Bilag 1 - Forslag til ændring af Kaproningsreglement. Nuværende. Ændringsforslag 3 BÅDE 3 BÅDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1 - Forslag til ændring af Kaproningsreglement. Nuværende. Ændringsforslag 3 BÅDE 3 BÅDE"

Transkript

1 Bilag 1 - Forslag til ændring af Kaproningsreglement Nuværende 3 BÅDE Ændringsforslag 3 BÅDE 1. Begrænsninger for outriggede bådes vægt, konstruktion, form, materialer eller dimensioner, gælder i den udstrækning de er vedtaget af det internationale roforbund (FISA). For outriggede både gælder, at stævnen skal være forsynet med en hvid bold af massivt gummi eller af lignende materiale. Bolden skal være mindst 4 cm i diameter. Outriggede både, der er forsynet med rosko, for både roere og styrmænd, med hæftelse i spændholtet, skal være forsynet med en snor eller rem fra hælkappen til spændholtet, der sikrer, at roeren kan komme ud af roskoene uden at bruge hænderne i tilfælde af kæntring. Afstanden mellem sko og spændholt må maksimalt være 7 cm målt fra hælkappens bund og vinkelret på spændholtets flade. Skoene skal være af hinanden uafhængigt fastgjort til spændholtet. Disse bestemmelser gælder også under træning. 1.a Ved anvendelse af quick release sko system skal det sikres, at roeren umiddelbart kan gøre sig fri af systemet, eventuelt ved brug af én hånd. (Effektiv hælstrop skal være monteret.) 1. Begrænsninger for outriggede bådes vægt, konstruktion, form, materialer eller dimensioner, gælder i den udstrækning de er vedtaget af det internationale roforbund (FISA). For outriggede både gælder, at stævnen skal være forsynet med en hvid bold af massivt gummi eller af lignende materiale. Bolden skal være mindst 4 cm i diameter. Coastal- og EDON både er undtaget fra dette krav. Disse både skal dog have en sådan udformning, at de opnår samme sikkerhed som de outriggede både. I alle både skal ro-sko af enhver art være af en type, der tillader roeren at komme fri af båden uden forsinkelse. Hvis skoene er af en type, der er fast monteret i båden, skal hver sko være individuelt fæstnet i spændholtet således, at hælen ikke kan løftes mere end 7 cm fra underlaget. Såfremt skoene er monteret med velcro el. lign., der skal åbnes for at roeren kan frigøre sine fødder fra skoene, skal det være muligt for roeren, at hun/han kan gøre sig fri med et enkelt hurtigt greb i en strop, der skal være umiddelbart tilgængelig. 1.a. Udgår Diverse Click systemer (a la cykelsko) skal sikre, at roeren kan komme fri af sko/spændholt systemet uden brug af hænder. (Må ikke have hælstrop.)

2 Tilføjes 3.4 Kun hold, der er udtaget af Kaproningsudvalget/DRC til et landshold, må ro med landsholdsårer ANMELDELSE 12 - ANMELDELSE 12 stk ændres til 2. Anmeldelse afgives skriftligt på de af DFfR autoriserede blanketter. Anmeldelsen skal ledsages af anmeldelsesgebyret, dog tillades det, at gebyret - senest dagen efter afgivelsen af anmeldelserne - bliver indsendt på giro eller pr. check Anmeldelser kan kun foretages på DFfR s officielle elektroniske tilmeldingssystem. Startgebyret overføres samtidig med tilmeldingen. 3. Hvor regatta-arrangørerne tilbyder elektronisk anmeldelse, kan dette accepteres. De beskrevne procedurer skal da følges nøjagtigt. 4. Telegrafisk anmeldelse tillades såfremt den samtidig bekræftes skriftligt som ovenfor forlangt. 5. En roer eller styrmand kan, i forbindelse med kaproninger hvor DFfRs kaproningsreglement, reglement for ergometerroning eller langdistancekaproningsreglement er gældende, indenfor perioden fra 1. november til 31. oktober kun anmeldes til start for en og samme klub, med mindre kaproningsudvalget dispenserer. En dispensationsansøgning skal være kaproningsudvalget i hænde senest 30 dage før anmeldelsesfristen til den pågældende regatta udløber. Kaproningsudvalget orienterer motionsog turudvalget om sine afgørelser En roer eller styrmand kan, i forbindelse med kaproninger hvor DFfRs kaproningsreglement, reglement for ergometerroning eller langdistancekaproningsreglement er gældende, indenfor perioden fra 1. november til 31. oktober kun anmeldes til start for en og samme klub, med mindre kaproningsudvalget dispenserer. En dispensationsansøgning skal være kaproningsudvalget i hænde senest 30 dage før anmeldelsesfristen til den pågældende regatta udløber. Kaproningsudvalget orienterer motions og turudvalget om sine afgørelser.

3 6. Såfremt kun ét mandskab er anmeldt i mesterskabsløb og løb om vandrepræmier, betragtes dette som vinder, med mindre det afmeldes Såfremt kun ét mandskab er anmeldt i mesterskabsløb og løb om vandrepræmier, betragtes dette som vinder, med mindre det afmeldes. Ene anmeldte letvægtshold skal vejes og godkendes efter gældende regler LODTRÆKNING og VEJNING 16 - LODTRÆKNING og VEJNING 1. Efter anmeldelsesfristens udløb udfærdiger arrangementskomiteen deltagerlister for de enkelte løb og fastsætter foreløbige starttidspunkter. På mandskabsledermødet fastsættes de endelige starttidspunkter og umiddelbart efter mødet foretages lodtrækningen. 2. Senest 48 timer efter anmeldelsesfristens udløb skal arrangementskomiteen udsende en liste over de indkomne anmeldelser. Sammen med listen skal sendes en foreløbig tidstabel for regattaen inklusiv tidspunkter for vejning af roere og styrmænd. Listen og tidstabellen skal sendes til de anmeldte klubber samt DFfR's sekretariat. 1. Umiddelbart efter anmeldelsesfristens udløb udfærdiger arrangementskomiteen deltagerlister for de enkelte løb og fastsætter foreløbige starttidspunkter for regattaen inklusive tidspunkter for vejning af letvægtsroere samt styrmænd. Dette offentliggøres på DFfR s hjemmeside. På mandskabsledermødet fastsættes de endelige starttidspunkter, og umiddelbart efter mødet foretages lodtrækningen. 2. Endeligt resultat af lodtrækningen skal foreligge hurtigst muligt efter mandskabsledermødet.

4 18 - FORSØGSLØB 18 - FORSØGSLØB 2. Samtlige deltagere i et løb, hvortil der skal afholdes forsøgsløb, skal senest 5 min. før det fastsatte starttidspunkt melde sig til starteren. Deltagere, der ikke er mødt til dette tidspunkt, har ikke krav på at komme til at starte i løbet. Hvis der ikke melder sig flere både, end der er ledige pladser i slutløbet, bortfalder forsøgsløbene. 2. Samtlige deltagere i et løb, hvortil der skal afholdes forsøgsløb, skal senest 5 min. før det fastsatte starttidspunkt melde sig til starteren. Deltagere, der ikke er mødt til dette tidspunkt, har ikke krav på at komme til at starte i løbet. Hvis der ikke melder sig flere både, end der er ledige pladser i slutløbet, bortfalder forsøgsløbene. Specielt for TU-Cup-løb: Er flere end 12 både anmeldt laves en gældende heat-inddeling med fast starttid. Herefter skal holdene være til start i deres eget heat senest 2 minutter før starttidspunktet.

5 25 - STARTEN 25 - STARTEN 2. Startdommeren viser med et hævet hvidt flag, at bådene er på linie. Starteren foretager deltageropkald, hvorefter han/hun siger: ATTENTION. Han/hun checker, at startdommeren stadig markerer for, at bådene er på linie, og hæver det røde startflag tænder det røde lys Efter en tydelig pause slår startdommeren flaget ned til den ene side, idet han/hun samtidig kommanderer: GO Tænder det grønne lys og et tydeligt lydsignal vil høres Pausen mellem det røde flag hæves det røde lys tændes og startkommandoen GO det grønne lys tændes skal være variabel. a. Fejlstart markeres af startdommeren med et rødt flag. b. Når deltageropkaldet begynder er startproceduren i gang, og intet hold kan begære starten udsat. c. Det er deltagernes ansvar, at bådene er i retning. 2. Startdommeren viser med et hævet hvidt flag, at bådene er på linie. Starteren foretager deltageropkald, hvorefter han/hun siger: ATTENTION. Han/hun checker, at startdommeren stadig markerer for, at bådene er på linie, og hæver det røde startflag tænder det røde lys Efter en tydelig pause slår starteren flaget ned til den ene side, idet han/hun samtidig kommanderer: GO Tænder det grønne lys og et tydeligt lydsignal vil høres Pausen mellem det røde flag hæves det røde lys tændes og startkommandoen GO det grønne lys tændes skal være variabel. a. Fejlstart markeres af startdommeren med et rødt flag. b. Når deltageropkaldet begynder er startproceduren i gang, og intet hold kan begære starten udsat. c. Det er deltagernes ansvar, at bådene er i retning.

6 26 - LØBETS AFVIKLING 11. Dødt løb Dødt løb er ethvert løb, hvor måldommeren ikke med sikkerhed kan afgøre rækkefølgen evt. på grundlag af fotografier eller filmstrimmel. I så fald roes der omløb mellem de samtidigt indkomne både efter måldommerens nærmere bestemmelse om tidspunktet, dog senest en time efter kaproningens sidste løb. Nægter et mandskab at deltage i en omroning, er det dermed udelukket. REGULATIV FOR DANMARKSMESTERSKABERNE 3. De af DIF godkendte mesterskabsløb er for tiden følgende: (distancen er 2000 meter) Dobbelt-sculler for kvinder Dobbelt-sculler. Letvægts single-sculler. Dobbelt-firer uden styrmand. Letvægtsfirer uden styrmand. Single-sculler for kvinder Single-sculler Firer uden styrmand. Toer uden styrmand. 4-åres inrigger. Dobbelt-firer u/styrmand for kvinder. Otter. Løbene skal roes i den nævnte rækkefølge. Selv om et letvægts mandskab er alene anmeldt skal holdet vejes ind jævnfør 16 stk 26 - LØBETS AFVIKLING 11.Dødt løb Dødt løb er ethvert løb, hvor måldommeren ikke med sikkerhed kan afgøre rækkefølgen evt. på grundlag af fotografier eller filmstrimmel. I så fald roes der omløb mellem de samtidigt indkomne både efter måldommerens nærmere bestemmelse om tidspunktet, dog senest en time efter kaproningens sidste løb. Nægter et mandskab at deltage i en omroning, er det dermed udelukket og kan ikke senere indtræde i løbet. REGULATIV FOR DANMARKSMESTERSKABERNE 3. De af DIF godkendte mesterskabsløb er for tiden følgende: (distancen er 2000 meter) Dobbelt-sculler for kvinder Dobbelt-sculler. Letvægts single-sculler. Dobbelt-firer uden styrmand. Letvægtsfirer uden styrmand. Single-sculler for kvinder Single-sculler Firer uden styrmand. Toer uden styrmand. 4-åres inrigger. Dobbelt-firer u/styrmand for kvinder. Otter. Løbene skal roes i den nævnte rækkefølge. Såfremt DM afholdes over flere dage kan rækkefølgen af DIFmesterskaberne ændres. Ændringen skal godkendes af Hovedbestyrelsen. Selv om et letvægts mandskab er alene anmeldt skal holdet vejes ind jævnfør 12.4

Bilag 3 Forslag til ændring af Kaproningsreglement

Bilag 3 Forslag til ændring af Kaproningsreglement Bilag 3 Forslag til ændring af Kaproningsreglement Nuværende ordlyd KAPRONINGSREGLEMENT Tekst der er mærket med blå = fjernet Revideret, april 2014 1- KAPRONINGSREGLEMENT 1. Nærværende reglement gælder

Læs mere

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Bilag 4 Forslag til ændring af reglement for ergometerroning Nuværende ordlyd REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Motivation

Læs mere

Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT

Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT Revideret, marts 2017 1 - KAPRONINGSREGLEMENT 1. Nærværende reglement gælder for danske mesterskaber og nationale kaproninger, arrangeret af et regattaudvalg

Læs mere

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Dansk Forening for Rosport REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Revideret april 2013 2 1 - ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbent DM i ergometerroning, samt nationale konkurrencer, arrangeret

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT

LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT Dansk Forening for Rosport LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT Revideret april 2014 2 1 - LANGDISTANCEKAPRONINGSREGLEMENT 1. Nærværende bestemmelser er gældende for alle landsdækkende langdistancekaproninger,

Læs mere

LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT

LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT LANGDISTANCE- KAPRONINGSREGLEMENT 1 - LANGDISTANCEKAPRONINGSREGLEMENT 1. Nærværende bestemmelser er gældende for alle landsdækkende langdistancekaproninger, såvel DM som nationale langdistancekaproninger,

Læs mere

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning & Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning Lørdag 29. januar 2011 Kl. 9.00-17.30 Arrangør: Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark Version 3 Invitation Side 2/5 Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark inviterer

Læs mere

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 2014 Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 30. august 2014 kl. 12.00 Arrangør: Langelinie Lystbådehavn København Dommerkomite: Dommere: Starter/banedommere: Torben Thyren Deltagende klubber:

Læs mere

Nordisk Reglement For Ergometerroning (Samt regulativ for Nordic Indoor Open)

Nordisk Reglement For Ergometerroning (Samt regulativ for Nordic Indoor Open) Nordisk Reglement For Ergometerroning (Samt regulativ for Nordic Indoor Open) Vedtatt av Styret i Nordisk Roforbund 12. januar 2013 Side 1 av 10 1 ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbne

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand

DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & DANSK FORENING FOR ROSPORT BRABRAND ROSTADION. Vandværksvej 14, 8220 Brabrand DANSKE MESTERSKABER 2019 INVITATION OPEN AARHUS REGATTA & BRABRAND ROSTADION Vandværksvej 14, 8220 Brabrand afholder sammen med Århus Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber

Læs mere

Dansk Forening for Rosport

Dansk Forening for Rosport Love og vedtægter Revideret marts 2019 Side 1/11 1 NAVN FORMÅL m.v. 1. Forbundets navn er "", forkortet "DFfR". 2. DFfR er et forbund af roklubber i Danmark, og har til opgave at virke for fremme af dansk

Læs mere

Danske mesterskaber 2018

Danske mesterskaber 2018 Danske mesterskaber 2018 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Sjællands og Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT

Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT Dansk Forening for Rosport KAPRONINGSREGLEMENT Revideret, april 2014 1- KAPRONINGSREGLEMENT 1. Nærværende reglement gælder for danske mesterskaber og nationale kaproninger, arrangeret af et regattaudvalg

Læs mere

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet

Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet 17 Regattaprogrammet (Søren Madsens tilmeldingsprogram) Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet regattaadmin.dk Langdistance - Vejledning Indhold regattaadmin.dk... 1 Vejledning i Hovedmenu...

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2017 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Danske mesterskaber 2010

Danske mesterskaber 2010 Danske mesterskaber 2010 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber På Bagsværd Sø Lørdag den 25. september kl.

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014

Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 Indbydelse til & Reglement for Jysk Maraton 2014 DISTANCE & RUTE (1/1 maraton, 42.195 sømil - 78.145 meter, ½ maraton, 39.075 meter). Start Aarhus Lystbådehavn, fra en lige linje ud i havnebassinet fra

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

ROKLUBBEN STEVNS RO-REGLEMENT

ROKLUBBEN STEVNS RO-REGLEMENT Side 1 af 5 1. Klubbens Hjemsted og Farver. Klubbens hjemsted er Stevns, DK. Klubbens farver er Rød og Hvid. Klubpåklædningen afhænger af aktivitet og vejrlig. Samlet gælder at reglement for påklædningen

Læs mere

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 DRC Testregatta den 1. - 2. oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 Rammer for afholdelse af testregatta på Bagsværd Sø Sidste frist for ordinær tilmelding: onsdag

Læs mere

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

ROREGLEMENT. Roklubben Furesø s daglige rofarvand er Furesø, Vejlesø, Farum Sø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. ROREGLEMENT Roklubben Furesø Medlem af Dansk Forening for Rosport Under Dansk Idræts Forbund Vedtaget af bestyrelsen den 24 november 2014, gældende fra vintersæsonens start i 2015 Afsnit A. Roning i dagligt

Læs mere

Bilag 2 - Forslag til ændringer af DFfRs vedtægter

Bilag 2 - Forslag til ændringer af DFfRs vedtægter Bilag 2 - Forslag til ændringer af DFfRs vedtægter Vedtægter fra 1. forslag med redaktionelle Ændringsforslag til HGF 2017 ændringer på HGF 2017 Blå mærkering = tekst udgår og optræder Rød mærkering =

Læs mere

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015 1: Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker roning i Thisted Ro- og Kajakklub Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser og Dansk Forening

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 DM for Hold afvikles i 2019 som

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE

01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE 01.00 - INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE 1-2 02.00 DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDS DANMARKS MESTERSKABER (DM) 1 - Arrangement af DM 3 2 - Deltagelse 3 3 - Anmeldelse og startgebyr

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1 af 9 Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens udstyr

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010

DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010 DANSK FORENING for ROSPORT AKTIVITETSHÆFTE SOMMER 2010 DFfR Aktiviteter, Sommer 2010 Version 6, 02mar2010 SMART-weekend s. 53 mødested Skelskør Version 5, 19feb2010 indholdsfortegnelse, kalender, kursussiderne

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM 1. Indbydelse til DM skal udsendes som brev eller e-mail til alle medlemmer med licens. Indbydelsen skal afgives til postbefordring mindst 3 dage før første sejldag dvs. onsdag, hvis første sejldag er

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune

FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune FORRETNINGSORDEN for Byrådet i Hillerød Kommune Indholdsfortegnelse: Byrådets møder 3 Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes forelæggelse 4 Udvalg

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

TEORI for kajakroere på styrmandskursus.

TEORI for kajakroere på styrmandskursus. TEORI for kajakroere på styrmandskursus. Ansvar og reglement, roområde Styreteknik Materiel Knob Organisation-DKF Der skelnes ikke mellem tur og havkajak i undervisningen Roklubbens kajak roområde. Definitioner

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior 08/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af propositionerne...3 1.1 Formål...3 1.2 Hjemmel og ændring af propositionerne...3

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere

Dansk Forening for Rosport

Dansk Forening for Rosport Dansk Forening for Rosport Medlem af Danmarks Idræts-Forbund Medlem af FISA Hovedbestyrelsen Referat Bagsværd, den 17. juni 2009 Bestyrelsesmøde 2009-04 Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2009 kl.

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i robåde Rovagten leder den daglige roning og træffer de nødvendige dispositioner med hensyn til benyttelse af materiellet,

Læs mere

LOVE. for. Fredericia Roklub

LOVE. for. Fredericia Roklub LOVE for Fredericia Roklub Klubbens navn er Fredericia Roklub. Dens formål er at dyrke rosport. Klubben er medlem, af DFfR. under DIF og er underkastet disse forbunds love og regler. Klubbens hjemsted

Læs mere

Forord til Gule Hæfte 2008...3

Forord til Gule Hæfte 2008...3 Indholdsfortegnelse Forord til Gule Hæfte 2008...3 Regattaindbydelser kortbane Fynsregattaen 2008...4 Copenhagen Open 2008...6 Lolland Falster Regatta 2008...9 Sorø Regattaen 2008...12 Holstebro Regattaen

Læs mere

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER 1 KLUBBENS PLIGT Stk. 1 Alle klubber skal, inden de sender folk til stævner, sørge for, at udøverne har kendskab til regler og markeringer, og hvorledes

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Rallycross. Sportsligt reglement 2017

Rallycross. Sportsligt reglement 2017 Rallycross Sportsligt reglement 2017 DASU Banesportsudvalget 19-01-2017 Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres

Læs mere

Reglement for Aalborg Roklub

Reglement for Aalborg Roklub Forord Elektronisk afskrift af et udateret reglement. Afskrevet og omformateret d. 22. november 2001 af Tomas Kristensen. Revideret foråret 2006 vedr. område for daglig roning mod vest. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland. Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

DM Årgang Langbane. Den juni Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland. Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby DM Årgang Langbane Den 24. 27. juni 2017 Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 2. års årgang Piger årgang

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

Ringsted Ro- og Kajakklub

Ringsted Ro- og Kajakklub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Ringsted Ro- og, og dens hjemsted er Ringsted Kommune. Klubbens formål er roning og kajakroning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DM Årgang Langbane Den 25. 28. juni 2016 Helsingør Svømmeklub Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang

Læs mere

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 1. Kvalifikationskonkurrencer 1.1 Konkurrencerne afholdes efter gældende ISDS-regler. 1.2 Reglerne gælder for kvalifikationskonkurrencer, der

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR REBILD BYRÅD 1. januar 2007

FORRETNINGSORDEN FOR REBILD BYRÅD 1. januar 2007 FORRETNINGSORDEN FOR REBILD BYRÅD 1. januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE Byrådets møder... 3 Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse.... 3 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes forelæggelse....

Læs mere

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er DM for Digital Scale Racing og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER)

DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DANMARKSMESTERSKABER LANGBANE OG DMJ-L (HOLDKAPPER) DEN 11. 14. JULI 2019 HELSINGØR SVØMMEHAL BORGMESTER P. CHRISTENSENS VEJ 14, 3000 HELSINGØR Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer:

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Både kaproning - og motionsroning...

Både kaproning - og motionsroning... Både kaproning - og motionsroning... Et godt tilbud til alle roere om at komme i form! Til ungdomsroere, seniorroere, ældreroere, kaniner, nye, gamle og eliteroere! 10 km motions-kaproning ca. hver anden

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 3 3 TILLADT MATERIEL... 3 Stk. 3.1 Kart og motor... 3 Stk.

Læs mere

5. Enhver kan optages som medlem af partiet og eventuelt en lokalkreds, når vedkommende anerkender Retsforbundets idéprogram.

5. Enhver kan optages som medlem af partiet og eventuelt en lokalkreds, når vedkommende anerkender Retsforbundets idéprogram. RETSFORBUNDETS VEDTÆGTER Navn og formål 1. Partiets navn er Retsforbundet. 2. Eventuelle misbrug indberettes til landsledelsen. Landsledelsen træffer afgørelse om eventuel forfølgelse af sagen. 3. Partiets

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog

Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog Nærværende reglement er udfærdiget jævnfør 9 i vedtægterne for Kolding Roklub. Overtrædelse af reglementet kan medføre nægtet adgang til klubben, og / eller

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk

DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk DSkyU REGLEMENT FOR JAGTSKYDNING ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Forretningsorden for Byrådet i Favrskov Kommune

Forretningsorden for Byrådet i Favrskov Kommune Forretningsorden for Byrådet i Favrskov Kommune Byrådets møder 1. Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10.

Læs mere

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen

5. Husudvalget. Status på samarbejde med initiativgruppen fra Birkelse Etablering af køjerum i stueetagen Referat bestyrelsesmøde den 16.06.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Dorte Rothmann Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Esben Skovsen Jens Henrik Jensen Michael Knudsen

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DM JUNIOR KORTBANE DEN 10. 13. NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 Alle medlemmer af

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 26. - 29. NOVEMBER 2015 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårsvej 55, 2860 Søborg DELTAGELSE: DM-K: Åben for alle årgange

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB 2015 PÅ NISSERINGEN TILLÆGSREGLER TIL KM PÅ NISSERINGEN I 2015 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Bjarne Christensen DELTAGERE: Medlemmer

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Forretningsorden. for. Regionsrådet for Region Nordjylland. Indholdsfortegnelse

Forretningsorden. for. Regionsrådet for Region Nordjylland. Indholdsfortegnelse Forretningsorden for Regionsrådet for Region Nordjylland Indholdsfortegnelse Regionsrådets møder... 1-2 Udsendelse af dagsorden og sagernes forelæggelse 3 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes

Læs mere

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Den 18. og 19. juni på Bygholm Sø Arrangør Horsens Kajakklub og Dansk Kano og Kajak Forbund Praktisk information Tilmelding Løbsudskrivning og afvikling

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

ROREGLEMENT. Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015. Aarhus Roklub. Hjortholmsvej 2. 8000 Århus C. Stiftet 1886

ROREGLEMENT. Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015. Aarhus Roklub. Hjortholmsvej 2. 8000 Århus C. Stiftet 1886 ROREGLEMENT Redigeret af bestyrelsen sidste gang d. 14.04. 2015 Aarhus Roklub Hjortholmsvej 2 8000 Århus C Stiftet 1886 Medlem af DFfR under DIF og FISA GENERELT 1 1. Medlemmerne er pligtige til at rette

Læs mere

Holbæk Kommune. Forretningsorden for byrådet i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune. Forretningsorden for byrådet i Holbæk Kommune Holbæk Kommune Forretningsorden for byrådet i Holbæk Kommune Byrådsmøder 1. Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager behandles for lukkede døre, jf. 10 i lov om kommunernes

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1! af 10! Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. maj 2015 i sag nr. 8/2015 DIF-idrættens Højeste Appelinstans' Sag nr. 8/2015: [A] og [B]s indbringelse af DAFF's Appeludvalgs afgørelse af 31.

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

Regler for delegeretmødets afvikling. Delegeretmøde 2019

Regler for delegeretmødets afvikling. Delegeretmøde 2019 Regler for delegeretmødets afvikling Delegeretmøde 2019 VELKOMMEN TIL DELEGERETMØDE I DANSK JOURNALISTFORBUND Denne folder er udarbejdet for at gøre det lettere for dig at sætte dig ind i de vigtigste

Læs mere

Vedtægter for Djøf Studerende

Vedtægter for Djøf Studerende DJØF STUDERENDE Djøf Studerendes vedtægter Sagsnr. 2016-8340 Ref. KMA/- Vedtægter for Djøf Studerende 02.05.2017 Vedtægterne er godkendt af Djøf Studerendes bestyrelsen d. 29. august 2010 og efterfølgende

Læs mere

Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908. Love

Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908. Love Frederikssund Roklub Stiftet 29.- maj 1908 Love Revideret 2015 1 1. Klubbens navn er "Frederikssund Roklub", og dens formål er at give medlemmerne adgang til at dyrke rosport og kano- og kajaksport under

Læs mere

Materiel Anders Bressendorff HR Styrmandskursus Materiel 2013 1

Materiel Anders Bressendorff HR Styrmandskursus Materiel 2013 1 Materiel 1 Styrmandens materielansvar Styrmanden har ansvaret for at kontrollere og godkende materiellet inden turens påbegyndelse at båden er i fuld sødygtig stand under hele turen Husk styrmanden har

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 17. 20. NOVEMBER 2016 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DM-K: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe Herrer:

Læs mere