NYT FRA PLADS TIL FORSKEL. December PLUS o Tom nyt ansigt i FællesBo o Bydelsmødrenes Kvindefest o Året der gik o Glade toner i Lyngbyen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT FRA PLADS TIL FORSKEL. December PLUS o Tom nyt ansigt i FællesBo o Bydelsmødrenes Kvindefest o Året der gik o Glade toner i Lyngbyen"

Transkript

1 NYT FRA PLADS TIL FORSKEL December 2016 PLUS o Tom nyt ansigt i FællesBo o Bydelsmødrenes Kvindefest o Året der gik o Glade toner i Lyngbyen

2 Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Boligsocial leder Charlotte Boel Tlf Fritidsmedarbejder Adis Novljanin Tlf Fritidsmedarbejder Ulrik Madsen Tlf Fritidsmedarbejder Dorthe Bjerre Tlf Pædagogisk projektmedarbejder Heidi Jakobsen Tlf Familiemedarbejder Malene Jakobsen Tlf Praktikanter ved PLADS TIL FORSKEL Jehan Sofie Dorthe * Dorthe er stoppet i praktik ved PTF. Vi siger tak for en god tid. Gademedarbejder Lars Jensen Tlf larj@faellesbo.dk Lyngposten er beboerinformation Derfor skal du sætte et Nej tak til Lyngposten skilt op på din postkasse, hvis du ikke vil have bladet. Vil du have noget med? Så send eller aflever det til os, senest den 2. onsdag ; måneden inden udgivelse. Datoer for udgivelse af Lyngposten Lyngposten udkommer 4 gange årligt; 1. september, 1. december, 1. marts og 1. juni. De andre måneder vil du modtage PLADS TIL FORSKELs aktivitetskalender.

3 Aktiviteter i Lyngbyen Gullestrups Aktivitets Klubhus Mandag: Pigefodboldtræning Kl. 17:00-19:00 Tirsdag: UngHerning Pigeklub Kl. 17:00-21:00 Onsdag: UngHerning Kun For Drenge Kl. 17:00-21:00 Fredag: GAK Anden fredag i hver måned Kl. 16:00-20:00 Hele ugen kan GAK bruges som studierum, når der ikke er aktiviteter. Kontakt en af os, i PLADS TIL FORSKEL, hvis du gerne vil låne GAK. OBS: Alle, der deltager i GAKs aktiviteter, skal have forældregodkendelse. Byens Hus Spillehjørnet, computerne og symaskinerne kan altid benyttes af beboere, når der er medarbejdere i huset. Tirsdag: Åbent hus med Tøjbyttebiks og IT Kl. 14:00 16:00 I aktivitetskalenderen kan du se, hvornår Lyngbyens klubber og PLADS TIL FORSKEL afholder aktiviteter i huset. Vil du lave en aktivitet i huset for beboerne i Lyngbyen, så fortæl PLADS TIL FORSKEL eller afdelingsbestyrelsen om din ide. Find Byens Hus og GAK Facebook Byens Hus Gullestrup GAK (Gullestrups Aktivitets Klubhus) Beboerrådgivning Du kan altid få hjælp til økonomi, job/uddannelse, børn, personlige spørgsmål mv. Fritidsvejledning Du og dit barn kan få råd og vejledning om fritidsaktiviteter, og kontingentbetaling. IT-hjælp Kom forbi kontoret og aftal en tid til IT hjælp. Hjælp til at finde fritidsjob Hvad skal du gøre for at finde et job? Vi hjælper med ansøgningen og giver råd og vejledning i forbindelse med jobjagten. Bemærk venligst at fotoklubben tager billeder til aktiviteterne i Lyngbyen Vil du ikke med på et billede, så sig det venligst til en af fotograferne!

4 Aktiviteter i Lyngbyen Seniorklubben D.A.G Vi mødes og hygger os med forskellige sociale aktiviteter. Torsdage i ulige uger kl.13:30. L.K 238. BILLARDKLUBBEN: Vi hygger os med at spille billard og dart i klubben. Mandage og torsdage kl.19:00-22:30. L.K 236G. Bankoklubben Vi mødes til bankospil i Byens Hus. Anden tirsdag i hver måned kl. 19:00. Madholdet Vi mødes og laver mad til fællespisning og andre aktiviteter. Fællesspisning - sidste onsdag i måneden kl i Byens Hus. Haveprojektet Holder vinterpause, opstarter igen til foråret. Du kan allerede leje en have ved os nu. FOTOklub Vi mødes tredje onsdag i hver måned kl. 19:00, om at tage billeder til os selv og til Lyngposten. L.K. 236E. Det Sociale Gullestrup er en paraplyforening for flere selvstændige aktiviteter i boligområdet Lyngbyen. I Det Sociale Gullestrup samles alle aktiviteternes frivillige og mange medlemmer. Formålet med DSG er, at hjælpe de enkelte aktiviteter med reklame, rekruttering, søge midler, sørge for frivilligpleje og ikke mindst hjælpe med at se samarbejdsmuligheder og starte nye aktiviteter. 1 repræsentant fra hver af aktiviteterne i DSG sidder med i bestyrelsen. Følgende aktiviteter er med i DSG Bankoklubben Gullestrup billard og dart Haveprojektet Seniorklubben Fotoklubben Madholdet Kreativ klub Bemærk venligst at fotoklubben tager billeder til aktiviteterne i Lyngbyen Vil du ikke med på et billede, så sig det venligst til en af fotograferne!

5 Aktiviteter i Lyngbyen Kreativ Klub Vi mødes i Byens Hus og er kreative sammen. Her sætter kun fantasien grænser. * Se kalenderen Træværkstedet Kom ned og arbejd med dit træprojekt. Vi har værktøjet. Hver mandag og torsdag kl.15:00-17:30. L.K Gullestrup Fiskeklub anno 1991 Hver torsdag fra kl Kontaktperson Jøren Nielsen Tlf Bydelsmødrene Bydelsmødrenes kvindeklub afholdes den 3. torsdag hver måned. Se kalenderen! Natteravnene Vi går på gaden i dag- og aftentimerne og snakker med beboerne i boligområdet FrivilligForum FrivilligForum er 4 årlige aktiviteter, afholdt af DSG og PLADS TIL FORSKEL et socialt arrangement i forbindelse med Frivillighedens Dag på Torvet i Herning en dag med teambuilding et kursus en årlig generalforsamling Formålet med aktiviteterne, er at styrke det frivillige arbejde i Gullestrup. Find os på Facebook Fællesspisning i Byens hus Gullestrup Gullestrups Kreativ Klub Gullestrup billard og dartklub 2014 Gullestrup Træværksted Bankoklubben Gullestrup Velkommen til Lyngbyen Afdelingsbestyrelsen går hver måned ud i Lyngbyen, for at byde velkommen til ny-tilflyttede beboere med en æske chokolade og et gavekort til Fællesspisning. Bemærk venligst at fotoklubben tager billeder til aktiviteterne i Lyngbyen Vil du ikke med på et billede, så sig det venligst til en af fotograferne!

6 I en anden verden Mange unge elsker at spille computer. For dem er et computer-party en lige så stor begivenhed som juleaften. En ny verden Nogle finder en ny verden,i en bog eller en eventyrfilm. For 16 drenge og 3 piger var det spillenes verden, der fortryllede dem. Der blev spillet WOW, LOL, CS, Minecraft og mange andre spil. Som voksen, der ikke spiller meget computer, er der godt nok meget nyt at lære. Ikke mindst de mange forkortelser. Før aftenen havde vi klargjort et system, så de unge kunne spille sammen. På aftenen virkede det ikke, og der var krise. Heldigvis kunne en af deltagerne hjælpe, i skal bare.., da vi stod som forvirrede dumme voksne, der ikke vidste hvordan, de kunne spille sammen. De unge var heldigvis gode til at hjælpe os og hinanden. Kampen mod hinanden og trætheden Arrangementet varede en hel nat, så de unge kunne spille computer, lige til deres øjne blev firekantede. De fleste spillede hele natten. Få blev fulgt hjem, da trætheden overtog, og sengen derhjemme trækkede mere. En af pigerne valgte en kreativ løsning og satte 5 stole sammen, så hun kunne sove ved sin computer. De unge dystede både mod hinanden og trætheden. I løbet af natten blev de unge afbrudt med små konkurrencer og sport i hallen. Til en af konkurrencerne skulle der spises Jelly Beans. Nogle slik-bønner fra Harry Potter, hvor man kan være heldig at få en med chokoladesmag, eller uheldig, at få en med smag af bræk eller sure tæer. Ad for pokker. De var modige, de unge mennesker. For de fleste var det tiltrængte afbræk for at holde sig vågne. Computerspil er en sport i dag Engang synes man, at folk der spillede computer, var nørder. I dag er det lige så normalt at gå til computerspil som til badminton. Teamsamarbejde, et ordentligt sprog og sund kost er en del af den nye sportsgren. I byens skoler og ungdomsskoler bliver der spillet løs. Computerpartyet i Byens Hus, blev starten for et e-sports hold i Gullestrup, der nu spiller den sidste fredag i hver måned. UngHerning har hold rundt i hele byen.

7 Stamtræ over frivillige i Lyngbyen I Lyngbyen er vi stolte over alt det frivillige arbejde, der bliver lavet i området. Siden 2013 er frivilligheden blomstret i området. De frivillige aktiviteter, der var i forvejen, er fortsat og blevet styrket, men der er også dukket MANGE nye aktiviteter op. Takket være alle jer herlige frivillige! I entréen i byens hus, kan man nu se et stamtræ over de mange frivillige,der er med i de forskellige aktiviteter i området. Grenene på træet symboliserer de forskellige foreninger, og har billeder af de frivillige, der er en del af aktiviteten. Træet er blevet til i samarbejde med forskellige frivillige. Jan Thomasen har skåret træet i sit træværksted, pigeklub pigerne har malet træet, og Hans Peder fra foto klubben har taget billederne. Træet vil løbende bliver opdateret med nye frivillige og klubber. Så skulle vi mangle nogen, så kan I stadig nå at komme med på træet. Med træet vil vi skabe større synlighed omkring den store frivillige indsats, der bliver gjort i området. Går du med et ønske om at starte en aktivitet, så kan du få hjælp af PLADS TIL FORSKEL. Heidi Jakobsen er ved at lave frivilligtræet i Byens Hus

8 Fotograf: Ingvard Hansen Fotograf: Ingvard Hansen Fotograf: Ingvard Hansen Tema: Vinter i Lyngbyen Fotoklubben tager billeder af området og til alle aktiviteter der er i området. Vi tager også på fototure i nærområdet. Sammen dyrker vi vores passion, at tage gode billeder. Du kan være med når vi har klubaften 3. onsdag i hver måned. Det er helt gratis at være med i fotoklubben.

9 SENSOMMERFEST Af Susanne Christensen (beboer) Vejrguderne var med os på en af sensommerens sidste varme dage. Vi havde forberedt os grundigt med hensyn til det praktiske i forbindelse med festen. Så det gik let med tilberedning og stegning af medbragt kød og pølser, sågar rådyrkød. Vi havde i dagens anledning allieret os med en god ven og pølsemester af huset, der havde det helt rigtige udstyr med. Han tændte efter alle kunstens regler op i kæmpegrillen, faktisk bestod den af en olietønde forklædt som en grill og den fungerede perfekt! Så kom der da lige grillet kød og pølser på bordet! Da der ikke var flere aviser, kom der endelig gang i bålet, og børnene fik lavet snobrød på bålpladsen. Nogle var begejstrede for resultatet, andre ja... Tilbehøret bestod af dejlig økologisk grønkålssalat og gulerødder fra fælleshaven og hjemmebagte flutes, som var så - mums lækre, hvad mere kan man ønske sig? Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag /aften og stemningen var hyggelig og god. Der blev selvfølgelig snakket på kryds og tværs af bordene indtil aftenkulden begyndte at melde sig. Tak for tilslutningen til arrangementet, det er vi meget glade for. Vi er alle enige om, at vi gentager successen næste år. VI STARTER OP I FÆLLESHAVEN EFTER PÅSKE UGE Kender du fælleshaven? Det første vigtige formål med fælleshaven er at dyrke grøntsager og blomster. Den anden vigtige ting er det sociale samvær. Som udgangspunkt er fælleshaven for voksne og ALLE er velkomne. Børn er selvfølgelig også velkomne ledsaget af en voksen, som har ansvaret for barnet/børnene. Så du kan stadig nå at være med i fælleshaven til næste år.... For den nette sum af 100,- kr. om året kan man leje et jordstykke og dyrke sine egne grøntsager og blomster. Hvis man giver en hånd med i fælleshaven, så kvitterer vi med gratis grøntsager og blomster til eget forbrug. Fræsning/hakning sørger vi for, når sæsonen er slut. Vi går i haven hver mandag fra kl i foråret. Vi kan tilbyde: masser af frisk luft i haven og luft i økonomien, havearbejde i eget tempo, kaffe/kage og hyggeligt samvær. Hvorfor sige nej? Du kan kontakte Susanne Christensen til en uforpligtigende snak. Vi glæder os til at se dig.

10 Nomineringen i december Dette kvartals nominering går til Ulla Jensen som tak for det store engagement gennem årene. Ulla Jensen er 55 år, og har siden 1994 boet i Gullestrup. Hun har i årenes løb været et stort aktiv for området med meget frivilligt arbejde. Ulla fortæller, at hun er glad for at bo i Gullustrup, og flyttede til Gullestrup, da hendes søster og svoger var flyttet her til tidligere på året. Ulla er glad for området og ønsker ikke at bo andre steder, for som hun siger, så kender alle Ulla. Ulla kom i 1994 i afdelingens bestyrelsen i afdeling 20, Engens kvarter. Siden da er afdelingerne slået sammen til afdeling 200. Hun har, siden 1994, siddet i de forskellige bestyrelser, både som ordinært medlem, men også som suppleant. I tidens løb er det blevet til meget frivilligt arbejde, og Ulla vurderer, at hun ugentligt bruger timer på frivilligt arbejde. På nuværende tidspunkt er Ulla frivillig i Kirkens Korshærs værested Lyngblomsten, hun er aktiv Natteravn, med på Madholdet, og flere aktiviteter under det Det Sociale Gullestrup. Desuden er Ulla stadig et aktivt medlem af afdelingsbestyrelsen. Ulla er en ildsjæl og værdsat. Ingen opgaver er for lille, og ingen er for stor. Hun fortæller,at grunden til at hendes frivillige arbejde fylder så meget, er fordi hun er overbevist om, at det er bedre at komme ud mellem andre end at sidde hjemme og kukkelure. Stort tillykke til Ulla fra PLADS TIL FORSKEL. Sidste nominering - storskraldsgruppen Da vi skrev om storskraldsgruppen i sidste udgave fik vi ikke skrevet om alle, der var med. Vi er blevet klogere på hvem der er med i gruppen siden sidst. Derfor siger vi også tak for indsatsen til: Rita, Arne, Inge Lise, Elisabeth, Thomas, Mike og Knud. Storskraldsgruppen har eksisteret i Lyngbyen de sidste 10 år.

11 FamilieJULEBANKO i Byens Hus Tirsdag den d. 6. dec. Kl (Bankospillet begynder kl ) Vi spiser risengrød og spiller banko bagefter, og det er ganske gratis at være med. Alle børn under 10 år skal være i følge med en voksen, og voksne skal have et barn med til banko. Der er plads til mange, men de der tilmelder sig, kommer til bordene først. Det er gratis at deltage. Tilmeld dig i Byens Hus - ved Malene eller Heidi - eller på tlf

12 Fritidsjob ved PLADS TIL FORSKEL. Vi søger en ungarbejder i alderen år til blandede sociale og praktiske opgaver Jobbet er en mulighed for at prøve at have et job på en rigtig arbejdsplads. Gør du det godt, er der mulighed for at få en anbefaling, når din ansættelse slutter. Jobbet er tidsbegrænset til 30 timer i alt. Lønnen er på 63,45 kr. i timen + feriepenge (71,38 kr. inklusiv). Vi forventer af dig: At du møder til tiden At du holder dine aftaler At du er engageret i arbejdet At du har et godt humør og god energi At du samarbejder godt i et team Dine opgaver kan være: Rengøring og oprydning Omdele flyers Feje Hjælpe ved sociale aktiviteter Bygge og reparere små ting Andet forefaldende arbejde Du kan forvente: En spændende og rummelig arbejdsplads At indgå i et team, der samarbejder godt, og som har et godt humør At alle i teamet kan lide det, der arbejdes med Sidste ansøgningsfrist: 09/ Ansøgning afleveres personligt til Ulrik. Ansættelsessamtaler holdes den 12/ , i Lyngens Kvarter 230. RBU ÅBNER LÆRINGSCAFE I LYNGBYEN I Red Barnet Ungdoms læringscafeer yder vores frivillige lektiehjælp til børn og styrker deres lyst til at lære. Langt fra alle børn har de samme forudsætninger for at lære og trives i skolen. Nogle kan ikke få hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen, og nogle mangler bare et klap på skulderen. I læringscafeerne hjælper vores frivillige de børn, der har brug for ekstra støtte i deres skolegang. Vores vigtigste opgave er, at give børnene faglige og personlige succeser. KOM MED TIL ÅBNINGEN af læringscafeen Torsdag den 8. december kl i GAK. Dagen byder på lektiehjælp, gratis æbleskiver og saftevand. For forældre og børn i folkeskolealderen. Hver uge tager læringscafeerne over hele landet imod mere end 400 børn, som de hjælper igennem aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer.

13 Helhedsplanen - Året der gik Snart skriver vi Sammen med udgangen af september 2017 siger vi farvel til den boligsociale helhedsplan PLADS TIL FORSKEL, som har kørt i snart 4 år. Forhåbentlig siger vi også goddag til en ny boligsocial helhedsplan den 1. oktober har været et godt år. Vi har kun tak at give til alle dem, der har medvirket til de positive forandringer, oplevelser og historier både beboere og andre samarbejdspartnere. PLADS TIL FORSKEL er startet op på Holtbjerg, hvor aktiviteter er begyndt og nye medarbejdere er blevet ansat. På trods af tiltagende kriminalitet, kontanthjælpsloft og andre triste forhindringer, så har rigtig mange lokale aktiviteter både i Lyngbyen og på Holtbjerg vokset sig gode og stærke og afholdt en lang række dejlige arrangementer, som har skabt mere fællesskab og flere venskaber. For eksempel har Det Sociale Gullestrup holdt sig godt kørende hele året, og vokser stadig. Familieaftnerne på Holtbjerg og i Lyngbyen har været godt besøgt. Flere unge i begge boligområder har fået sig et fritidsjob og er begyndt til fritidsaktiviteter. Natteravne og Bydelsmødre har hjulpet til hvor de kunne med at skabe tryghed og gode liv. Begge boligområder holdt en fest i sommer, som trak mange beboere til både som deltagere og som hjælpere. Det er alt sammen med til at tegne et godt og pænt billede af 2016 og til at tro på, at 2017 bliver et endnu bedre år. I november sagde Landsbyggefonden ja til at Lejerbo og FællesBo sammen med beboerne og Herning Kommune må gå i gang med at skrive en ny boligsocial helhedsplan, som skal starte 1. oktober Vi håber på, at rigtig mange beboere vil give deres mening om, og ideer til den nye helhedsplan på forårets workshop. Glædelig jul og godt nytår PLADS TIL FORSKEL

14 ÅRET DER ER GÅET I LYNGBYEN 2 STUDERENDE I PRAKTIK BYFEST 6 UNGE I FRITIDSJOB GAME FODBOLD OG BASKET I KBH OG RADIO INTERVIEW AFSLUTNING PÅ UNICEF PROJEKT SAMARBEJDE I DSG 6 BESTYRELSESMØDER VIRKSOMHEDSPRPAKTIKANTER 9 GAK AKTIVITETER NYT HOLD BYDELSMØDRE FAMILIELEJR SPT OG ART HOLD 4 FRIVILLIGHEDS NOMINERINGER SOMMERFERIEAKTIVITEER FRIVILLIG FREDAG 4 FRIVILLIGFORUM 2 CYKELHOLD UDDANNET PIGEFODBOLDTRÆNING HVER UGE EFTER SOMMER DRENGEFODBOLDTRÆNING HVER UGE NYT HOLD GBIF EFTER SOMMERFERIEN VINTERFERIEAKTIVITETER

15 ÅRET DER ER GÅET I LYNGBYEN FISKEKLUB ÅRET RUNDT SENIORKLUBBEN BILLARDKLUBBEN SPILLEDE 2 GANGE I UGEN FREDAGS BASKET HVER UGE BYDELSMØDRENES KVINDEFEST NATTERAVNENE VAR PÅ GADEN MADHOLDET HALLOWEEN MADHOLDET - FÆLLESSPISNING HVER MÅNED HAVEFOLKET GIK I HAVEN HVER UGE BANKOKLUBBEN SPILLEDE HVER MÅNED ARRANGEMENTS UDVALGET FLERE AKTIVITETER FOR BEBOERNE KREATIV KLUB HVER UGE TRÆVÆRKSTED HVER UGE FOTOKLUBBEN MØDES HVER MÅNED

16 Glade toner i Lyngbyen I lokalerne under Byens Hus holder flere grupper og foreninger til, og ud fra et af lokalerne strømmer tonerne ud i boligområdet. Det går ikke ubemærket hen,når der sker gode forandringer i Lyngbyen. Denne gang er det Fotoklubbens HP (Hans Peder Thomsen), der har fået øje på de gode takter i Musiklokalet under Byens Hus. I Musiklokalet har Jørgen Sejer nemlig piftet lokalerne op, og fået ryddet op og ud i klubbens ejendele. Resultatet er et flot og stort lokale, der på mange måder indbyder til hygge som i en god gammeldags dagligstue, samtidig med at instrumenter og anlæg indbyder til musikalsk træning. Jørgen selv, der har boet i Lyngbyen i over 20 år, har musik i blodet og bruger størstedelen af sit liv på at spille musik og lære andre at spille. Jørgen underviser bl.a. i harmonika og keyboard, og han ved godt, at gode toner krydser landegrænser, og derfor syntes han også, at det er sjovt, at han for tiden underviser en lettisk pige i harmonika. Jørgen vil gerne, at musiklokalet bliver brugt og kommer mange til gode. Reglerne for at låne lokalet er simple; hav respekt for tingene og ryd op efter dig selv. Interesserede skal medbringe egne instrumenter og holde sig til at spille indenfor tidsrummet , for derudover skal naboerne have ro. Jørgen er glad for at bo i Gullestrup, og han bidrager gerne med musik til bl.a. Fællesspisninger og Byfest, for som han siger Vi er da Gullestruppere 95% af mit liv går med musik Citat; Jørgen Sejer. Hvis du er blevet interesseret i at høre mere om Musiklokalet er du velkommen til at kontakte Jørgen på tlf eller via mail sejerdk@hotmail.dk

17 BYFEST 2017 VIL DU VÆRE MED? Det er ved at blive en TRADITION med BYFEST i Gullestrup hver sommer. VIL DU VÆRE MED til at planlægge ÅRETS FEST? Torsdag den 26. januar på Overgård Kl. 18:30-19:30: Evaluering af festen i 2016 Vi samler op på erfaringer, så vi kan gøre det endnu bedre til sommer. Kl. 19:30-21:00: Planlægning af festen i år 2017 Hvor skal vi være? Hvem vil være med? Alle der vil være med til at arrangere byfest i 2017 er velkommen! Bare mød op, tilmelding er ikke nødvendig.

18 Bydelsmødrene samlede verdensfamilien til Kvindefest Lørdag den 1. oktober afholdt Bydelsmødrene i Herning deres årlige Kvindefest. I år blev festen afholdt i DIVAN Partyhouse på Industrivej Syd i Birk. For andet år i træk lykkedes det Bydelsmødrene at få lokket 120 kvinder ud af hjemmene, og ud på dansegulvet i DIVAN Partyhouses store festsal på industrivej i Birk. Og det var 120 festklædte og danseklare kvinder, der mødte op, alle med mad i favnen til det store fælles buffetbord. Der var velkomstdrinks i smukke farver, det var drøn på musikken, og der var pyntet flot op, da dørene åbnede kl I løbet af en time var pladserne fyldt op, og der blev budt velkommen ved Bydelsmor Dorthe Aamann, samt ved Susanne Mohammed, Melek Gün, Ümmûhan Suzme, Ratha Srivarathan, Dorthe Rasmussen, Rojin Sheikh Hasan og Jehan Hassan på henholdsvis arabisk, tyrkisk, tamilsk og kurdisk. Under festen kunne der købes lodder til Amerikansk lotteri, hvor gode sponsorer havde sørget for, at der var lidt at spille om. Overskuddet er en væsentlig del af festens indtægter, ligesom entreindtægter. Kvindeklubben og et sponsorat fra Tuborg Fondet er med til at sikre arrangementet. Kulturelt Samråd Herning bakkede også op ved at sikre arrangementet en underskudsdækning.

19 løbet af aftenen var der forskellige danseindslag på programmet, der blev bl.a. danset Kurdisk folkedans og Zumba, og alle dansede med på både somaliske, amerikanske, arabiske, libanesiske, kurdiske og danske dansenumre. Buffeten var mindst lige så varieret som musikken, der var alt fra sudanske småkager, over somaliske sambusaer, til syrisk ostekage og arabiske brød. I det hele taget fik man fornemmelsen af, at kvinder med rødder i alle verdens lande havde fundet vej til Bydelsmødrenes Kvindefest denne aften. Bydelsmødrene gør sig allerede nu tanker om, hvor og hvordan arrangementet skal løbe af stablen næste år, så alle kvinder kan komme ud og fejre mangfoldigheden, medmenneskeligheden og kvindeligheden igen i Om Bydelsmødrene i Herning: Bydelsmødrene i Herning er frivillige kvinder, der er uddannede til at hjælpe og støtte kvinder i deres egne lokalområder. Bydelsmødrene har en grunduddannelse der skal sikre dem viden indenfor områder som børn, familieliv, det offentlige system og kvindeliv. Efter endt grunduddannelse samles Bydelsmødrene hver måned, til sparring og til input fra undervisere, offentlige tilbud og NGO`er. Bydelsmødrene bruger altså meget fritid på, at være velinformerede og klar til de opgaver de møder i deres hverdag. For at komme i kontakt med flere kvinder, har Bydelsmødrene i Herning har også skabt en Kvindeklub. I Kvindeklubben mødes Bydelsmødre og lokale kvinder om et emne eller en aktivitet. Kvindeklubben har særligt fokus på at skabe netværk mellem kvinder, og gennem nysgerrighed på hinandens kulturer og vaner, at være med til at nedbryde nogle fordomme. Kvindeklubben mødes i beboerhusene i Lyngbyen, Holtbjerg og i Brændgårdsparken.

20

21 FREDAGSGAK PROGRAM VINTER 2016/ DECEMBER Julefrokost 13. JANUAR Børne-og ungearbejdet i Lyngbyen 10. FEBRUAR Åben klub BØRNERÅDET

22 Tysklands tur for afd. 200 Så er der igen mulighed for at komme en tur til Tyskland. Lørdag den 3 December 2016 køre vi fra Gullestrup kl 8:00 ved P-pladsen ved vaskehuset. Vi har 50 pladser, så det er først til mølle. Turen går til Fleegaard og derefter Otto Duborg hvor der er mulighed for at handle ind. Vi er i Gullestrup igen ca kl 17:30 Billetterne koster 100 kr pr. person og sælges onsdag den. 30/ og den 1/ fra kl i Byens hus. Juletræsfest for afd. 200 Kom og vær med til en mega hyggelig eftermiddag med juletræsdans lørdag 11/ fra kl Der ville som altid være æbleskiver, småkager, kaffe, gløgg, sodavand og en stor slikpose til børnene. Vi har skrevet til julemanden og han vil gerne komme og besøge os. For at børnene kan få en slikpose, skal i som forældre komme op til byens hus mandag den 5/ kl med sygesikringsbevis så vi kan se at jeres barn/børn er maks. 15 år. Med venlig hilsen Arrangementsudvalget

23 Find rundt i Lyngbyen Kælkebakken Storskrald Haverne Hallen/ Fodboldburet Bygaden Byens Hus GAK Lyngblomsten Udlejningen Fra p-pladsen Billardklubben D.A.V Viceværter Træværksted * Kontakt os, hvis du synes der mangler noget på dette kort.

24 Uge December Uge December December AKTIVITETSKALENDER FOR DECEMBER 2016 Aktiviteter i December Uge 48 Mandag 17:00-19:00 Pigefodboldtræning i buret Multibanen 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Tirsdag 11:00-13:00 Sundhedstjek i Lyngblomsten Lyngblomsten 14:00-16:00 PTF - Tøjbyttebiksen er åben Byens Hus 15:00-16:00 PTF - Åbent Hus med mulighed for IT-hjælp Byens Hus Onsdag 17:00-20:00 Fællesspisning - Julefrokost Byens Hus Torsdag 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Lørdag 08:00 Arrangementsudvalget: Tysklandstur Mandag 17:00-19:00 Pigefodboldtræning i buret Multibanen 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Tirsdag 11:00-13:00 Sundhedstjek i Lyngblomsten Lyngblomsten 14:00-15:00 PTF - Tøjbyttebiksen er åben Byens Hus 15:00-18:30 PTF - Familie JuleBANKO Byens Hus Torsdag 13:30 Seniorklub Udlejningen 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Fredag 16:00-20:00 FredagsGAK - Julefrokost GAK Søndag 14:00-17:00 Arrangementsudvalget: Juletræsfest Byens Hus Mandag 17:00-19:00 Pigefodboldtræning i buret Multibanen 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Tirsdag 11:00-13:00 Sundhedstjek i Lyngblomsten Lyngblomsten 14:00-16:00 PTF - Tøjbyttebiksen er åben Byens Hus 15:00-16:00 PTF - Åbent Hus med mulighed for IT-hjælp Byens Hus 19:00 BANKO BANKO BANKO Byens Hus Onsdag 19:00 Fotoklubben mødes kom bare forbi L.K 236 E Torsdag 19:00-22:30 Billard og Dartklubben er åben L.K 236 G Lørdag 11:00-16:00 FDF Salg af juletræer Overgård Kom til Julebanko i Byens Hus tirsdag den 13. december! I Gullestrup billard og dartklubben holder vi åbent som normalt i juleferien. Så kom ned og brug lidt tid sammen med os! PLADS TIL FORSKELs aktiviteter har julelukket fra fredag den 16. december til den 9. januar. I uge 51 vil du stadig kunne finde en medarbejder på kontoret. God jul!

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NYT FRA PLADS TIL FORSKEL LÆS OGSÅ I BLADET SOMMERFEST // FAMILIELEJR // NYE ANSIGTER I PTF // AKTIVITETSHUSET NOVEMBER 2017 November 2017 Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Sekretariatsleder Børn- og unge

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL. December BJERGPOSTEN o Drengeklubben samler ind o Tom Nyt ansigt i FællesBo o Kvindefesten o Året der gik

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL. December BJERGPOSTEN o Drengeklubben samler ind o Tom Nyt ansigt i FællesBo o Kvindefesten o Året der gik NYT FRA PLADS TIL FORSKEL December 2016 BJERGPOSTEN o Drengeklubben samler ind o Tom Nyt ansigt i FællesBo o Kvindefesten o Året der gik Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Boligsocial leder Charlotte Boel

Læs mere

PLUS o Info om nye aktiviteter i området o Nomineringen o Program for Byfest 2016 o Billeder fra vores arrangementer NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

PLUS o Info om nye aktiviteter i området o Nomineringen o Program for Byfest 2016 o Billeder fra vores arrangementer NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 PLUS o Info om nye aktiviteter i området o Nomineringen o Program for Byfest 2016 o Billeder fra vores arrangementer Hvem er vi ved PLADS TIL FORSKEL Boligsocial leder

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: CAFé SOLSKINs FØDSELSDAG SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Helhedsplanen og de nye medarbejdere 2 Nye aktiviteter på vej. Måske noget for dig? 5 Få overblik over aktiviteterne i dit boligområde

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN. Se hvor flot det bliver. Side. april 2017

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN. Se hvor flot det bliver. Side. april 2017 Side Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej Se hvor flot det bliver Side 2 AFFALDS-CONTAINERE I PÅSKEN Fra mandag d. 10. april og til tirsdag d. 18. april vil der stå affalds-containere

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner!

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner! Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen, Center for Ungdomsstudier Har du adresse

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

NY BOLIGSOCIAL INDSATS MULIGHEDER OG INDFLYDELSE I HØJE GLADSAXE

NY BOLIGSOCIAL INDSATS MULIGHEDER OG INDFLYDELSE I HØJE GLADSAXE NY BOLIGSOCIAL INDSATS 2017-2020 MULIGHEDER OG INDFLYDELSE I HØJE GLADSAXE Helhedsplanfolder_ HG.indd 1 24-08-2016 15:27:42 TIL DIG DER BOR I HØJE GLADSAXE AAB, ABG, FSB, Lejerbo og 3B har fået økonomisk

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014 PARK NYT Vinter 2014 SKOLEPARKERNE Indhold i dette nr.: Juletræstænding 1. december side 2 Nyt fra bestyrelsen side 3 Skoleparkens Fritidsklub side 6 Julespisning 29. november side 10 Juletræsfest 30.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere