Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål:"

Transkript

1 Referat af mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 3. januar 2012 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Jens Riise Dalgaard deltog fra kl og pkt. 2. Mødet sluttede kl Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Kl Information til politikerne 2 Mariager Museum 3 Kl : Proces for idrætshaller 4 Hobro Vandrerhjem 5 Partnerskabsaftale om årlige DGI Stævner 6 Orientering Folkeoplysningspolitik 7 Pulje til energiforbedringer i klubhuse 8 Orienteringssager Lukkede dagsordenpunkter Åbne dagsordenpunkter A Kl Information til politikerne På baggrund af DR Nordjyllands omtale af politikeres erfaringer med at blive klædt på til at træffe de rigtige beslutninger, ønsker borgmesteren en dialog med udvalget om, hvorvidt medlemmerne oplever, at de får den nødvendige information. Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål: 1. Får du altid den information fra embedsmænd/forvaltning som du har brug for forud for en beslutning i udvalg/byråd? 2. Hvis ikke, hvad savner/mangler du for at kunne træffe din beslutning?

2 3. Er det din oplevelse, at der er sket en ændring i kvaliteten af den information du modtager fra embedsmænd/forvaltning gennem de seneste 4-5 år? 4. Hvor ofte må du bede om uddybende materiale forud for en beslutning i udvalg/byråd? 5. Er sagsfremstillingen i dagsordensteksterne fyldestgørende for at du kan træffe en beslutning? 6. Er der ting administrationen kan gøre bedre for at kvalificere det politiske arbejdes samt bedre arbejdsvilkårene for politikerne? Indstilles til drøftelse. Drøftedes. Jette Rask og Jens Riise Dalgaard var fraværende P Mariager Museum Fagenheden vil på mødet orientere om følgende: Bygningsoverdragelse, skøde m.v. Møde den vedr. bygningsgennemgang, flytteopgørelse - aflæsning m.v. Nye lejekontrakter og brugsaftaler Bygningsvedligeholdelse Opsyn med bygninger m.v. Direktøren indstiller sagen til orientering.

3 Fagenheden redegjorde for overdragelsen af Mariager Museum. Der arbejdes videre med en officiel overlevering mellem kommune, museums bestyrelse og Nordjyllands Historiske Museum. Nærmere herom senere Ø Kl : Proces for idrætshaller Resumé I forbindelse med kommunesammenlægning er der sket en harmonisering af tilskuddene til de selvejende idrætshaller i kommunen. Gennem årene er der løbende blevet arbejdet med modeller, der skal tilgodese de forskellige hallers udfordringer i form af økonomi, energi, størrelse og udlejningsmuligheder. Senest behandledes tilskudsmodellen for 2012 i Udvalget for Kultur og Fritid den 4. oktober Samtidig er der gang i en proces omkring dialog- og aftalestyring for idrætshallerne, således tilskudsmodellerne bliver gennemsigtige for den enkelte hal og langtidsplanlægning bliver nemmere, da et tilskud således fastlåses i fx 3 år. I forbindelse med arbejdet med dialog- og aftalestyring er der kommet opmærksomhed på, at der er svagheder i tilskudsmodellerne. Det viser sig, at det er svært med modellen at tilgodese alle haller på sigt, i den form tilskudsmodellen på nuværende tidspunkt har. Det bevirker, at en dialog- og aftalestyring på området er vanskelig, da omprioriteringer i perioden kan forekomme. Fagenheden ønsker en drøftelse af det videre forløb omkring tilskudsmodeller og dialog- og aftalestyring på halområdet. Udvalget for Kultur og Fritid besluttede i mødet den 4. oktober 2011, at Udvalget bakker op om, at Fagenheden arbejder videre med nytænkning og med dialog og aftalestyring på området. Udgifter til processen skal findes indenfor den samlede ramme. Henrik Sloth var fraværende. Fagenheden har på baggrund i ovenstående beslutning haft dialog med en række mulige samarbejdspartnere til løsning af opgaven med at iværksætte og gennemføre en proces af idrætshallerne. Dette skal bl.a. ses i lyset af ovenstående, samt en række aktuelle udfordringer:

4 Skolestrukturændringer i kommunen Affolkning af landdistrikterne Et ændret facillitetsbehov bl.a. pga. et ændret idrætsbillede nu og i fremtiden Ny folkeoplysningslov Øgede energiudgifter bl.a. i vådhallerne Kommunens begrænsede økonomiske ressourcer. Processen har til formål at analysere og gennemføre flg. forhold: Facillitetsbehov i kommunen herunder vådhaller Økonomiske vilkår for den enkelte institution, herunder evnen til egenindtjening, ressourceudnyttelse m.v. Styring og ledelsesstrukturer Brugerinddragelse Svømmehallernes/Vådhallernes særlige udfordring Det er Fagenhedens vurdering at en sådan opgave skal indeholde en proces der involverer hallernes ledelse, brugerne samt kommunens administrative og poltiske niveau. Fagenheden har p.t. modtaget 3 konkrete tilbud på opgaveløsningen. Der har forud for tilbudsgivningen været afholdt dialogmøde med de 3 tilbudsgivere, hvor forventninger m.v. er blevet afstemt. De 3 indkomne tilbud er ikke direkte sammenlignelige, men de opfylder dog alle elementerne i ovenstående formål. Fagenheden vil i mødet fremlægge de 3 indkomne tilbud med henblik på en politisk vurdering af opgaveløsningen. Som inspiration til processen har Fagenheden haft dialog med Hjørring Kommune, der netop har afsluttet en større analyse af Idrætshallerne. En række af de problemstillinger der forefindes i forhold til halsektoren er identiske for Hjørring og Mariagerfjord kommuner. Kultur og Fritidschef Michael Jensen, Hjørring Kommune vil deltage i mødet fra kl og redegøre for Hjørring Kommunes arbejde med halanalyse. Økonomi De indkomne tilbud på halprocessen er prissat i intervallet fra ca kr - ca kr. Bilag

5 Kommisorium vedr. halanalyse - Mariagerfjord kommune 2012 Artikel fra UDSLIP Direktøren indstiller til beslutning Michael Jensen fra Hjørring Kommune deltog i mødet, hvor han redegjorde for det arbejde, man var i gang med i Hjørring Kommune. Fagenheden fremlagde 3 eksterne forslag med forskellige løsningsmuligheder. Forvaltningen bemyndiges til at indgå endelig aftale, jf. drøftelser i Udvalget P Hobro Vandrerhjem Direktør og Formand for udvalget vil på mødet orientere om status for Hobro Vandrerhjem. Direktøren indstiller sagen til orientering. Bestyrelsen har accepteret, at sagen oversendes til kommunens juridiske afdeling med henblik på at få udarbejdet udbudsmateriale og efterfølgende annoncering P Partnerskabsaftale om årlige DGI Stævner

6 DGI ønsker at indgå en forhandling om en partnerskabsaftale med Mariagerfjord Kommune som rækker flere år frem. Formanden for udvalget ønsker en drøftelse af henvendelsen fra DGI med henblik på et evt. videre samarbejde. Fagenheden har kontaktet DGI for uddybning af indhold i en evt. partnerskabsaftale. Evt. nye oplysninger medtages på mødet. Bilag Oplæg fra DGI Direktøren indstiller sagen til drøftelse. Udvalget finder, at det er et spændende oplæg, men at der nødvendigvis skal være fokus på de ressourcer, der er til rådighed i Fagenheden. Fagenheden skal indgå i dialog med DGI med henblik på at forsøge at finde en model, der kan løftes såvel økonomisk som personalemæssigt. Det vil være vigtigt, at DGI indgår partnerskabsaftaler med folkeskoler, efterskoler såvel som med de frivillige for at løfte opgaven P Orientering Folkeoplysningspolitik Resumé I 2012 træder den nye Folkeoplysningslov i kraft. I den forbindelse er der udarbejdet en midlertidig Folkeoplysningspolitik for 2012 og der arbejdes herefter videre med den endelige Folkeoplysningspolitik 2013.

7 Byrådet den 15. december 2011 Godkendt som indstillet af Udvalget for Kultur og Fritid, 29. november Udvalget orienteres om status og procesplan for Folkeoplysningspolitik Direktøren indstiller til drøftelse. Fagenheden orienterede omkring den foreløbige proces G Pulje til energiforbedringer i klubhuse Resumé På mødet for Udvalget for Kultur og Fritid den 20. oktober 2009 besluttede udvalget at bevilge fra puljen til Vedligeholdelse af haller og klubhuse til energi og tilstandsgennemgange af foreningernes klubhuse. Denne gennemgang blev udført i 2010 i samarbejde med kommunens energikonsulent og et eksternt firma. Gennemgangen af klubhusene har peget på, at der kan spares en del penge på energi i klubhusene ved udbedring af forskellige energitiltag. Nogle energibesparende foranstaltninger er ikke rentable, mens andre har en meget kortsigtet tilbagebetalingstid. Desuden kan energiforbedringer i forbindelse med renovation af fx tag i nogle tilfælde betale sig. Foreningernes udgift til energi støttes med lokaletilskud fra Folkeoplysningen efter gældende regler.

8 Klubberne søger ind på lokaletilskuddet og puljen for Vedligehold af haller og klubhuse, hvilket belaster begge puljer voldsomt. Samtidigt er der et behov for energi og vedligeholdelsestiltag i klubhusene. I samarbejde med Økonomi kan tilskuddet til energi laves som en energipulje, hvor klubberne låner pengene af energipuljen og tilbagebetaler gælden over 5-10 år i form af besparelsen på energien i henhold til energivurderingen. Der kan tænkes to modeller til tilbagebetalingen: 1. Tilbagebetalingen sker via nedsat lokaletilskud til foreningen og foreningen betaler det fulde beløb over 5-10 år. Her har foreningen den fulde udgift og og der er fuldt udslag i besparelsen på lokaletilskuddet fra start. 2. Lokaletilskud gives til tilbagebetalingen efter gældende regler eller anden refusionsprocent. Tilbagebetalingen sker via nedsat lokaletilskud til foreningen og foreningen betaler differencen mellem det fulde beløb og lokaletilskuddet over 5-10 år. Her har foreningen delvist udgiften og lokaletilskuddet betaler fortsat energiudgiften ind til lånet er udløbet. Dvs. energibesparelsen først får gennemslagskraft ved lånet udløbstid både hos foreningen og hos lokaletilskuddet - det er dog udgiftsneutralt i løbetiden for begge parter. Der medtages regneeksempler på mødet. Vedligeholdelsesprojekter finansieres fortsat gennem gældende tilskudsordninger. Direktøren indstiller til beslutning Der vælges model 2, hvor der gives tilskud til afdraget ifølge gældende tilskudsprocent til lokaletilskud. Tilskuddet til afdrag gives kun til energitiltag under denne ordning. Ordningen evalueres efter 1 år G

9 8. Orienteringssager Invitation til DIF s dagskonference "Det frivillige overskud" den 23. januar 2012 i Brøndby. Tilmelding til Pia Leth Førby senest den 6. januar Landdistrikternes årsmøde den 1. februar 2012 kl. 17 i Døstrup Forsamlingshus. Udvalgsmøderne ændres fremover fra kl. 15 til kl. 16. Bilag Kommisorium vedr. halanalyse - Mariagerfjord kommune 2012 Artikel fra UDSLIP Oplæg fra DGI

Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål:

Forud for borgmesterens deltagelse i mødet bedes medlemmerne overveje følgende spørgsmål: Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 3. januar 2012 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Kl. 15.00 Information til politikerne

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

111. Kl. 16.00 Dialogmøde med Seniorrådet og Handicaprådet

111. Kl. 16.00 Dialogmøde med Seniorrådet og Handicaprådet Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 4. oktober 2011 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 111 Kl. 16.00 Dialogmøde med Seniorrådet

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 6, Uldum Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Torsten Sonne Petersen, Claus Thaisen, Carsten Clausen Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

111. Kl. 16.00 Dialogmøde med Seniorrådet og Handicaprådet

111. Kl. 16.00 Dialogmøde med Seniorrådet og Handicaprådet Referat af mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 4. oktober 2011 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Henrik Sloth var fraværende. Jens Riise Dalgaard deltog fra pkt. 118

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Bemærkninger Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011

66. Månedlig økonomirapport pr. 31. juli 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Børn og Familie den 9. august 2011 kl. 17:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 66 Månedlig økonomirapport pr. 31.

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Formanden for Kultur og Fritid ønsker en drøftelse i udvalget om mulige fokuspunkter for budget 2012-2015.

Formanden for Kultur og Fritid ønsker en drøftelse i udvalget om mulige fokuspunkter for budget 2012-2015. Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 31. maj 2011 kl. 15:30 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 70 Budget 2012-2015 - Kultur og Fritid

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 4. marts 2015. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. marts 2015 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. marts 2015 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Ansøgning om tilskud til

Læs mere

90. Kl. 16.00 - Fremtiden for Søndre Skoles Pigekor

90. Kl. 16.00 - Fremtiden for Søndre Skoles Pigekor Referat af mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 16. august 2011 kl. 15:30 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Mødet sluttede kl. 18.30. Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 90 Kl.

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg J.NR.: Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg 6 J.NR.: 18.14.00

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 03.03.11 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 1. juni 2015 Tid 17:30 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Bent H. Pedersen Stedfortræder Medlemmer Bent H. Pedersen (A (Børne- og Ungdomsudvalget)

Læs mere

54. Hallernes samarbejdsudvalg

54. Hallernes samarbejdsudvalg 54. Hallernes samarbejdsudvalg Journalnummer: 04.04.00-A08-1-16 RESUME Hallernes Samarbejdsudvalg har blandt andet til formål at styrke dialogen og samarbejdet mellem idrætshallerne, fagenheden og Udvalget

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18.00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Børge Bech, Claus Højrup,

Læs mere

9. Kl. 16.00 Regnskab - Ungdomshus. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling

9. Kl. 16.00 Regnskab - Ungdomshus. Åbne dagsordenpunkter. Sagsfremstilling Referat fra mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 31. januar 2012 kl. 16:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Fraværende: Ingen Mødet hævet kl. 19.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Folkeoplysningsstrategi

Folkeoplysningsstrategi Kultur og Fritid Folkeoplysningsstrategi 2013-2017 Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 18.14.00-P22-2-11 Ref.: Maria Grønhøj Bisgaard

Læs mere

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 6. oktober 2014. Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00

Hedensted Kommune. Referat. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Mødedato: 6. oktober 2014. Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00 Referat Mødetidspunkt: Kl. 16.00-19.00 Mødested: Hedensted Rådhus, mødelokale 4 Deltagere:, Hans Vacker, Allan Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hans Henrik Rolskov Fraværende: Bemærkninger: Program Kl.

Læs mere

102 Ændring af Styrelsesvedtægt for Mariagefjord Kommunes Ungdomsskole

102 Ændring af Styrelsesvedtægt for Mariagefjord Kommunes Ungdomsskole Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 30. august 2011 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 99 Budget 2012-2015 100 Mariagerfjord

Læs mere

Bemærkninger. Følgende sager behandles:

Bemærkninger. Følgende sager behandles: Side 1. Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bjarne

Læs mere

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Dana Cup Academi, Børge

Læs mere

8 Revideret udgangspunkt for opfyldelse af mål 3 i Beskæftigelsesplan 2011

8 Revideret udgangspunkt for opfyldelse af mål 3 i Beskæftigelsesplan 2011 Referat fra mødet i Udvalget for Arbejdsmarked den 2. januar 2012 kl. 16:00 i Mødelokale 2, 1. sal, Korsgade 2, Hobro Mødet sluttede kl. 18.40 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Information til politikerne

Læs mere

227. Godkendelse af dagsorden

227. Godkendelse af dagsorden Dagsorden til mødet i Byrådet den 6. oktober 2011 kl. 18:00 i Byrådssalen, Hadsund Rådhus Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 22 Godkendelse af dagsorden 228 Kirkens budget 2012 229 Budgetforslag for 2012

Læs mere

Plan for temaer og projekter i Folkeoplysningsudvalget

Plan for temaer og projekter i Folkeoplysningsudvalget 1 Plan for temaer og projekter i Folkeoplysningsudvalget - Kultur og fritidspolitik i Faxe Kommune Nuværende politik er gældende i perioden 2015- og blev godkendt af Faxe Byråd den 19. marts 2015. (ikke

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. november 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

128. Kl. 15.30-16.00 Udvidelse af Rud Thygesen arkiv

128. Kl. 15.30-16.00 Udvidelse af Rud Thygesen arkiv Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 2. november 2011 kl. 15:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 128 Kl. 15.30-16.00 Udvidelse

Læs mere

90. Kl Fremtiden for Søndre Skoles Pigekor

90. Kl Fremtiden for Søndre Skoles Pigekor Dagsorden til mødet i Udvalget for Kultur og Fritid den 16. august 2011 kl. 15:30 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 90 Kl. 16.00 - Fremtiden for Søndre

Læs mere

Øget tilskud til foreningslivet Dok.nr.: 5437 Sagsid.: 14/4146 Initialer: Åben sag

Øget tilskud til foreningslivet Dok.nr.: 5437 Sagsid.: 14/4146 Initialer: Åben sag Øget tilskud til foreningslivet Dok.nr.: 5437 Sagsid.: 14/4146 Initialer: 46903 Åben sag Sagsfremstilling Udvalget drøftede 12. marts 2014 forskellige muligheder for at give øget støtte til foreningslivet.

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 31-03-2011 Kl. 17:00 Undervisningslokalet ved Kantinen Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Elinor Harder, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

1. Økonomirapporter 2011

1. Økonomirapporter 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 9. januar 2012 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 1 Økonomirapporter 2011 2 Indgået aftale til sikring af

Læs mere

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv Hjørring Kommune Notat By, Kultur & Erhverv 31-08-2017 Side 1. Sag nr. 04.04.00-P00-4-15 Uddybende svar på de 6 spørgsmål i henvendelse fra Arbejdsgruppen for overdragelse af Højene Hallen fra kommunal

Læs mere

118. Månedlig økonomirapport pr. 30. november 2011

118. Månedlig økonomirapport pr. 30. november 2011 Dagsorden til mødet i Udvalget for Børn og Familie den 6. december 2011 kl. 17:00 i Mariager Rådhus, Fjordgade 5, Mariager - Mødelokale 4 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 118 Månedlig økonomirapport pr.

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. januar 2007 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Puljemidler...

Læs mere

Analyse af idrætshallerne i Mariagerfjord Kommune

Analyse af idrætshallerne i Mariagerfjord Kommune Analyse af idrætshallerne i Mariagerfjord Kommune - idræt for alle pengene Udarbejdet for Mariagerfjord Kommune af www.centerforsportmanagement.dk i samarbejde med www.lspresolve.dk Hvem er Center for

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark

Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark Bestyrelsesmøde 5/2014 i Skydebaneforeningen Danmark Åbent referat Dag og tid: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 14.30 Sted: Administrationsbygningen, mødelokale 1, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten. Deltagere:

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. marts 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget kl. 17:00 Byrådssal, Aabybro Rådhus Jammerbugt Kommune Folkeoplysningsudvalget Punkter på åbent møde: 22. Bemærkninger til referat fra sidste møde 1 23. Nyt fra formanden

Læs mere

Direktionen BESLUTNINGSREFERAT

Direktionen BESLUTNINGSREFERAT Direktionen BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 250, rådhuset Dato: Onsdag den 8. april 2015 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (formand) Velfærdsdirektør Kenneth

Læs mere

Kulturudvalget

Kulturudvalget - 3. Budgetforslag 2014-2017 Sagsnr.: 13/16079 Sagsansvarlig: Rasmus Gade SAGSFREMSTILLING Ved Kulturudvalgets sidste behandling af budgetforslag 2014-2017 drøftes følgende emner: - Forslag til driftsbudget

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 19:40 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Klima- og Energipolitisk Udvalg

Klima- og Energipolitisk Udvalg Klima- og Energipolitisk Udvalg Torsdag den 20.01.11 kl. 16:30 i mødelokale 1 Medlemmer: Hans Barlach (C) Niclas Bekker Poulsen (A) Kai O. Svensson (F) Gert Poul Christensen (O) Lars Kilhof (V) Side 1

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00 - kl. 15.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 16. januar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:10 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. februar 2009 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:15 Jens Arne Hedegaard, Formand (V) Jette Ramskov (A) Martin Rishøj Jensen (V)

Læs mere

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1

AALBORG BYRÅD. Aalborg Byråd. Folkeoplysningsudvalget. Mødet den 22.10.2014, kl. 15:00. Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 AALBORG BYRÅD Mødet den 22.10.2014, Boulevarden 13, Repræsentationslokale 1 1. Budget 2015.... 1 2. Prioriteringskatalog 2014 - energibesparende foranstaltninger.... 3 3. Ny forening - Klarup Fitness søger

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 04-09-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:27 Tilstede: Ulrik Borch, Andreas

Læs mere

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00.

Tønder Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 4. september 2013. lokale 121. Starttidspunkt for møde: 15:00. Mødedo: 4. september 2013 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 121 Starttidspunkt for møde: 15:00 Fraværende: 4. september 2013 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Anden placering

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 9 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 26. januar 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen og Ingrid Hejslet med afbud. Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 28. oktober 2010 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer ML-FRE-Rådhus 0.23 Presse, borger, VIP rum Indgang ved Byrådssalen Ordinært

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 27. januar 2015 Tid 15:00 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) -

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Norddjurs Kommune. Folkeoplysningspolitik

Norddjurs Kommune. Folkeoplysningspolitik Kultur- og udviklingsafdelingen Dato: 14. marts 2012 Journalnr.: 11-14501 Norddjurs Kommune Folkeoplysningspolitik Indhold: 1. Baggrund og formål 2. Vision, værdier og målsætninger Norddjurs Kommunes kultur-

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Referat åben Mødedato 23. august 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse A Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 18.20 Tilstede:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Mødedato: Onsdag den 21. august 2013 Mødetidspunkt: 16:00 Sluttidspunkt: 17:35 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Prinsens Alle 5, 8800 Viborg Gudrun Bjerregaard, Martin Sanderhoff,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 26. april 2012 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer ML-FRE-Rådhus 0.23 Presse, borger, VIP rum Ordinært møde Pia Karlsen, Henrik

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Birgitte

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 11:00 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Nordsøen Ocenarium - doggerbanke

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Tønder Kommune Folkeoplysningsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00.

Tønder Kommune Folkeoplysningsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: 20. juni 2016 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Projekt Foreningsudvikling

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S Møde: Ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 3-2018 Dato: Fredag den 14.09.2018 kl 12.00 14.00 Sted: Hotel Scandic, Aalborg Øst Deltagere: Arne Boelt, Hjørring Kommune Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune Mikael

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009 Referat fra møde i onsdag den 17. juni 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2 på Rådhuset i Allerslev. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU - Orientering... 4 3. FOU

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 1. marts 2012 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende ML-FRE-Rådhus 0.23 Presse, borger, VIP rum Ordinært møde Pia Karlsen, Jens Porsborg, Birthe Marie

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. februar 2013 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 26. september 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Geert Jakobsen, Tom Nielsen, Kurt Hansen,

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:50 Mødested:

Læs mere

Meget mere idræt for pengene. Udfordringer mellem effektivisering og lokalt engagement

Meget mere idræt for pengene. Udfordringer mellem effektivisering og lokalt engagement Meget mere idræt for pengene. Udfordringer mellem effektivisering og lokalt engagement Kultur og Fritidschef Joan Kamstrup Mariagerfjord Kommune Idan konference 4. september 2013 Historien: Kommunesammenlægningen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 18. marts 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 18. marts 2009 Referat fra møde i onsdag den 18. marts 2009 Mødet startede kl. 19.00 og fandt sted ved Lejre Rideklub i rytterstuen på Ledreborg Alle 18, Lejre. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget 2018-2021 Referat 4. september 2018 kl. 17:00 Rådhuset, udvalgsværelse 2, 2. sal Indkaldelse Morten Rauff Torben Sørensen Tom Nordvi Jensen Anders Ravn Sørensen Anni Frisk Carlsen

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den Mødetid: 18:00-18:55 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C), Steffen

Læs mere