Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point"

Transkript

1 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

2 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens Consulting Side 2 af 5 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje er specielt designet til butikspersonale, håndværkere, serviceteknikkere, montører og tilsvarende, der til daglig har kontakt med kunder på den ene eller den anden måde og som gerne vil have mere ud af mødet med kunden, give kunden den bedst mulige oplevelse, og dermed skabe en meget stærkere relation til kunden. Faget giver dig en helhedsforståelse af kunden og af det, som motiverer kunden til at agere som han/hun gør. Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje gør dig klogere på kundeadfærd, så du kan bruge den viden til at udvikle de helt rigtige tilbud og relationer til kunden. Mange faktorer spiller ind i det enkelte møde med kunden, om du er på service besøg hos kunden eller om det er en konkret indkøbssituation. For eksempel har kundens behov, baggrund og generelle købsadfærd stor betydning for de bevidste og ubevidste beslutningsprocesser. Derfor er en specialiseret viden om kundeadfærd nøglen til at udvikle de optimale tilbud og optimale relationer. Med faget Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje får du både kundeforståelsen og teknikkerne til at servicere og sælge på baggrund af den viden. Det handler blandt andet om kundeopdeling, kommunikation og salgsmåder. Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje er en valgfri del af akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. Du kan også vælge at lade faget været et af de fire fagmoduler, der giver dig titlen merkonom. Fagmodulplan Akademiuddannelser (AU) Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje omfang: 10 ECTS-point Eksamensform: mundtlig prøve på baggrund af en kort erhvervscase. Fagstatus Faget er et valgfrit fagmodul på Akademiuddannelsen i Salg, samt International handel og markedsføring. Formål At du opnår en helhedsforståelse for kundens situation, baggrund, købsadfærd samt beslutningsprocesser, således den studerende målrettet kan anvende viden om kunden i udviklingen af relationer og tilbud, ved anvendelse af styringssystemer og i salgsplanlægningen.

3 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens Consulting Side 3 af 5 Indhold Kundeadfærd, kundepleje og beslutningsprocesser, vurdering og opdeling af kunder, alternative salgssystemer og organisering, salgsmål, planlægning og budgettering. Vejledende vægt i procent: 1. Kundeadfærd og analyse af beslutningsprocesser 40 % 2. Vurdering og opdeling af kunder for bedre kunderelationer 25 % 3. Alternative møde/salgssystemer og organisering 20 % 4. Salgsmål, planlægning og budgettering 15 % 1. Kundeadfærd og analyse af beslutningsprocesser Du skal have et grundigt indblik i købsadfærdsmodeller på såvel B-t-C som B-t-B markedet. Du skal gennem en indgående forståelse for købers vurdering af kriterier og motiver i beslutningsprocessen kunne analysere sig frem til den mest hensigtsmæssige fremgangmetode i salget. Du skal gennem studie af forskellige kendte kulturforskelle såvel nationalt som internationalt kunne omsætte denne viden til forberedelse af forhandlinger med kunden. Herunder planlægning af stadier i kontakten med kunden, vurdering af deltagere samt egen og kundens forventede adfærd. Du skal have et overblik over væsentligste love, som regulerer handel herunder Købeloven, Aftaleloven, Markedsføringsloven, Produktansvarsloven og Persondataloven. 2. Vurdering og opdeling af kunder Du skal gennem analyse af såvel egen virksomheds som kundens position, styrker og svagheder kunde vurdere muligheder ved et handelssamarbejde. Du skal kunne tilegne sig viden om alternative kilder til information, herunder kunne vurdere kildernes validitet samt gennem analysearbejdet ved brug at forskellige kilder kunne udarbejde det bedst mulige beslutningsgrundlag for indsatsen over for kunden. På baggrund af ovenstående skal du målrettet kunne inddele kunderne i A-, B- og C-kunder og kunne opstille såvel salgsmål som strukturere forskellige salgsindsatser. 3. Alternative salgssystemer og organisering Du skal på baggrund af ovenstående viden kunne analysere og vurdere forskellige måder at sælge på, herunder skabe bedre relationer til kunden. Du skal kunne vurdere og vælge forskellige metoder til kommunikation med kunden baseret på viden om produktets art, relationens omfang, behov for systemer, tidshorisonter, inddragelse af egen organisation mv. Du skal kunne anvende forskellige modeller til planlægning og organisering af salget, herunder inddeling i distrikter, fordeling af arbejdsopgaver og organisering af samarbejdet med virksomhedens øvrige funktioner. 4. Salgsmål, planlægning og budgettering Du skal kunne opstille konkrete, målbare salgsmål for salgsarbejdet, herunder kunne opstille budgetter for tiltag samt udarbejde plan for salgsindsatsen.

4 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens Consulting Side 4 af 5 Læringsmål At du: opnår kendskab til købsadfærdsmodeller samt kan analysere alternative beslutningsprocesser og deres betydning for køberens interesser og motiver i købsprocessen at den studerende opnår forståelse for virksomheders forskellige kulturer og etiske grundlag i Danmark såvel som internationalt - med henblik på at kunne forberede og planlægge en hensigtsmæssig adfærd i forhandlingsprocessen kan redegøre for de væsentligste lovgivningsmæssige rammer, som regulerer forholdet mellem køber og sælger samt kunne anvende denne viden i planlægningsarbejdet gennem kendskab til egen virksomheds markedsposition, markeds- og salgsstrategi samt nuværende leverancesystem kan vurdere dens styrkemæssige position i forhold til virksomhedens kunder på baggrund af kendskab til relevante informationskilder kan udarbejde en overordnet analyse af den enkelte kundes situation samt markedsbetingelser med henblik på at vurdere kundens økonomiske position og muligheder kan udarbejde en kvalificeret opdeling af virksomhedens kunder i A, B og C-kunder samt opstille målsætninger for den enkelte kundegruppe kan analysere og vurdere alternative former for salg, herunder projektsalg, e-handel, relations-salg, Key Account Management, værdibaseret salg, eksportsalg, netværksdannelse mv. kan opstille målrettede handlingsplaner for salget til de enkelte kundekategorier, samt anvende modeller for salgsorganisering og planlægning kan redegøre for formålet med CRM som strategisk værktøj samt kunne redegøre for anvendelsen heraf, herunder kunne diskutere begrænsninger og muligheder kan formulere konkrete salgsmål og budgetter på baggrund af salgsstrategien Relevante jobfunktioner Håndværker, service tekniker, koordinator, montør Key Account Manager, salgskonsulent, intern salg, Marketing manager, Marketing koordinator. Dit udbytte af Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Du får indblik i en række købsadfærdsmodeller og lærer at analysere kundernes beslutningsprocesser og B-t-B-markeder. Du bliver også klogere på, hvordan du opdeler kunderne i A-, B- og C-kunder med henblik på den helt rigtige salgsplanlægning.

5 Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje Sapiens Consulting Side 5 af 5 Undervisningen giver dig ikke bare styr på kundeadfærden. Du får også redskaberne til at vurdere, på hvilken måde mødet med kunde og evt. salget skal gennemføres på, og hvordan kommunikationen skal være. Desuden bliver du rustet til praktisk at organisere mødet/salget. Du kan vælge at tage Kundeforståelse, kundeservice, planlægning og kundepleje som et selvstændigt kursus, så det bliver en kort efteruddannelse i sig selv, eller du kan lade faget være en del af din samlede videreuddannelse. Klik her for pris og planlagte kursusdage. Ønsker du at tilmelde dig, kan det gøres ved at sende mail til: tilmelding@sapiens.nu Ønsker du at få yderligere oplysninger om uddannelsen, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf eller på mail: mail@sapiens.nu Klaus Veile, CEO klausveile@sapiens.nu Mobil: Mette Norja, Partner mette@sapiens.nu Mobil: Susan Frimodt, Udd. konsulent susanfrimodt@sapiens.nu Mobil:

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Coaching i organisationer v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Side 2 af 5 Coaching og samarbejde i organisationer ruster dig til læring og kompetenceudvikling

Læs mere

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Coaching i organisationer v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Side 2 af 5 Coaching og samarbejde i organisationer ruster dig til læring og kompetenceudvikling

Læs mere

Kursuskatalog 2015-2016

Kursuskatalog 2015-2016 Kursuskatalog 2015-2016 Side 2 af 5 High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 29.600,- Modul 1: 26. 28. oktober 2015 Modul 2:

Læs mere

Kursuskatalog 2015-2016

Kursuskatalog 2015-2016 Kursuskatalog 2015-2016 Side 2 af 6 High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 29.600,- Modul 1: 26. 28. oktober 2015 Modul 2:

Læs mere

SALGS- KONSULENT YES-FØLELSE SIGT JANTE-HVAD? NNEMSLAGSkraft RESULTATER. OG Motivation A-OPLEVELSER KOMMUNIKATION SUCCES LVTILLID SELVUDVIKLING

SALGS- KONSULENT YES-FØLELSE SIGT JANTE-HVAD? NNEMSLAGSkraft RESULTATER. OG Motivation A-OPLEVELSER KOMMUNIKATION SUCCES LVTILLID SELVUDVIKLING OG Motivation A-OPLEVELSER KUNDETYPER KOMMUNIKATION JANTE-HVAD? er IND LVTILLID FORHANDLING NNEMSLAGSkraft NY UDDANNELSE ARW UD PRÆSENTATIONSTEKNIK YES-FØLELSE SELVUDVIKLING SUCCES SIGT SALGS- KONSULENT

Læs mere

High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 29.600,-

High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 29.600,- Kursuskatalog 2016 Side 2 af 5 High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 29.600,- Modul 1: 21. 23. marts 2016 Modul 2: 11. +

Læs mere

Kursuskatalog

Kursuskatalog Kursuskatalog 2016-2017 Side 2 af 5 High Performance PEP Practitioner Pris kr. 49.500,- ekskl. moms med mulighed for lønrefusion* fra staten på optil kr. 23.000,- Hold 2-16 Modul 1: 29. + 30. + 31. august

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på handelsøkonomuddannelsen Oktober 2014 Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores handelsøkonomer Her har vi

Læs mere

Nogle af vores kunder

Nogle af vores kunder Cases 1 Nogle af vores kunder 2 Reference - Forandringsledelse Reference: DONG Forandringsledelse "Jeg har anvendt Connection Management A/S i forbindelse med et management & leadership kursus. Instruktørerne

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg IBC Innovationsfabrikken Bliv skarp på salg Er du klar til at gå fra nul til hundrede og få værktøjer til at skabe resultater med dit salg? Bliv skarp på salget med forløb, der er målrettet dig. IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen

Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen Det rette papir på hånden Som noget helt unikt kan du få en reelt kompetencegivende og meritgivende uddannelse i salg. I samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus

Læs mere

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E: Akademiuddannelserne

Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks Nuuk T: F: E:  Akademiuddannelserne Niuernermik Ilinniarfik, Nuuk Postboks 1038 3900 Nuuk T: +299 32 30 99 F: +299 32 32 55 E: ninuuk@ninuuk.gl www.ninuuk.gl AU Akademiuddannelserne AU Akademiuddannelserne Akademiuddannelserne er for dig,

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources KURSUSCENTRETS UDBUD -1. halvår 2012 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals www.bcsyd.dk Mail: bcsyd@bcsyd.dk Handelsassistent salg Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS AKADEMI EKSPORT SÆLGER Skab ny vækst og mere salg på internationale eksportmarkeder med en målrettet efteruddannelse. 1 Uddannelsen til Eksportsælger Eksportsælgeruddannelsen

Læs mere

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Salgstræning i DM-Akademi 45261 - kundeservice Forårskursus 26. 28. marts 2012 1 Formål Kurset vil fokusere på

Læs mere

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse

Sport & Event Management. Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Sport & Event Management Serviceøkonom med speciale i Sport og Event Management EASJ og Talent Lab, Slagelse Valgfrit uddannelseselement - Specialer: Sport og Event Management Indhold De valgfri uddannelseselementer

Læs mere

10 gode råd om. Strategisk salg

10 gode råd om. Strategisk salg 10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg - Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt i fagområdet strategisk salg. For at få det

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

Dansk Maskinhandlerforening Akademi. Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver. Salgstræning i DM-Akademi

Dansk Maskinhandlerforening Akademi. Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver. Salgstræning i DM-Akademi Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Salgstræning i DM-Akademi 1 Formål Kurset vil fokusere på den enkeltes styrker og muligheder, for at kunne rådgive

Læs mere

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL Tag en akademiuddannelse Uddannelsen tager udgangspunkt i din virkelighed, og undervisningen giver dig mulighed for aktivt at bruge din erhvervserfaring

Læs mere

Lederuddannelser PB 1

Lederuddannelser PB 1 Lederuddannelser 1 LEDELSE KAN LÆRES Ledelse kan læres Effektiv ledelse er grundstenen til en virksomheds fortsatte succes. Med vore kurser i ledelse tilbyder vi et komplet efteruddannelsesforløb af nøglepersonerne

Læs mere

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Salgstræning i DM-Akademi 45261 - kundeservice Efterårskursus 8. 10. november 2010 1 Formål Kurset vil fokusere

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver

Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Salgstræning i DM-Akademi 45261 - kundeservice Sommerkursus 23. 25. juni 2010 1 Formål Kurset vil fokusere på den

Læs mere

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse

Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse A. Sundhed Efteruddannelse og kurser til lægesekretærer Uddannelseskatalog PLA HK Privat Aftalt uddannelse Sundhedskurserne er udviklet af PLO, så de er målrettet dig og dine funktioner i praksis. Praksismanageruddannelsen

Læs mere

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH

KONSULENTFIRMAET IVAN BACH VELKOMMEN TIL KONSULENTFIRMAET IVAN BACH RESULTAT INDSATS - KOMPETENCE 1 Idegrundlaget for Konsulentfirmaet Ivan Bach: Konsulentfirmaet Ivan Bach henvender sig til mindre - og mellemstore handels- og produktionsvirksomheder

Læs mere

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed

Præsentation af. Værdiskabende virksomheds- & IT rådgivning. Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Præsentation af Vi ta r temperaturen, stiller diagnosen og sikre korrekt behandling - af din virksomhed Hvem er vi? Thomas Hvass-Skovlund mail: ths@bizad.dk mobil: 2226 9228 Steen Helmer mail: steen@helmer.com

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Er du nysgerrig? vil du vide mere? Så læs videre på næste side Se mere på

Er du nysgerrig? vil du vide mere? Så læs videre på næste side Se mere på VELKOMMEN TIL JOBVEJEN ET LÆRINGSLABORATORIUM FOR MENNESKER VI ARBEJDER MED MENNESKER HOS OS FINDER DU SMILET FREM VIL DU MED PÅ EN SPÆNDENDE REJSE VIL DU MED UD OG TRÆNE TAG DIN VIRKSOMHEDS OG DIT EGET

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 1. december 2018 Indhold 1. Valgfrit fagelement

Læs mere

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne

DIPLOMUDDANNELSE I INTERNATIONAL HANDEL OG MARKEDSFØRING (MERK.D) Videre- og efteruddannelse for voksne (MERK.D) Arbejder du med afsætning af virksomhedens produkter eller kunne du tænke dig at arbejde med salg og markedsføring? Ønsker du bare ny inspiration og faglig udvikling på højt niveau? Tag en diplomuddannelse

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger CatMan Solution V3 er klar til at blive rullet ud Vi arbejder hele tiden på mange fronter, for at sikre jer endnu bedre og hurtigere adgang til den viden der kan genereres fra store mængder af data. Lancering

Læs mere

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse for 7. semester på HDFR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: MBA- og HD-studienævnet Studieordning:

Læs mere

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 / Strategi, business- og forretningsplan med målsætninger / Ledelse, salgsledelse, selvledelse og ledelse af samarbejdspartnere / Økonomi med budget,

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement Specialemodul og International Sommerskole Ikrafttrædelse: 15. august 2019 Indhold 1.

Læs mere

Velfærdsteknologi i praksis

Velfærdsteknologi i praksis AKADEMIUDDANNELSE Velfærdsteknologi i praksis En videregående voksenuddannelse inden for pleje, omsorg og pædagogik Uddannelsen henvender sig især til ansatte inden for social-og sundhedområdet og det

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på Handelsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på Handelsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på Handelsøkonomuddannelsen Kære virksomhed Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores handelsøkonomer. Her har vi samlet information

Læs mere

31 Mundtlig. 8 Designteori hjemmeopgave ekstern karakterskala Projektledelse Skriftlig, take-home intern 6 timer karakterskala 5 33

31 Mundtlig. 8 Designteori hjemmeopgave ekstern karakterskala Projektledelse Skriftlig, take-home intern 6 timer karakterskala 5 33 Studieordning for bacheloruddannelsen i design og kulturøkonomi 2010 Rettelserne er godkendt af Studienævnet for Dansk, Engelsk og Design den 21. januar 2011. Rettelserne er godkendt af dekanen for Det

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 21. august 2017 Gældende for indskrivning

Læs mere

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man holder sig de langsigtede mål for øje.

Læs mere

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen

VALGFAGSKATALOG. Erhvervsakademi Dania Viborg. Autoteknologuddannelsen VALGFAGSKATALOG Erhvervsakademi Dania Viborg Autoteknologuddannelsen 2016 Indhold Indholdsfortegnelse 1 Valgfagsbeskrivelser... 3 1.1 Studieteknik... 3 1.2 Markedsføring... 4 1.3 Entreprenørskab... 5 1.4

Læs mere

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management

FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management FRA AKADEMIUDDANNELSE I RETAIL TIL HD 2. DEL HDO med specialisering i Sales & Marketing Management SAMARBEJDE MELLEM: Du stifter blandt andet bekendskab med konceptstyring, personlig ledelse, økonomi &

Læs mere

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE HR funktionen er under konstant udvikling, og bliver i stigende

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 1. december 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK)

STUDIEORDNING. for. Markedsføringsøkonom (AK) STUDIEORDNING for Markedsføringsøkonom (AK) Ikrafttrædelse: 20.08.2019 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 6 nationale fagelementer... 4 2.1. Forretningsforståelse...

Læs mere

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK

MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK MARKEDSFØRINGSØKONOM FÅ EN MARKEDSFØRINGSØKONOM STUDERENDE I PRAKTIK Et friskt pust, en hjælpende hånd og nye øjne på markedsføringen Hvad kan en markedsføringsøkonom studerende gøre for din virksomhed?

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg?

Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg? Hvordan kan en etnografisk analyse øge dit salg? Svaret er ved at gøre dig klog på dine kunder De fleste virksomheder kan drage fordel af en etnografisk analyse, der afklarer, hvorfor kunder og potentielle

Læs mere

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT

HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT HARTMANNS KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE INDSIGT I OG VÆRKTØJER TIL ARBEJDET MED HUMAN RESSOURCE MANAGEMENT KOMPETENCEGIVENDE HR-UDDANNELSE HR funktionen er under konstant udvikling, og bliver i stigende

Læs mere

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING

PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING PROJEKTLEDELSE OG KOORDINERING EN SIKKER VEJ MOD ET NYT VÆRDISKABENDE JOB Projektledelse og koordinering er et vigtigt element, næsten uanset i hvilken retning, du vil udvikle din karriere. En uddannelse

Læs mere

Se mere på

Se mere på VELKOMMEN TIL JOBVEJEN ET LÆRINGSLABORATORIUM FOR MENNESKER VI ARBEJDER MED MENNESKER HOS OS FINDER DU SMILET FREM HER FINDER DU INFORMATIONER OM KURSET VIL DU MED PÅ EN SPÆNDENDE REJSE VIL DU MED UD OG

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

GLOBAL OEM SALES MANAGER

GLOBAL OEM SALES MANAGER GLOBAL OEM SALES MANAGER MED SOLID ERFARING INDENFOR TEKNISK SALG WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY HB PRODUCTS HB PRODUCTS ER EN INTERNATIONALT ORIENTERET VIRKSOMHED, DER

Læs mere

Forhandlinger i din professionelle praksis praksisnær uddannelse i forhandlingsteknik

Forhandlinger i din professionelle praksis praksisnær uddannelse i forhandlingsteknik Uddannelse 5 dage DKK 24.999 Nr. 90246 A ekskl. moms Dato Sted 02-10-2019 Taastrup Forhandlinger i din professionelle praksis praksisnær uddannelse i forhandlingsteknik En professionel forhandling handler

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Storkunde Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag kl. 7.30-16.00 Fredag kl. 7.30-14.00 1 Varighed

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM)

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) 1 Det er uddannelsens formål at uddanne professionsbachelorer inden for International

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen

Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Information til virksomheden om praktik på markedsføringsøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores markedsføringsøkonomer. Her har vi

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

High Performance NLP/PEP Practitioner. v/sapiens Consulting og Global Institute of Performance Enhancing Psychology Akademi fag, 20 ECTS point

High Performance NLP/PEP Practitioner. v/sapiens Consulting og Global Institute of Performance Enhancing Psychology Akademi fag, 20 ECTS point High Performance NLP/PEP Practitioner v/sapiens Consulting og Global Institute of Performance Enhancing Psychology Akademi fag, 20 ECTS point Side 2 af 8 Kommunikér dig til succes! Kend dig selv og forstå

Læs mere

Læseplan for valgfaget virksomhedsfag. 10. klasse

Læseplan for valgfaget virksomhedsfag. 10. klasse Læseplan for valgfaget virksomhedsfag 10. klasse Indhold Indledning 3 Trinforløb for 10. klassetrin 4 Afsætning 4 Virksomhedsøkonomi 5 Uddannelsesafklaring 6 Indledning Fagbeskrivelsen for virksomhedsfag

Læs mere

Salgsmål % 24% 39% 14% Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling

Salgsmål % 24% 39% 14% Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling Salgstrends 2017 Hvor tæt kommer I på jeres salgsmål i 2016 / antal sælgere i salgsafdeling Salgsmål 2016 Over 110% 101-110% 100% 7% 16% 24% 47% når salgsbudgettet for 2016. 47% af sælgerne mener, at deres

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 15. august 2019 1. Fordybelsesspor... 2 1.1 Strategisk markedsføring og

Læs mere

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1

HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE. Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 HD PÅ CBS FOR DIG DER VIL MERE Stine Gregersen, Daglig leder af HD1 AGENDA 1. Hvad er en HD-uddannelse? 2. HD-uddannelsens opbygning 3. Adgangskrav 4. Fleksibel undervisning 5. Blended Learning 6. Priser

Læs mere

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse

Miljøplanlægning. HD 2. del - Efteruddannelse Miljøplanlægning Marketing Management (HDA) HD 2. del - Efteruddannelse S A M F U N D S V I D E N S K A B 2 3 Forøg din markedsværdi HD i Marketing Management (HDA) henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3

K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3 NYUDVIKLEDE LEDERUDVIKLINGSFORLØB TIL FØRSTELINJELEDERE I OFFENTLIGE ORGANISATIONER K U R S U S K A T A L O G 2 0 1 3 Projektet Praksisnær ledelse for førstelinjeledere på Fyn er støttet af 3-parts midler.

Læs mere

Modul 4: Erhvervsret. Obligatorisk 5 ECTS. Placering 3. Semester. Modulansvarlig Jens Thøgersen

Modul 4: Erhvervsret. Obligatorisk 5 ECTS. Placering 3. Semester. Modulansvarlig Jens Thøgersen Semesterbeskrivelse for 3. semester på HD 1. del Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

Nå mere og arbejd mindre

Nå mere og arbejd mindre Nå mere og arbejd mindre Mark Mayland www.personligworkflow.com mm@personligworkflow.com 26 74 59 71 1 Hvem har gavn af Personlig Workflow? Vi har alle brug for mere overskud i hverdagen, til at udføre

Læs mere

Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område

Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område Foreløbig kursusbeskrivelse Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område Teknisk Projektarbejde Udvikling, design, dokumentation og produktion af et valgfrit produkt. - Viden om forskellige videnskabsteoretiske

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Handelsassistent salg med brancheretning VVS Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag kl. 7.30-16.00

Læs mere

TMS Bagholdet. Salg. Tirsdag den 28. maj 2013 Lars Grandjean Salgsrådgiver Indehaver af Grandjean Nordic og Partner i Mål & Resultater I/S

TMS Bagholdet. Salg. Tirsdag den 28. maj 2013 Lars Grandjean Salgsrådgiver Indehaver af Grandjean Nordic og Partner i Mål & Resultater I/S TMS Bagholdet Salg Tirsdag den 28. maj 2013 Lars Grandjean Salgsrådgiver Indehaver af Grandjean Nordic og Partner i Mål & Resultater I/S Salgsrådgiver Mål & Resultater hjælper virksomheder, der ønsker

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

esultater fra pørgeskema ndersøgelse

esultater fra pørgeskema ndersøgelse irksomheders Resultaterne fra spørgeskemaundersøgelsen essedeltagelse esultater fra Undersøgelsen er foretaget blandt ansatte, der arbejder med deres virksomheds deltagelse i messer, og som modtog Faust

Læs mere

Boost dine resultater med et kompetenceløft. Kursuskatalog. når HR skal skabe resultater

Boost dine resultater med et kompetenceløft. Kursuskatalog. når HR skal skabe resultater Boost dine resultater med et kompetenceløft Kursuskatalog 2014 Den gode opsigelse Opsigelser er af og til en nødvendighed i de fleste virksomheder, enten fordi virksomhedens forhold ændrer sig, eller fordi

Læs mere

Fleksibel videreuddannelse - fokus på dig og dine behov

Fleksibel videreuddannelse - fokus på dig og dine behov Fleksibel videreuddannelse - fokus på dig og dine behov AU International handel og markedsføring AU Kommunikation og formidling AU Økonomiog ressourcestyring AU Ledelse AU Informationsteknologi AU Finansiel

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur,

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del III: Fordybelsesspor Ikrafttrædelse: 24. januar 2018 1. Fordybelsesspor... 2 1.1. Strategisk markedsføring og

Læs mere

STUDIEORDNING. Serviceøkonom (AK)

STUDIEORDNING. Serviceøkonom (AK) STUDIEORDNING for Serviceøkonom (AK) National del Ikrafttrædelse 15.08.2019 1 Indhold 1. Uddannelsens mål for læringsudbytte... 3 2. Uddannelsen indeholder 4 nationale fagelementer... 4 2.1. Service &

Læs mere

E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel

E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel E-handelskøbmand handelsøkonom med speciale i e-handel Handelsøkonomens kompetencer Handelsøkonomuddannelsen er jf. fakta boksen en meget praksisorienteret uddannelse, hvor målet er opnå kompetencer inden

Læs mere

Camilla Brørup Dyssegaard, Ren Viden og Rambøll Management Consulting

Camilla Brørup Dyssegaard, Ren Viden og Rambøll Management Consulting Specialpædagogisk støtte og inklusion på ungdomsuddannelserne for personer med psykiske funktionsnedsættelser et indblik i resultaterne fra et systematisk litteraturstudie Camilla Brørup Dyssegaard, Ren

Læs mere

5 gode råd om strategisk ledelse

5 gode råd om strategisk ledelse 5 gode råd om strategisk ledelse Verden er i forandring. Bryd med traditionerne Bedre resultater med empati Alle er sælgere Branding øger potentialet Bryd med traditionerne Virksomhedsstrategi fokuserer

Læs mere

Akademiuddannelse i ledelse

Akademiuddannelse i ledelse Akademiuddannelse i ledelse STRATEGI. LEDELSE. ANSVAR Kom på niveau med din ledelse Spiller du en central rolle over for dine kollegaer, medarbejdere eller ledelse? Ønsker du at udvikle og styrke dine

Læs mere

Teamkoordinator-uddannelsen

Teamkoordinator-uddannelsen Teamkoordinator-uddannelsen De mange krav, den store kompleksitet og den accelererende udvikling, som opleves overalt i samfundet i dag, er også blevet en naturlig del af skolens virkelighed. For at navigere

Læs mere

I samarbejde med: Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point. Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk træning

I samarbejde med: Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point. Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk træning I samarbejde med: Det intensive projektlederforløb med blended learning Teknologisk Institut Taastrup Mulighed for certificering som projektleder og ECTS-point Unikt koncept kombinerer e-læring med praktisk

Læs mere

Grundlæggende Lederuddannelse. - med fokus på fusioner og forandringsledelse

Grundlæggende Lederuddannelse. - med fokus på fusioner og forandringsledelse Grundlæggende Lederuddannelse - med fokus på fusioner og forandringsledelse Grundlæggende Lederuddannelse - med fokus på fusioner og forandringsledelse Er du lige blevet udnævnt eller har få års erfaring

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN MASTER I SOFTWARE ENGINEERING itu.dk/master/software MASTER I SOFTWARE ENGINEERING Master i Software Engineering er til dig, som allerede er en erfaren software- og systemudvikler,

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed

1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed Indholdsfortegnelse 1. Praktiske oplysninger om dig og din virksomhed 2. Virksomhedsidéen 3. Produktet eller ydelsen 4. Markedet 5. Salg og markedsføring 6. Personlige ressourcer og kompetencer 7. Netværk

Læs mere

Nå mere og arbejd mindre

Nå mere og arbejd mindre Nå mere og arbejd mindre Mark Mayland www.personligworkflow.com mm@personligworkflow.com 26 74 59 71 1 Hvem har gavn af Personlig Workflow? Vi har alle brug for mere overskud i hverdagen, til at udføre

Læs mere