Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser"

Transkript

1 Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser I foråret 2008 havde vi 32 eventyrlystne gæster der kørte denne tur i 16 autocampere. Rejsen fra Seattle til Anchorage kan primært gennemføres om foråret. Alternativt kan man køre modsat retning om efteråret

2 Alaska i 1800-tallet var det guldet, der fik rejsefeberen frem i mennesket i dette århundrede er det den storslåede natur, bjørne og hvalsafarier, der får rejsefeberen til at rase. Rejsen tager sit udgangspunkt i Seattle kendt for sin Boeing fabrik og stedet hvor autocamperen udleveres. Videre gennem verdens smukkeste beliggende storby Vancouver og nordpå til de canadiske Rocky Mountains, hvor nationalparkerne gemmer på megen unik natur. Rejsen er på ca kilometer. En erkendelse af, at køreturen er en vigtig del af rejsen vil være en god forudsætning for, at få det mest optimale ud af oplevelsen. Generelt omkring autocamperne: C-25 eren er ca. 8 meter lang og motoren har som regel 8 cylindre (benzin). Der er fri adgang fra førerkabinen til beboelsesafdelingen. Over førerkabinen findes en seng. Ligeledes er der en dobbeltseng bagerst i vognen. Vognene er udstyret med aircondition, køkken, toilet og bad. Rimelig stort køleskab og en mindre fryser. Visse funktioner kræver strøm tilslutning udefra. Strøm, kloak og vand tilsluttes i vognens venstre side. Umiddelbart en stor vogn. Men forholdene i Nordamerika er baseret på store køretøjer. Så efter et par timers kørsel vil man være fortrolig med vognen.

3 Bemærk i forbindelse med reservation fremsender vi forslag til campingpladser. Dag 1: København Seattle. Afrejse fra Københavns lufthavn, hvorfra I flyver direkte til Seattle beliggende på den Amerikanske vestkyst. Fremme i Seattle overnattes på lufthavns hotel. I overnatter en nat på hotellet. Dag 2: Seattle - Vancouver (200 km) Der er tid til at se nærmere på Seattle før autocamperen afhentes (efter kl ) Først på eftermiddagen er vi fremme ved Camper firmaet. Her udleveres autocamperne, nærmere bestemt model C-25. Det er blevet tid til at forlade Seattle. I kører nordpå mod provinsen British Columbia i Canada, nærmere bestemt til Vancouver. Af mange anses Vancouver, som en af verdens smukkest beliggende storbyer. I overnatter på en centralt beliggende campingplads. Benyt aftenen til at lære autocamperen bedre at kende eller til en gåtur i en af Vancouvers smukke parker. Dag 3: Vancouver Whistler (125 Km) Rejsen fortsætter til byen Whistler. Området rummer en af verdens bedste skisportssteder og skal være vært for vinter OL i år Den smukke natur vil betage de fleste også selvom man ikke er til sne. Dag 4: Whistler Williams Lake (395 Km) I skulle gerne være fortrolige med vognen nu. Derfor sættes dagsmarcherne op. Dagens køretur bringer jer til Williams Lake. En smuk og afvekslende køretur med gode muligheder for at stoppe og nyde den storslåede og fremmedartede natur. Dag 5: Williams Lake - Barkerville (204 Km) Dagens destination er Barkerville Provinsial Park. Barkerville by ligger på den historiske Gold Rush Trail og var kendt som en af datidens travleste handelsstationer. Dag 6: Barkerville Fort St. John (621 Km) I forlader Barkerville by tidlig morgen. Der venter jer en lang men spændende dag forude. I kommer gennem byen Prince George også kaldet porten til Alaska, idet vejene fra syd og øst mødes her. I er nu på vej væk fra den normale turistrute og bør derfor huske at tanke op med jævne mellemrum, så der altid er mad og brændstof til rådighed. Dag 7: Fort St. John I bruger en ekstra dag i Fort St. John. Der vil være mulighed for at tage sig en afslappende dag i byen. Byen var indtil 1951 ikke noget særligt, men efter man fandt olie/gas i området er der sket en stor udvikling. Hvis man ønsker at lære lidt om byen og om områdets udvikling kan North Peace museet anbefales. Dag 8: Fort St. John Fort Nelson (350 Km) I er nu nået til det nordøstlige hjørne af den canadiske provins British Columbia. Området kaldes også for de nordlige Rocky Mountains. Fort Nelson byder på mange rekreative muligheder såsom fiskeri, river rafting og bjergbestigning. Der er rig mulighed for at se en brun bjørn, en hvidhovedet ørn samt bjerg geder i sine naturlige omgivelser. Ligeledes er der mange smukke vandreture i området al efter motions niveau og behov.

4 Dag 9. Fort Nelson Watson Lake (659 Km) Vi anbefaler en tidlig start. Dagens strækning beskrives ofte, som den flotteste del af Alaska Highway. På strækningen vil I se brusende smeltevandsfloder, forrevne og barske klippeformationer, smukke vandfald og måske en af de store grizzly bjørne eller en majestætisk elg. Kameraet bør ligge klar til hvis nu Husk venligst at fotografere evt. bjørne inde fra vognen. Kort før Watson Lake forlader I British Columbia og er nu i Yukon (Canada). Dag 10. Watson lake Skagway (512 Km) I fortsætter gennem den rå og uspolerede natur mod byen Skagway. Kort før ankomsten til Skagway krydser I grænsen mellem Canada og USA og er hermed i Alaska. Skagway er et populært mål for krydstogt skibene på grund af byens helt unikke beliggenhed. Dag 11. Skagway I 1800-tallet var Skagway stedet, hvorfra mange drog nord på mod guldfelterne. Her er ligeledes muligheden for en togrejse til toppen af white pass, som byder på flotte naturscenerier eller prøv en sejltur på den nærtliggende fjord. Ønsker man en ekstra ordinær oplevelse, kan en flyvetur over gletsjerne i Gletcher Bay anbefales. Dag 12. Skagway Burwash Landing (450 Km) I forlader kysten og kører ind i landet igen. I dag kommer I gennem byen Whitehorse, som blev etableret i 1898, som et forsyningspunkt til Klondike guldfundet. Dagens mål er Burwash Landing, der er en handelsstation etableret for cirka 100 år siden. De Indianer stammer - også kaldet First nation folket - der levede som nomader i området slog sig ned ved handelsstationen og er i dag en aktiv del af samfundet. Dag 13. Burwash landing Tok (342 Km) I krydser i dag grænsen til USA for tredje gang og er dermed i Alaska for anden gang. Før I kommer til byen Tok kører I med Tetlin National Wildlife Refuge på venstre hånd. I 1980 blev området udlagt som beskyttet område. Dette sikrer, at denne fantastiske natur og rige dyreliv også vil bestå i fremtiden. Tok blev i sin tid etableret som lejr for de bygningsarbejdere, der arbejdede på Alaska Highway. Dag 14. Tok Fairbanks (324 Km) Vi når frem til Fairbanks i dag. Byen er den næststørste by i Alaska. Indbyggertallet er ca Dag 15. Fairbanks En fridag på rejsen. Nyd byen og de smukke omgivelser. Ønsker man en aktiv dag er mulighederne mange. Man kan leje kanoer, cykler eller hvad med en ridetur i naturen. Ønsker man at fordybe sig lidt i historien er der 4 museer der kan besøges. Dag 16. Fairbanks Denali National Park (192 Km) National parken blev i sin tid etableret for at beskytte dyrelivet og ikke som mange tror pga. Mount Mckinley. Bjerget er ellers imponerende, der med sin højde på 6194 meter er det højeste bjerg i Nordamerika. Forvirringen er ellers meget forståelig, idet parken hed Mount Mckinley National Park indtil Parkens størrelse er på ca kv.km. eller lidt over ¼ del af Danmark.

5 Dag 17. Denali National Park Nyd den storslåede natur eller deltag i en eller flere vandreture med en lokal park ranger som guide. Tættere på afrejsen Vælger man at gå på egen hånd er det vigtigt at have det rigtige udstyr samt at overholde de basale sikkerhedsregler. Kontakt venligst parkkontoret før vandreturen begyndes. Dag 18. Denali National Park Anchorage (379 Km) Efter at have besøgt og passeret mange mindre samfund vil Anchorage med sine indbyggere skille sig væsentligt ud. Hvis tiden er kommet til et besøg på en restaurant og opleve lidt byliv så har Anchorage mange muligheder. Dag 19. Anchorage Homer (355 Km.) Efter lidt storbys oplevelser er det tid til at begive sig ud i naturen igen. I kører sydpå til Kenai halvøen- nærmere bestemt til byen Homer. Byen bruger mottoet Where the road ends ( hvor vejen ender ). Et passende udsagn for denne rejse, idet Homer byder på de sidste naturoplevelser på denne rejse. Dag 20 og 21. Homer Hvis det usandsynlige skulle være sket og at I ikke har set bjørne endnu, så byder Homer på flere firmaer der arrangerer ture ud i bjørne land. Disse ture involverer oftest en flyveture med vandfly til steder hvor guiderne ved bjørnene holder til. Er man interesseret i fiskeri eller bare ønsker, at se Alaska fra søsiden kan en fisketur efter flyndere varmt anbefales. Bådene medbringer alt udstyr. Der er også mulighed for hvalsafarier på ½ eller heldags basis. Dag 22. Homer Anchorage (355 Km) I returnerer til Anchorage. Dag 23. Anchorage København Efter ca km med små og store oplevelser er tiden kommet til at aflevere autocamperen. Herefter er det til til at flyve hjem, der er fly skifte i Seattle. Dag 24. København Ankomst til København.

6 Før du bestiller rejsen! For at få det optimale udbytte ud af rejsen skal man opfatte kørslen, som en vigtig og afslappende del af ferien. Det er vigtigt, at understrege at visse dage ser man ikke andet end storslået natur. Vi anbefaler at deltager har en rejseforsikring til denne rejse. Hvis man bliver syg i Alaska kan det meget nemt blive til hospitalsregninger på millionbeløb. Om man etablerer forsikringer gennem Gouda (vores samarbejdspartner) eller andetsteds er naturligvis eget valg. Hvis man ønsker at forlænge lejemålet af autocamperen vil vi gerne medvirke til dette. Hvis I ønsker at fortsætte rejsen andetsteds i USA i forbindelse med flyskiftet i Seattle medvirker vi naturligvis også gerne til dette.

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Alaska Railroad med tog gennem Alaska

Alaska Railroad med tog gennem Alaska Alaska Railroad med tog gennem Alaska Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, Talkeetna Mountains, Denali National Park og Fairbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv, men ikke

Læs mere

Autocamper i Rocky Mountains

Autocamper i Rocky Mountains Autocamper i Rocky Mountains Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser for både store og små i USA og Canada i et afslappet

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska.

Går du efter en rejse fyldt med naturoplevelser og nærkontakt med de vilde dyr så skal rejsen gå til Alaska. Alaska Railroad 11 dage fra kr. 13.598,- Oplev Alaska med tog via Anchorage, Seward, T alkeetna Mountains, Denali National Park og F airbanks Hvis du gerne vil opleve Alaska s skønne natur og dyreliv,

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Rocky Mountains i autocamper 23 dage fra kr. 11.448,- Inkl. fly, autocamp er mm. Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Turen inkluderer besøg og overnatning på dansk vingård og osteproduktion med dansk rejseleder Canada Ekspeditionen 16 dage 5.-20. juni 2012 Med autocamper i Rocky Mountains Tag med på et betagende eventyr

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Alaska Highlights 17 dage - fra 14.998,- pr. person På denne rundtur i Alaska vil du se de fleste højdepunkter fra USA s største stat I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35 gange større og det er et

Læs mere

Alaska Highlights ,- 17 dage. Ring

Alaska Highlights ,- 17 dage. Ring Alaska Highlights På denne rundtur i Alaska vil I se de fleste højdepunkter fra USA s største stat. I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35 gange større og det er et sandt paradis for naturelskere. Der

Læs mere

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada KØR-SELV rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Kamloops Banff National Park Vancouver Penticton Seattle fakta om

Læs mere

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring

Sydøen i autocamper. Kontakt os. 20 dage. Ring Sydøen i autocamper Med start i Christchurch går turen til Picton og Nelson ved Queen Charlotte Sound og Tasman Bay. Her byder området på gode muligheder for fantastiske vandreture og kajakture. Kaikoura

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Kontakt: Tlf.: 46 91 02 90 info@campingrejser.com www.team-benns.com T u re n inklud e re r besøg natnin og overg vingår på dansk d og o s te p ro d u kt i o n sk m e d d a nd e r re j s e l e Canada Ekspeditionen

Læs mere

Kør-selv i Alaska. Kør-selv i Alaska. Turen kort USA

Kør-selv i Alaska. Kør-selv i Alaska. Turen kort USA Kør-selv i Alaska I 1867 købte Alaska af Rusland for 7,2 mio. dollars. En ren foræringspris taget i betragtning at Alaska er 35 gange større end Danmark og rummer noget af verdens vildeste og mest storslåede

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Alaska og Yukons Højdepunker

Alaska og Yukons Højdepunker Alaska og Yukons Højdepunker Tag med på en 17 dages rejse, hvor naturen virkelig er i højsædet. På denne kør-selv ferie i smukke Alaska og Yukon (Canada) vil I opleve naturskønne omgivelser, som byder

Læs mere

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Discover Whistler and the Rockies 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA British columbia ALBERTA Whistler Sun

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Dette er blot et rejseforslag, kontakt os for andre ruter.

Dette er blot et rejseforslag, kontakt os for andre ruter. Alaska Highlights 17 dage - fra 27.648,- pr. person Inkl. fly, billeje & hotel På denne rundtur i Alaska vil du se de fleste højdepunkter fra USA s største stat I forhold til Danmark så er Alaska ca. 35

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Canada & Alaska med bus, tog og skib

Canada & Alaska med bus, tog og skib Canada & Alaska med bus, tog og skib En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Route 66 i autocamper

Route 66 i autocamper Route 66 i autocamper Route 66 - en verdenskendt klassiker! Kør ad den klassiske gamle landevej, Route 66, fra Chicago tværs gennem USA til Stranden i Santa Monica i Los Angeles. En historisk tur, der

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Canada & Yellowstone på motorcykel

Canada & Yellowstone på motorcykel Canada & Yellowstone på motorcykel Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelser. Kør gennem Rocky Mountains i Canada, og oplev Yellowstone National Park i

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

Rocky Mountains på 23 dage

Rocky Mountains på 23 dage Rocky Mountains på 23 dage Dette forslag til en kør-selv rute gennem de amerikanske Rocky Mountains med udgangspunkt i Denver byder på noget af den mest imponerende natur, USA kan byde på. I kommer bl.a.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt En fantastisk kombinationsferie, hvor I skal på en kør-selv-ferie gennem den fantastiske natur i Canadas Rocky Mountains og på krydstogt i Alaska.

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Fantastiske naturoplevelser 20 dage fra 9.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Det vestlige Canada byder på flere storslåede naturoplevelser end noget andet sted i Nordamerika. Denne

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012

Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 Los Angeles til Denver Autocamperrejse i perioden 09. - 27. september 2012 En af de bedste måder at opleve USA på er med autocamper eller motorhome som de siger over there. Nu er muligheden for en unik

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Skieventyr til Whistler i Canada 11 dage fra kr. 12.398,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Botswana Adventure 2016

Botswana Adventure 2016 Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure 2016 RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 20.495,- 2.10. med dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

På tværs af Canada i tog

På tværs af Canada i tog På tværs af Canada i tog En fantastisk togrejse på tværs af Canada På denne 16-dages rejse skal I fra Toronto til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs på rejsen, så stopper I også

Læs mere

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring Nordøen i autocamper Nordøen har en meget aktiv undergrund, og det kommer til syne flere steder på denne smukke tur. I vil både opleve de sovende vulkaner i Tongariro National Park og mærke lugten af de

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer.

Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada til Alaskas smukke fjorde og byer. Canada & Alaska med bus, tog og skib 18 dage fra kr. 29.598,- pr. person Inkl. fly, bus, tog, krydstogt, hotel mm. En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Oplev de Canadiske Rocky Mountains Oplev de Canadiske Rocky Mountains En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G-Adventures. Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge på denne rundrejse i Canada. Her skal I tæt på de

Læs mere

Western Highlights i USA

Western Highlights i USA Western Highlights i USA Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelse. Denne tur er pakket med skønne oplevelser, når I kører gennem Californien, Nevada og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib Oplev de Canadiske Rocky Mountains 13 dage fra kr. 26.298,- pr. person Inkl. fly, hotel/lodges, udflugter, måltider iht. program En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G- Adventures. Oplev

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Canada Coast to coast

Canada Coast to coast Canada Coast to coast 12 dage Lad os gøre din rundrejse bedre. atlanterhavet Whistler Vancouver CANADA Jasper National Park USA Montréal Toronto Niagara Falls Banff National Park Calgary Ottawa canada

Læs mere

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Alt inkluderet ingen ekstra tillæg. - Dansk guide - Rigtige senge og sengetøj. - 4-5 dages Safari i Kruger Nationalpark. - 23

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn

Island. 16. til 21. september. Udrejse fra Aalborg lufthavn Island 16. til 21. september Udrejse fra Aalborg lufthavn NordJyskeFordele og OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Niagara Falls & det vestlige Canada

Niagara Falls & det vestlige Canada Niagara Falls & det vestlige Canada Oplev Nordamerikas mest multietniske by, Toronto, Niagara Falls og det bedste af det vestlige Canada. Denne fantastiske rejse tager dig gennem nogle af verdens mest

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Essential NewFoundland. 7 dages kør-selv-rundrejse i det nordøstlige Canada

Essential NewFoundland. 7 dages kør-selv-rundrejse i det nordøstlige Canada Essential NewFoundland 7 dages kør-selv-rundrejse i det nordøstlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA Atlanterhavet Québec NewFoundland Bonavista

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Best of the northwest

Best of the northwest Best of the northwest 15 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada Kør-selv-rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Stillehavet Kamloops Banff Vancouver Calgary Seattle Penticton

Læs mere

Australiens sydkyst i autocamper

Australiens sydkyst i autocamper Australiens sydkyst i autocamper Denne spændende rundrejse i det sydlige Australien tager jer med til store natur- og kulturelle oplevelser. De disede bjerge i Blue Mountains, Great Ocean Road, en af verdens

Læs mere