteudgift tastet for 2015 i Skat Nova i anden gæld i formuen i det personlige regnskab overføres pt. ikke til selvangivelsen. Skatten for 2015 beregnes derfor forkert i Skat Nova. Kapitalforklaring: Privatforbrugslisten og ubeskattet indkomst: I Skat Nova 2014 blev ikke overført til Skat Nova Dette er rettet i Skat Nova Der er dog stadig 2 fejl, såfremt der i privatforbrugslisten vælges at visning skal ske i kapitalreguleringer så fejler beløbet i den fælles kapitalforklaring i Skat Nova. Den 2. fejl er ved overførsel til Årsafslutning. Her overføres kun den 1. linie i privatforbrugslisten i kapitalforklaringen. Fejlen er en opdateringsfejl, der kan løses på følgende måde indtil fejlen rettes:

7 Når der er sket overførsel til årsafslutning og regnskabet er dannet ses det at kun 1. linie kommer med. Herefter returneres til Skat Nova. I kapitalforklaring klikkes der på privatforbrugslisten og man åbner indtastningsformen og lukker herefter igen. I enkelte tilfælde er det nødvendigt at taste en ny privatforbrugspost, taste f.eks. 1 kr. og herefter slette den ene kr. igen. Indtastningsbilledet lukkes. Herefter overføres data igen til årsafslutning. Og nu er alle linier i privatforbrugslisten med i kapitalforklaringen i regnskabet. Det er ikke nok at gå ind i privatforbrugsindtastningsfelter før der overføres til Årsafslutning første gang. Man skal lige frem og tilbage. Beregnet skat: Når der i 2014 er hævet af tidligere opsparet overskud i virksomhedsordningen er skatten der godskrives modregnet i årets skat i kapitalforklaringen. Når der rulles til Skat Nova 2015, bliver sammenligningstal i 2014 i kapitalforklaringen forkert. Differencen i beregnet skat svarer til skat af hævet opsparet overskud i Workaround er pt. at taste den beregnede skat i sammenligningstal for beregnet skat for henholdsvis person 1 og 2 i sammenligningstal. Tallene kan ses i Skat Nova 2014 filen pr person i kapitalforklaring fordelt pr. person. 55 tilbagebetaling har i Skat Nova 2014 kapitalforklaring forkert fortegn i øvrigt privatforbrug. Når tal rulles til Skat Nova 2015 stemmer både 2014 og 2015 i kapitalforklaringen. Seniornedslag modregnes ikke i beregnet skat i kapitalforklaring i Skat Nova Når tal rulles til Skat Nova 2015 stemmer kapitalforklaring for både 2014 og 2015 i kapitalforklaringen. Seniornedslag kommer ikke med i kapitalforklaringen i Årsafslutning. I noten i Årsafslutning der viser beregnet og betalt skat fremgår beregnet ejendomsværdiskat og indeholdt udbytteskat ikke i alle tilfælde. I de situationer hvor tallet ikke vises skyldes det at den beregnede eller indeholdte skat i årsopgørelsen er beregnet til et beløb med ører. Der kan kun overføres tal i hele kr. til Årsafslutning. Workaround er pt. at taste i noten i Årsafslutning, og herefter udskrive regnskabet. Ved næste overførsel af tal fra Skat Nova nulstilles beløbet i noten igen. Virksomhed: Ved forskellig driver og ejer af virksomhed placeres formuen hos person der driver virksomheden. Samlet formue og kapitalforklaring stemmer, men formue og kapitalforklaring for person 1 og person 2 i Skat Nova er ikke korrekt. Biblioteksafgift medtages dobbelt i indkomsten i Skat Nova PR. Kontingent i virksomhed som ligningsmæssige fradrag. Sidste års tal i kapitalforklaringen i Skat Nova 2014.A har en difference der svarer til det kontingent i virksomhed. Se vejledning på supportsiden vedrørende indtastning. Når tal overføres til Skat Nova 2015 løses fejlen. Ved anvendelse af specifikation af ejendomme i virksomhedsmodulet i Classic Magnus:Skat sker der fejl ved konvertering til Skat Nova Hvis der kun er tale om 1 virksomhed er der en vejledning på supportsiden der kan løse problemet. Er der flere virksomheder med underspecifikationer af ejendomme i f.eks. virksomhed 2. Så fejler importen, og det kan ikke

8 løses som ved en virksomhed. Konvertering af denne type virksomhed bør afvente opdatering til Skat Nova 2014.B. Ved rulning fra Skat Nova 2014.A. til af indkomst fra virksomhed til beskatning i indkomstopgørelsen fejler hævet opsparet overskud fra tidligere år. Det er nettobeløbet af hævet opsparet overskud i 2015 Skat Nova der vises i stedet for Bruttobeløbet som vises i 2014.A Skat Nova. Det er løst når 2014.B. releases. Ved indtastning i høj specifikation af virksomhedstal og hvor der bruges specifikation af ejendomme i kapitalafkastgrundlaget. Er det ulogisk hvad der skal indtastes som skattemæssig værdi af anlægsaktiver i høj specifikation for at få det samlede kapitalafkastgrundlag til at stemme til slut. Der skal i høj specifikation i skattemæssig værdi indtastes den regnskabsmæssige værdi af ejendomme + den skattemæssige værdi af øvrige anlægsaktiver. Når underspecifikationen til ejendomme er anvendt i kapitalafkastgrundlaget tillægges forskellen på skattemæssig og regnskabsmæssig værdi af ejendommen til den skattemæssige formue jf. høj specifikation. Og herefter stemmer det samlede kapitalafkastgrundlag. Hvis der ikke anvendes underspecifikation til ejendomme er det blot den samlede skattemæssige værdi af anlægsaktiver der skal tastes i høj specifikation. Udland: Pensionsindkomst tastet under udland mangler i øvrigt privatforbrug i kapitalforklaringen i Skat Nova. Betalt udenlandsk udbytteskat medtages ikke i kapitalforklaring i Årsafslutning under personlige skatter ved overførsel fra Skat Nova Den betalte skat er heller ikke med i noten med opgørelse af skat i Årsafslutning. Værdipapir der i administratormodul er oprettet som udland og hvor der er modtaget udbytte eller anden indkomst overføres ikke automatisk til udland, men skal oprettes som udland og udbyttet/indkomst skal tastes her, for at få det i korrekt felt på selvangivelsen og få beregnet lempelse af skat korrekt. Udbytte skal således ikke tastes på værdipapiret. Idet udbyttet så kommer med dobbelt (Indtastning skal ske på samme måde som i Classic Magnus:Skat). Forskudt år: Datoer indtastet i Skat Nova 2014 overføres ikke korrekt til Årsafslutning. Her skal der rettes i indstillinger til rapport med visning over kolonner og slutning for balancen. Samt for overskirift i kapitalforklaring skal der ændres i noten til kapitalforklaring under oplysninger til rapport. Hvis der overføres fra Skat Nova 2015 overføres datoer korrekt. Når der rulles fra 2014 til 2015 i Skat Nova overføres de forskudte datoer ikke i basisoplysningerne. Der er en ny struktur i Skat Nova Derfor skal datoer vælges igen. Kirkeskat beregnes med forkerte antal dage ved forskudt år. Her skal der for at ramme den korrekte kirkeskat ændres i startdato for beregning af kirkeskat.

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på:

Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Status omkring Skat Professionel Nova: Følgende områder har vi kendte fejl på: Indkomst: Personlig indkomst: Følgende felter med SK nr. 334, 215, 235, 835, 355, 356, 1025, 335. Konverteres ikke fra Classic

Læs mere

Indhold. Skat Professionel Nova Vejledning til indtastning af kontingenter i virksomhed. 1. februar 2018

Indhold. Skat Professionel Nova Vejledning til indtastning af kontingenter i virksomhed. 1. februar 2018 1. februar 2018 Indhold 1 Indtastning af kontingent i virksomhed... 2 2 Forudsætninger for korrekt placering som ligningsmæssigt fradrag i selvangivelsen... 2 3 Hvordan gør du?... 3 3.1 Ved anvendelse

Læs mere

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 22. februar 2016 Til alle brugere af DPR14 Opdatering af DPR14 til version 1.30 Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 Inden opdatering af Revisoft 2014: Bemærk, at alle kunder i Revisoft databasen

Læs mere

Brug af fejlkontrollen når der udarbejdes indkomst- og formueopgørelse (fejl i kapitalforklaring)

Brug af fejlkontrollen når der udarbejdes indkomst- og formueopgørelse (fejl i kapitalforklaring) 14. maj 2019 Brug af fejlkontrollen når der udarbejdes indkomst- og formueopgørelse (fejl i kapitalforklaring) Indhold 1 Brug fejlkontrollen!... 3 1.1 Lige efter årsrulning af Skat Nova fil fra sidste

Læs mere

Hvordan taster jeg private andele i virksomhed

Hvordan taster jeg private andele i virksomhed Hvordan taster jeg private andele i virksomhed 26. april 2019 Indhold 1 I Skat Nova 2018, generel info... 4 2 Spørgsmål vi hører i supporten... 4 2.1 Hvordan kan jeg få tal fra klasse A regnskab til Skat

Læs mere

Kom rigtig fra start når du vil udarbejde indkomst- og formueopgørelse

Kom rigtig fra start når du vil udarbejde indkomst- og formueopgørelse 3. maj 2019 Kom rigtig fra start når du vil udarbejde indkomst- og formueopgørelse Indhold 1 Få startet rigtigt... 3 2 Hvad skal jeg tænke over inden jeg begynder... 3 3 Struktur indtastning i Skat Nova

Læs mere

Indtastning af kapitalafkastgrundlag ved anvendelse af underspecifikation til ejendomme i Skat Nova

Indtastning af kapitalafkastgrundlag ved anvendelse af underspecifikation til ejendomme i Skat Nova 5. maj 2016 Indtastning af kapitalafkastgrundlag ved anvendelse af underspecifikation til ejendomme i Skat Nova Indhold 1 Vigtig information til indtastning og afstemning af kapitalafkastgrundlag hvis

Læs mere

Indtastning af kapitalafkastgrundlag

Indtastning af kapitalafkastgrundlag 1. februar 2018 Indtastning af kapitalafkastgrundlag Indhold 1 Vigtig information til indtastning og afstemning af kapitalafkastgrundlag hvis der anvendes underspecifikation for ejendomme i virksomheder...

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 27. oktober 2017

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 27. oktober 2017 27. oktober 2017 Skat Nova 2017.1 Indhold 1 til Skat Nova 2017.1... 2 1.1 Første version, der kan beregne skat for 2018... 2 1.2 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 2 1.3 Aktivering af licens

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 22. maj 2017

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 22. maj 2017 22. maj 2017 Skat Nova 2016.9 Indhold 1 til Skat Nova 2016.9... 3 2 Skat Nova... 4 2.1 Indberetning til SKAT... 4 2.1.1 Udskrift at indberetningsoverblik... 4 2.1.2 Indberetning af underholdsbidrag, børnebidrag,

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. september 2017

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. september 2017 4. september 2017 Skat Nova 2017.0 Indhold 1 til Skat Nova 2017.0... 3 1.1 Første version af Skat Nova 2017... 3 1.2 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 2 Skat Nova... 4 2.1 Specifikationer...

Læs mere

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo 1. februar 2018 Indhold 1... 2 1.1 Eksempel person 2 er afdød i året og person 1 sidder i uskiftet bo... 2 1.1.1 I det personlige regnskab i formuen og kapitalforklaringen overføres følgende tal for afdød

Læs mere

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber 23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber Indhold 1.1 Årsrulning af personligt regnskab i Skat Nova og Årsafslutning... 2 Årsrulning i Skat Nova... 2 Årsrulning/Årsskifte

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere Nyheder og vejledninger -for Skat Nova professionel brugere 10. februar 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 3 Generelt... 4 Ny forside... 4 Personligt Regnskab... 6 Nye funktioner til visning af

Læs mere

Funktionalitet i den nye fleksible kapitalforklaring

Funktionalitet i den nye fleksible kapitalforklaring Funktionalitet i den nye fleksible kapitalforklaring 8. april 2016 Indhold 1 Struktur i kapitalforklaringen... 2 1.1 Data anvendelse i Årsafslutning... 2 1.1.1 Hvilke data overføres... 3 1.1.2 Data bruges

Læs mere

Vejledning til overførsel af data fra 2015 til forskudsberegning i Skat Nova 2016

Vejledning til overførsel af data fra 2015 til forskudsberegning i Skat Nova 2016 18. maj 2016 Vejledning til overførsel af data fra 2015 til forskudsberegning i Skat Nova 2016 Indhold 1 Hvordan foretager jeg en overførsel til forskudsberegning?... 2 2 Hvad sker der ved en overførsel

Læs mere

Vejledning til indtastning af kontingenter i virksomhed som ligningsmæssige fradrag

Vejledning til indtastning af kontingenter i virksomhed som ligningsmæssige fradrag 12. november 2015 Vejledning til indtastning af kontingenter i virksomhed som ligningsmæssige fradrag Indhold 1 Indtastning af kontingent i virksomhed... 2 2 Forudsætninger for korrekt placering som ligningsmæssigt

Læs mere

Vejledning indtastning blandet bil mv.

Vejledning indtastning blandet bil mv. 8. april 2019 Vejledning indtastning blandet bil mv. Indhold 1 Hvilke aktiver?... 2 2 Valg af metode... 2 3 Hvilke tal skal jeg bruge til indtastning?... 3 3.1 Statens takster... 3 3.2 Faktiske omkostninger...

Læs mere

1 Oprette brugere. 2 Komme i gang med indberetning. 1.1 Tilpasning af brugere

1 Oprette brugere. 2 Komme i gang med indberetning. 1.1 Tilpasning af brugere Vejledning MD Skat 1 Oprette brugere 1 1.1 Tilpasning af brugere 1 2 Komme i gang med indberetning 1 2.1 Særligt om Ejendom 2 2.2 Særligt om virksomhed 2 2.2.1 Virksomhedsordning 2 2.3 Udskrifter 3 3 Forskudsopgørelse

Læs mere

Delvis udlejning ejendom

Delvis udlejning ejendom 13. april 2018 Delvis udlejning ejendom Indhold 1 Delvis udlejning af ejendom f.eks. værelser og sommerhus... 2 1.1 Lejeindtægt ved udlejning af sommerhus gennem bureau... 2 1.2 Delvis udlejning af ejendom,

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 31. maj 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Jens Jensen Jensine Jensen

Jens Jensen Jensine Jensen Jens Jensen Jensine Jensen Rådhuspladsen 1001 København K CPR.nr.: 010101-0101 INDKOMST- OG FORMUEOPGØRELSE 2016 Indholdsfortegnelse SIDE Hovedoversigt for 2016 3. Indkomstopgørelse for 2016 4. Formueopgørelse

Læs mere

REVI-SOFT. Kære Revisor. REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark. Informationsteknologiske løsninger for revisorer

REVI-SOFT. Kære Revisor. REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark. Informationsteknologiske løsninger for revisorer RS REVI-SOFT REVI-SOFT A/S Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Telefon (+45) 86 28 88 28 Telefax (+45) 86 28 88 01 E-mail revi-soft@revi-soft.dk Internet www.revi-soft.dk SE-nr./VAT no. DK

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2015.4

Nyheder og vejledning til version 2015.4 16. december 2015 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 20. marts 2019

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 20. marts 2019 20. marts 2019 Indhold 1 til... 3 1.1 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 1.2 Nyhederne i denne version... 3 2 Skat Nova... 4 2.1 Elektronisk indberetning af oplysningsskema... 4 2.1.1 Ejendomme...

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 14. december 2017

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 14. december 2017 14. december 2017 Skat Nova 2017.2 Indhold 1 til Skat Nova 2017.2... 2 1.1 Systemkrav og installation... 2 1.2 Andre vejledninger... 2 2 Skat Nova... 3 2.1 Nye rentesatser... 3 2.2 Ejendomsavance... 4

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 4. februar Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 4. februar Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 4. februar 2019 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 3 3 Andre vejledninger... 4 4 Generelt... 5 4.1 Højrestilling... 5 4.2 Ensartet layout... 6 4.3 Masterstyret visning af valuta... 7 5 Indkomst- og formueopgørelse...

Læs mere

Ratepensioner i Skat Nova 2015

Ratepensioner i Skat Nova 2015 Ratepensioner i Skat Nova 2015 18. maj 2016 Indhold 1 Beskrivelse felt 21 ratepension i Skat Nova 2015.8 og tidligere versioner... 2 1.1 Eksempel hvor den ene ægtefælle har virksomhed og herudover lønindkomst,

Læs mere

Skat Nova Nyheder og vejledning. 10. april Skat Nova

Skat Nova Nyheder og vejledning. 10. april Skat Nova 10. april 2019 Indhold 1 til... 2 1.1 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 2 1.2 Nyhederne i denne version... 2 2 Skat Nova... 3 2.1 Elektronisk indberetning af oplysningsskema... 3 2.1.1 Indberetning

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. februar 2019

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 4. februar 2019 4. februar 2019 Indhold 1 til... 3 1.1 Selvangivelse ændret til oplysningsskema... 3 1.2 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 1.3 Nyhederne i denne version... 3 2 Skat Nova... 4 2.1 Hente data

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 19. marts 2018

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 19. marts 2018 19. marts 2018 Skat Nova 2017.4 Indhold 1 til Skat Nova 2017.4... 3 1.1 Systemkrav og installation... 3 1.2 Andre vejledninger... 3 1.3 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 2 Skat Nova... 4 2.1

Læs mere

Funktionalitet i kapitalforklaring

Funktionalitet i kapitalforklaring 1. februar 2018 Indhold 1 Struktur i kapitalforklaringen... 2 1.1 Data anvendelse i Årsafslutning... 2 1.1.1 Hvilke data overføres?... 2 1.1.2 Data bruges i følgende udskrifter i Årsafslutning... 3 1.1.3

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 6. februar 2017 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 10. februar 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 3 Generelt... 4 Ny forside... 4 Virksomheder... 6 Nye erklæringer opdateret til FSR standard... 6 Posttypeinddeling med undergrupper

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2015.A

Nyheder og vejledning til version 2015.A 27. juni 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 10. april 2019

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 10. april 2019 10. april 2019 Indhold 1 til... 2 1.1 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 2 1.2 Nyhederne i denne version... 2 2 Skat Nova... 3 2.1 Elektronisk indberetning af oplysningsskema... 3 2.1.1 Indberetning

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 1. juli 2019

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 1. juli 2019 1. juli 2019 Indhold 1 til... 2 1.1 Første version af Skat Nova 2019... 2 1.2 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 2 2 Skat Nova... 3 2.1 Nyhederne i denne version... 3 2.2 Ændringer til indtastning

Læs mere

Vejledning MD Skat. 1 Oprette brugere Tilpasning af brugere 1

Vejledning MD Skat. 1 Oprette brugere Tilpasning af brugere 1 Vejledning MD Skat 1 Oprette brugere 1 1.1 Tilpasning af brugere 1 2 Komme i gang med indberetning 1 2.1 Særligt om Ejendom 2 2.2 Særligt om virksomhed 2 2.2.1 Virksomhedsordning 2 2.3 Udskrifter 3 3 Forskudsopgørelse

Læs mere

Indhold. Vejledning Værdipapir Nova. 14. december 2016

Indhold. Vejledning Værdipapir Nova. 14. december 2016 Vejledning 14. december 2016 Indhold 1 Hvad er Værdipapirmodulet?... 3 1.1 Grundlæggende om... 3 1.2 Hvor finder jeg?... 3 1.3 Opbygningen af... 3 1.3.1 Forsiden... 4 1.3.1.1 Handling... 4 1.3.1.2 Oversigt

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 2. september 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 6. april 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat - disponering

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 1. februar 2018

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 1. februar 2018 1. februar 2018 Skat Nova 2017.3 Indhold 1 til Skat Nova 2017.3... 2 1.1 Systemkrav og installation... 2 1.2 Andre vejledninger... 2 1.3 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 2 2 Skat Nova... 3

Læs mere

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse

Læs mere

Årsafslutning Skat Nova Professionel. 1 Indhold. 21. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Skat Nova Professionel. 1 Indhold. 21. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 21. marts 2019 Skat Nova Professionel Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Indkomst- og formueopgørelse... 4 4.1 Diverse fejlrettelser... 4 4.1.1 Opgørelse af skat note med

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 28. maj 2018

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 28. maj 2018 28. maj 2018 Skat Nova 2017.6 Indhold 1 til Skat Nova 2017.6... 3 1.1 Systemkrav og installation... 3 1.2 Andre vejledninger... 3 1.3 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 2 GDPR... 4 2.1 At sende

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 15.09.2016 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Hvad er på vej. 9. marts Bemærkninger til den kommende version af Skat Nova

Skat Nova Indhold. Skat Nova Hvad er på vej. 9. marts Bemærkninger til den kommende version af Skat Nova 9. marts 2018 Bemærkninger til den kommende version af Skat Nova Indhold 1 Elektronisk indberetning af selvangivelser (SA Pro)... 2 2 Hente data fra Skattemappen (R75)... 2 2.1 Ejendomme... 2 2.2 B-skatter...

Læs mere

Vejledning til import af kundedata fra Classic Magnus:Skat 2014

Vejledning til import af kundedata fra Classic Magnus:Skat 2014 16. oktober 2015 Vejledning til import af kundedata fra Classic Magnus:Skat 2014 Indhold 1 Import af data fra Classic Magnus:Skat... 2 2 Forudsætninger for import... 2 3 Hvordan gør du?... 3 3.1 Kundelisten

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2014.B

Nyheder og vejledning til version 2014.B 16. december 2015 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet

Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet Udenlandsk indkomst (eksempel med vindmølle) Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet Du skal bruge de særlige konti til udenlandsk virksomhed. I den forbindelse vil det

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova 2017 Vejledning til import fra Skattemappen (R75) 15. marts 2018

Skat Nova Indhold. Skat Nova 2017 Vejledning til import fra Skattemappen (R75) 15. marts 2018 15. marts 2018 Indhold 1 Import af data fra SKATs R75-oplysninger... 2 2 Formål... 2 3 Forudsætninger for import... 3 3.1 Certifikater og Tilslutningsaftale med SKAT... 3 4 Hvordan gør du?... 4 4.1 Inden

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 21. marts 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Indkomst- og formueopgørelse (Personligt Regnskab)... 3 Ændret betegnelse... 3 Sideskift i regnskabsoplysninger... 4 Ny note:

Læs mere

Indehaver Bernt Ranfelt

Indehaver Bernt Ranfelt RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Indehaver Bernt Ranfelt Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet:

Læs mere

Vejledning Værdipapir Nova

Vejledning Værdipapir Nova Vejledning 23. februar 2017 Indhold 1 Hvad er Værdipapirmodulet?... 3 1.1 Grundlæggende om... 3 1.2 Hvor finder jeg?... 3 1.3 Opbygningen af... 3 1.3.1 Forsiden... 4 1.3.1.1 Handling... 4 1.3.1.2 Oversigt

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Beskrivelse af rapporten: Regnskabet anvendes til at lave indkomst- og formueopgørelsen for en person, der beskattes efter personskatteloven. I privatdelen

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 21. marts 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Virksomheder... 3 Små rettelser af erklæringer... 3 Anvendt regnskabspraksis for andelsboligforeninger... 4 Fejlrettelser i

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 26. oktober 2018 Årsafslutning 2018.5 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til Årsafslutning 2018.5... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Virksomheder... 4 4.1 Tilføjet linje til Ekstraordinært udbytte udloddet efter

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 20. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 20. marts Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 20. marts 2019 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Virksomheder... 4 4.1 Ny roller... 4 4.1.1 Indehaver... 4 4.2 Integration til Business Point... 5 4.3 XBRL rettelser... 5

Læs mere

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 26. oktober 2018

Skat Nova Indhold. Skat Nova Nyheder og vejledning. 26. oktober 2018 26. oktober 2018 Skat Nova 2018.1 Indhold 1 til Skat Nova 2018.1... 3 1.1 Første version, der kan beregne skat for 2019... 3 1.2 Hvilke Skat Nova versioner skal du bruge?... 3 1.3 Aktivering af licens

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017 4. september 2017 Årsafslutning 2017.5 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.5... 2 1 Virksomheder... 3 1.1 Ny note til visning af resultatdisponering for regnskabsklasse C... 3 1.2 Kontrol af anvendt

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 4. september 2017 4. september 2017 Årsafslutning 2017.5 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.5... 2 1 Virksomheder... 3 1.1 Ny note til visning af resultatdisponering for regnskabsklasse C... 3 1.2 Kontrol af anvendt

Læs mere

Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere

Årsafslutning for Skat Nova professionel brugere 14. december 2017 Årsafslutning 2017.6 for Skat Nova professionel brugere Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.6 professionel... 2 1 Andre vejledninger... 3 2 Generelt... 4 2.1 Visning af versionsnummer...

Læs mere

REVI-SOFT. Til alle brugere af SKBE14. Opdatering af SKBE14 til version Denne opdatering indeholder følgende forbedringer:

REVI-SOFT. Til alle brugere af SKBE14. Opdatering af SKBE14 til version Denne opdatering indeholder følgende forbedringer: RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft ApS Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet: www.revisoft.dk CVR

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2016.4

Nyheder og vejledninger Årsafslutning 2016.4 Nyheder og vejledninger 30. maj 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 3 Tilføjet mulighed for tilvalg af vandmærke... 3 Tilføjet mulighed for at master brugeren kan styre stier og dato

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 20. marts 2017 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 27. oktober 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning for Skat Nova Professionel brugere Nyheder og vejledninger for Skat Nova Professionel brugere 6. april 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Indkomst- og formueopgørelse... 3 Rettelse af fejl i grøn check i noten Opgørelse af skat...

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 18. maj 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 23. maj 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 23. maj 2017 23. maj 2017 Årsafslutning 2017.4 Indhold 1 Nyheder til Årsafslutning 2017.4... 2 2 Generelt... 3 2.1 Masterbruger kan blokere for besked om opdateringer... 3 2.2 Ændret placering af supportikon... 5 3

Læs mere

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning Indhold. 26. oktober Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 26. oktober 2018 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 2 3 Andre vejledninger... 3 4 Indkomst- og formueopgørelse... 4 4.1 Automatisk notehenvisning i kapitalforklaring ved valg af note... 4 4.2 Nyheder der

Læs mere

Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO)

Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO) Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO) Juni 2011 s. 1 Indholdsfortegnelse Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO)... 3 Forord... 3 Opstart - Indtastning af VSO-tal fra andet system...

Læs mere

Indehaver Bernt Ranfelt

Indehaver Bernt Ranfelt RS REVI-SOFT Informationsteknologiske løsninger for revisorer Revisoft Gunnar Clausens Vej 24 A DK 8260 Viby J Danmark Indehaver Bernt Ranfelt Telefon (+45) 86 28 88 28 E-mail: info@revisoft.dk Internet:

Læs mere

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning

Årsafslutning september Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning 24. september 2018 Årsafslutning 2018.4 Indhold 1. Nyheder til Årsafslutning 2018.4... 2 2. Andre vejledninger... 3 3. Generelt... 4 3.1 Opret regnskab ændret... 4 3.2 Liste ved indsættelse af sideskift

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 17.11.2017 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 14. december 2017

Årsafslutning Indhold. Årsafslutning Nyheder og vejledning. 14. december 2017 14. december 2017 Årsafslutning 2017.6 Indhold Nyheder til Årsafslutning 2017.6... 2 1 Andre vejledninger... 3 2 Generelt... 4 2.1 Visning af versionsnummer... 4 2.2 Forældede elementer fjernet... 7 3

Læs mere

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7)

Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Personlig virksomhed, årsrapport VSO (I7) Beskrivelse af rapporten: Rapporten anvendes til at lave det samlede regnskab (både virksomhedsdel og privat del) for en person, der beskattes efter virksomhedsskatteordningen.

Læs mere

Note Indhold Fortegn Konto Spec Type

Note Indhold Fortegn Konto Spec Type Definition skattebilag selskab 17.11.2017 1. Skattemæssig indkomst 2. Oversigt skattemæssige underskud 3. Skatteberegning 5. Skatteafstemning Fortegn I kolonnen fortegn bruges: pos Kun positive beløb pr.

Læs mere

2 Nyheder til Årsafslutning Andre vejledninger Virksomheder Automatisk resultatdisponering... 5

2 Nyheder til Årsafslutning Andre vejledninger Virksomheder Automatisk resultatdisponering... 5 1. juli 2019 Indhold 1 Indhold 2 Nyheder til... 3 3 Andre vejledninger... 4 4 Virksomheder... 5 4.1 Automatisk resultatdisponering... 5 4.2 Stamdata fra cvr.dk... 6 4.3 Søgefunktion i posttypeinddelingen...

Læs mere

Definition skattebilag selskab

Definition skattebilag selskab Definition skattebilag selskab 15.09.2016 1. Skattepligtig indkomst 2. Oversigt skattemæssige underskud 3. Skatteberegning 4. Noten "Periodisering omkostninger / indtægter" 5. Skatteafstemning Fortegn

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 15. marts 2016 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Nyheder og vejledning til version 2016.0

Nyheder og vejledning til version 2016.0 24. oktober 2015 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 2 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 2 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 2 1.3 Faglighed... 2 1.4 Skat Nova giver dig... 2 2 Generelt vedrørende

Læs mere

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet.

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet. Indhold Indledning............................. 11 Om forfatteren........................... 13 1. Hvad er en virksomhed................. 14 Hvis du udøver erhvervsaktiviteter og modtager vederlag for

Læs mere

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold.

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold. 1/6 Skattecenter Navn og adresse Forskudsskema 911 930 Personnummer Evt. ægtefælles personnummer Skemaet indsendes til et skattecenter Indkomst og fradrag for Skatten for opkræves normalt automatisk på

Læs mere

Skattepligtig indkomst

Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Årets resultat før skat Fra årsrapport 10 Ikke skattepligtige indtægter 7300-7349 Vend Saldo skat 7600-7699 pos Vend Saldo skat 20 Ikke fradragsberettigede udgifter 7350-7399 Vend

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6)

Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6) Privat regnskab, virk. resultat efter KAO (J6) Beskrivelse af rapporten: Regnskabet anvendes til at lave indkomst- og formueopgørelsen for en person, der beskattes efter personskatteloven. I privatdelen

Læs mere

Nyheder og vejledning til version

Nyheder og vejledning til version 20. november 2015 Indhold 1 Indledning Skat Nova... 3 1.1 Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten... 3 1.2 Samspil sikrer kvaliteten... 3 1.3 Faglighed... 3 1.4 Skat Nova giver dig... 3 2 Generelt vedrørende

Læs mere

Magnus:Skat 2013. Nyheder og vejledning til version 1.00

Magnus:Skat 2013. Nyheder og vejledning til version 1.00 Magnus:Skat 2013 Nyheder og vejledning til version 1.00 Indledning - Magnus:Skat 1 Nyheder og vejledning til version 1.00 2 1. Forskudsregistrering for 2013 2 2. Kommuneskatteprocenter inkluderet 2 3.

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 21. marts 2017 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Virksomheder... 3 Små rettelser af erklæringer... 3 Anvendt regnskabspraksis for andelsboligforeninger... 4 Fejlrettelser i

Læs mere

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6)

Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Privat regnskab, virk. res. efter KAO (E6) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes efter

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2014 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015 Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015 7. juni 2016 Indhold 1 Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo... 2 1.1 Eksempel person 2 er afdød i året og person

Læs mere

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016 Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016 Generelt om vejledningen... 3 1 Udloddende aktiebaserede afdelinger... 4 2 Udloddende obligationsbaserede afdelinger... 5

Læs mere

Sådan udfylder du indkomsterklæringen

Sådan udfylder du indkomsterklæringen Sådan udfylder du indkomsterklæringen Du skal oplyse din og din evt. ægtefælle/samlevers indkomster for at få udbetalt dansk folke- eller førtidspension i udlandet. Når du udfylder indkomsterklæringen,

Læs mere

Skatteregnskab Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer:

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2017 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

Skatteregnskab Hr VE-Anlæg Erhvervsparken Brønderslev. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Hr VE-Anlæg Erhvervsparken Brønderslev. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Hr VE-Anlæg Erhvervsparken 1 9700 Brønderslev side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat

Læs mere