INSPIRATIONSKATALOG. AR Skilte ApS Sandagervej Herning Tlf:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSPIRATIONSKATALOG. AR Skilte ApS Sandagervej Herning Tlf:"

Transkript

1 INSPIRATIONSKATALOG LED skilte Folie + Print Pyloner 3D bogstaver og logoer Interne skilte Kreative dekorationer PVC & stofbanner Bildekoration Byggepladsskiltning Figurer & skilte i pap og PVC Skiltetrailer Plakatrammer med lys Sign-Lamp Roll Up + Beachflag MATRIX rammer

2 LED-skilte - Så ses du også i mørke Lysskilte har fået lidt af en renæssance. Med LED teknologi har det været muligt at udvikle lysskilte med lang levetid, minimal vedligeholdelse og som er økonomiske i brug pga. det lave energiforbrug. De nye diodelysskilte gør det muligt at lave elegante og stilrene løsninger, som kan bruges i alle miljøer også i bymiljøer hvor der måtte være særlige krav og regler for skiltning. Lyset kan monteres som fremadrettet eller bagudrettet lys, hvilket giver et utal af kreative muligheder, for at lave løsninger som virker eksklusive og elegante. Lad os komme med et bud på hvordan din facade kommer til at se ud med et nyt LED-facadeskilt. Du skal ikke være i tvivl om, at det vil kunne ses især i mørke.

3 Vi kommer gerne på besøg med vores prøve kuffert

4 Folie + Print - giver din kreativitet frit spil... Folie og print dækker et meget bredt område, og giver dig mulighed for at lave kreative løsninger til både inden- og udendørs opgaver. Folie kan dekorere stort set alt, uanset om det er skærefolie, eller printfolie. Det kan være et logo til butiksvinduet, en unik dekoration til facaden eller print til væggen på kontoret eller venteværelset. Men vi printer på meget andet, og med muligheden for efterfølgende konturskæring er det kun fantasien der sætter grænsen...

5 Printet folie på glas Konturskåret folie på glas

6 Pyloner - i alle størrelser og designs... En flot pylon eller skiltestander er det første dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører ser, når de skal finde vej til dit firma. Ud over at have en praktisk funktion som vejviser, er en elegant skilteløsning ud til vejen også en form for visitkort, der fortæller om dit firma og hvad det står for. Ud over logo og firmanavn kan man lave praktiske henvisninger om tilkørselsforhold som kontor, vareindlevering, kundeparkering m.m. Pyloner findes i flere forskellige modeller og kan leveres i alle størrelser, med eller uden lys. Hvis der er flere firmaer, som ønsker at lave en fælles skilteløsning, kan dette også lade sig gøre. Der findes en række af flotte standard pyloner, men hvis du ønsker noget helt specielt, kan vi også løse dette. Vi hjælper med at finde frem til den rigtige skilteløsning, som udtrykker din virksomhedsprofil og udfører diverse skitser som viser den endelige løsning inden produktion og montering.

7 2016

8 3D Bogstaver og logoer Fræste bogstaver og logoer benyttes til facader, butiksindretning, messestande og meget mere... Bogstaver og logoer som er fræste eller laserskårede giver en eksklusiv skiltning, og kan udføres i mange forskellige materialer. Det kan være laserskåret acryl bogstaver, eller kantspartlede fræste pvc bogstaver, eller noget helt andet. Vi hjælper dig med optegning og rådgivning, så dit projekt bliver løst efter alle kunstens regler.

9 2016

10 Interne skilte Wayfinding Wayfinding - så du ikke fare vild... Når man skal i gang med at lave intern skiltning i store bygninger, f.eks. rådhuse, kulturhuse og på uddannelsesinstitutioner, er det vigtigt, at man danner sig et overblik før man går i gang med opgaven. Enkel og synlig information er med til at give tryghed, og sikrer et godt flow når mange mennesker skal guides rundt. Det lyder umiddelbart som en simpel opgave - men kan nogle gange kræve en del forarbejde. Mulighederne er mange, når det kommer til materialer og grafik, så vi hjælper med rådgivning og optegning, så dit projekt bliver løst på aller bedste vis.

11 2016

12 Kreative Dekorationer Kreative dekorationer designet til ALT hvad du kan tænke dig... Når du byder kunder og samarbejdspartnere indenfor i din virksomhed, er indretningen det første de ser. Derfor er det vigtigt at farver, materialer og indretning passer til det udtryk, som I ønsker at give. Vi hjælper med at finde en linje så udvendig skiltning, dekoration og inventar kommer til at hænge sammen og danne en enhed, der virker mere logisk og overskuelig for dine kunder, og som ikke mindst er smuk for øjet. Har du evt. selv kreative idéer til anderledes indretning af din forretning eller virksomhed, står vi parat til at løse opgaven med en håndfuld dygtige og kompetente medarbejdere.

13 Komplet møderum til FCM

14 Kreative Dekorationer

15 2016

16 PVC banner monteret på søjler PVC & stofbanner Så får du opmærksomhed... Et reklamebanner er en oplagt mulighed, hvis du har brug for at komme ud med dit budskab. Med den rigtige grafik kan man opnå et visuelt udtryk som skaber stort blikfang. Det kan være på din butiksfacade, i messehallen, eller på byggepladsen. Vi kan producere bannere i stof, PVC og MESH. Det sidste er velegnet til montering hvor det blæser, da det har en masse små huller som tillader vinden at passere i et vist omfang. Bannerne kan leveres inkl. kantforstærkning og øjer i kanterne, løbegang i top og bund, eller keder i top og bund, som passer til montering i et bannersystem De grafiske muligheder er ubegrænsede hvilket også gælder størrelse og antal.

17 2016

18 Bildekoration - så kører det for dig... EN BILDEKORATION... er en af de mest effektive reklamer du kan få. En flot bildekoration kan give dig og din virksomhed masse af opmærksomhed, og i forhold til den eksponering som en flot bilreklame giver, er det en meget billig måde at markedsfører sig på. Mulighederne er mange. Man kan få alt fra den stilfulde enkle reklame med logo, telefon, webadresse m.m. eller give den fuld gas med en totalindpakning af hele bilen som giver øget blikfang. Vi hjælper med at finde frem til den rigtige bildekoration som udtrykker din virksomheds profil. Vores tegnestue hjælper dig på vej med inspiration, rådgivning og diverse skitser som viser den endelige løsning inden produktion og montering. Vi har alle bilmodeller i vores tegneprogram og kan illustrer din bil med firmanavn, logo, billeder m.m.

19 2016

20 Byggepladsskiltning Et byggepladsskilt skaber opmærksomhed om projektet og er dermed en oplagt mulighed for bygherre, rådgivere og entreprenører, til at få reklame i byggeperioden. Vi producerer som standard byggepladsskiltene som direkte print på 3 mm alu sandwichplade. En meget stærk og stabil plade, som giver et flot skilt. Vi benytter det nyeste produktionsudstyr der er på markedet, hvilket sikrer dig en kort leveringstid. Byggepladsbanner kan produceres som pvc-banner, netbanner eller stofbanner. Et banner er uden tvivl en af de billigste muligheder til at få effektiv eksponering. Netbanner (MESH) er velegnet til montering på stilladser og byggepladshegn, da det har huller til luftgennemstrømning, der derved mindsker risikoen for at vinden blæser banner og stillads ned. Bannerne leveres med forstærkede kanter monteret med sejlringe for let montering.

21 2016

22 Figurer & skilte i pap og pvc Kreative dekorationer i pap og pvc... En papfigur i fuld størrelse er fantastisk opsigtsvækkende og kan bruges til alt lige fra en reklamesøjle i supermarkedet eller er til messen, hvor man ønsker at skabe blikfang. Det er naturligvis også en oplagt idé som en sjov gimmick til festen... Papfigurer fremstilles af 10 mm bikubekerne-pap og har en lav vægt og stor styrke. Til mindre småskilte kan 3 og 5 mm pvc være det rigtige materiale. Mulighederne er mange, så lad os høre om din specifikke idé.. Vi er sikre på at vi kan løse opgaven!

23 2016

24 Skiltetrailer -lige til at tage med... Reklamér hvor som helst EFFEKTIV BILLIGT MOBILT Skiltetraileren giver en fleksibel mulighed for at profilere kampagner, events m.m. for firmaer og foreninger, der ønsker at gøre sig synlige på nøgleplaceringer. Budskabet på traileren kan skiftes efter behov og kan evt. deles med andre så omkostningerne begrænses til et minimum. Den perfekte placering findes ofte billigt eller helt gratis. Hav din skiltetrailer klar til næste messe, event, marked eller andet.

25 2016

26 Plakatrammer med lys - sætter spot på dit budskab... Standard størrelser: 1189 x 840 mm - A0 840 x 594 mm - A1 594 x 420 mm - A2 420 x 297 mm - A3 297 x 210 mm - A4 500 x 700 mm 700 x 1000 mm 20 mm profil - sølv eller sort elokseret Dybde: 20 mm Leveres inkl. strømforsyning Pakket enkeltvis i papembalage HUSK! Vi leverer også på specialmål De angivne mål er plakatmål Leveringstid: 2 uger fra ordre De nye plakatrammer med indbygget LED, giver en super elegant belysning og fremhæver din reklame. Den høje kvalitet sikrer en lang levetid, og det lave forbrug sikre en miljøvenlig og billig drift. Alurammerne findes i sølv eller sort elokseret aluminium og leveres i 20 mm. profil. Vi er din sparringspartner, der sikrer dig professionel rådgivning og derigennem det rigtige valg til netop dit LED skilteprojekt.

27 2016

28 Sign-Lamp Lampeskærme med dit eget logo eller motiv SIGN-LAMP i 3 forskellige størrelser Ø cm Sign-Lamp er udviklet således at lampeskærmen kan sendes sammenrullet, med separate top og bundringe, og lige meget hvor du ønsker at bruge lampen kan den let samles. Skærmen har en perfekt stabilitet. Vi anvender en mat PE lampeskærmsfolie som frembringer en ensartet, harmonisk lysspredning, selv ved lav-watt, samt en enestående glans med hensyn til print og farve. Dine designs og motiver kan umiddelbart overføres til systemet - alt vi skal bruge er en printklar fil. Baseringe og ophæng kan bruges igen og igen. Dette er ikke kun et stort plus for miljøet, men det giver også mulighed for at skifte budskab på en økonomisk måde. Brug Sign-lamp som supplement til din reklamekampagne eller som langvarig reklameplads. TILBEHØR: Bordstander: Metal fod og stang Loftpendel: Metal kappe Sort tekstil ledning Loftpendel: Metal kappe Klar ledning Loftpendel: Metal kappe Hvid tekstil ledning

29 SIGN-LAMP findes i følgende størrelser: CM CM CM CM CM CM CM CM Ø20 X 17 Ø20 X 34 Ø20 X 46,5 Ø40 X 17 Ø40 X 34 Ø40 X 46,5 Ø55 X 34 Ø55 X 46,5

30 En Roll Up er en flot, billig og enkel måde at få dit budskab eksponeret på, og kan bruges til alt fra messestande og præsentationer, til markedsføring i butikker. Vi producere Roll Up s i bredder fra cm bredde. Roll Up og Beachflag Beach flag er en sjov og iøjnefaldende måde at skabe blikfang på, og kan bruges både indendørs og udendørs. Der findes flere forskellige designs og størrelser, og der er også flere muligheder ift. montering. Kontakt os for at høre mere om Roll Up eller Beach flag.

31 2016

32 MATRIX SYSTEMET er et elegant og eksklusivt skiltesystem til stofbannere. Systemet er skabt så man hurtigt kan udskifte sit motiv, og rammen der består af naturanodiceret aluminium kan bruges igen og igen. Stofbanneret udskiftes uden brug af værktøj - og det unikke system sikrer, at banneret altid sidder flot og stramt. Det enkle og elegante system er velegnet til butikker, udstillinger, messer, showrooms mv. Matrix rammer til stofbannere - Kan leveres enkelt og dobbeltsidet. - Kan monteres es på væg, på fødder eller som nedhæng fra loft. - Kan indbygges med LED lys.

33 2016

34 Levering af dokumenter 2016 Levering af materiale til: RULLE OG PLADE PRINT Dokumentformat: GRAFIK: pdf-fil i vektor - tekster som outline* BILLEDER: 100% str. minimum 72 dpi Medie: Information om materialevalg PVC, folietype, frosted folie m.v. (vi hjælper gerne) Farver: CMYK, pantone eller greyscale Fuldsort CMYK: Linjer og kurver til konturskæring: Konturlinjer defineres som HVID ( ) og placeres bagerst i jobbet Send gerne layout der viser slutresultatet Overlap (Bleed) til jobs med konturskæring: Minimum 2 mm Størrelse og efterbehandlingsoplysninger: Evt. scalaforhold og slutmål oplyses samt type af efterbehandling (f.eks. laminering af print, monteringsmateriale som dobbeltklæb m.v.) Levering af materiale til: FOLIESKÆRING Dokumentformat: pdf-fil i vektor - tekster som outline* Farver: Foliefarver oplyses - gerne Avery 700 serie (alternativt pantone) Størrelse: Evt. scalaforhold og slutmål oplyses Medie: Information om underlag for montering Er meget afgørende for valg af folietype GENERELLE OPLYSNINGER * Hvis vi skal udarbejde grafik fremsendes fonte og grafiske elementer der skal bruges Montageplan medsendes hvor det skal bruges til montering LEVERINGSBETINGELSER Leveringstid er 5 dage (hvis ikke andet er aftalt) Beregn minimum 2 dage til fragt AR Skilte kan ikke drages til ansvar, for pakker som ikke leveres til tiden, pga. fejllevering eller andre fejl fra distributørs side - bestilling@arskilte.dk

35 LED skilte Folie + Print Pyloner 3D bogstaver og logoer Interne skilte Kreative dekorationer PVC & stofbanner Bildekoration Byggepladsskiltning Figurer & skilte i pap og PVC Skiltetrailer Plakatrammer med lys Sign-Lamp Roll Up + Beachflag MATRIX rammer

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Grafisk Design Skil jer ud fra mængden Med et grafisk design kan din virksomhed få den rigtige indpakning. Det er

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80

ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80 ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80 Syrenvej 16 7200 Grindsted post@piper.dk www.piper.dk Tryksager Vi kan levere det, du ønsker. Vi kan trykke i 1, 2, 3 eller 4 farve, hjælpe med idé

Læs mere

Vores vision er simpel. - Vi vil være din foretrukne leverandør af visuel identitet.

Vores vision er simpel. - Vi vil være din foretrukne leverandør af visuel identitet. Vores vision er simpel - Vi vil være din foretrukne leverandør af visuel identitet. Om virksomheden Mouritsen Skilte ser dit visuelle potentiale, og vil være din foretrukne totalleverandør af visuel identitet.

Læs mere

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Kun for. Kurve. Inventar. Skilte. Standere. Diverse. Fittings. Flag. A-standere. Rammer. Bannere. Side 1-3. Side 4-5. Side 6-9. Side 10.

Kun for. Kurve. Inventar. Skilte. Standere. Diverse. Fittings. Flag. A-standere. Rammer. Bannere. Side 1-3. Side 4-5. Side 6-9. Side 10. Kun for Kurve Side 1-3 Inventar Side 4-5 Skilte Side 6-9 Standere Side 10 Diverse Side 11 Fittings Side 12 Flag Side 13-16 A-standere Side 17-18 Rammer Side 19-21 Bannere Side 22-23 Kurve Side 1 Varenr.

Læs mere

VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG VI MATCHER DIT BEHOV

VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG VI MATCHER DIT BEHOV VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG 1 VI MATCHER DIT BEHOV VI LAVER NÆSTEN ALT I PRINT.. RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD, OG VI MATCHER DIT BEHOV Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print...

Læs mere

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096 Rin g 27 13 00 96 produktkatalog 1 96 1 0 30 g Rin 27 Vi hjælper med alt.. Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print... 4 Stof bannere m/print... 5 PVC og Mesh bannere m/print... 5 Enkeltsidet

Læs mere

facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast

facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast tænketank facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk Har du behov for besøg og dialog til aktuel opgave, der skal løses efter dine krav og forventninger, står vi altid til rådighed ^ også på

Læs mere

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE TRYKKLAR PDF ENKELTSTÅENDE SIDER Sørg for at holde siderne i din PDF-fil enkeltstående og ikke som spreads eller facing pages. Alle

Læs mere

facade med lys svøb lysboks mur / udhæng krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast

facade med lys svøb lysboks mur / udhæng krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast tænketank facade med lys krisskilte.dk Har du behov for besøg og dialog til aktuel opgave, der skal løses efter dine krav og forventninger, står vi altid til rådighed ^ også på din, eller projekt adresse.

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov

Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov Produktkatalog 1 Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov 2 Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print... 5 Stof bannere m/print... 6 PVC

Læs mere

VM Flag & Stænger A/S. Produktkatalog

VM Flag & Stænger A/S. Produktkatalog VM Flag & Stænger A/S Produktkatalog 3 REKLAMEFLAG TILTRÆKKER OPMÆRKSOMHED Logoet spiller en vigtig rolle i virksomhedens kommunikation. Reklameflag fanger øjet og bidrager til at synliggøre og profilere

Læs mere

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge.

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. 1 303/2008 SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. www.danskskiltereklame.dk Fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. Pyloner i alle størrelser, blandt andet er XL-pylonen,

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse har

Læs mere

GØR VI OS ALTID UMAGE

GØR VI OS ALTID UMAGE HOS FAST-FORWARD GØR VI OS ALTID UMAGE Ring og få et uforpligtende tilbud HVEM ER VI Fast-Forward er en handelsvirksomhed inden for marketingsmateriale til indoor og outdoor kampagner. Vores vigtigste

Læs mere

En leverandør til det hele

En leverandør til det hele En leverandør til det hele Biler Lastbiler Bygninger Beklædning Print Folie Solfilm Webshop Sikkerhedsskilte Udsalgsskilte Direktør Jørgen D. Hansen Solfilm uden bobler Vi monterer solfilm i alle biler.

Læs mere

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold:

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold: Side 1 Indhold: Facadedesign generelt.................side 2 Navnetrækket.......................Side 3 Udhængsskilte.......................Side 4 Enkeltsidede skilte....................side 5 Facadevarianter......................Side

Læs mere

STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015. Din genvej til øget salg og synlighed

STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015. Din genvej til øget salg og synlighed PRISLISTE STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015 Din genvej til øget salg og synlighed ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP & BANNERSTAND SQUARE SILVER 85 CM ROLL-UP CURVED 1 2 3 4 5 6 FAST LAVPRIS God

Læs mere

Spectrum. Inspiration & eksempler. Kontakt Spectrum. Søger du en effektiv måde at præsentere dit firma og jeres produkter på messer og udstillinger...

Spectrum. Inspiration & eksempler. Kontakt Spectrum. Søger du en effektiv måde at præsentere dit firma og jeres produkter på messer og udstillinger... Kontakt Spectrum Spectrum reklame:marketing er klar til et samarbejde. Spectrum reklame:marketing har alle nødvendige resourser - kreativitet, viden, erfaring, fleksibilitet, evne og ikke mindst vilje

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander E-motion LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse

Læs mere

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver.

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver. HØJT TIL LOFTET OG LANGT TIL BEGRÆNSNIGER Sign1 arbejder for det meste selvstændigt, men har tætte samarbejdspartnere, når opgaverne kræver det. Vi er 3M certificerede. Vi har til mål at skabe og udvikle

Læs mere

Totalleverandør af visuel kommunikation og branding

Totalleverandør af visuel kommunikation og branding Indhold Totalleverandør af visuel kommunikation og branding Om os 03 Facadeskilte 04 Instore løsninger 05 Bilreklame 06 Vinduesreklame 07 Digitale skilte 08 Bannere & Reklameflag 09 Bygge- & Salgsskilte

Læs mere

Produktkatalog. Storformatprint & udstillingssystemer

Produktkatalog. Storformatprint & udstillingssystemer Produktkatalog Storformatprint & udstillingssystemer Vi printer på næsten alt - og i alle formater... Udstillingssystemer Storformatprint Stofbanner Presenningsbanner Facadebanner Spændbanner Stilladsbanner

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN?

HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN? INSPIRATION 2014 / 2015 STORFORMATPRINT OG UDSTILLINGSSYSTEMER Gældende indtil 31. December 2015 HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN? Vi printer på (næsten) alt Vi printer på (næsten) alt ROLL-UP & BANNERSTAND

Læs mere

Forskningens Døgn produktkatalog 2019

Forskningens Døgn produktkatalog 2019 Forskningens Døgn produktkatalog 2019 Markedsføringsportalen På Forskningens Døgns markedsføringsportal kan I bestille og downloade produkter til markedsføring af jeres event. Nogle af produkterne kan

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Light Pocket - LED Light Pocket er en forholdsvis ny måde at gøre salgsopstillinger mere synlige. Der bliver mere opmærksomhed omkring forretningen, og det giver en større stop-effekt

Læs mere

Produkter Januar 2013

Produkter Januar 2013 Produkter Januar 2013 Alt kan lade sig gøre... Kom med udfordringen og bliv positiv overrasket over resultatet... 2 INDHOLD LAYOUT & RENTEGNING... 4 TRYKSAGER...4 WEB, FILM & TV... 5 - ALT DET ANDET...

Læs mere

MESSESYSTEMER ROLLUP

MESSESYSTEMER ROLLUP ROLLUP FOLIELOGOER PRISLISTE 2015 reklameværksted 50 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles på få

Læs mere

Billund Lufthavn - Bagagevogne

Billund Lufthavn - Bagagevogne Billund Lufthavn - Bagagevogne TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN B 50,0 x H 37,2 cm PRODUKTION/OPSÆTNING Håndteres af AFA JCDecaux. LYSMÅL B 48,5 x H 35,7 cm Se ordrebekræftelse. RENTEGNINGSMÅL Layout kan med

Læs mere

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed De helt rigtige rammer til enhver virksomhed - smarte, praktiske og fleksible på samme tid STOFPRINT STOFPRINT MED LEDLYS STOFPRINT MED AKUSTIKPLADE Udsmykning af lokaler, butiksindretning, messe stande,

Læs mere

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 g www.brovang.dk Grafisk design Manualer Designede logoer Grafisk Design Autodekoration Facader Pyloner Udskårne bogstaver med

Læs mere

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften!

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften! A. B. C. A. Indpakning og dekorering af MY Tog B. Udvendig skiltning, Morsø Sparekasse Arena C. Labels på ark, Byggefirmaet Lund Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til

Læs mere

Maksimal synlighed og fleksibilitet

Maksimal synlighed og fleksibilitet Maksimal synlighed og fleksibilitet Hos nim brandboard tilbyder vi dig markedets bredeste sortiment af udstillingsløsninger. Det spænder fra lette transportable udstillingssystemer til de større messeløsninger.

Læs mere

Gäller till 30/6 2007

Gäller till 30/6 2007 100 EXPO GOTIK gadeskilt Gadeskiltet med blikfang helt i særklasse. Den halvrunde logoplade giver dette skilt en fantastisk udstråling. Leveres i 25mm. Stålrør, som fosfateres og polyesterlakeres. Med

Læs mere

Udvendige skilte Inspiration

Udvendige skilte Inspiration Udvendige skilte Udvendige skilte Inspiration Udvendig skiltning giver ofte et vigtigt førstehåndsindtryk af en virksomhed, hvor kvalitet, pålidelighed og professionalisme præsenteres for kunden. Modulex

Læs mere

Kongevejscentret Skiltekoncept. Gill Sans

Kongevejscentret Skiltekoncept. Gill Sans Font Gill Sans Farver SKILTEKONCEPT Vi har valgt at lave et skiltekoncept, som passer til den nye bygningsarkitektur og design. En af de større udfordringer ved skiltning på Kongevejscentret er at udarbejde

Læs mere

STANDEX SKILTESYSTEMER

STANDEX SKILTESYSTEMER STANDEX SKILTESYSTEMER SNAPRAMMER med eller uden LED RAMMER TIL STOFPRINT med eller uden LED 2 Snapramme 25mm Standard: Smig Alternativ: 25 STREAMLINE 25 Rund Standard overflade: Sølvanodiseret Alternative

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

FIL INFORMATION PDF FILER ILLUSTRATOR (EPS & AI FILER) GENERELT OPLØSNING. Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger:

FIL INFORMATION PDF FILER ILLUSTRATOR (EPS & AI FILER) GENERELT OPLØSNING. Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger: Storformat FIL RMATION Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger: PDF FILER PDF filer skal generelt være genereret i fra InDesign eller Acrobat Destiller - hvis ikke det er tilfældet

Læs mere

FACADEBOGSTAVER & LOGOER. Med & uden lys

FACADEBOGSTAVER & LOGOER. Med & uden lys FACADEBOGSTAVER & LOGOER Med & uden lys Vores fabrik er ikke størst, men blandt Europas førende med et topmoderne produktionsapparat. Vi optimerer og investerer konstant, så vi sikre udvikling. Alt under

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

Storformat print og konturskæring nice-to-know

Storformat print og konturskæring nice-to-know Storformat print og konturskæring nice-to-know stibocomplete.com 180221v4 1 Nice-to-know storformat print 1. Vi foretrækker at få dokumenter som PDF i 100% størrelse, så skal du bruge en plakat i 70 x

Læs mere

Alternativt kan der leveres nedstøbningsankre til alle pylonstørrelser.

Alternativt kan der leveres nedstøbningsankre til alle pylonstørrelser. 1 303/2007 Fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. Dansk udviklet patenteret skiltesystem i tidløst design. Gennemført kvalitet i pulverlakeret aluminium, der lever op til de krav, det hårde nordiske klima

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet.

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. 1 471/2008 Dansk Erhvervsbeklædning SE-nr. 13 38 65 01 ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. www.danskskiltereklame.dk

Læs mere

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id

side1af11 A4 FORMAT Kanaltorvet 1_1 dato 30.10.15 Kunde / Leveringsadresse mål Netto, 835 Kanaltorvet Albertslund HS kontakt tegner tegnings id side1af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side2af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side3af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side4af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side5af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side6af11 Fa: 86 42 13 00 1_1 side7af11 Fa: 86 42 13

Læs mere

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi BUS TRYKFAKTA ABRIBUS TRANSPORT RETAIL BILLBOARDS AIRPORT CITY RELATION BUS TRYKFAKTA Side 2 TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN MEDIEFORMAT Decobus: Se ordrebekræftelse Alm. bagside: Se ordrebekræftelse RENTEGNINGSMÅL

Læs mere

FORSKNINGENS DØGNS PRODUKTKATALOG 2018

FORSKNINGENS DØGNS PRODUKTKATALOG 2018 FORSKNINGENS DØGNS 2018 MARKEDSFØRINGSPORTALEN På Forskningens Døgns markedsføringsportal kan I bestille og downloade produkter til markedsføring af jeres event. Nogle af produkterne kan skræddersys, så

Læs mere

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 2 3 4 GRAFISK DESIGN Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 Design af logo Jeg blev kontaktet af en tømrermester, med ønske om opstart af egen virksomhed. Han havde derfor brug for en hel identitet, men i første

Læs mere

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler TA R G E T SYNERGI saml muligheder og fordele ét sted! TV & radioreklamer Webdesign & hosting Skilte & bilreklame Hvem er vi? Hans Jørgen Rene Susanne Finn Vagn Vi er et hold, der i hverdagen prioriterer

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

PRODUKTKATALOG. 48 x 34 cm. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer

PRODUKTKATALOG. 48 x 34 cm. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer PRODUKTKATALOG 2018 48 x 34 cm. Klistermærker Klæb med individuel tekst Sælges i pakker á 24 stk SAL701 48 x 34 cm. Sælges i pakker á 102 stk. Plade 49,5 x 34,5 cm. DSE003 Sælges i pakker á 50 stk. Varmgalvaniseret

Læs mere

Bo Michelsen Designguide

Bo Michelsen Designguide Bo Michelsen Designguide Designmanual indholdsfortegnelse Designmanual indholdsfortegnelse...1 Introduktion...2 Logo og identitet...3 Regler og logo...4 Snip på brevlinie...5 Snip til beskæring af billeder...5

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

ggepladsskilte, byggepladsbanner, tryksag infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri

ggepladsskilte, byggepladsbanner, tryksag infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri Digitale skilte interaktive informationsskærme ggepladsskilte, byggepladsbanner, infoskilte, materiel skiltning, henvisningsskilte, storformatskilte, storformatpri egaprint, flag, hjemmeside facadeprofiler,

Læs mere

Frederiksbjerg kopi- og printcenter

Frederiksbjerg kopi- og printcenter Bestilling Århus billigste kopi- og printcenter Du har mullighed for at bestille print og lignende på mail. Send det til vores mail med udførlig ordrebeskrivelse. Vi har et ekspeditionsgebyr på alle digitale

Læs mere

Alt kan lade sig gøre, men i dette koncept vil en vis mængde altid være afgørende for den gode pris, da leveringsomkostningerne

Alt kan lade sig gøre, men i dette koncept vil en vis mængde altid være afgørende for den gode pris, da leveringsomkostningerne Dansk Skilte Reklame aps. SE-nr. 34 04 62 63 Bannergrossisten.dk - Skilte og skiltning til daglig og til kampagner - som flag - bannere - facader - udhængsskilte - gulvreklame - skiltesystemer - bildekorationer

Læs mere

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM 1 461/2008 ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. www.danskskiltereklame.dk Med professionel støtte fra vore

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus.

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. 1 472/2008 E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. www.danskskiltereklame.dk E-motion giver mulighed for en stor profileringsplakat, eller det

Læs mere

Vælg et modulært skiltesystem:

Vælg et modulært skiltesystem: Vista System Brochurekassetter - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver og lys, eller noget helt andet. www.danskskiltereklame.dk Vista System - Ambassadør - Brochurekassetter Kik også

Læs mere

PRODUKTKATALOG. 48 x 34 cm. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer

PRODUKTKATALOG. 48 x 34 cm. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser samt for udsolgte varer PRODUKTKATALOG 2018 48 x 34 cm. Klistermærker Klæb med individuel tekst Sælges i pakker á 24 stk SAL701 48 x 34 cm. Sælges i pakker á 102 stk. Plade 49,5 x 34,5 cm. DSE003 Sælges i pakker á 50 stk. Varmgalvaniseret

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Aalborg Lufthavn - Bagagevogne

Aalborg Lufthavn - Bagagevogne Aalborg Lufthavn - Bagagevogne TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN B 50 x H 40 cm PRODUKTION/OPSÆTNING Håndteres af AFA JCDecaux. RENTEGNINGSMÅL Layout kan med fordel laves i forholdet 1:4, som svarer til B 125

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

velkommen hos PAP emballage & display

velkommen hos PAP emballage & display velkommen hos PAP emballage & display 02 design & konstruktion 03 display løsninger 04 digital print 06 PAP inspiration 08 POS / POP 10 offset emballage 12 bølgepap & pallesvøb 14 præsentations produkter

Læs mere

STORFORMAT PRINT OG KONTURSKÆRING NICE-TO-KNOW V3. STIBO GRAPHIC l C OLOR PRINT l SCANPRINT l STIBO MEDIA

STORFORMAT PRINT OG KONTURSKÆRING NICE-TO-KNOW V3. STIBO GRAPHIC l C OLOR PRINT l SCANPRINT l STIBO MEDIA STORFORMAT PRINT OG KONTURSKÆRING NICE-TO-KNOW 171114V3 STIBO GRAPHIC l C OLOR PRINT l SCANPRINT l STIBO MEDIA www.stiboprintingsolutions.com NICE-TO-KNOW STORFORMAT PRINT 1) Vi foretrækker at få dokumenter

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

BYG. Kreative løsninger siden 1965

BYG. Kreative løsninger siden 1965 BYG Kreative løsninger siden 1965 1 Danmarks største digitale print kapacitet www.vesterkopi.dk Byg Nyheder Vester Kopi har hjulpet byggeindustrien siden 1965 vi ved at dine deadlines er vigtige! Når

Læs mere

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING

UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING UDSTILLINGSLØSNINGER DISPLAY & UDSTILLING VÆLG EN LØSNING, DER PASSER Standex udstyr - design selv Nogle messedeltagere har stor erfaring og kreative res sourcer til rådighed. Andre har et nært samarbejde

Læs mere

Kæmpe reklame balloner

Kæmpe reklame balloner Kæmpe reklame balloner Grundet den helt specielle form, tager denne ballon meget lidt plads ved jorden, men giver meget stor synlighed i luften. I modsætning til mange andre visuelle elementer, er budskabet

Læs mere

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen

Dekoration. Ballonkunstneren, Thomas Nissen Dekoration i centret Det mest grundlæggende element i centerdekoration med balloner er guirlander. Lange ranker af farvestrålende balloner monteret vandret, lodret eller i buer skaber dybde og balance

Læs mere

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager Global virksomhed GEMINI er en international handelsog produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus

Læs mere

Beskrivelse af leverandørmuligheder

Beskrivelse af leverandørmuligheder Beskrivelse af leverandørmuligheder krisskilte.dk Har du behov for besøg og dialog til aktuel opgave, der skal løses efter dine krav og forventninger, står vi altid til rådighed ^ også på din, eller projekt

Læs mere

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER Indhold D I G I T A L E F I L E R 3 F O T O P A P I R 4 L Æ R R E D E R 5 A R T B O A R D 6 A L U D I B O N D 7 G L A S 8 Å B N I N G S T I D E R 9 Sidst

Læs mere

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede.

SECURITYmark. - når sikkerhed er vigtig. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. Der er sikker økonomisk gevinst i at forebygge i stedet for at helbrede. KEMISK GRAVERING KEMISK GRAVERING Standardmærke Dette er den traditionelle enkle måde, at afsætte en kemisk farvegravering direkte

Læs mere

Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op!

Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af vores luftfyldte løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft kan gøre. Går du med tanker og idéer

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA.

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA. HALLER Leje eller køb PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA kim.jansdorf@halgruppen.dk 40 x 75 meter AFFUGTET LAGERHAL Totalleverandør af haller. Halgruppen er en totalleverandør

Læs mere

RouteOne. www.andreasronnow dk. GRAPHIC PORTFOLIO andreas rønnow. Case: RouteOne - promotional site for American food in Denmark.

RouteOne. www.andreasronnow dk. GRAPHIC PORTFOLIO andreas rønnow. Case: RouteOne - promotional site for American food in Denmark. RouteOne RouteOne - promotional site for American food in Denmark. Graphics, layout, programming Et Anderledes Hotel Etanderledeshotel.dk - travelagency, specialised in non touristic destinations Graphics,

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Print på specialfolier monteret på henholdsvis væg og gulv / Chr. Hansen og Kraks Forlag. Print på perforerede stålplader / Kastrup Station. Print på vægge og

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Effektfuld eksponeringing Tal højt, hvis du har et budskab, der skal trænge igennem lad»supergrafikken«gøre arbej det. Supergrafik er grafiske løsninger i store

Læs mere

Produkt katalog www.waxilight.com 1

Produkt katalog www.waxilight.com 1 Produkt katalog www.waxilight.com 1 Madrid hearts Bund af højglanspoleret stål med motiv af hjerter og valgfrit glas Tube. Sættet består af lysestager. Madrid flowers Bund af højglanspoleret stål med motiv

Læs mere

INSPIRATION. Super skarp design p byggepladsskilte og bannere Ls det med smt, og f hele historien... ... ... BYGGEPLADSSKILTE OG BANNERE - 2012

INSPIRATION. Super skarp design p byggepladsskilte og bannere Ls det med smt, og f hele historien... ... ... BYGGEPLADSSKILTE OG BANNERE - 2012 INSPIRATION BYGGEPLADSSKILTE OG BANNERE - 2012 Super skarp design p byggepladsskilte og bannere Ls det med smt, og f hele historien... S K I L T E D E S I G N........ Byggepladsskilte Bannere Storformatprint

Læs mere

LED Katalog 2017 / 2018

LED Katalog 2017 / 2018 LED Katalog 2017 / 2018 Kildeberg ApS Alsvej 2 C DK-8940 Randers SV Tlf. +45 7022 0787 info@kildeberg.com Siden starten i 2001 har Kildeberg været specialiseret inden for produktion og montage af lysskilte

Læs mere

FORSKNINGENS DØGNS PRODUKTKATALOG 2017

FORSKNINGENS DØGNS PRODUKTKATALOG 2017 FORSKNINGENS DØGNS 2017 MARKEDSFØRINGSPORTALEN På Forskningens Døgns markedsføringsportal kan I bestille og downloade produkter til markedsføring af jeres event. Nogle af produkterne kan skræddersys, så

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

Affaldssortering - for din og miljøets skyld!

Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Inspiration til indendørs affaldssortering FLEXOBOX TM -Ressource Den enkle fleksible løsning til den, der ønsker at indrette sin affaldssortering individuelt

Læs mere