VIL DU VÆRE DIREKTØR?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIL DU VÆRE DIREKTØR?"

Transkript

1 VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1

2 Graduate-uddannelse 2

3 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, rådgivning og administration af investeringsprojekter. Vi har finansieret danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for primært shipping, vindmøller, sol og ejendomme, og vi administrerer ca. 240 selskaber, hvilket gør os til en af de mest erfarne aktører på markedet. Selskaberne består af aktiver, som ejendomme, vindmøller og solcelleanlæg. Aktiverne er placeret i Europa, med hovedparten i Danmark, Tyskland og Frankrig. Difkos Hovedkontor ligger i Holstebro med afdelinger i København og Horsens. Vores administrationsområde er Difkos bærende forretningsområde. Vi lever af at administrere investeringsselskaber og sørge for at drive selskaberne som selvstændige virksomheder. Da mange af vores selskaber består af aktiver placeret i udlandet, har vi dagligt kontakt til internationale samarbejdspartnere. Vores primære opgave er at løse selskabernes udfordringer inden for blandt andet: Driften, f. eks. i form af udlejning eller genudlejning på en erhvervsejendom eller teknisk support af en vindmølle eller solcelleanlæg. Finansieringsvilkår, i form af f.eks. refinansiering. Investorer i selskaberne, i form af vurdering og salg af brugte anparter. Graduate-uddannelse 3 Ingen selskaber er helt ens, men som administrator har Difko konstateret, at vi med proaktive handlinger kan gøre en forskel for vores kunder. Dette er både gældende i de selskaber, som har mange og store udfordringer, eller i velkørende selskaber hvor driften trænger til en gennemgang. Vi leverer faste administrative rutiner sammen med løsninger, der er tilpasset det enkelte selskabs situation og her har vi brug for stærke medarbejdere, der kan stå i front for disse selskaber.

4 Drømmer du om en karriere som direktør? Har du en kandidatuddannelse, hvor dine interesser er økonomi, salg og projektledelse, så er Graduateprogrammet hos Difko noget for dig. Graduate-uddannelse 4 Hos Difko lever vi af tilfredse kunder. I samarbejde med vores investorer, administrerer vi deres investeringsprojekter og driver dem, som selvstændige virksomheder. Vi servicerer og optimerer projekter inden for ejendomme, vindmøller og solcelleanlæg og tilbyder blandt andet finansiering, teknisk drift, salg og udlejning m.m. Derfor har vi brug for dygtige medarbejdere, der kan stå i front for vores selskaber og lede projekterne igennem. At stå i front for disse selskaber svarer til at være direktør i en selvstændig virksomhed. Hos Difko benævner vi denne type stilling som manager. Vores managere skal hele tiden have fingeren på pulsen og vide, hvad kunderne ønsker og hvilke optimeringsmuligheder, der findes inden for de forskellige områder. Den berøringsflade og erfaring, som du oparbejder, som manager hos Difko, kan blive din vigtigste brik i din karriere. Ud over en fremtid som seniormanager er der også muligheder for at kunne bestride jobs som økonomichef, afdelingschef og andre topstillinger inden for lignende brancher.

5 Hvad indeholder et job som manager? Som enhver anden direktør i en virksomhed har du som manager hos Difko en meget vigtig position både internt og eksternt. Du kommer til at være kundens kontaktperson og dermed deltage på bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og andre kundemøder. Det er dig, der styrer alle opgaver, der vedrører kundens investeringsprojekt. I samarbejde med controllere, finansafdelingen og asset management skal du samle trådene og sørge for, at de investeringsprojekter, som du administrerer, udvikler sig og drifter optimalt. Da jobbet kræver daglig dialog med kunderne, er det vigtigt, at du er udadvendt og har lysten til at agere konsulent og rådgiver over for kunderne. Du skal kunne fungere som projektkoordinator, hvor du både skal kunne uddelegere men også selv tage bolden i mange situationer. Graduate-programmet varer to år, hvor du kommer til at beskæftige dig med opgaver inden for økonomi, finans og virksomhedsledelse generelt. Intentionen er, at du efter Graduate-programmets afslutning fortsætter som manager i vores organisation. Graduate-uddannelse 5 LÅNGIVER FINANS SKAT MANAGER INVESTOR DRIFT ASSET MANAGEMENT EJENDOMS- ADMINISTRATOR

6 Dansk eller international fokus? Investeringsselskaberne er bygget op af forskellige typer aktiver, herunder ejendomme, vindmøller og solcelleanlæg. Ejendommene, der både er erhvervs- og boligejendomme, er placeret i Danmark, Tyskland, Sverige, Finland og England. De investeringsselskaber, hvor aktivet består af vindmøller og solcelleanlæg, er placeret uden for Danmarks grænser - typisk i Frankrig eller Tyskland. Graduate-uddannelse 6 I forbindelse med administrationen af disse aktivtyper, kræver det daglig dialog med de samarbejdspartnere, der er tæt på aktivet. Det kan være ejendomsadministratorer, servicemontører, teknikere, offentlige instanser m.m. Derudover vil der være behov for at besøge aktivet med jævne mellemrum i forbindelse med besigtigelse af aktivet. Når aktivet er placeret uden for Danmarks grænser, kræver det dermed, at du kan kommunikere på landets sprog eller som minimum på engelsk. Under anden periode af Graduate-programmet har du mulighed for at vælge speciale, dvs. udpege den type aktiv, som du finder mest interessant. Her kan du vælge at specialisere dig inden for danske ejendomme eller udfordre dine sproglige egenskaber i forbindelse med udenlandske ejendomme, vindmøller eller solcelleanlæg.

7 Graduate-uddannelse 7

8 Programmet Graduate-programmet varer to år. Uddannelsen er opdelt i tre perioder. De første 12 måneder kommer du i praktik i økonomi- og finansafdelingen. Her oparbejder du den grundlæggende forståelse for regnskab, finansiering og skat, ligesom du selv vil få hands on på alle de opgaver, afdelingerne løser på de enkelte selskaber. Det er vigtigt at du får en god forståelse for det aktiv der administreres. Derfor skal du i uddannelsens periodens første år deltage i besigtigelsen af aktivet i såvel Danmark som i udlandet. Graduate-uddannelse 8 De efterfølgende 6 måneder har du mulighed for at vælge speciale inden for administration af danske ejendomme eller andre aktiver - herunder udenlandske ejendomme, vindmøller, og solcelleanlæg. I denne periode bliver du Graduate-manager på en række investeringsselskaber og deltager på møderne, hvor du for alvor bliver introduceret til funktionen som manager. De sidste 6 måneder overtager du en kundeportefølje, som du skal varetage. Du har naturligvis en senior-manager i ryggen, som også deltager på møderne, men det er dig, der står i spidsen.

9 Graduate-programmet 2-årigt uddannelsesforløb 1. periode 2. periode 3. periode Praktikforløb i flere afdelinger, for at opnå kendskab til og forståelse for følgende: - regnskab - finansiering - skat Opnå kendskab til aktivet der administreres - Besigtigelse af aktivet Valg af speciale Deltage på investor møder som juniormanager Intern salgstræning Varetage egne kunder Under uddannelsesforløbet vil du blive betragtet som enhver anden medarbejder hos Difko. Det vil sige, at din arbejdstid er 37 timer i ugen med en fast månedlig bruttoløn. Graduate-uddannelse 9 Vi vurderer løbende kandidater, så det er vigtigt, at du skriver i din ansøgning, hvornår du kan starte på dit Graduate-program.

10 Graduate-uddannelse 10

11 Difko som arbejdsplads Kontakt Vi har en stor gruppe af specialister blandt vores medarbejdere, der alle er ivrige efter at dele deres viden, således kunderne bliver serviceret bedst muligt. Kulturen i Difko er uformel men også professionel. Alle medarbejdere sætter en stor ære i at deltage aktivt i forbindelse med oplæring af nye medarbejdere og i særdeleshed Graduate-studerende. Vores HR-funktion er veletableret, veluddannet og sørger for at følge og rådgive dig under hele uddannelsesforløbet. Du vil under hele forløbet få tilknyttet en mentor, ligesom der vil være løbende opfølgningssamtaler med lederen af de enkelte afdelinger, du er en del af. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger Difko som arbejdsplads. Vil du vide mere om hvordan du kommer i gang med et Graduate-program som manager hos Difko, er du meget velkommen til at kontakte HR-chef Jane Graugaard (jag@difko.dk) på tlf Difko A/S Sønderlandsgade Holstebro Tlf.: Fax: difko@difko.dk Graduate-uddannelse 11

12 Graduate-uddannelse 12 Holstebro Sønderlandsgade Holstebro Tlf.: Fax: Horsens Sønderbrogade Horsens Tlf.: Fax: København Dr. Tværgade 30, 2. sal 1302 København K Tlf.: Fax:

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Din partner på alle områder. Difko 1

Din partner på alle områder. Difko 1 Din partner på alle områder Difko 1 Indholdsfortegnelse Velkommen hos Difko... 3 Tværfaglighed... 5 Investering... 6 Administration... 8 Anpartshandel... 11 Kontaktoplysninger... 13 Difko 2 Stig Holst

Læs mere

Skatteservice. det betaler sig

Skatteservice. det betaler sig Skatteservice det betaler sig Har du styr på din selvangivelse?...så sker der ikke noget Effektivt Hurtigt Gratis Fast kontaktperson Fejl eller mangler på din selvangivelse kan få store økonomiske konsekvenser.

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Nordea Ejendomme. Enkelhed på alle niveauer. Nordea Ejendomme

Nordea Ejendomme. Enkelhed på alle niveauer. Nordea Ejendomme Nordea Ejendomme Enkelhed på alle niveauer Nordea Ejendomme Bredgade Den enkle vej Overblik skabt på erfaring Som en af landets største ejendomsforvaltere har Nordea Ejendomme opbygget en stor erfaring

Læs mere

Velkommen i Sydbank Schweiz

Velkommen i Sydbank Schweiz Dr. Thomas König adm. direktør Sydbank Schweiz AG Velkommen i Sydbank Schweiz Og velkommen til en verden af særlig kompetencer og rådgivning, der har ét mål; at optimere dine formueforhold. Du vil opleve

Læs mere

MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE

MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE MOMENTUM TIL DIN VINDMØLLE Driftsledelse og rådgivning på tværs af grænser Windtechnik GmbH VI ER DIN PARTNER. VI KLARER DET HELE FOR DIG! MOMENTUM DEN NYE GENERATION TEKNISK DRIFTSLEDELSE ØKONOMISK DRIFTSLEDELSE

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Er din virksomhed blandt de bedste?

Er din virksomhed blandt de bedste? Notabenus Group Er din virksomhed blandt de bedste? ... det er vores i kraft af dynamiske og dygtige samarbejdspartnere omkring mange spændende projekter Notabenus skaber attraktive investeringer i hele

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.?

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Bliv hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere... Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkmedical.com

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

Kelly Financial Resources

Kelly Financial Resources Kelly Financial Resources Talent News Controllere Marts 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kfr@kellyservices.dk www.kellyfinance.dk Vi har talenterne! Vidste du at 85% af de potentielle kandidater

Læs mere

ER DU VORES NYE BANDAGISTKANDIDAT?

ER DU VORES NYE BANDAGISTKANDIDAT? ER DU VORES NYE BANDAGISTKANDIDAT? 1 2 Er du vores nye bandagistkandidat? Har du drive, engagement og øje for kvalitet? Vil du være med på forreste række, når der skabes nye og innovative løsninger, der

Læs mere

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011.

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011. Til investorerne i K/S Albatros VII Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 30.

Læs mere

INVESTOR OG KUNDEPOLITIK

INVESTOR OG KUNDEPOLITIK Gør mere for din formue INVESTOR OG KUNDEPOLITIK Ved værdipapirhandel for Difko Fondsmæglerselskab A/S Difko Fondsmæglerselskab A/S 2 Indholdsfortegnelse Baggrund... 4 Generel investor- og kundepolitik...

Læs mere

Salgsdirektør Jesper Damborg. Ejendomsinvestering. 6. december 2005

Salgsdirektør Jesper Damborg. Ejendomsinvestering. 6. december 2005 Salgsdirektør Jesper Damborg Ejendomsinvestering 6. december 2005 Penge alene gør ingen lykkelig. Man må også have aktier, guld og fast ejendom Danny Kaye Proark Koncern Michael Kaa Andersen ei invest

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

torsdag den 28. april 2011 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 28. april 2011 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 11. april 2011

Læs mere

GLOBAL OEM SALES MANAGER

GLOBAL OEM SALES MANAGER GLOBAL OEM SALES MANAGER MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER

Læs mere

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP

VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 1 VÆR MED TIL AT SIKRE ENERGI KL. 20.50 OG I 2050 BLIV GRADUATE HOS ENERGINET I FREDERICIA ELLER BALLERUP 2 HVAD GÅR PROGRAMMET UD PÅ? Som graduate hos Energinet indgår du i et to-årigt program, hvor du

Læs mere

torsdag den 26. april 2012 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 26. april 2012 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: BEM/suj Dato: 2. april 2012

Læs mere

Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning

Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning Vi kan tilbyde dig en international regnskabsløsning 26. november 2011 Hvem er vi? Dania Regnskab er et dansk selskab som er beliggende i centrum af København. Vi har erfaring tilbage fra år 2005 med at

Læs mere

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering

Vi SÆTTER det bedste hold. - gennem moderne rekruttering Rekruttering Vi SÆTTER det bedste hold - gennem moderne rekruttering Hvem er vi... Vi er generalister, som er specialister i mennesker pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1300 stillingssager.

Læs mere

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Hvem er vi? Dania Regnskab er et dansk selskab, som er beliggende i centrum af København ved Rådhuspladsen. Vi tilbyder udover traditionelle

Læs mere

SVANEN Gruppen Gødvad

SVANEN Gruppen Gødvad SVANEN Gruppen Gødvad Bakke 4 DK 8600 Silkeborg Tlf.. 8722 4545 www.as-svanen.dk svanen.dk Milestones SVANEN 1992 CEO Ingemann Brixhuus køber den første ejendom 1996 Første Private Placement etableres

Læs mere

Bestyrelsespartnerskabet

Bestyrelsespartnerskabet Bestyrelsespartnerskabet Med Bestyrelsespartnerskabet vil Erhvervs- og Byggestyrelsen kvalificere og udvikle bestyrelserne i nye og mindre danske virksomheder. De mest kompetente og relevante bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7 Indhold Kjerulf & Partnere side 2 Kompetenceområder side 4 Præsentation side 5 Processen ved Executive Search side 6 Processen ved Selection side 7 Forskellen på Search & Selection side 8 Hvor tilfører

Læs mere

Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark Ejendomsforeningen Danmark Præsentation af Ejendomsforeningen Danmark v/ Elsebeth Due Kjeldsen, leder af Aarhusafdelingen Netværksmøde den 17/9 2013 hos BoligPortal.dk Ejendomsforeningen Danmark En erhvervsorganisation

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten

Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten Historie Ejendomsposten ApS blev grundlagt i slutningen af 2004 af 2 partnere Peter Steen Madsen og Allan Koch som stadig i dag driver og leder selskabet. Begge

Læs mere

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT

Elever 2017 Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Sanistål Herning søger elever med speciale i Stål og VMT Drømmer du om at blive Danmarks bedste sælger? Som salgselev i Sanistål får du alle muligheder for at sætte dit eget aftryk på uddannelsen. Med

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 12. april 2010

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

Køb af ejendomme gennem Ejendomsposten

Køb af ejendomme gennem Ejendomsposten Køb af ejendomme gennem Ejendomsposten Historie Ejendomsposten ApS blev grundlagt i slutningen af 2004 af 2 partnere Peter Steen Madsen og Allan Koch som stadig i dag driver og leder selskabet. Begge har

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS

5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS 5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS Det er sjældent, der bliver sagt nej, når man kommer med nye ideer. Du får masser af ansvar og udviklingsmuligheder Jens Falk Møller, projektleder i Spærsalg Det vigtige

Læs mere

Effektiv og nærværende ejendomsadministration

Effektiv og nærværende ejendomsadministration 1 2 Effektiv og nærværende ejendomsadministration 2 3 Arbejdsfelt Vi er en virksomhed, der har stor erfaring i at administrere ejendomme på det private ejendomsmarked. Den private sektor er betydningsfuld

Læs mere

Professionel assistance fra folk, der kender jer

Professionel assistance fra folk, der kender jer Professionel assistance fra folk, der kender jer Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Eksperter i ejendomsadministration med professionelle kompetencer i alle facetter Michael Tarding Adm. direktør

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S

EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S EgnsINVEST Ejd.,Tyskland A/S Investér i fast ejendom i Tyskland og få del i det økonomiske opsving Tysklands turnaround har dette en meget fokuseret strategi, da der investeres i boligejendomme på attraktive

Læs mere

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement

Administration af andelsbolig - og ejerforeninger. Tillid Nærvær Engagement Administration af andelsbolig - og ejerforeninger Tillid Nærvær Engagement EN NÆRVÆRENDE VIRKSOMHED Boligadministratorerne er et mellemstort administrationsfirma, med en størrelse der gør, at vi kan drage

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Oktober 2012 Side 1 af 8 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM)

Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) Information til praktikvirksomheder 2016 (SERVICEØKONOM) 1 HVAD ER CPHBUSINESS? Cphbusiness er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution, der sætter en stor ære i høj faglighed og i at uddanne de studerende

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

ANALYSE. Kapitalforvaltning i Danmark

ANALYSE. Kapitalforvaltning i Danmark Kapitalforvaltning i Danmark 2016 KAPITALFORVALTNING I DANMARK 2016 FORORD Kapitalforvaltning er en ofte overset klynge i dansk erhvervsliv. I 2016 har den samlede formue, der kapitalforvaltes i Danmark,

Læs mere

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogram 2009-2015 Boligkontoret Danmark Sammen kan vi mere NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogrammet er vedtaget på Boligkontoret

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Revisortrainee hos Grant Thornton

Revisortrainee hos Grant Thornton Revisortrainee hos Grant Thornton Her finder du os Stockholmsgade 45 2100 København Ø Nordstensvej 11 3400 Hillerød Telefon: 33 110 220 www.grantthornton.dk Grant Thornton er et af Danmarks ledende revisions-,

Læs mere

Økonomisk udvikling Årets resultat blev et underskud på 10,1 mio. kr., hvilket er 14,2 mio. kr. mindre end budgetteret.

Økonomisk udvikling Årets resultat blev et underskud på 10,1 mio. kr., hvilket er 14,2 mio. kr. mindre end budgetteret. Til investorerne i 1 OBO skib, B&W Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato:

Læs mere

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag ADMINISTRATION AF EJERFORENINGER Mere end bare et administrationsselskab "Vi gør en dyd ud af personlig og professionel service, gennemsigtighed og proaktivitet."

Læs mere

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT

BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT www.dairy-career.dk BECOME A GLOBAL DAIRY AND FOOD EXPERT Sidsel Nørregaard, 26 år Innovation Engineer, SPX Innovation Centre Projektarbejde i sverige Mads Aamann, 34 år Research scientist Chr. Hansen

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

Visionær projektudvikling af ejendomme

Visionær projektudvikling af ejendomme Visionær projektudvikling af ejendomme 2 Innovater er en know-how baseret virksomhed, som beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt udlejning og salg af erhvervs-, bolig og detailprojekter

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

NY 2008. Få en fremtid som teknisk designer

NY 2008. Få en fremtid som teknisk designer NY 2008 Få en fremtid som teknisk designer Indholdsfortegnelse Side 3 Hvad er en teknisk designer? Side 4-5 Som teknisk designer kan du fx arbejde som: Teknisk designer produktion Teknisk designer bygge

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT

LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT LOKAL ERHVERVSMÆGLER MED LANDSDÆKKENDE FORMAT Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Vendsyssel Silovej 8 9900 Frederikshavn 9901@nybolig.dk Tlf. 98426400 www.nyboligerhverv.dk/frederikshavn

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 2 3 4 Samarbejde uden grænser BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk tyske grænse 5 5 Ydelser: Legal Skat og moms Corporate Finance Business Services

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

Rekruttering af specialister kræver specialister

Rekruttering af specialister kræver specialister Rekruttering af specialister kræver specialister Danmark kommer til at mangle tusindvis af dygtige specialister de kommende år Mærker I det allerede? Mangel på tekniske kompetencer en alvorlig udfordring

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar

DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar DET behøver IKKE TAGE TRE ÅR AT få ET ansvar ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG I ET ADVOKATFIRMA 1 Løft blikket TM ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG Om os Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et af landets

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk

Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for mulighederne Graduate i Energinet.dk Skru op for...... mulighederne Et graduateforløb i Energinet.dk varer to år, hvor du er i turnus i tre forskellige afdelinger. Du deltager i det daglige

Læs mere

Historie. Som noget ganske særligt og usædvanligt for et ejendomsselskab tager PrivatBo sig også af den egentlige fondsadministration for de 11 ejere.

Historie. Som noget ganske særligt og usædvanligt for et ejendomsselskab tager PrivatBo sig også af den egentlige fondsadministration for de 11 ejere. 1 Historie PrivatBo blev etableret tilbage i 1993 som et samarbejde mellem Frederiksberg Boligfond med 21 ejendomme og ca. 2.500 lejemål og 10 københavnske fonde med hver en ejendom og ligeledes i alt

Læs mere

PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK?

PRAKTIKANT TIL ADVICE-NETVÆRK? TIL ADVICE-NETVÆRK? Har du lyst til at arbejde analytisk, strategisk og kreativt med kommunikation på et af landets førende kommunikationsbureauer? Og er du klar til at arbejde med komplekse problemstillinger

Læs mere

INVESTERING I FREMTIDEN. TOPSKAT eller OPSPARING?

INVESTERING I FREMTIDEN. TOPSKAT eller OPSPARING? INVESTERING I FREMTIDEN TOPSKAT eller OPSPARING? INFORMATION SOLENERGI EJENDOMME ESTATEPARTNER A/S KORT SAGT Vi administrerer selskaber for over DKK 1 mia. Vi udbyder hert år omkring 10 nye sunde solprojekter

Læs mere

AS3 tilbyder outplacement. - til medarbejdere, ledere og executives

AS3 tilbyder outplacement. - til medarbejdere, ledere og executives AS3 tilbyder outplacement - til medarbejdere, ledere og executives Derfor er outplacement en god idé OUTPLACEMENT STYRKER OMDØMMET Det er sådan set meget enkelt. Outplacement styrker din virksomheds eller

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

Sæt skub i karrieren!

Sæt skub i karrieren! Sæt skub i karrieren! Er du i gang med en økonomisk uddannelse? Brænder du for analyse? Kan du din teori og kunne du tænke dig at bruge den i praksis? Vil du åbne dørene for en karriere på længere sigt?

Læs mere

Øget empowerment af borgerne Workshop 3. november 2014

Øget empowerment af borgerne Workshop 3. november 2014 Øget empowerment af borgerne Workshop 3. november 2014 Seniormanager Andreas Nikolajsen og seniorkonsulent Mette Louise Pedersen, Deloitte Consulting Empowerment af borgere 1. Nye veje i beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

CASA Væksthistorie og ambitioner

CASA Væksthistorie og ambitioner CASA Væksthistorie og ambitioner 2 CV Michael Mortensen Iværksætter Udvikler Aktionær Tømrer Byggemand Netværker Horsensianer Bestyrelsesmedlem 3 CASAs historie CASA er historien om en 13-årig dreng med

Læs mere

Renovering og investering i ejendomme

Renovering og investering i ejendomme estate VIDEN Renovering og investering i ejendomme - udvikling og grøn værdioptimering Indhold På denne konference bliver der sat fokus på, hvilke muligheder man kan og bør gribe for at få det optimale

Læs mere

VIKARER & KONSULENTER

VIKARER & KONSULENTER VIKARER & KONSULENTER FÅ KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT OG BETAL KUN FOR DE TIMER DER ARBEJDES! Vikarer & Konsulenter Dette servicekatalog beskriver, hvordan du kan benytte os, når du har brug for vikarer,

Læs mere

COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1

COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1 COMMISSIONING AF DIN NYE EJENDOM SUND DRIFTSØKONOMI OG STABIL DRIFT FRA DAG 1 COMMISSIONING 1 2 COMMISSIONING PROFESSIONEL RÅDGIVNING AF SPECIALISTER MED DRIFTSERFARING Commisioning er en proaktiv proces,

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

GLOBAL SALGSDIREKTØR MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY

GLOBAL SALGSDIREKTØR MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY GLOBAL SALGSDIREKTØR MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER ER

Læs mere

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com Sanistål søger 14 ELEVER Så er det måske dig, vi søger til en af vores 14 elevpladser, som vi ønsker at få besat med talenter, der viser initiativ og er klar på udfordringer. Vi søger 14 talentfulde elever

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14. SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 5 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del Afsætningsøkonomi Eksamen, juni 2007 Tværfaglig prøve Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det

Læs mere

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da, løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder Organisation for erhvervslivet oktober 29 Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder AF KONSULENT TOM VILE JENSEN, TJN@DI.DK OG KONSULENT KIRSTEN ALKJÆRSIG, kna@di.dk Virksomhedernes vej ud af

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

Energiforum Danmark {dt_details} Samarbejde

Energiforum Danmark {dt_details} Samarbejde Energibolig.dk har et netværk af professionelle partnere, som kan facilitere og supporte vores høje krav til vidensdeling og mission om at få energiforbedringer sat øverst på dagsordenen. Vi udbygger løbende

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere

Anlægsingeniør, projektleder

Anlægsingeniør, projektleder Stillings- og personprofil for Anlægsingeniør, projektleder i Projekt, Spildevand Praktiske oplysninger Stilling: Ansættelsessted: Tjenestested indtil videre: Anlægsingeniør, projektleder DIN Forsyning

Læs mere

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey.

A better beginning. Revisortrainee i EY. Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. ey. A better beginning Revisortrainee i EY Første skridt mod en lovende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning ey.com/dk/karriere Vil du til tops? Din start på din karriere Gennem EY s revisortraineeprogram

Læs mere

PRAKTISK ERFARING MED FORVALTERE AF ALTERNATIVE INVESTERINGSFONDE 14. MAJ 2014

PRAKTISK ERFARING MED FORVALTERE AF ALTERNATIVE INVESTERINGSFONDE 14. MAJ 2014 K R O M A N N R E U M E R T C V R. N R. 6 2 6 0 6 7 1 1 R E G. A D R. : S U N D K R O G S G A D E 5 DK- 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø PRAKTISK ERFARING MED FORVALTERE AF ALTERNATIVE INVESTERINGSFONDE 14.

Læs mere