V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N I S T E D G A D E 8 7 / S A X O G A D E

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N I S T E D G A D E 8 7 / S A X O G A D E 8 6 9 0"

Transkript

1 V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N I S T E D G A D E 8 7 / S A X O G A D E

2 - 2-1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er A/B Istedgade 87/Saxogade Foreningens hjemsted er i København. 2 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr.nr. 449 Udenbys Vester Kvarter. 3 Foreningens medlemmer Stk. 1. Som medlem kan optages enhver, der beboer eller samtidig med optagelsen flytter ind i en lejlighed i foreningens ejendom, og som erlægger det til enhver tid fastsatte indskud med eventuelt tillæg. Stk. 2. Generalforsamlingen beslutter, om lejere af lokaler, der udelukkende er udlejet til andet end beboelse, samt om ejendomsfunktionærer kan optages som medlemmer i foreningen. Stk. 4. Hvert medlem kan kun have brugsret til en bolig og er forpligtet til at bebo denne, jf. dog Indskud Stk. 1. Ved optagelse af et nyt medlem efter stiftelsen, skal der, ud over indskud, betales et tillægsbeløb, således at indskud og tillægsbeløb svarer til den pris, som efter 15 godkendes for andel og bolig. Der indbetales derudover et depositum svarende til 3 måneders boligafgift.

3 - 3-5 Hæftelse Stk. 1. Foreningens medlemmer hæfter personligt og solidarisk for den pantegæld, som indestår i ejendommen, samt for bankgæld sikret ved ejerpant i ejendommen, såfremt panthaveren har taget forbehold herom. I øvrigt hæfter medlemmerne for foreningens forpligtelser alene med deres foreningsindskud, der indgår i foreningens formue som ansvarlig kapital, der ikke forrentes. Stk. 2. Et medlem eller hans bo hæfter efter 5 indtil en ny andelshaver har overtaget brugsretten til den pågældende andel, og dermed er indtrådt i forpligtelsen. 6 Andele Medlemmerne har andel i foreningens formue i forhold til deres indskud, som fastsat på foreningens stiftende generalforsamling. 7 Andelsbeviset Stk. 1. For indskuddet er udstedt et andelsbevis, der kun kan tilhøre personer, der har bolig i foreningens ejendom. Stk. 2. Andelen i foreningens formue kan ikke gøres til genstand for arrest eller eksekution. Andelen kan ikke pantsættes og ikke belånes, og der kan ikke gives transport i et eventuelt tilgodehavende eller en overdragelse, som endnu ikke er aftalt. Der kan heller ikke anvises eller meddeles fuldmagt for nogen anden end andelshaveren til at modtage og kvittere for afregning af et sådant tilgodehavende. Andelen kan ikke overdrages eller på anden måde overføres til andre i overensstemmelse med reglerne i Stk. 3. Pensionister kan stille andelsbeviset som sikkerhed i overensstemmelse med lovgivningen om boligydelse til pensionister.

4 - 4 - Stk. 4. Andelsbeviset skal lyde på navn. Bortkommer andelsbeviset, skal bestyrelsen udstede et nyt, der skal angive, at dette træder i stedet for et bortkommet andelsbevis. Hvis lejligheder sammenlægges, udstedes et nyt andelsbevis som erstatter de tidligere. 8 Boligaftale Stk. 1. Mellem foreningen og det enkelte medlem oprettes en skriftlig boligaftale, i hvilken boligafgiften og de øvrige vilkår angives. Stk. 2. Foreningen har en fællesarbejdsordning om at andelshaverne deltager i fællesarbejde i foreningen. Regler for fællesarbejdsordningen vedtages af generalforsamlingen. 9 Boligafgift Stk. 1. Generalforsamlingen fastsætter boligafgiftens størrelse. Denne beslutning er bindende for foreningens til enhver tid værende medlemmer. Stk. 2. Generalforsamlingen kan endvidere foretage regulering af boligafgiften for de enkelte boliger, således at det indbyrdes forhold mellem boligafgiftens størrelse bliver i overensstemmelse med boligernes indbyrdes værdi. Stk. 3. Bestyrelsen har kompetence til at fastsætte ændringer i boligafgiftens størrelse, for så vidt sådanne udelukkende er en følge af ændringer i ydelsen på andelsboligforeningens indeksregulerede realkreditlån i overensstemmelse med realkreditinstituttets beregninger. 10 Vedligeholdelse Stk. 1. Den enkelte andelshaver har pligt til at vedligeholde lejligheden med maling, hvidtning og tapetsering samt øvrige vedligeholdelsesarbejder, som påhviler en lejer i henhold til lejeloven, eller som efter særlig generalforsamlingsbeslutning er pålagt andelshaverne.

5 - 5 - Stk. 2. Såfremt en andelshaver groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt, kan bestyrelsen kræve nødvendig vedligeholdelse foretaget inden en nærmere angivet frist. Foretages den nødvendige vedligeholdelse ikke inden fristens udløb, kan andelshaveren ekskluderes af foreningen, og brugsretten bringes til ophør med 3 måneders varsel. Stk. 3. En lovlig generalforsamlingsvedtagelse om iværksættelse af generelle forbedringer skal respekteres af alle foreningens medlemmer. 11 Forandringer Stk. 1. Andelshaveren er berettiget til at foretage forandringer i boligen. Forandringerne skal udføres håndværksmæssigt forsvarligt og i overensstemmelse med kravene i byggelovgivningen og andre offentlige forskrifter. Stk. 2. Inden forandringen udføres, skal denne anmeldes til bestyrelsen. Arbejder, der kræver byggetilladelse, må ikke iværksættes før byggetilladelse har været forevist bestyrelsen. Bestyrelsen skal have kopi af samtlige ansøgninger og tilladelser. Stk. 3. En lejlighedssammenlægning skal være gennemført senest 3 måneder efter overtagelse af nabolejligheden. Det påhviler andelshaveren inden dette tidspunkt at indhente kommunal godkendelse og gennemføre sammenlægningen på en bygningsmæssig forsvarlig måde som skal være godkendt af bestyrelsen. Inden et år efter købet skal sammenlægningen være færdig således at den sammenlagte lejlighed fremstår som én lejlighed idet det blandt andet forudsættes at der på dette tidspunkt er foretaget nedlæggelse af det ene køkken. Bestyrelsen kan fremsætte yderligere krav. 12 Fremleje En andelshaver kan kun fremleje eller udlåne sin lejlighed med bestyrelsens tilladelse. Tilladelse gives altid når andelshaveren lever op til lejelovens krav til fremleje. Bestyrelsen kan fastsætte retningslinjer der i videre omfang giver andelshaverne ret til fremleje og udlån af hele eller dele af en lejlighed. Fremlejetageren og betingelserne for fremlejemålet skal altid godkendes af bestyrelsen.

6 Husorden Generalforsamlingen kan fremsætte regler for husorden, herunder for husdyrhold m.v. 14 Overdragelse af andele Stk. 1. Ønsker en andelshaver at fraflytte sin lejlighed, er denne berettiget til at overdrage sin andel i overensstemmelse med stk. 2. Bestyrelsen skal godkende nye andelshavere. Nægtes godkendelse, skal skriftlig begrundelse gives. Stk. 2. Andelen overdrages efter følgende rækkefølge, idet opmærksomheden henledes på bestemmelserne i 19 og 20. a) Til den, der indstilles af andelshaveren, når overdragelsen sker til en person, med hvem han er beslægtet med i lige op- eller nedstigende linie, ved bytning, eller til en person, der i mindst 2 år har haft fælles husstand med andelshaveren. b) Andre andelshavere har dernæst fortrinsret. Rækkefølgen går efter anciennitet i foreningen. Dog har andelshavere som ønsker at overtage en ledig nabolejlighed i samme opgang med henblik på sammenlægning fortrinsret, uanset anciennitet. Sammenlægningen skal foregå efter anvisningerne i 11. Overholdes betingelserne ikke, vil tilladelse til sammenlægning blive trukket tilbage og nabolejligheden blive tilbudt til de øvrige berettigede. c) Dernæst kommer personer i betragtning som indstilles af andelshavere. Hver andelshaver eller flere andelshavere der i fællesskab ejer en andel, har ret til at indstille en person til at overtage en ledig lejlighed. Fortrinsretten til at overtage lejligheden går efter andelshavernes anciennitet i foreningen. Når en andelshaver har fået en indstilling imødekommet, regnes dennes anciennitet ved kommende indstillinger fra da af i stedet for.

7 Overdragelsessum Stk. 1. Bestyrelsen skal godkende prisen for den enkelte andel. Ved overdragelsen af andelen må prisen herfor ikke overstige, hvad værdien af andelen i foreningens formue, individuelle forbedringer i boligen samt dennes vedligeholdelsesstand med rimelighed kan betinge. Stk. 2. Værdien i andelen i foreningens formue sættes til den pris, der er fastsat på den seneste årlige generalforsamling for tiden indtil næste generalforsamling. Andelens pris fastsættes under hensyn til handelsværdien af foreningens ejendom og andre aktiver, samt størrelsen af foreningens gæld. Generalforsamlingens prisfastsættelse er bindende, selv om der lovligt kunne have været fastsat en højere pris. Stk. 3. Prisen for forbedringer, inventar og løsøre samt pristillæg/-nedslag for særlig god/mangelfuld vedligeholdelsestilstand fastsættes endeligt af en syns- og skønsmand udpeget af bestyrelsen. Syns- og skønsmandens vurdering sker på grundlag af en opgørelse udarbejdet af den fraflyttende andelshaver og den seneste af bestyrelsen foretagne vurdering. Syns- og skønsmanden skal ved besigtigelsen af lejligheden indkalde både fraflyttende andelshaver og bestyrelsen. Efter besigtigelsen skal der udarbejdes en vurderingsrapport, hvor prisberegningen specificeres og begrundes. Syns- og skønsmandens vurdering er bindende for såvel andelshaveren som bestyrelsen. Syns- og skønsmandens honorar betales af såvel den fraflyttende andelshaver som den nye andelshaver med 50% til hver. 16 Fremgangsmåde ved overdragelse af andele Stk. 1. Inden aftalens indgåelse skal sælgeren udlevere et eksemplar af andelsboligforeningens vedtægter til køberen samt foreningens seneste årsregnskab og budget, en opstilling over købesummens beregning, herunder specifikation af prisen for andelen, udførte forbedringer samt inventar. Sælgeren skal endvidere inden aftalens indgåelse, gøre køberen bekendt med indholdet af bestemmelserne om prisfastsættelse, om adgang til at hæve handelen eller kræve prisen nedsat, jf. bestemmelserne herom i Lov om andelsboligforeningen og andre boligfællesskaber. Stk. 2. Der oprettes en skriftlig overdragelsesaftale mellem køber og sælger. Bestyrelsen skal godkende handelens vilkår, og påtegning herom skal foreligge senest 14 dage (i juni, juli og august senest 3 uger) efter, at aftalen er forelagt bestyrelsen.

8 - 8 - Stk. 3. Overdragelsessummen indbetales til foreningen, som efter fradrag af eventuelle tilgodehavender til foreningen samt til eventuelt pengeinstitut, der har finansieret den fraflyttende andelshavers køb af andelen eller forbedringer, udbetaler det overskydende beløb med eventuelt tillæg af forudbetalt boligafgift til den fraflyttende andelshaver. Stk. 4. Bestyrelsen er endvidere berettiget til at tilbageholde et rimeligt beløb til sikkerhed for betaling af ikke forfalden boligafgift, efterbetaling af varme samt eventuelle krav i anledning af mangler konstateret ved overdragelsen. Bestyrelsen skal afregne med den fraflyttende andelshaver senest 3 uger efter overdragelsestidspunktet. Stk. 5. Hvis køberen i forbindelse med overtagelsen af boligen konstaterer eventuelle mangler ved boligens vedligeholdelsesstand, eller ved forbedring af inventar og løsøre, der er overtaget, skal køberen hurtigst muligt og senest inden der er gået 2 uger meddele bestyrelsen og sælger dette. Manglerne skal konstateres af bestyrelsen. Stk. 6. Såfremt køberen forlanger prisnedslag for sådanne mangler, kan bestyrelsen, hvis kravet skønnes rimeligt, tilbageholde et tilsvarende beløb ved afregning til sælger, således at beløbet udbetales, når det ved dom eller forlig mellem parterne er fastslået, hvem det tilkommer. Det påhviler køber at foretage aktivt retsskridt inden 3 måneder efter overtagelsen. I modsat fald udbetales det tilbageholdte beløb. 17 Sikkerhedsstillelse Erhververen af en andel, hvortil der alene er knyttet retten til en bolig, kan forlange, at foreningen yder en garanti for lån i et pengeinstitut til delvis dækning af den del af prisen, der betales for andelen i foreningens formue. Garantien ydes til 60 % af den del af prisen for andelen i foreningens formue, der overstiger kr ,00. Det garanterede lån skal afdrages over maksimalt 15 år, og forfalder ved videresalg af andelen. Udeblivelse af betaling af renter og afdrag på det garanterede lån betragtes som misligholdelse med betaling af boligafgift, og kan medføre eksklusion og ophævelse af brugsretten til boligen. Uanset ovenstående er foreningen ikke forpligtet til at stille garanti på vilkår, der er mere byrdefulde for foreningen, end hvad den til enhver tid gældende lovregel herom måtte påkræve.

9 En andelshaver er, uden fraflytning af sin bolig, berettiget til at dele sin andel med et husstandsmedlem, der i mindst 2 år har haft fælles husstand med andelshaveren. Den pågældende skal godkendes af bestyrelsen, og nægtelse skal begrundes skriftligt. 19 Dødsfald Stk. 1. I tilfælde af en andelshavers død, har ægtefællen ret til at overtage medlemsskabet af foreningen. Stk. 2. Ønsker ægtefælle ikke at overtage medlemsskabet, kan andelen overdrages efter gældende regler. Stk. 3. Efterlades ingen ægtefælle, skal der gives fortrinsret til personer, som beboede boligen ved dødsfaldet, og som i mindst 2 år har haft fælles husstand med andelshaveren. Dernæst til personer, som af den afdøde andelshaver ved testamente eller ved skriftlig meddelelse til bestyrelsen var anmeldt som berettiget til andel og bolig ved hans død. Bestyrelsen skal godkende den nye andelshaver. Nægtelse skal begrundes skriftligt. Stk. 4. Boligen skal overtages efter disse regler og fraflyttes senest den 1. i en måned, der indtræder næstefter 3-månedersdagen for dødsfaldet. 20 Samlivsophævelse Ved ophævelse af samliv mellem ægtefæller ligesom ved ophævelse af samlivsforhold i øvrigt, er den af parterne, der efter deres egen eller myndighedernes bestemmelse bevarer retten til boligen, berettiget til at fortsætte eller overtage medlemsskabet i foreningen.

10 Opsigelse En andelshaver kan ikke opsige medlemsskabet af foreningen, men kan alene udtræde i forbindelse med overdragelsen af andelen efter foranstående regler. 22 Eksklusion Stk. 1. Bestyrelsen kan ekskludere et medlem og bringe dennes brugsret til ophør i følgende tilfælde: 1. Når et medlem ikke betaler skyldigt indskud, og medlemmet ikke har betalt det skyldige beløb senest 3 dage efter, at skriftligt påkrav herom er fremsendt til medlemmet. 2. Når et medlem er i restance med betaling af boligafgift eller andre ydelser, der skal erlægges sammen med denne, og medlemmet ikke har berigtiget restancen senest 3 dage efter, at skriftligt påkrav herom er fremsendt til medlemmet med anbefalet og almindelig postfremsendelse. Andre ydelser kan f.eks. være a conto varmebidrag, ydelse til pengeinstitut på lån optaget ved køb af andelen eller til forbedringer ved andelen samt øvrige forpligtelser, der er pålagt foreningens medlemmer af generalforsamlingen. 3. Når et medlem groft forsømmer sin vedligeholdelsespligt. 4. Når et medlem gør sig skyldig i forhold, svarende til de, der efter lejelovens bestemmelser berettiger ejeren til at hæve lejemålet. Stk. 2. Efter eksklusion kan bestyrelsen disponere efter reglerne i 14 stk. 2 b til c.

11 Generalforsamlingen Stk. 1. Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden 4 måneder efter regnskabsårets udløb og skal mindst indeholde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsregnskabet. 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse, herunder beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forelæggelse og vedtagelse af fællesarbejdsordningen. 6. Indkomne forslag. 7. Valg til bestyrelse a) formand b) bestyrelsesmedlemmer i øvrigt 8. Valg af 1 eller 2 suppleant(er) til bestyrelsen. 9. Valg af revisor, der skal være registreret eller statsautoriseret. 10. Valg af administrator. 11. Eventuelt. Stk. 2. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når en generalforsamling eller et flertal af bestyrelsens medlemmer eller ¼ af foreningens medlemmer eller administrator forlanger det. Med begæringen om afholdelse af ekstraordinær generalforsamling skal følge en dagsorden. Bestyrelsen er forpligtet til at forestå indkaldelse til generalforsamlingen. 24 Stk. 1. Generalforsamlingen indkaldes skriftligt med 14 dages varsel, der dog ved ekstraordinær generalforsamling kan forkortes til 8 dage. Bestyrelsen skal indkalde til generalforsamlingen med angivelse af dagsorden. Stk. 2. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Et forslag kan kun behandles på en generalforsamling,

12 såfremt det enten er nævnt i indkaldelsen eller andelshaverne ved opslag er gjort bekendt med, at forslaget kommer til behandling. Stk. 3. Adgang til generalforsamlingen har enhver andelshaver og dennes myndige husstandsmedlemmer. Administrator og revisor samt repræsentanter for andelshaverne har adgang til at deltage i og tage ordet på generalforsamlingen. Stk. 4. Hver andel giver en stemme. En andelshaver kan kun give fuldmagt til et myndigt husstandsmedlem eller til en anden andelshaver. 25 Afstemning og flertal Stk. 1. Beslutningen på generalforsamlingen træffes af de fremmødte og stemmeberettigede medlemmer ved simpelt flertal, undtagen hvor det drejer sig om væsentlig forandring af fælles bestanddele og tilbehør, vedtægtsændringer, salg af ejendom eller foreningens opløsning. ¼ af foreningens medlemmer skal være til stede for at generalforsamlingen er beslutningsdygtig. Stk. 2. Forslag om væsentlig forandring af fælles bestanddele og tilbehør, vedtægtsændringer, salg af fast ejendom eller foreningens opløsning kan kun vedtages på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af medlemmerne er repræsenteret og med mindst 2/3 flertal. Er ikke mindst 2/3 af medlemmerne repræsenteret på generalforsamlingen, men er mindst 2/3 af de fremmødte for forslaget, kan der indkaldes til en ny generalforsamling, og på denne kan forslaget vedtages med mindst 2/3 flertal, uanset antallet af fremmødte. Stk. 3. Ændringer af 5 i nærværende vedtægter kræver dog samtykke fra de kreditorer, over for hvem andelshaverne hæfter solidarisk. 26 Dirigent m.v. Stk. 1. Generalforsamlingen vælger dirigent og referent. Stk. 2. Referatet underskrives af dirigenten, referenten og bestyrelsen.

13 Bestyrelsen Generalforsamlingen vælger en bestyrelse til at varetage den daglige ledelse af foreningen samt udførelse af generalforsamlingens beslutninger. 28 Stk. 1. Bestyrelsen består af 3-5 medlemmer efter generalforsamlingens beslutning. Formanden vælges direkte på generalforsamlingen, der endvidere kan vælge 1-2 suppleanter for bestyrelsens medlemmer. Stk. 2. Valgbar som bestyrelsesmedlem eller suppleant herfor er andelshavere samt disses myndige husstandsmedlemmer. Der kan kun vælges en person fra hver husstand. Stk. 3. Formanden vælges hvert år. Bestyrelsesmedlemmer i øvrigt vælges for 2 år ad gangen. Bestyrelsessuppleanter, administrator samt revisor vælges for 1 år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Stk. 4. Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder i valgperioden, indtræder suppleanten i bestyrelsen for tiden indtil næste ordinære generalforsamling. Såfremt antallet af bestyrelsesmedlemmer ved fratræden bliver mindre end 3, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, hvor supplerende bestyrelsesmedlemmer vælges. Valg af et nyt bestyrelsesmedlem i stedet for et fratrådt medlem sker kun for den resterende del af den fratrådtes periode. 29 Stk. 1. Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandlingen af en sag, såfremt han eller en person, som han er nært beslægtet med eller har tilsvarende tilknytning til, har særinteresser i sagens udfald. Stk. 2. Der skrives referat af bestyrelsesmøderne. Disse godkendes af bestyrelsen. Stk. 3. I øvrigt fastsætter bestyrelsen selv sin forretningsorden.

14 Stk. 4. Bestyrelsesmøder indkaldes af formanden, når anledning hertil foreligger. Endvidere skal bestyrelsesmøde indkaldes, såfremt 1 bestyrelsesmedlem begærer dette. Stk. 5. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede. Stk. 6. Beslutninger træffes af de fremmødte bestyrelsesmedlemmer ved simpelt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende. 30 Tegningsret Andelsboligforeningen tegnes af formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer i forening. 31 Regnskab Stk. 1. Foreningens regnskabsår følger kalenderåret. Stk. 2. Foreningens regnskab skal udarbejdes i overensstemmelse med god regnskabsskik og underskrives af administrator samt hele bestyrelsen. Stk. 3. I forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab foretages en beregning på statusdagen af værdien af samtlige andele i foreningen i overensstemmelse med Revision Stk. 1. Generalforsamlingen vælger en registreret eller en statsautoriseret revisor til at revidere foreningens årsregnskab. Revisor skal føre revisionsprotokol. Generalforsamlingen kan til enhver tid afsætte revisor. Stk. 2. Det reviderede og underskrevne årsregnskab samt forslag til drifts- og likviditetsbudget for det kommende år udsendes til andelshaverne samtidig med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling.

15 Administration Stk. 1. Generalforsamlingen kan vælge en administrator til at forestå ejendommens sædvanlige økonomiske og juridiske drift. Generalforsamlingen kan til enhver tid afsætte administrator i tilfælde af dennes misligholdelse med administrationen. I øvrigt kan administrator afsættes med 3 måneders varsel til udløb af et kvartal. Stk. 2. Bestyrelsen træffer nærmere aftale med administrator om dennes opgaver og beføjelser. 34 Opløsning Stk. 1. Opløsning af foreningens sker ved likvidation, der forestås af 2 likvidatorer, der vælges af generalforsamlingen. Stk. 2. Efter realisation af foreningens aktiver samt betaling af foreningens gæld, deles den resterende formue mellem de til enhver tid værende medlemmer af foreningen i forhold til deres andeles størrelse. Således vedtaget på foreningens generalforsamling den 28. maj 1996 med senere ændring af 3. maj 1999, 25. maj 2000, 25. november 2001 samt 27. september I bestyrelsen (maj 2004):

Vedtægter. for. A B Rosenhaven

Vedtægter. for. A B Rosenhaven Vedtægter for A B Rosenhaven 1 Vedtægter for Andelsboligforeningen Rosenhaven Indhold: Kapitel 1 Andelsboligforeningen 3 Kapitel 2 Medlemmer 3 Kapitel 3 Overdragelse af andelen 4 Kapitel 4 Dødsfald eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Mariaborg. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93.

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93. 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Sølvgade 93. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Ingerslevs Boulevard 23-25

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Ingerslevs Boulevard 23-25 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Ingerslevs Boulevard 23-25 Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er andelsboligforeningen Ingerslevs Boulevard 23-25. Foreningens hjemsted er i Århus Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 (Vedtaget ved ekstra ordinær generalforsamling den 1/3 2001, erstatter vedtægter af den 20/2 1979) Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens formål er

Læs mere

Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Strandgården III

Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Strandgården III Navn, hjemsted og formål 1. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Strandgården III 2. Foreningens hjemsted er Solrød Kommune 1. Foreningens formål er at eje og drive ejendommen matr. 14 dh Jersie

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Langørvej

Vedtægter for Andelsboligforeningen Langørvej 17.02 2008 /Emil Nielsen Vedtægter for Andelsboligforeningen Langørvej (Boligstyrelsens normalvedtægt for en privat andelsboligforening 1988 med tilføjelser og justeringer i 3,4,8,10,16, 20, 23, 30, 34

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Mysundegade 11-13, 1668 København V

Vedtægter for Andelsboligforeningen Mysundegade 11-13, 1668 København V Vedtægter for Andelsboligforeningen Mysundegade 11-13, 1668 København V Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er andelsboligforeningen Mysundegade 11-13. Foreningens hjemsted er i Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Lindbjerg II

Vedtægter for Andelsboligforeningen Lindbjerg II Vedtægter for Andelsboligforeningen Lindbjerg II Vedtægterne er i overensstemmelse med: Normalvedtægt for en privat Andelsboligforening, udarbejdet af Boligstyrelsen (j.nr. BO 1.5-5-80), med tilføjelser

Læs mere

Vedtægter. Alle, som er medejer af en bolig i Andelsforeningen Sønderris er automatisk medlem af denne og har bopælspligt jf. dog 9.

Vedtægter. Alle, som er medejer af en bolig i Andelsforeningen Sønderris er automatisk medlem af denne og har bopælspligt jf. dog 9. Vedtægter NAVN OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er ANDELSBOLIGFORENINGEN SØNDERRIS. Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. Foreningens formål er at drive ejendommen matr. nr. 1 gæ Sønderris, Guldager

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN

Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN 1 Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN 2 Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er "Andelsboligforeningen Søtoften. Foreningens hjemsted er i Skanderborg Kommune. 2. Foreningens formål er

Læs mere

Normalvedtægt for en privat andelsboligforening

Normalvedtægt for en privat andelsboligforening Normalvedtægt for en privat andelsboligforening Boligstyrelsen har gennem nogen tid arbejdet med en revision af Boligstyrelsens bekendtgørelse nr. 24 af 21.1.1981 om en normalvedtægt for en privat andelsboligforening.

Læs mere

Vedtægter for. 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr. nr. 3 bo Foldby by, Foldby, med 12 andelsboliger.

Vedtægter for. 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr. nr. 3 bo Foldby by, Foldby, med 12 andelsboliger. 1 Navn og Hjemsted Vedtægter for 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Mølager. 1.2 Foreningens hjemsted er i Hinnerup kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS Side 1 af 15 INDHOLD INDHOLD...2 1 DOKUMENT ÆNDRINGER...4 1. NAVN OG HJEMSTED...5 2. FORMÅL...5 3 MEDLEMMER...5 4 INDSKUD...5 5 HÆFTELSE...5 6 ANDEL...6 7

Læs mere

.VTHOMSEN VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN POESIPARKEN II NIELSEN BILAG 6 ADVOKATER

.VTHOMSEN VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN POESIPARKEN II NIELSEN BILAG 6 ADVOKATER NIELSEN.VTHOMSEN 18032005 BILAG 6 VEDTÆGTER for ANDELSBOLIGFORENINGEN POESIPARKEN II ØSTBANEGADE 55 2100 KØBENHAVN ø HF +45 35 44 70 00. FAX +45 35 44 70 01. GIRO 24985 53 NT å>nt ADVOKA TER. DK. WWW.NT.DK

Læs mere

Andelsboligforeningen Kildehøjen

Andelsboligforeningen Kildehøjen Andelsboligforeningen Kildehøjen V E D T Æ G T E R Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er: Andelsboliforeningen Kildehøjen Foreningens hjemsted er: Assens Kommune. 2. Foreningens formål er, at

Læs mere

Andelsboligforeningen Posekærparken Vedtægter

Andelsboligforeningen Posekærparken Vedtægter 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Posekærparken. Foreningens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve, eje og drive en ejerlejlighed matr. nr. 3112 beliggende Kallemosen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Nivå Bypark I

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Nivå Bypark I V E D T Æ G T E R for Andelsboligforeningen Nivå Bypark I Vedtægter/31. Marts 2008 Side 2 af 14 Navn, hjemsted og formål: 1 ( 1.1 ) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Nivå Bypark I. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE

VEDTÆGTER ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Tomsgårdshuse. 2. Formål Foreningens formål er at eje og administrere ejendommen matr. Nr. 1240 og 1241

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. FORMÅL: 2.

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. FORMÅL: 2. VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Thomas Laub. Foreningens hjemsted er København kommune. FORMÅL: 2. Foreningens formål er at erhverve, eje og drive ejendommen, matr.

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Bjergbakken

Vedtægter for Andelsboligforeningen Bjergbakken Vedtægter for Andelsboligforeningen Bjergbakken Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Bjergbakken. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2 Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Vedtægter for den private andelsboligforening Den Tørre Side

Vedtægter for den private andelsboligforening Den Tørre Side 1 Vedtægter for Andelsboligforeningen Den Tørre Side Vedtægter for den private andelsboligforening Den Tørre Side matr.nr. 3648, 3649 af Udenbys Klædebo Kvarter Gl. Kalkbrænderivej 38, Strandboulevarden

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SMEDELUNDEN

V E D T Æ G T E R FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SMEDELUNDEN V E D T Æ G T E R FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SMEDELUNDEN 1 Navn, hjemsted og formål: Foreningens navn er: Smedelunden Foreningens hjemsted er Holbæk kommune Foreningens mål er at erhverve, eje og drive

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LYGTEN.

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LYGTEN. VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LYGTEN. Navn, hjemsted og formål. l. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Lygten, beliggende Lygten 61-65 /Landsdommervej 1-5. Foreningens hjemsted er København.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Åparken 8

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Åparken 8 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 8 Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Åparken 8. Foreningens hjemsted er i Århus kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Vedtægter for. Skipper Clement

Vedtægter for. Skipper Clement Vedtægter for Andelsboligforeningen Skipper Clement Revideret den 2. april 2014 - Vedtægterne tager udgangspunkt i Boligstyrelsens Normalvedtægt for en privat andelsboligforening, 1988. Navn og hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N S U N D B Y V E S T E R

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N S U N D B Y V E S T E R V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N S U N D B Y V E S T E R 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "SUNDBYVESTER". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Solbjerg. Foreningens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune.

Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. Rev. 2013-04-18 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2 Foreningens formål er at erhverve, eje og drive ejendommen matr.nr.

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6 Navn, hjemsted og formål: l. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Åparken 6. Foreningens hjemsted er i Århus kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 25. oktober 2010

Indholdsfortegnelse. 25. oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1 - Navn, hjemsted...2 2 - Foreningens formål...2 3 - Medlemmer...2 4 - Indskud...2 5 - Hæftelse...3 6 - Andel...3 7 - Andelsbevis...3 8 - Boligaftale...3 9 - Boligafgift...3 10 - Vedligeholdelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For. AB Rørmosen II. ---ooooo---

V E D T Æ G T E R. For. AB Rørmosen II. ---ooooo--- V E D T Æ G T E R For AB Rørmosen II ---ooooo--- Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Rørmosen II. Foreningens hjemsted er i Furesø kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN VALKYRIEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Valkyrien. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningens formål er at eje

Læs mere

Vedtægterne er i overensstemmelse med: Normal vedtægt for en privat andelsbolig,

Vedtægterne er i overensstemmelse med: Normal vedtægt for en privat andelsbolig, Vedtægter Andelsboligforeningen Lykkebækparken IIs vedtægter: Vedtægterne er i overensstemmelse med: Normal vedtægt for en privat andelsbolig, udarbejdet af Boligstyrelsen (j.nr. BO 1,5,-5-80) med tilføjelser

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Tølløse Bymidte

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Tølløse Bymidte Vedtægter for Andelsboligforeningen Tølløse Bymidte Indholdsfortegnelse: 1 Foreningens navn og hjemstad 2 Foreningens formål 3 Medlemmer 4 Indskud 5 Hæftelse 6 Andel 7 Boligafgift 8 Vedligeholdelse 9 Forandringer

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for A/B Fiskedammen. Revideret september A/B Fiskedammen Fiskedammen 25 og 25A-C 2100 København Ø

Vedtægter. Vedtægter for A/B Fiskedammen. Revideret september A/B Fiskedammen Fiskedammen 25 og 25A-C 2100 København Ø Vedtægter Vedtægter for A/B Fiskedammen Revideret september 2013 A/B Fiskedammen Fiskedammen 25 og 25A-C 2100 København Ø www.abfiskedammen.dk Matr. nr. 2828 Udenbys Klædebo Kvarter Navn og hjemsted 1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Vedtægter for A/B Østre Ringvej 11-21, cvr.nr. 28239688

Vedtægter for A/B Østre Ringvej 11-21, cvr.nr. 28239688 Vedtægter for A/B Østre Ringvej 11-21, cvr.nr. 28239688 Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er A/B Østre Ringvej 11-21. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende administrators hjemkommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8. Foreningens navn er A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8. Foreningens hjemsted er i Frederiksberg Kommune.

VEDTÆGTER. for. A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8. Foreningens navn er A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8. Foreningens hjemsted er i Frederiksberg Kommune. VEDTÆGTER for A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er A/B Rolfsvej 30 - Yrsavej 8. Foreningens hjemsted er i Frederiksberg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ØRNESÆDET I

ANDELSBOLIGFORENINGEN ØRNESÆDET I V E D T Æ G T E R FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN ØRNESÆDET I Side 1 af 9 NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen ØRNESÆDET I. Foreningens hjemsted er Solrød kommune. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSFORENINGEN MATOSA

VEDTÆGTER FOR ANDELSFORENINGEN MATOSA VEDTÆGTER FOR ANDELSFORENINGEN MATOSA Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Matosa. Foreningens hjemsted er i København kommune. Formål 2 Foreningens formål er at eje og drive ejendommen,

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd 1 / 7 Vedtægter for Andelsboligforeningen 2 / 7 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: Andelsboligforeningen. I det følgende omtalt som foreningen. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Tvister

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Helgoland Strandpark I

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Helgoland Strandpark I J.nr. 16.329 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Helgoland Strandpark I 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Helgoland Strandpark I. Foreningens hjemsted er Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN GREVE. MIDTBY III

VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN GREVE. MIDTBY III 28102003 BILAG 4 VEDTÆGTER for ANDELSBOLIGFORENINGEN GREVE. MIDTBY III ØSTBANEGADE 55.2100 KØBENHAVN ø. TLF +4535447000. FAX +45 35 44 70 Ol. GIRO 2 49 85 53 NT@NTADVOKATER.DK' WWW.NTADVOKATER.DK 2/14

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide

Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Lejlighed nr. Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Indhold: Side 1 Side 2-14 Side 15-17 Side 18-19 Side 20-21 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Bilag 1a og

Læs mere

VEDTÆGT Andelsboligforeningen Frederiksbo. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Frederiksbo. Foreningens hjemsted er København Kommune.

VEDTÆGT Andelsboligforeningen Frederiksbo. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Frederiksbo. Foreningens hjemsted er København Kommune. VEDTÆGT Andelsboligforeningen Frederiksbo Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Frederiksbo. Foreningens hjemsted er København Kommune. 2 Foreningens formål er at eje og

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN KIRKEVANGEN I

VEDTÆGTER. for ANDELSBOLIGFORENINGEN KIRKEVANGEN I VEDTÆGTER for ANDELSBOLIGFORENINGEN KIRKEVANGEN I NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Kirkevangen I. 1 Stk. 2. Foreningens hjemsted er i Ledøje-Smørum Kommune. 2

Læs mere

NORMALVEDTÆGT FOR ANDELSBOLIGFORENINGER. Navn og hjemsted

NORMALVEDTÆGT FOR ANDELSBOLIGFORENINGER. Navn og hjemsted 22. maj 2018 Bilag 1 NORMALVEDTÆGT FOR ANDELSBOLIGFORENINGER Navn og hjemsted 1. Andelsboligforeningens navn er Andelsboligforeningen XXXX. Andelsboligforeningens hjemsted er i XXXX kommune. Formål 2.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. --------------------------------------

V E D T Æ G T E R. for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. -------------------------------------- V E D T Æ G T E R for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. -------------------------------------- Navn, formål og hjemsted. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Istedgade 66-84. Foreningens hjemsted

Læs mere

GOLFPARKEN ANDELSBOLIGFORENINGEN

GOLFPARKEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AN D E L S B O L I G F O R E N I N G E N GOLFPARKEN VEDTÆGTER for ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN 2 Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Golfparken. Foreningens hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N L A N D L Y S T V A N G

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N L A N D L Y S T V A N G V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N L A N D L Y S T V A N G 1. Navn og hjemsted. ( 1.1 ) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Landlystvang. ( 1.2 ) Foreningens hjemsted

Læs mere

Foreningens hjemsted er i Tølløse kommune (1/1-07 Ny Holbæk Kommune)

Foreningens hjemsted er i Tølløse kommune (1/1-07 Ny Holbæk Kommune) Vedtægten taget fra hjemmesiden NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er AB Søndertoften. Foreningens hjemsted er i Tølløse kommune (1/1-07 Ny Holbæk Kommune) 2. Foreningens formål er at erhverve

Læs mere

A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER.

A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER. A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER. 1 KAPITEL 1. Navn 1. Stk. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Gladbohus. KAPITIL 2. Formål og hjemsted. 2. Stk. 1. Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere

Læs mere

VEDTÆGTER A/B Rosenåen. Abel Cathrinesgade 29 & Istedgade 15-17

VEDTÆGTER A/B Rosenåen. Abel Cathrinesgade 29 & Istedgade 15-17 VEDTÆGTER A/B Rosenåen Beliggende Abel Cathrinesgade 29 & Istedgade 15-17 Senest revideret på ekstraordinær generalforsamling d. 28. oktober 2009 hvor 12 stk. 3 vedr. forældrekøb er tilføjet. Side 1 af

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Strandlodsgården

Vedtægter for Andelsboligforeningen Strandlodsgården Vedtægter for Andelsboligforeningen Strandlodsgården 1 Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Strandlodsgården. 2 Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommens matrikel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Birkesvinget. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2. Foreningens formal

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted 1. Formål 2

Vedtægter. Navn og hjemsted 1. Formål 2 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Valbyparken. Foreningens hjemsted er i Københavns Kommune Formål 2 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. A/B Falkonerhjørnet Falkoner Alle 27 og Nyelandsvej 2-28 2000 Frederiksberg. Matr.nr. 11 Sø Frederiksberg

VEDTÆGTER. for. A/B Falkonerhjørnet Falkoner Alle 27 og Nyelandsvej 2-28 2000 Frederiksberg. Matr.nr. 11 Sø Frederiksberg VEDTÆGTER for A/B Falkonerhjørnet Falkoner Alle 27 og Nyelandsvej 2-28 2000 Frederiksberg Matr.nr. 11 Sø Frederiksberg Indskud udgør et beløb svarende til 7 måneders forhøjet boligafgift, således som dette

Læs mere

Vedtægter. Andelsboligforeningen Kattegat Strand Promenade

Vedtægter. Andelsboligforeningen Kattegat Strand Promenade 123-95067 BOE/ KMA 23.11.2006 Vedtægter for Andelsboligforeningen Kattegat Strand Promenade 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Kattegat Strand Promenade. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Fanøgade 34-36

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Fanøgade 34-36 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Fanøgade 34-36 Navn, hjemsted og formål 1 1.01. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Fanøgade 34-36. 1.02. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2 2.01. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Andeisboligforeningen Lærken

Vedtægter for Andeisboligforeningen Lærken Vedtægter for Andeisboligforeningen Lærken IAr vi Andeisboligforeningen Lærken Treneparken 2-70, Dybbøl 6400 Sønderborg 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Andelsboligforeningen ulærken Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN LUNDEN. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Lunden. Foreningens hjemsted er i Skanderborg kommune.

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN LUNDEN. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Lunden. Foreningens hjemsted er i Skanderborg kommune. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN LUNDEN (Boligstyrelsens normalvedtægt for en privat andelsboligforening 1988 med tilføjelser og justeringer i henhold til beslutning på generalforsamling.) Navn, hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR A/B LYKSBORG

VEDTÆGTER FOR A/B LYKSBORG VEDTÆGTER FOR A/B LYKSBORG 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer Foreningens navn er Andelsboligforeningen Lyksborg. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens formål er at erhverve, eje

Læs mere

Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009.

Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009. Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009. 1 Navn og hjemsted (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Strandparken I. (1.2) Foreningens hjemsted er Storstrømsparken

Læs mere

Vedtægter For Andelsboligforeningen Nysprog.

Vedtægter For Andelsboligforeningen Nysprog. Vedtægter For Andelsboligforeningen Nysprog. AB Nysprog Nyelandsvej 37 2000 Frederiksberg 18-05-2010 Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted: 3 2. Formål: 3 3. Medlemmer: 3 4. Indskud: 3 5. Hæftelse:

Læs mere

V E D T Æ G T E R for "Andelsboligforeningen Ulfbuen"

V E D T Æ G T E R for Andelsboligforeningen Ulfbuen 1.7.2011 V E D T Æ G T E R for "Andelsboligforeningen Ulfbuen" (Boligstyrelsens normalvedtægt for en privat andelsboligforening 1988 med tilføjelser og justeringer i 3, 4, 8, 10, 12, 20, 21, 23, 30, 34

Læs mere

VEDTÆGTER FOR A/B ROARSVEJ 5-7 (version 1)

VEDTÆGTER FOR A/B ROARSVEJ 5-7 (version 1) 16. november 2005 VEDTÆGTER FOR A/B ROARSVEJ 5-7 (version 1) 16-11-05 Vedtægter for A/B Roarsvej 5-7 Side 1 af 20 2 Indhold: 1-2 Navn, hjemsted og formål 3 Medlemmer 4-6 Indskud, hæftelse og andel 7 Boligaftale

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I. 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Maltahus I".

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I. 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Maltahus I. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Maltahus I". 2. Formål Foreningens formål er at eje og administrere ejendommen matr. nr. 3585, 3658, 3659

Læs mere

ANDELBOLIGFORENINGEN VENNEPUNKTET VEDTÆGTER

ANDELBOLIGFORENINGEN VENNEPUNKTET VEDTÆGTER Vedtægter for Andelsboligforeningen Vennepunktet Odder Vedtaget på generalforsamling 31. maj 1990 Opdateret med ændringer 16. april 1993 Ændret på generalforsamling 7. juni 1998 Ændret på generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Søhustoften III

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Søhustoften III Andelsboligforeningen Søhustoften III Søhus Vedtægter for Andelsboligforeningen Søhustoften III Indholdsfortegnelse Navn, hjemsted og formål... 2 Medlemmer... 2 Indskud, hæftelse og andel... 2 Boligaftale...

Læs mere

VEDTÆGTER A/B DYBBØLSGAARD

VEDTÆGTER A/B DYBBØLSGAARD VEDTÆGTER A/B DYBBØLSGAARD 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Dybbølsgaard. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål. 2.1 Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Andelsboligforeningen Marina Fjordparken. Vedtægter for

Andelsboligforeningen Marina Fjordparken. Vedtægter for Andelsboligforeningen Marina Fjordparken Vedtægter for Andelsboligforeningen Marina Fjordparken (Boligstyrelsens normalvedtægt for en privat andelsboligforening 1988 med tilføjelser og justeringer) Navn,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R

V E D T Æ G T E R F O R Andelsboligforeningen Kertemindegade 1 / Vordingborggade 3 V E D T Æ G T E R F O R ANDELSBOLIGFORENINGEN KERTEMINDEGADE 1 / VORDINGBORGGADE 3 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Foreningens vedtægter

Læs mere

Høje Hasseris Andelsboligforening

Høje Hasseris Andelsboligforening Vedtægter for Høje Hasseris Andelsboligforening (Boligstyrelsens normalvedtægt for en privat andelsboligforening 1988 med ændringer) Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Høje Hasseris Andelsboligforening.

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LILLE ODINSHØJ

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LILLE ODINSHØJ VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen LILLE ODINSHØJ Side 2 af 17 Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er A/B Lille Odinshøj. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN "BAGERVÆNGET III" Bagervænget 86-104, Sæby 4270 Høng

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BAGERVÆNGET III Bagervænget 86-104, Sæby 4270 Høng Side 1 af 13 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN "BAGERVÆNGET III" Bagervænget 86-104, Sæby 4270 Høng Godkendt på ordinær generalforsamling 29.03.2011 Side 2 af 13 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. stk. 1. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Anneberghus - Sandbygård - Torbenfeldthus. Navn

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Anneberghus - Sandbygård - Torbenfeldthus. Navn Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. AST@mail.tele.dk. Administrator:

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N H A R A L D S H U S

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N H A R A L D S H U S V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N H A R A L D S H U S 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Haraldshus. Foreningens hjemsted er i Københavns

Læs mere

Vedtægt. for. Andelsboligforeningen TYROL

Vedtægt. for. Andelsboligforeningen TYROL Vedtægt for Andelsboligforeningen TYROL Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen TYROL. Foreningens hjemsted er i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Vedtægter. For. Andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard

Vedtægter. For. Andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard Vedtægter For Andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er A/B Sankt Jørgens Gaard. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2 Foreningens formål er at eje

Læs mere

1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Irmingersgade 9 11 13. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Irmingersgade 9 11 13. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. VEDTÆGT Andelsboligforeningen Irmingersgade 9 11 13 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Irmingersgade 9 11 13. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Terslev Skovpark

Vedtægter for Andelsboligforeningen Terslev Skovpark Advokatfirmaet Svendsen Jernbanegade 24 4690 Haslev Advokat Lotte Hebel Andersen Tlf. nr. 56 31 33 22 Vedtægter for Andelsboligforeningen Terslev Skovpark Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er

Læs mere

Vedtægter. for Andelsboligforeningen Hestia i Gug

Vedtægter. for Andelsboligforeningen Hestia i Gug Vedtægter for Andelsboligforeningen i Gug Andelsboligforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er "Andelsboligforeningen ". Foreningens hjemsted er i Aalborg Kommune. 2 Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N P R O V S T E V Æ N G E T

V E D T Æ G T E R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N P R O V S T E V Æ N G E T V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N P R O V S T E V Æ N G E T 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Provstevænget. 2. Formål Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Vedtægter Pr. 14. maj 2016

Vedtægter Pr. 14. maj 2016 Vedtægter Pr. 14. maj 2016 NAVN 1. Foreningens navn er Ølstykke ny Andelsboligforening. Foreningens hjemsted er i Egedal Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at eje og drive ejendommen matr. nr. 7

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen TUSTRUP.

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen TUSTRUP. V E D T Æ G T E R for Andelsboligforeningen TUSTRUP. 1. N a v n Foreningens navn er Andelsboligforeningen Tustrup. 2. F o r m å l Foreningens formål er at eje og administrere ejendommen matr. nr. 899 Vanløse.

Læs mere

VEDTÆGTER. Andelsboligforeningen HERLEVHUS

VEDTÆGTER. Andelsboligforeningen HERLEVHUS 1 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen HERLEVHUS Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er HERLEVHUS Foreningens hjemsted er i Herlev kommune. Kærlundevej 46-64, 2730 Herlev. 2a Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for A/B Tvegaarden

Vedtægter for A/B Tvegaarden Vedtægter for A/B Tvegaarden Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Tvegaarden. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve, eje og

Læs mere

Advokatfirmaet. DahI,Koch&BoII ADVOKAT H. BEKKEVOLD VINGARDSHUS VINGÅRDSGADE 22 BOX 863 9100 ÅLBORG TLF. 46 92 92 00 J. NR.

Advokatfirmaet. DahI,Koch&BoII ADVOKAT H. BEKKEVOLD VINGARDSHUS VINGÅRDSGADE 22 BOX 863 9100 ÅLBORG TLF. 46 92 92 00 J. NR. Advokatfirmaet DahI,Koch&BoII ADVOKAT H. BEKKEVOLD VINGARDSHUS VINGÅRDSGADE 22 BOX 863 9100 ÅLBORG TLF. 46 92 92 00 J. NR.: 221532/HB/ML Vedtægter for Andelsboligforeningen Slotsparken (Boligministeriets

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N W E S T E N D Formål.

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N W E S T E N D Formål. Navn. l. Foreningens navn er: Andelsboligforeningen Westend 24-26 Formål. Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr. nr. 1314 udenbys/ vester/kvarter. 2. Hjemsted. 3. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SKOVSTRANDEN

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SKOVSTRANDEN VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SKOVSTRANDEN 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Andelsboligforeningen SKOVSTRANDEN Foreningens hjemsted er Korsør kommune. 2. Formål Foreningens formål er at eje

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7 Andelsboligforeningen Frederik Referat Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7 Referat ekstra ordinær generalforsamling i A/B Frederik Lørdag den 30. maj

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ - 2 - Navn og hjemsted 1. (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Kongshøj. (1.2) Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. Formål 2. (2.1) Foreningens

Læs mere

A/B Frederik. Vedtægter. Frederiksberg, den 30. maj 2015 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIK GODTHÅBSVEJ 11 A 13 C & SINDSHVILEVEJ 10

A/B Frederik. Vedtægter. Frederiksberg, den 30. maj 2015 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIK GODTHÅBSVEJ 11 A 13 C & SINDSHVILEVEJ 10 Frederiksberg, den 30. maj 2015 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIK GODTHÅBSVEJ 11 A 13 C & SINDSHVILEVEJ 10 MATR. NR. 57 aq, 57 ar og 57 as FREDERIKSBERG Foreningen er stiftet den 9. maj 1984

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N J. M. THORVALD. Navn og hjemsted:

V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N J. M. THORVALD. Navn og hjemsted: J. nr. 11-10308 V E D T Æ G T E R F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N J. M. THORVALD Navn og hjemsted: 1. 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen J.M. Thorvald. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Farum

Vedtægter Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Farum Side 1 af 13 Vedtægter Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Farum Side 2 af 13 Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen RØRMOSEN I. Foreningens hjemsted er i Farum kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter Andelsboligforeningen Jættestuen

Vedtægter Andelsboligforeningen Jættestuen 1 1.1 1.2 2 2.1 3 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Andelsboligforeningen JÆTTESTUEN Foreningens hjemsted er i Aalborg kommune. Formål. Foreningens formål er at erhverve, eje og

Læs mere

Vedtægt. A/B VED MØNTEN Amagerfælledvej 4-8 Ved Mønten Ved Stadsgraven CVR

Vedtægt. A/B VED MØNTEN Amagerfælledvej 4-8 Ved Mønten Ved Stadsgraven CVR A/B VED MØNTEN Amagerfælledvej 4-8 Ved Mønten 11-19 Ved Stadsgraven 1-9 www.abvm.dk CVR. 21 77 28 87 Side 1 af 10 Stikord Administration 25 stk. 2, 26 stk. 2 og 3, 34 Afregning 23 stk. 4 Andelsbevis 7

Læs mere

Vedtægter. 6: Medlemmerne har andel i foreningens formue i forhold til deres indskud. Stykke 2: Indskuddet skal betales kontant.

Vedtægter. 6: Medlemmerne har andel i foreningens formue i forhold til deres indskud. Stykke 2: Indskuddet skal betales kontant. Vedtægter 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Andelsboligforeningen Sundparken, Rantzausminde, Krebsen, afdeling E. Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 2 Formål: Foreningens formål er at eje,

Læs mere