INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER"

Transkript

1 INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER 20. APRIL 2016 DALHUSENE.DK

2 SIDE 2 AF 19 Skanderborg Kommune Adelgade 44 Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Att.: Mikkel Lindskov Petersen Vi er i Grundejerforeningen Dalhusene, Skanderborg Bakker samt den overordnede grundejerforening for Skanderborg Bakker er blevet gjort opmærksom på, at I fra kommunal side er ved at udarbejde lokalplan for udbygningen af Skanderborg Bakker. Af materialet foreslået af Arkitema kan vi se, at der er forslag om at opføre flere parcelhuse på området frem for den oprindelige plan med punkthuse på området ved siden af Prins Christians Vænge. Vi er positive i forhold til at få nye naboer til Bakkerne, og derfor er vi også positive overfor udbygningen af den sidste etape af Bakkerne. Der er dog flere forhold som vi kan se af de udkast til bebyggelse, som Arkitema har udarbejdet for Skanderborg Kommune, som vi er stærkt uenige i, og som vi mener skal ændres i den lokalplan, som sendes frem til politisk vedtagelse. Det drejer sig om følgende: Bebyggelse med parcelhuse helt ned til børnehaven Børnerigets hegn I udkastet er der planlagt bebyggelse med parceller, bl.a. med den sidste placerede parcel på det skrående område (se markerign på kort), som går helt ned til børnehavens hegn. Det afviger markant fra den struktur og helhedsplan som ellers har været rammen om Bakkerne. En bebyggelse helt ned til hegnet vil medføre flere genere for området generelt og vi insistere på at bebyggelsen holder sig indenfor de områder der var bestemt i helhedsplanen for området, som også var aftalt mellem Raundal og Moesby i deres tidligere virke som Sjælsø Enterprise.

3 SIDE 3 AF Væsentlig ændring af den grønne kile og de grønne fællesarealer Først og fremmest fordi bebyggelse med parcelhuse helt ned til børnehavens hegn betyder en stor ændring for os i de grønne arealer. Den grønne kile, som går fra fredskovens spids og op mod støjvolden, forsvinder med en evt. placering af en parcel, der går ned i Bakken. De grønne områder er utrolig vigtige for os som beboerne i Bakkerne. Rækkehusene ligger tæt pakket sammen og det er derfor på de grønne fællesarealer, at leg, boldspil, afslapning og rekreative aktiviteter foregår. For langt de fleste af os, så har vi købt vores huse ud fra en berettiget forventning om, at en færdiggørelse af bebyggelsen i området ikke ville gøre andelen af grønne arealer mindre, fordi det omtalte område tydligt fremgår på helhedsplanen for området som grønt område. Yderligere er det bebyggede område i lokal planen for Prins Christians Vænge, samt lokal planen for Kongefolden langt mindre end på lokal planen forslået af Arkitema her bliver der tværtimod væsentligt mindre af den grønne kile, som er med til at skabe luft imellem Kongefolden og Prins Christians Vænge. (Se bilag 5) Der kan yderligere henvises til Designguiden for Skanderborg Bakker, som var udarbejdet af Sjælsø Enterprise, hvor det er klart at området er en del af de fælles grønninger. (Se bilag 4) 2. Terrænregulering En placeringen af boliger så langt nede af bakken mellem Prins Christians Vænge og Kongefolden vil medføre væsentlig terrænregulering af bakken. Vi vil insistere på at planen fra Arkitema holder sig til området på toppen af bakken og dermed indenfor de røde linjer i Helhedsplanens bilag 4, således at terrænet på Skanderborg Bakker bevares som bakker og børnene beholder deres kælkebakke. (Se bilag 1) 3. Vedligeholdelse af området Det skal yderligere bemærkes, at området de seneste 8 år er blevet vedligeholdt af grundejerforeningen som grønne arealer. Det er vores klare opfattelse, at disse arealer er blevet udlagt som grønne arealer, hvilket understøttes af den omstændighed, at de rent faktisk er vedligeholdt som grønne arealer, at de på helhedsplanen fremstår som grønne arealer, og alle de øvrige områder som afventer bebyggelse ikke er vedligeholdt som grønne arealer. Derfor er det vores opfattelse, at der sker en uberettiget indskrænkning i de grønne arealer. (Se bilag 2)

4 SIDE 4 AF Kigge gener fra bebyggelse på arealet I Arkitemas foreslåede lokalplan foreslåes det at byggerri tillades op til 8 meters højde. Dette strider klart mod andre parcelbyggerrier i området, hvor den maximale grænse for bygninger i 2 etager er 6,5 meter (se bilag 6). Derfor beder vi kommunen om at tage dette i betragtning når man evaluerer afstande til nuværende byggeri i forhold til eventuelle kigge generer, især taget i betragtning at de nye parcelgrundene vil blive anlagt væsentligt højere end øvrige byggerier i området. 5. Salgsmateriale Raundal og Moesby ligger i deres salgsmateriale for Facethusene meget vægt på at der er udlagt grønne områder og vi har derfor svært ved at forstå, hvorfor de derfor ønsker at bygge på grønne områder. Ydereligere er der i Raundal og Moesbys egen salgsbrochure for Facethusene, som stadig kan findes på deres hjemmeside side 2 en tegning overområdet, som matcher med den tidligere helhedsplan og ikke deres eget forslag til lokalplan. (Se bilag 6) Vi kan forstå at man fra kommunens side har bedt Raundal og Moesby om at komme med et udkast til en lokalplan. Derfor mener vi selvfølgelig også, det er ekstra vigtigt, at borgerne bliver hørt en betragtning vi sikker på at vores lokale politikere vil være enige med os i. 6. Konklusion Vi har i bilagene illustreret, hvorledes forslaget fra Arkitema ser ud sammelagt med et luftfoto overområdet, således at det er klart hvor meget at det grønne område der rent faktisk forsvinder. (Se bilag 3) Afslutningsvist vil vi præcisere, at vi ikke er imod bebyggelsen som helhed, men alene opponerer imod, at der gives tilladelse til bl.a. den sidste parcel tættest på børnehaven og at der bygges udenfor det udlagte område i helhedsplanen, idet denne er klart i strid med den oprindelige helheldsplan for området, og i modsætning til tidligere byggeri i området går ind og inddrager udlagt grønne arealer i området. Vi ønsker at sikre, at de grønne områder bevares på den måde, de var tænkt ved anlæggelsen af bakkerne da De grønne områder er nøje gennemtænkte og bearbejdede på en måde, så alle beboere får optimal glæde og gavn af naturen. som Raundal og Moesby jo netop selv nævner i deres brochure for facethusene. På vegne af grundejerforeningen Dalhusene

5 BILAG 1 (SIDE 1 AF 1) SIDE 5 AF 19 Helhedsplanen for området fremsendt af Mikkel Lindskov Petersen.

6 BILAG 2 (SIDE 1 AF 1) SIDE 6 AF 19 Fælles grønninger Markering af fælles grønninger i Designguiden for Skanderborg Bakker (side 12)

7 SIDE 7 AF 19 BILAG 3 (SIDE 1 AF 2) Nyt udkast til lokalplan sammenholdt med luftfoto som inddrager både fællesarealer og fredsskovens arealer.

8 SIDE 8 AF 19 BILAG 3 (SIDE 2 AF 2) Nyt udkast til lokalplan sammenholdt Helhesplanen for Skanderborg Bakker på luftfoto.

9 BILAG 4 (SIDE 1 AF 5) SIDE 9 AF 19 Skanderborg Bakker ::: Designguide november 2005 Skanderborg Bakker Designguide - november

10 BILAG 4 (SIDE 2 AF 5) Skiltning Den enkelte bygning Udvendig inventar Udendørs belysning Legepladser Beplantning i delområder Beplantning i fællesområder SIDE 10 AF 19 Skanderborg Bakker Designguide - november 2005 (side 12) Fælles grønninger

11 SIDE 11 AF 19 BILAG 4 (SIDE 3 AF 5) Fælles grønninger Området vil når det er færdigudbygget være begunstiget med store sammenhængende grønninger der er fælles for alle beboere i området. De rekreative grønne områder er med til at opdele bebyggelsen, skaber udsigtskiler og giver mulighed for leg og fritidsaktiviteter. Ved område 2 og 3 ligger den store nord-syd gående grønning hvorfra der er god udsigt over Skanderborg sø og som mod syd afsluttes med et parkagtigt område med et regnvandsbassin med permanent vandspejl en sø. I forbindelse med søen anlægges en opholds- og udsigtsplatform. I område 4 og 5 er grønningerne adskillelse mellem bebyggelsen og fredskoven på baneskråningen og fredskoven i slugten. Grønningerne skal dels have karakter af naturområder med naturgræs/blomstereng og dels som parkområde med arealer med klippet græs til boldspil, leg, ophold og lignende aktiviteter. Etableringen af naturgræs/blomstereng vil være afhængig af de enkelte områders tilstand og tidligere anvendelse. Græsarealer skal hvis der ikke reguleres i området forblive græsarealer og med tiden udvikle naturlig flora. Tidligere dyrkningsarealer skal tilsås med enggræs/ blomstereng efter forudgående dybdepløjning og finharvning af overfladen. Frøblandingen fastlægges efter forudgående jordbundsanalyse. Indenfor området skal der være mulighed for områder med både brugsplæne, græsflader, fælledgræs og blomstereng og glidende overgange mellem de enkelte former. Afgørende for arealernes karakter er antallet af årlige klipninger. Brugsplæne klippes 16 gange årligt Græsflader klippes 8 gange årligt Fælledgræs klippes 3 gange årligt. Blomstereng/naturgræs klippes 1 gang årligt. Der må ikke gødes på arealerne. Arealerne vedligeholdes som brugsplæne, græsflader, fælledgræs og blomstereng. Skanderborg Bakker Designguide - november 2005 (side 13)

12 SIDE 12 AF 19 BILAG 4 (SIDE 4 AF 5) Skiltning Den enkelte bygning Udvendig inventar Beplantning i delområder Udendørs belysning Legepladser Beplantning i fællesområder Blomstereng Blomstereng Skanderborg Bakker Designguide - november 2005 (side 14)

13 SIDE 13 AF 19 BILAG 4 (SIDE 5 AF 5) Beplantning i fælles grønninger Grønningerne skal have karakter af åbne sletter mellem bebyggelse og skov. I begrænset omfang kan de grønne rum møbleres med solitære træer som stilkeg og hvidtjørn. Eg (quercus robur) str. sol mtk Hvidtjørn (crataegus monogyna) str.solitærbuske med klump sol I forbindelse med regnvandssøen kan der også plantes enkelte guldhængepil (salix alba tristis) str. H Guldhængepil Skanderborg Bakker Designguide - november 2005 (side 15)

14 SIDE 14 AF 19 BILAG 5 (SIDE 1 AF 4) SKANDERBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplan nr Lokalplan nr Prins Christians Vænge Lokalplan for tæt-lav boligbebyggelse på Prins Christians Vænge, Skanderborg Bakker Helhedsplan for Skanderborg Bakker December c 10 a b 9 Område for lokalplan nr Mål for området et bymæssigt område med attraktive boligmiljøer i harmoni med landskabet forskellige boligtyper af høj arkitektonisk kvalitet fastholde og indpasse udsigten til Skanderborg sø og by. grønne fælles friarealer med forskellige rekreative oplevelser og udsigtskvaliteter. supplere og sammenkæde med servicetilbud i Højvangen og butikkerne i bymidten. Anvendelser 1. Parcelhuse 2. Rækkehuse og byvillaer i 2 etager 3. Punkthuse i 5-6 etager 4. 3 etages byvillaer mod vest 2-3 etages længehuse mod øst etages længehuse mod syd 5-6 etages punkthuse mod nord 3 etages punkthuse mod øst 6. Nærbutik på m2 7. Skovbørnehave 8. Erhvervsområde 2 etager 9. Parker og rejs-plads 10. Alternativ vejadgang til Kristiansbakken a. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads b. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads c. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads I alt boliger 28 Skanderborg Kommune Lokalplan nr Prins Christians Vænge i Skanderborg

15 BILAG 5 (SIDE 2 AF 4) SIDE 15 AF 19 Redegørelse Helhedsplan for Skanderborg Bakker LOKALPLAN NR. 147 for tæt-lav og etageboligbebyggelse på Kongefolden, Skanderborg Bakker Skanderborg Kommune 2006 Område for lokalplan nr. 147 Mål for området Anvendelser 7. Skovbørnehave et bymæssigt område med attraktive boligmiljøer i harmoni med landskabet 1. Parcelhuse 8. Erhvervsområde 2 etager forskellige boligtyper af høj arkitektonisk kvalitet fastholde og indpasse udsigten til Skanderborg sø og by. grønne fælles friarealer med forskellige rekreative oplevelser og udsigtskvaliteter. supplere og sammenkæde med servicetilbud i Højvangen og butikkerne i bymidten. 2. Rækkehuse og byvillaer i 2 etager 3. Punkthuse i 5-6 etager 4. 3 etages byvillaer mod vest 2-3 etages længehuse mod øst etages længehuse mod syd 5-6 etages punkthuse mod nord 3 etages punkthuse mod øst 9. Parker og rejs-plads 10. Alternativ vejadgang til Kristiansbakken a. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads b. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads c. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads I alt boliger 6. Nærbutik på m2 4 Lokalplan nr. 147 For tæt-lav og etageboligbebyggelse på Kongefolden, Skanderborg Bakker.

16 SIDE 16 AF 19 BILAG 5 (SIDE 3 AF 4) BILAG XX4 Lokalplan nr Helhedsplan for Skanderborg Bakker c SKANDERBORG KOMMUNE 10 Lokalplan nr Boliger i Skanderborg Bakker a b 9 Lokalplan for åben-lav eller tæt-lav og etageboligbebyggelse ved Dronning Sophies Allé og Prins Christians Vænge, Skanderborg Januar 2011 Område for lokalplan nr Mål for området bymæssigt område med attraktive boligmiljøer i harmoni med landskabet forskellige boligtyper af høj arkitektonisk kvalitet udsigten til Skanderborg sø og by. grønne fælles friarealer med forskellige rekreative oplevelser og udsigtskvaliteter. re og sammenkæde med servicetilbud i Højvangen og butikkerne i bymidten. Anvendelser 1. Parcelhuse 2. Rækkehuse og byvillaer i 2 etager 3. Punkthuse i 5-6 etager 4. 3 etages byvillaer mod vest 2-3 etages længehuse mod øst etages længehuse mod syd 5-6 etages punkthuse mod nord 3 etages punkthuse mod øst 6. Nærbutik på m2 7. Skovbørnehave 8. Erhvervsområde 2 etager 9. Parker og rejs-plads 10. Alternativ vejadgang til Kristiansbakken a. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads b. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads c. Alternativ vejforbindelse til Parker og Rejs-plads I alt boliger Januar Lokalplan nr Boliger i Skanderborg Bakker

17 SIDE 17 AF 19 BILAG 5 (SIDE 4 AF 4) LOKALPLAN NR. 153 for et område til åben-lav boligbebyggelse på Elisabeth Vænge og Kristiansbakken, Skanderborg Bakker Lokalplanbestemmelser Skanderborg Kommune Fra de udlagte stier skal der i punkterne a, c, e og f sikres mulighed for stiforbindelse til områder uden for lokalplanområdet. Parkering 5.09 På hver boliggrund skal der indrettes minimum 2 parkeringspladser Til brug for gæsteparkering skal der i forbindelse med det centrale fælles friareal ved mærket B anlægges et mindre antal gæsteparkeringspladser. Der må ikke ske varig parkering på disse pladser Inden for lokalplanområdet må der ikke ske parkering af lastbiler, sættevogne og større varevogne (over kg) eller henstilles både og campingvogne. Dog kan det tillades at opbevare f.eks. robåde, kanoer og lignende, som kan skjules bag et hegn eller en hæk, således at området stadig har karakter af et boligområde. 6. Varmeforsyning 6.01 Ny bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyningen. 7. Bebyggelsens omfang og placering 7.01 Bebyggelsesprocenten for den enkelte grund må ikke overstige Bygninger må højst opføres i 2 etager foruden eventuel kælder. For boliger opført i 2 etager gælder, at intet punkt af bygningens ydervæg eller tagflade må være højere end 6,50 m over terræn, målt efter reglerne i Bygningsreglementet. For bygninger, der opføres i 1 etage med udnyttelig tagetage foruden eventuel kælder, gælder, at intet punkt af bygningens ydervæg eller tagflade må være højere end 8,50 m over terræn, målt efter reglerne i Bygningsreglementet. Bygningsmyndigheden kan, hvis den skønner det nødvendigt, fastsætte et niveauplan. For boliggrunde beliggende syd for vejen Z-Y gælder særligt, at intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være højere end de på kortbilag nr. 1 angivne maksimale kotehøjder gældende for hver enkelt grund Langs følgende veje og stier pålægges byggelinier i de neden for angivne afstande fra skel som vist på kortbilag nr. 1: Boligveje A-B-C, Z-Y og fælles friareal ved mærket B...3,0 m Boligvejen A-B-C..28,0 m Stien b-d... 5,0 m Stien e-f:...15,0 m Bebyggelsen, der er vejbetjent fra boligvejen A-B-C skal opføres inden for de på kortbilag nr. 1 viste byggelinier, dvs. mellem 3,0 m og 28,0 m fra vejskel. Endvidere skal bebyggelse, der er vejbetjent fra boligvejen A-B-C, mod vej opføres med gavl eller facade i 15 Lokalplan nr. 153 for et område til åben-lav boligbebyggelse på Elisabeth Vænge og Kristiansbakken, Skanderborg Bakker side 16 underpunk

18 BILAG 6 (SIDE 1 AF 2) SIDE 18 AF 19 facethusene Nytænkende arkitektur i Skanderborg Bakker Facethusene A1 B C D E F G NaturSkøN BeliggeN...ved Sk tæt på SkaNderBorg By og aarhus Skanderborg Bakker er et helt unikt og meget harmonisk boligområde, som er smukt beliggende i det østjyske søhøjland. Området har med sit skrånende terræn en flot udsigt til Skanderborg Sø og Skanderborg by. De grønne områder er nøje gennemtænkte og bearbejdede på en måde, så alle beboere får optimal glæde og gavn af naturen. Her finder du store fællesarealer med hyggelige stier, legepladser og en flot sø med udsigtsplatform. Udsigtsplatform og sø Salgsmaterialer fra Facethusene. og Skanderborg Sø I området er der en nybygge under jernbanen kommer midtby. Derudover har Skan god placering i forhold til m i umiddelbar nærhed er ti mellem Aarhus og Københ borg. Skanderborg by og st

19 BILAG 6 (SIDE 2 AF 2) SIDE 19 AF 19 $!,(53%.% %4!0% 3KANDERBORG "AKKER 3+!.$%2"/2' "!++%2 $ETALJERET HELHEDSOVERSIGT H ove d vej %FTER EN SUCCESRIG ETAPE TILBYDES NU ETAPE AF $ALHUSENE SOM BESTËR AF KVALITETSFAMILIEBOLIGER MELLEM %DELSBORGHEGNET OG FREDSKOVEN HØJLANDSHUSENE K O M M E N D E B Ø R N E H AV E KOMMENDE SUPERMARKED Legeplads Fr ed er ik 2 s DALHUSENE Al lé - En bolig med sjæl ALLÉHUSENE KO NG EF A U G U S TA S V Æ N G E OL DE N PUNKTHUSENE Fr ed SKOVHUSENE er ik 2 s Al lé D O B B E LT H U S E N E ELISABETHS VÆNGE U D S I G T S P L AT F O R M & S Ø Ga ng br o ti l by en Tu n n en l by e l ti Ban egå rd J er n ban eve j %N OVERSIGT OVER DET ATTRAKTIVE OM RËDE 3KANDERBORG "AKKER MED UNIKKE FACILITETER SOM BL A B RNEHAVE INDK BSFACILITETER ARKITEKTTEGNET S UDSIGTSPLATEAU GR NNE OMRËDER OG MEGET MERE Salgsmaterialer fra Dalhusene. og

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017 9.00 (9.15) Afgang fra Kolding - Skovbrynet 1, 6000 Kolding Kaffe og croissant eller frugt i bussen ca. 9.45. 10.15 Ankomst og Afgang Skanderborg Rådhus - Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg nyere sidevej

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

" J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej

 J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej / " J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård Vinderup Kommune Lokalplan nr. 53 Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej BESKRIVELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Denne lokalplan gælder for området mellem Grønningen

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN

VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN Indholdsfortegnelse Lokalplaneksempler...7 Baggrunden for bestemmelserne...9 Bebyggelsens udformning...10 Bolig med forskudte etager...11 Indledning

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune Lokalplan nr. 0.02.1 BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE Herning kommune Lokalplanen består af: side Lokalplanen består af: 1 Lokalplanens formål. 2 2 Område og zonestus. 2 3 Områdets

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 153 for et område til åben-lav boligbebyggelse på Elisabeth Vænge og Kristiansbakken, Skanderborg Bakker

LOKALPLAN NR. 153 for et område til åben-lav boligbebyggelse på Elisabeth Vænge og Kristiansbakken, Skanderborg Bakker LOKALPLAN NR. 153 for et område til åben-lav boligbebyggelse på Elisabeth Vænge og Kristiansbakken, Skanderborg Bakker Skanderborg Kommune 2007 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1 Lokalplan nr. 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej Hundested Kommune 1 Indhold Redegørelse, side 3 Indledning, side 3 Område for lokalplanen, side 3 Eksisterende forhold og planlægning,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan 68. Ved Ahornvej

Lokalplan 68. Ved Ahornvej Lokalplan 68 Ved Ahornvej INDLEDNING Lokalplan nr. b$ omfatter et areal på ca. 4000 m2 på nordsiden af Ahornvej. Det afgrænses mod syd af Ahornvej, mod vest af en parcelhusgrund (matr.nr. 1ax), mod nord

Læs mere

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN

STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN STRUER KOMMUNE AUGUST 2007 VEJLEDNING OM PLACERING AF BYGGERI I KUPERET TERRÆN TILKNYTTET LOKALPLAN NR. 283 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR DRØWTEN INDHOLD INDHOLD 1 INDLEDNING 5 2 LOKALPLANENS BESTEMMELSER

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

$!,(53%.% %FTER - En bolig med sjæl %FTER - En bolig med sjæl

$!,(53%.% %FTER - En bolig med sjæl %FTER - En bolig med sjæl - En bolig med sjæl 3+!.$%2"/2' "!++%2 $ETALJERET HELHEDSOVERSIGT H ove d vej HØJLANDSHUSENE K O M M E N D E B Ø R N E H AV E KOMMENDE SUPERMARKED Legeplads Fr ed er ik 2 s Al DALHUSENE lé ALLÉHUSENE KO

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10.

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10. Stevns Kommune Teknik & Miljø sendt som elektronisk post til: plan@stevns.dk og birnie@stevns.dk 8. november 2016 Sag 2016-9731 / 2016-9661 /majbag Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING

LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING ÆRØSKOBING KOMMUNE Indhold Indledning Lokalplanens formål Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej- og stiforhold Byggelinier Parker

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

Studietur til Århus/Odder

Studietur til Århus/Odder Studietur til Århus/Odder Teknik- og miljøudvalget onsdag d. 1. oktober 2003 kl. 8.30 - ca. 16 Århus: Emiliedalen Sandbakken Søsterhøj Ny Moesgårdvej Holme Parkvej Odder: Stampmølleparken Søkrogen Emiliedalen

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.03 Boligområde med fritliggende enfamilieshuse nord for St. Valby, mellem St. Valby Vej og Maglemose å. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 734 af 2 december

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg

Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsnotat vedrørende forslag til lokalplan 2017-2 Boliger på P.U. Bruuns Vej, Faaborg Høringsperiode: 16. maj 18. juli 2017 Sag nr. 01.02.05-P16-4-17 Der er indkommet 4 høringssvar i den offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5.

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 13-001 og kommuneplantillæg nr. 5. Nr. Afsender Resume og hovedindhold af indsigelser samt bemærkninger hertil 1 Jørgen Madsen Emma Gads Vej 6 Jørgen

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 144 for et område til tæt-lav boligbebyggelse i Skanderborg Bakker

LOKALPLAN NR. 144 for et område til tæt-lav boligbebyggelse i Skanderborg Bakker LOKALPLAN NR. 144 for et område til tæt-lav boligbebyggelse i Skanderborg Bakker Skanderborg Kommune 2006 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan,

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej Tværvej DEBATOPLÆG Kong Svends Vej Kirkevangen Ny lokalplan for Smørum Vest Invitation til borgermøde om planlægningen 1 Kom til borgermøde I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget for byområdet

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Lokalplan 2.3. For en rækkehusbebyggelse i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20300

Lokalplan 2.3. For en rækkehusbebyggelse i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20300 Lokalplan 2.3 For en rækkehusbebyggelse i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 22.10.1979 3011501L20300 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.3. for en rækkehusbebyggelse i Snertinge Tillæg

Læs mere

Udkast til nye lokalplanbestemmelser for Farum erhvervsområde vest for Gammelgårdsvej.

Udkast til nye lokalplanbestemmelser for Farum erhvervsområde vest for Gammelgårdsvej. Til: Planudvalget U D K A S T Udkast til nye lokalplanbestemmelser for Farum erhvervsområde vest for Gammelgårdsvej. Dato: 2. marts 2011 Sags id: 190-2008-10408 Dokument: 190-2011-35701 By, Erhverv og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 147 for tæt-lav og etageboligbebyggelse på Kongefolden, Skanderborg Bakker

LOKALPLAN NR. 147 for tæt-lav og etageboligbebyggelse på Kongefolden, Skanderborg Bakker LOKALPLAN NR. 147 for tæt-lav og etageboligbebyggelse på Kongefolden, Skanderborg Bakker Skanderborg Kommune 2006 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres

Læs mere

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. EJENDOMMEN ER SOLGT I parkområdet til den tidligere Antvorskov Højskole udvikler Freja ejendomme

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt.

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt. Formålet med denne lokalplan er, at sikre det planmæssige grundlag for en udvidelse af Dansk Rød Kors asylcenter på Sanholmlejren, til brug for rigspolitiets sagsbehandling i forbindelse med modtagelse

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983 LOKALPLAN 07-009 BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING \ MAJ 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------- -- --------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT

LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT NUUP KOMMUNEA FORVALTNING FOR TEKNIK OG MILJØ AUGUST 2007 Indhold Indhold Indhold...2 Vejledning...3 Redegørelse...4 Lokalplanens baggrund...4 Tidligere lokalplan...4 Lokalplanområdet...4

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.02 Boligbebyggelse i St. Valby I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. LOKALPLANENS FORMÅL.

Læs mere

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 12 Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE 1. BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder et område ved Herredsvej i Vamdrup. Området, der er ca. 5.400 m 2 stort, er ved planens udarbejdelse

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 19. december 2012 J.nr.: NMK-33-00697 Ref.: MJE AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Lindeparken, Ny Nørup

Lindeparken, Ny Nørup Parcelhusudstykning Lindeparken, Ny Nørup 7182 Bredsten Bent & H.B. Nielsen Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Adr.: Grønnegade 6, 7100 Vejle - Tlf.: 75 72 33 33 - Mail. vejle@mailreal.dk - web: www.bent-hbnielsen.dk

Læs mere