Release note for build Dato for build:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Release note for build 6.0.901.406 Dato for build: 25.08.2011"

Transkript

1 Release note for build Dato for build: Løst og koderettet i build Kataloglinier skifter ikke status efter de enkeltvis er afvist. E - Nice to P Dokumentet bliver opdateret efter klik på knapperne "Afvis valgte"/"godkend valgte". Forventet 3524 Disabling notifications on documents with overdue payment date 3687 Inaktive brre i adm. fællesskab er aktive i instistution B - Major P Det kan ikke længere lade sig gøre, at afsende notifikationer ved at trykke på overskredet betalingsdato. D - Minor I De lokale institutioner har ikke mulighed for at aktivere/deaktivere brre. - Når en brr bliver deaktiveret i SSC, bliver denne også deaktiveret i de lokale institutioner. - Når en brr bliver aktiveret i SSC, bliver denne også aktiveret i de lokale institutioner UVM faktura ICO kan ikke godkendes 4114 Fejlbesked "Selected dimension value was not found" ved godk. Faktura - dette opstår når en dimensions værdi imellem kontering og godkendelser er inaktiveret A - Critical I Faktura "ICO _invalid" er fjernet fra brren. I De inaktive værdier vises igen i den advancerede kontering, men vil orange baggrundsfarve og prefix'et af et "[I]", for at indikere at værdien er inaktiv. Når et dokument er klart til at forlade systemet, skal konteringen valideres og det er indført, at der også valideres på inaktive værdier og at brren får det at vide Fejlbesked på engelsk skal konverteres til dansk: "Some invoice lines not been processed by respective dispositioners." E - Nice to 4365 Stavefejl i rykker mail E - Nice to 4380 Kreditnota med status "Afventer behandling", kan ikke afvises I Fejlbeskeden vil fremover være på dansk. I Stavefejlene er rettet. I Kreditnotaer, der står til "Afventer behandling", kan afvises Manglende kontonumre på hovedkontering I and I Der bliver vist numre på både hoved- og linjekontering.

2 4404 Problemet med konvertering til manuel - momsbeløb opdateres med 0,000% B - Major I & I Informationer om moms og valuta bliver kopieret med ned, når linjerne bliver lagt sammen Kortartskode N01 og N15 mangler i IndFak 4418 Ikke muligt at flytte faktura F til anden org. B - Major I og I1020 A - Critical I Koderne N01 og N15 er blevet tilføjet til kort arts koden. - Desuden er linjernes "default værdi" blevet fjernet, hvilket betyder, at når fakturaen skal serialiseres, så tager den valutakoden fra Fakturaens header i stedet for. Når en manuel kopi af en faktura blev sendt til en anden institution, forblev original dokumentet i den gamle institution. Desuden forblev original dokumentet også i den gamle institution, hvis man sendte det til en rekvirent i en anden institution. Det er ny ændret så original faktura følger med Modtagelsesdato på "manuel kopi" mangler 4437 SES - Den oprindelige rekvirent modtager rykkermail selv om den er videresendt - Ny rekvirent modtager ikke notifikationen D - Minor P Modtagelsesdato overføres således, at denne står på både originalen og den manuelle kopi. D - Minor I Rykkere bliver kun sendt til den "nye" rekvient Rykkermails på kreditnotaer sendes ikke ved korrekt status 4448 Indekseringsproblemer i databaserne? D - Minor I Når der laves en aktion på en kreditnota, fx hvis man sender et dokument til godkendelse, varemodtagelse eller tilbage til fakturamanager, vil de "remindermails", der stadig ligger i kø blive slettet. B - Major I Årsagen til problemet blev identificeret til en sammenkædning på faktura tabellen, som blev brugt til at tjekke om et dokument måtte gensendes eller ej, mere specifikt, om fakturaen allerede eksisterede i systemet. Den gav et problem med fakturaer, der var blevet konverteret til manuel, for der står "bodmessageref" på både kopi og original og derfor gjorde sammenkædningen, at der var 4 ens rækker i resultatet (fordi sammenkædningen blev kørt 2 gange). Data er ikke berørt af dette, det drejer sig blot om visningen i T&T KYST brr modtager ikke notificeringer - pga. fejl i adressen 4454 Fejl ved gemt omkontering - det er ikke muligt at genåbne dokumentet D - Minor I Fejl i adressen er rettet. I Når en faktura blev forsøgt omkonteret fik den status "Initial", hvilket forårsagede fejlen. Fejlen er afhjulpet ved, at status fremover bliver sat til "Omkontering til godkendelse".

3 4469 Værdi af ManufacturersItemIdentificatio n/ skal gemmes i IndFak og sendes med i udgående xml til NavisionStat A - Critical I For at opnå dette er deserialiseringen ændret så den gemmer værdi af "ManufacturersItemIdenfication"/ i "CardTransaction". Serialiseringen er herudover ændret, så den genererer et element "ManufaturersItemIdentification"/, hvis der står noget i "CardTransaction" Faktura med status "match fejlet" kan ikke åbnes. Systemet giver følgende fejl: 'object not set..' 4474 GEUS kan ikke genåbne 60 fakturaer fra TDC 4503 Ved udførsel af manuel kopi af faktura bliver original faktura ikke fjernet fra forsiden. A - Critical I & P A - Critical I D - Minor I102061, I Løsningen, der forhindrer dokumenterne i at låse efter genåbning, består i at tilføje et tjek af "CurrentDocOwner", således at når værdien er nul, så virker funktionen med at genåbne dokumenter også. Løsningen, der forhindrer dokumenterne i at låse efter genåbning, består i at tilføje et check af "CurrentDocOwner", således at når værdien er nul, så virker funktionen med at genåbne dokumenter også. "Hos brr"/"currentdocowner" sættes til "none" 4504 Der er forkert brrreference når det er stedfortræderen, som tilføjer en kommentar. I Skriver man kommentarer i funktion som Stedfortræder, vil dette vises således: " Stedfortræder: [navn]" Invoice with wrong status A - Critical I Den/de berørte faktura er i databasen invalideret og gensendt for efterfølgende behandling. At faktura er invalideret vil i praksis sige, at faktura er sat i status "Afvist", samt faktura nummer er tilføjet endelsen_inval til selve faktura nummeret Faktura kan ikke åbnes efter genåbning A - Critical I Den/de berørte faktura er i databasen invalideret og gensendt for efterfølgende behandling. At faktura er invalideret vil i praksis sige, at faktura er sat i status "Afvist", samt faktura nummer er tilføjet endelsen_inval til selve faktura nummeret Fejlbesked ved faktura match fejl 4515 Ved udførsel af manuel kopi af faktura bliver original faktura ikke fjernet fra forsiden. A - Critical I & I D - Minor I & I Systemet fejlede hvis der på en faktura var relateret til en ordre uden disponent. Denne fejl er rettet således at systemet er mere robust overfor sådanne dokumenter. Under hentning af dokumenter til brrens forside, tog den underliggende database forespørgsel ikke højde for, at Godkendt/Afvist på Kreditnota linier i de tilfælde hvor disponent var påsat både header og linier. database forespørgslen er ændret en smule således at kreditnata linierne nu også bliver taget i betragtning.

4 4518 Ordre afgivet fra indkøber med prokura forårsager at faktura der peger på pågældende ordre ikke kan åbnes af faktura manager Godkendelse af fakturaer på samlede sum frem for linje niveau Kreditnotaer er tildelt forkert status B - Major I Hvis ikke ordrens disponent har rettigheder til "invoiceapprove" i ordrens institution, vil disponenten ikke blivet tilføjet til fakturaen. A - Critical I A - Critical I102025, I og I Det samlede beløb beregnes ved at se på de to linjer og tilføje de beløb, som brren skal godkende. Når en faktura påføres en kreditnota i status "Kreditnota til godkendelse" blev kreditnotaens status fejlagtigt ændret til "Initiel", hvorved kreditnota'en i praksis ikke efterfølgende kunne behandles. Denne fejl er nu rettet således at kreditnotaen forbliver i status "Kreditnota til godkendelse" efter at faktura er påført Ved udførsel af manuel kopi af faktura bliver original faktura ikke fjernet fra forsiden. E - Nice to I102061, I Ved dannelsen af manuelle kopier bliver fakturaen ikke trukket ud på forsiden, ydermere bliver originalens "draft-settings" nulstillet Faktura fra DMP skal omdøbes 4538 Stedfortræder drop down er blank for nogle brre i SES 4540 Ikke muligt at vælge disponent på kreditnota 4541 IndFak - problemer med visning af originalbilag, da websession timer ud Fejlmeddelelse, periodisk. vedr rekvisitioner - Ved skift af organisation bliver økonomisk enhed ikke opdateret 4547 Faktura giver fejl ifm. "send til varemodtagelse" 4548 Applikationsmeddelse fra NavisionStat resultere i match fejl i Track&Trace Failed catalog mail missing reference to the cataloque 4554 Reposted invoice do not include the Original attachments A - Critical I Original faktura er omdøbt til "101207_INVAL" og gensendt. I XML accepterer &-tegn i navne. B - Major I Institutioner uden "Allow orders across orgs" får samme disponentliste til kreditnotaer og fakturaer. B - Major I & Der er kommet et bedre overblik over, hvorfor denne fejl opstår og derved er P risikoen for, at det sker igen mindsket. B - Major I Når en brr benyttede et dokument fra forsiden og dokumentet var i en anden institution, end han var i, ændrede systemet automatisk institutionen, men uden at ændre brrens "currenteconocal Unit". Systemet ændres stadig automatisk, men tager nu oplysningerne om de økonomiske enheder med. A - Critical I Fakturaens navn er blevet omdøbt således, at dette har fået tilføjet "-invalid". Dette betyder, at fakturaens status vil blive vist, som værende "afvist" og herefter stilles "Hos brr" til "none". P D - Minor I D - Minor I Den procedure, der svarer til et "applicationresponse" fra "navisionstat" med en original meddelelse, er blevet opdateret, så den afspejler den information, der returneres fra NavisionStat. Hvis det er muligt at finde Prisliste 'et, indsættes dette nu i en, samt en teknisk besked om, hvad der gik galt. Der er rettet fejl i de koder, der var skyld i, at nogle fakturaer viste en blank side i stedet for den originale faktura.

5 4556 Inaktive brre skal ikke vises på stedfortræder dropdownlisten 4557 Enkelte brre modtager ikke mailnotifikationer, hvis mailadresse ikke er valid 4558 Udtræk som kan hjælpe selvejende med afstemning 4594 Script: Invoice to be scripted Invalid (I122249) Script: Invoice to be scripted Invalid (I102262) D - Minor I D - Minor I Inaktive brre vises ikke længere på siden "Usersettings" for "Substitue Selection Dropdown". - Inaktive brre bliver ikke føjet til Notifikations-modtager-listen, når der oprettes Notifikationer. adresser bliver trimmet, inden der kontrolleres, om det er en gyldig eller ugyldig . D - Minor P Rapport udviklet udfra specifikation. A - Critical I A - Critical I Med i build ?? - men ikke rettet alligevel. Fakturaens navn er blevet omdøbt således, at dette har fået tilføjet "-invalid". Dette betyder, at fakturaens status vil blive vist, som værende "afvist" og herefter stilles "Hos brr" til "none". Fakturaens navn er blevet omdøbt således, at dette har fået tilføjet "-invalid". Dette betyder, at fakturaens status vil blive vist, som værende "afvist" og herefter stilles "Hos brr" til "none". Forventet Kom ikke med i build, trods ERW mm. Forventet Fejl løst udenfor build Change Request i build CR Beskrivelse Forventet

6 4388 & 4394 CR #41- Konv. til manuel, rediger og gem faktura for rekvirenter & Rekvirent skal vælge disponent inden konv. til manuel 4390 CR #69 - for mange dokumenter med i åbne dokumenter listen B - Major CR & I Der skal kun trykkes på én knap. B - Major CR "Faktura uden ordre modtaget" og "Overført til manuel" er nu fjernet fra rapporten & 4393 & 4559 CR #71 - ingen besked om gemt på forsiden & CR #71 - popup burde ikke komme & CR #71 - too many popups when sending to other disponent/requester B - Major & CR Der indsættes en "pop-up" med teksten: "Er du sikker på, at du vil navigere væk fra siden? Du mister alle ændringer, du har foretaget, siden du gemte sidste gang.", som fremkommer, hvis brren ikke har gemt de ændringer, brren har foretaget. Det er afgørende, at advarselsesprompten kun kommer, når man forlader dokumentet og der er ikke gemte ændringer på dokumentet CR #70 - liniesplit efter manuel kopi 4412 CR #69 - dokumentstatus også kan brs som parameter. B - Major CR Der er indsat tjek-bokse ud for hver enkelt linje, samt en boks i toppen, hvor brren kan vælge samtlige linjer. Ved hjælp af +/- valgmulighed kan brren enten vælge eller fravælge samtlige dokumenter på den pågældende side. Efter brren har valgt de ønskede linjer trykkes der på knappen sammenlæg udvalgte linjer. Dette medfører at der laves en ny linje, som erstatter de valgte linjer. Denne linje kan brren redigere. Efter linjen er gemt kan den splittes som på normal vis. Fakturatotalen kan ikke ændre sig, hvilket vil medføre en fejlmeddelelse, hvis afrundingen giver et andet tal. Således vil brren, som i dag, blive nødt til at tilpasse de splittede linjer, så de giver den samme fakturatotal, som før sammenlægningnen. B - Major CR Der er tilføjet en ny "dropdown"-boks,"dokument status", som bliver aktiv, når man vælger noget i "Dokument type-dropdown"-boks. Afhængigt af, hvad man vælger af type, vil "Dokument-status-dropdown" blive udfyldt med relevante status CR #72- Knapper i admin modul B - Major CR Knapperne "Gem" og "Annuller" er flyttet til nederste venstre hjørne og på nogle skal flyttes til top sider duplikeret i toppen Ændring af enhedskoder P KWH UnitOfMeasurement er blevet tilføjet i alle 5 sprog. "DAY" er ikke blevet tilføjet, fordi det danske "DAY" er blevet tilføjet af en anden QC (3105).

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3

Fakturamanager Guide. eprocurement. 1. Søgning blandt fakturaer 2. 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 Fakturamanager Guide eprocurement 1. Søgning blandt fakturaer 2 2. Faktura uden e-ordre modtaget 3 3. Behandling af Ufuldstændige læs-ind fakturaer 5 4. Ny faktura (fra papir til elektronisk faktira) 11

Læs mere

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås:

Denne manual vil gennemgå de opgaver som en fakturamanager skal udføre i IndFak. I flg. pkt. gennemgås: 1. s arbejdsopgaver I IndFak er det din opgave som fakturamanager, at have overblikket over alle indkomne fakturaer. En fakturamanager kan vha. søgefunktionen se status for, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog

Læs mere

Disponent Godkend faktura

Disponent Godkend faktura Disponent Godkend faktura V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Godkend en faktura... 4 2.1 Gennemgå faktura... 4 2.1.1 Faktura hoved... 5 2.1.2 Fakturalinjer... 6 2.1.3 Forsendelses muligheder...

Læs mere

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor Konverter faktura og sammenlægning af fakturalinjer I IndFak har du mulighed for at sammenlægge fakturalinjer og herved sikrer en mere effektiv fakturahåndtering. Du har kun mulighed for at sammenlægge

Læs mere

Fakturafordeler Udvidet uddannelse

Fakturafordeler Udvidet uddannelse IndFak Dagsorden Fakturafordeler Udvidet uddannelse Dagsorden 1. Præsentation 2. Ideen bag IndFak 3. Elementær forretningsforståelse 4. Sikrer funktions forståelse 5. Superbruger hvad er det? Ideen bag

Læs mere

Fakturaen vil blive sendt til dig fra en Rekvirent og du vil modtage en mail med et link til IndFak.

Fakturaen vil blive sendt til dig fra en Rekvirent og du vil modtage en mail med et link til IndFak. 1. ens arbejdsopgaver Som disponent består din primære arbejdsopgave i at godkende fakturaer inden de sendes videre til betaling i Navision. 2. Fakturagodkendelse Fakturaen vil blive sendt til dig fra

Læs mere

Aktuel driftsstatus for IndFak

Aktuel driftsstatus for IndFak Aktuel driftsstatus for IndFak Side 1 af 5 Der er på nuværende tidspunkt 72 institutioner, som anvender IndFak. Der er fortsat forskellige driftsmæssige problemer samt uhensigtsmæssigheder i systemet.

Læs mere

DATALOGISK INSTITUT ELEKTRONISK FAKTURABEHANDLING REKVIRENT GUIDE

DATALOGISK INSTITUT ELEKTRONISK FAKTURABEHANDLING REKVIRENT GUIDE DATALOGISK INSTITUT ELEKTRONISK FAKTURABEHANDLING REKVIRENT GUIDE FINDER DU IKKE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL I GUIDEN, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE EN ØKONOMIMEDARBEJDER præsen TATION 1 LOGIN https://eprocurement.gatetrade.net

Læs mere

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke.

Når du som fakturamanager er logget på IndFak, kan du oprette en manuel faktura ved at klikke på menupunktet Ny faktura, på den blå bjælke. Best Practice 6. juli 2011 ØKO/JMH J.nr. 2007-6211-111 Side 1 af 6 Oprettelse af udenlandske fakturaer i IndFak I IndFak kan en fakturamanager oprette manuelle fakturaer. Funktionaliteten bør kun anvendes

Læs mere

Rekvirent med prokura kvik-guide

Rekvirent med prokura kvik-guide Rekvirent med prokura kvik-guide Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer 1. Kontering, varemodtage og godkende... 2 2. Afvis varemodtagelse... 8 3. Videresend... 9 3.1 Send til anden

Læs mere

Disponent kvik-guide

Disponent kvik-guide Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer 1. Godkend... 2 1.1 Konter eller ændre kontering... 4 2. Afvis godkendelse... 6 3. Videresend... 7 3.1 Send til rekvirent... 7 3.2 Send til anden

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Bestiller. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

Rekvirent kvik-guide

Rekvirent kvik-guide Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer 1. Kontering og Bekræft varemodtagelse... 2 2. Afvis varemodtagelse... 7 3. Videresend... 8 3.1 Send til anden rekvirent... 8 3.2 Bekræft varemodtagelse,

Læs mere

Rekvirent kvik-guide

Rekvirent kvik-guide Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer Rekvirenter på ST skal indtil videre anvende Videresend og vælge Bekræft varemodtagelse, og videresend til anden disponent 1. Kontering og Videresend

Læs mere

IndFak Modtager manual

IndFak Modtager manual IndFak Modtager manual 1. Modtagerens arbejdsopgaver... 3 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 3 1.1.1 Indkøbsprocessen... 3 1.1.2 Varemodtagelse... 4 1.1.3 Fakturaprocessen... 4 1.1.4 Opsamling...

Læs mere

Rekvirent kvik-guide

Rekvirent kvik-guide Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer Rekvirenter på ST og HE skal indtil videre anvende Videresend og vælge Accept (varemodtag) - send til disponent 1. Kontering og Videresend > Accept

Læs mere

Indkøber Basisuddannelse

Indkøber Basisuddannelse Indkøber Basisuddannelse Dagsorden Præsentation Indkøberens arbejdsopgaver Lærings mål Best practice i digital indkøb Gennemgang Indkøberes IndFak opgaver Opgaver Indkøberens arbejdsopgaver Som Indkøber

Læs mere

Rekvirent Varemodtagelse på faktura

Rekvirent Varemodtagelse på faktura Rekvirent Varemodtagelse på faktura Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 12.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Bekræft varemodtagelse

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse:

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Indkøber. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: 1 Varekøb... 3 1.1 Varesøgning... 3 1.1.1 Feltet Varesøgning... 3 1.1.2 Søgning i favoritlister... 3 1.1.3 Filtrering... 4 1.1.4 Generelt om søgning... 4 1.2 Bestilling af varer -

Læs mere

Match v2.0 Roller og Regler

Match v2.0 Roller og Regler Match v2.0 Roller og Regler 1 MATCH 2.0 INDHOLD Opsætning af roller, matchregler og Flow Brugergrænseflade for opsætning af matchregler Mulighed for selv at opsætte match-kriterier, afvigelsestolerancer,

Læs mere

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Rekvirent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 2. Dashboard = Forsiden... 6 3. Hovedmenu... 7 4. Faktura til varemodtagelse...

Læs mere

Varesøgning Rekvisition - Ordre - Varemodtagelse

Varesøgning Rekvisition - Ordre - Varemodtagelse Varesøgning Rekvisition - Ordre - Varemodtagelse 2 Varesøgning Varesøgning Fremsøg varer Der er 6 forskellige måder at starte oprettelsen af en ordre ved varesøgning 1. Angiv et søgeord og en oversigt

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Fakturaarkiv

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet Fakturaarkiv 1. Søgning... 2 1.1 Fakturahoved... 3 1.2 Dokumentstatus... 4 1.3 Kontering... 5 1.4 Behandling... 5 1.5 Overførsel til Excel... 6 Side 1 af 6 1. Søgning I et kan du søge de fakturaer frem som du har varemodtaget,

Læs mere

Udfyld alle obligatoriske felter markeret med blåt, samt evt. valg af Disponent og linjekontering.

Udfyld alle obligatoriske felter markeret med blåt, samt evt. valg af Disponent og linjekontering. Oprette et nyt dokument manuelt I tilfælde af at du modtager en papir faktura fra en udenlandsk leverandør, så kan du indtaste den og manuelt omdanne den til en elektronisk faktura. Den originale faktura

Læs mere

Ordre Faktura match i IndFak

Ordre Faktura match i IndFak Ordre Faktura match i IndFak Indhold 1. Formål... 2 2. Standardopsætning... 2 2.1. Opsætning af matchtolerancer... 2 3. Varemodtagelse på ordren... 2 3.1. Varemodtagelse på ordre... 2 3.2. Tjek varemodtagelse

Læs mere

Disponent Godkend ordre

Disponent Godkend ordre Disponent Godkend ordre Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 12.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Behandling af ordre til godkendelse...

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Dannelse af PDF-dokumenter

Dannelse af PDF-dokumenter Dannelse af PDF-dokumenter Indhold Generere PDF-dokumenter... 2 Håndtering af PDF-dokumentet... 8 Hvordan indsætter man sidetal i PDF-dokumentet?... 8 Hvordan laver man bookmarks i PDF-dokumentet?... 8

Læs mere

Manual. ILM indkøbs- og logistikmodul Version SAP 7.0 november 2011. Koncernøkonomi

Manual. ILM indkøbs- og logistikmodul Version SAP 7.0 november 2011. Koncernøkonomi Manual ILM indkøbs- og logistikmodul Version SAP 7.0 november 2011 Koncernøkonomi Indholdsfortegnelse: 1. Log-in...3 1.1 Ved skift af password... 3 2. Internet sikkerhedsindstillinger...4 2.1 Pop-up blokeringer...

Læs mere

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. 1. Log ind... 3 1.1 Ændre sprog... 4 1.2 Glemt adgangskode... 5 2. Dashboard = Forsiden... 8 3. Hovedmenu... 9 4.

Læs mere

Match 2.0 i IndFak Flow, Roller og Regler. September 2019

Match 2.0 i IndFak Flow, Roller og Regler. September 2019 Match 2.0 i IndFak Flow, Roller og Regler September 2019 Match 2.0 Indhold Matchprocessen Den overordnede matchproces Opsætning af roller, matchregler og flow Brugergrænseflade for opsætning af matchregler

Læs mere

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling.

De følgende sider indeholder skærm dumps fra Navision Stat og beskrivelser af, hver enkelt handling. 15. november 2006 Vejledning til Navision Stat - fuldt digital fakturahåndtering fra modtagelse til betaling Oversigterne på de efterfølgende sider beskriver trin for trin, hvordan man bogfører og betaler

Læs mere

IndFak Fakturafordeler manual

IndFak Fakturafordeler manual IndFak Fakturafordeler manual IndFak Fakturafordeler manual... 1 1. Fakturafordelers arbejdsopgaver... 4 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 4 1.1.1 Indkøbsprocessen... 4 1.1.2 Varemodtagelse... 5

Læs mere

Den Centrale Regnskabsafdeling

Den Centrale Regnskabsafdeling Godkendervejledning i IRIS 4.0 Godkendervejledning 1 Enhedens leder har ansvaret for tilmelding og afmelding brugere i Iris. Godkendervejledning 2 Godkendervejledning 3 Godkendervejledning 4 Godkendervejledning

Læs mere

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer.

Disponent manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. manual Bemærk: kreditnotaer behandles på samme måde som fakturaer. Indholdsfortegnelse: 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 2. Dashboard = Forsiden... 6 3. Hovedmenu... 7 4. Faktura til godkendelse...

Læs mere

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Varemodtagelse. Indholdsfortegnelse

AU Økonomi og Bygninger Økonomisekretariatet AARHUS UNIVERSITET Varemodtagelse. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1... 2 1.1 Varemodtag dine varer... 2 1.2 Kopier dokument... 4 1.3 Delvis varemodtagelse... 5 1.4 Valgmuligheder... 6 1.4.1 Bekræft ordre... 6 1.4.2 Annuller... 7 1.4.3 Luk ordre...

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger For at drage nytte af denne manual, skal du have et grundlæggende kendskab til IT systemet husdyrgodkendelse.dk, og kende til Faneblade og Menu med godkendelsesafsnit. Du kan læse om disse ting i manualerne:

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

Dannelse af PDF dokumenter

Dannelse af PDF dokumenter Dannelse af PDF dokumenter Indhold Dannelse af PDF-dokumenter i Phd Planner... 2 Valg af vedhæftninger i PDF dokumentet... 2 Valg af skabelon for PDF dokumentet... 3 Når PDF filen er dannet... 5 Gem PDF

Læs mere

Brugervejledning Aprove-it. Faktura workflow

Brugervejledning Aprove-it. Faktura workflow Brugervejledning Aprove-it Faktura workflow Arbejdsliste Arbejdslisten har 3 faner, nemlig Fakturaliste - Rapporter - Administration, der gennemgås på de følgende sider. Kolonnen *Til behandling* viser

Læs mere

Rekvirent manual. Indholdsfortegnelse:

Rekvirent manual. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse: manual 1. Log ind... 3 1.1 Glemt adgangskode?... 4 1.2 Ændre sprog... 7 2. Dashboard = Forsiden... 8 3. Hovedmenu... 9 4. Faktura til varemodtagelse... 10 4.1 Fakturahoved... 11 4.1.1

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

DATO:05/02/2019 RELEASE NOTE. Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø INDHOLD

DATO:05/02/2019 RELEASE NOTE. Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø INDHOLD 1 INDHOLD REJSUD 3 IRU-2838/IRD-5179- FEJL I WORKFLOW NÅR GODKENDER AFVISER. 3 IRU-2724/IRD-4546 - FEJLMEDDELELSEN: DEN OPRINDELIGE OMKOSTNINGSTYPE TILKNYTTET TIL DENNE TRANSAKTION ER IKKE LÆNGERE GYLDIG

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

IndFak Brugeradministration

IndFak Brugeradministration IndFak Brugeradministration Versionsnummer Dato Forfatter Kommentarer 0.9 13.01.2010 KTH www.progratorgatetrade.com/indfak V.0.9 1. Login... 3 1.1 Personlige forside... 3 2. Brugere... 4 2.1 Oprette en

Læs mere

IndFak Indkøber manual

IndFak Indkøber manual IndFak Indkøber manual 1. Indkøberens arbejdsopgaver... 4 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 4 1.1.1 Indkøbsprocessen... 4 1.1.2 Varemodtagelse... 5 1.1.3 Fakturaprocessen... 5 1.1.4 Opsamling...

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

Elektronisk signering manual 1.3

Elektronisk signering manual 1.3 Estatetool ApS support@systembolig.dk +45 70 20 11 90 ELEKTRONISK SIGNERING Elektronisk signering manual 1.3 Hvem har min. adgang til at styre denne funktion: Projektadmin Hvem har min. adgang til at benytte

Læs mere

Når brugeren selv laver en søgning så dannes der også en liste med de bilag, der er udsøgt.

Når brugeren selv laver en søgning så dannes der også en liste med de bilag, der er udsøgt. Bilagskontrol Løsningen giver mulighed for at udsøge bilag til stikprøvekontrol. Udsøgningen kan foretages manuelt af brugerne eller der kan oprettes en stikprøveplan og så vil systemet automatisk danne

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang

KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang KMD Opus Vejledning Omposteringsbilag Rollebaseret Indgang 2012 KMD A/S Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse 1 Opret omposteringsbilag... 3 2 Godkendelse af omposteringsbilag... 11 3 Håndter afviste omposteringsbilag...

Læs mere

Indkøbs workshop. Implementering af indkøbsdelen i IndFak2

Indkøbs workshop. Implementering af indkøbsdelen i IndFak2 Indkøbs workshop Implementering af indkøbsdelen i IndFak2 Novemberr 2015 MÅLGRUPPE Medarbejdere i jeres Institution som har kendskab til indkøbsaftaler, indkøbsprocesser og kontering, som i praksis skal

Læs mere

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding.

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding. Salgsprocessen i Navision Registrering af salgsfaktura og klarmelding. ADMIEKP 20 03 2009 Indholdsfortegnelse 1 Salgsfakturering ikke elektronisk faktura 3 1.1 Fanebladet Generelt 4 1.1.1 Sælgerkode 5

Læs mere

Document Capture for Microsoft Dynamics NAV. Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01

Document Capture for Microsoft Dynamics NAV. Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01 Document Capture for Microsoft Dynamics NAV Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle ændringer... 3 Klassisk Klient... 5 Rollebaseret klient & server... 6 Webgodkendelse...

Læs mere

Procedurer for arbejdsgang i IndFak

Procedurer for arbejdsgang i IndFak Modtager(e): Institutleder samt forretningscontroller ved Sci Tech, Aarhus NOTAT Procedurer for arbejdsgang i IndFak Karin Sutherland Teamleder Sci-Tech Dato: 04. oktober 2012 Side 1/5 Som følge af den

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

Bank Management / Bankafstemning. Bankafstemning. Et kort overblik over funktioner: Bankafstemning. Opret afstemningskonti

Bank Management / Bankafstemning. Bankafstemning. Et kort overblik over funktioner: Bankafstemning. Opret afstemningskonti Bank Management / Bankafstemning Ideen bag modulet er, at du importerer alle dine transaktioner fra din bank, og så forbliver disse transaktioner i Uniconta, på samme måde som alle andre transaktioner.

Læs mere

Funktionsmanual for FINANS

Funktionsmanual for FINANS Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner. FAKTURERING...

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 AFGIV TILBUD ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

Rettigheder og Roller i IndFak

Rettigheder og Roller i IndFak Rettigheder og Roller i IndFak September 2015 ØSY Generelt om rettigheder i IndFak En brugers rettigheder i IndFak kan inddeles i to typer af rettigheder 1. Adgangsrettigheder fx retten til at tilgå en

Læs mere

INDFAK - Tricom 66. Release Note. Dato: Sølvgade 38E, 1307 København K

INDFAK - Tricom 66. Release Note. Dato: Sølvgade 38E, 1307 København K INDFAK - Tricom 66 Release Note Dato: 18-03-2019 Sølvgade 38E, 1307 København K +45 70 60 58 20 info@tricom.dk www.tricom.dk Indholdsfortegnelse Varesøgning... 3 Mulighed for at få vist subtotaler i den

Læs mere

Programopdatering version DSM 01.66

Programopdatering version DSM 01.66 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

Procedure. Forudsætning for denne handling er: Der er bogført eller forudregistreret bilag på debitor-, kreditor- eller artskontoen

Procedure. Forudsætning for denne handling er: Der er bogført eller forudregistreret bilag på debitor-, kreditor- eller artskontoen Procedure FORMÅL... 1 FORUDSÆTNINGER OG MULIG EFTERBEHANDLING... 1 TRANSAKTIONSKODE... 1 FREMGANGSMÅDE... 2 Visning af kreditorposter... 2 Visning af symbolforklaring... 3 Ændring af et bilag... 4 Ændring

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Introduktion til IndFak - FGU. Webinar April 2019

Introduktion til IndFak - FGU. Webinar April 2019 Introduktion til IndFak - FGU Webinar April 2019 1 IndFak Best Practice IndFak understøtter Best Practice processer Indkøb implementeres i særskilt spor 2020 (mørkegrøn) Kan anvendes med fakturamodulet

Læs mere

Brugervejledning Optagelse.dk. Oprettelse af udbud til de videregående uddannelser

Brugervejledning Optagelse.dk. Oprettelse af udbud til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Oprettelse af udbud til de videregående uddannelser Brugervejledning Optagelse.dk Oprettelse af udbud til de videregående uddannelser Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOUBL) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side

Virksomheder. Standardindstillinger på virksomhedens side Virksomheder Standardindstillinger på virksomhedens side Indstillinger på virksomhedens sider Opdateret den 7/1-2015 Som virksomhedsadministrator har du mulighed for at indstille EfterUddannelse.dk til

Læs mere

Fakturafordeler Basisuddannelse

Fakturafordeler Basisuddannelse IndFak Fakturafordeler Basisuddannelse Dagsorden Præsentation Fakturafordelerens arbejdsopgaver Lærings mål Best practice i digital indkøb Gennemgang af IndFak opgaver Opgaver Fakturafordelerens arbejdsopgaver

Læs mere

Salg direkte fra leverandør til kunde

Salg direkte fra leverandør til kunde Salg direkte fra leverandør til kunde CQ giver mulighed for at at afvikle handel uden at produkterne kommer ind over virksomheden. Når kunden ringer: Kunden findes i kundedatabasen Varen findes i varelageret

Læs mere

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Manual til Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Indhold Indledning til manualen... 1 Roller i rekvisitionssystemet... 2 Log In... 3 Forside... 5 Vælge projekter... 6 Oprette rekvisitionen... 7 Dispositions

Læs mere

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk Indledning PBX Online er dit personlige omstillingsanlæg som ikke kræver noget fysisk udstyr installeret i dit firma. Du styrer det hele via din web browser.

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

ULRUS protokollen og ClinicCare

ULRUS protokollen og ClinicCare ULRUS protokollen og ClinicCare Version august 2013 For at anvende ULRUS skal man hente nyeste version af ClinicCare (klik på Hent ny version -knappen i Omkring -vinduet. ÆNDRING AUGUST 2013: Når man laver

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

IndFak og Rejsud. Release Note for Tricom 64. Dato: Sølvgade 38E, 1307 København K

IndFak og Rejsud. Release Note for Tricom 64. Dato: Sølvgade 38E, 1307 København K IndFak og Rejsud Release Note for Tricom 64 Dato: 05-12-2018 Sølvgade 38E, 1307 København K +45 70 60 58 20 info@tricom.dk www.tricom.dk Indholdsfortegnelse Varesøgning... 3 Inaktive varer vist ved søgning

Læs mere

Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App)

Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra 2.15 (Web og App) Der vil være ændringer inden for de nedenstående områder Kundeservice Tel. 44 60 10 00 Fax 44 60 47 56 www.kmd.dk CVR-nr. DK 26911745

Læs mere

Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6

Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6 Kære RejsUd2 institution Vi er glade for at kunne informere om en række nye funktioner samt ændringer i RejsUd2 systemet, der vil blive frigivet i løbet at uge 6 Bemærk i øvrigt at vi har opdateret vores

Læs mere

Release Notes - KITOS 2.0

Release Notes - KITOS 2.0 Rettigheder Der indføres administratorroller for hver modul, f.eks. Lokal Administration Administration, Lokal Systemadministration, Lokal Projektadministration osv. Lettere administration af roller og

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Lav din egen forside i webtrees

Lav din egen forside i webtrees Lav din egen forside i webtrees Du behøver ikke at kunne kode eller gøre noget advanceret for at designe din helt egen forside i webtrees. Alt du skal gøre er bare at gøre brug af den indbygget editor.

Læs mere

NOVAX manual Indholdsfortegnelse

NOVAX manual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Blanketter... 2 Oversigt over blanketterne... 2 Status... 3 Besvarelse af en FP-attest... 3 Afvisning af en FP-attestanmodning... 5 Besvarelse af en LÆ-attest... 6 Vedhæft fra journalen...

Læs mere

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD

RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD RELEASE NOTE: INDFAK OG REJSUD Ibistic 2018-08 Indfak2.dk DATO:17/09/2018 Ibistic Technologies Århusgade 88, 2100 København Ø +45 7027 8011 www.ibistic.com 1 INDHOLD REJSUD-344 2A.3.2.1.3 - MASSEOPRETTELSE

Læs mere

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Indholdsfortegnelse Introduktion til ebconnect gateway... 2 Opret brugerkonto... 2 Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Registrering med ebconnect som endepunkt... 3 Abonnementtyper... 3 Kom godt i

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOXML) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere