Velkommen til Generalforsamling 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Generalforsamling 2014"

Transkript

1 Velkommen til Generalforsamling 2014

2 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark

3 Det handler altsammen om En forening hvor vi gennem dialog, forståelse og gensidig respekt for hinanden og vore synspunkter, udvikler de avls og anvendelses muligheder der er hos Shetlandsponyen og samles i ind og udland, for blandt andet derigennem at styrke vores fælles interesse.

4 Nu og på sigt Her og nu Annoncering på foreningens salgs side gøres gratis. Igangsætning af aktiviteter for at fremme og fange de unge Øget annoncering/sponsorer Implementering af valgfri klasser ved skuer og shows Højne informationsniveauet Online tilmelding til kåringer (samme måde som tilmelding til Landskuet og Roskilde dyrskuet) På sigt. Avls fremmende aktiviteter Styrkelse af PR Brugs fremmende aktiviteter Aktivitets fremmende tiltag Videre udvikling af foreningen Nyhedsbreve/Årsskrift Internationalt show 2018 (men det er et selvstændigt emne)

5 Hvad er allerede igang Annoncering på foreningens hjemmeside. Tiderne skifter og det er blevet mere in at alt foregår elektronisk, derfor har vi besluttet at annoncering skal være gratis. Vi mener ikke at foreningen må være deltagende i de til tider urealistiske lave priser der ses, så derfor vil annonceringen være inddelt i pris grupper. F.eks A= pris fra kr B= pris fra kr e.t.c. Vi mener at det er vigtigt at sende et signal om at det er levende dyr der sælges og ikke et tøjdyr med en stribe batterier i ryggen. En Shetlandspony er altså ikke et køb og smid væk produkt. Prisklasse (Skal udfyldes) A: kr. B: kr. C: kr. D: kr. E: Hingst/hoppe/vallak Født: Navn: Stambogs- eller registreringsnr. Kåret i: Farve: Stang og pibemål Far: Navn Stambogsnr. Mor: Navn Stambogsnr. Beskrivelse: Ejer: Navn Adresse Telefonnummer

6 Hvad er allerede igang Online tilmelding med betaling. Der arbejdes på en løsning med at tilmelde over nettet, en løsning hvor man starter med at købe en adgang til tilmelding, for derefter at kunne tilmelde sine dyr til kåringer. Metoden er sammenlignelig med det nogen kender i dag fra både Landsskuet og Roskilde dyrskuet. Vores begrundelse for at ville indføre et sådant system er bl.a. at der bruges urealistisk meget tid på at kontrollere tilmeldinger og oplysninger sammenholdt med rettidig betaling. Nu er der ingen grund til at opfinde noget der allerede er opfundet, så derfor har vi undersøgt muligheden for at blive koblet på Roskilde dyrskuets system, og lige nu ser det ud til at vi er meget tæt på en løsning, der efter vores bedste overbevisning vil være overkommelig for alle - - også økonomisk.

7 Hvad er allerede igang Implementering af valgfri klasser ved skuer og shows. Der blev på sidste kontaktperson møde fremlagt et ønske om at der blev kigget lidt på mulighederne for at tilbyde nogle andre klasser end dem vi har været vant til hidtil. Lene Lund, Sophie og Søren har i fællesskab prøvet at komme dette lidt nærmere. Vi har grundlæggende holdt fast i f.eks de regler der er omkring foreningens føl og plagskuer, men vi ser også mange muligheder i at udnytte det potentiale der kan være i at tilbyde f.eks handler klasser m.v Når de nye muligheder bliver en realitet vil det derfor ikke længere være nødvendigt at enkelt skuer eller shows der afholdes i foreningens regi, skal ansøge om at måtte åbne for en ekstra klasse. Det er vigtigt at alle er klart over at det er dem der arrangerer det pågældende arrangement, der bestemmer hvilke klasser der er mulighed for at deltage i. Det vil fremgå klart og tydeligt af proportionerne for de enkelt arrangementer, hvilke klasse der tilbydes. Det er en selvfølge at, alle regler udstukket af en skueledelse eller lign. overholdes.

8 Katalog over mulige klasser ved skuer og shows i Avlsforeningen for Shetlandsponyer Til føl- og plageskuer afholdt i Avlsforeningen for Shetlandsponyer kan følgende klasser udbydes: 1. Hingsteføl 2. Hoppeføl 3. 1 års hingste 4. 1 års hopper 5. 2 års hingste 6. 2 års hopper 7. 3 års hingste 8. 3 års hopper 9. Vallakker på 3 år og derunder 10. Vallakker over 3 år Vallakkerne har deres egen finale og deltager derfor ikke i ungdyrenes finale.

9 Katalog over mulige klasser ved skuer og shows i Avlsforeningen for Shetlandsponyer Arrangørerne har mulighed for at udbyde en eller flere af følgende klasser, hvis de vurderer at tiden og forholdene er til det: 11. Avlsgodkendte hingste 12. Kårede hingste 13. Ikke kårede/avlsgodkendte hingste fra 4 år og opefter 14. Veteran hingste (kårede), 15 år og derover 15. Følhopper 14. Goldhopper 15. Veteran hopper, 15 år og derover Hvis nogle af ovenstående klasser (11-15) udbydes, kan disse ponyer ikke deltage i ungdyrenes finale. Der kan dog laves en finale for disse klasser, hvis Arrangørene ønsker det. Det er op til dommerne/arrangørene om klasserne bedømmes efter 24 point-skalaen eller efter samme princip som ungdyrene.

10 Katalog over mulige klasser ved skuer og shows i Avlsforeningen for Shetlandsponyer På samme måde kan en eller flere af følgende brugsklasser udbydes hvis arrangørerne vurderer at tiden og forholdene er til det: B1. Mønstringskonkurrence B2. Udklædningsklasse B3. Agility B4. Leading rein klasse B5. Engelsk rideklasse B6. Dressurklasse (ridning) B7. Springklasse m/rytter B8. Springklasse v/hånd B9. Dressurkørsel B10. Lange liner B11. Forhindringskørsel

11 Katalog over mulige klasser ved skuer og shows i Avlsforeningen for Shetlandsponyer Beskrivelse af brugsklasserne: Klasse B1: Landsudvalgets regler for mønstring følges. Kan opdeles i aldersklasser - børn til og med 10 år, juniorer år og seniorer fra 18 år og opefter. Klasse B3: Arrangørene bygger en bane. Kan opdeles i aldersklasser - børn til og med 10 år, juniorer år og seniorer fra 18 år og opefter. Klasse B4: Trækkeren skal være min. 15 år, rytteren skal være min. 3 år og max 8 år. Kun hopper og vallakker kan deltage i denne klasse. Klasse B5: Engelsk rideklasse, åben klasse, galop er valgfrit. Rytteren må være max. 12 år. Klasse B6: Arrangørene vælger selv hvilket eller hvilke dressurprogrammer man vil benytte. Klasse B7: Rytteren skal selv kunne ride ponyen rundt på banen. Rytteren må være max. 12 år. Klasse B8: Handleren løber ved siden af sin pony og springer med over springene. Arrangørene bygger en bane efter eget ønske. Klasse B9: Arrangørene vælger et egnet køreprogram Klasse B10: Arrangørene vælger et egnet køreprogram Arrangørene bygger en bane. Disse klasser deltager ikke i finalen. Til andre shows afholdt i Avlsforeningen for Shetlandsponyer kan arrangørerne frit vælge hvilke af ovenstående eksteriør- og brugsklasser (1-15 og B1-B11) de vil udbyde.

12 Hvad er det vi vil på sigt Skabe balance i de forskellige muligheder der er indenfor shetlandspony racen Kåringer Shows Avl Foreningen Generalforsamlingen/ Bestyrelsen Brug Aktivitet I nødvendigt omfang nedsætte nogle TEAMS til at varetage nogle af de behov og muligheder der er. Gennem et konstruktivt og dialog skabende samarbejde nå frem til det der er vores fælles omdrejningspunkt Som er - - Udstilling/ dyrskuer Salg PR En fælles forening for alle store som små unge som ældre, en foreningen der innovativt følger med tiden.

13 Hvad har vi brug for! Der er brug for mennesker som kan og vil være med til at skabe gode rammer gennem et motiverende og engageret virke og som vil deltage i at opfylde de behov og forventninger vi i foreningen står overfor i fremtiden. Der hvor vi ser et behov, kunne som udgangspunkt være! Aktiviteter Sponsorer Sponsorklasser De Unge Udstillinger Kåringer PR Nyhedsbreve/Å rsskrift

14 Hvordan løser vi opgaverne! Vi har bestræbt os på at se muligheder frem for begrænsninger og tænke innovativt, et produkt af det er derfor at åbne muligheden for at lade det være op jer medlemmer om I vil være med. -Ved at dele opgaverne på mange hænder bliver forbruget af tid og engagementet ikke større end den enkelte formår eller ønsker at bidrage med Men sikkert er det, at alle vil have muligheden for komme med konstruktive ideer og input, for derigennem at være med til at sætte sit præg på foreningen, aktiviteterne og et fælles afsæt. Ingen er forpligtet ud over lyst og evne men det må være i alles interesse at dem der gerne vil yde en indsats gør sig nogle overvejelser inden man melder sig Har jeg - - Det nødvendige engagement. Den nødvendige tid Lyst og evne til at være med i et TEAM Viljen til at følge projekterne til dørs Når du har taget din beslutning. HVA SÅ

15 JA Hva så Når du så har besluttet dig efter grundigt overvejelse så: Sender du en mail til foreningen på hvori du skriver: Dit navn Adresse Telefon nr Og hvilket emne/område du brænder for og gerne vil kobles til, som f.eks. Avl, Brug, Aktiviteter, De unge, Kåringer, Shows m.v ( også gerne om du vil yde en indsats til det INTERNATIONALE SHOW i 2018) Når foreningen/bestyrelsen så har modtaget din tilmelding samler vi dem alle i grupper. Derefter kan der så f.eks etablere nogle Work Shops, hvor de deltagende skal blive enige om nogle tiltag der kan gavne det respektive område. Desuden skal man også blive enige om en TEAM-koordinator. Team koordinatoren vil være den der samler trådene fra resten af teamet og er også den der har kontakt til den siddende bestyrelsen (som har det overordnede ansvar) med information om tanker og ideer samt eventuelle handlinger.

16 Samarbejdet Det er vigtigt at forholde sig til de mange muligheder der er i vores forening, og vi kan heldigvis selv bestemme hvor stort eller hvor langt vi vil. Det er dog også vigtigt at vi alle forholder os til at bare fordi vi kan er det ikke ensbetydende med at vi skal. Der skal være en mening med det vi foretager os, ellers ender vi bare i at der er noget men som ikke kan bruges til noget - - og det vil være spild af god fritid. Essentielt for en udvikling er at kommunikationen er åben og der skal være en vilje til at indgå en dialog. (samtale fremmer forståelsen) Samarbejdet skal være åbent på tværs af eventuelle teams - - vi skal udnytte hinandens kompetencer. Individuals play the game - - TEAMS beat the odds

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 4. Oktober 2014 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var igen en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til endnu

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 2. Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer ALLE medlemmer og deres ponyer til årets J U L E S H O W Lørdag den 2. December 2017 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag d. 27. Oktober 2012 Vi gentager succesen fra sidste år, og vil hermed intivere alle til Oktobershow, vi har valgt denne gang at invitere shetlænderfolket med. Showet finder

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2013 Sidste års Oktobershow for både Welsh- og shetlandsponyer var en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer til Oktobershow.

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 3. Oktober 2015 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 8. Oktober 2016 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

JUBILÆUMS KÅRING & SHOW JUBILÆUMS KÅRING & SHOW 1964-2014 FYN D. 2. og 3. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Maj 2014 Avlsforeningen for Connemaraponyer i Danmark inviterer hermed til JUBILÆUMS KÅRING & SHOW

Læs mere

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK. Inviterer til årets J U L E S H O W. Lørdag den 24. november 2018 Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK Inviterer til årets J U L E S H O W Lørdag den 24. november 2018 Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, og find juletøjet frem. Så vi sammen med vores ponyer

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 TID RING I MOUNTED GAMES SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 PONYGAMES ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 09.00-10.00 Kl 8.45-9.35 Hingsteføl Kl.

Læs mere

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019

PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 PROGRAM FOR LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER 2019 TID RING I SHETLANDSKUE RING 6 HAL 8 RING 8 MESSETELTET RING 9 MOUNTED GAMES Youngsters Cup ØVRIGE AKTIVITETER Se kort for placering 08.00-09.00 Kl. 9.30 Bedømmelse

Læs mere

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads

Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Propositioner for SHETTIVAL 13.-14. & 15. juli 2007 på Horsens Dyrskueplads Generelle bestemmelser Hvor Showet afholdes på Horsens Dyrskueplads, Hattingvej 2, Horsens. Danmark Hvem kan udstille Alle ISPC-lande

Læs mere

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010

Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Invitation til M & M s for Fun 11. og 12. september 2010 Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig

Læs mere

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013

REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 REGISTRERINGS- & KÅRINGSREGLEMENT 26. januar 2013 1. Indledning A. Stambogen er opdelt i et hovedafsnit i klasse A, B og C samt et bilag hertil opdelt i F1, F2 og F3. Der er et X-afsnit for vallakker samt

Læs mere

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER

FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Sekretariat: Ashøjgade 35, 7760 Hurup Thy FARMFESTIVAL I HURUP LØRDAG DEN 23. MAJ 2015 PLAN OG REGLER Telefon på dyrskuepladsen: 51 90 16 92 Dyrskuets CHR-nummer: 077037 Indhold Almindelige bestemmelser...

Læs mere

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag.

Spørgsmål eller andet Ring eller skriv til os! Vi glæder os til at se jer alle på Fredericia Ridecenter, og håber vi får en god dag. Kære tilskuere ved Oktobershow 2015, 28-09-2015 Det glæder os for 5. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welshog Shetlandsponyer - denne gang på Fredericia Ridecenter.

Læs mere

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed

Region Vest New Forest ponyen. Avlet med h jertet - redet med stolthed Region Vest 2013 New Forest ponyen Avlet med h jertet - redet med stolthed New Forest ponyen den smukke pony med det gode temperament Når du ser en New Forest pony, lægger du straks mærke til, hvor smuk

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 7. Oktober 2017 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi igen i år fornøjelsen af at invitere jer

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 6. Oktober 2018 De seneste års Oktobershows for både Welsh- og Shetlandsponyer har været en kæmpe succes, og derfor har vi i år fornøjelsen af at invitere jer til

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

Invitation til Oktobershow

Invitation til Oktobershow Invitation til Oktobershow Lørdag den 5. Oktober 2019 Det er med stor glæde at vi kan byde jer velkommen til niende udgave af Oktobershowet. Showet finder i år sted på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag!

Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Kåringstid! Så blev kåringen overstået. Det blev til 23 kåringsdyr og 13 plage, der blev fremvist. En god lang dag! Avlscertifikater fra Belgien er ankommet, og der lægges sidste hånd på kåringsbeviserne,

Læs mere

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK

KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK KÅRING & SHOW 2015 BORNHOLM D. 1. AUGUST SJÆLLAND D. 2. AUGUST AVLSFORENINGEN FOR CONNEMARAPONYER I DANMARK Hermed inviterer Connemaraforeningen til: KÅRING & SHOW D. 1. AUGUST PÅ BORNHOLM D. 2. AUGUST

Læs mere

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste

Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA. for P.R.E. heste Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat DAMOCHA for P.R.E. heste 10. september 2011 Sted: Fredericia Rideklub anno 2005, Fuglsangvej 30, 7000 Fredericia, Danmark Indledning Dansk P.R.E. Avlsforening

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for sjette gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted søndag den 18. marts 2018 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register

Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register Stambogsføring - AU s forslag til GF 2016 Fjordhesten Danmarks Register 2016-2017 Meget tidligt i foreningsåret 2015-2016 besluttede vi i avlsudvalget (AU) at vi efter den travle udstillingssæson skulle

Læs mere

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer

Følg med på Facebook Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer Kære tilskuere ved Hingsteshow 2018, 14. marts 2018 Det glæder os for sjette gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook Kære tilskuere ved Hingsteshow 2016, 22. marts 2016 Det glæder os for tredje gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til årets Hingsteshow for Welsh- og Shetlandsponyer, denne gang på Råbjerggård Ridecenter

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden VEDTÆGTER 2019 DANSK SPORTS PONYAVL Et Forbund For Ponyer & Fremtiden Forord Tankerne med DSP er i korte træk, at avle en dansk ridepony. Der findes ikke i Danmark noget Avlsforbund for en ridehest i en

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017

Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Invitation til Welsh kåring den 5-6. august 2017 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 5-6. august 2017. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER

INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER INVITATION TIL HINGSTESHOW FOR WELSH- OG SHETLANDSPONYER Det glæder os for femte gang at invitere jer til Hingsteshow. Showet finder i år sted lørdag den 18. marts 2017 på Fredericia Ridecenter, Fuglsangvej

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016

Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Invitation til Welsh kåring den 6-7. august 2016 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 6-7. august 2016. Ved arrangementet vil der være mulighed for

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland indbyder til 35 års Jubilæumsstævne d. 1 oktober 2016 i Harridslev Rideklub, Halagervej 19A, 8930 Randers NØ Mønstring

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2016, 05-10-2016 Det glæder os for 6. gang at kunne byde jer hjertelig velkommen til Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. I år er 96

Læs mere

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest 1 Avlsforeningen Den Jydske Hest har hjemsted hos den til enhver tid siddende formand. 2 Avlsforeningens formål er at fremme og støtte avlen og interessen for

Læs mere

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019

Program for Hesteudstillingen Fredag den 14. juni 2019 TIDSPROGRAM HESTE 2019 Fredag den 14. juni 2019 08.00 Dyrskuet åbner 18.00 Dyrskuet lukker, på gensyn i morgen STORE RING 08.00 11.30 Bedømmelse af Heste 12.00 12-30 Officiel åbningsceremoni ved Borgmester

Læs mere

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk.

Kåring 2012. Yderligere oplysninger vil løbende blive offentliggjort på foreningens hjemmeside www.haflinger.dk. Kåring 2012 Årets kåring afholdes d. 25. 26. august på Billund Sportsrideklub, Løvlundvej 4, 7190 Billund. Årets kåring bliver det største haflingerarrangement i Danmark til dato. I samarbejde med Haflinger

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE

JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE 14.-16. JUNI 2019 KONKURRENCER VED DET FYNSKE BØRNEDYRSKUE HVEM KAN DELTAGE? Kun den der er udstiller kan deltage i konkurrencerne med sit dyr. Beskrivelserne herunder er vejledende. Vi vil tilpasse konkurrencerne

Læs mere

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017 Hjørring Dyrskue Byder velkommen til D-Stævne d. 16.-17. juni 2017 Fredag: Dressur Kl. Program Yderligere info 01 Showklasse Skridtprogram Dressur for de yngste Åben for ponyer og heste 02 CUP-KLASSE 03

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011 og 2012. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst

Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Invitation til Welsh Kåring 2. 3. august 2014 på Dorthealyst Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 2.-3. august på Dorthealyst, Knabstrup, 4440 Mørkøv.

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010

Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Invitation til Welsh Kåring 31. juli 1. august 2010 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend 31. juli 1. august 2010 på Birgittelyst Sportsrideklub (BIG),

Læs mere

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE

FØLG MED PÅ SHOWETS FACEBOOK SIDE Kære tilskuere ved Oktobershow 2017, 02-10-2017 Det glæder os for 7. gang at byde jer hjertelig velkommen til årets Oktobershow for Welsh- og Shetlandsponyer - igen på Fredericia Ridecenter. Tak for jeres

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING

AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2017-2018 Årsberetning: Velkommen til jer alle. I en verden, hvor der er så mange tilbud, så er det dejligt at, hver og en af jer er kommet til

Læs mere

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen.

Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Bestyrelsesmøde den 16. 01.10 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Sisse Dahlin, Fritz Hansen, Jytte Madsen, Louise Nielsen, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen. Afbud: Kirstine Rasmussen 1. Godkendelse af referat

Læs mere

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten:

2. 17 stk. 2 og stk.6 her tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten: Forslag til ændring af regler ved NF generalforsamling 2016 Bemærk: I nedenstående forslag -Tilføjes det med rødt kursiv og understreget til teksten -Ændring til forslaget skrives med grønt og understreges

Læs mere

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019

Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 Dagsorden til Generalforsamlingen 2019 1. Indvielse af den nye fane Preben Kosiara Fra Danmarks samfundet var inviteret. Niels I slog 1. søm i for Dronningen. Niels Bech slog 2. søm i for fædrelandet Preben

Læs mere

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019

Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Invitation til Welsh kåring den 3-4. august 2019 Medlemmer af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark inviteres hermed til årets kåringsweekend den 3-4. august 2019 på Rideklubben Odin, Ålemarksgyden 36, 5270

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling for Dansk P.R.E. Avlsforening 6. april 2019

Referat fra den ordinære generalforsamling for Dansk P.R.E. Avlsforening 6. april 2019 Referat fra den ordinære generalforsamling for 6. april 2019 Antal deltagere: 11 medlemmer inkl. bestyrelsen og 6 fuldmagter. 1. Valg af dirigent Helle Mereweather blev valgt. 2. Formanden aflægger beretning

Læs mere

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00

22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Propositioner til: Dansk Morfologisk Championat for P.R.E. heste DAMOCHA 2015 22.- 23. august 2015 start kl. 12.00 Sted: Aalestrup Rideklub Borgergade 59 9620 Aalestrup Danmark Dommer eksteriør: Dommer

Læs mere

NYHEDSBREV. juni 2014

NYHEDSBREV. juni 2014 NYHEDSBREV juni 2014 Hoppe-vallakkåring Kåringen i Jylland afholdes den 18.-19. juli på Kallehavegård, Kallehavevej 4, Tebbestrup, Randers På Sjælland afholdes kåringen den 20. juli hos Team Cabe, Ejlstrupvej

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted

Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referat fra ordinær generalforsamling i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Lørdag d. 22. november 2014, Ringsted Referent: Asge Nilsson Antal stemmeberettigede: 11 Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Fumle/hygge- og kvæg show 13-14. Juli

Fumle/hygge- og kvæg show 13-14. Juli Fumle/hygge- og kvæg show 13-14. Juli I samarbejde med Conny Nielsen afholder Skovgaarden Fumle/hygge og kvæg show. Sted: Skovgaarden, Lundebakkevej 4, 4684 Holmegård. Dato: 13-14. juli. Showmanager: For

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009.

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Velkommen til Fynboskuet 2015!

Velkommen til Fynboskuet 2015! Velkommen til Fynboskuet 2015! På vegne af Avlsforeningen for shetlandsponyer i Danmark og Lokalområdet Fyn, vil vi gerne byde jer alle hjertelig velkommen til Fynboskuet 2015, som bliver afholdt på Allerupgaard

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

Championat for Fjordheste

Championat for Fjordheste Championat for Fjordheste Formål Formålet er at fremme brugen af vore Fjordheste, avlsheste såvel som sportsheste, samt at hjælpe til en større forståelse af sammenhængen mellem avl og sport (bevægelse,

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Deltagere Deltagere er heste/ponyer,

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009 og 2011. REGLER FOR REGISTRERING I DEN DANSKE NEW FOREST STAMBOGSDATABASE

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016

FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 FØLSKUE Søndag den 4. September 2016 TID OG STED Følskuet afholdes d. 4. september 2016 i forbindelse med Hesten i Fokus På Skive Trav, Flyvej 2, 7800 Skive og Skive Rideklub, Flyvej 18, 7800 Skive Info

Læs mere

PROGRAM Giver du de gode oplevelser videre? Broløkkevej Odense

PROGRAM Giver du de gode oplevelser videre? Broløkkevej Odense 14. -16. jun i2 PROGRAM 2019 Giver du de gode oplevelser videre? Broløkkevej 2 5250 Odense www.detfynskedyrskue.dk 019 50M 100M 150M 200M 250M BRANDVÆSEN HANDICAPTOILET FØRSTEHJÆLP DANKORT PARKERING TOILET

Læs mere

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4

EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 EAMH NYHEDSBREV - September 2014 / 4 Læser du nyhedsbrevet? Hvad er godt/dårligt? Vil du hellere have, at oplysningerne kan findes på hjemmesiden under de forskellige faner i stedet for et fysisk eksemplar

Læs mere

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark

Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Regler om registrering og kåring i Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark Reglerne er gældende fra 2008 med tilføjelser fra 2009, 2011, 2012, 2013 og 2014. Indholdsfortegnelse... 1 Regler om registrering

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 04.03.2019 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Køer. Kvægavlsforening VikingDanmark RDM 5 Johannes Jensen, Lomborg DLG Nordvest

Køer. Kvægavlsforening VikingDanmark RDM 5 Johannes Jensen, Lomborg DLG Nordvest Resultater fra Lemvig marked og dyrskue den 5. og 6. juni 2010: RDM Skuets bedste RDM ko 1 Johannes Jensen, Lemvig Maskinforretnings vandrepokal Kvægavlsforening VikingDanmark RDM 5 Johannes Jensen, DLG

Læs mere

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING

Stutteri Fjordglimt. byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Stutteri Fjordglimt byder velkommen til HINGSTEFREMVISNING Søndag den 25. marts 2018 1 VELKOMMEN OG TAK FOR OPBAKNINGEN! Kære alle, Det glæder os at byde jer velkommen til vores første hingstefremvisning.

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Værd at vide om Hoppe- og vallakkåringen 2017

Værd at vide om Hoppe- og vallakkåringen 2017 Værd at vide om Hoppe- og vallakkåringen 2017 Juli og hoppe-/vallakkåring hører sammen, der er i år planlagt tre regionale pladser. Fredag den 14. juli er der eftermiddagskåring på Sjælland (nærmere bestemt

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014

Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 Stutteri Valhallas salgsliste - Nov. 2014 På Stutteri Valhalla har vi besluttet at skære lidt ned i bestanden af vores Welsh Cobs. Det betyder, at vi netop nu har 7-8 dyr til salg eller udlejning - bl.a.

Læs mere

ØDBH's Aktivitetskalender 2019

ØDBH's Aktivitetskalender 2019 Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsen for ØDBH 2019 Kurt Andersen Vollerup Gårde 7 4200 Slagelse Tlf. 5854 5076 / 2218 8940 E-mail: belgier_ka@yahoo.dk Søndermarken 8, Rosted 4200 Slagelse Tlf. 2990

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Lokalforeningsmøde nr

Lokalforeningsmøde nr Lokalforeningsmøde nr. 1-2013. Sted: Ok. Vesthavnsvej 31, 7000 Fredericia Havn Dato: 29.09.2013 Start Tid. 12.00 Deltagere: DFF: Pernille og Anders, Frieser Øst: Stig og Lene, Frieser Sjælland Kevin og

Læs mere

Beretning 2017 fra avlsudvalget

Beretning 2017 fra avlsudvalget Beretning 2017 fra avlsudvalget Avlsudvalgets arbejde Efter generalforsamlingen i marts har vi været fem i avlsudvalget. Karina Thygesen og jeg er valgt af medlemmerne på generalforsamlingen i henholdsvis

Læs mere

Det Fynske Dyrskue 2016

Det Fynske Dyrskue 2016 Det Fynske Dyrskue 2016 Der blev i år udstillet 15 jydske heste og 2 samlinger. Hingst: Holger, 2 år, fra Martin Petersen, 22 point. Hopper, der foler i udstillingsåret - i oprangeringsorden: Alberte fra

Læs mere

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Alle ponyer fra ponyavlsforbund under Videncenter Landbrug

Læs mere

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg

Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug. Til Salg Dahlsminde Welsh ponyer til avl og brug Til Salg Da vores redne ponyer tager megen af vores tid og plads i stalden, er det tiden at få reduceret antallet af avls- og ungponyer. Alle er vant til børn, hund

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. Resultaterne indgår endvidere i indeksberegningen

Læs mere

Hingstekåringsregler

Hingstekåringsregler Hingstekåringsregler 19.03.2017 1 Selektion Selektionen af hingste består af afstamningsvurdering, eksteriørbedømmelse, materialprøve og afkomsvurdering. 2 Afstamningskrav m.m. Stk. 1 Hingsten skal opfylde

Læs mere

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser

Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER. for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2014 den 6.-9. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for DANSKE VARMBLOD heste, kårede hingste

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2016 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak

Kåringsklasser lørdag d. 8. og søndag d. 9.august 2015. Søndag d. 9. August 2015. Hopper: 3- års 4- års 5- års samt ældre. Vallak Frederiksborg Hesteavlsforening Sjælland Indbyder til Kåring og championat 2015 på Hovmarkens Ridecenter Slagelse Landevej 34, Gyldenholm, 4200 Slagelse 8.- 9. August 2015 med stor fest lørdag aften. Kåringsklasser

Læs mere

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder.

Uden for bestyrelsen har vi Fritz Hansen som kasserer og da han samtidig er suppleant er han med til en del bestyrelsesmøder. AVLSFORENINGEN FOR NEW FOREST PONYER I DANMARK ÅRSBERETNING 2016-2017 Årsberetning: Et år er gået siden sidste generalforsamling i Ringsted. Sidste år sagde jeg at året var gået hurtigt det synes jeg også

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage

Referat af bestyrelsesmøde den hos Aage Referat af bestyrelsesmøde den 03.10.09 hos Aage Tilstede var: Niels Jørgen Andersen, Jytte N. Madsen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Aage Dahlsen, Kirstine Rasmussen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport

Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport Fjordhesten Danmark - foreningen for avl og sport Indkaldelse til Ordinær generalforsamling Lørdag den 22. marts 2014 Hansenberg Organia Vranderupvej 113, 6000 Kolding Fjordhesten Danmark indkalder hermed

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Avlsmål og kåringsregler 2016

Avlsmål og kåringsregler 2016 Regler for registrering, fremstilling og kåring i Barok-Pinto afdelingen under Dansk Pinto Forening. Der gøres opmærksom på at Barok-Pinto afdelingen endnu ikke har opnået en ministeriel godkendelse. Der

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere