side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen"

Transkript

1 side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

2 side 2 Indholdsfortegnelse: 284. Østfyns Museer - regnskab Status for Kerteminde Musikskole Ny Kulturstrategi Region Syddanmark Kultur Region Fyn - Kultur og natur i bevægelse Event- og begivenhedsstrategien i Kerteminde Kommune Meddelelser og orientering Punkter på lukket møde:

3 side Østfyns Museer - regnskab sagsnr I henhold til samarbejdsaftalen mellem Østfyns Museer, Nyborg Kommune og Kerteminde Kommune har Østfyns Museer fremsendt regnskab for Regnskabet er revideret af Statsautoriseret Revisionspartnerselskab KPMG og er aflagt i overensstemmelse med bekendtgørelse om regnskab og revision af statsanerkendte museer. Årets resultat udviser et underskud på kr. Det fremgår af revisionspåtegning af 25. april 2012, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold. Regnskabet er godkendt af Østfyns Museers bestyrelse den 25. april Natur- Miljø- og Kulturforvaltningen indstiller, at Kultur- og Fritidsudvalget tager regnskabet til efterretning og videresender regnskabet til Økonomiudvalgets og Byrådets orientering. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 284: Oversendes til orientering for Økonomiudvalg og Byråd Status for Kerteminde Musikskole G01 sagsnr Status for Kerteminde Musikskole samt præsentation og drøftelse af visioner og visionsarbejde. Alle kommuner har pligt til at udbyde musikundervisning via en musikskole. I Kerteminde Kommune er dette tilbud organiseret i Kerteminde Musikskole. Musikskolen tilbyder musikaktiviteter i form af Musikalsk værksted og rytmik for hold op til 3. klassse Strygere, dvs. violin og cello Sang og kor

4 side 4 Blæsere, dvs. blokfløjte, trompet, tværfløjte, klarinet, saxofon Guitar Klaver, orgel, keyboard, synthesizer Slagtøj, Sammenspil Skolekoncerter Frivillig musikklub (forældredrevet) Samarbejde med dagplejen, daginstitutioner, folkeskolerne, ungdomsskolen, biblioteket samt Østfyns Museer. Kerteminde Musikskoles økonomi er baseret på det bevilgede budget fra Kerteminde Kommune, tilskud til lærerlønninger fra Kulturministeriet samt deltagerbetaling fra brugerne, samt øvrig ekstern finansiering i form af forsøgsmidler og lignende. Kerteminde Musikskole har i øjeblikket en venteliste på ca. 40 elever, hvor der ikke har været budgetmæssig mulighed for at tilbyde undervisning på nuværende tidspunkt. Kerteminde Musikskoles bestyrelse har igangsat en proces omkring den fremtidige udvikling med perspektiver for det samlede kommunale tilbud på børne - og ungdomskulturområdet eventuelt i en fremtidig form som kulturskole. Til indledning er der gjort status over musikskolens nuværende aktiviteter. Desuden er der sat gang i et visionsarbejde, hvor der er sat fokus på ny målsætninger, mål og strategier til at nå frem til disse mål. Som en del af dette arbejde har musikskolen haft kontakt til og besøg på andre musikskoler på Sjælland, Fyn og i Jylland for ad denne vej at få føling med nye trends på området. På mødet vil musikskolens leder og formanden for musikskolens bestyrelse orientere om deres arbejde og forelægge deres nuværende tanker og visioner til drøftelse. Miljø- og kulturforvaltningen indstiller, at udvalget tager orienteringen til efterretning samt drøfter tanker og visioner for fremtidens musikskole og kulturskole for alle børn i Kerteminde Kommune. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 285: 286. Ny Kulturstrategi Region Syddanmark sagsnr Region Syddanmark har udsendt sin Kulturstrategi for perioden Målsætningen er, at regionsrådets kulturstrategi skal bidrage til at skabe regional udvikling og vækst og styrke regionens synlighed og attraktivitet. Strategien skal understøtte den regionale udviklingsplan og de initiativer, der arbejdes med her.

5 side 5 Region Syddanmark vil arbejde for at støtte og videreudvikle en rig og kreativ kultur- og oplevelsesregion, som gør Syddanmark til et attraktivt område at uddanne sig i, arbejde i, bo i og besøge. Region Syddanmark fokuserer på følgende tematiske kultursatsninger i strategien : Kultur og Historie Kultur og Natur Kultur og Design Kultur og Oplevelser De tematiske indsatser skal bidrage til vækst og udvikling i områder Fyn, Trekantområdet, Sydvestjylland og Sønderjylland. Projekter skal dække mindst ét af de geografiske områder, men kan involvere flere områder og hele regionen. Der er afsat 7 millioner kr. årligt til kulturprojekter, hvoraf de 2 millioner er reserveret projekter, som vurderes at have betydning for hele regionen. En ansøgning til de regionale kulturmidler skal leve op til følgende forudsætninger: 1. Hvert af de fire områdeinitiativer aftaler 1-2 temaer for de kommende 4 års udviklingsprojekter. Der tages udgangspunkt i de temaer, der svarer til det enkelte områdes styrke og egenart. 2. I dialog med Region Syddanmark initierer kommunerne i hvert områdeinitiativ udviklingen af et kulturprojekt inden for de valgte temaer. Områderne kan samarbejde, hvis det medfører større effekt. 3. Et projekt kan være op til 4-årigt og omfatte flere mindre tematisk sammenhængende delprojekter. 4. Et område kan højst indsende én ansøgning til en ansøgningsrunde. Regionen indkalder ansøgninger årligt, såfremt der er frie midler. 5. Områdets ansøgning om regionale kulturmidler skal have opbakning fra områdets kommuner. 6. Projekterne bidrager til de 7 punkter, der nævnes i kulturstrategien, og som kan ses i fremsendte retningslinjer for ansøgning til Kulturpuljen. Miljø- og Kulturforvaltningen indstiller, at udvalget tager orienteringen til efterretning. Bilag: Kulturstrategi Region Syddanmark Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 286:

6 side Kultur Region Fyn - Kultur og natur i bevægelse G01 sagsnr Kultur og natur i bevægelse historien undervejs Kulturregion Fyn har fremsendt ansøgning om tilskud fra kulturpuljen i Region Syddanmark. Med projektet Kultur og natur i bevægelse historien undervejs fokuserer Kulturregion Fyn på den mangfoldige natur og kulturhistorie, der findes på Fyn og øerne. Kulturregion Fyn vil med projektet sætte spot på hvordan naturen og kulturhistorien kan støtte op om den fynske identitet. Kulturregion Fyn arbejder med forskellige metoder og kanaler til at fynboerne bliver bekendt med lokalhistorien. Samtidig anvender vi dele af naturens univers til at skabe nye oplevelser. Projektet består af delprojekter, der hver på sin måde formidler kultur og natur. Overordnet handler projektet om at give anledning til at bevæge sig på tværs af Fyn og den øvrige del af regionen. Bevægelsen tager afsæt i et tema, hvortil der knyttes en række interessante kultur og natur elementer. Projektbeskrivelsen omfatter en beskrivelse af følgende: Kend dit kulturlandskab, Ruter, Events, Syddansk Musikfestival, Fynske sagn fortalt i nutiden, Oceaner af lyd. Som den overordnede ramme ses de tematiske ruter med overskriften Kend dit kulturlandskab, hvor de tre øvrige projekter skal ses som events der er med til at sætte fokus på ruternes temaer og i sig selv er med til at skabe opmærksomhed på den fynske natur og kulturarv. Ud over de tre nævnte events, skal der udvikles en række yderligere events, således Kulturregion Fyn får en event til hver rute hvorved eventen en gang årligt skal være med til at markedsføre de udviklede temabaserede ruter. Miljø- og Kulturforvaltningen indstiller, at udvalget tager ansøgningen til efterretning. Bilag: Ansøgning til Region Syddanmark.doc Bilag til ansøgning til Region Syddanmark (2).doc Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 287:

7 side Event- og begivenhedsstrategien i Kerteminde Kommune sagsnr Kerteminde Kommunes kultur- og fritidspolitik har gennem årene understøttet kulturarrangementer gennem dels tilskud dels underskudsgarantier til de foreninger, som har taget initiativ hertil. Hvor Kultur- og Fritidsudvalget i perioden fik ansøgninger om støtte til kulturarrangementer løbende, blev der fra 2010 indført 2 årlige ansøgningsrunder til puljen til kulturarrangementer. Denne pulje er siden suppleret med en eventpulje, hvorfra der kan ansøges om støtte til større kulturarrangementer eller events, som har så stor volumen, at de kan fungere som fyrtårne for Kerteminde Kommune og dermed kan bidrage til branding af Kerteminde Kommune. I 2012 er der desuden etableret en græsrodspulje, som kan søges af foreninger, grupper og enkeltpersoner, som har ønske om at igangsætte og udvikle initiativer, som kan bidrage til udvikling af fx udvikling af ferieaktiviteter samt landsbyinitiativer. Endelig er der i 2013, hvor Kerteminde kan fejre 600 års jubilæet for erhvervelse af købstadsrettigheder, etableret en pulje, som skal understøtte aktiviteter, som skal profilere Kerteminde i løbet af jubilæumsåret. På mødet vil der blive givet en orientering om strategier, kommissorier, vejledninger og markedsføring af de enkelte puljer samt hvilken effekt de kulturelle aktiviteter har rent oplevelsesøkonomisk og hvordan turisternes besøg i Kerteminde Kommune påvirker området økonomisk og beskæftigelsesmæssigt. Miljø- og Kulturforvaltningen indstiller, at udvalget tager orienteringen til efterretning. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 288: Udvalget ønsker ansøgningsfrister til Kultur- og eventpuljer justeret.

8 side Meddelelser og orientering G01 sagsnr Billedkunstneren nr. 3, september Viggo Salting tegninger. 3. Sceneliv nr Brochurer Cafe Time Out. Kultur- og fritidsudvalgs møde punkt 289:

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 18.06.2008 kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 106. Meddelelser og orientering... 3 107. Budget 2009 prioritering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 05.11.2012 kl. 16:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 290. Ansøgninger fra Jubilæumskomiteen... 3 291. Oprettelse af den

Læs mere

Kultur -- / Handlingsplan Kultur --

Kultur -- / Handlingsplan Kultur -- Kultur -- / Handlingsplan 2018-2019 s.3 s.4 Forord En spændende region -- / Udgivelse: Region Syddanmark Damhaven 12, 7100 Vejle -- / Design & produktion: Mediegruppen as -- / Forsidefoto: Hyldager Fotografi

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE

KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE KULTURSTRATEGI FOR FREDENSBORG KOMMUNE INDLEDNING Et varieret og aktivt kulturliv spiller en vigtig rolle i visionen om, at skal være et attraktivt sted at bo med unikke og forskelligartede bysamfund og

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:00 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 18.08.2010 kl. 16:00 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 26. Meddelelser og orientering... 3 27. Fritidspas... 3 28. Budget 2011... 4 29.

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 07.01.2009 kl. 16:00 Mødested: Kerteminde-hallen, mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog under pkt. 168, 169, 176. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019.

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019. Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for tilskud gældende pr. 1. januar 2019. Indhold Baggrund...2 Prioriterede fokusområder, som du skal forholde dig til i ansøgningen...3

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Ønsker drift

KERTEMINDE KOMMUNE. Ønsker drift KERTEMINDE KOMMUNE Ønsker drift Budget 2016-2019 Indhold UDD.01 Fyns 11. Musikskole... 2 KF.EBT.01 Tilskud Kerteminde Revyen... 4 EUV.01 Lokale udviklingsplaner for landsbyerne i Kerteminde Kommune udarbejdelse

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.04.2011 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 130. Budgetopfølgning 1-2011 - Kultur- og Fritidsudvalgets område...

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Maj 2012 NYT UDKAST TIL. Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde. Initiativ Aktiviteter / indhold. Evaluering.

Maj 2012 NYT UDKAST TIL. Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde. Initiativ Aktiviteter / indhold. Evaluering. Maj 2012 NYT UDKAST TIL Handlingsplaner for kultur- og fritidspolitikken Indsatsområde 1 Initiativ Aktiviteter / indhold Evaluering Frivillighedsdatabase Markedsføring/ aktivitetskalender Database, hvor

Læs mere

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498

Status pr. 26 08 2014 J. nr. 14/25498 Kulturpuljen juni 214 ansøgninger Status pr. 26 8 214 1 Fyn Historie, Natur, Oplevelser 14/22267 Syddansk Universitet, H.C. Andersen Centret, Campusvej 55, 523 Odense M kontaktperson: I s Hjulspor på Fyn

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGETT. den i Borgmesterens Mødelokale

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGETT. den i Borgmesterens Mødelokale REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGETT den 12.01.2010 i Borgmesterens Mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Kultur & Fritidsudvalgets møder i 2010... 4 3 Valg af næstformand for Kultur

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 17.03.2010 kl. 15:30 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 10. Projektet Grib Chancen - til et lettere liv... 3 11. Pensionisttilskud...

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 Sag nr. 3 Emne: Særlig pulje til kulturarrangementer 3 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til:

Læs mere

Dato 30. september Tid 17:00. Sted. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Mødelokale 0.

Dato 30. september Tid 17:00. Sted. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Mødelokale 0. Dagsorden Kulturelt Samråd 30-09-2010 Dato 30. september 2010 Tid 17:00 Sted. NB. Fraværende Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Mødelokale 0.27 ved Byrådssalen Tove Therp, Jens Porsborg

Læs mere

Åben Skole-samarbejde med foreninger 2019 og Rammer og vilkår for tilskud

Åben Skole-samarbejde med foreninger 2019 og Rammer og vilkår for tilskud Åben Skole-samarbejde med foreninger 2019 og 2020 Rammer og vilkår for tilskud INDHOLD Åben Skole-samarbejde med foreninger 2019 og 2020... 3 Formål.. 4 Hvad gives der tilskud til 4 Hvordan gives tilskud.

Læs mere

Puljebeskrivelse Pulje til kunst- og kulturskoleprojekter rettet mod børn, der ikke af sig selv opsøger kunst og kultur

Puljebeskrivelse Pulje til kunst- og kulturskoleprojekter rettet mod børn, der ikke af sig selv opsøger kunst og kultur Puljebeskrivelse Pulje til kunst- og kulturskoleprojekter rettet mod børn, der ikke af sig selv opsøger kunst og kultur Hvem uddeler tilskuddet Kulturstyrelsen uddeler midlerne på baggrund af en faglig

Læs mere

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen).

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling har den 19.11.2014 17.06.2015

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Rapport. om musikskolevirksomheden 2004

Rapport. om musikskolevirksomheden 2004 Rapport om musikskolevirksomheden 2004 Indhold 3 Indledning 4 Sæsonlængde 4 Organisationsform 5 Eleverne 5 Aldersfordeling 6 Instrumentfordeling 10 Ventelister 11 Sammenspil 12 Lokaler 12 Samarbejdet med

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje januar 2019 Indhold FØR DU SØGER 3 PULJENS FORMÅL 3 DET FORMELLE 3 ANSØGNINGS- OG SVARFRIST 3 HVEM KAN SØGE? 4 HVEM KAN IKKE SØGE? 4 HVAD KAN DER SØGES TIL? 4 HVAD

Læs mere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere

Kulturpulje 2016. Vejledning til ansøgere Kulturpulje 2016 Vejledning til ansøgere Indhold 1. Hvem kan søge Kulturpuljen 2016?... 2 2. Hvad kan man søge til?... 2 3. Hvad bliver projektet vurderet på?... 2 4. Økonomiske og tidsmæssige rammer for

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Resultataftale 2012 WEBUDGAVE HORSENS MUSIKSKOLE

Resultataftale 2012 WEBUDGAVE HORSENS MUSIKSKOLE Resultataftale 2012 HORSENS MUSIKSKOLE Indsatsområder 2012 Den levende by kunst, kultur og bevægelse i byrummet. Musikskolen vil arbejde med at øge sin synlighed bl.a. ved at lave flere arrangementer

Læs mere

Kultur- og fritidspolitik

Kultur- og fritidspolitik Kultur- og fritidspolitik Kultur- og Fritidsudvalget i har udformet et forslag til en kultur- og fritidspolitik, der skal sikre, at den enkelte borger får mulighed for at deltage, udfolde sig og præge

Læs mere

Resultataftale 2013 HORSENS MUSIKSKOLE

Resultataftale 2013 HORSENS MUSIKSKOLE Resultataftale 2013 HORSENS MUSIKSKOLE Indsatsområder 2013. Den levende by kunst, kultur og bevægelse i byrummet. Musikskolen har 44 højtuddannede musiklærere, som alle er meget kompetente på deres instrumenter.

Læs mere

Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018

Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018 Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018 Indledning Med Struer Kommunes kulturpolitik er der formuleret et klart politisk ønske om kulturel udvikling i bred forstand. Mål og visioner gør det imidlertid

Læs mere

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Byrådets møde den kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Byrådets møde den 25.06.2008 kl. 17:30 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 217. Anlægsbudget 2008. Budgetopfølgning i forbindelse med lovforslag vedrørende anlægssanktion...

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 26. oktober 2015 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: 209 Medlemmer: Afbud: Einer Lyduch, Brian Franklin, Elise Andersen, Frants

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 13.08.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 276. Budgetopfølgning 2-2012 - på Kultur- og Fritidsudvalgets område....

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Bilag til udviklingsplan Fakta om Faxe Musikskole

Bilag til udviklingsplan Fakta om Faxe Musikskole Bilag til udviklingsplan 2018-21 Fakta om Faxe Musikskole Faxe Musikskoles formål ifølge vedtægterne 2. Formål Musikskolen har til formål at udvikle og fremme elevernes musikalske evner og kundskaber gennem

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen

Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen Indhold Baggrund... 2 Principper som du skal forholde dig til i ansøgningen... 2 Generelle prioriteringer... 3 Når du skal søge tilskud... 3 Din ansøgningen skal indeholde... 4 Hvem kan søge om tilskud?...

Læs mere

Resultataftale 2011 Horsens Musikskole

Resultataftale 2011 Horsens Musikskole Resultataftale 2011 Horsens Musikskole Prisen som Årets Musikskolekommune 2010 overrækkes til Kulturudvalgsformanden. Plænen Tivoli juni 2010 Indsatsområder 2011. Creative Academy Musikskolen vil arbejde

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 06.05.2009 kl. 16:00 Mødested: Byrådssalen, Kerteminde rådhus Tilgår pressen side 2 Kaare Jørgensen deltog ikke i punkt 214-222 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Udskriv ansøgning. De frie kulturmidler

Udskriv ansøgning. De frie kulturmidler Gem en kopi Udskriv ansøgning,---..-"' ASSENS KOMMUNE Ansøgningen sendes til: Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritid@assens.dk Dato: 15. maj 2016 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AKTIVITETER

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 27.08.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus - stort mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 36. Sager og skrivelser til orientering...

Læs mere

Indstillingsskabelon for tiltrædelse af Kulturaftale for KulturMetropolØresund

Indstillingsskabelon for tiltrædelse af Kulturaftale for KulturMetropolØresund Indstillingsskabelon for tiltrædelse af Kulturaftale for KulturMetropolØresund Resume XX skal tage stilling til, om XX Kommune skal indgå i en 4-årig regional kulturaftale (KulturMetropolØresund) for 2012-2015,

Læs mere

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.

Vedtægter for. Hedensted Musikskole. (ændring fra: Musikskolen. Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted. Vedtægter for Hedensted Musikskole (ændring fra: Musikskolen Hedensted Kommune ) Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. Navn Hedensted Musikskole er en kommunal musikskole med

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 29 TORSDAG DEN 12. MARTS 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 12. marts 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder.

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Rødovre Musikskoles undervisning foregår mange steder, og undervisningsstederne er jævnt fordelt rent geografisk og dækker størstedelen

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:30 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 15.08.2007 kl. 16:30 Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 13. Meddelelser og orientering... 3 14. Hædring af ildsjæle m.m. i Kerteminde

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Onsdag den 16. maj 2018 Mødetidspunkt: 8:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Carsten Fuhr, Einer Lyduch,

Læs mere

Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning

Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning Vejledning om Pulje til indsatser i partnerskaber om at styrke anbragte børns undervisning Ansøgningsfrist: 14. november 2017, kl. 12.00 Indhold 1. Generel information om puljen... 3 1.1. Puljens baggrund

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 40.38

Kultur- og Fritidsudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 40.38 Bevillingsområde 40.38 Kulturel virksomhed 1. Beskrivelse af opgaver Området omfatter: Musik (musikundervisning m.m.). (Musikteater Baltoppen, Skovlunde Kulturhus/Kulturhus Måløv, Ungdomshuset Vognporten

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden:

Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: Referat fra mødet i Kultur og fritidsudvalget den 28. februar 2006 i Farsø: Dagsorden: 1. Struktur for Vesthimmerlands Kulturskole. 2. Struktur for Vesthimmerlands Biblioteksvæsen. 3. Igangsættelse af

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 44 ONSDAG DEN 11. NOVEMBER 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 11. november 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut. Til

Læs mere

Forslag til. Folkeoplysningspolitik

Forslag til. Folkeoplysningspolitik Forslag til Kerteminde Kommune 231111 2011-19114 1440-29400 1 Vision, værdier og målsætninger for folkeoplysningsområdet i Kerteminde Kommune 2 Indledning Aktiviteterne inden for fritidslivet opstår i

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Kulturelt Samråd, Viborg Kommune. Foreningen har hjemsted i Viborg Kommune, med adresse i Kulturforvaltningen. 2.

Læs mere

Kulturelle tilskud. Rammer og vilkår - retningslinjer for tilskud

Kulturelle tilskud. Rammer og vilkår - retningslinjer for tilskud Kulturelle tilskud Rammer og vilkår - retningslinjer for tilskud Kulturelle tilskud rammer og vilkår Rudersdal Kommune har formuleret en frivillighedspolitik, der har til formål at styrke, synliggøre og

Læs mere

ERHVERVS- OG UDVIKLINGS- UDVALGET

ERHVERVS- OG UDVIKLINGS- UDVALGET ERHVERVS- OG UDVIKLINGS- UDVALGET (side 80-91) 80 Erhvervs- og udviklingsudvalget Jf. vedtægten for styrelsen af de kommunale anliggender i Nordfyns Kommune varetager udvalget den umiddelbare forvaltning

Læs mere

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 07.01.2008 kl. 16:00 Langeskov Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 105. Sager og skrivelser til orientering.... 3 106. Kommissorium for

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur- og Fritidspolitik Nordfyns Kommune Revideret den 15. august 2014 Dokument nr. 480-2014-852344 Sags nr. 480-2013-36230 Indhold FORORD... 2 INDLEDNING... 3 VISIONEN... 4 VÆRDIER... 5 NORDFYNS KOMMUNE

Læs mere

Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af Kulturskolen

Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af Kulturskolen Punkt 3. Drøftelse af Budget 2019: Temadrøftelse af Kulturskolen 2017-058284 Skoleforvaltningen indstiller, at orienteres, drøfter og tilkendegiver i hvilket omfang, konklusionerne skal indgå i det videre

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15.

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Møde nr. 12 Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A),

Læs mere

Retningslinjer. For Kulturens Udviklingspulje pr

Retningslinjer. For Kulturens Udviklingspulje pr Retningslinjer For Kulturens Udviklingspulje pr. 1.1.2019 1 Indhold Før du søger... 3 Puljens formål... 3 Det formelle... 3 Ansøgnings- og svarfrist... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvem kan ikke søge?... 3 Hvad

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 12 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 6. juni 2006 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Lene Christiansen Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2006.

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME Til bevillingsramme Kulturel virksomhed er der i budget 2019 afsat 24,4 mio. kr.

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME Til bevillingsramme Kulturel virksomhed er der i budget 2019 afsat 24,4 mio. kr. Bevillingsramme 40.38 Kulturel virksomhed Ansvarligt udvalg Kultur- og Fritidsudvalget Sammendrag Til bevillingsramme 40.38 Kulturel virksomhed er der i budget 2019 afsat 24,4 mio. kr. Dertil skal tillægges

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Referat af ekstraordinært møde Fredag den 21. september 2007 kl. 15:30 i Biblioteket Medlemmer: Lone Rytter Holm (A) Brian Hemmingsen (A) Hanne Iversen (A) Anne Marie Lyduch

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME 40.38

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME 40.38 Bevillingsramme 40.38 Kulturel virksomhed Ansvarligt udvalg Kultur- og Fritidsudvalget Beskrivelse af opgaver Bevillingsrammen området omfatter: Musik (musikundervisning m.m.). (Musikteater Baltoppen,

Læs mere

18. Kulturpulje 2015 Åbent

18. Kulturpulje 2015 Åbent 18. Kulturpulje 2015 Åbent Forretningsudvalget 2521842 Brevid: Resume Kulturpuljen 2015 har modtaget 27 ansøgninger, som tilsammen har søgt om ca. 9,4 mio. kr. Der indstilles 12 projekter til tilskud,

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 31. august 2015 Tid 11:00 Sted Feyersgate 7, Larvik NB. Fraværende Bjarne Kvist, Ole Rørbæk Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand

Læs mere

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 GULDBORGSUND KOMMUNE MAJ 2018 SIDE 2/5 INDHOLDSFORTEGNELSE Om Kulturpuljen 3 Hvem kan søge? 3 Hvad kan man søge om tilskud til? 3 Hvad kan

Læs mere

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.

MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR. REFERAT MØDE I: Tårnby Musikskoles bestyrelse DATO: 03.05.2017 MØDESTED: Kulturzonen KLOKKEN: 16.30 EMNE: Bestyrelsesmøde SAGSNR.: 15/34483 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: Vibeke Rasmussen (formand), Paw Karslund,

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

URU (1. beh.) URU (ændr.) Samlet sag 14/25496

URU (1. beh.) URU (ændr.) Samlet sag 14/25496 1 Trekantområdet Oplevelser og design 14/22260 Trekantområdet Danmark, Kolding Åpark 1, 2. t.v., 6000 Kolding kontaktperson: Karsten Rimmer Larsen krl@trekantomra adet.dk Trekantområdets Festuge 2015 Området

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 264. Budget 2013-2016... 3 265. Kerteminde Jollehavn - Ansøgning

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Brian Franklin, Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune SAMARBEJDSAFTALE Ringkøbing-Skjern Kommune 1 1. Indledning: Ringkøbing-Skjern kommune og Frivilligcenter Ringkøbing-Skjern ønsker med denne samarbejdsaftale at sikre et godt og nært samarbejde, byggende

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 24. november 2016 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Afbud: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen,

Læs mere

NOTAT. Kultur og Fritidscenter. 4. oktober 2011. Kulturaftale for KulturMetropolØresund

NOTAT. Kultur og Fritidscenter. 4. oktober 2011. Kulturaftale for KulturMetropolØresund Kultur og Fritidscenter NOTAT 4. oktober 2011 Sagsbehandler: John Romlund Telefon: 43 57 71 10 Email: jrk@ishoj.dk Journal eller CPR-nummer: 201101872 Dokument 1 - jrk Kulturaftale for KulturMetropolØresund

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 11. december 2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: 215, Mødelokale Medlemmer: Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants Nielsen,

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Sundhedsudvalgets møde den 8. februar 2007 Kl. 16.30 Mødelokale 2 v. Kultur og Fritid Tilgår pressen Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering af Sundhedsudvalget

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Cafeen på Hessel Indholdsfortegnelse 103. Aars Tennisklub - Ansøgning om tilskud til afholdelse af DM for veteraner i 2013

Læs mere

Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015

Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015 Samrådet for Musikskoler på Fyn v/ formand Anders Richard Pedersen arp@nyborg.dk Tlf. 21 335 206 Støtte til videreførelse af Fyns 11. Musikskole Marts 2015 Den lokale medfinansiering, som Fyns 11. Musikskole

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse

Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse Vedtægter for Unge- og Kulturcentret i Halsnæs Kommune Musikskolen Ungdomsskole 10. klasse Børn, Unge og Læring juni 2019 Indhold Kapitel 1 - Unge- og Kulturcentrets bestyrelser 3 Kapitel 2 - Ungdomsskolebestyrelsen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Social- og Seniorudvalget Referat fra ordinært møde Møde den 25. oktober Onsdag 25.10.2017 kl. 15:15 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Orientering om Omsorgscentret Breelteparkens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Referat. Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft

Referat. Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft Referat Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Udvalgsmøde PUK Tirsdag den 13. juni 2017 Kl. 13:00 ÛBERWERKE Adelgade 60, 8400 Ebeltoft Medlemmer Kirstine Bille (F) Ole Bjerregaard (V) Rønnaug Engstad

Læs mere

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole www.aalborgkulturskole.dk 1) Indledning 2) Ansættelsesudvalg 3) Tidsplan 4) Aalborg Kommunale Skolevæsen 5) Præsentation af Aalborg Kulturskole 6)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017

Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Ballerup Kommune Rådhuset, Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Ballerup Kommune har fremsendt en ansøgning om tilskud fra puljen til inklusion 2017: Projektnummer: 139666

Læs mere

Assens Kommune Rådhuset, Rådhus Allé Assens. Tilskud fra puljen til inklusion maj 2017 Sags nr.:

Assens Kommune Rådhuset, Rådhus Allé Assens. Tilskud fra puljen til inklusion maj 2017 Sags nr.: Assens Kommune Rådhuset, Rådhus Allé 5 5610 Assens Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf: 3392 5000 Fax:3392 5567 www.uvm.dk Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Assens Kommune har fremsendt en

Læs mere

Albertslund Kommune Rådhuset, Nordmarks Alle Albertslund Tilskud fra puljen til inklusion 2017

Albertslund Kommune Rådhuset, Nordmarks Alle Albertslund Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Albertslund Kommune Rådhuset, Nordmarks Alle 2 2620 Albertslund Tilskud fra puljen til inklusion 2017 Albertslund Kommune har fremsendt en ansøgning om tilskud fra puljen til inklusion 2017: Projektnummer:

Læs mere