Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer."

Transkript

1 Canada & Alaska med bus, tog og skib 18 dage fra kr ,- pr. person Inkl. fly, bus, tog, krydstogt, hotel mm. En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer. I Canada skal I opleve de smukke søer og de høje bjerge ved Rocky Mountains. I skal også helt tæt på den fantastiske gletsjer ved Columbia Icefield - en fantastisk oplevelse. Hvorefter turen med tog går til Vancouver, hvorfra jeres krydstogtskib sejler. Rejsen fortsætter nemlig til Alaska, hvor I får endnu flere naturoplevelser, og der er rig mulighed for at komme tæt på det spændende dyreliv også. Tag med på en spændende kombinationsrejse, hvor der er sørget for transporten.

2 Rejseplan Dag Bes krivels e Dag 1 - Torsdag Afrejse fra Danmark og ankomst til Calgary og videre bus til Banff Dag 2 - Fredag Banff Dag 3 - Lørdag Lake Louise Dag 4 - Søndag Lake Louise Dag 5 - Mandag Columbia Icefield Ank. Afr. Dag 6 - Tirsdag Afrejse med tog fra Jasper kl Dag 7 - Onsdag Ankomst Vancoucer Dag 8 - Torsdag Vancouver kl Dag 9 - Fredag Afgang med krydstogt fra Vancouver kl Dag 10 - Lørdag Inside Passage Dag 11 - Søndag Ketchikan kl kl Dag 12 - Mandag Icy Strait Point kl kl Dag 13 - Tirsdag Juneau kl kl Dag 14 - Onsdag Skagway kl kl Dag 15 - Torsdag Passerer Hubbard Glacier Dag 16 - Fredag Seward Afgang med bus fra Seward Anchorage Dag 17 - Lørdag Afrejse fra Anchorage Dag 18 - Søndag Ankomst Danmark kl kl kl Rejseplanen dag for dag Dag 1 - Tors dag Afrejs e fra Danm ark og ankom s t til Calgary I rejser fra Danmark og lander i Calgary først på aftenen. Fra lufthavnen bliver I kørt til jeres hotel i Banff. Overnatning: Banff Inn

3 Dag 2 - Fredag Banff I har dagen i dag til at gå på opdagelse i Banff. Banff ligger midt i den smukke natur, så I behøver ikke bevæge jer meget for at nyde den. I kan f.eks. tage med op i en gondol og nyde den fantastiske udsigt. Overnatning: Banff Inn Dag 3-4 Lake Louis e I dag bliver I kørt fra Banff til Lake Louise, hvor I har de næste dage til at få endnu flere skønne naturoplevelser. Nyd den smukke sø Lake Louise, hvor der er mulighed for at leje en kano. I kan også blot nyde søen fra vandkanten. Overnatning:

4 Deer Lodge Dag 5 - Mandag Udflugt Colum bia Icefield I dag skal I på udflugt. I skal køre i en luksusbus fra Lake Louise til Jasper, hvor der er rig mulighed for at gøre stop og tage billeder af den smukke natur. Når I kommer til Columbia Icefield, skal I på en 90 min. tur rundt på isen. I skal både køre med "bus" på isen, og får muligheden for at komme op på et udkigspunkt, lavet af glas, hvorfra I har en helt fantastisk udsigt over glejtseren. En fantastisk oplevelse. Overnatning: Whistler's Inn Dag 6 - Tirs dag Togrejs e fra Jas per - Vancouver I dag skal I på en smuk togrejse, der tager jer fra Jasper hele vejen til Vancouver. Toget afgår kl , og undervejs kan I udsigten fra magelige omgivelser.

5 Overnatning: På toget Dag 7 - Ons dag Ankom s t til Vancouver Kl ankommer toget til Vancouver, og I har dagen til at gå på oplevelser i den multikulturelle storby. Tag med byens skytrain og få et overblik af byen fra oven. Overnatning: Holiday Inn & Suites Vancouver Downtown Dag 8 - Tors dag Vancouver I har endnu en dag til at opleve Vancouver. Besøg f.eks. Stanley Park - byens åndehul. Parken er langt større end Central Park i New York. Vi anbefaler at I cykler eller går rundt og nyder parkens stilhed, smukke oaser og rige dyreliv. Her skal I ikke lede længe for at få halvtamme egern at se og eller nogle af de tusindvis af fuglearter, som lever i parken.

6 Dag 9 - Fredag Afgang m ed Radiance of the Seas fra Vancouver I har det første af dagen til at gøre de sidste indkøb, inden der er afgang med Radiance of the Seas kl Herfra starter et spændende krydstogt til Alaska. Dag 10 - Lørdag Ins ide Pas s age I dag skal I sejle i Inside Passage. Et virkelig smukt område, som har et rigt dyreliv. Hold øjnene åbne for spækhuggere, bjerggeder, bjørne, søpapegøjer, oddere og meget mere. Dog er det mest imponerende syn pukkelhvalen. Nyd udsigten til de smukke bjerge, mens I sejler i Inside Passage.

7 D a g Søn d a g Ke tch i ka n I ankommer til Ketchikan kl. 06. Ketchikan var oprindeligt et sted, hvor indianerne kom og fik saltet deres fisk, men Ketchikan voksede også betydeligt i forbindelse med guldeventyret. Byen er meget charmerende, og mange af de gamle huse er bygget på pæle i vandet. Der er indianerlandsbyer i nærheden, og her kan I se mange smukt udskårne, farverige totempæle og samtidig høre om de spændende historier, der gemmer sig i pælene. I kan også lære mere om pælenes historie på Totem Heritage Center, der ligger i byen. Kan I lide laks, er det helt sikkert stedet for at smage laks her! I sejler fra Ketchikan og ud i Inside Passage igen kl D a g Ma n d a g Icy Stra i t Po i n t I ankommer til Ice Strait Point kl Når I er her, bør I ikke gå glip af det historiske område for konservesindustrien. Det er dateret helt tilbage til 1930 og er nu fuldstændig renoveret og giver jer mulighedergæsterne et interessant indblik i denne del af Alaskas historie. Det oprindelige madhus er også blevet renoveret og nu er muligheden for at spise the Alaskan way. Besøg The Historic Fish House, hvor der diskes op med vildlaks, ørred, krabber og andre delikatesser fra Alaska. Restauranten ligger lige ved havnefronten i Hoonah. Kl forlader I igen Icy Strait Point og sætter kursen videre mod Hubbard Glacier.

8 D a g Ti rs d a g Ju n e a u I ankommer til Alaskas hovedstad Juneau kl Juneau har været hovedstaden i Alaska siden 1906 og den eneste måde at komme hertil er med skib eller fly - der er ingen veje, der fører til Juneau. Det var egentlig først i forbindelse med guldeventyret i 1880 at byen blev grundlagt. I dag er Juneau indgangen til noget af Alaskas smukkeste natur. Juneau ligger ved foden af Mt. Juneau og direkte ved vandet i Gastineau Channel. Den populæremendenhall gletsjer ligger tæt ved Juneau. Den bør man se. Der er et par museer i byen: The Juneau-Douglas City Museum og The Alaska State Museum, som man kan besøge. Er man vild med at fiske, er der masser af muligheder for at afprøve sportsfiskeri. I kan også tage op til Mt. Roberts, med svævebanen, og få en fantastisk udsigt over Juneau. En helt fantastisk oplevelse, når man er i Juneau, er en helikoptertur. Det er uden tvivl den måde, I får det aller bedste indblik ved. Kl forlader I den charmerende by og sætter kursen mod Skagway. D a g On s d a g Ska g w a y Ankomst til Skagway kl , og I har hele dagen her i denne skønne, gamle guldgraverby, der ligesom Juneau oplevede sand

9 guldfeber i slutningen af 1800-tallet, nærmere bestemt Skagways historiske bycentrum består af ca. 100 velbevarede bygninger fra guldfebertiden. Af andre interessante seværdigheder skal vi nævne Skagway-delen af den større historiske park Klondike Gold Rush Historical Park. Skagway Museum & Archives fortæller på interessant vis om byens historie og et besøg på kirkegården for The Gold Rush kan også anbefales. Nyd dagen i denne uforglemmelige by midt i den amerikanske vildmark. I forlader den hyggelige by igen kl Dag 15 - Tors dag Pas s erer Hubbard Glacier Hubbard gletsjeren er uden tvivl et af naturens mange vidundere. floden af is er den mest aktive gletsjer i alaska, og det siger ikke så lidt! celebrity skibene er alle indrettede, så gæsterne har det bedst mulige udsyn til den fantastiske natur. hubbard glacier består af hele 1350 km2 blå is. I sejler her mellem Dag 16 - Fredag Seward Radiance of the Seas ankommer til Seward kl Seward er en driftig og charmerende lille havneby, der ligger godt i læ af Kenai bjergene og smukt ud til fjordene i Kenai nationalparken. Kl er der afgang med bussen, som kører jer til Anchorage. I ankommer til Anchorage kl , men turen er utrolig smuk. Her får I Alaskas fantastiske natur serveret på et sølvfad med en helt

10 spektakulær udsigt. I kører først over Kenai-halvøen med de fantastiske bjerge og smukke fjorde. Kenai halvøen er kendt for sit enestående natur- og dyreliv, og selvom I nok ikke kommer tæt på vilde dyr, skulle der være mulighed for at kunne se en enkelt elg eller to græsse på de flade områder. Anchorage er særdeles fodgænger- og cyklistvenligt indrettet, og gaderne løber alle enten stik øst/vest eller nord/syd, så det er let at finde rundt. Byens største attraktioner er nok: Alaska Museum of History and Art Alaska Native Heritage Center. Detaljeret indblik i de indfødtes liv i Alaska. Anchorage Museum. Et virkelig godt museum, hvor I får et dybt indblik i Alaskas historie og varierede kultur. Det historiske Anchorage Hotel. Et hotel i træ, der blev etableret i 1916 og var byens skyskraberbygning på den tid med sine to etager! Herfra kunne man fuldt overskue byen, der mestendels bestod af en masse telte. Hotellet var i mange år stedet at bo for besøgende notabiliteter. Hotellet er nyligt renoveret og er et fantastisk levende bevis på byens pionertid. Byens gamle rådhus. Etableret i 1936 og for en tid byens største bygning. Oscar Anderson House Museum. Et af byens ældste huse bygget i 1915 og eneste bymuseum i byen. Bygget af Oscar Anderson, der var entrepreneur ud i kødforarbejdelse, kul, lufttransport og aviser. Tony Knowles Coastal Trail. Gå en tur langs denne smukke vandresti, der starter i downtown Anchorage ved 2. Avenue. Overnatning: Weatmark Anchorage Dag 17 - Lørdag Afrejs e fra Anchorage I rejser fra Anchorage om morgenen. Dag 18 - Søndag Ankom s t til Danm ark I lander i Danmark igen. Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

11 Kort

12 Priser Priser Juli - Augus t Indvendig kahyt Udvendig kahyt Balkonkahyt Før pris: , , ,- Spar 2.300, , ,- NU , ,- * Alle priser er fra-priser pr. person i delt dobbeltværelse/kahyt. Prisen inkluderer: Fly Danmark-Calgary / Anchorage-Danmark Skatter og afgifter Transfer fra Calgary Airport til hotel I Banff 2 nætter på Banff Inn*** i Banff Transfer fra Banff til Lake Louise 2 nætter på Deer Lodge*** i Lake Louise Heldagstur på Icefield Parkway fra Lake Louise til Jasper 1 nat på Whistler s Inn*** i Jasper Tog fra Jasper til Vancouver med hvilesæde 2 nætter på Holiday Inn & Suites Vancouver Downtown*** 7 nætters krydstogt fra Vancouver til Seward med Radiance of the Seas Måltider og underholdning ombord på Radiance of the Seas Transfer fra Seward til Anchorage 1 nat på Westmark Anchorage*** Prisen inkluderer ikke: Forplejning og udflugter, der ikke er beskrevet i rejseplanen Transfer, der ikke er beskrevet i rejseplanen Opgradering til sovekupé i toget Rejseforsikringer Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Canada & Alaska med bus, tog og skib

Canada & Alaska med bus, tog og skib Canada & Alaska med bus, tog og skib En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada

Læs mere

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt En fantastisk kombinationsferie, hvor I skal på en kør-selv-ferie gennem den fantastiske natur i Canadas Rocky Mountains og på krydstogt i Alaska.

Læs mere

Turen slutter i Vancouver, hvor I efter en sightseeingtur rejser mod Danmark. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Turen slutter i Vancouver, hvor I efter en sightseeingtur rejser mod Danmark. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Sommerkrydstogt i Alaska Fra kr. 20.598,- pr. person - afrejse 12. juli 2017 Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers 11 dages enestående Alaska rundrejse med natur-, kultur- og byoplevelser

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Fantastisk luksuskrydstogt i Alaska 12 dage fra kr. 18.498,- Afrejse 25. maj 2017 Inkl. fly, hotel, transfers & kryd stogt med help ension 12 dages enestående Alaska rundrejse med natur-, kultur- og byoplevelser

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska.

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska. Alaska Railroad 11 dage fra kr. 13.598,- Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, T alkeetna Mountains, Denali National Park og F airbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv,

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib Oplev de Canadiske Rocky Mountains 13 dage fra kr. 26.298,- pr. person Inkl. fly, hotel/lodges, udflugter, måltider iht. program En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G- Adventures. Oplev

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Oplev de Canadiske Rocky Mountains Oplev de Canadiske Rocky Mountains En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G-Adventures. Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge på denne rundrejse i Canada. Her skal I tæt på de

Læs mere

Niagara Falls og Rocky Mountains er blot nogle af højdepunkterne på denne enestående rejse tværs over Canada.

Niagara Falls og Rocky Mountains er blot nogle af højdepunkterne på denne enestående rejse tværs over Canada. På tværs af Canada i tog 16 dage fra kr. 32.998,- pr. person Inkl. fly, togrejse, hotel, ud flugter mm. En fantastisk togrejse på tværs af Canada På denne 16-dages rejse skal I fra Toronto til Vancouver

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

På tværs af Canada i tog

På tværs af Canada i tog På tværs af Canada i tog En fantastisk togrejse på tværs af Canada På denne 16-dages rejse skal I fra Toronto til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs på rejsen, så stopper I også

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Skieventyr til Whistler i Canada 11 dage fra kr. 12.398,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Alaska Highlights 17 dage - fra 14.998,- pr. person På denne rundtur i Alaska vil du se de fleste højdepunkter fra USA s største stat I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35 gange større og det er et

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Turen inkluderer besøg og overnatning på dansk vingård og osteproduktion med dansk rejseleder Canada Ekspeditionen 16 dage 5.-20. juni 2012 Med autocamper i Rocky Mountains Tag med på et betagende eventyr

Læs mere

Dette er blot et rejseforslag, kontakt os for andre ruter.

Dette er blot et rejseforslag, kontakt os for andre ruter. Alaska Highlights 17 dage - fra 27.648,- pr. person Inkl. fly, billeje & hotel På denne rundtur i Alaska vil du se de fleste højdepunkter fra USA s største stat I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35

Læs mere

Nedenstående er blot et forslag til en rute - kontakt os for andre forslag

Nedenstående er blot et forslag til en rute - kontakt os for andre forslag Niagara Falls & Vestlige Canada 17 dage fra kr. 20.448,- pr. person Oplev Nordamerikas mest multietniske by, T oronto, Niagara F alls og det bedste af det vestlige Canada. Denne fantastiske rejse tager

Læs mere

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Discover Whistler and the Rockies 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA British columbia ALBERTA Whistler Sun

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada 30. juni 10. juli 2016 11 dage Canada oplev landbrug i Alberta, udforsk dinosaurenes historie, opdag sneklædte bjerge, smukke bjergsøer, brusende floder og

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Calgary Stampede 10 dage fra kr. 17.398,- pr. person inkl. fly, transfers, hotelop hold mv. Oplev Calgary Stampede med Wild West romantik inkl. T he Rocky Mountains Tag med til Calgary Stampede til 'The

Læs mere

Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium

Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Forårskrydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Tag med på et bjergtagende forårskrydstogt med det pragtfulde skib Celebrity Millennium gennem Alaskas helt enestående kultur og natur. Alaska byder på

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Kontakt: Tlf.: 46 91 02 90 info@campingrejser.com www.team-benns.com T u re n inklud e re r besøg natnin og overg vingår på dansk d og o s te p ro d u kt i o n sk m e d d a nd e r re j s e l e Canada Ekspeditionen

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Alaska Highlights ,- 17 dage. Ring

Alaska Highlights ,- 17 dage. Ring Alaska Highlights På denne rundtur i Alaska vil I se de fleste højdepunkter fra USA s største stat. I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35 gange større og det er et sandt paradis for naturelskere. Der

Læs mere

Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium

Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium Fantastisk krydstogt i Alaska med Celebrity Millennium 2 afrejser i 2019: 23. maj & 15. august. Tag med på en bjergtagende 13-dages rejse med det pragtfulde skib Celebrity Millennium gennem Alaskas enestående

Læs mere

Autocamper i Rocky Mountains

Autocamper i Rocky Mountains Autocamper i Rocky Mountains Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser for både store og små i USA og Canada i et afslappet

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser I foråret 2008 havde vi 32 eventyrlystne gæster der kørte denne tur i 16 autocampere. Rejsen fra Seattle til Anchorage kan primært gennemføres

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Rocky Mountains i autocamper 23 dage fra kr. 11.448,- Inkl. fly, autocamp er mm. Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser

Læs mere

Niagara Falls & det vestlige Canada

Niagara Falls & det vestlige Canada Niagara Falls & det vestlige Canada Oplev Nordamerikas mest multietniske by, Toronto, Niagara Falls og det bedste af det vestlige Canada. Denne fantastiske rejse tager dig gennem nogle af verdens mest

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Jasper. Rejsen her er blot et turforslag, som kan tilpasses efter behov.

Jasper. Rejsen her er blot et turforslag, som kan tilpasses efter behov. Rocky Mountains Horisonter 19 dage fra kr. 19.998,- pr. person Inkl. fly, b illeje, hotel, mm. Tag med på et betagende eventyr i egen bil gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur med det fantastiske

Læs mere

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier

Andre rejser til Island. Islands højdepunkter Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Fra kr. 8.698,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, b illeje m.m. Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør- selv- ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island

Andre rejser til Island. Natur & Wellness i Island Islands naturskønne vandrestier Den Gyldne Cirkel i Island Islands højdepunkter 9 dage fra kr. 17.298 pr. person Inkl. fly, hotel, guide mm. På denne rundrejse har vi samlet alle højdepunkterne for et rejseeventyr i Island Besøg Islands hovedattraktioner sammen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Totem Peaks 16 dage Totem Peaks - Kør selv rejse i Canada På denne kørselvpakke er der mulighed for at udforske mere end hundrede kilometer lange gigantiske skovområder, krystalklare søer og sneklædte

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Canadas Totem Peaks ,- 16 dage. Ring

Canadas Totem Peaks ,- 16 dage. Ring Canadas Totem Peaks På denne kørselvpakke er der mulighed for at udforske mere end hundrede kilometer lange gigantiske skovområder, krystalklare søer og sneklædte bjergtoppe i det vestlige Canada samt

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

Alaska og Yukons Højdepunker

Alaska og Yukons Højdepunker Alaska og Yukons Højdepunker Tag med på en 17 dages rejse, hvor naturen virkelig er i højsædet. På denne kør-selv ferie i smukke Alaska og Yukon (Canada) vil I opleve naturskønne omgivelser, som byder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Togrejse i det østlige Canada

Togrejse i det østlige Canada Togrejse i det østlige Canada En spændende togrejse i det østlige Canada På denne 11 dages togrejse, skal I opleve det bedste af østlige Canada. I starter i den multikulturelle storby Toronto, og kører

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada KØR-SELV rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Kamloops Banff National Park Vancouver Penticton Seattle fakta om

Læs mere

Calgary Stampede i Canada

Calgary Stampede i Canada Calgary Stampede i Canada Oplev Calgary Stampede med Wild West romantik inkl. The Rocky Mountains Tag med til Calgary Stampede til 'The Greatest Show on Earth', hvor de gamle Wild West traditioner holdes

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Canada Coast to coast

Canada Coast to coast Canada Coast to coast 12 dage Lad os gøre din rundrejse bedre. atlanterhavet Whistler Vancouver CANADA Jasper National Park USA Montréal Toronto Niagara Falls Banff National Park Calgary Ottawa canada

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog Continental Delights 8 dages togtur på tværs af Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Med tog Med bus CANADA BRITISH COLOMBIA Alberta Manitoba Jasper Edmonton Saskatchewan

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring Sydøen i autocamper Med start i Christchurch går turen til Picton og Nelson ved Queen Charlotte Sound og Tasman Bay. Her byder området på gode muligheder for fantastiske vandreture og kajakture. Kaikoura

Læs mere

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog Continental Delights 8 dages togtur på tværs af Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Med tog Med bus CANADA BRITISH COLOMBIA Alberta Manitoba Jasper Edmonton Saskatchewan

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere