Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.:"

Transkript

1 Referat fra SOSU LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referent: Merete Frank Christensen Tilstede Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Gitte Møller Petersen, Mette Lindelof, Katrine Harrekilde, Jane Lind Bentson, Rikke Hansen, Vibeke Z. Andersen, Pia Røn Larsen, Pia Påske, Charlotte Sørensen, Lars Thaarbøl, Mai- Britt Buur, Jane Nielsen, Anne Demant, Doris Faurskov, Anette Larsen, Tina Rosenkjær, Helle Kok. 1. LUP, den generelle del af LUP en og Valgfagskataloget /Ditte Grostøl og Lone Rasmussen. Den generelle del af LUP en er tilrettet de nye bekendtgørelser. Skabelonen og overskrifter er de samme. Bilag 1 og Bilag 2. Evt. lovgrundlag: Erhvervsuddannelsesloven: BEK om Social- og sundhedsuddannelsen: BEK om Pædagogisk assistentuddannelsen: Sags beskrivelse Valgfagskataloget er udarbejdet i et tæt samarbejde med repræsentanter fra praktikken. Drøftelse af den fremlagte, generelle del af LUP en og Valgfagskataloget og stillingtagen til dette. Den generelle del: HL: I somatikken lever man ikke helt op til det skrevne i afsnittet om praktik, idet det ikke er alle samtaler, der drejer sig om målene; nogle samtaler er refleksionssamtaler, uden at det er målene, der er i fokus. ML: Måske kan den passus omformuleres til noget om, at der er forskellige læringsredskaber på de forskellige praktiksteder, og at samtalerne er et af dem. HK: Der står i afsnittet om den ugentlige samtale, at der arbejdes frem imod at eleven udvikler sine erhvervsfaglige kompetencer, hvorfor det, at nogle samtaler er refleksionssamtaler ikke er i uoverensstemmelse med teksten. KPK: Enig, men det kan godt tilføjes, at der vil være forskellige læringsredskaber i praktikken. AL: Hvis teksten er gældende, hvordan skal man som lærer så håndtere, at nogle elever oplever, at de ikke får fordybelsestid?

2 ADH: Der laves forskellige aftaler, fordi eleverne kan bruge f.eks. de fire fordybelsestimer på forskellig måde, nogle steder er der kontorer eller rum, hvor eleven kan fordybe sig på praktikstedet, andre steder må eleverne gå hjem og fordybe sig. HK: Teksten i LUP en er det, der er aftalt, og vi må have tillid til, at praktikken lever op til det efter de forhold, der er de enkelte steder. Valgfagskatalog: Eleven har altid to valgfag at vælge imellem, disse kan være forskellige fra skoleafdeling til skoleafdeling. Valgfaget - Min krop og mit sind i fokus: ADH: Den taksonomi, der er beskrevet med at eleven skal kunne anvende.. virker høj, når der kun er en uges undervisning. LR: Det kan der være noget om, der vil blive kigget på, om taksonomien skal revideres. ADH: Ønsker, at valgfaget bliver mere fagfagligt, synes ikke, at dette valgfag lever helt op til BEK. Der bør beskrives noget mere fagfagligt i indholdet af valgfaget. HK: Ser valgfaget som et fag, hvor man styrker elevens professionalisme, idet det er vigtigt, at en SSH kan bedrive sit arbejde professionelt med sig selv som arbejdsredskab. Dette skal måske beskrives mere tydeligt. ADH: Enig heri. LR: Beskrivelsen af elevens faglige udvikling i valgfaget vil blive gjort mere tydelig. HL: Der står i den sidst godkendte læringsaktivitet, at elever med godskrivning for dansk og engelsk skal begynde i praktik tidligere end de øvrige elever. Dette er ikke godt for eleven, da der i praktikken ikke kan lave introduktionsforløb to gange. Der er risiko for, at den godskrevne elev får en dårlig start på praktikperioden. HK: Det bunder i, at skolen er forpligtet til at planlægge at elever kan godskrives. HL: Men eleverne kan ikke komme tidligere på praktikstedet, da det vil kræve mange ressourcer. Det er ikke noget problem, at en elev med godskrivning er på praktikstedet en uge længere end de øvrige elever. HK: Det er hørt og rettes til. Beslutning: Valgfaget Min krop og mit sind rettes til jf. bemærkningerne ovenfor. Elever med godskrivning i dansk begynder deres praktikperiode på samme tid som de øvrige elever og afslutter praktikperioden senere.

3 LUU tiltræder det fremlagte. 2. Præsentation af erfaringerne med prøvetidsskema i somatikken/heidi Lemb og Tove Nordmark Grønvold. Praktikvejlederne har på sygehusene det gjort brug af et skema i forbindelse med vurdering af SSA-eleverne i deres prøvetid. Evt. lovgrundlag Præsentation af erfaringerne med brug af skemaet, evt. til inspiration. HL: Der har været en reaktion fra kommunerne om, at der opleves færre problemer med eleverne i prøvetiden. Det skyldes, at der faktisk er færre problemer, når vejlederne bruger dette skema. TNG: Praktikvejlederne er meget glade for skemaet, det har kvalificeret samtalerne efter 4 og 8 uger. ADH: Hvad siger eleverne til dette skema? MLH: Slagelse Kommune anvender et lignende skema for SSH eleverne også med gode erfaringer, så Slagelse Kommunes SSA elever er præsenteret for det, når de kommer i somatikpraktik. HL: Eleverne forberedes ved starten af praktikperioden, så der er ikke oplevet utilfredshed fra elevernes side. MLH: Har lige haft en elev, som hun ikke har hørt skulle have problemer med ved prøvetidssamtalen, men som dumpede, har undret sig lidt? HL: Det kan godt ske, at det er gået godt nok i begyndelsen af praktikperioden, og at det så senere går skævt. Det, at der ikke er stor bekymring, når prøvetidsskemaet udfyldes garanterer ikke, at eleven består. Kommunerne kontaktes kun, når der er bekymring efter prøvetidssamtalen. Skemaet sendes med referatet ud. Beslutning LUU tager orienteringen til efterretning. 3. Tilfredshedsundersøgelse af kompetencerne hos de nyuddannede SSA ere, SOSU

4 Sjælland, kommuner og regionen uddanner sammen/helle Kok SOSU Sjælland har haft gennemført en undersøgelse af, hvordan arbejdsgiverne vurderer de nyuddannede SSA ers kompetencer, når de ansætter dem. Evt. lovgrundlag Sags beskrivelse Konsulentfirmaet MacMann Berg har gennemført fokus interviews og en spørgeskemaundersøgelse blandt aftagerne af de nyuddannede SSA ere. På trods af, at der generelt er tilfredshed med SSA erne, er der forskellige punkter, hvor det kan gøres bedre. Orientering og drøftelse af, hvordan LUU kan støtte op om, at resultaterne kan bruges målrettet. Der er en Pixi udgave af undersøgelsen under udarbejdelse, som kan sendes ud til LUU. GMP: Noget af det, hun kan vende tilbage til praksis med er fokus på kerneopgaven. Fra efteruddannelsesforløbet er det erfaret, at det vil være en fordel at udbrede aftaler om transfer. TNG: Mener, at meget af dette med at blive kompetent og professionel og arbejde med refleksion er tænkt ind i de nye LUP er. HK: Enig, og da SSA-uddannelsen er sidste trin i en uddannelse med GF og Trin 1, skal ændringerne tænkes ind allerede i GF forløbene. KH: Enig i, at det er vigtigt at styrke refleksionskompetencerne. HK: Enig, men måske kan man kalde det nysgerrighed? Af og til giver refleksion et mere negativt udkomme. Spørgsmål om, hvornår LUU får undersøgelsen at se? HK: Det undersøges, hvornår PIXI er klar. Beslutning SOSU Sjælland sender Pixi udgaven af undersøgelsen til LUU, når den foreligger. LUU tager orienteringen til efterretning. Drøftelsen kan genoptages, når LUU har fået Pixi udgaven af undersøgelsesresultaterne.

5 4. Ansøgning om praktikstedsgodkendelse fra Naesborg A/S. Firmaet Naesborg A/S har ansøgt om godkendelse som praktiksted Bilag 3 og 1. Hjemmeside: Evt. lovgrundlag Sags beskrivelse Naesborg A/S er besøgt sidste efterår, og har nu sendt en ansøgning om praktikstedsgodkendelse. Naesborg er leverandør i Næstved Kommune, og beskæftiger ca. 62 medarbejdere. Konsekvenser PP: Kender ikke til de store problemer i firmaet, men mener, det er vigtigt at følge op på, hvordan det går eleverne. LR: Det er noget af det, som er med i forslaget om ny procedure for praktikstedsgodkendelse. Beslutning Naesborg A/S godkendes som praktiksted. Korte, gensidige orienteringer HK: Der er en begrænset mængde ansøgere til SSH oktober holdene. Skolen plejer at optage ca. 250 elever pr. kvartal. Der udbydes SSH forløb både efter gammel og ny uddannelsesordning i oktober. Det betyder, at der udbydes fire SSH-hold, to efter gammel uddannelsesordning i Slagelse og Holbæk, og to efter ny uddannelsesordning i Næstved og Køge. Holdet i Slagelse er der optaget/ansat nok på, men der er ikke nok på de øvrige hold. Skolen får flere ansøgninger, men kommunerne har ikke ansat alle disse elever. Skolen kan desværre ikke oprette hold, hvis kommunerne ikke ansætter eleverne. TNG: For det kommende SSA-hold i januar 2016 ser det også sort ud, der er heller ikke kommet nok ansøgninger. KH: Køge har ansat 10 SSA- elever til januar, har dog flere ansøgere. CS(FOA): Har fået en henvendelse fra en SSH elev, som oplever, ikke at få nok udfordringer i skolen, da der er mange to-sprogede i klassen. Ser det som et problem, at undervisningen ikke differentieres på trods af, at eleven har henvendt sig til underviseren på holdet.

6 MLH: Har fået henvendelse fra de SSA-elever, som skal have et EUV 2 forløb, de er bekymrede for, om de kan følge med, når de skal undvære 4 ugers undervisning. Spørger om de kan læse op selv? HK Det vil vi på skolen følge op på. SJ: Underviserne ser det også som en nødvendighed, at EUV2 eleverne bliver oplyst om, at det forventes, at de, når de starter, har den viden, de ordinære elever får i de første fire uger, som EUV2 elever godskrives for. MB: Det er vigtigt, at UU-vejlederne kender et evt. EUX-forløb som udbydes fra august 2016, og meget gerne til oktober. Deres vejledning af unge til disse forløb begynder her i efteråret. PRL: Får en ansøger besked, hvis deres ansøger mangler dokumentation eller kompetence (f.eks. brandbekæmpelse)? HK: Ja, ansøger bliver normalt gjort opmærksom på, hvis der mangler dokumentation, men de, som optager eleverne, har været få her efter sommerferien, så det kan være smuttet. KH: Er det et krav, at ansøgere til SSH skal have Brand og førstehjælp? TR: Ja, og faget ligger på både GF 1 og GF2.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 10.55-13.25. Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, 2016. Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Karin Andersen, Anne

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Referent: Merete Frank Christensen Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Tilstede: PA LUU: Marianne Frederiksen, Mogens Bech Madsen, Mette

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.:

Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: Referat fra Fælles LUU møde den 7/9, 2016, kl.: 10.10-13.20 Troensevej 2, 4700 Næstved; Lokale 307. Tilstede: LUU PA: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Niels Bjerregård Pedersen, Åse Høybye, Helle

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet.

Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. Sags beskrivelse Forventningerne til det kommende samarbejde tages op på fælles LUU mødet. 09-09-2014 Referent: Merete Frank Christensen. Referat fra SOSU LUU møde den 4/9, 2014. 1. Velkommen til LUU/ Kasper Pihl Kornbeck Præsentationsrunde. Forventningerne til det kommende samarbejde tages

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 21/4, 2015 Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Mogens Bech Madsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Annette Madsen, Lars Thaarbøl,

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 13.35-15.05 Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen, Ulla

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Referat fra møde i LUU SOSU for SOSU Sjælland Onsdag d.02.10.2013. Referent: Merete Frank Christensen 1. Opgørelse over frafald på SSH- og SSA-uddannelsen. SOSU Sjælland har fået lavet en opgørelse over

Læs mere

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til SOSU LUU møde den 7/3, 2019 kl. 8.30-11.50. Selandia Park 8, Lokale U2. Kontakttelefon ved forsinkelse: Merete Frank Christensen på 51 21 65 79. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville,

Læs mere

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland

Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Referat af møde i Fælles-LUU for SOSU Sjælland Tirsdag d. 15.01.2013 kl. 10.25-14.00 på Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Bilagsfortegnelse: Bilag 1 til punkt

Læs mere

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af Fælles LUU møde den 9/4, 2018 kl. 12.30-14.15. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 09-09-2014 Referat fra Fælles LUU møde den 4/9, 2014. Selandia Park 8, lokale U5, 4100 Ringsted. 1. Velkommen til LUU/Kasper Pihl Kornbeck og Marianne Frederiksen Formandskabet orienterer om forventninger

Læs mere

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21.

Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Referat af SOSU LUU møde den 9/4, 2018 kl. 9.00-11.55. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale 21. Tilstede: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Charlotte

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver.

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver. Praktikuddannelsen Formål I praktikuddannelsen skal eleven tilegne sig erhvervsfaglig kompetencer i et fagligt funderet praksisfællesskab gennem udførelse af og refleksion over daglige arbejdsopgaver inden

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl. 11.10-14.40 Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval Jacobsen, Maibritt Gisli, Ea

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4.

Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Referat fra Fælles LUU møde den 30/1, 2018 kl. 9.15-12.30. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U4. Tilstede: SOSU LUU: Lone Rosenville, Mette Lindelof, Tove Nordmark Grønvold, Inge Noack, Katrine Harrekilde,

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland.

Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Referat af møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Onsdag d. 19.06.2013 kl. 10.30 13.40 på Selandia Park 8, lokale U8, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen (MECH) Tilstede: Mogens Bech

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde.

Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Referat fra Fælles LUU møde 9/4, 2019, kl. 10.00-12.30. Maglegårdsvej 8, Lilla gang, lokale 5, 4000 Roskilde. Til stede, LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval

Læs mere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere

Referat fra lokalt uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 13. december 2012 kl Deltagere Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 13. december 2012 kl. 14.00 17.00 Deltagere Hanne Nielsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Kenneth Petersen, Tove Sørensen,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018.

Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. Referat fra Fælles LUU møde den 29/11, 2018. SOSU LUU: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Malene Maarup, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Referat fra Fælles LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U5. Tilstede, SOSU LUU: Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland Program for dagen Velkomst vicedirektør Anders Sevelsted Oplæg om EUD-reformen samt fremtidig optag og ansættelse ved Projektleder Ditte Grostøl

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT

PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT PRAKTIKPLADS - SOSU SJÆLLAND PRAKTIKPLADS SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT PÆDAGOGISK ASSISTENT Social- og sundhedsuddannelserne - opbygning og muligheder for videreuddannelse Kære

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Bemærkninger til indkomne høringssvar

Bemærkninger til indkomne høringssvar Bemærkninger til indkomne høringssvar PASS har modtaget høringsvar vedrørende uddannelsesordninger for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen. Høringen gav udbyderne mulighed

Læs mere

14. januar 2010 Skive Thisted Viborg. ansættende myndigheder og praktikansvarlige

14. januar 2010 Skive Thisted Viborg. ansættende myndigheder og praktikansvarlige REFERAT AF SKOLEPRAKTIKMØDE TRIN 2 SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 10.dec. 2010 Lokale: Deltagere: Afbud: Referent: 3 / Skive ansættende myndigheder og praktikansvarlige Anne Høyrup Inge-Marie Kristiansen

Læs mere

Bilag 2 de forskellige samtaletyper

Bilag 2 de forskellige samtaletyper Bilag 2 de forskellige samtaletyper Prøvetidssamtale Lovgrundlag Bekendtgørelse af lov om erhvervsuddannelser, nr. 1244: 60 En uddannelsesaftale kan ikke opsiges af aftalens parter. Stk. 2. De første 3

Læs mere

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen

Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Referat fra møde i implementeringsgruppen Dato: 24. august 2018, kl. 9-12 Sted: SOSU FVH, Fredericia-afdelingen Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch (går kl. 10.45),

Læs mere

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse

DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE. Anbefalinger til de involverede aktører. Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse DEN GODE PRAKTIKUDDANNELSE Anbefalinger til de involverede aktører Social- og sundhedsuddannelsen Den pædagogiske assistentuddannelse 1 INDHOLD Forord...3 Rammer for uddannelsen...4 Elevens samarbejdspartnere

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 15. november 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland

Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland Kontaktoplysninger til vejledningen og administrationen på SOSU Sjælland Præsentation af vejledningssekretariatet på hovedadressen Selandia Park i Ringsted I vejledningssekretariatet arbejder vi med: Optager

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Referat fra LUU-møde

Referat fra LUU-møde Referat fra LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 21. juni 2017 Sted SOPU Munkengen, Hillerød Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling Orientering fra skolen: - Ny formand for

Læs mere

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Social- og sundhedshjælperuddannelsen Social- og sundhedsassistentuddannelsen Pædagogisk assistentuddannelse Gældende fra 1. januar 2017 [Skriv her]

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

Om samarbejde og fastholdelse ( og lidt om rekruttering)

Om samarbejde og fastholdelse ( og lidt om rekruttering) Om samarbejde og fastholdelse ( og lidt om rekruttering) Baggrund for oplægget... Aktualitet! (SOSU som fokusområde, Momentumanalyse, FOA/KL rapport, COWI-analyse i Region Midt, dimensioneringsdagsorden)

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Referat fra Fælles LUU møde den 19/9. Selandia Park 8, Ringsted; Lokale U7. Til stede; SOSU LUU: Mette Lindelof, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette Due Hartmann,

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse. Social- og sundhedshjælperuddannelse. Ydelsesbeskrivelse gældende Lovgrundlag

Ydelsesbeskrivelse. Social- og sundhedshjælperuddannelse. Ydelsesbeskrivelse gældende Lovgrundlag Ydelsesbeskrivelse Social- og sundhedshjælperuddannelse Lovgrundlag LBK nr. 789 af 16/06/2015 Erhvervsuddannelsesloven BEK nr. 500 af 22/4/2015 Bekendtgørelse om social- og sundhedsuddannelsen Uddannelsesordning

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland

Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland 27-06-2012 Referat fra møde i LUU PA for SOSU Sjælland Tirsdag d. 26.06.12 kl. 13.20-15.30 i Ringstedhallerne, lokale 4-5, Tværalle 8, 4100 Ringsted. Tilstede: Region Sjælland: Kommunerne: Organisationerne:

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Social- og sundhedshjælperelever, der er ansat af Egedal Kommune

Social- og sundhedshjælperelever, der er ansat af Egedal Kommune Ydelsesbeskrivelse Social- og sundhedshjælperuddannelse Lovgrundlag BEK nr 1117 af 18/08/2016 Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedshjælper Uddannelsesordning for Social- og sundhedshjælperuddannelsen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305

LUU SOSU Dato: 1. marts Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 LUU SOSU Dato: 1. marts 2016. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 305 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Grethe

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse. Social- og sundhedsassistentuddannelse. Ydelsesbeskrivelse gældende Lovgrundlag

Ydelsesbeskrivelse. Social- og sundhedsassistentuddannelse. Ydelsesbeskrivelse gældende Lovgrundlag Ydelsesbeskrivelse Social- og sundhedsassistentuddannelse Lovgrundlag LBK nr. 789 af 16/06/2015 Erhvervsuddannelsesloven BEK nr. 500 af 22/4/2015 Bekendtgørelse om social- og sundhedsuddannelsen Uddannelsesordning

Læs mere

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen

Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen REFERAT LUU PAU 4. november 2016 Deltagere: Thomas Thomsen, Ulla Reimer, Mette Bjerre, Annie Hansen, Lisbet Sørensen, Lone Rasmussen og Katja Rasmussen Afbud: Grethe Buch, Peter Søegaard, Henning Troelsen

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211

LUU PAU Dato: 10. oktober Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 LUU PAU Dato: 10. oktober 2017. Kl. 9:00 11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 211 Mødedeltagere: Mette Kim Bjerre, Annie Hansen, Henning Troelsen, Lone Rasmussen, Pia Ranck, Thomas

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG

Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Praktikordning for Elever og vejledere på Pædagogisk Assistent Uddannelsen (PAU) ESBJERG Social og Sundhedsskolen Esbjerg Gjesinglundallé 8, 6715 Esbjerg N www.sosuesbjerg.dk University College Syddanmark

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 2. februar 2009 kl. 13.00 15.00 på social og sundhedsskolen syd. Medlemmer: Alice Andersen FOA formand Tom Svendsen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård

Læs mere

Procedure for prøvetidsforløb. Social- og sundhedselever på trin 1 og 2

Procedure for prøvetidsforløb. Social- og sundhedselever på trin 1 og 2 Procedure for prøvetidsforløb. Social- og sundhedselever på trin 1 og 2 Lovgrundlag Bekendtgørelse af lov om erhvervsuddannelser, nr. 1244: 60 En uddannelsesaftale kan ikke opsiges af aftalens parter.

Læs mere

Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland.

Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Referat fra møde i Fællesmøde i LUU for SOSU Sjælland. Onsdag d. 02.10.2013 kl. 11.00 12.15. 1. Undervisning i løbet af praktikperioden? Hvis en elev har sproglige vanskeligheder eller har behov for hjælp

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro E8, på E-gangen

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V.

Referat LUU-møde. Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud. Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Referat LUU-møde Mødedeltagere Ikke tilgængeligt Afbud Ikke tilgængeligt Tidspunkt Onsdag d. 3.maj 2017 kl. 12-16 Sted SOPU, Skelbækgade 1, Kbh V. Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/

Læs mere