HOLDTURNERINGSREGLEMENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HOLDTURNERINGSREGLEMENT"

Transkript

1 HOLDTURNERINGSREGLEMENT A. Fællesbestemmelser Disse bestemmelser gælder for alle hold under SBKr.'s turneringer. Hold, der deltager i DBF's landsturneringer, følger DBF's holdturneringsbestemmelser. Endvidere gælder DBF s Reglement for spilletilladelse og klubskifte. 1 I henhold til DBF's "Vedtægt for holdmesterskabet for Danmark i badminton" er det bl.a. SBKr.'s opgave at afvikle en holdturnering med det formål at finde de stærkeste klubhold inden for kredsen. 2 Holdturneringen udskrives hvert år i en senior-, en ungdoms- og en veteranturnering. Spilleudvalgene kan inddele rækkerne efter alders- og styrkekriterier. Turneringen afvikles i så mange serier/puljer, som de anmeldte hold gør det nødvendigt. Spilleudvalgene fastsætter, hvorvidt en serie/pulje afvikles som enkeltturnering, dobbeltturnering (både ude- og hjemmekampe) og/eller med slutspil. Holdenes størrelse i de enkelte rækker fastsættes af spilleudvalgene. Såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding til en serie/række, kan spilleudvalgene lade denne udgå. Endvidere kan spilleudvalgene udskrive turneringer efter behov. 3 Kun klubber tilsluttet SBKr. er deltageberettigede. Herfra kan kun bestyrelsen dispensere. Såfremt 2 eller flere klubber tilsluttet SBKr. enes om at tilmelde et fælles hold, kan det respektive spilleudvalg efter ansøgning give tilladelse hertil. Der kan ikke tilmeldes fælleshold i ungdomsholdturneringens A-rækker. Ansøgning sendes til spilleudvalget inden 1. maj. DBF's regler for holdfællesskaber finder tilsvarende anvendelse for sådanne fælleshold under SBKr. 4 Indbydelse udsendes til klubberne i marts/april måned. Turneringen afvikles i løbet af sæsonen, der går fra 1. september til 15. maj. 5 Turneringens enkelte kampe spilles efter BWF's spilleregler. 6 Der udsættes præmier efter SBKr.'s præmieregulativ. 7 Klubberne må kun anvende spillere, der på spilledagen

2 1. er lovligt medlem af den pågældende klub 2. ikke i samme sæson har repræsenteret en udenlandsk klub eller organisation i de respektive landes holdturnering. For ungdomsholdturneringen gælder herudover, at der mindst 3 uger før skal søges om dispensation hos ungdomsspilleudvalget for at anvende udenlandske spillere, og at sådanne spillere skal have dansk folkeregisteradresse i den pågældende sæson. For ungdoms A hold gælder følgende: En spiller skal i sæsonen optræde for samme klub i såvel individuelle ungdomsturneringer som i ungdomsholdturneringen. I øvrigt gælder DBF s Reglement for spilletilladelse og klubskifte. 8 Holdturneringsprogrammet Spilleudvalgene/administratoren for holdturneringen offentliggør programmet for holdturneringen på med rundedato for de enkelte spillerunder/miniholdtræf. Den arrangerende klub skal indtaste dato og klokkeslæt for afviklingen af de enkelte matcher inden for den angivne frist ved programmets udsendelse. Hvis en klub undtagelsesvist ikke har sin reservation af haltider på plads inden fristens udløb, kan spilleudvalget give udsættelse for indsendelse af oplysninger. Såvel spilleudvalg som administratoren for holdturneringen skal i givet fald skriftligt orienteres om de manglende haltider inden fristens udløb. Såfremt den arrangerende klub ikke rettidigt har meddelt dato og klokkeslæt for sine hjemmekampe, kan der ikendes en bøde, jf. 38. Hvis spilletidspunktet for matchen ikke er optaget i holdturneringsprogrammet på skal den arrangerende klub senest 21 dage inden matchen give den tilrejsende klub - samt administratoren af holdturneringen - skriftlig meddelelse om det nøjagtige spillested og tidspunkt. Den tilrejsende klub skal bekræfte senest 14 dage inden matchen. Fastsættelse af matchtidspunkter: Matcherne kan afvikles 1-7 dage forud for den i programmet anførte dato. Det er dog ikke muligt at placere matcherne på helligdage eller dage umiddelbart før disse. Såfremt en holdkamp placeres i en weekend uden for holdrunden, er den arrangerende klub forpligtet til at tilbyde et alternativ på en hverdag eller i holdrunde-weekenden, såfremt udeholdet på grund af spilleres deltagelse i individuelle turneringer under DBF fremsætter ønske herom senest 4 uger inden kampen. Administratoren af holdturneringen skal orienteres om dette. Matcher i miniholdtræf, hvor der afvikles 3 matcher mellem 3 klubber på arrangørklubbens baner, kan kun flyttes sammenhængende til en anden dato og kun efter aftale med spilleudvalget/administratoren af holdturneringen. I miniholdtræf spiller arrangøren første og sidste match, mens de to tilrejsende klubber spiller match nr. 2. Holdkampene spilles fortløbende; der skal dog tages hensyn til, at spillerne har passende pause mellem kampene. Hvis en spillerunde er fastsat på en hverdagsdato, skal matchen afvikles på hverdage i den pågældende uge. Ungdom:

3 En match kan tidligst begynde: hverdage kl , lørdag og søndag kl , og skal senest begynde kl på hverdage og kl lørdag/søndag. Senior/Veteran: Afvikles en match på hverdage, må denne ikke uden tilrejsende klubs samtykke fastsættes til fredag. En match kan tidligst begynde: hverdage kl , lørdag kl og søndag kl , og skal senest begynde hverdage kl og lørdag/søndag kl Der skal endvidere tages hensyn til evt. lang rejsetid ved fastsættelse af spilletidspunkt. Tidspunkterne kan kun fraviges efter fælles aftale klubberne imellem. 9 Flytning af matcher Flytning af allerede fastsatte matcher kan kun ske, hvis der sendes skriftlig ansøgning til administratoren af holdturneringen indeholdende det ændrede spilletidspunkt. Flytning kan kun tillades efter begge klubbers accept. Matcherne kan afvikles efter den i programmet anførte dato - dog før næste spillerunde - hvis begge klubbers skriftlige accept er sendt til administratoren af holdturneringen. Matcher i næstsidste og sidste spillerunde (såvel i grundspil som slutspil) kan dog ikke afvikles efter den i programmet anførte dato. Kan 2 klubber ikke blive enige, fastsætter spilleudvalget spilletid og -sted for matchens afholdelse. 10 Den i turneringsprogrammet førstnævnte klub er arrangør af matchen og skal som sådan sørge for spillested uden udgift for den tilrejsende klub. Til matcher, der skal afvikles på neutral bane, deles udgifter til baneleje og bolde ligeligt mellem parterne. For miniholdtræf se 15. Uforudsete situationer, der hindrer afvikling af en match, afgøres af spilleudvalgene. 11 Arrangøren er ansvarlig for, at holdkampen afvikles korrekt og skal herunder påse, at banerne opfylder de fastsatte mål i BWF's spilleregler. I tvivlstilfælde skal spillestedet godkendes af de respektive spilleudvalg. Til kampe i Sjællandsserien og Serie 1 for seniorer bør arrangøren tilstræbe, at der benyttes tællere. 12 Såfremt begge parter er enige om at lade matchen afvikle på et spillested, der ikke opfylder de i 11 fastsatte regler, kan der ikke efter matchen protesteres over spillestedet. 13 Hjemmeholdet er ansvarlig for at indtaste holdseddel på straks efter matchens afslutning og senest 48 timer efter, jf. også 37. I miniholdtræf er hjemmeholdet ansvarlig for indtastningen af de to matcher, hvor hjemmeholdet spiller, mens den af de besøgende klubber, der står som hjemme hold i midtermatchen, er ansvarlig for indtastningen af denne match.

4 En holdseddel underskrives af begge holdledere umiddelbart efter matchens afslutning, men skal ikke indsendes til administratoren af holdturneringen, idet holdsedlen blot opbevares af begge klubber til evt. senere dokumentation for kampens resultat. 14. Til matcher med op til 6 kampe skal arrangøren afsætte minimum 2 baner. Til matcher med 7-13 kampe skal arrangøren som udgangspunkt afsætte minimum 3 baner. Hvis der til en sådan match alene er afsat 2 baner, skal den tilrejsende klub have skriftlig besked minimum 14 dage før. 15 Boldudgifter til en match afholdes af den arrangerende klub. Dette gælder også ved miniholdtræf, hvor den arrangerende klub afholder boldudgifterne til alle 3 matcher. 16 Skriftligt afbud til en match skal være sendt til modstanderen og administratoren af holdturneringen mindst 8 dage før den fastsatte spilledag. I modsat fald regnes med manglende afbud, jf Såfremt et hold undlader at spille 3 matcher i holdturneringen, betragtes holdet som trukket af holdturneringen. Holdet udgår af den grundspilspulje/slutspilspulje, som det deltager i, når det undlader at spille den tredje kamp. Alle matcher, også allerede spillede matcher, tabes i grundspillet eller slutspillet med det maksimale antal kampe for den pågældende række/serie. Når et hold trækkes fra et slutspil, ændrer det således ikke ved slutstillingen i grundspillet. Se endvidere 35. I ungdomsholdturneringen gælder i øvrigt: a. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i grundspillet, kan holdet ikke opnå placering som puljevinder (uanset opnåede matchpoint). b. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i slutspillet/medaljespillet, kan holdet ikke komme i betragtning til medaljer. I veteranholdturneringen gælder endvidere: a. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i grundspillet, kan holdet ikke spille om oprykning/medaljer. b. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i oprykningsspillet, kan holdet ikke komme i betragtning til oprykning. c. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i nedrykningsspillet, kan holdet ikke komme i betragtning til forbliven i den spillede række. d. Hvis et hold melder afbud/udebliver fra en holdkamp i medaljespillet, kan holdet ikke komme i betragtning til medaljer. 18 Holdlederne udveksler holdopstilling/holdseddel umiddelbart før matchens afvikling (der er særlige bestemmelser for DBF's landsturnering). Holdene skal spille med spillerne/parrene i styrkerækkefølge. Alle spillere skal være oprettet på senest på kampdagen, jf. også 37. Se i øvrigt vejledning.

5 19 Deltager en klub med flere hold, skal disse anmeldes efter styrke, således at det bedste hold betegnes som 1, osv., og klubben skal anvende sine stærkeste spillere på det højest rangerende hold. Hvis eksempelvis 1. holdet er oversiddere i en spillerunde, skal spillertruppen sidde over, jf. dog 24. (Denne regel er den grundlæggende regel for afviklingen af holdturneringen). 20 Ønsker en klub at trække et hold ud af holdturneringen, skal det være klubbens lavest rangerende hold. Se endvidere 35. De respektive spilleudvalg kan dog dispensere herfra. 21 En spiller må ikke i samme spillerunde deltage på mere end et hold i de respektive turneringer, jf. dog 29A. En ungdomsspiller - der er fyldt 15 år i det kalenderår, sæsonen starter (U17 spiller) - kan i samme spillerunde også deltage i seniorholdturneringen. En veteranspiller kan i samme spillerunde deltage i senior- og veteranholdturneringen. 22 Deltager en klub med flere hold i samme pulje gælder følgende regler: Holdene spiller den første match i puljen mod hinanden. Dette gælder ikke i et evt. slutspil. Spillere kan ikke rykke fra et højere rangerende hold til et lavere rangerende hold, såfremt spillerne har deltaget mindst 4 gange på det højest rangerende hold. 23 De i turneringsprogrammet fastlagte spillerunder er gældende for spilleres berettigede overflytning til andre hold, uanset om matchen afvikles en anden dag, jf. dog 24 og 25. Dette gælder også spillere fra DBF's landsturnering. 24 Nedrykning af en spiller til et lavere rangerende hold kan kun ske, når det højere rangerende hold i samme spillerunde spiller en match uden denne spillers deltagelse. En spiller må kun rykke ét hold ned pr. spillerunde. Ved kvalifikationsmatcher og matcher mellem puljevindere kan der ikke anvendes spillere, som i halvdelen eller flere af sine spillede kampe har optrådt på et højere rangeret hold. Endvidere kan der i disse matcher ikke anvendes spillere, som ikke tidligere i sæsonen har spillet matcher for klubben i den pågældende holdturnering. 25 Spillere kan ikke rykke fra et højere rangerende hold til et lavere rangerende hold, såfremt spillerne har deltaget på det højere rangerende hold i mindst 75 % af det oprindeligt fastsatte antal matcher i grundspil og slutspil i sæsonen. 26

6 Hver spiller skal spille 2 kampe, dog ikke i samme kategori, jf. de nærmere bestemmelser for de respektive spilleudvalgs turneringer under afsnit B, C og D. 27 Hvis et hold ikke er spilleklar senest 15 minutter efter det fastsatte starttidspunkt, er holdet taber af matchen. Matchen skal dog afvikles, hvis der er mødt deltagere nok til, at holdet kan opnå matchpoints, jf De enkelte kategorier skal altid afvikles i rækkefølgen 1., 2. osv., hvorfor oprykning om nødvendigt må foretages, hvis en spiller ikke er mødt op ved udveksling af holdopstilling, jf. dog 29A. Kampene i en match afvikles - med mindre andet aftales - som bestemt i reglerne for de respektive spilleudvalgs turneringer under afsnit B, C og D. 29 I tilfælde af, at en spiller efter udveksling af holdopstillinger bliver skadet eller af anden årsag udgår inden sin første kamp, kan der ikke indsættes reserve. Der skal i sådanne tilfælde foretages oprykning af spillere/par i de berørte kategorier. I tilfælde af, at en spiller bliver skadet eller af anden årsag udgår under sin første kamp, kan spilleren ikke deltage i anden kamp, og der kan ikke indsættes reserve. I sådanne tilfælde fastholdes den oprindelige opstilling i den anden kategori, som den udgåede spiller skulle have spillet. 29A I tilfælde af en spillers udeblivelse inden udveksling af holdopstillingen, jf. 18, er det muligt at indsætte en anden spiller, der i samme spillerunde har deltaget på et af klubbens lavere rangerende hold. En sådan spiller er herefter oversidder i den kommende spillerunde. Det skal tydeligt fremgå af holdsedlen, at der er brugt en sådan reserve. Besked sendes til administratoren af holdturneringen. 30 Såfremt et hold trækkes inden holdturneringens start, afgør spilleudvalgene, hvilke spillere, der - og i hvilket omfang - må anvendes på andre hold. Spillere fra et trukket/udgået holds sidste spillede match kan ikke i den resterende del af holdturneringen deltage på et lavere rangerende hold. Spillere, der har været benyttet på hold, der er trukket/udgået af DBF's landsturnering kan ikke i den resterende del af turneringen deltage på SBKr.'s seniorholdturnering. 31 Vinder af en match er den klub, der vinder flest kampe. I hver match tildeles 3 matchpoints således: Hvis et hold vinder med 8-5 eller mere, får dette hold alle 3 matchpoints. Ved slutcifrene 7-6 tildeles det vindende hold 2 matchpoints, mens det tabende hold får 1 matchpoint. (Regler for andre holdstørrelser findes under de respektive udvalgs specielle regler).

7 Vinderen af en pulje er den klub, der opnår flest matchpoints. I slutspilspuljer i seniorrækkerne medregnes endvidere placeringspoints fra grundspillet, jf. 62. Dersom to eller flere klubber samlet opnår lige mange matchpoints og placeringspoint, afgøres rækkefølgen i henholdsvis grundspillet eller slutspillet ved, at den klub, der har vundet flest matcher i puljen, rangeres højest. Står to eller flere klubber stadig lige, afgøres rækkefølgen i henholdsvis grundspillet eller slutspillet således, at den klub, der har flest vundne kampe i puljen, rangeres højest. Står to klubber stadig lige, afgøres rækkefølgen af den indbyrdes match. Er det flere end to klubber, der står lige, afgøres rækkefølgen i henholdsvis grundspillet eller slutspillet således, at den klub, der har størst positiv/mindst negativ forskel i vundne contra tabte sæt i puljen, rangeres højest. Står to eller flere klubber stadig lige, afgøres rækkefølgen i henholdsvis grundspillet eller slutspillet således, at den klub, der har størst positiv/mindst negativ forskel i vundne contra tabte points i puljen, rangeres højest. 32 Såfremt en klub ønsker anvendelse af dommere eller referee, skal krav herom skriftligt fremsættes senest 14 dage før matchen til spilleudvalget og modparten. Den pågældende part må selv sørge for dommere eller referee og hæfter for udgiften til disse. Kun dommere tilsluttet DBF's dommerorganisation må anvendes. I en påbegyndt kamp i en holdturneringsmatch kan en holdleder forlange en dommer udpeget, der skal godkendes af begge holdledere. 33 Protester over modstanderholdene vedrørende de i disse reglementer omhandlede turneringer skal sendes pr. eller post til spilleudvalget senest 3 dage efter matchens afvikling. Der skal også sendes en kopi til modstanderklubben. Modstanderklubben har herefter mulighed for at sende en skriftlig kommentar til spilleudvalget med kopi til den protesterende klub senest 10 dage efter matchens afvikling. De respektive spilleudvalg kan dispensere fra disse frister, såfremt protesten vedrører forhold, som ikke var kendte ved matchens afvikling. De respektive spilleudvalg kan endvidere tage sager op på eget initiativ. Ved fremsendelse af protest skal der overføres et depositum på kr. 500,- til kredsens konto. Dette tilbagebetales, såfremt protesten tages til følge. Spilleudvalget meddeler den protesterende klub, hvis protesten omfatter mere end et forhold, og der derfor i givet fald skal betales yderligere depositum. Protesten afgøres af spilleudvalget, der er højeste myndighed vedr. holdturneringen. Procedurefejl samt tvivlsspørgsmål om fortolkningen af reglementerne kan appelleres til DBF's appeludvalg, jf. lovenes 30. En sådan appel skal indsendes ved anbefalet brev senest 14 dage efter den modtagne afgørelse fra spilleudvalget. Ved bedømmelse af styrkeforholdet mellem spillerne lægges kun vægt på de tidligere spillede holdturneringsmatcher samt nyligt spillede åbne turneringer. Interne styrketurneringer, fravær pga. skader og lignende, vil ikke have indflydelse på vurderingen. Såfremt en protest tages til følge, idømmes klubben, mod hvem protesten er nedlagt, en bøde på 500 kr.

8 34 Såfremt en klub benytter en ikke deltageberettiget spiller eller ikke opstiller i styrkerækkefølge, jf. 18 og 19, tabes den eller de kampe, som den begåede ulovlighed har haft indflydelse på. 35 Såfremt en klub trækker et tilmeldt hold inden eller under holdturneringen, jf. 17, ikendes klubben en bøde. Et trukket hold hæfter under alle omstændigheder for de eventuelle udgifter i forbindelse med ikke spillede matcher. 36 Stiller et hold ikke op i en match, ikendes klubben en bøde. Såfremt klubben ikke har meldt rettidigt afbud, jf. 16, må klubben endvidere betale eventuelle dokumenterede udgifter. 37 Manglende eller for sen indtastning af holdsedler på samt mangelfuld udfyldelse af holdsedlerne, kan medføre en bøde. Det samme gælder, hvis en klub gør brug af ikke-oprettede spillere, jf For sen indberetning af tidspunkter for matcher kan medføre en bøde. Bøden ikendes pr. hold. 39 Ved overtrædelse af reglementet i øvrigt kan bestyrelsen idømme en klub en bøde, karantæne eller lignende. 40 Ved usportslig optræden kan spillere/ledere/klubber idømmes karantæne eller bøde af bestyrelsen. 41 Spilleudvalgene er højeste myndighed i turneringsanliggender. Spørgsmål, der ikke er omfattet af reglementet, afgøres af spilleudvalgene, ligesom disse sammen med bestyrelsen kan foretage rettelser og ændringer i reglementet. 42 For de respektive holdturneringer gælder i øvrigt nedenfor nævnte afsnit B, C og D. B. Ungdomsholdturneringen 43 Ungdomsholdturneringen udskrives i følgende alderskategorier: U17, U15, U13, U11 og U09.

9 44 Der er fri tilmelding til holdturneringen, dog gælder følgende begrænsninger: Der kan ikke tilmeldes fælleshold i A-rækken, jf. 3. For A hold gælder følgende: En spiller skal i sæsonen optræde for samme klub i såvel individuelle ungdomsturneringer som i ungdomsholdturneringen. Spillerne spiller som udgangspunkt i deres respektive aldersgrupper. En spiller kan dog spille i en aldersgruppe ældre uden dispensation, når der er tale om B og C hold. For spillere på A hold skal der ansøges om dispensation ved tilmelding til holdturneringen. En spiller kan i samme sæson alene repræsentere én aldersgruppe i ungdomsholdturneringen. 45 (Udgået) 46 U17 er spillere, der inden den 1. januar i den pågældende sæson er fyldt 15 år, men ikke 17 år. (se også 44) 47 U15 er spillere, der inden den 1. januar i den pågældende sæson er fyldt 13 år, men ikke 15 år. (se også 44) 48 U13 er spillere, der inden den 1. januar i den pågældende sæson er fyldt 11 år, men ikke 13 år. (se også 44) 49 U11 er spillere, der inden den 1. januar i den pågældende sæson er fyldt 9 år, men ikke 11 år. (se også 44 og 50) 50 U09 er spillere, der inden den 1. januar i den pågældende sæson ikke er fyldt 9 år. U09 spillere, der fra sæsonstart er klassificeret som U11A eller U11B spillere, skal spille på U11 hold. 51 (udgået) 52 I U17 A-, U15 A-, U 13 A og U11 A-rækkerne består et hold af 3 piger og 4 drenge og hver match af 9 kampe - der afvikles således: 2 MD - 2 HS - 2 DS - 2 HD - 1 DD. En spiller skal spille 2 kampe i 2 forskellige kategorier, således at DD skal udgøres af 2 piger, der har spillet henholdsvis MD og DS, mens drengene udover HD skal spille enten MD eller HS. 53 I A-rækkerne tilstræbes det, at der spilles en indledende turnering efterfulgt af et finalespil.

10 54 I U 17 B-, U15 B-, og U13 B udskrives holdturneringen for hold bestående af 2 piger og 4 drenge samt for hold bestående af 4 drenge. For hold med 2 piger og 4 drenge består hver match af 8 kampe - der afvikles således: 1 MD - 1 DS - 3 HS - 1 DD - 2 HD. En spiller må ikke spille såvel single som mixeddouble. For hold med af 4 drenge består hver match af 6 kampe der afvikles således: 4HS 2HD. Spillere på B hold er øvede spillere. Der kan max. deltage 2 spillere, der ved sæsonstart er klassificeret som M spillere (E spillere kan ikke deltage på B hold). 55 I U17 C-, U15 C- og U13 C-rækkerne udskrives holdturneringen for hold bestående af 4 spillere. Der kan oprettes rækker med 4 drenge og/eller rækker, hvor holdet består af 4 m/k spillere. For m/k hold gælder, at begge køn skal være repræsenteret. En match består af 6 kampe - der afvikles således: 4S 2D. Spillere på C hold er let øvede spillere. Spillerne er klassificeret som hhv. B, C eller D spillere ved sæsonstart. 55A I U11B rækken består holdet af 4 spillere. En match består af 6 kampe, der afvikles således: 4S og 2D. 56 I U09-rækken og U11D-rækken består et hold af 4 spillere, og hver match af 8 singler. 57 Til matcher med 9 kampe skal den arrangerende klub påregne brug af min. 3 dusin bolde. Til øvrige matcher skal påregnes brug af min. 2 dusin bolde. Er klubberne i forvejen enige derom, kan der i turneringen benyttes syntetiske bolde. Dette skal klubberne bekræfte skriftligt over for hinanden. Alle kampe i en match skal spilles med samme boldtype. 58 Pointgivning: I rækker med 9 kampe gives 3 matchpoints til det vindende hold, såfremt holdet har vundet med 6-3 eller derover. Ved stillingen 5-4 tildeles 2 matchpoints til det vindende hold og 1 matchpoint til det tabende. I rækker med 8 eller 6 kampe gives 2 matchpoints for vunden match eller 1 matchpoint til hvert hold i tilfælde af uafgjort. 59 Puljevinderne spiller mod hinanden om 1. pladsen efter en af USU foretagen lodtrækning. 60 Der foretages ingen op- eller nedrykning. C. Seniorholdturneringen

11 61 Spillere skal inden den 1. januar i den pågældende sæson være fyldt 15 år, dvs. U17-spiller. Herfra dispenseres ikke. 62 a. I Sjællandsserien og Serie 1-4 består et hold af 4 damer og 6 herrer og hver match af 13 kampe, der afvikles således: 2 MD - 2 DS - 4 HS - 2 DD - 3 HD. Alle holdets spillere skal spille ren double, samt enten single eller mixed double. b. Der spilles slutspil i Sjællandsserien og Serie 1-2, mens det tilstræbes, at der spilles slutspil i de øvrige serier. Slutspillet spilles således: Efter de første 7 runder (grundspillet) går de 4 bedst placerede klubber i hver pulje sammen med en anden pulje for at spille om oprykning. Der spilles 4 matcher - mod de klubber, man ikke har mødt i grundspillet. De 4 dårligst placerede klubber i hver pulje i grundspillet mødes på samme måde i kampen om placeringerne fra Matchpoints, sejre og score fra grundspillet tages ikke med over i slutspillet. I stedet medtages placeringspoint således: Nr. 1 og nr. 5: 6 point Nr. 2 og nr. 6: 4 point Nr. 3 og nr. 7: 2 point Nr. 4 og nr. 8: 0 point Straks efter 7. spillerunde vil der tilgå klubberne endelig besked om slutspillet. 63 I serie 6 består et hold af 2 damer og 4 herrer og hver match af 7 kampe, der afvikles således: 2 HD 1 DD 2 HS 2 MD. Damerne spiller en double og en mixed double, mens herrerne spiller en double, samt enten single eller mixed double. For vunden match gives 3 matchpoints, såfremt matchen er vundet med 5-2 eller derover. Ender matchen 4-3 gives 2 matchpoints til det vindende hold og 1 matchpoint til det tabende. 64 (Udgået) 65 I herreholdsrækkerne består et hold af 4 herrer og en match af 6 kampe, der afvikles således: 2 HD - 4 HS. For vunden match gives 2 matchpoints. Der gives 1 matchpoint til hvert hold ved uafgjort. 66 Efter holdturneringens afslutning udpeger SSU de hold, der den følgende sæson skal deltage i DBF's Danmarksserie som kredsens repræsentanter. 67

12 Deltagelse i Sjællandsserien og Serie 1-3 afgøres af placeringen i holdturneringen i den foregående sæson. Der er fri tilmelding til de øvrige serier. Oprykning ligger fast. Nedrykning mellem serierne afgøres på grundlag af det antal hold, der rykker ned fra Danmarksserien. 68 I serie 4, serie 6 og Herrerækken spiller puljevinderne mod hinanden om 1. pladsen i rækken. 69 Et trukket hold starter i den efterfølgende sæson i nærmeste underliggende række. SSU kan dispensere herfra. 70 SSU kan foretage yderligere op- og nedrykninger for at opnå det ønskede antal hold i serierne. D. Veteranholdturneringen 71 Veteranholdturneringen tilstræbes afviklet i alderskategorierne "35+", "40+", "50+" og "60+", jf. aldersbegrænsningerne i Deltagelse i Elite-, Mester- og A-række hos Veteran 40+ afgøres af placeringerne i holdturneringen i den foregående sæson. Der er fri tilmelding til de øvrige rækker. 73 Spillerne skal 1. maj i den pågældende sæson være fyldt henholdvis: 35 år i Veteran 35+, 40 år i Veteran 40+, 50 år i Veteran år i Veteran 60+. Herfra dispenseres ikke. 74 På hold med 4 damer og 6 herrer består hver match af 11 kampe, der afvikles således: 4 MD - 2 HS - 2 DD - 3 HD. Følgende kamprækkefølge kan også tillades: 2 HS - 4 MD - 2 DD - 3 HD. 75 På hold med 4 damer og 4 herrer består hver match af 8 kampe, der afvikles således: 4 MD - 2 DD - 2 HD 75A

13 På hold med 2 damer og 6 herrer består hver match af 8 kampe, der afvikles således: 2 MD - 1 DD - 5 HD. På disse hold skal holdopstillingen være: HD spilles som vendedoubler, dvs. 1. HD mod 1. HD, 2. HD mod 2. HD, 1. HD mod 2. HD og 2. HD mod 1. HD. De to 3. HD spiller mod hinanden og skal spille mixeddoublerne. 76 På hold med 2 damer og 4 herrer består hver match af 7 kampe, der afvikles således: 2 MD - 2 HS - 1 DD - 2 HD. Følgende kamprækkefølge kan også tillades: 2 HS - 2 MD - 1 DD - 2 HD. 76A På hold med 4 spillere (herrehold) består en match af 4 kampe (vendedoubler). Den enkelte spiller hver 2 doubler. På hold med 2 damer og 2 herrer består hver match af 4 kampe, der afvikles således: 2MD 1 DD 1 HD. 77 a. Veteran 40+ Eliterækken er inddelt i 2 puljer med hver 8 hold. Der spilles et grundspil bestående af 7 kampe. De 4 bedst placerede hold fra hver pulje danner en slutspilspulje. Hvert hold møder de 4 hold fra den anden pulje. Vinderen af slutspillet er Sjællandsmester i Eliterækken. De 4 dårligst placerede hold i hver pulje danner en slutspilspulje om nedrykning. Hvert hold møder de 4 hold fra den anden pulje. De 4 dårligst placerede i nedrykningsslutspillet rykker ned i Mesterrækken. Matchpoints og score mod de 3 klubber, man har mødt, tages med over i slutspilspuljen. Mesterrækken er inddelt i 2 puljer med hver 8 hold. Der spilles et grundspil bestående af 7 kampe. De 4 bedst placerede hold fra hver pulje danner en slutspilspulje om oprykning. Hvert hold møder de 4 hold fra den anden pulje. De 4 bedst placerede i oprykningsslutspillet rykker op i Eliterækken, og vinderen er Sjællandsmester i Mesterrækken. De 4 dårligst placerede hold fra hver pulje danner en slutspilspulje om nedrykning. Hvert hold møder de 4 hold fra den anden pulje. De 4 dårligst placerede i nedrykningsslutspillet rykker ned i A-rækken. Matchpoints og score mod de 3 klubber, man har mødt, tages med over i slutspilspuljen. A-rækken er inddelt i 4 puljer. Der spilles et grundspil bestående af 7 kampe. De 4 bedst placerede hold fra hver pulje danner sammen med holdene fra en anden pulje to slutspilspuljer om oprykning efter en af VETU foretagen lodtrækning. Hvert hold møder de 4 hold fra en anden pulje. De 2 bedst placerede hold fra hver pulje rykker op i Mesterrækken. Vinderne af de 2 oprykningspuljer spiller finale om Sjællandsmesterskabet i A-rækken. De 4 dårligst placerede hold fra hver pulje danner sammen med en anden pulje slutspilspuljer om nedrykning. Hvert hold møder de 4 hold fra en anden pulje. De 4 dårligst placerede hold i hver nedrykningspulje rykker ned i B-rækken. Matchpoints og score mod de 3 klubber, man har mødt, tages med over i slutspilspuljen. B-rækken er inddelt i op til 8 puljer, hvor alle puljevindere rykker op i A-rækken. Der spilles slutkampe efter en af VETU foretagen lodtrækning. Hvis der er 4-7 puljer i B-rækken, rykker bedste 2'er(e) endvidere op. Rækkefølgen mellem 2'erne fra de respektive puljer afgøres af færrest afgivne matchpoints. Står 2 eller flere klubber stadig lige, afgøres rækkefølgen af færrest tabte matcher. Står 2

14 eller flere klubber stadig lige, afgøres rækkefølgen af størst positiv forskel i vundne contra tabte kampe, subsidiært sæt og mest subsidiært points, jf. princippet i 31. Hvis der er 3 puljer i B-rækken, rykker 2 erne samt bedste 3 er(e) herudover op, udregnet efter ovenstående princip. Hvis der alene er 2 puljer i B-rækken, rykker alle 2 ere og 3 ere op. Samtidig nedrykkes alene de 3 dårligst placerede hold i hver nedrykningspulje i A-rækken. b. Øvrige rækker Puljevinderne i de øvrige rækker spiller evt. slutkampe efter en af VETU foretagen lodtrækning, og vinderholdet er Sjællandsmester. 78 I rækker med 11 kampe tildeles det vindende hold 3 matchpoints, hvis holdet vinder med 7-4 eller mere. Ved slutcifrene 6-5 tildeles det vindende hold 2 matchpoints, mens taberen tildeles 1 matchpoint. I rækker med 7 kampe tildeles det vindende hold 3 matchpoints, hvis holdet vinder med 5-2 eller mere. Ved slutcifrene 4-3 tildeles det vindende hold 2 matchpoints, mens taberen tildeles 1 matchpoint. I rækker med 8 eller 4 kampe tildeles det vindende hold 2 matchpoints. Der tildeles 1 matchpoint til hvert hold ved uafgjort. Alle placeringer afgøres i øvrigt efter afsnit A, A VETU kan foretage yderligere op- og nedrykninger for at opnå det ønskede antal hold i rækkerne. 79 Udgået.

4 Indbydelse udsendes til klubberne i april måned. Turneringen afvikles i løbet af sæsonen, der går fra 1. september til 15. maj.

4 Indbydelse udsendes til klubberne i april måned. Turneringen afvikles i løbet af sæsonen, der går fra 1. september til 15. maj. HOLDTURNERINGSREGLEMENT A. Fællesbestemmelser Disse bestemmelser gælder for alle hold under Badminton Sjælland's turneringer. Hold, der deltager i Badminton Danmark's landsturneringer, følger Badminton

Læs mere

Reglement LFBKr s Holdturnering

Reglement LFBKr s Holdturnering Reglement LFBKr s Holdturnering Holdturneringsreglement for LFBKr s holdturnering. Disse bestemmelser gælder for alle hold under LFBKr s turneringer. Hold, der deltager i SBKR s og DBF s turneringer, følger

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton 2015-2016. A Turneringsreglementet for hold er udskrevet og er gældende for turnering arrangeret af holdturneringsudvalget i DGI

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2016-2017 (version 2016.1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2018-2019 (version 2018-1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns holdturnering. Holdene

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk Side 1 1. Holdturneringen består af et antal serier, hvis antal og størrelse hvert

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2013-2014 (version 2013.3) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering. Hold

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2019-2020 (version 2019-1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns holdturnering. Holdene

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR HOLDTURNERING I BADMINTON UDSKREVET AF DGI VESTSJÆLLANDs BADMINTONUDVALG.

TURNERINGSREGLEMENT FOR HOLDTURNERING I BADMINTON UDSKREVET AF DGI VESTSJÆLLANDs BADMINTONUDVALG. TURNRINGSRGLMNT FOR HOLTURNRING I AMINTON USKRVT AF GI VSTSJÆLLANs AMINTONUVALG. Indholdsfortegnelse. A: Gyldighedsområde. : Turneringsform og inddeling. : Spillere. : Kampenes afvikling. : Afgørelse af

Læs mere

DGI Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Storstrømmen - Reglement motionsholdturnering 2019/2020 1

DGI Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Storstrømmen - Reglement motionsholdturnering 2019/2020 1 1 Reglement for motionsholdturnering 2019/2020 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING

REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING REGLEMENT FOR BADMINTON FYNS HOLDTURNERING Indholdsfortegnelse Indledning... Formål... 1 Holdturneringens struktur... 3 Kriterier for tilmelding af ungdomshold... 3a Slutspil... 4 Tilmelding af hold...

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion

Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion Indholdsfortegnelse: Side 1 Formål, regler, definitioner og gældende for og foreningens pligter 2 2 Struktur og tilmelding af hold 2 3 Inddeling

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest Dette holdturneringsreglement gældende for Kredsserien Vest og Serie 1 Vest. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest Dette holdturneringsreglement gældende for Kredsserien Vest og Serie 1 Vest. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest Dette holdturneringsreglement gældende for Kredsserien Vest og Serie 1 Vest. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Badminton København København den 14. december 2016 FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: 238441 Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Protest fra Frederiksberg FKIF (FKIF) mod Københavns Badminton

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

Reglement for ungdomsholdturnering 2019/2020

Reglement for ungdomsholdturnering 2019/2020 Reglement for ungdomsholdturnering 2019/2020 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan side

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

BADMINTON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2016/2017 1

BADMINTON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2016/2017 1 BADMINTON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2016/2017 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2016/2017 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: turneringer 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering holdturnering

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople.

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Vingsted 2. oktober 2013 Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Turneringsplanlæggernes brug af Badmintonpople: De menupunnkter som turnerringsplanlæggerne skal bruge

Læs mere

Revideret 26. november Reglementer

Revideret 26. november Reglementer Revideret 26. november 2012 Reglementer Indholdsfortegnelse Holdturneringsreglement 3 Klassificering og tilmelding 13 Reglement for individuelle turneringer 15 Retningslinjer for udtagelse til LM 18 Side

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg Region ØST udbyder en række turneringsformer for klubhold. Følgende turneringsformer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med Turneringsplan 2016/17 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles bortset fra enkelte rækker (fremgår af turneringsprogrammet) som en dobbeltturnering. Afviklingen skal ske indenfor de

Læs mere

REGLEMENT FOR Firmaidræt Storkøbenhavns (FSKBH) BADMINTONAFDELING

REGLEMENT FOR Firmaidræt Storkøbenhavns (FSKBH) BADMINTONAFDELING REGLEMENT FOR Firmaidræt Storkøbenhavns (FSKBH) BADMINTONAFDELING Sidst opdateret: 10. oktober 2010 1 FORMÅL 2 GYLDIGHEDSPERIODE 3 TURNERINGSFORM OG INDDELING 3.1 Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3 Aldersgrupper

Læs mere

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner REGLEMENT for SLTUs holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2012 Hermed følger holdturneringsreglementet for 2012 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle le bestemmelser 5 Unionen udskriver turneringen

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Reglement for SLTU s holdturnering

Reglement for SLTU s holdturnering Reglement for SLTU s holdturnering Juniorer 2016 21. april 2016 1 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle bestemmelser 4 Unionen udskriver turneringen 4 Deltagergebyr og præmier 4 Rækker, aldersgrupper

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Reglementforpointgivende ungdomsholdturnering

Reglementforpointgivende ungdomsholdturnering Reglementforpointgivende ungdomsholdturnering Version 3.0 Dette reglement er udarbejdet af Fællesudvalget for Pointgivende Ungdomsholdturnering i samarbejde med Badminton Danmarks Lovudvalg. Sidst tilrettet

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 01) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

REGLEMENT FOR JTU OG FTU S INDENDØRS HOLDTURNERING 2018/2019

REGLEMENT FOR JTU OG FTU S INDENDØRS HOLDTURNERING 2018/2019 REGLEMENT FOR JTU OG FTU S INDENDØRS HOLDTURNERING 2018/2019 Dette reglement er gældende for junior- samt seniorholdturneringen, der administreres af Jyllands Tennis Union. Reglementet indeholder både

Læs mere

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler DGI badminton Badminton reglement individuelle turneringer 2014/2015 www.dgi.dk/badminton - regler Reglement 2014 /2015 2 VEJLEDNING FOR INDIVIDUELLE BADMINTONTURNERINGER: 1. Vejledningen kan bruges af

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Holdturneringsreglement 2 Klassificering og tilmelding 9 Reglement for individuelle turneringer 10 Retningslinjer for udtagelse til LM 13

Holdturneringsreglement 2 Klassificering og tilmelding 9 Reglement for individuelle turneringer 10 Retningslinjer for udtagelse til LM 13 Indholdsfortegnelse Holdturneringsreglement 2 Klassificering og tilmelding 9 Reglement for individuelle turneringer 10 Retningslinjer for udtagelse til LM 13 1.01 Formål Holdturneringsreglement Afsnit

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere