Å rsmøde for Flatcoat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Å rsmøde for Flatcoat"

Transkript

1 Å rsmøde for Flatcoat Tid og sted: Fjeldsted Skov Kro, Fyn, kl Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Annette Jakobsen (AJ), Jesper Hvidt Mortensen (JHM), Randi Pedersen (RP). Dagsorden: A. valg af dirigent B. valg af referent C. valg af mindst 2 stemmetællere (antallet afgøres af dirigenten) D. ledelsen aflægger beretning til godkendelse samt fremlægger planer for fremtidigt arbejde E. ledelsen fremlægger revideret regnskab til godkendelse og decharge samt budget for indeværende år. F. Valg af revisor samt revisorsuppleant samt medlem og suppleanter til raceledelsen G. Raceledelsen ønsker en generel debat om evt. stiftelse af egen specialklub under DKK. (begrundelse: alt for mange begrænsninger for racens udfoldelse, træninger, WT, prøver mm.) H. Behandling af indkomne forslag: Forslag 1. angående point til Årets Flatcoat: At være med i kampen om at blive årets hund er på nuværende tidspunkt ikke muligt for mange flattere. Reglerne tilgodeser ikke hele skalaen af aktive hunde og derfor ønsker vi denne ændring. Ændringen vil belønne flere flattere på flere niveauer og skærpe konkurrencen om at blive årets flatcoat, hvilket vi mener er en af de største "titler" man kan opnå. Som reglerne er nu vil der kun være et fåtal af hunde som overhovedet kan komme i betragtning til at blive årets hund, hvilket ikke giver det optimale billede af vores flattere i Danmark. Forslaget er indsendt af: Helle Nielsen, Anette Nielsen, Susanne Kofoed Nielsen, Tommy Eckhaus, Janni Morsing, Johnny Eckhaus. Årets Flatcoat: For at deltage i konkurrencen om titlen 'Årets Flatcoat', skal man have opnået point både på markprøve og udstilling. Point opnået på et antal markprøver tælles først med, når man har opnået point på tilsvarende antal udstillinger og omvendt. Dog maksimum 4 sæt. Ved pointlighed vinder den hund som har opnået flest point på Markprøve. Er der stadigt pointlighed, vinder yngste hund. Konkurrencen er åben for hunde som er registreret i DKK. Kun resultater opnået på officielle markprøver og udstillinger i Danmark tæller med.

2 Point opnået på Markprøver: 1. præmie i begynderklasse (ej A-prøver) 50 point 3. præmie i åben klasse 70 point 2. præmie i åben klasse 80 point 1. præmie i åben klasse 100 point Deltagelse i Vinderklassen 100 point 1. vinder Vinderklasse 275 point 2. vinder Vinderklasse 250 point 3. vinder Vinderklasse 225 point 4. vinder Vinderklasse 200 point Certifikat eller CK 200 point UDM 150 point Point opnået på udstilling: Excellent, uanset klasse 50 point CK, uanset klasse 100 point Tillægspoint: BIK1 275 point BIK2 250 point BIK3 225 point BIK4 200 point Kommentarer fra raceledelsen: Vi tager gerne en debat omkring pointgivningen til bemeldte pokal, men beder medlemmerne være opmærksomme på, at det er raceledelsen, der har indstiftet pokalen, og det derfor er den til en hver tid siddende raceledelse, der bestemmer proportionerne for pokalen.

3 I. evt. Ad A) K. K. Jensen blev indstillet som dirigent af raceledelsen (RCL) og blev valgt med applaus. KK startede med at konstatere, at årsmødet var lovligt indkaldt. Der var 29 stemmeberettigede medlemmer til stede. KK pointerede, at hvis stemmeberettigede medlemmer ønsker at forlade årsmødet inden mødet var afsluttet, skulle den udleverede stemmeseddel afleveres til dirigenten - inden man forlod mødesalen. b. Randi Pedersen blev indstillet af RCL. RP valgt som referent med applaus. c. Mickey Kofoed Jensen (MKJ), Dot Preil (DP) blev indstillet som stemmetællere. Begge blev valgt med applaus. d. CBS fremlagde årsberetningen på vegne af raceledelsen. RP fremlagde særskilt årsberetning for opdrætterudvalget. KK pointerede, at forsamlingen ville få mulighed for at kommentere på delemnerne i beretningen, samt den særskilte beretning fra OU. Kommentarer til årsberetningen: Øivind Kaas-Larsen (ØKL) ønskede at få defineret forskellen på træningstræf og særskilt træning. CBS forklarede, at træningstræf foregik på en til to dage, mens særskilt træning bliver afviklet som eks. ugentlig træning. Beretning blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Fremtidig virksomhed. Kommentarer til fremtidig virksomhed: Annika Christiansen (AC) bemærkede, at Region Sydsjælland havde følt sig forbigået af flatcoat, og regionen ønskede at blive spurgt, når racen afholdt arrangementer i regionen. KH svarede, at regionen ikke var blevet spurgt, fordi racen ikke havde afholdt arrangementer i Region Sydsjælland. DP udtrykte ønske om at hjemmesiden blev opdateret med information hurtigt, for at undgå uvished hos medlemmerne. CBS tilkendegav, at RCL tog dette ad notam. ØKL bemærkede, at den åbne A-prøve, der traditionelt har været afholdt ved Præstø, ikke kunne blive afviklet på terrænet i fremtiden. Han opfordrede forsamlingen til at finde nyt terræn til racens åben A- prøve i år. Diskussion omkring dommervalg til racens prøver. AC efterlyste andre dommere end dem, der plejer at dømme på arrangementer. Mente at CBS og KH dømte ofte. KH svarede, at det var meget svært at finde dommere, og når der ikke var andre, trådte KH og CBS til. AC opfordrede til, at man inviterede dommere tidligere. KH svarede, at selvom dommerne blev inviteret tidligere, var det ikke mange, der kunne give et bekræftende svar. Per Rethmeier (PR) mente, at man kunne give dommerne en deadline for at svare. KH svarede, at det svar man modtog, var henholdende. CBS svarede, at dommerne ikke gav hurtigere svar, selvom de fik en deadline.

4 e. JHM fremlagde regnskab til godkendelse og decharge. Angående den store udgift til NM forklarede JHM Raceledelsens dispositioner. Der var ingen kommentarer fra forsamlingen. Kristian Petersen (KP) mente ikke, at terrænværterne ved årets sommertræf var blevet honoreret tilstrækkeligt. RCL tog dette ad notam. Regnskabet blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Budget for 2013 JHM fremlagde budgettet. AC forslog, at man sparede op til NM, da det er et arrangement, der vender tilbage. PR spurgte, hvor udgiften til NM i Finland i 2013 var at finde. JHM svarede, at udgiften var indregnet i posten Diverse gebyrer i budgettet. f. Berit Lybecker og Bent Christiansen var begge villige til genvalg. Berit Lybecker blev valgt til revisor og Bent Christiansen blev valgt til revisorsuppleant med applaus. Da ingen kandidater meldte sig til valg til raceledelsen og/eller suppleanter, opfordrede KK de fremmødte til at melde sig, hvorefter han annoncerede en kaffepause, så der kunne blive summet i forsamlingen. Efter kaffepausen blev mødet genoptaget, og KK spurgte ud i forsamlingen, om der var nogen, der var villige til at stille op til ledelsen. AC sagde, at hun ville stille op til ledelsen - med MKJ og Alex Faarkrog (AF) som suppleanter, men med det krav, at suppleanterne skulle være med på møderne. KK afviste dette krav som vedtægtsstridigt, og AC, MKJ og AF trak kandidaturet tilbage. Susanne Tillge valgte at stille op til raceledelsen, Bjarke Morten stillede op som 1. suppleant og begge blev valgt med applaus. Efter dette blev Dot Preil valgt som 2. suppleant med applaus. Birthe Korsgaard (BK) og DP opfordrede RCL til at medtage suppleanter til raceledelsesmøder. KK pointerede, at det var en afgørelse, der alene lå hos RCL, og at økonomiske hensyn kunne få betydning for en sådan afgørelse. g. KK pointerede, at der ikke ville blive lavet en vejledende afstemning. CBS pointerede, at RCL ønskede en debat om punktet, ikke en afstemning om at udtræde af DRK. Herefter fremlagde CBS raceledelsens diskussionsoplæg. Kommentarer til oplæg: AC spurgte ind til, hvad grundlaget for diskussionsoplægget var. CBS svarede, at han så at DRK s bestyrelse i højere grad øvede indflydelse på racens interesser end tidligere, og at han fandt denne udvikling uheldig og ikke nødvendigvis positiv for racens muligheder. JHM svarede, at han så at der var et stort frafald i medlemstal og deltagere og mente derfor, det var tid at ryste posen og se på nuværende organisation af DRK. JHMs holdning var, at racens ikke ville vinde ved at stå alene. PR mente ikke, at diskussionen var ny og udtrykte forundring over, at den blev taget op igen, når den var blevet diskuteret tidligere. CBS svarede, at DRK havde en anden sammensætning af bestyrelsen i 1996 og en anden organisation. PR ønskede ikke at være en del af en udskillelse. Han mente, at oplægget i debatten var stillet forkert op og forudså, at det ville medføre problemer, hvis racen skilte sig ud af DRK.

5 Han påpegede, at DRK som klub har en langt større gennemslagskraft end en eventuel Specialklub for flatcoat ville have. PR mente, at RCL ikke havde stillet op og forsøgt at påvirke DRK s bestyrelse, men at de derimod ikke havde taget kampen op med DRK s bestyrelse. JHM svarede, at RCL ikke kunne stille et debatforslag angående DRK s struktur på racens årsmøde, for det har racens medlemmer ikke indflydelse på. BK mente ikke, der blev taget godt imod nye flatcoat-ejere i DRK. Opfordrede til større sammenhold omkring racen. Hun mente, det var en stor fornøjelse at deltage i arrangementer for flatcoat og møde ligesindede. DP var blevet godt modtaget i DRK og også på flat-træninger og arrangementer, hvilket var grunden til, hun sad til årsmøde i dag. Hun ville nødig undvære samarbejdet i sin region med andre racer. AC ville meget nødigt have en specialklub, der ikke er medlem af DRK. Hun kunne ikke se problemet med at ugetræning var forbeholdt DRK. Hun beskrev oplevelsen i Region Syd for flatejere som meget positiv. Hun stillede spørgsmål ved, om det vil være en fordel for flatcoat at være alene. Hun påpegede, at racen ikke kunne fylde egne A-prøver og mente, det ville være svært for flatcoat at få de mere passive medlemmer med over i den specialklub. AJ: gengav for forsamlingen, hvad der var foregået på møde med RKU. Repræsentanter i RKU havde her direkte dikteret, at racen skulle flytte et arrangement, der ellers var planlagt i en traditionelt vedtaget raceweekend. Svarede til PR, at når man havde gjort forsøget med at få fremført racens synspunkter - blot for at få dem fejet af bordet uden diskussion - så måtte man tage op til overvejelse, om racen vandt noget ved at fortsætte i samarbejdet med DRK, eller om det var bedst for racen at gå egne veje -med alt hvad det indebar. Hun udtrykte også utilfredshed med, at debattens deltagere indtil nu havde diskuteret emnet, som om det var et forslag om en ny specialklub. Det var ikke RCLs hensigt med oplægget, som det tidligere var blevet pointeret. Det var et ønske om at diskutere hvordan en meget kedelig udvikling kunne vendes. JHM: Enig m AC. Mente man kunne vælge 2 veje. 1. konstatere, at sådan er det. 2. at forsøge at ændre en given udvikling. I et forsøg på at vende skuden må der nytænkning til. Han opfordrede forsamlingen til at komme med forslag til en sådan ændring. AC mente, at racens problemer var en smule selvforskyldte. Påpegede at genpuljen i racen var lille. Hun mente, at racens i forvejen lille genbase blev delt i 2 puljer, hvor der blev kigget på noget forskelligt - alt efter hvad man ville bruge hunden til. Foreslog at Golden og Flat skulle lægge pres på bestyrelsen for at få mere frihed. Johnny Eckhaus (JE) var uenig med PR i, at raceledelsen ikke tog kampen op. Han mente desuden, at Retrieveren var blevet et labrador-blad, og at det var meget svært at få billeder af en flat med i bladet på meritsiderne. Han støttede ideen om ugentlige træninger arrangeret af racen. Han bemærkede, at han selv havde erfaringer med at bestyrelsen havde forsøgt at påvirke racen til, at regler for udstillingschampions skulle ensrettes. CBS bemærkede, at RCL har oplevet at racens egne arrangementer trak mange deltagere, som ellers ikke deltog i DRK. Jørgen Schnipper (JS) kunne ikke forstå, hvorfor flatcoat ikke kunne få lov at lave ugentlige træninger. Det måtte alt andet lige være bedre, end at hundene blev trænet uden for DRK s regi. KP bemærkede, at alle stående hunde var medlem af DKK, hvor bladet Hunden jo hører med. Et samarbejde mellem en eventuel specialklub for flatcoat og de stående hunde var en mulighed for uhindret at kunne arrangere ugentlige træninger. AC bemærked, at det havde stor betydning for medlemmernes oplevelser på DRK træninger, hvem der var trænere. Hun spurgte ind til, om man kunne arrangere træningstræf hver 14. dag. KH svarede, at racen ville

6 få problemer med regionerne, for de ville tabe penge på det. DP: Kunne godt se problemet i regionerne med, at pengene ville blive betalt til racen og ikke til regionerne. KH: Kan egentlig ikke se, at det er penge ud af regionernes lomme ØKL: DRK bør sætte pris på, at der sker en masse aktiviteter også i raceregi. Det kan kun komme klubben til gode, at der arrangeres træninger. Disse hunde vil senere lægge penge i regionerne, eks på c-og/eller b- prøver. PR mente, det ikke kun var flatcoat-ejere, der blev betragtet som problemhunde på træninger. Han så ikke selv problemet med at blive dårligt modtaget. KK påpegede, at oplevelsen af, hvordan man blev modtaget var personlig og ikke var noget, man blev enige om. AC bemærkede, at DRK ikke kunne bestemme, om opdrættere måtte lave træning for hvalpe af eget opdræt. Ang. Privat træning var det ikke et problem i region syd. Det var OK, for det var regionens ambition at lave tilbud, der var lige så gode og om muligt bedre. MKJ mente, at udviklingen af racen gik gennem træningstræf. Han opfordrede RCL til at lave flere træningstræf og pointerede, at det var her, man kunne løfte racens niveau. Louise fra DRK s bestyrelse oplyste forsamlingen om, at DRK s bestyrelse havde ønsket at koordinere racers og regioners aktiviteter og ikke nødvendigvis lægge begrænsninger på racernes aktiviteter. Hun påpegede, at tingene var til forhandling. For 2 år siden havde DRK afholdt en strategi-dag, og der var flere punkter fra det arrangement, som stadig skulle tages op til diskussion. Klubbens organisering var et af punkterne. Hans- Jørgen Lundgård fra DRK s bestyrelse så gerne, at nogle af de argumenter, han havde hørt fra forsamlingen,blev fremlagt på DRKs generalforsamling. Han tog gerne en diskussion omkring træninger, men pointerede samtidigt, at som det var nu, går pengene til regionerne. Kurt Petersen (KP) opfordrede RCL til at samarbejde med DRK omkring racespecifik træning og kom samtidigt med en opfordring til, at bestyrelsen ikke forsøger at overstyre racerne, men giver dem mere frihed til aktiviteter. AC bemærkede, at man kunne øge frekvensen af flattræf fremfor flattræningshold. Hun pfordrede til, at DRK s bestyrelse tænkte i udvikling - fremfor begrænsninger. JE mente, det var ærgerligt, at man skulle være kreative for at kunne afholde træning for flatcoat. Han mente ikke, det kunne være rigtigt, men at racerne skulle have lov til at arrangere træninger af alle slags. Anders Hegnet (AH) mente, det var godt, at diskussionen var taget op. Mente, at meget kunne løses af dialogens vej og opfordrede til, at RCL tog de fremkomne argumenter med i en dialog med bestyrelsen for at prøve at få opfyldt racens ønsker. CBS afrundede diskussionen. Han havde hørt forsamlingen komme med en opfordring til at tænke sig om i forhold til dannelsen af egen specialklub, men samtidig et ønske om at få lagt pres på - for at få mere frihed i forhold til aktiviteter. Han havde desuden hørt, at medlemmerne ønsker flere aktiviteter for flatcoats. DP opfordrede til et øget samarbejde med andre racer, der også ønskede større frihed og kom derefter med en opfordring til de fremmødte om at gå ind i de forskellige regioner og påvirke udviklingen positivt ad den vej. KH opfordrede til, at bestyrelsen også hørte racerne i forbindelse med udarbejdelsen af det nye markprøvereglement.

7 Herefter opstod en diskussion om valg til bestyrelse og udvalg under DRK. KK: DRK s udvalg er nedsat på klubbens vegne. Udvalget arbejder på præmisser udstukket af den siddende bestyrelse og mente ikke, at en motivation om at arbejde mere for egen race ville kunne godtages i dette arbejde. AC mente, at indtrykket hos det menige medlem var, at udvalg under DRK bestod af håndplukkede medlemmer, der arbejdede, som toppen i DRK ønskede det. Flere deltagere samtykkede til dette synspunkt. KK: Opfordrer til,at racer, regioner og bestyrelse mødes og får diskuteret de forskellige frustrationer. Hans Jørgen Lundgård fra DRKs bestyrelse svarede, at Regioner og racer har været indbudt til møde. Regionerne var rasende på racerne. AC: Opfordrede kraftigt til at bestyrelsen åbnede for et større forum. h. Forslaget blev trukket. k. - Diskussion vedrørende udtagelse til Holdet til NM. PR fremlagde synspunkter om ændringer af den gældende udvælgelsesproces. AC påpegede, at hvis vi kunne finde 4, der ønskede at deltage i Finland i år, skulle vi være heldige, takke ja og ikke gøre det sværere end det at være med. - Flatcoats Åben A PR mente, at racens åbne A-prøver skulle være åbne for danske hunde primært og eventuelt fyldes op med udenlandske hunde. AC: bakkede forslaget op og kom med en opfordring til RCL om at tage hensyn til danske hunde. Hun påpegede forskellene mellem kvalifikationssystemer i Sverige og DK. AC mente, at det var en stor gestus fra DRK at tage udenlandske hunde med i lodtrækningen til prøverne. Hun mente, at RCL burde tage hensyn til danske medlemmer. CBS svarede, at det også var et spørgsmål om at gøre forskel på medlemmer, og at man i spørgsmålet havde fulgt samme retningslinjer som DRK. HJL: bemærkede at den nuværende procedure skulle tages op til i bestyrelsen igen. KK lukkede punktet med denne besked. - Hjemmesiden. AC spurgte til hvalpelistens udformning - nu hvor avlsanbefalingerne var ændret. JHM svarede, at hvalpelisterne ville blive mere samlede. CBS svarede, at den endelige udformning havde RCL ikke taget stilling til endnu. AC mente, at der burde være forskel på de hvalpekuld, der opfylder racens avlsanbefalinger og dem, der ikke gjorde det. MKJ støttede AC s forslag. Mente det ville fremme opdrætternes tanker omkring avl. ØKL opfordrede til, at der blev lavet en hvalpeliste, hvor de forskellige anbefalinger og krav blev forklaret tydeligt for brugerne. - Dato for Årsmødet PR havde spørgsmål til datoen for afholdelse af årsmødet. Påpegede at datoen for årsmødet lå i jagtsæsonen. Opfordrede kraftigt til at datoen blev flyttet til næste år. RCL tog dette ad notam. KK afsluttede mødet. Takkede for god ro og orden og for at være blevet indbudt som dirigent. CBS takkede forsamlingen for det fine fremmøde og den gode debat.

8 Efter mødet konstituerede den nye raceledelse sig: Formand: Christian Brix Søndergaard Næstformand: Kresten Henriksen Kasserer: Annette Jakobsen Sekretær: Susanne Tillge Medlem: Jesper Hvidt Mortensen Referent: Randi Pedersen Dirigent: K. K. Jensen.

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro.

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro. Å rsmøde 29.01.2011. Fjeldsted Skovkro. Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Johnny Eckhaus (JE), Anette Nielsen (AN), Randi Pedersen (RP). Stemmeberettigede

Læs mere

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård :

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård : Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård 25-1-2009: Raceledelsens formand, Christian Brix Søndergaard (CBS), bød alle velkomne og konstaterede at 14 medlemmer var mødt op

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under.

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under. Dagsorden Face 2 Face møde Raceledelsen, Madam Bagger 24-09-2009. Deltagere RCL: Christian Brix Søndergård (CBS), Kristian Kristensen (KK), Johnny Eskhaus (JE), Annika Christiansen (AC), Randi Pedersen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater.

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater. Årsberetning 2016 Raceledelsens årsberetning for 2016 Valget 2015 Valget til raceledelsen i 2015 blev atter et fredsvalg, idet Kresten Henriksen og Susanne Tillge valgte at genopstille og da der ikke var

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 a. Valg af dirigent KK foreslået af raceledelsen og valgt med applaus. KK startede med at erklære årsmødet lovligt indkaldt. Konstaterede at der var 51 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014

Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Referat af Dansk Berner Sennen Klubs generalforsamling den 5. april 2014 Antal fremmødte: 30 + 1 fuldmagt. 1. Formanden bød de fremmødet velkommen og foreslog Arno Mark,( fra DKKs dirigentliste) som dirigent.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10.

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i IDA Fyns Dato: 13. marts 2019 Sted: Fællesdomicilet, Englandsgade 25,

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt Referat: Velkomst ved formanden, Ole Søndergaard, efterfulgt af optælling af tilstedeværende og stemmeberettigede. I alt 12 tilstedeværende+ dirigenten. Der er 11 stemmeberettigede tilstede samt 3 fuldmagter.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere