Nåede vi det vi gerne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nåede vi det vi gerne"

Transkript

1 Nr. 9 maj 2012 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Nåede vi det vi gerne Vi nærmer os snart det tidspunkt hvor de nye bestyrelser skal til at tage over. Hjulet drejer endnu en gang, og det er tid til at evaluere det år som nu snart er gået, og tid til at sætte visioner og målsætninger for det nye år, hvis det ikke allerede er gjort. Nåede vi det vi gerne ville? - eller skal den kommende bestyrelse gøre tingene færdige for os? I Distrikt 1440 er vi i den heldige situation at medlemsantallet siden 1. juli 2011 og frem til den 1. maj 2012 er steget med 49 personer, således at vi nu er medlemmer, hvoraf 28 er honorære og er aktive. Distriktets målsætning for medlemstilvæksten i var en tilgang på 57 medlemmer, så vi er tæt på at nå målet! På landsplan har der i samme periode været en tilvækst på 36 personer, så vi bærer vist en stor del af skylden for landsfremgangen! Nåede din klub målet? Dronninglund RK gjorde! Forleden aften deltog jeg i Rotary møde i Dronninglund Rotary Klub, programmet var medlemsoptagelse af endnu fire nye medlemmer så klubbens antal nu på 45 og med yderligere tre på vej. Klubbens præsident Birgitte Lagergaard havde sammen med medlemsudviklingsudvalget sat sig det meget entusiastiske mål at nå 50 medlemmer i Rotary året og vel at mærke fra et startpunkt, der hed 39 medlemmer. Målrettet indsats kan altså bære frugt, det nytte noget at arbejde med tingene og få sat målsætninger på. Glæden er stor og humøret højt i Dronninglund RK, og er der noget at sige til det? Et stort tillykke fra mig til de nyoptagede og til klubben. Er din Rotary klub et spejl af omverdenen Skal vi som Rotary klubber være et spejl af den verden vi agerer i? Ser vi på vores egen klub, er der så i klubben den sammensætning af personer, som erhvervslivet har udenfor klubben? Det tror jeg næppe. Selv om der er kommet rigtig mange kvinder med i Rotary i de sidste år, er de nok stadig ikke repræsenteret, som de er i erhvervslivet. Ser vi på samfundets sammensætning af danskere, ny danskere og folk af anden etnisk herkomst, så er der vist også der en stor uoverensstemmelse. Kunne det være nogle af målene for de kommende bestyrelser at arbejde med! Fra venstre: Eigil Poulsen, Lars Kristensen, præsident Birgitte Lagergaard, Poul Erik Bisgaard og Poul Erik Nielsen.

2 Nyt i 1440 Maj - Side 2 Distriktets top 10 liste Bidrag I US-$ til End Polio Now pr. 22/ Hadsten ,22 2 Aalborg Vestre 9.454,69 3 Hinnerup 6.806,12 4 Frederikshavn Bangsbostrand 5.907,36 5 Sæby 5.659,82 6 Brønderslev 5.251,37 7 Randers Vestre 4.958,78 8 Skagen 4.812,33 9 Aalborg Østre 4.754,55 10 Ebeltoft 4.682,26 Det er nu ved at være sidste udkald hvis I skal nå at få jeres indbetalinger registreret inden kampagnen slutter den 30/ Bidrag kan indbetales på konto HUSK at anføre jeres klubnavn og klubnummer på indbetalingen. Junglehytte til børnehaven Sakset fra Nordjyske.dk 03. maj 2012, Artikel af: Svend Ole Jensen kr. fra Rotary gjorde det muligt for den ny naturbørnehave i Hune at få en hytte i junglen. - Taaaaaaak, lød det med glade børnestemmer i Hune Natur Børnehave i går formiddag. Takken var rettet mod Per Danielsen, præsident for Rotary i Pandrup. Den lokale Rotary afdeling har nemlig givet kr. til den junglehytte, som Per Danielsen var inviteret til at indvi sammen med et af børnehavebørnene, Mike Bodilsen. - Uden de penge havde vi aldrig fået hytten. Derfor synes jeg, vi alle sammen skal sige tak, forklarede børnehaveleder Søren Kjelds børnene. - Vi er meget glade for, at vi har fået lov til at støtte børnehaven. Vi fik en ansøgning og bevilgede de kr., siger Per Danielsen. - Vi vil gerne støtte lokale projekter, som er økonomisk overkommelige for os. Og det er det her, tilføjer han. Hytten er placeret i børnehavens jungleområde, et lille sted med træer. Børnene har allerede taget hytten i brug. Hune Natur Børnehave åbnede i efteråret som en privat institution efter lukningen af Hune Friskole og den tilhørende børnehave. Det har vist sig at være en rigtig god ide med børnehaven. - Vi har 16 børn, og fra 1. juni er der 17, fortæller Søren Kjelds. - Der forsvinder et par stykker efter sommerferien, når de skal i skole, men kan vi bare få to-tre nye i løbet af efteråret er det fint, siger Søren Kjelds. Han tilføjer, at der er et fint samarbejde med Jobcentret, som kan tilbyde ledige et job i børnehaven. Det betyder, at der er en fin normering i institutionen. - Vi har også et godt samarbejde med Naturstyrelsen om aktiviteter for børnene, siger Søren Kjelds, som også glæder sig over god opbakning fra lokalsamfundet. Også formand for bestyrelsen, Jens Brandt, udtrykker tilfredshed efter børnehavens første halve år. - Når vi starter med 10 børn og allerede har 16 kan vi kun være tilfredse, siger Jens Brandt. Målet er 20 børn, som vil betyde, at vi kan have den optimale pædagogiske normering. Men det fungerer også fint i øjeblikket, hvor børnehavens egne pædagoger får hjælp fra folk, som bliver sendt ud fra Jobcentret, siger formanden, som også roser forældrene for en rigtig stor opbakning. Det gælder bl.a. hjælp til rengøring. Rotary-præsident Per Danielsen var inviteret til at indvi hytten, som børnene allerede for flere dagen siden tog i brug. Foto: Lars Pauli.

3 Nyt i 1440 Maj - Side 3 verden, siger Birgit Bech, der er formand for ungdomsudvekslingen i Rosenholm Rotary Klub. Rotarys uddannelsesrejser har til formål at fremme international forståelse, venskab og fred. Et par eksempler på mulighederne: Unge mellem 15 og 25 år kan deltage i en 14-dages sommerlejr i Europa. Normalt er opholdet gratis, og turen koster kun rejse og lommepenge. I august 2011 deltog 25 unge fra 18 lande i en lejr på Djursland. Foto: Torben Bech Se verden med unge øjne Sakset fra Lokal Avisen Rosenholm Rotary Klub giver unge mulighed for at komme ud og opleve verden Af Mogens Grave. Rotary har en række forskellige tilbud til unge i forskellige aldre om at komme ud i verden for at lære andre kulturer at kende i form af ophold, sommerlejre og uddannelsesophold. Det kan både være i form af et par uger i skoleferien - eller ét års studieophold i udlandet. Vil gerne hjælpe Vi vil gerne hjælpe med at give de unge et lille skub ud i Oversøisk land årige har mulighed for ét års studieophold i et oversøisk land, hvor de går i skole, lærer et nyt sprog og får kendskab til en anden kultur. Til august rejser Freja fra 9.D på Hornslet Skole ét år til Argentina. For årige kan få en måneds ophold med alt betalt - også rejsen. I hold på fem stifter man bekendtskab med et andet lands økonomiske, sociale, kulturelle og politiske forhold. I øjeblikket er Bertha fra Eskerod i Australien, fortæller Birgit Bech. Ratarianer Karl Kjeldgaard, Skivehus RK, overrækker påskeliljerne til butikschef Louise Winter Gult skær over gågaderne Sakset fra Skive Folkelblad Onsdag den 18/ Det giver da et lille ekstra smil på læben. Butikschef Luise Winther smiler, mens hun tager imod bakken med små påskeliljer af Rotary-medlem Karl Kjelgaard foran Rasmine i Nørregade. I løbet af de kommende dage kan hun ligesom de ansatte i byens øvrige butikker glæde kunderne med en ekstra lille gave i form af små gule potter med minipåskeliljer. Onsdag morgen havde frivillige fra Skivehus Rotary nemlig travlt med at fordele bakkevis af påskeliljer blandt gågadernes butikker planter i alt. Så der skulle nok kunne blive 100 eller 150 til hver butik, bebuder Erik B. Nielsen fra Rotary-klubben, mens de øvrige medlemmer skubber af sted med de høje, tætpakkede blomstervogne. Ideen til at fordele de mange blomster blandt byens butikker opstod, da gartner Laust Eriksen brændte inde med påskeliljer på sit gartneri i Jebjerg. En stor del af planterne valgte han at donere til Skivehus Rotary, som så siden har afsat planterne til Skive City.

4 Nyt i 1440 Maj - Side 4 Thy - et sted, hvor vi lever og bor Fra venstre: Claus Poulsen, Hanstholm RK, Leif Jakobsen Pallesen, Thisted RK, Børge Larsen Sydthy RK, Jan Brinck, Sydthy RK Sakset fra Thylands avis 23. maj De tre Rotaryklubber i Thisted Kommune - Hanstholm, Sydthy og Thisted - har holdt et debatmøde med emnet: Hvilken betydning har Det gode liv ved kysten og Cold Hawaii for Thisted Kommune og turismen? Præsident for Thisted Rotary Klub, Leif Pallesen, indledte med at Thy tit kaldes udkantsområde, men for thyboerne er det ikke et udkantsområde, men et sted, hvor vi lever og bor. - Uanset hvad man kalder det, er Thy ikke et sted, hvor det er nemmest af få udvikling i gang. Vi har ikke en større by tæt på, som kan tiltrække folk, og vi kan se, at rundt omkring i landet lægger industrien sig op ad motorvejene, for hurtigt at kunne komme rundt i landet og rundt i Europa. Thy er det sted i landet - bort set fra Bornholm - hvor der er længst til motorvejsnettet, hvilket klart fremgår af vejdirektoratets motorvejsmappe På vej 2011, som ligger på alle tankstationer til fri afbenyttelse. - Denne publikation viser de forskellige områder, og hvad der er værd at se i disse. Bare ikke i Thy, der ikke engang er omtalt heri. Mappen trykkes hvert år i eksemplarer og bliver betalt af staten, så det virker ikke helt optimalt for Thy, at området ikke nævnes med et eneste ord, sagde Leif Pallesen. Visit Denmark er repræsenteret i mange lande, bl.a. Norge, Sverige, England, Italien, Holland, Tyskland, Japan, Kina m.fl., og Thys turistchef Ole Riis Christensen har stillet et helt enkelt spørgsmål: Hvad ved I om Thy, hvad kan I fortælle, og hvad kan i udlevere af materiale til turisterne? Beklemmende er svaret ofte: Hvor er det nu, Thy ligger, og har I overhovedet noget, som er værd at vise frem? - Vi får ikke noget foræret i Thy, og skal der gang i udviklingen, skal der kæmpes for det, og det er vigtigt, at alle er enige om, hvilken vej vi skal, og hvad der skal til for at løfte Thy, sagde Ole Riis Christensen. Egnsudvikling I rne var der egnsudvikling, hvor staten gav tilskud til udflytning af arbejdspladser og virksomheder fra København til Thy, og i den periode flyttede arbejdspladser hertil. Det gav et løft og var en væsentlig årsag til, at Thy kom ind i en rigtig god udviklingsperiode. Det er nu over 40 år siden, og effekten er ved at ebbe ud, idet en stor del af disse arbejdspladser nu flytter videre til Østeuropa, Kina m.fl. Det betyder mistede arbejdspladser, mistet skattegrundlag, hvor også mistet færgeforbindelser, mistet flyforbindelser, sparsom udvikling af vejnettet m.v. bidrager i høj grad. - Hvem siger, vi skal udvikle os i Thy som i resten af landet, spurgte Leif Pallesen. - Vi har bl.a. klimakommune, testmøller i Østerild, test/produktion små husstandsmøller, bølgeenergianlæg, Danmarks første nationalpark, Danmarks største fiskerihavn, turisme m.v., og området har stadig nogle kendte og markante firmaer såsom Tican, Dragsbæk Margarinefabrik, Dragsbæk Maltfabrik, Premier Is, Thisted Bryghus og mange flere. Hvem vil ikke gerne købe madvarer fra et område, som er kendt for at sætte klima meget højt, og hvem vil ikke gerne være turist i et område med Europas bedste surfområde og i en natur, som ikke findes magen til i Danmark. Leif Pallesen afsluttede med at sige, at Thy skal være et område, hvor folk gerne vil flytte til, et område under udvikling og ikke afvikling. Ønsker du at læse hele artiklen, kan du finde den her: Og artiklen sluttede med: Hilsen fra GSE-værter i Australien: Noget at prale af Jens Bach sagde, at vi har meget at prale af i Thy. Vi har nationalpark, Cold Hawaii, Hanstholm Havn og meget mere, og det vil være af rigtig stor betydning, hvis alle ville være positive og prale af vores område, frem for at beklage sig over, hvor dårligt alting går. Det gode liv i Thisted Kommune er under pres, men ved at satse på stedbundne potentialer - natur, mennesker og kulturmiljø - forsøges at skabe udvikling. Vi kan selv gøre meget, men har også brug for partnere, sluttede Jens Bach. Your GSE-team can hold their heads high... Dear Asbjørn and Margit I hope you are both well and as we are nearing the end of our year, true that you have enjoyed the journey in Rotary this far. Last Wednesday night I had the privilege of hearing and enjoying the final presentation from your GSE team before they left for home. May I say that it was a delight to host the team and they were excellent ambassadors for Rotary, your District, the GSE exchange program and your country. They will have many stories to tell and experiences to relate to over the years to come. They can hold their heads high as they were truly a credit to your District. Many thanks must also go to Finn for his organisation. Thank you for joining our District in this exchange program and Kathy & I look forward to catching up one day in the future on our well earned travels after a very busy year. Regards, Bruce Bruce Richardson District Governor RI District 9520 bruce-richardson@bigpond.com

5 Nyt i 1440 Maj - Side 5 AG erne og deres områder Hvem er din assisterende guvernør? En AG er ikke kun guvernørens assistent, men i høj grad også din klubs assistent. område 1: Henning Krabbe, Brønderslev RK: Dronninglund, Hirtshals, Hjallerup Morgen, Hjørring, Hjørring Morgen, Hjørring Vestre, Sindal, Skagen. henning@familienkrabbe.dk område 2: Pernille Hovaldt, Hjørring morgen RK: Frederikshavn, Frederikshavn Bangsbostrand, Frederikshavn City, Skagen Morgen, Aalborg City, Aalborg City, Aalborg Stigsborg, Aalborg Søndre, Aalborg Vestre, Aalborg Østre. pernille.hovaldt@hjoerring. dk område 3: Ubesat pga. dødsfald: Farsø, Hadsund, Rebild, Skive, Skivefjord morgen, Skivehus, Sydthy. område 4 - Jan Brinck, Sydthy RK: Fjerritslev, Hanstholm, Nykøbing Mors, Nørresundby, Pandrup, Thisted, Åbybro. janbrinck@skylin .dk område 5 - Jens Martin Hansen, Aars RK: Brønderslev, Hals, Løgstør, Nibe, Viborg, Viborg morgen, Viborg-Asmild, Aars. jmsh@post.tele.dk område 6 - Kim Holst, Randers Vestre RK: Bjerringbro, Hobro, Kjellerup, Langå, Randers Business Breakfast, Randers Søndre, Randers Vestre, Randers Østre. holst. kh@gmail.com område 7 - Erik Salomonsen, Rønde RK: Ebeltoft, Grenaa, Grenaa-Djurs, Hadsten, Hinnerup, Rosenholm, Rønde, Sæby. ingerik@os.dk Guvernør Asbjørn Isaksen: Klaksvikar, Torshavnar. Dg @rotary.dk Ta godt imod det nye medlem Det tredie trin i PR-udvalgets tretrins raket er velkomtpjecen til nye medlemmer. I din klub sætter man sig vel også ved siden af dem, man kender? Det er helt naturligt. Men så kan den nye godt komme til at føle sig lidt uvelkommen. Derfor er det en god idé med en mentorordning. Det lægger pjecen op til, og den kan bruges som velkomst til nye medlemmer - ligesom den kan bruges som information over for interesserede. Den er beregnet til at redigere, så den tilpasses den enkelte klub. Den kan ikke bruges umiddelbart. Den er udarbejdet i Adobe Indesign og Microsoft Publisher. Disse formater kan ikke lægges på hjemmesiden, men der ses den som PDF-fil. Rekvirer hos ct@carsten-thomasen. dk. Med venlig hilsen Carsten Thomasen fmd. for PR-udvalget Rotary Klub i Tyskland søger venskabsklub i Danmark Rotary Klub Limburg, Tyskland, søger dansk Rotaryklub som venskabsklub. Interesserede klubber bedes henvende sig til Randers Østre Rotaryklub v/præsident Kristian Dohn, dohn@post4.tele.dk, der derefter vil formidle kontakt til en repræsentant for klubben. Det sker i maj kl : Guvernørgruppemøde på Rebildhus. 24. maj kl : AG møde på Rebildhus. 24. maj kl : Distriktsrådsmøde på Rebildhus. 15. juni kl : RDR-FU møde i Lemvig juni Rotary Danmarks Sommermøde i Lemvig. 21. juni kl : Guvernørgruppemøde som telefonmøde. 25. juni kl : Guvernørskifte Asbjørn Vibeke, Aalborg Vestre. 30. juni kl : Guvernøroverdragelse for Guvernørgruppen, Algade 6, 9300 Sæby. 29. august til 1. septembe : GETS og Institute i Sundvall, Sverige. 31. august kl.09.00: Distriktsgolf 2012 i Randers. 29. september kl : Distriktskonference NYT i 1440 Guvernørens Månedsbrev, distrikt Udkommer hver den 1. i måneden. Deadline den 15. i måneden forud. Alle indlæg sendes til: guvernør Asbjørn Isaksen, mobil dg @rotary.dk Redaktør og layout: Carsten Thomasen Frederikshavn Rotary Klub ct@carsten-thomasen.dk

Distriktskonferencen -

Distriktskonferencen - Nr. 4 oktober 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Distriktskonferencen - Distriktskonferencen bliver af mange betragtet som årets største Rotary begivenhed. Mange mennesker

Læs mere

Sort søndag. Nr. 6 december 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen

Sort søndag. Nr. 6 december 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Nr. 6 december 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Det er søndag den 4. december. Man står op om morgenen, hvor er det dejligt, solen skinner, morgenmad sammen med konen, endnu

Læs mere

HUSK: ændret procedure for betaling af RI kontingent

HUSK: ændret procedure for betaling af RI kontingent NR. 4 - NOVEMBER 2014 Har din klub et projekt? November er Foundation måned, hvor alle klubber opfordres til at sætte fokus på projekter. Projektarbejde er med til at sammentømre en klub og øger kammeratskabet.

Læs mere

NR. 12 - JUNI 2011. Prøv at dumpe ind i en klub under ferien...

NR. 12 - JUNI 2011. Prøv at dumpe ind i en klub under ferien... NR. 12 - JUNI 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Besøgsven I forbindelse med optagelse af et nyt medlem i enhver Rotaryklub oplæses en formular, der blandt andet indeholder følgende udsagn:

Læs mere

Guvernørnomineringen

Guvernørnomineringen Nr. 7 marts 2012 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Guvernørnomineringen Dagen Hvert år i januar/februar skal den næste guvernør i rækken nomineres. Personen, der nomineres, skal

Læs mere

Rotary Danmarks Sekretariat

Rotary Danmarks Sekretariat Ialt pr. 1. aug. 2011 186 1.250 10.293 11.543-4 - -4 Ialt pr. 1. aug. 2010 195 1.161 10.414 11.575 - Til/ afgang i perioden -9 89-121 -32 Allerød 1-38 38-1 - -1 Amager - 1 30 31 - - - Assens 2 8 30 38-1

Læs mere

Guvernørbesøg en god oplevelse!

Guvernørbesøg en god oplevelse! Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 4 November 2018 Distriktsguvernør 2018-19 Guvernørbesøg en god oplevelse! Rotaryåret er i fuld gang, og nu er 75% af klubbesøgene afviklet. Alle guvernører siger enstemmigt,

Læs mere

NR. 6 - DECEMBER Rotary har utrolig mange fantastiske uddannelsestilbud til unge - her er et af dem.

NR. 6 - DECEMBER Rotary har utrolig mange fantastiske uddannelsestilbud til unge - her er et af dem. NR. 6 - DECEMBER 2010 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Peace Scholar en kæmpe chance for et dygtig ungt menneske. Kender du en kandidat? AG er søges! En Peace Scholar en freds- og konfliktforsker

Læs mere

Fantastisk engagement for krokussalg på distriktskonferencen

Fantastisk engagement for krokussalg på distriktskonferencen Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør Peter Eigenbroth NR. 3 - oktober 2015 Fællesskab - Forskellighed - Engagement Fællesskab, forskellighed og engagement Det er temaet for mit år som guvernør

Læs mere

LIGHT ROTARY i det nye år

LIGHT ROTARY i det nye år NR. 5 - DECEMBER 2014 LIGHT ROTARY i det nye år Første halvdel af Rotaryåret nærmer sig sin afslutning. I distriktets klubber har der været årsmøder. Klubberne skal huske at oprette den nye bestyrelse

Læs mere

Husk at videregive de gode ideer. En af de ting, jeg efter de første klubbesøg har tænkt på, er, hvordan jeg kan formidle de mange spændende ting, der

Husk at videregive de gode ideer. En af de ting, jeg efter de første klubbesøg har tænkt på, er, hvordan jeg kan formidle de mange spændende ting, der Nr. 3 september 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen højdepunkts I distrikt 1440 har vi nu 57 klubber hvoraf de 7 er morgenklubber. Det betyder at guvernøren skal ud af huset

Læs mere

Derfor har vi assisterende guvernører!

Derfor har vi assisterende guvernører! Nr. 5 november 2011 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Derfor har vi assisterende guvernører! Nogle få klubledelser har stillet mig spørgsmålet: Er det med AG er ikke bare et fordyrende led i

Læs mere

Strukturændringer i Rotary Danmark

Strukturændringer i Rotary Danmark Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 7 Februar 2019 Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen Strukturændringer i Rotary Danmark For et par år siden besluttede Rotary Danmarks Råd (fremover RD) at reducere

Læs mere

NR. 8 - FEBRUAR 2011 NYE KLUBBER. City RK 20. februar 2007 og Hjørring Morgen RK 24. juli 2007.

NR. 8 - FEBRUAR 2011 NYE KLUBBER. City RK 20. februar 2007 og Hjørring Morgen RK 24. juli 2007. NR. 8 - FEBRUAR 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen NYE KLUBBER Rotary Internationals bestyrelse godkendte den 31. december 2010 Viborg Morgen og Skagen Morgen som nye Rotaryklubber.

Læs mere

EndPolioNow 26. februar udnævnt til at være store indsamlingsdag

EndPolioNow 26. februar udnævnt til at være store indsamlingsdag NR. 7 - JANUAR 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen EndPolioNow 26. februar udnævnt til at være store indsamlingsdag Polio plus kampagnen til udryddelse af den forfærdelige

Læs mere

NYT i Et ny Rotaryår begynder! Nr. 1 JULI med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen

NYT i Et ny Rotaryår begynder! Nr. 1 JULI med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen NYT i 1440 Nr. 1 JULI 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Guvernørskiftedagen den 30. juni 2011 - en dejlig dag en glad dag der startede om eftermiddagen på Skovlyst med

Læs mere

Nyt i 1440. Ingen kunst at få budskabet ud - men en kunst at få det ind!

Nyt i 1440. Ingen kunst at få budskabet ud - men en kunst at få det ind! Guvernørens Månedsbrev - nr. 3 oktober 2013 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck Ingen kunst at få budskabet ud - men en kunst at få det ind! - sagde

Læs mere

Klubbesøg - en god oplevelse

Klubbesøg - en god oplevelse Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør NR. 2 - september 2015 Fællesskab - Forskellighed - Engagement Klubbesøg - en god oplevelse Så er Rotary-året godt i gang, og det er jeg også med at besøge

Læs mere

Nyt i 1440 NYT ROTARY ÅR NYE KRÆFTER!

Nyt i 1440 NYT ROTARY ÅR NYE KRÆFTER! Guvernørens Månedsbrev - nr. 1 august 2013 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck NYT ROTARY ÅR NYE KRÆFTER! Med udgangen af juni måned har alle klubber

Læs mere

Tro på fremtiden! Nyt i Distriktsguvernør Egon Jensen. Nr. 9, april April

Tro på fremtiden! Nyt i Distriktsguvernør Egon Jensen. Nr. 9, april April April 2018 1 Nyt i 1440 Nr. 9, april 2018 Distriktsguvernør 2017-18 Egon Jensen Tro på fremtiden! Nu er foråret endelig på vej, og temperaturen stiger til over de 15 grader og det er blevet lysere. Jeg

Læs mere

Nyt i 1440. PR- og kommunikation

Nyt i 1440. PR- og kommunikation Guvernørens Månedsbrev - nr. 2 september 2013 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck PR -kommunikation og distriktskonference Vores verdenspræsident

Læs mere

Rotary-kroner til Headspace Aalborg

Rotary-kroner til Headspace Aalborg Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 9 April 2019 Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen 50.000 Rotary-kroner til Headspace Aalborg Headspace Aalborg har netop fået tildelt 50.000 kroner af nordjyske

Læs mere

Distriktet har i år valgt at gøre distriktskonferencen

Distriktet har i år valgt at gøre distriktskonferencen Nyt i 1440 Nr. 2 september 2017 Distriktsguvernør 2017-18 Egon Jensen Kære rotarianere! Jeg er kommet godt i gang med guvernørmøderne, og tak for en god modtagelse overalt. Under mottoet Rotary: Making

Læs mere

Et aktivt Rotary-år. Nyt i Distriktsguvernør Egon Jensen. Nr. 10, maj 2018

Et aktivt Rotary-år. Nyt i Distriktsguvernør Egon Jensen. Nr. 10, maj 2018 Nyt i 1440 Distriktsguvernør 2017-18 Egon Jensen Nr. 10, maj 2018 Et aktivt Rotary-år Så er vi gået ind i den sidste måned af Guvernøråret 2017-18 med et formidabelt sommervejr. Tiden er fløjet af sted

Læs mere

Be a Gift to the World

Be a Gift to the World Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør NR. 5 - december 2015 Julen står for døren, og det er sæson for hygge i familiens skød, og at vi betænker hinanden med gaver og ekstra opmærksomhed. Det fører

Læs mere

Guvernør fra 1. juli Vibeke Gamst, Aalborg Vestre RK

Guvernør fra 1. juli Vibeke Gamst, Aalborg Vestre RK Nr. 8 april 2012 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Asbjørn Isaksen Et meget vellykket Med afsæt i temaet fra den kommende Verdenspræsident Sakuji Tanaka Peace through Service og tanker omkring

Læs mere

EndPolioNow. Glæden ved at være i morgenklubben. Business Breakfast. - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen

EndPolioNow. Glæden ved at være i morgenklubben. Business Breakfast. - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen NR. 7 - JANUAR 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen EndPolioNow 26. februar udnævnt til at være store indsamlingsdag Polio plus kampagnen til udryddelse af den forfærdelige

Læs mere

The invisible indvandrer. - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen NR. 10 - APRIL 2011

The invisible indvandrer. - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jens Kristiansen NR. 10 - APRIL 2011 NR. 10 - APRIL 2011 - med venlig hilsen fra din distriktsguvernør DECORUM Decorum er en juridisk betegnelse for de moralske krav, som stilles til en tjenestemands opførsel både i tjenesten og i privatlivet.

Læs mere

Klubbesøg - en god oplevelse

Klubbesøg - en god oplevelse Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør Peter Eigenbroth NR. 2 - september 2015 Fællesskab - Forskellighed - Engagement Klubbesøg - en god oplevelse Så er Rotary-året godt i gang, og det er jeg

Læs mere

Nyt i 1440. Rotary Business Forum er en nyskabelse i distriktet. Initiativtager til Rotary Business Forum Kim Holst, assisterende guvernør, Randers

Nyt i 1440. Rotary Business Forum er en nyskabelse i distriktet. Initiativtager til Rotary Business Forum Kim Holst, assisterende guvernør, Randers Guvernørens Månedsbrev - nr. 4 november 2013 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck Rotary Business Forum er en nyskabelse i distriktet Mandag den 7.

Læs mere

Forandring og nu skal vi fremad!

Forandring og nu skal vi fremad! Nyt i 1440 Nr. 1 August 2019 Distriktsguvernør 2019-20 Forandring og nu skal vi fremad! Hvis man læser de seneste år, indledninger i Månedsbrevene, er det medlemstilbagegangen, der går igen og igen. Alle

Læs mere

Fantastisk engagement for krokussalg på distriktskonferencen

Fantastisk engagement for krokussalg på distriktskonferencen Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør Peter Eigenbroth NR. 3 - oktober 2015 Fællesskab - Forskellighed - Engagement Fællesskab, forskellighed og engagement Det er temaet for mit år som guvernør

Læs mere

Godt nytår og glædelig glugmåned!

Godt nytår og glædelig glugmåned! Nyt i 1440 Distriktsguvernør 2017-18 Egon Jensen Nr. 6, januar 2018 Godt nytår og glædelig glugmåned! Hermed ønsker jeg alle distriktets klubber og medlemmer et rigtig godt nytår. Glugmåned er et gammelt

Læs mere

Distriktskonference og efterårsseminarer

Distriktskonference og efterårsseminarer Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 2 September 2018 Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen Distriktskonference og efterårsseminarer Kalenderen siger, at efteråret begynder den 1. september. Det kan

Læs mere

Skoleuniformer til børnene på Sct. Jose Elementary School på Filippinerne

Skoleuniformer til børnene på Sct. Jose Elementary School på Filippinerne Guvernørens Månedsbrev - nr. 8 maj 2014 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck Skoleuniformer til børnene på Sct. Jose Elementary School på Filippinerne På PETS

Læs mere

Rotaryåret går på hæld

Rotaryåret går på hæld Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 10 Maj 2019 Rotaryåret går på hæld Om godt en måneds tid har hjulet drejet endnu en omgang, og tusinder af præsidenter, sekretærer, kasserere osv. afløses af lige så mange

Læs mere

At tiltrække NYE MEDLEMMER handler om SYNLIGHED og gode oplevelser

At tiltrække NYE MEDLEMMER handler om SYNLIGHED og gode oplevelser Nyt i 1440 nr. 3 - november 2016 Orientering fra din distriktsguvernør Christian Boldsen Om USYNLIGHED!! Selvfølgelig vil de fleste af os gerne have lidt flere medlemmer i Rotaryklubben. Af tre grunde:

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 8

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 8 Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 8 English version further down Der bliver landet fisk men ikke mange Her er det Johnny Nielsen, Søløven, fra Tejn, som i denne uge fangede 13,0 kg nord for

Læs mere

Der er forårsseminarer 2. marts

Der er forårsseminarer 2. marts Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen Nr. 6 Januar 2019 Der er forårsseminarer 2. marts Godt nytår og velkommen til anden halvdel af Rotaryåret. Vi går et travlt og

Læs mere

Jo mere vi ved om Rotary, jo sjovere er det at være med!

Jo mere vi ved om Rotary, jo sjovere er det at være med! Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør Peter Eigenbroth NR. 4 - november 2015 Fællesskab - Forskellighed - Engagement Jo mere vi ved om Rotary, jo sjovere er det at være med! Efteråret er traditionelt

Læs mere

Vellykket forårsseminar Godt der var så mange stole!

Vellykket forårsseminar Godt der var så mange stole! Nyt i 1440 En hilsen fra din distriktsguvernør Peter Eigenbroth NR. 9 - april 2016 Vellykket forårsseminar Godt der var så mange stole! Til alle deltagerne: TAK for sidst! Og tak for stort fremmøde. Det

Læs mere

(Djursland). Overvej i de relevante klubber, om ikke I har kandidater til posten. det giver rigtig mange gode Rotary oplevelser!

(Djursland). Overvej i de relevante klubber, om ikke I har kandidater til posten. det giver rigtig mange gode Rotary oplevelser! BE THE INSPIRATION Nyt i 1440 Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen Nr. 8 Marts 2019 SUPER LIGA FORÅRSSEMINAR Distriktets forårsseminar blev afviklet lørdag den 2. marts i Cepheus Park superliga

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 85 tilmeldte både. Det er stadig lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Tilmeldingen er åben

Læs mere

Rotarianere i gule veste

Rotarianere i gule veste NR. 3 - OKTOBER 2014 Rotarianere i gule veste Overalt i distriktet var der på Rotary dagen den 6. september masser af aktiviteter i gang - og med rotarianere iført gule veste, der var meget synlige i bybilledet.

Læs mere

At nikke ja-tak! Året skal være særligt, fordi det er året, hvor der nikkes ja rotarianerens foretrukne hovedbevægelse.

At nikke ja-tak! Året skal være særligt, fordi det er året, hvor der nikkes ja rotarianerens foretrukne hovedbevægelse. At nikke ja-tak! Nyt i 1440 nr. 1 - august 2016 Orientering fra din distriktsguvernør Christian Boldsen Det er dejligt at ønske jer alle velkommen til et nyt Rotary-år 2016-17. Året 2016-17 skal gå over

Læs mere

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 7 Kirsten Nielsen Ny Thorup Krolf 31 33 33 97 1 D 120 Ruth Bliksted Thorup Klim Krolf 35 32 36 103 2 D 64 Kirsten Fonager Brønderslev Krudtuglerne 38 36 31 105 3 D 67 Helen Stiller Aalborg Krolf senior

Læs mere

Danske Y s Men i Den Gyldne Bog

Danske Y s Men i Den Gyldne Bog DK Index Æret Navn Medlem af klub Indstillet af År Geneve Index Bemærkninger 77-1 Peter Jørgensen Marilynn and Charles Linkletter 1977 28 In memoriam Poul H. Jørgensens far 81-1 Birgit Nissen Charles &

Læs mere

100 mand og én bajer!

100 mand og én bajer! 100 mand og én bajer! Osvald Helmuth i 50 erne. Nogle husker den... Nyt i 1440 nr. 8 - maj 2017 100 år og én mands idé i 1917 der gør, at milliarder af kroner til godgørende formål bruges over hele jordkloden.

Læs mere

963 Mikael Nyby Vestbjerg 2, Peiz Kragelund Tårs 2, Flemming Dige Nielsen Aabybro 2, Karsten Gade sæby 2, Thomas Jensen Sve

963 Mikael Nyby Vestbjerg 2, Peiz Kragelund Tårs 2, Flemming Dige Nielsen Aabybro 2, Karsten Gade sæby 2, Thomas Jensen Sve 1058 Søren Rosendal Dronninglund 2,23 1034 Christian Dissing Vrå 2,23 1003 Helle Carlsen Frederikshavn 2,23 1004 Anders Pedersen Hjørring 2,23 985 Frank Jessen Aalborg 2,23 977 Else Ramsgaard Gistrup 2,23

Læs mere

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro 1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07:00 1721 Steffen Schneider Hjørring 03:09:00 1758 Rayk Wunderlich Aalborg 03:09:00 1728 Claus Jensen Aabybro 03:11:00 1744 Klaus Huusom Nørresundby 03:11:00 1705 Lars

Læs mere

NYT i Nødudgave! PRE-PETS. Åh, alle de forkortelser! Nr. 4 - November 2012 En venlig hilsen fra din distriktsguvernør Vibeke Gamst

NYT i Nødudgave! PRE-PETS. Åh, alle de forkortelser! Nr. 4 - November 2012 En venlig hilsen fra din distriktsguvernør Vibeke Gamst NYT i 1440 Nr. 4 - November 2012 En venlig hilsen fra din distriktsguvernør Vibeke Gamst Nødudgave! November måneds brev fra guvernøren udkommer i en nødudgave. Det skyldes, at vores formand for PR-udvalget

Læs mere

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1

Assens Bestyrelsesformand Charlotte Christiansen 1 1 3 stemmer Bestyrelsesmedlem Erik Klindt Andersen 1 DELTAGERLISTE HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. 1. HAVNENES STEMMEBERETTIGEDE DELTAGERE M.FL. GRUPPE A Aarøsund 2 stemme Stemmeberettiget Tildelt ekstra Antal v/fuldmagt Assens Bestyrelsesformand

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev

Guvernørens Månedsbrev Guvernørens Månedsbrev Distrikt 1450 Nr.3. september 2010 Distriktet har: 53 klubber 2.244 medlemmer (1.5.2010) Danmark: 278 Klubber 11.575 medlemmer Distriktsguvernør 2010-11 Kære Rotarianere. Rotarys

Læs mere

Det er Light up Rotary lige nu

Det er Light up Rotary lige nu NR. 2 - SEPTEMBER 2014 Det er Light up Rotary lige nu I skrivende stund er alle forhåbentlig godt i gang med det nye rotaryår. Jeg fornemmer masser af aktiviteter allerede er sat i værk rundt om i klubberne

Læs mere

Rotary trives og flere bør trives med Rotary

Rotary trives og flere bør trives med Rotary Nyt i 1440 Distriktsguvernør 2019-20 Birger Borch Larsen Nr. 2 September 2019 Rotary trives og flere bør trives med Rotary Jeg har netop afsluttet mine klubbesøg på Færøerne. Deroppe er der to klubber i

Læs mere

Nyt i 1440. Guvernørskifte i Hadsten Jan Brinck overdrog guvernørkæden til Jens Søndergaard, Hadsten RK. Guvernørens Månedsbrev - nr.

Nyt i 1440. Guvernørskifte i Hadsten Jan Brinck overdrog guvernørkæden til Jens Søndergaard, Hadsten RK. Guvernørens Månedsbrev - nr. Guvernørens Månedsbrev - nr. 9 juni 2014 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck Guvernørskifte i Hadsten Jan Brinck overdrog guvernørkæden til Jens

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Sæsonen er tidligt i gang Der er overraskende gode meldinger fra havet her i oktober. Faktisk er der nogen, der fortæller os, at en bedre start og så tidlig en start ikke

Læs mere

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Vogn 1 1 DA-NI busser Vogngr. 20 313,63 313,63 448,40 448,40 448,40 448,40 X 2 2 2 Skanderborg Taxa Vogngr. 20 360,00 360,00 360,00 360,00 360,00

Læs mere

Nyt i 1440. Her finder du bl.a. vores nye folder om kurset. Vi glæder os til også at se dig på Rotary Leadership Institute.

Nyt i 1440. Her finder du bl.a. vores nye folder om kurset. Vi glæder os til også at se dig på Rotary Leadership Institute. Guvernørens Månedsbrev - nr. 6 februar 2014 Nyt i 1440 FOKUS PÅ DET GODE KLUBLIV Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Jan Brinck Har du tilmeldt dig RLI - Rotary Leadership Institute i foråret?

Læs mere

Vedr. responstider for kørsel A længere end 20 minutter

Vedr. responstider for kørsel A længere end 20 minutter Vedr. er for kørsel A længere end 20 Dette notat gennemgår antallet af er for kørsel A, der er længere end 20 for perioden januar 2011-august 2013. I 2011 og 2012 var der hhv. 620 og 505 A- med en, der

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3 Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3 English version further down Den første dag i Bornholmerlaks konkurrencen Formanden for Bornholms Trollingklub, Anders Schou Jensen (og meddomer i TMB) fik

Læs mere

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

C 3 C Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 07-8 06-7 0-6 Per Frederiksen Vilhelm Christiansen Hobro BK / BK Nord Anne Schousboe Jes Bank BK Nord Jørgen Solsig Nielsen Jørgen H. Mellergaard BK 97, Hjørring / BK Nord Michael Matthiesen

Læs mere

Danskhjælpen er en lille opslagsgrammatik. Her kan du læse om de grammatiske emner, før eller imens du arbejder med dine Grammar-opgaver.

Danskhjælpen er en lille opslagsgrammatik. Her kan du læse om de grammatiske emner, før eller imens du arbejder med dine Grammar-opgaver. Danskhjælpen Danskhjælpen er en lille opslagsgrammatik. Her kan du læse om de grammatiske emner, før eller imens du arbejder med dine Grammar-opgaver. Adjektiver (At Risk) 2 Present Continuous (What s

Læs mere

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København 273489 502362 147 Frederiksberg 147 Frederiksberg 49907

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

Chef i teknik og miljø

Chef i teknik og miljø Deltagerliste Chef i teknik og miljø /SKS TCH080305-DKH 95 deltagere Onsdag den 05.03. - torsdag den 06.03.2008 Navn og stilling Jens Dicksen Jensen Chef for Teknik & Miljø Anna Sofie Poulsen Chef for

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Making a difference. på den måde til en bedre forståelse. Engagement er et vigtigt element, uanset om vi snakker klubarbejde, udveksling

Making a difference. på den måde til en bedre forståelse. Engagement er et vigtigt element, uanset om vi snakker klubarbejde, udveksling Nyt i 1440 Distriktsguvernør 2017-18 Egon Jensen Making a difference Det er, hvad vi alle skal i det nye Rotaryår. Når året er omme, skal vi alle kunne sige, ja vi gjorde en forskel. Det opfordrer vores

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015

Trolling Master Bornholm 2015 Trolling Master Bornholm 2015 (English version further down) Panorama billede fra starten den første dag i 2014 Michael Koldtoft fra Trolling Centrum har brugt lidt tid på at arbejde med billederne fra

Læs mere

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937 Københavns Amt Statsveje i alt 118,457 heraf motorveje 102,757 Herudover ramper m.v. 98,937 Sund & Bælt Holding A/S 15,560 heraf motorveje 15,560 Herudover ramper m.v. 6,252 Amtsveje i alt 193,946 heraf

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

A B C D E F? AMK-Vagtcentral Rådgiver i Førstehjælp og henviser til hjertestarter

A B C D E F? AMK-Vagtcentral Rådgiver i Førstehjælp og henviser til hjertestarter PRAKSISDAG 24. JANUAR 2019 POUL ANDERS HANSEN PRÆHOSPITAL LÆGEFAGLIG CHEF DEN PRÆHOSPITALE VIRKSOMHED ALARMERING A B C D E F? AMK-Vagtcentral 1 1 2 Rådgiver i Førstehjælp og henviser til hjertestarter

Læs mere

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2019 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 69 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

Nyt i 1440. Nr. 10 - Maj 2013

Nyt i 1440. Nr. 10 - Maj 2013 Motto: Hvad kan jeg gøre for Rotary? Nyt i 1440 Nr. 10 - Maj 2013 Med venlig hilsen fra din distriktsguvernør Vibeke Gamst Lyst for last! Den slags spørgsmål siger man jo ikke nej til, svarede min klubkammerat,

Læs mere

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2018 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 68 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund (efter 00: pladsgivende placeringer) 0-6 0-0- Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Anne Schousboe Jes Bank Leif Rasmussen Erik Hermansen Michael Mathiesen Flemming Nielsen Bente

Læs mere

Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn

Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn Trafikdage 23. august 2016 Gunvor Riber Larsen Center for Mobilities and Urban Studies, AAU Indhold: Undersøgelsesformål og design Resultater Støttet af: Vækstforum,

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

Tak for sidst og på gensyn!

Tak for sidst og på gensyn! Nyt i 1440 BE THE INSPIRATION Nr. 3 Oktober 2018 Distriktsguvernør 2018-19 Jens Martin Hansen Tak for sidst og på gensyn! Lørdag den 6. oktober afholdt vort distrikt sin distriktskonference. Omkring 100

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide Dansk Tv Guide Thank you for downloading. As you may know, people have search hundreds times for their chosen readings like this, but end up in infectious downloads. Rather than enjoying a good book with

Læs mere

Sommerturnering fin cal 22, 2017

Sommerturnering fin cal 22, 2017 Sommerturnering fin cal 22, 2017 V1H1 KLASSE 1 14860 Bo Lykholt Andreasen Aalborg 382 375 386 1143 guld 16941 Peter Holmegaard Aalborg 383 370 379 1132 sølv 14306 Lars Dyrskjøt Aalborg 371 383 377 1131

Læs mere

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancer Den officielle responstid er responstiden for første ambulance på skadestedet. I mange typer opgaver sendes mere end

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Årsskifte i Rotary. Verdenspræsidenten

Årsskifte i Rotary. Verdenspræsidenten NR. 1 - AUGUST 2014 Årsskifte i Rotary I skrivende stund er det knapt en måned siden, vi overalt i distriktet markerede årsskiftet. Dette indebærer som altid nye folk på næsten alle poster. Velkommen til

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland

Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancetjenesten i Region Nordjylland Responstider for ambulancer Den officielle responstid er responstiden for første ambulance på skadestedet. I mange typer opgaver sendes mere end

Læs mere

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen

7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Distrikt Forbund 0- (efter 00: pladsgivende placeringer) Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen 7 Tonny Hessel Albert Mylius Nielsen Aalborg BK / Aalborg BK / Ole Beltoft Sven Ingerslev BK af 97, Hjørring

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Tilmeldte - Netværk for udvikling af rådgivning i personaleledelse 24.02.03 15. juli 2003

Tilmeldte - Netværk for udvikling af rådgivning i personaleledelse 24.02.03 15. juli 2003 Tilmeldte - Netværk for udvikling af rådgivning i personaleledelse 24.02.03 15. juli 2003 Navn Adresse Telefon E-mail Deltager i opstartsmøde mandag den 24. februar kl. 13.00 15.00 Anette Højgaard Annabelle

Læs mere

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov.

Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. På dansk/in Danish: Aarhus d. 10. januar 2013/ the 10 th of January 2013 Kære alle Chefer i MUS-regi! Vores mange brugere på musskema.dk er rigtig gode til at komme med kvalificerede ønsker og behov. Og

Læs mere

Nr. Navn Klub/by Tid

Nr. Navn Klub/by Tid ÅR 2007 HERRER Nr. Navn Klub/by Tid 1 Stephan Alex Jensen Indre Mission 38.40 2 Niels Otto Silkjær Silkeborg Motion Tri 39.20 3 Per Bjerg Hadsten Trim 40.52 4 Per Højmark Grundfos 41.34 5 Lars B. Kjær

Læs mere

I foråret 2016 blev rotarianerne i Danmark spurgt om, hvad Rotary er for dem! Godt 2000 svar kom tilbage.

I foråret 2016 blev rotarianerne i Danmark spurgt om, hvad Rotary er for dem! Godt 2000 svar kom tilbage. Et halvstort netværk! --- PLUS! Nyt i 1440 nr. 6 - februar 2017 Orientering fra din distriktsguvernør Christian Boldsen I foråret 2016 blev rotarianerne i Danmark spurgt om, hvad Rotary er for dem! Godt

Læs mere

RESULTATLISTE Mårup Pistolterræn Mårup

RESULTATLISTE Mårup Pistolterræn Mårup RESULTATLISTE Mårup Pistolterræn Mårup DDS SP v.3.16.4.1 Station 1 Skive Farve Afstand Stilling Mål 1 S10 Horisontal Gul 24 Høj knælende Mål 2 Oval 2 Grøn 24 Mål 3 S15 Horisontal Gul 31 Mål 4 1/8 Gul 31

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til indenrigs- og sundhedsministeren den 17.

Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til indenrigs- og sundhedsministeren den 17. Indenrigs- og Sundhedsministeriet Dato: 28. oktober 2005 Kontor: 2.ø.kt. J.nr. 2005-2416-143 Sagsbeh.: MIJ/LNC Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til

Læs mere

Guvernørens månedsbrev

Guvernørens månedsbrev Guvernørens månedsbrev THE FUTURE OF ROTARY IS IN YOUR HANDS Nr. 8 - MARTS 2010 Vi har en fælles opgave der trænger sig på Af PER FLEMMING SØRENSEN distriktsguvernør 2009-10 På mine besøg rundt omkring

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Planlægningsvejledning for effektive rotaryklubber er beregnet på at hjælpe rotaryklubberne til at opsætte mål for det kommende år. Formularen

Læs mere