Revisionsberetning nr. 38 vedrørende årsregnskabet 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Revisionsberetning nr. 38 vedrørende årsregnskabet 2013."

Transkript

1 Punkt 2. Revisionsberetning nr. 38 vedrørende årsregnskabet Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen indstiller, at Familie- og Socialudvalget indstiller, at byrådet godkender, Revisionsberetning nr. 38 om revisionen af årsregnskabet for 2013, idet revisionen ikke har givet anledning til revisionsbemærkninger på Familie- og Beskæftigelsesforvaltningens områder, som byrådet skal træffe afgørelse om. Sagsbeskrivelse Revisionen har afgivet beretning om revisionen af Aalborg Kommunes årsregnskab Revisionen afgiver kun én revisionsberetning for 2013 til behandling af byrådet. Revisionen af de sociale, beskæftigelses- og sundhedsmæssige områder er således indeholdt i denne beretning. Revisionen deltager på udvalgsmødet den 22. september, hvor revisionsberetningen skal behandles. Revisionen af årsregnskabet for 2013 har i henhold til afsnit 1.1 Revisionserklæring/påtegning givet følgende erklæring/påtegning: Vi har revideret årsregnskabet for Aalborg Kommune for perioden 1. januar december 2013 Årsregnskabet er udarbejdet efter kravene i bekendtgørelse 1207 af 9. oktober 2013 om kommuners budget-og regnskabsvæsen, revision m.v. med følgende hovedtal: Resultat af ordinær driftsvirksomhed på (overskud) DKK 319,9 mio. Resultat af det skattefinansierede område på (underskud) DKK 23,1 mio. Aktiver i alt på DKK ,3 mio. Egenkapital i alt på DKK 9.912,9 mio. Ledelsens ansvar for årsregnskabet Ledelsen har ansvaret for udarbejdelsen af et årsregnskab der er rigtigt, dvs. uden væsentlige fejl og mangler, i overensstemmelse med kravene i bekendtgørelse om kommuners budget-og regnskabsvæsen, revision m.v. Ledelsen har endvidere ansvaret for den interne kontrol, som ledelsen anser for nødvendig for at udarbejde et årsregnskab uden væsentlig fejlinformation, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl, samt valg og anvendelse af en hensigtsmæssig regnskabspraksis og udøvelse af regnskabsmæssige skøn, som er rimelige efter omstændighederne.

2 Herudover er det ledelsens ansvar, at de dispositioner, der er omfattet af årsregnskabet, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, Byrådets øvrige beslutninger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis. Revisors ansvar Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet på grundlag af vores revision. Vi har udført revisionen i overensstemmelse med internationale standarder om revision og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning, god offentlig revisionsskik, jf. lov om kommunernes styrelse og kommunens revisionsregulativ. Dette kræver at vi overholder etiske krav samt planlægger og udfører revisionen for at opnå høj grad af sikkerhed for, om årsregnskabet er uden væsentlig fejlinformation. En revision omfatter udførelse af revisionshandlinger for at opnå revisionsbevis for beløb og oplysninger i årsregnskabet. De valgte revisionshandlinger afhænger af revisors vurdering, herunder vurdering af risici for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet, uanset om denne skyldes besvigelser eller fejl. Ved risikovurderingen overvejer revisor intern kontrol, der er relevant for kommunens udarbejdelse af et årsregnskab. Formålet hermed er, at udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke at udtrykke en konklusion om effektiviteten af kommunens interne kontrol. En revision omfatter endvidere vurdering af, om ledelsens valg af regnskabspraksis er passende, om ledelsens regnskabsmæssige skøn er rimelige samt den samlede præsentation af årsregnskabet. Revisionen omfatter desuden en vurdering af, om der er etableret forretningsgange og interne kontroller, der understøtter, at de dispositioner, der er omfattet af årsregnskabet, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, Byrådets øvrige beslutninger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Konklusion Det er vores opfattelse, at årsregnskabet for regnskabsåret 1. januar til 31. december 2013 i alle væsentlige henseender er i overensstemmelse med kravene i bekendtgørelse 1207 af 9. oktober 2013 om kommuners budget-og regnskabsvæsen, revision m.v. Det er ligeledes vores opfattelse, at der er etableret forretningsgange og interne kontroller, der understøtter, at de dispositioner der er omfattet af årsregnskabet, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, Byrådets øvrige beslutninger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis.

3 Supplerende oplysning om forståelse af revisionen Aalborg Kommune har i overensstemmelse med kravene i bekendtgørelse om kommuners budget-og regnskabsvæsen, revision m.v. som sammenligningstal i regnskabsopgørelsen for regnskabsåret 2013 medtaget det af Byrådet godkendte budget for Disse sammenligningstal har ikke været underlagt revision. I afsnit 1.2 Bemærkninger der skal besvares overfor tilsynsmyndigheden angiver Revisionen følgende: 1.2 Bemærkninger, der skal besvares over for tilsynsmyndigheden I henhold til bekendtgørelse om kommunernes budget, regnskab, revision mv. skal revisionen: gøre bemærkninger, hvis den mener, at regnskabet ikke er rigtigt, eller at de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, ikke er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, kommunalbestyrelsens øvrige beslutninger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis, jf. 42, stk. 2, 2. pkt., i lov om kommunernes styrelse. Revisionen skal tillige gøre bemærkning, hvis den mener, at udførelsen af kommunalbestyrelsens og udvalgenes beslutninger og den øvrige forvaltning af kommunens anliggender ikke er varetaget på en økonomisk hensigtsmæssig måde, jf. 42, stk. 2, 3. pkt. i lov om kommunernes styrelse. Revisionens bemærkninger efter 2. pkt. og 3. pkt. skal fremgå særskilt af beretningen. Revisionen har ikke givet anledning til bemærkninger, som skal besvares over for tilsynsmyndigheden. Herudover skriver Revisionen følgende i afsnit 1.3 Opfølgning på afgivne revisionsberetninger og bemærkninger samt i afsnit 1.4 Oplysning i øvrigt om resultater og aftaler til opfølgning : 1.3 Opfølgning på afgivne revisionsberetninger og -bemærkninger Vi har påset, at tidligere afgivne beretninger, herunder revisionens bemærkninger, er blevet behandlet af byrådet, og at byrådet har afgivet besvarelse over for tilsynsmyndigheden. 1.4 Oplysning i øvrigt om resultater samt aftaler til opfølgning Det er vores opfattelse, at det fremlagte regnskabsmateriale generelt har været af god kvalitet. Revisionen har løbende givet anledning til drøftelser, anbefalinger og aftaler med forvaltningsledelserne, som er rapporteret i administrative notater. Det er vores opfattelse, at vores noter, spørgsmål og anbefalinger er modtaget positivt og behandlet seriøst. I Bilag 2 til Beretningen Redegørelse til ressortministerierne om revisionen af områder, der er omfattet af ordninger om refusion eller tilskud fra Staten vedrørende regnskabsåret 2013 konkluderer Revisionen følgende:

4 2. Samlet konklusion på den udførte revision Det er vores generelle vurdering, at sagsadministrationen på de gennemgåede områder på beskæftigelsesområdet har været varetaget tilfredsstillende i regnskabsåret I forhold til afgivet bemærkning vedrørende forsikrede ledige for regnskabsåret 2012 skal det anføres, at der er sket en væsentlig forbedring på området, idet antallet af fejl i forhold til manglende opfølgninger er faldet markant ligesom der ikke er konstateret fejl med refusionsmæssig betydning herunder fejl i forhold til manglende rettidige tilbud. Vi skal dog fortsat anbefale, at kommunen har fokus på området for sikring af, at der sker opfølgning i overensstemmelse med lovgivningen på området, og at disse samtaler registreres i overensstemmelse med bekendtgørelse om det fælles datagrundlag og statistiske datavarehus for beskæftigelsesindsatsen. Det er vores vurdering, at sagsadministrationen i Socialafdelingen har været varetaget hensigtsmæssigt og betryggende i regnskabsåret Herunder ses der en væsentlig forbedring i sagsadministrationen i forhold til resultaterne for Vores gennemgang har ikke givet anledning til revisionsbemærkninger. Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen noterer sig med tilfredshed, at de tiltag, der blev iværksat på baggrund af revisionen af regnskabsåret 2012, har virket efter hensigten, og at sagsadministrationen i såvel Jobcenter som Socialafdelingen er forbedret væsentlig i forhold til Forvaltningen vil, som Revisionen anbefaliner, fortsat have fokus på områderne. Bilag 2-4 til revisionsberetning nr. 38 af 15. august 2014 vedrørende årsregnskabet 2013 Revision af Aalborg Kommunes årsregnskab Revisionsberetning nr. 38 af 15. august 2014 vedrørende årsregnskabet 2013 Beslutning: Godkendt. Mhp. oversendelse til byrådets behandling. Repræsentanter fra revisionen orienterede om den revisionsmæssige praksis samt gennemgik Revisionsberetning nr. 38. Revisionens notat omdelt og vedhæftes referatet. Revisionen roste forvaltningens indsats, samt at der er fulgt op på de tiltag til forbedringsmuligheder der blev fremført i 2012.

5

6

Den uafhængige revisors påtegning

Den uafhængige revisors påtegning Den uafhængige revisors påtegning Til Byrådet i Horsens Kommune Revisionspåtegning på regnskabet Konklusion Det er vores opfattelse, at regnskabet i alle væsentlige henseender er rigtigt, dvs. udarbejdet

Læs mere

Orientering om Revisionsberetning nr. 41 vedrørende årsregnskabet 2016 for Aalborg Kommune

Orientering om Revisionsberetning nr. 41 vedrørende årsregnskabet 2016 for Aalborg Kommune Punkt 2. Orientering om Revisionsberetning nr. 41 vedrørende årsregnskabet 2016 for Aalborg Kommune 2017-030158 Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til Familie- og Socialudvalgets og Beskæftigelsesudvalgets

Læs mere

Den uafhængige revisors revisionspåtegning

Den uafhængige revisors revisionspåtegning Til Byrådet i Solrød Kommune Revisionspåtegning på årsregnskabet Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for Solrød Kommune for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2017, jf. siderne 157 til 180 i

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 1: Erklæring om offentlig revision 2016 - Kommune Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der ikke kan fraviges. Regnskab omfattet af bekendtgørelse om kommuners

Læs mere

Godkendelse af beretning nr. 42 om revision af Aalborg Kommunes årsregnskab 2017

Godkendelse af beretning nr. 42 om revision af Aalborg Kommunes årsregnskab 2017 Punkt 7. Godkendelse af beretning nr. 42 om revision af Aalborg Kommunes årsregnskab 2017 2018-003118 Magistraten indstiller, at byrådet godkender beretning nr. 42 om revision af Aalborg Kommunes årsregnskab

Læs mere

Aalborg Kommune. Beskæftigelsesudvalget Familie- og Socialudvalget. Orientering om revisionsberetningen vedrørende årsregnskabet for 2017

Aalborg Kommune. Beskæftigelsesudvalget Familie- og Socialudvalget. Orientering om revisionsberetningen vedrørende årsregnskabet for 2017 www.pwc.dk Aalborg Kommune Beskæftigelsesudvalget Familie- og Socialudvalget Orientering om revisionsberetningen vedrørende årsregnskabet for 2017 22. juni 2018 Revision. Skat. Rådgivning. Præsentation

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for RO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Til bestyrelsen i ROMU REVISIONSPÅTEGNING PÅ ÅRSREGNSKABET Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for ROMU for regnskabsåret 1. januar til 31. december 2018,

Læs mere

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK Beretning nr. 1 Årsregnskab for 2006 Afsluttende beretning 108.300 Til Regionsrådet for Region Syddanmark Kommunernes Revision (KR) har afsluttet revisionen

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2015 DRIFT AF FERIEBOLIGER

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2015 DRIFT AF FERIEBOLIGER Årsregnskab 1. januar til 31. december 2015 DRIFT AF FERIEBOLIGER Administrator: Boligselskabnr. 0177 Domea.dk s.m.b.a. Oldenburg Allé 3 2630 Taastrup Telefon 76 64 64 64 Tilsynsførende kommune: Kommunenr.

Læs mere

Løbende revision på de sociale områder med statsrefusion

Løbende revision på de sociale områder med statsrefusion Tlf: 33 12 65 45 randers@bdo.dk www.bdo.dk BDO Kommunernes Revision Thors Bakke 3, 2. DK-8900 Randers SYDDJURS KOMMUNE Beretning nr. 20 (side 445 452) Delberetning for regnskabsår 2014 BDO Kommunernes

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 1: Erklæring om offentlig revision 2016 Regulerede institutioner Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der ikke kan fraviges. Regnskab omfattet af statens

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Almen boligorganisation Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab omfattet af

Læs mere

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S CVR-nr. 35 43 35 89 Revisionsberetning nr. 2 Beretning vedrørende revisionen af årsregnskabet for 2016 Til bestyrelsen for Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi

Læs mere

ØKONOMIAFDELINGEN SOLRØD KOMMUNE. Revisionsregulativ. Godkendt den

ØKONOMIAFDELINGEN SOLRØD KOMMUNE. Revisionsregulativ. Godkendt den SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN Revisionsregulativ Godkendt den Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Den sagkyndige revision... 2 Revisionens virksomhed... 2 Revisionens formål... 2 Revisionens område...

Læs mere

Ringe Boligselskab. Regnskab for Sideaktivitetsafdelinger. Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2015

Ringe Boligselskab. Regnskab for Sideaktivitetsafdelinger. Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2015 Ringe Boligselskab Regnskab for Sideaktivitetsafdelinger Regnskab for perioden 1. januar til 31. december 2015 2. Balance Kontonr. Note Specifikation Regnskab Regnskab 2015 2014 (1.000 kr) Aktiver Anlægsaktiver

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Boligafdeling i almen boligorganisation Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Organisation & Jura J.nr. 0411-00072 Den 8. marts 2016 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND

SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND Til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND ------------------------------------------------------------------- Bredgade 30, 1., 7400 Herning -------------------------------------

Læs mere

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING

DEN UAFHÆNGIGE REVISORS REVISIONSPÅTEGNING Paradigme standard 3: Erklæring om offentlig revision 2016 Frie skoler Fuldstændigt regnskab med generelt formål efter en begrebsramme, der giver et retvisende billede. Regnskab omfattet af [indsæt relevant

Læs mere

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET

FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET FRILUFTSRÅDETS ADMINISTRATION AF TIPS- OG LOTTOMIDLER TIL FRILUFTSLIVET Årsregnskab Beretning Projektoversigt Kapitalforklaring pr. 31. december 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning... 4 Projekter...

Læs mere

Holstebro Kommune. Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering. (Vilkår for revisionsopgaven)

Holstebro Kommune. Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering. (Vilkår for revisionsopgaven) Holstebro Kommune CVR-nr. 29 18 99 27 Bilag 4 Revisionsberetning vedrørende Ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering (Vilkår for revisionsopgaven) Holstebro Kommune Revisionsberetning vedrørende

Læs mere

TV Sydsjælland CVR. nr

TV Sydsjælland CVR. nr TV Sydsjælland CVR. nr. 35 36 36 61 Årsrapport for perioden 7. december 2013 31. december 2014 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2015 Dirigent:!"#$%&! Kirkhoff & Tyrrestrup Indholdsfortegnelse

Læs mere

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen

Læs mere

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen.

Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. NOTAT Økonomi & Service J.nr. 0411-00072 Den 11. maj 2017 Revisionsinstruks for tilskud ydet af Miljøstyrelsen. For revision af regnskaber på kr. 100.000 eller derover. Denne revisionsinstruks omfatter

Læs mere

Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune

Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune Almene boligorganisationer Balance for afdeling 6009 Godsbanegade Regnskabsperiode 01.04.2014 31.03.2015 Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune Landsbyggefonden Landsbyggefonden Boligselskabsnr.:

Læs mere

REVISIONSREGULATIV 1

REVISIONSREGULATIV 1 REVISIONSREGULATIV 1 For kontraktperioden der begynder 1. december 2014 1 Revisor Aalborg Byråd har i henhold til 42 i Lov om kommunernes styrelse antaget PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S

Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S CVR-nr. 35 43 35 89 Revisionsberetning nr. 1 Beretning vedrørende ansvarsforhold, revisionens omfang og rapportering samt revisionen af årsregnskabet for

Læs mere

B' e Thanning. Frederikssund Kommune Torvet Fredrikssund. Att: Sofie Myschetzky. København K. 3/ Kære Sofie

B' e Thanning. Frederikssund Kommune Torvet Fredrikssund. Att: Sofie Myschetzky. København K. 3/ Kære Sofie 15338105402C94573 Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Fredrikssund Att: Sofie Myschetzky t 'CL København K. 3/12-2015 Kære Sofie Ifølge aftale fremsendes hermed Regnskab for Aprilfestival i Frederikssund

Læs mere

REVISIONSREGULATIV FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

REVISIONSREGULATIV FOR HOLSTEBRO KOMMUNE REVISIONSREGULATIV FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Holstebro Byråd har i henhold til 42 i Lov om kommunernes styrelse og med statsforvaltningens godkendelse antaget PwC PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

AlmenNet Årsregnskab 2013

AlmenNet Årsregnskab 2013 AlmenNet Årsregnskab 2013 Sekretariat: BL - Danmarks Almene Boliger Indhold Side Hovedtal 3 Årsberetning 4 Revisionspåtegning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Side 3 4 års hovedtal

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2015 EKSTERN EJENDOMSADMINISTRATION

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2015 EKSTERN EJENDOMSADMINISTRATION Årsregnskab 1. januar til 31. december 2015 EKSTERN EJENDOMSADMINISTRATION Administrator: Boligselskabnr. 0177 Domea.dk s.m.b.a. Oldenburg Allé 3 2630 Taastrup Telefon 76 64 64 64 Tilsynsførende kommune:

Læs mere

Bekendtgørelse om kommunernes budget- og regnskabsvæsen, revision m.v.

Bekendtgørelse om kommunernes budget- og regnskabsvæsen, revision m.v. Budget- og regnskabssystem for kommuner Bekendtgørelse om kommunernes budget- og regnskabsvæsen, revision m.v. I medfør af 37, stk. 2, 38, stk. 2, 40, stk. 4, 45, stk. 1, 45 a, stk. 1, 46 og 57, stk. 1

Læs mere

Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene. Standarderne. for offentlig

Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene. Standarderne. for offentlig Paradigme 3 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven godkendt revisor alene Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 3) tager udgangspunkt i en situation, hvor: 1)

Læs mere

Kirkhoff. Foreningen TV Møn CVR. nr Årsrapport for. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR

Kirkhoff. Foreningen TV Møn CVR. nr Årsrapport for. Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR Foreningen TV Møn CVR. nr. 35 36 38 31 Årsrapport for 2017 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2018 Dirigent: Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab CVR 30 35 10 02 Storegade 17 C 4780 Stege

Læs mere

Danske Døvblindefødtes Forening CVR-nr. 14 13 17 01

Danske Døvblindefødtes Forening CVR-nr. 14 13 17 01 CVR-nr. 14 13 17 01 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende

Læs mere

Regnskabet udarbejdes i overensstemmelse med Kulturaftale for 2013-2016 og Kulturregion Nordjylland.

Regnskabet udarbejdes i overensstemmelse med Kulturaftale for 2013-2016 og Kulturregion Nordjylland. Den revisors erklaering Til Aalborg Kommune og Kulturministeriet Vi led i revisionen af Aalborg regnskab det aflagte regnskab i Nordjylland 2013 (tidligere for perioden 1. januar 2013-31. 2013, der andrager

Læs mere

Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler. Standarderne. for offentlig

Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler. Standarderne. for offentlig Paradigme 1 Regnskaber omfattet af statens regnskabsregler Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 1) tager udgangspunkt i en situation, hvor: 1) revisionen er udført

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12

Læs mere

Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen. Standarderne. for offentlig

Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen. Standarderne. for offentlig Paradigme 2 Regnskaber omfattet af årsregnskabsloven både godkendt revisor og Rigsrevisionen Standarderne for offentlig Vejledning til paradigmet Dette paradigme (paradigme 2) tager udgangspunkt i en situation,

Læs mere

ÅRSREGNSKAB FOR 2015 for udbetalt VEU deltagerstøtte og befordringstilskud

ÅRSREGNSKAB FOR 2015 for udbetalt VEU deltagerstøtte og befordringstilskud for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet ÅRSREGNSKAB FOR 2015 for udbetalt VEU deltagerstøtte og befordringstilskud Kristelig A-kasse Indsendes til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Økonomisk-Administrativt

Læs mere

Erklæring og revisionsberetning om revision af IT-Universitetet i Københavns årsrapport for Marts 2011

Erklæring og revisionsberetning om revision af IT-Universitetet i Københavns årsrapport for Marts 2011 Erklæring og revisionsberetning om revision af IT-Universitetet i Københavns årsrapport for 2010 Marts 2011 ERKLÆRING OG REVISIONSBERETNING OM REVISION AF IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVNS ÅRSRAPPORT FOR 2010

Læs mere

Dansk Karate Forbund. Udeståender: Ledelsesberetning Lønafstemning Opgørelse af forkert periodiseret indtægt, jf. afsnit 3.2 i revisionsprotokollatet

Dansk Karate Forbund. Udeståender: Ledelsesberetning Lønafstemning Opgørelse af forkert periodiseret indtægt, jf. afsnit 3.2 i revisionsprotokollatet Udeståender: Ledelsesberetning Lønafstemning Opgørelse af forkert periodiseret indtægt, jf. afsnit 3.2 i revisionsprotokollatet Indhold Ledelsespåtegning 2 Påtegning af årsregnskabet 3 Udtalelse om ledelsesberetningen

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2017 DRIFT AF FERIEBOLIGER

Årsregnskab. 1. januar til 31. december 2017 DRIFT AF FERIEBOLIGER Årsregnskab 1. januar til 31. december 2017 DRIFT AF FERIEBOLIGER Administrator: Boligselskabnr. 0177 Domea.dk s.m.b.a. Oldenburg Allé 3 2630 Taastrup Telefon 76 64 64 64 Tilsynsførende kommune: Kommunenr.

Læs mere

THISTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 25 LØBENDE REVISION Side Delberetning for regnskabsåret 2018

THISTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 25 LØBENDE REVISION Side Delberetning for regnskabsåret 2018 Tlf: 96 34 73 00 aalborg@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Visionsvej 51 DK-9000 Aalborg CVR-nr. 20 22 26 70 THISTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 25 LØBENDE REVISION Side 548

Læs mere

Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune. Boligselskabsnr.: Afdelingsnr.: Kommunenr.: 437 3201 240 Navn: Navn: Navn: Egedal Kommune

Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune. Boligselskabsnr.: Afdelingsnr.: Kommunenr.: 437 3201 240 Navn: Navn: Navn: Egedal Kommune Almene boligorganisationer Balance for afdeling 832 Æblelunden 2. etape Regnskabsperiode 01.10.2013 30.09.2014 Boligselskab Afdeling Tilsynsførende Kommune Landsbyggefonden Landsbyggefonden Boligselskabsnr.:

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 RINGSTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 159 Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 329.000 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hvide Sande Masterclass. Regnskab 2015

Hvide Sande Masterclass. Regnskab 2015 Hvide Sande Masterclass Regnskab 2015 (9. regnskabsår) Regnskabet er godkendt på foreningens generalforsamling Hvide Sande, den / 2016 Henning Davidsen, dirigent plus P/S statsautoriserede revisorer er

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd )

ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd ) Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 ANDELSBOLIGFORENINGEN AF 1941 RINGSTED EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT

Læs mere

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk CVR-nr. 34 96 31 18 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Vikingeskibsmuseets Venner c/o Vikingeskibsmuseet Vindeboder 12 4000 Roskilde. Årsrapport

Vikingeskibsmuseets Venner c/o Vikingeskibsmuseet Vindeboder 12 4000 Roskilde. Årsrapport Vikingeskibsmuseets Venner c/o Vikingeskibsmuseet Vindeboder 12 4000 Roskilde Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Årsregnskab 1.

Læs mere

REVISIONSREGULATIV. for VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

REVISIONSREGULATIV. for VESTHIMMERLANDS KOMMUNE REVISIONSREGULATIV for VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Den sagkyndige revision 1 Vesthimmerlands Kommune skal have en sagkyndig revision, der skal være godkendt af tilsynsmyndigheden. Vesthimmerlands Kommunes

Læs mere

pwc Reersø Pumpelag Årsrapport 2016

pwc Reersø Pumpelag Årsrapport 2016 Reersø Pumpelag Årsrapport 2016 CVR-nr. 15 76 65 73 Årṣ rapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/4 2017 Dirigent Price waterhousecoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskah.

Læs mere

Revisionsregulativ for Odense Kommune

Revisionsregulativ for Odense Kommune Revisionsregulativ for Odense Kommune Den sagkyndige revision Revisionens virksomhed 1 ODENSE Kommune skal have en sagkyndig revision, der skal være godkendt af tilsynsmyndigheden. ODENSE Kommunes afskedigelse

Læs mere

REVISIONSREGULATIV NORDDJURS KOMMUNE. for. Norddjurs Kommune

REVISIONSREGULATIV NORDDJURS KOMMUNE. for. Norddjurs Kommune REVISIONSREGULATIV for NORDDJURS KOMMUNE Norddjurs Kommune Den sagkyndige revision 1 Norddjurs Kommune skal have en sagkyndig revision, der skal være godkendt af tilsynsmyndigheden. Norddjurs Kommunes

Læs mere

IBDO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS ERKLÆRING ERKLÆRING PÅ PROJEKTREGNSKABET

IBDO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS ERKLÆRING ERKLÆRING PÅ PROJEKTREGNSKABET IBDO DEN UAFHÆNGIGE REVISORS ERKLÆRING Til kommunalbestyrelsen i ERKLÆRING PÅ PROJEKTREGNSKABET Konklusion Vi har revideret projektregnskabet "En mere værdig ældrepleje 2017" for Fanø kommune for tilskud

Læs mere

Foreningen SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND

Foreningen SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND Foreningen SENIOR ERHVERV MIDTJYLLAND ------------------------------------------------------------------- Bredgade 30, 1., 7400 Herning ------------------------------------- Foreningsregnskab for året

Læs mere

Fonden til Rosportens Fremme

Fonden til Rosportens Fremme Fonden til Rosportens Fremme CVR-nr. 11 70 84 98 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 5 Årsregnskab 1. januar 31. december 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn CVR-nr. 26896002. Årsrapport 2014

Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn CVR-nr. 26896002. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98796000 Telefax 98796001 www.deloitte.dk Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn

Læs mere

I vedlagte notat gennemgås hovedlinjerne i beretningerne og den videre proces.

I vedlagte notat gennemgås hovedlinjerne i beretningerne og den videre proces. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til Økonomiudvalget Revisionsberetning for regnskab 2013 Københavns Kommune har modtaget revisionsberetningerne for regnskab 2013 fra Deloitte

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE. Revisionsregulativ. Godkendt af Byrådet:

SOLRØD KOMMUNE. Revisionsregulativ. Godkendt af Byrådet: SOLRØD KOMMUNE Revisionsregulativ Godkendt af Byrådet: Den 18. juni 2007 Den sagkyndige revision... 1 Revisionens virksomhed... 1 Revisionens formål... 1 Revisionens område... 1 Revisionens undersøgelsesadgang

Læs mere

VIBORG KOMMUNE. Beretning nr. 7. (side ) Revisionen af de sociale områder med statsrefusion Delberetning for regnskabsåret 2008

VIBORG KOMMUNE. Beretning nr. 7. (side ) Revisionen af de sociale områder med statsrefusion Delberetning for regnskabsåret 2008 Fabrikvej 11 8800 Viborg VIBORG KOMMUNE Beretning nr. 7 (side 110-116) Delberetning for regnskabsåret 2008 BDO Kommunernes Revision Vi er Danmarks største udbyder af kommunal revision med næsten 60% af

Læs mere

Vestsjællands Amt. Revisionsberetning til Beskæftigelsesministeriet. Regnskabsåret 2006

Vestsjællands Amt. Revisionsberetning til Beskæftigelsesministeriet. Regnskabsåret 2006 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Toldbuen 1 4700 Næstved E-mail: naestved@pwc.dk Telefon 55 75 86 86 Telefax 55 75 87 87 Vestsjællands Amt Revisionsberetning til Beskæftigelsesministeriet

Læs mere

Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for træplantningskampagne for perioden 31. oktober

Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for træplantningskampagne for perioden 31. oktober Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for træplantningskampagne for perioden 31. oktober 2014 30. oktober 2015 Aaen & Co. statsautoriserede revisorer p/s - CVR nummer

Læs mere

Grundejerforeningen SØPARKEN. Årsrapport. CVR.nr For perioden 1. september august 2016 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Grundejerforeningen SØPARKEN. Årsrapport. CVR.nr For perioden 1. september august 2016 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Grundejerforeningen SØPARKEN CVR.nr. 35 55 00 62 Årsrapport For perioden 1. september 2015 31. august 2016 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende

Læs mere

"Hits for Tits" c/o FM5 ApS, H.C. Andersens Boulevard København

Hits for Tits c/o FM5 ApS, H.C. Andersens Boulevard København c/o FM5 ApS, H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København Indsamlings- og fordelingsregnskab for perioden 14. september -4. oktober 2015 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning i Den uafhængige

Læs mere

Revisionsregulativ. for. Københavns Kommune

Revisionsregulativ. for. Københavns Kommune Revisionsregulativ for Københavns Kommune I medfør af 5, stk. 3, i Bekendtgørelse nr. 392 af 2. maj 2006 om kommunernes budget- og regnskabsvæsen, revision m.v. fastsættes: Kapitel 1 Indledning 1. Revisor

Læs mere

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerinteressentskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg T:

Læs mere

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsregnskab 2012

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsregnskab 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Landsforeningen af Børnenes Kontorer

Læs mere

EJERFORENINGEN VIBEPARKEN FLINTEBAKKEN 6-84, 8240 RISSKOV ÅRSREGNSKAB 2012

EJERFORENINGEN VIBEPARKEN FLINTEBAKKEN 6-84, 8240 RISSKOV ÅRSREGNSKAB 2012 EJERFORENINGEN VIBEPARKEN FLINTEBAKKEN 6-84, 8240 RISSKOV ÅRSREGNSKAB 2012 Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Årsregnskab 1. januar - 31. december

Læs mere

LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland

LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland LAG-Jammerbugt-Vesthimmerland 2014-2020 ÅRSRAPPORT 2014 Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling, den 22. april 2015 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

Region Syddanmark. Revisionsberetning for 2012 vedrørende sociale og beskæftigelsesrettede udgifter, der er omfattet af statsrefusion

Region Syddanmark. Revisionsberetning for 2012 vedrørende sociale og beskæftigelsesrettede udgifter, der er omfattet af statsrefusion Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Region Syddanmark Revisionsberetning for 2012

Læs mere

Kommunenavn: Kommune nr.: Indeks: Aalborg Kommune Sundheds- og Kulturforvaltningen 851. Regnskabsår: Forberedt af: Gennemgået af: 2018 FLN

Kommunenavn: Kommune nr.: Indeks: Aalborg Kommune Sundheds- og Kulturforvaltningen 851. Regnskabsår: Forberedt af: Gennemgået af: 2018 FLN Ledelsesnotat Kommunenavn: Kommune nr.: Indeks: Aalborg Kommune Sundheds- og Kulturforvaltningen 851 Regnskabsår: Forberedt af: Gennemgået af: 2018 FLN Emne: Dato: Revision af årsregnskabet for 2018 16.

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks Frederiksberg

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks Frederiksberg KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Osvald Helmuths Vej 4 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Foreningen af Private Gymnasier og Studenterkurser

Læs mere

Ballerup Kommune. Revisionsberetning for 2014 vedrørende årsregnskabet

Ballerup Kommune. Revisionsberetning for 2014 vedrørende årsregnskabet Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Ballerup Kommune Revisionsberetning

Læs mere

Sankt Mortens Sogns Menighedsråd

Sankt Mortens Sogns Menighedsråd Revisionsprotokollat af 09.09.14 vedrørende Årsregnskab for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

HUMLEBÆK BOLIGSELSKAB. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd. 406)

HUMLEBÆK BOLIGSELSKAB. EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR. 31. DECEMBER 2013 (afd. 406) Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 HUMLEBÆK BOLIGSELSKAB EKSTRAKT AF REVISIONSPROTOKOLLAT PR.

Læs mere

Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune. Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår)

Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune. Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår) Den Lokale Aktionsgruppe I Middelfart Kommune Årsrapport for 2014 (Aktionsgruppens 7. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. marts 2015 Dirigent:

Læs mere

Gårdbørnehaven i Tofte Spirevippen Skovhavevej 3A, Tofte 5400 Bogense Å R S R A P P O R T Institutionens 11.

Gårdbørnehaven i Tofte Spirevippen Skovhavevej 3A, Tofte 5400 Bogense Å R S R A P P O R T Institutionens 11. Gårdbørnehaven i Tofte Spirevippen Skovhavevej 3A, Tofte 5400 Bogense Å R S R A P P O R T 01.01.2007-31.12.2007 Institutionens 11. regnskabsår Indholdsfortegnelse Side Ledelsens påtegning... Revisionspåtegning...

Læs mere

Tlf: CVR-nr

Tlf: CVR-nr Tlf: 46 37 30 33 roskilde@kr.dk BDO Kommunernes Revision Ringstedvej 18, st. th. DK-4000 Roskilde RUDERSDAL KOMMUNE Beretning nr. 9 (side 183-192) Den løbende revision for regnskabsåret 2010 Delberetning

Læs mere

Verdensarv Stevns. Algade 8 Tinghuset 4660 Store Heddinge. CVR-nr

Verdensarv Stevns. Algade 8 Tinghuset 4660 Store Heddinge. CVR-nr Algade 8 Tinghuset 4660 Store Heddinge CVR-nr. 35760865 Årsrapport 2018 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 4 Virksomhedsoplysninger 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

RK Philip Heymans Alle ApS Philip Heymans Alle 3, 1. sal, 2900 Hellerup

RK Philip Heymans Alle ApS Philip Heymans Alle 3, 1. sal, 2900 Hellerup RK Philip Heymans Alle ApS Philip Heymans Alle 3, 1. sal, 2900 Hellerup CVR-nr. 36 69 13 28 Årsrapport 23. marts - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

SMS INDSAMLING 2012 SVOVLSTIKKERNE

SMS INDSAMLING 2012 SVOVLSTIKKERNE SMS INDSAMLING 2012 SVOVLSTIKKERNE REGNSKAB 2012 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger: Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på regnskabet 3-4 Ledelsesberetning: Ledelsesberetning 5 Regnskab:

Læs mere

Årsregnskab I/S Gunderup Deponi Regnskab 2016

Årsregnskab I/S Gunderup Deponi Regnskab 2016 I/S Gunderup Deponi Regnskab 2016 1 Indholdsfortegnelse Side FÆLLESSKABSOPLYSNINGER 3 PÅTEGNINGER Ledelsens påtegning 4 Samarbejdsgruppens påtegning 5 Revisionspåtegning 6 FÆLLESSKABETS ÅRSREGNSKAB 2016

Læs mere

REVISIONSREGULATIV. I henhold til 42 i lov om kommunernes styrelse har byrådet med tilsynsmyndighedens godkendelse

REVISIONSREGULATIV. I henhold til 42 i lov om kommunernes styrelse har byrådet med tilsynsmyndighedens godkendelse REVISIONSREGULATIV 1. Den sagkyndige revision og revisionens virksomhed I henhold til 42 i lov om kommunernes styrelse har byrådet med tilsynsmyndighedens godkendelse antaget Deloitte & Touche Statsautoriseret

Læs mere

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Revisionsprotokollat af 14.08.13 vedrørende Årsregnskab for 2012 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

Bekendtgørelse om regnskab og revision efter lov om byfornyelse og udvikling af byer

Bekendtgørelse om regnskab og revision efter lov om byfornyelse og udvikling af byer BEK nr 168 af 04/02/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 24. januar 2017 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, j.nr. 2015-325

Læs mere

Revision af regnskabet for året Afsluttende beretning for regnskabsåret

Revision af regnskabet for året Afsluttende beretning for regnskabsåret Pkt.nr. 3 Revision af regnskabet for året 2005. Afsluttende beretning for regnskabsåret 2005 537275 Indstilling: Centralforvaltningen, Økonomisk sekretariat indstiller til økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen

Læs mere

Forretningsudvalget. Investeringsregnskaber. 7 investeringsregnskaber forelægges til godkendelse: Til:

Forretningsudvalget. Investeringsregnskaber. 7 investeringsregnskaber forelægges til godkendelse: Til: Til: Forretningsudvalget Opgang Blok A Afsnit Stuen Center for Økonomi Finans & SAP Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon 38 66 50 00 Fax 38 66 58 50 Mail oekonomi@regionh.dk Web www.regionh.dk CVR/SE-nr:

Læs mere

Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme. CVR-nr. 11 66 31 41

Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme. CVR-nr. 11 66 31 41 Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme CVR-nr. 11 66 31 41 Årsregnskab for Årsregnskabets godkendelse Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktør har dags dato aflagt årsregnskabet for

Læs mere

SKOLE OG FORÆLDRE, KØBENHAVN. Årsrapport 2015 SKOLE OG FORÆLDRE, KØBENHAVN

SKOLE OG FORÆLDRE, KØBENHAVN. Årsrapport 2015 SKOLE OG FORÆLDRE, KØBENHAVN SKOLE OG FORÆLDRE, KØBENHAVN Årsrapport 2015 Skole og Forældre, København, Engelstedgade 52, 2100 København Ø CVR.nr. 30966120 1 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten

Læs mere

Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for perioden 27. december december 2015

Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for perioden 27. december december 2015 Ulandshjælp fra Folk til Folk Humana People to People Indsamlingsregnskab for perioden 27. december 2014 26. december 2015 Aaen & Co. statsautoriserede revisorer p/s - CVR nummer 33 24 17 63 Kongevejen

Læs mere

Erklæringer om den udførte offentlige revision

Erklæringer om den udførte offentlige revision Standard for offentlig revision nr. 5 Erklæringer om den udførte offentlige revision SOR 5 SOR 5 Standarderne for offentlig SOR 5 SOR 5 STANDARD FOR OFFENTLIG REVISION NR. 5 (VERSION 2.0) 1 Erklæringer

Læs mere

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS

CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNS CONCERTO COPENHAGEN, CVR-NR. 14 28 00 30 Til BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, København V LEDELSENS REGNSKA BSERKLÆRING VEDRØRENDE ÅRSREGNSKA BET FOR 2017 OG OPGØRELSE AF SKATT EPLIGTIG INDKOMST

Læs mere

Regnskab Trehøje Fælleshus Afd.nr

Regnskab Trehøje Fælleshus Afd.nr Regnskab 2017 Afd.nr. 60-224 Resultatopgørelse Regnskab Budget Regnskab Note 2017 2017 2016 ej revideret Indtægter Tilskud fra afdelinger 623.594 557.000 487.542 Renter 7.796 0 8.389 Udlejning af beboerhus

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. CVR nr. 53 28 98 19 Årsregnskab 2015 16. marts 2016 Dette regnskab indeholder 12 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

Brøndby Strand Kirkekasse

Brøndby Strand Kirkekasse Revisionsprotokollat af 04.07.14 vedrørende Årsregnskab for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Årsregnskab 2014

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Årsregnskab 2014 - - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Årsregnskab 2014 30. marts 2015 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring

Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring Rebild Kommune Rådhuset Hobrovej 88 9530 Støvring Ankestyrelsens decisionsskrivelse vedrørende Rebild Kommunes revisionsberetning for regnskabsåret 2013 Ankestyrelsen modtog ved e-mail af 26. september

Læs mere

Roskilde Sprogcenter. Maglehøjen Roskilde

Roskilde Sprogcenter. Maglehøjen Roskilde Roskilde Sprogcenter Maglehøjen 6 4000 Roskilde Årsrapport 2009 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors påtegning 4 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse for året 1.

Læs mere