PROMENADE TaskeRollator [ inclusion ] by AKP Design Design Registreret og Brugsmodel Beskyttet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROMENADE TaskeRollator [ inclusion ] by AKP Design Design Registreret og Brugsmodel Beskyttet"

Transkript

1 Brugervejledning Side 1 af 10 PROMENADE TaskeRollator Dansk Design: [inclusion] By AKP Design EU design registreret og brugsmodel registreret. Udviklet og testet i henhold til international standard for ganghjælpemidler: DS/EN :2005 Test ved Hjælpemiddelinstituttet afsluttet i marts HMI nr på Hjælpemiddelbasen Producent: [inclusion] by AKP Design. Administration: Harsdorffsvej 10, 1874 Frederiksberg C, Danmark. Brugervejledning version: Juli Med forbehold for trykfejl. Må ikke gengives helt eller delvist uden kildeangivelse.

2 Brugervejledning Side 2 af 10 Indholdsfortegnelse Introduktion Side 3 Sådan bruges TaskeRollator Side 3 Sikkerhed Side 4 Dynamisk og fleksibelt gangmønster Side 5 En-hånds bremse- og styrbøjle Side 6 Produktinformation Side 6 Kom godt i gang Side 7 Montering Side 8 Justering af bremser Side 9 Tippepedal Side 9 Transport og opbevaring Side 10 Rengøring og vedligeholdelse Side 10 Mærkelabel Side 10

3 Brugervejledning Side 3 af 10 Introduktion Tillykke med din nye PROMENADE TaskeRollator som er designet og udviklet i samarbejde med brugere og eksperter fra hele landet, og blev nummer tre i konkurrencen om Årets Hjælpemiddel på Health & Rehab i Vi håber du bliver tilfreds og vil altid gerne høre om dine oplevelser med PROMENADE TaskeRollator og om netop dine eventuelle behov for forbedringer eller tilbehør. [inclusion] by AKP Design er en serie af design hjælpemidler til mennesker der lægger vægt på smukt design, god funktionalitet og kvalitet. Vi udvikler produkterne i samarbejde med førende eksperter og tester koncepter og modeller med brugere undervejs i udviklingsforløbet. Besøg vores hjemmeside hvor du også kan følge med i hvilket tilbehør der løbende bliver tilbudt til TaskeRollator. Eller hvis du er interesseret i at få information om andre design hjælpemidler, som vi udvikler. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev! TaskeRollator er udviklet til aktive mennesker der har brug for et hjælpemiddel til at transportere indkøbsvarer trygt og sikkert. Den er særligt velegnet til personer, der skal betjene rollatoren med kun én hånd! Integreret i den store rummelige indkøbstaske er en stokkeholder og et polstret hvilesæde. Tasken er af vandafvisende tekstil og lukkes med magnetlukning. Varer og personlige ejendele er ikke synligt for andre og kan kun tilgås ved at åbne låg og evt. hvilesæde. Der er således plads til både håndtaske, muleposer og evt. stok i tasken. TaskeRollator er fremstillet i aluminium som er pulver lakeret og vejer kun ca. 8.5 kg. Dette betyder den er meget let at køre, styre og dreje. Hvis man skruer skubbegrebet af med finger-skruerne, kan man lægge TaskeRollator i bagagerummet på bilen. Skubbegrebet er en udelt, lukket bøjle som gør det muligt at skubbe, styre og bremse med kun én hånd. Det er muligt at variere sin håndstilling og gribe på forskellige måder, hvilket giver mulighed for et fleksibelt gangmønster hvor fx den ene arm kan svinges frit. Sådan bruges TaskeRollator TaskeRollator er til mennesker der er rimeligt mobile men har brug for et hjælpemiddel til fx at transportere indkøbsvarer eller studie bøger etc. Man kan hvile sig på det integrerede hvilesæde. Produkt garanti gælder ikke hvis produktet ikke har været anvendt som tilsigtet. Vi frasiger os ethvert ansvar overfor ændringer eller tilpasninger af TaskeRollator, som køber selv udfører, samt for fejl og mangler som kan tilskrives misligholdelse eller utilsigtet brug.

4 Brugervejledning Side 4 af 10 Gå stabilt! Sid sikkert! Opbevar trygt! Slip for slæb! Sikkerhed Det er ikke tilladt at stå eller hoppe på TaskeRollator, eller bruge den som kørestol til transport af personer. Varer må kun lastes i tasken eller på sæde og poser mm må ikke hænges på styr eller bremsegreb. Hvilesædet må kun anvendes efter parkeringsbremse er aktiveret og TaskeRollator står stille. Kontroller altid at hjulene står jævnt på grunden inden hvilesædet anvendes. Pas særligt på ved hældende terræn, hvor TaskeRollator kan tilte til siderne. Max brugervægt på 100kg skal overholdes, og selvom tasken kan rumme op til 50 Liter anbefales det at laste max 20 Kilo i tasken. Lasten skal fordeles jævnt for at opnå bedst mulig stabilitet, sikkerhed og køreegenskaber. Hvis TaskeRollator lastes ujævnt kan dette påvirke køreegenskaberne og i værste tilfælde resultere i sideværts tilt. Pas altid på ikke at klemme fingrene under sædet, som klappes op/ned. Sørg for at bremsekabler ikke er i klemme eller bliver strukket, da dette kan påvirke bremseeffekten, som så skal justeres (se afsnit om justering af bremser).

5 Brugervejledning Side 5 af 10 Dynamisk og fleksibelt gangmønster TaskeRollator giver dig, på grund af sin udelte skubbebøjle, mulighed for at manøvrere med en eller to hænder, variere din håndstilling og gribe på forskellige måder på grebet. Både når du kører og når du bremser. Vi ønsker dermed at give dig mulighed for at opnå et dynamisk og fleksibelt gangmønster, og eventuelt kun betjene med hånd eller svinge den ene arm frit når du går.

6 Brugervejledning Side 6 af 10 Én hånds bremse- og styrbøjle TaskeRollator har håndbremsebøjle som kan bruges som gå-bremse eller parkeringsbremse. Gå-bremsen aktiveres ved at der trækkes op i bremsegrebet: Parkeringsbremsen aktiveres ved at der presses ned på bremsegrebet: OBS! Det er vigtigt at du altid kontrollerer at parkeringsbremsen er klikket i hak inden du fx sætter dig på hvilesædet. Vi anbefaler at du altid aktiverer parkeringsbremsen når du ikke går fx inden du sætter dig på hvilesædet eller tager ting op eller lægger ting i tasken. Produktinformation Egenvægt ca. 8,5 kg Udvendig længde ca. 700mm, Udvendig bredde ca. 600mm Brugervægt max. 100 kg, Vægt i taske max. 20 kg. Taskens rumfang ca Liter Skubbebøjle gribehøjde ca mm Integreret, klap hvilesæde med polstring og aftageligt, vandafvisende betræk. Højde ca. 620mm. Aftagelig taske af vandafvisende tekstil. Styr kan adskilles fra stel uden værktøj for at lette transport og opbevaring. Mulighed for at opbevare stok, iltflaske, paraply, mobiltelefon, håndtaske, pung mm skjult i taske. Mulighed for montering af reflekser, lygter, kopholder, lås, ringeklokke. Tilbehør: Regnovertræk, sortiment af løse tasker.

7 Brugervejledning Side 7 af 10 Kom godt i gang TaskeRollator kan inddeles i følgende dele og samles/skilles uden brug af værktøj: A. STEL med hjul. B. SKUBBEBØJLE med bremsegreb. C. To FINGERSKRUER til fast skruning af skubbebøjle på stel. D. TASKE med tre lynlåse, som kan lynes af stellet. Har Velcro bånd i bund og top, for at holde tasken oppe på stellet når der kommer last i. E. HVILESÆDE BETRÆK som kan tages af med Velcro. F. Punkterer frie HJUL, hvor baghjul har integrerede tippepedaler. Hvis TaskeRollator ikke er samlet, kan du følge denne beskrivelse.: Fjern evt. beskyttende emballage. OBS! Vær opmærksom på at skubbebøjlen og stellet hænger sammen med to bremsekabler. Pas på du ikke trækker i bremsekablerne. Det vil som regel være en god idé at justere bremserne efter man har haft skubbebøjlen skilt fra stellet. (Se afsnit med beskrivelse af bremse justering). Hvis fingerskruerne sidder på stellet, skrues disse af. Derefter føres SKUBBEBØJLEN lodret ned over STEL så rørene kommer udenpå den massive stel-del med skruehul. Fingerskruer skrues helt fast i begge sider, så SKUBBEBØJLEN sidder stabilt på STEL.

8 Brugervejledning Side 8 af 10 Bremsekabel skal være på inderside af stel når SKUBBEBØJLE sættes på stel. Det kan være nødvendigt at justere bremsekabel når SKUBBEBØJLE har været delt fra STEL. (Se afsnit om justering af bremser). Montering A. SKUBBEBØJLE med bremsegreb på B. STEL SKUBBEBØJLE med bremse monteres på STEL ved at føre de to ender af skubbebøjlen ned over de to massive cylindere på stellet så huller i skubbebøjlen sidder ud for gevind hul i hver side af stel. Pas på at bremsekablerne ikke kommer i klemme eller strækkes uhensigtsmæssigt. Sørg for at de følger stel mod forhjul inde i taske og at de ikke kommer i vejen når du skal bruge hvilesæde og fylde rummet i tasken. Benyt FINGERSKRUER til at spænde skubbebøjle og stel sammen i begge sider. Det er vigtigt at emnerne sidder korrekt udfor huller og gevind. Kontroller at der er spændt fast ved at løfte i skubbebøjlen. Det er ikke nødvendigt at bruge værktøj. Fingerskruerne skrues med fingrene. Det kan være nødvendigt at justere bremserne efter transport eller adskillelse af TaskeRollator.

9 Brugervejledning Side 9 af 10 D. TASKE Hvis man ønsker at tage tasken af for at udskifte fx med en anden farve eller rense den, lynes op på de tre lynlåse i bunden udvendigt. Velcro bånd inde i tasken løsnes. Derefter kan tasken let trækkes af stellet, på samme måde som man ville trække en sweater over hovedet. For information om andre taske farver og modeller besøg E. HVILESÆDE Hvis man ønsker at tage betrækket af hvilesæde for at udskifte fx med en anden farve eller rense det, løsnes Velcro under klapsædet, hvorefter betræk let kan trækkes af. F. PUNKTERER FRI HJUL Hvis det virker som om TaskeRollator ikke står plant på jævn grund, kan det være nødvendigt at justere på sving-forhjul ophæng. Justering og vedligeholdelse af bremser Bremseeffekten kan justeres ved at skrue ganske lidt på cylinder ring omkring bremsekabel i hver side. Bremserne kan justeres uafhængigt af hinanden. Vi anbefaler jævnligt selv-eftersyn af bremser og hvis man ikke er tryg ved dette anbefaler vi at kontakte forhandler eller cykelsmed for at aftale et service eftersyn. Efter lang tids brug må påregnes udskiftning af bremser. Slidtage må påregnes, og hvor meget de slides er afhængigt af hvor meget de bruges. Tippepedal TaskeRollator leveres med forud monteret tippepedal på baghjul, som gør det lettere at forcere trin og kantstene. Ved et let tryk med den ene fod mens du holder i skubbebøjlen tipper TaskeRollator let bagud og løftes over forhindringen.

10 Brugervejledning Side 10 af 10 Transport og opbevaring Hvis TaskeRollatoren af og til skal medbringes eksempelvis i bagagerummet i bilen, kan det være en fordel at afmontere skubbebøjlen. Ligeledes hvis TaskeRollatoren i længere tid står hen fx i trapperum. Dette gøres let ved at løsne de to fingerskruer og trække skubbebøjlen op (se afsnittet om montage). Det er ikke nødvendigt at demontere tasken for at adskille skubbebøjle eller baghjul. Hvis man ikke har halvtag eller skur til opbevaring af TaskeRollator anbefaler vi at købe et regnovertræk, se evt. da vind og vejr vil påvirke TaskeRollator. Rengøring og vedligeholdelse Alle dele kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Aluminiumstellet tåler ikke alkalisk rengøringsmidler. Med blød børste renses akser på hjul og skruer. Taske og sædebetræk tåler ikke maskinvask men kan renses eller pletvaskes med sæbevand og klud eller svamp. Taske kan let lynes af stel og sædebetræk kan let afmonteres ved at åbne Velcro. For at sikre at TaskeRollator fungerer optimalt anbefales det at udføre regelmæssig efter gang og renholdelse af bevægelige dele; hjul, bremser. Afhængig af hvor meget TaskeRollator bruges, mindst halvårligt. Hvis man ikke selv er tryg ved at udføre eftersyn på TaskeRollator anbefaler vi at man kontakter en cykelsmed eller forhandler, for at købe service eftersyn. Efter længere tids brug, afhængig af vind og vejr, kan almindelig slidtage sætte sit præg på materialet på skubbebøjlen, på hjul og på bremserne, samt på taske og sædebetræk. Alle dele kan udskiftes kontakt forhandler eller besøg for information. Hvordan man læser label information på TaskeRollator stel Maximum user mass: 100Kg Maximum loading mass in bag: 20kg Maximum width of the rollator: 600mm For indoor use and outdoor use! [Inclusion] by AKP design ID no: Max. brugervægt Max. lasteevne Max. produktvidde Til indendørs og udendørs brug Leverandør navn HMI nummer ( Comfort Orthopedic co., LTD No 120, Nan Shiang Twueng, shoei shang, shang chia-yi, Taiwan, R.O.C. MODEL: LY-511 Production Date xxxx Made in Taiwan Producent navn Producent adresse Model navn Produktionsdato Produktionsland European Authorized Representative Obelis sa 34, Av. de Tervuren bte 44 B-1040 Brussels Belgium Tel (32) Fax: (32) mail@obelis.net CE mærke information QC Serial no: xxxxxxxx Kvalitets Serie Nummer

Forward Thinking Mobility. USER MANUAL

Forward Thinking Mobility.   USER MANUAL Forward Thinking Mobility USER MANUAL 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Beskrivelse af delene 4. Personlig sikkerhed 5. Personlig tilpasning 6. Montering og transport 7. Pasning og vedligeholdelse

Læs mere

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år.

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år. Scandinavian Butler INSPIRERET AF TRADITION & DESIGNET TIL DAGLIGDAGEN Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange

Læs mere

En ny generation rollatorer

En ny generation rollatorer En ny generasjon rullator En ny generation rollatorer 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Produktbeskrivelse 4. Personlig sikkerhed 5. Tilpasning af rollatoren 6. Transport og klargøring 7. Vedligeholdelse

Læs mere

Sådan fungerer din nye rollator

Sådan fungerer din nye rollator DK Sådan fungerer din nye rollator Volaris S7 SMART Brugervejledning til Volaris S7 SMART Art. nr. 1422170 1 1001 81 107 04 Tillykke med din nye rollator Volaris S7 SMART kommer på mange måder til at gøre

Læs mere

Mobilex "Kudu" rollator , og Montage- og brugervejledning

Mobilex Kudu rollator , og Montage- og brugervejledning Mobilex "Kudu" rollator 312075, 312076 og 312077 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 03/18 side 1 af 5 UM-312075-77-DK 1. Indledning Kære kunde Denne brugervejledning er en beskrivelse

Læs mere

Mobilex "Kudu" Rollator og Montage- og brugervejledning

Mobilex Kudu Rollator og Montage- og brugervejledning Mobilex "Kudu" Rollator 312070 og 312075 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 09/16 side 1 af 5 UM-312070-77-DK 1. Indledning Kære kunde, Denne brugervejledning er en beskrivelse af produktet

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING

DOLOMITE JAZZ BRUGSANVISNING. Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. DK BRUGSANVISNING DOLOMITE JAZZ Brug ikke rollatoren som kørestol eller til persontransport. BRUGSANVISNING Læs brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug. Rollatoren er tilpasset både indendørs og udendørsbrug. DK BRUGSANVISNING

Læs mere

www.active-walker.com 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Produktbeskrivelse 4. Vedligeholdelse 5. Tilpasning af rollatoren 6. Transport og klargøring 7. Personlig sikkerhed 8. Brugsanvisning 9.

Læs mere

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual Letvægts kvalitets rollator DK bruger-manual 1 Generel Information Kære kunde. Tillykke med købet som vi håber du bliver rigtig glad for, og ikke mindst lever op til dine forventninger. Denne bruger-manual

Læs mere

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt - Få balance i kroppen Brugervejledning A Division of The Baby Jogger Company Independence Jogger Dette produkt er CE godkendt Læs denne vejledning grundigt før joggeren benyttes og opbevar brugervejledningen

Læs mere

Monterings- & brugervejledning. Læs denne vejledning grundigt før de tager rollatoren i brug. Hafnia TYPE 148. P. Andersen & Søn A/S

Monterings- & brugervejledning. Læs denne vejledning grundigt før de tager rollatoren i brug. Hafnia TYPE 148. P. Andersen & Søn A/S Monterings- & brugervejledning Læs denne vejledning grundigt før de tager rollatoren i brug P. Andersen & Søn A/S HJÆLPEMIDLER Hafnia TYPE 148 Tak fordi de valgte HAFNIA rollatoren Inden rollatoren kan

Læs mere

"Antilope" Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning

Antilope Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning "Antilope" Letvægts-Rollator Montage- og betjeningsvejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 08/07 Side 1 af 5 UM-312040-DK Vigtigt! Læs denne brugervejledning grundigt før rollatoren tages i brug. Vær opmærksom

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Mobilex Jaguar rollator Varenr and

Mobilex Jaguar rollator Varenr and Mobilex Jaguar rollator Varenr. 312410 and 312411 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 06/18 Page 1 of 5 UM-312410-11-DK 1. Generel information Kære kunde Denne brugervejledning indeholder

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Mobilex rollator "Gepard" Varenr

Mobilex rollator Gepard Varenr Mobilex rollator "Gepard" Varenr. 312401 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark side 1 af 5 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt et førsteklasses Mobilex produkt. Denne brugervejledning

Læs mere

BRUGSANVISNING Carla

BRUGSANVISNING Carla BRUGSANVISNING Carla Article no.: 71115, HMN nr. 1222300 71125, HMN nr. 1222301 71135, HMN nr. 1222302 71215, HMN nr. 1222303 71225, HMN nr. 1222304 71235, HMN nr. 1222305 Indholdsbeskrivelse Om vore produkter

Læs mere

Mobilex rollator "Buffalo" Varenr

Mobilex rollator Buffalo Varenr Mobilex rollator "Buffalo" Varenr. 312305 Montage- og brugervejledning BUFFALO MOBILEX A/S Danmark Rev. 06.17 side 1 af 5 UM-312305-DK 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt et førsteklasses Mobilex

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 2/2013: Rollator sideværts sammenklappelig ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid:

Læs mere

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Tillykke med din nye Carbon Ultralight rollator. Det er verdens letteste rollator. For at udnytte alle de muligheder Carbon Ultralight giver, er

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11

Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Kravspecifikation delaftale 3/2013: Rollator ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 06 06-11 Minimumskrav til service og levering: - Leveringstid: Indenfor 2 arbejdsdage bestillingsdag

Læs mere

Mobilex rollator "Gepard" Varenr , og (HD)

Mobilex rollator Gepard Varenr , og (HD) Mobilex rollator "Gepard" Varenr. 312401, 312402 og 312405 (HD) Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 03.18 side 1 af 5 UM-312401-05-DK 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt et

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Vedligeholdese Inden første

Læs mere

Mobilex rollator "Lion" Varenr , , og

Mobilex rollator Lion Varenr , , og Mobilex rollator "Lion" Varenr. 312371, 312372, 312373 og 312374 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 03.18 side 1 af 5 UM-312371-74-DK 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt

Læs mere

Mobilex rollator "Leopard" Varenr , , , og

Mobilex rollator Leopard Varenr , , , og Mobilex rollator "Leopard" Varenr. 312301, 312302, 312304, 312306 og 312308 Montage- og brugervejledning MOBILEX A/S Danmark Rev. 02.18 side 1 af 5 UM-312301-08-DK 1. Indledning Vi glæder os over, at De

Læs mere

Mobilex rollator "Bufalo" Varenr og

Mobilex rollator Bufalo Varenr og Mobilex rollator "Bufalo" Varenr. 312305 og 312307 Montage- og brugervejledning BUFFALO MOBILEX A/S Danmark Rev. 03.18 side 1 af 5 UM-312305-07-DK 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt et førsteklasses

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Indkøbsskabelon. Rollator. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-11)

Indkøbsskabelon. Rollator. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-11) Indkøbsskabelon ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 06 06 (-11) Dette er en af Socialstyrelsens indkøbsskabeloner, som kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af indkøbsaftaler/udbud.

Læs mere

Mobil bade- og toiletstol med tiltfunktion (Art. nr. 302024, 302025)

Mobil bade- og toiletstol med tiltfunktion (Art. nr. 302024, 302025) Mobil bade- og toiletstol med tiltfunktion (Art. nr. 302024, 302025) Montage- og brugervejledning (Og med montering af 24 hjul art. nr. 302023 som ekstra tilbehør) Fabrikant: MOBILEX A/S Danmark Rev. 11.15

Læs mere

Brugervejledning Anton

Brugervejledning Anton Brugervejledning Anton Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Brugervejledning... 3 Værd at vide... 3 Introduktion... 4

Læs mere

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s Rollatorer Den ruller for dig Rollatorer Carl Oscar Parade Rebel Carl Oscar 275 kg Rebel 250 kg HM Rebel med underarmsstøtte SVEA gåbord STAFFAN gåbord 1 Alle mennesker er unikke og vore rollatorer er

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7

Indholdsfortegnelse. Side: Brugsanvisning 2. Før du kører ud på din første tur 3. Tilpasning af din cykel 5. Vedligeholdelse og rengøring 7 1 Indholdsfortegnelse Side: Brugsanvisning 2 Brugervejledning 3 Før du kører ud på din første tur 3 Din første tur 4 Tilpasning af din cykel 5 Justering af sadel 5 Justering af ryglæn 5 Justering af styr

Læs mere

Meyra Ortopedia Danmark Støberivej Stenløse Tlf Fax

Meyra Ortopedia Danmark Støberivej Stenløse Tlf Fax 7 versioner 2 modeller Foldbar ramme Gangtræning med konstant tyngdepunkt Præcise og kontinuerlige justeringer Udskiftelige komponenter 2 rammer der dækker 4 størrelser 2 ergonomiske og uafhængige støtter

Læs mere

Aqua drejbart badekarsæde

Aqua drejbart badekarsæde Aqua drejbart badekarsæde Montage- og brugervejledning for 302022 Fabrikant: MOBILEX A/S Danmark Rev. 06/12 Side 1 af 5 UM-302022-DK 1. Indledning Kære kunde, Denne brugervejledning er en beskrivelse af

Læs mere

Højdejusterbar unit. til Ropox Toiletstøtter. Brugermanual og Montagevejledning. Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Højdejusterbar unit. til Ropox Toiletstøtter. Brugermanual og Montagevejledning. Denne vejledning skal altid ledsage produktet Højdejusterbar unit til Ropox Toiletstøtter Brugermanual og Montagevejledning Denne vejledning skal altid ledsage produktet PDF 6142 / 01.10.2016 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 BRUGERVEJLEDNING...

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

Brugermanual MB4111-DK

Brugermanual MB4111-DK Gemino Brugermanual Indledning Tillykke med dit valg af ny rollator Kvalitet og funktion er nøglebegreber for alle Handicare-produkter. Vi er meget interesserede i en tilbagemelding fra dig om dine erfaringer

Læs mere

Bade-Toiletstol

Bade-Toiletstol Bade-Toiletstol 302018+302019 Montage og brugervejledning (Og med montering af 24 hjul art. nr. 302017 som ekstra tilbehør) MOBILEX A/S Danmark Rev. 08.12 Side 1 af 6 UM-302018-19-DK 1. Indledning Kære

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugervejledning Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

DOLOMITE Futura / Symphony Rollator. Brugsanvisning

DOLOMITE Futura / Symphony Rollator. Brugsanvisning DOLOMITE Futura / Symphony Rollator Brugsanvisning DK Brugsanvisning 1 GENERELT 3 Generel Information...3 Symboler...3 Produktets Levetid...3 Produktmærkning...3 Specifikation af max brugervægt...3 2 SIKKERHED

Læs mere

Brugsanvisning for Progeo

Brugsanvisning for Progeo Brugsanvisning for Progeo Indhold: 1. Opspændelig stropryg 2. Justerbart rygrør (1,5 cm) - kort, justerbar fra 30 til 42 cm - lang, justerbar fra 42 til 54 cm 3. Tøjbeskytter/sideskjold flere modeller

Læs mere

Brugervejledning Apramo Ostara Group 2-3 Børnesæde.

Brugervejledning Apramo Ostara Group 2-3 Børnesæde. Brugervejledning Apramo Ostara Group 2-3 Børnesæde. DK Apramo Ostara Group 2-3 børnesæde. Tak fordi at du har valg at købe Apramo Ostara Group 2-3 børnesæde. Bemærk: Bør kun bruges i biler med en

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Vedligeholdelse...

Læs mere

BRUGSANVISNING. Parade. Art. nr: 1222120 / 85500

BRUGSANVISNING. Parade. Art. nr: 1222120 / 85500 BRUGSANVISNING Parade Art. nr: 1222120 / 85500 Om vores produkter DANSK Leveringskontrol Kontroller følgende inden du anvender dit nye produkt: 1. Kontroller om der er nogen transportskader. I tilfælde

Læs mere

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet Ropox Dock-in Brugermanual Denne manual skal altid ledsage produktet PDF 6172 / 13.06.2017 Indholdsfortegnelse Produktinformation... 3 Teknisk data... 4 Målskitser... 4 Instruktion... 4 Daglig brug...

Læs mere

LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S DK SF F

LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S DK SF F LIBERTY BACK SYSTEM GB NL D N S SF F User manual Gebruiksaanwijzing Gebrauchsanweisung Brukermanual Bruksanvisning Brugermanual Käyttöohje Mode d emploi AVAILABLE STANDARD MODEL Liberty BC AVAILABLE STANDARD

Læs mere

Brugermanual MB4110-DK

Brugermanual MB4110-DK Gemino Brugermanual Indledning Tillykke med dit valg af ny rollator Kvalitet og funktion er nøglebegreber for alle Handicare-produkter. Vi er meget interesserede i en tilbagemelding fra dig om dine erfaringer

Læs mere

DANSK. Human Care HC Sweden AB / HMN A/S forbeholder sig retten til en produktkontrol af. produktionsdato Produktbetegnelse Produktbredde.

DANSK. Human Care HC Sweden AB / HMN A/S forbeholder sig retten til en produktkontrol af. produktionsdato Produktbetegnelse Produktbredde. Om vores produkter Leveringskontrol Kontrollerf ølgende inden du anvender dit nye produkt 1. Kontroller at der ikke er nogen transportskader. Hvis, skal du kontakte transportøren. 2. Kontroller at antal

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning...side 1 Brugervejledning side 2 Tilpasning..side 3 Din første tur...side 3 Justering af sadel styr kæde side 4 Vedligeholdelse og rengøring..side 4 Ekstra udstyr.side

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING for ERGOTIP 4 EL (HMI-nr )

BRUGSVEJLEDNING for ERGOTIP 4 EL (HMI-nr ) S i d e 1 BRUGSVEJLEDNING for ERGOTIP 4 EL (HMI-nr. 31427) Læs brugsvejledningen nøje igennem, før du anvender produktet. Vær opmærksom på alle anvisninger og følg dem. S i d e 2 A B HVORDAN TIPPES STOLEN

Læs mere

Liberty Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt

Liberty Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt - Få balance i kroppen Brugervejledning A Division of The Baby Jogger Company Liberty Jogger Dette produkt er CE godkendt Læs denne vejledning grundigt før joggeren benyttes og opbevar brugervejledningen

Læs mere

Ropox Højdejustering

Ropox Højdejustering PDF 6119 / 11.03.2019 Ropox Højdejustering til bruseklapsæde og ryg Brugermanual og Montagevejledning Denne vejledning skal altid ledsage produktet Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 FØRSALGSINFORMATION...

Læs mere

Fellow Classic Rollator

Fellow Classic Rollator Fellow Classic Rollator Brugsanvisning Dansk DAN Brugsanvisning Inholdsfortegnelse Om rollatorerne... 4 Rolatorens anvendelse... 6 Tekniske data... 6 Tilbehør... 7 Brugerinformation (kan kopieres til

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

BRUGSANVISNING Danmark U2-light. panthera

BRUGSANVISNING Danmark U2-light. panthera BRUGSANVISNING Danmark U2-light panthera Brugsanvisning U2-light Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Indstilling af stolen Side 5 Vedligeholdelse af stolen Side 8 Sikkerhed Side 10 Indledning U2-Light

Læs mere

Alligator Ramper. LR/TR- Ramps. User's manual. MOBILEX A/S Nørskovvej 1 DK-8660 Skanderborg Danmark

Alligator Ramper. LR/TR- Ramps. User's manual. MOBILEX A/S Nørskovvej 1 DK-8660 Skanderborg Danmark Alligator Ramper LR/TR- Ramps User's manual MOBILEX A/S Danmark Rev. 08/12 Side 1 af 5 UM-TR-LR-Ramper-DK 1. Indledning Kære kunde, Denne brugervejledning er en beskrivelse af produktet med vigtige henvisninger

Læs mere

ATHLON SL. Montage- og brugervejledning. more than mobility. Rev. 09/16 Side 1/7 ATHLON SL

ATHLON SL. Montage- og brugervejledning. more than mobility. Rev. 09/16 Side 1/7 ATHLON SL ATHLON SL Montage- og brugervejledning more than mobility Rev. 09/16 Side 1/7 ATHLON SL 1. Indledning Vi glæder os over, at De har købt et førsteklasses Rehasense produkt. Denne brugervejledning indeholder

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse VIGTIGT! Læs denne brugsanvisning grundigt før Alt som hænger på styret indvirker på 2 vognen tages i brug, og gem den til fremtidig brug. vognens stabilitet.

Læs mere

Medico Terapi Rollator Brugermanual

Medico Terapi Rollator Brugermanual Medico Terapi Rollator Brugermanual 1 Medico Terapi Rollator Terapiprodukt Betjeningsvejledningen skal overholdes! Kun til brug inden døre! Må kun anvendes under opsyn af fagpersonale! Må ikke anvendes

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med sædetilt, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-22) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved

Læs mere

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk REF. 1678 REF. 675 MONTERING OG BETJENINGSVEJLEDNING LIFT & FIX er kun fremstillet

Læs mere

Specialfremstillede hjælpemidler

Specialfremstillede hjælpemidler www.hmn.dk Specialfremstillede hjælpemidler Alt kan lade sig gøre 1 www.hmn.dk Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Basic - den enkle kørestol. Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi

Basic - den enkle kørestol. Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi Basic - den enkle kørestol Mange indstillingsmuligheder Stort tilbehørsprogram God kørekomfort Robust Høj genbrugsværdi BASIC Basic er den optimale løsning, når god kvalitet, høj genbrugsværdi og pris

Læs mere

BRUGERMANUAL. VELA Latin 600/610 VARIANT: Varenr VELA Latin 600. VELA Latin 610

BRUGERMANUAL. VELA Latin 600/610 VARIANT: Varenr VELA Latin 600. VELA Latin 610 BRUGERMANUAL VELA Latin DK VARIANT: 600/610 Varenr. 105386 VELA Latin 600 VELA Latin 610 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING 3 1.1. SIKKERHED 4 1.2. REKLAMATIONSRET 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Manual. Kontrol af funktion. Læs altid brugsanvisningen. Max: 150 kg

Manual. Kontrol af funktion. Læs altid brugsanvisningen. Max: 150 kg Manual Max: 150 kg ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol eller stol/lænestol. ReTurn7100 kan også anvendes

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Danmark. Micro. panthera

Danmark. Micro. panthera BRUGSANVISNING Danmark Micro panthera Indholdsfortegnelse Anvendelse side 3 Indstilling af stolen side 4 Vedligeholdelse side 7 Sikkerhed side 8 Indledning Panthera Micro er en kørestol til de allermindste.

Læs mere

Brugsanvisning. Swing Dusj- og toilettstol. Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk

Brugsanvisning. Swing Dusj- og toilettstol. Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk Brugsanvisning Swing Dusj- og toilettstol Tel 70 10 17 55 - www.medema.dk Kære kunde! Tak for den tillid, som du har vist os ved at købe vores produkt. Inden du tager produktet i brug for første gang,

Læs mere

R82 stel. Etac tilbyder mange muligheder med et bredt produktprogram

R82 stel. Etac tilbyder mange muligheder med et bredt produktprogram R82 stel Etac tilbyder mange muligheder med et bredt produktprogram Indhold R82 High-low:x 4 R82 Strong Base 10 R82 Multi Frame 14 R82 Combi Frame:x 18 R82 High-low:x High-low:x stellene tilbydes både

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

Barnevogn model ECP16

Barnevogn model ECP16 Barnevogn model ECP16 * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før barnevognen tages i brug og gem den for fremtidig reference. Tillykke med købet af dette EICHHORN

Læs mere

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet

Ropox Dock-in. Brugermanual. Denne manual skal altid ledsage produktet Ropox Dock-in Brugermanual Denne manual skal altid ledsage produktet PDF XXXX / 18.04.2012 Indholdsfortegnelse Produktinformation... 3 Komponenter... 3 Teknisk data... 4 Målskitser... 4 Brugsinstruktion...

Læs mere

ERGOtip 4 ELH (HMI-nr ) BRUGSVEJLEDNING

ERGOtip 4 ELH (HMI-nr ) BRUGSVEJLEDNING ERGOtip 4 ELH (HMI-nr. 42136) BRUGSVEJLEDNING Stolen bør lades op før ibrugtagning. Læs brugsvejledningen nøje igennem, før du anvender produktet. Vær opmærksom på alle anvisninger og følg dem. Max. brugervægt:

Læs mere

ACADEMY MATTRESS 415

ACADEMY MATTRESS 415 ACADEMY MATTRESS 415 AVAILABLE SIZES MODELS AND SIZES CM INCH 80x200 32x80 Adult 90x200 36x80 Paediatric 68x140 27x56 * Width x Length Special sizes and custom made products on request. 4 1 2 3 fig. A

Læs mere

Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk

Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk Brugervejledning Aina Gangbord / Talerstol elektrisk Faaborg Rehab Technic ApS har en ambition om fortsat at forbedre kvaliteten og driftsikkerheden af vores produkter. Vi forbeholder os derfor retten

Læs mere

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Indholdsfortegnelse: 1. Introduktion 2. Anvendelsesområde 3. Ibrugtagning 4. Betjeningsvejledning 5. Vedligeholdelse 6. Fejlfinding 7. Teknisk data 8. Garanti Winncare

Læs mere

Activa Brugervejledning

Activa Brugervejledning Activa Brugervejledning Pro-C om fort - Broholmvej 9-5463 Harndrup Tlf: 70 23 50 10 - Fax: 70 23 50 12 - E-mail: info@procomfort.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning/formål 2. Kørestolens dele 3. Kørestolens

Læs mere

BRUGERMANUAL. VELA Latin 400

BRUGERMANUAL. VELA Latin 400 DK BRUGERMANUAL VELA Latin 400 www.vela.eu INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING 3 SIKKERHED 3 REKLAMATIONSRET 4 UDPAKNING AF STOLEN 4 VEDLIGEHOLD AF VELA Latin 4 BRUGERMANUAL 6 TEKNISK DATA 8 2 INDLEDNING Kære

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse Testet af ForbrugerLaboratoriet Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk 36286-Sence_manual_Aug2012.indd 1 2012-11-16

Læs mere

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol

NYHED! Etac Prio. Ny innovativ komfortkørestol 2014 NYHED! Etac Prio Ny innovativ komfortkørestol Etac Prio - komfort er vores topprioritet Komfort er dynamisk, -ligesom Prio. Ved at ændre sæde- og rygvinkel og justere de eleverbare benstøtter, kan

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bemærk - De steder hvor der vurderes på funktionalitet - dækker begrebet over en helheds vurdering af varens opfyldelse af institutionernes behov til den

Læs mere

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s

Rollatorer. Den ruller for dig. HMN a/s www.hmn.dk Rollatorer Den ruller for dig Rollatorer Carl Oscar Carla Parade Rebel Carl Oscar 275 kg Rebel 250 kg Solo HMN a/ Rebel med underarmsstøtte SVEA gåbord STAFFAN gåbord 1 www.hmn.dk Alle mennesker

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Brugervejledning (DK) * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender jogger vognen første gang og gem den for fremtidig brug. Dit barn kan komme til skade,

Læs mere

Etac a /s Egeskovvej 12, 8700 Horsens Telefon Fax Hjemmeside

Etac a /s Egeskovvej 12, 8700 Horsens Telefon Fax Hjemmeside Etac a /s Egeskovvej 12, 8700 Horsens Telefon 79 68 58 33 Fax 75 66 52 57 E-mail info@etac.dk Hjemmeside www.etac.dk Gå Indhold Side Crocodile 4 Gator 10 Pony 14 Bronco 20 Crocodile Crocodile Crocodile

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning Model TopSweep Haaga fejemaskine TopSweep er effektiv og let at betjene. Maskinen, der egner sig specielt til lige og faste overflader, opsamler snavs af enhver art. Hurtigt, nemt

Læs mere

Optimal gangoplevelse

Optimal gangoplevelse Rollatorer 1 2 gemino - ROLLATOREN TIL ALLE Hvis du leder du efter en rollator, der passer til en aktiv livsstil og som samtidig hjælper dig til at gå komfortabelt og sikkert, både inde og ude, så er en

Læs mere