Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reportage sponsorer. DM3 i Næstved."

Transkript

1 Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt. Fredag gik med træning og finde det rigtige setup om til en bane, der generere meget greb, når solen bager ned på asfalten. Især lastbilerne får problemer, når der kommer for meget greb. Der var deltagere i alle klasserne og igen var GT klassen den største med 33 kørere. En succes er klassen blevet meget hurtigst. Det er selvfølgelig gået ud over især lastbil klassen. Nitro klasserne. Med 6 deltagere i 1/ mm var det givet på forhånd at alle ville køre med i finalen. Martin Lissau og Martin N.O.Hansen bruger DM afdelingerne til træning før EM for klassen senere i år. Martin Lissau kunne sætte pole, og så ganske overlegen ud, men i finalen måtte han udgå fra første pladsen med strømproblemer. Ledningen fra batteriet til servo var slidt i stykker. 68 omgange blev det til. Claus Ryeskov kørte en meget sikker sejr hjem, han vandt med 15 omgange ned til Martin N.O. Hansen. En ny mand i klassen kom ind på 3.pladsen. Thomas Larsen fra Aalborg fik en god debut.

2 I 1/8 var der lige 10 deltagere, så alle var også her sikret deltagelse i finalen. Søren Jørgensen tog pole, men kunne ikke omsætte denne placering til sejr i finalen. Han kørte kun 15 min., så måtte han udgå. Vinder blev Henrik Christensen fra Aalborg foran Søren Pedersen og Michael Vesterborg, der havde debut i klassen. Han har trænet en del på Odense banen, og gjort sig en masse erfaringer med bilen, det fik han belønning for denne søndag.

3 Truck 1/6. Klassen er nede på 9 deltagere. Jævnbyrdigheden er fin mellem kørere i toppen, men der er stor forskel i fart mellem top og bund. Det var kamp om pole mellem Ole Jakobsen, Rasmus Nørgaard og Jack Jensen. Det er Jacks hjemmebane, men alligevel kunne Rasmus tage pole. Derved et point til ham ekstra i kampen om mesterskabet. Alle skulle køre med i finalen og den blev spændende. Starten blev udsat, idet Jack Jensen havde problemer, så da starten fik for finalen måtte han starte sidst. Rasmus kunne tage fronten, men han fik problemer og måtte gå i pit. Så efter lidt uro i rækkerne kunne Michael Merrild pludselig se sig selv i front af løbet. Han havde ikke trænet om lørdagen, men havde et fint setup, der gjorde at hans bil ikke væltede. Jens Otto Frederiksen kæmpede en overgang med Allan Christensen. Men Jens Ottos lastbil væltede flere gange. Ole Jakobsen måtte trække sig ud af løbet efter 8 min. Allan måtte udgå efter 20 min. Rasmus havde fået fart i bilen efter pit besøget og kom hurtigt op til Jens Otto og placerede ham uden problemer. Til slut blev det rigtig spændende, idet Michael lavede fejl i slutfasen, og Rasmus kom rigtig tæt på. Han manglede dog 10 sekunder. De tre første var alle på omgangshøjde. De kørte 77 omgange. Michael Merrild vandt foran Rasmus og med Jens Otto Frederiksen på 3.pladsen. Rasmus fører nu mesterskabet foran Ole og Jens Otto.

4 1/5 Touringcar. Klassen havde 12 deltagere så 2 skulle sies fra i semifinalen. Det blev Thomas Hjeresen og Jakob Lund, der måtte se finalen i deres klasse fra tilskuer pladserne. De kunne dog glædes over en usædvanlig spændende finale med en afslutning, hvor der kun var 3/10 sekund mellem nr.1 og nr. 2. Unge Nicolai Lindegaard havde taget pole. Hans bil så godt ud på banen, og han lignende lige fra lørdag morgen en gut, der bare blive vinde 3.afdeling. Martin Lissau, Kenneth Madsen og Michael Johnsen var de sidste 3, der kørte sig direkte i finalen. Nicolai Petersen kom bedst ud af semifinalen. Han vandt foran Michael Præst og Brian Wibe.

5 Polemand Nicolai Lindegaard. I finalen stak Lindegaard afsted. Desværre blev glæden godt. En mekaniker for Ole Hansen satte Oles bil ud på banen lige i det øjeblik Nicolai kom blæsende. Bilen kom ikke til at køre godt efter det uheld, og Lindegaard trak sig ud af løbet efter 10 min. Ole Hansen var udgået efter 6 min. I front kunne Martin Lissau og Michael Præst slås om første pladsen. Gennem hele finalen skyggede Præst Lissau banen rundt. På intet tidspunkt var afstanden mere end 1.sek. Michael Johnsen lå hele tiden nogle sekunder efter. Klar til at tage over, hvis de to kamphaner ville lave fejl. Nicolai Petersen lå igen lidt efter Johnsen. Der blev kørt race af fineste art af Præst og Lissau. Omgang efter omgang lå de og kæmpede. En bremsefejl ville koste dyrt. Ville de have benzin nok til alle 30 min.? Flere har kørt tør på banen gennem årene. Michael Johnsen kørte nok hans bedst løb i år, men kunne ikke komme helt op. Han manglede 6 sekunder da de 30 min. var gået. I front ventede alle et mega angreb fra Præst på Lissau, men det kom ikke rigtigt. Efter årets bedste finale måske det bedst i flere år var afstanden mellem Lissau og Præst kun 3/10 sek. til Martin fordel.

6 Kenneth måtte udgå efter 24 min. Jon Chr. Brun kørte hele finalen med en forstuvet hånd, efter en bil havde ramt ham tidligere på dagen, da Jon var påsætter. 1/5 GT. Efter de to første afdelinger har flere kørere skilt sig ud fra de andre i klassen. Det er Heinrich Weizer, Søren Jeppesen, Thomas Krog og Thomas Mortensen. Derfor var det spændende om de kunne holde formen, eller om andre havde fundet farten i deres biler. Vejret var perfekt til race, måske endda lidt for varmt, da flere kørere klagede om at deres dæk blev for varme, og dermed blev bilen svær at få rundt på banen. Mange havde problemer med en bil, der styrede for meget. Nicolai Andersson er kommet godt igang iår.

7 Der var kamp mellem de 4 om pole. Der var en lang række kørere, der stillede til start med medium bund og Mini body. De så godt ud, og om fredagen var de med til at sætte farten. Søren Jeppesen havde store problemer med dæk og motor hele fredagen. Om lørdagen hvor solen ikke skinnede så meget, var Thomas Mortensen flyvende. Hans HARM masser godt til en bane med masser af greb. Med 33 kørere til start skulle der køres ¼ finaler. Thomas Horndrup har før vist at han kan køre stærkt, men denne søndag kom han ikke videre fra ¼ finalerne. "Hvad gør vi nu - lille du, spørger Heinrich" I semifinalerne blev så gode kørere som Daniel Bjerg, Johnny Hansen, Anders Duelund og Ole Jakobsen sies fra. Daniel Bjerg kørte en kort FG Porsche. Den såud til at være meget svært at, og Daniel Bjerg har hvis rygterne taler sandt bestil en medium bund til næste løb. Johnny og Anders kørte begge med Mini medium bund. Ole har sikkert lidt problemer med at omstille sig fra klasse til klasse. Han kører jo også truck. Pierre Michaelsen leverede også denne søndag en fin indsats, han kørte sig i finalen. Martin Lave kunne vinde sin semifinale og kom med i finalen. Han er mega hurtig, men laver lidt for mange fejl. Nicolai Andersen måtte også en tur i semifinalen, men kørte sig videre til finalen. Rene Halle har haft lidt svært ved at komme i gang i år, men denne gang havde han fundet farten fra sidste år og var med i finalen. Direkte i finalen var Søren Jeppesen(3), Thomas Krog(4) og Heinrich Weizer(2) og Thomas Mortensen i pole.

8 Finalen fik en dramatisk start. Søren Jeppesen startede langsomt, og Thomas Krog banker op i ham. Begge ryger ned i feltet bagest. I front kan Thomas Mortensen hamre af sted. Men han får problemer og "taber" sin pinion. Heinrich Weizer fører i ca. 10.min.indtil et sammenstød mellem ham og Martin Lava sætter Weizer "ud i mørket". Så lige pludselig kan Martin Lava se sig selv ligge i front. Søren Jeppesen er kørt op gennem feltet og trukken Thomas Krog med sig. Lava kæmper det bedste han har lært, men Søren Jeppesen kan tage fronten, og det hele ligner en sejr til fynboen. Han værste konkurrent Heinrich er ude af kampen. Men med godt 6 min. er festen slut for Søren. Han havde brugt for meget brændstof og han må forlade løbet fra første pladsen. Desværre har han også prøvet det i truck klassen sidste år. Det gav plads til andre. Thomas Krog lå med 5 min. tilbage på første pladsen. Ville han kunne vinde sig første DM løb? Ja, han passede på bilen de sidste minutter, og kunne vinde foran Thomas Mortensen, der kom godt igen efter pit stoppet i starten af finalen. Nicolai Andersen kom ind på 3.pladsen. God finale til Michael B. Sørensen, der kørte stødt og roligt gennem hele finalen og fik en 4.plads ud af det.

9 Kampen for mesterskabet er mega tæt. Thomas Mortensen har taget føringen, men mon ikke Heinrich og Søren er gået i træning, de må være sultne efter en mager weekend. Thomas Krog er altid top forberedt, så ham skal vi også kikke godt efter. De to første biler var lange versioner, mens de to næste med medium bunde. Vinder tid: Thomas Krog Martin Lissau Michael Merrild Henrik Christensen Claus Ryeskov Næste løb er i Vejle i August måned.

10 jofr juni 2010.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend.

Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend. Large Scale DM1. Odense RC Minirace lagde anlæg til årets første afdeling af DM for Large Scale og nitro biler. Tidspunktet er måske lidt forkert valgt, idet denne første weekend i maj er store konfirmations

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Odense Cyklebane. Søndag den 30. november 2014. DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb.

Odense Cyklebane. Søndag den 30. november 2014. DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb. Odense Cyklebane Søndag den 30. november 2014 DM elite 4000 meter holdforfølgelsesløb DM junior Scratch DM junior pointløb. Børne omnium for U11 U 13 U 15. 1. 12.30 tidskørsel - 4000 meter holdforfølgelsesløb

Læs mere

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14 Danmarksmesterskab International 5-kegle b ka.5 Int le -keg Danm ark s me st er s 22.-23. marts 2014 DM 5-kegle IKAST BI L 2013/14 K RD LUB LA Tjen penge til din klub! Som medlem af Club Søgaard får din

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3 24. juni 2008-12. årgang nr. 3 DM VM for par i Hårby 166 spillere Lørdag den 21. juni var der VM for par i Hårby, og igen i år med handicapregler. Det foregik på Hårby Krolfklubs baner ved ældrecentret

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016

Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Officialliste for NYSUMBANEN fredag den 29/4 2016 Dommer: Løbsleder: Finn Knudsen 17.00 Løbsleder ass: Anitta Jensen 17.00 Licens kontrol: Maja Jacobsen 17.00 Licens kontrol: Julie Hjort 17.00 Teknisk

Læs mere

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST Klubmesterskaber 2014-2015 UNGDOM OG MOTIONIST LØRDAG den 21. Marts 2015 Kl. 10:00 til ca. 17:30 bemærk ændret tid Spisning ca. kl. 18 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

MTB VinterCup , prolog

MTB VinterCup , prolog A. U18 1 Daniel Alø Berthelsen / Slagels 00:17:43 00:18:15 00:35:58 2 Martin Wiil / Slagelse MTB 00:18:32 00:19:14 00:37:47 3 Niklas Larsen / Slagelse CR 00:19:59 00:20:27 00:40:27 4 Frederik Irgens Jensen

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 3 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus,, Odense og København Fredag d. 9. juni 2017 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Velkommen til. DM omnium U19, Derny- Pace og U17 Parløb. I Ballerup Super Arena torsdag 04. december 2014. kl: 18.30-22.00

Velkommen til. DM omnium U19, Derny- Pace og U17 Parløb. I Ballerup Super Arena torsdag 04. december 2014. kl: 18.30-22.00 Velkommen til DM omnium U19, Derny- Pace og U17 I Ballerup Super Arena torsdag 0 kl: 18.30-22.00 Løbsdag: torsdag 0 kl: 18.30-22.00 Kl: 18.30 1. Start DM Omnium U-19 DM Omnium U19. 1.afdeling Omgang på

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

R E S U L T A T L I S T E

R E S U L T A T L I S T E F.A.S. Geværterrænskydning Søndag den 24. marts 2002 (revideret maj 2002) RIF & Hillerød s skytteforeninger siger tak for det pæne fremmøde Patronpræmie 500 stk. Norma Diamond Line Fält Den heldige vinder

Læs mere

Referat af DU-møde den 6. januar 2017

Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Brøndby den 22. januar 2017 Journalnummer 1046-17-mcn Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Fredag den 6. januar 2017 kl. 15.00 i Skjern Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Stævne: Hjørring Park Vendia Swim Cup 2017 Dato: Fredag 28. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17: Officialsmøde: 16:00

Stævne: Hjørring Park Vendia Swim Cup 2017 Dato: Fredag 28. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17: Officialsmøde: 16:00 Dato: Fredag. april 2017 Version 1 Stævnestart: 17:00 24-04-2017 Officialsmøde: 16:00 Stævneledelse Lars Rasmussen Overdommere Startere Henrik Jørgensen Speaker Steen Hansen Sekretariat Bo Christensen

Læs mere

Niels Fredborgs Æresløb

Niels Fredborgs Æresløb Aarhus Cyklebane Præsenterer Niels Fredborgs Æresløb Aarhus By s Grand Prix Fredag d. 6. juli 2018 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Niels Fredborgs

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskab

Jysk-Fynsk Mesterskab Aarhus Cyklebane Præsenterer Jysk-Fynsk Mesterskab Fredag d. 24. maj 2019 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Provins

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

KLUBMESTERSKABET 06. Betaling via girokort som tilsendes enten via mail eller post.

KLUBMESTERSKABET 06. Betaling via girokort som tilsendes enten via mail eller post. KLUBMESTERSKABET 06 INFO OG TERMINER: Betaling via girokort som tilsendes enten via mail eller post. Deltagere i Klubmesterskabet kan reservere 2 timer pr. person i mesterskabsperioden. Må kun benyttes

Læs mere

Jutlander Bank Arena

Jutlander Bank Arena KAMPPROGRAM AALBORG HÅNDBOLD - TMS RINGSTED Jutlander Bank Arena Lørdag 16. februar 2019 kl. 16.00 MATCHPARTNER: BOLDPARTNER: STILLINGEN Sjællandsk besøg i Jutlander Bank Arena Lørdag inviterer vi igen

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: dato: 25. oktober 2018

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: dato: 25. oktober 2018 MEN'S SECTION Torsdagsturnering stilling Seneste ledag nr: 30 dato: 25. oktober note: Stableford (Superscore) Socrates Spisning Generalfors. Men's Section BGK Seneste Stableford Skoven Sletten, Par = 71

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 Version: 10/05/2008 7 404 Magnus Nielsen Esbjerg Cykel Ring 1996 Ungdom 00:25:01 00:25:01 8 401 Rasmus Beck Knudsen Esbjerg Cykel Ring 1997 Ungdom

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning MEN'S SECTION Torsdagsturnering - stilling Seneste ledag - nr: 7 - dato: 23. maj - note: - Socrates - Spisning Seneste Sletten - Ådalen, Par = 69 Ådalen - Skoven, Par = 70 stableford score 29,8 stableford

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER Bowling Turnerings- og spilleregler 1 Der skal skiftes til anerkendt bowlingsko, og i øvrigt skal enhver hal s ordensregler følges. 2 Der skal

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

FTZ Rally Roskilde. Søndag den 23. september 2018 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G ***

FTZ Rally Roskilde. Søndag den 23. september 2018 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G *** KR1 - Gadebil - for begyndere - frie dæk - Klubrally 8 Kasper Falster Hansen 093 88082 Grundl Toyota KR1 01=03:37 02=03:45 03=03:48 04=04:06 29:15 Annika Helene Christiansen 90054 Corolla GT 05=03:36 06=03:20

Læs mere

DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail.

DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail. DRENGE Version : 10. April 2014 U6 DRENGE (2009) U7 DRENGE (2008) Træner Jacob Søe Lundgaard Gøgeurtvej 22 25 58 70 25 Lundgaard14@gmail.com U8 DRENGE (2007) Træner Anders Jørgensen Store Tingbakke 109

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Danske mesterskaber 2017 10 Ball Mænd 1. Andreas Madsen Herlev Pool Club 2. Bahram Lotfy Herlev Pool Club 3. Andreas S. Bønnelykke Herlev Pool Club 3. Jesper Schmidt Dans Pool Hall 8- Ball Mænd 1. Kasper

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport 01 SS1 DLG Skørring 1 Brian Rasmussen Gert B. Pedersen KR7 1 1 01:07 4 Jonas Bjerregaard Gad Bjarke Gad KR7 2 2 01:08 00:01 00:01 9 Henrik Vestergaard Søren Lind Andersen KR7 3 3 01:09 00:02 00:01 8 Jess

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Klubmesterskaber 2008

Klubmesterskaber 2008 Klubmesterskaber 2008 Version 1 www.vi39.dk/badminton/badminton.htm 1 www.vi39.dk/badminton/badminton.htm www.vi39.dk/badminton/badminton.htm Badmintonafdelingen byder herved velkommen til Seniormesterskaberne

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. Gert Franks Æresløb. Fredag d. 22. september 2017 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. Gert Franks Æresløb. Fredag d. 22. september 2017 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer Gert Franks Æresløb Fredag d. 22. september 2017 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Gert Franks Æresløb 2018 Gert Frank

Læs mere

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Udvalget for professionel håndbold Divisionsforeningen Brøndby, den 29. maj 2017 Journalnummer 1124-17-mcn Nyhedsbrev maj 2017 Kære

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

DM 15M PISTOL MARTS 2015

DM 15M PISTOL MARTS 2015 Side af 9 6- DM 5M PISTOL 0.-. MARTS Tilmeldinger for DGI Midt- & Vestsjælland Skytte Navn Forening KlasseProgram Klasse Dato Tid Bane FH 0806 Therese Pulawska 7-: Slagelse 0-7:00 8 0806 Therese Pulawska

Læs mere

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST

Klubmesterskaber 2012 UNGDOM OG M OTIONIST Klubm esterskaber 2011-2012 UNGDOM OG M OTIONIST LØRDAG den 24. MARTS 2012 Kl. 9:00 til ca. 18:00 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige klubmester indenfor de forskellige

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

Danske mesterskaber 2015

Danske mesterskaber 2015 Danske mesterskaber 2015 10 Ball Mænd Osted BK 05-12-2015 1. Daniel Kandi ABK 31 2. Kasper Kristoffersen Ikast BK 3. Martin Brackenbury Randers Pool Club 3. Bahram Lotfy Herlev IF Pool Club 8- Ball Mænd

Læs mere

DM BANE 2015 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER. TIDSKØRSLER - 500 METER - 750 METER Pointløb. forfølgelsesløb

DM BANE 2015 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER. TIDSKØRSLER - 500 METER - 750 METER Pointløb. forfølgelsesløb DM BANE 215 MASTER ODENSE 24. - 25. OKTOBER Lørdag TIDSKØRSLER - 5 METER - 75 METER Pointløb Søndag Sprint forfølgelsesløb Master - DM weekend 215 program - Lørdag 13: opvarmning 13:3 H7 - H6-5 meter på

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

RESULTATLISTE Hillerød Pistolstævne 2016

RESULTATLISTE Hillerød Pistolstævne 2016 07-02-2016 13:24:59 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Hillerød Pistolstævne 2016 Standardpistol, 15m. - Klasse Børn 1 121284 Johanne Steinmann 18-019 Søborg SG&I 232/76 Standardpistol, 15m. - Klasse UNG

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere