Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted"

Transkript

1 Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As Tir 17. Jan Blindtest: Gæt sodavanden + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 19. Jan Bordtennisturnering Ki Ca As To Tir 24. Jan 90 er hits live med Jonas, Jan og Søren To Ki Ja Jo Tor 26. Jan Pizzafilm aften Ki Ti As Tir 31. Jan Valentinskort To Ki Ja Jo Tor 2. Feb Champions League straffespark Ki Ca As To Tir 7. Feb Vinter-OL To Ki Ja Jo Tor 9. Feb Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti Tir 14. Feb Valentinshygge To Ki Ca Tor 16. Feb Fastelavnsbowling Ki Ca As To Tir 21. Feb For enden af Regnbuen To Ki Ja Jo Tor 23. Feb Kreativt værksted: Fastelavnsmasker Ki Ca Ti Søn 26. Feb Fastelavnsbrunch Ki Ja Tir 28. Feb Generalforsamling: INTET ANDET DENNE AFTEN! To Ki Ja Jo Klub Svanen Anlægsvej Ringsted Åbningstider Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 Kontakt Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: Klubsvanen@gmail.com Web:

2 Julen er over os og det betyder, at de fleste snart går på juleferie. Derfor har vi sørget for, at nyhedsbrevet i denne omgang udkommer tidligt, så man kan nå at få tilmeldt sig en masse aktiviteter, inden ferie og masser af gaver. I november og december har der været en masse hygge og jul på aktivitetsplanen. Vi har fejret halloween, vi har fået taget billeder til julegaver, lavet lækre julesmåkager og så har Team Butterfly givet den gas til juledisko. Der er stadig en masse juleaktiviteter på planen der skal nås inden vi skriver 2017 på kalenderen blandt andet skal vi nå at holde vores årlige nytårsgalla, vi skal lege pakkeleg og vi skal have besøg af venner og familie til vores store scenen er din show. Når vi kan skrive 2017 på kalenderen er det blevet tid til nye aktiviteter og 2017 byder på gamle kendinge og nye spændende aktiviteter. Blandt andet er det værd at nævne, at vi igen prøver med en tur i svømmehallen, vi skal igen prøve at afholde pizza-film aften og vi skal igen afholde fastelavnsbrunch. Vi skal som noget nyt prøve en sodavandsblindtest, ligesom vi skal prøve en Champions League straffesparkskonkurrence, hvor det går ud på at skyde på Asger, som står klar på målet bliver desuden et helt specielt år for Klub Svanen og vores medlemmer er nemlig året, hvor Klub Svanen fylder 25 år og i løbet af hele året, vil vi sørge for ekstraordinære jubilæumsaktiviteter, så vi kan markere vores jubilæumsår. Vi glæder os til endnu et spændende år sammen med Danmarks bedste klubmedlemmer.

3 Tirsdag den 10. januar skal vi en tur i svømmehallen. Det bliver til en tur i varmtvandsbassinet samt en tur i sauna og vi glæder os rigtig meget til en afslappet aften sammen med jer, i det dejlig varme vand. Vi går fra klubben klokken 18:30, så man skal sørge for at være der til tiden. Vi er retur ved klubben ca. klokken 21:00. Det koster kr. 20,- at tage med på turen, som skal betales sammen med tilmelding. Der skal minimum være 4 tilmeldte og der kan max komme 8 med på turen. Tilmelding sker efter først til mølle princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en af de 8 pladser. Hvis man skal med i svømmehallen, skal man selv kunne sørge for personlig hygiejne. Hvis man ikke kan dette, skal man have en ledsager med til at hjælpe med dette. Man skal desuden også kunne klare gåturen fra klubben til svømmehallen (ca. 5 min) Hvis man skal med på turen skal man huske at medbringe: - Badetøj - Håndklæde - Sæbe - Evt. dykkerbriller Torsdag den 12. januar og torsdag den 9. februar skal vi igen have læst eventyr. Torsdag den 12. januar læser Tine Pippi Langstrømpe og torsdag den 9. februar læser hun Emil fra Lønneberg. Der kan max være 12 tilmeldte og pladserne gives væk efter først til mølle princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en af de 12 pladser. Der er nemlig dømt masser af hygge, når Tine igen læser gode historier højt for os.

4 Tirsdag den 17. januar skal vi prøve noget nyt; vi skal nemlig lave blindtest. I blindtesten får alle bind for øjnene og får så lov til at smage på forskellige sodavand. Ud fra smagen skal deltagerne så gætte, hvilken sodavand de har smagt på. Kunne du tænke dig at prøve at være blind i et øjeblik og afprøve hvor god din smagssans er? Så er det denne aktivitet du skal prøve. For at aktiviteten bliver til noget, skal der være minimum 6 tilmeldte til aktiviteten. Der kan max være 10 med. Tilmelding sker efter først til mølle princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en af pladserne. Alle kan deltage i aktiviteten, men vi gør opmærksom på, at der vil blive serveret sodavand med sukker. Tirsdag den 24. januar går Jonas, Jan og Søren igen på scenen med deres instrumenter og mikrofoner og er klar til at give et kæmpe show igen. Sidste gang imponerede de med deres Kim Larsen aften og vi er sikre på, at de denne gang kommer til at imponere mindst lige så meget med deres 90 er hits. Er du helt vild med sange som jeg vil la lyset brænde og for kendt til det her sted, så skal du sørge for at komme i klubben tirsdag den 24. januar!

5 Tirsdag den 24. januar skal vi se film og vi skal spise pizza. En bedre kombination findes vidst ikke, vel? Aftenen starter klokken 18:30, hvor vi spiser pizza. Når vi har spist pizza skal vi se film. Det betyder også, at vi denne aften ikke er med til samling. I løbet af filmen holder vi dog en kort pause, hvor der vil være mulighed for at handle i baren. Lige så snart vi ved hvilken film vi skal se, bliver det skrevet på hjemmesiden. Det koster kr. 30,- at være med til aktiviteten og betaling skal ske sammen med tilmelding. Der skal minimum være 6 tilmeldte for at det bliver til noget og der kan max være 18 med. Tilmelding sker efter først til mølle-princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en af pladserne. Vi sørger for, at der bliver bestilt lidt forskellig pizza og man vil derfor kunne smage lidt af de forskellige. Som de fleste nok ved er det Valentins den 14. februar og vi skal selvfølgelig uddele en masse kærlighed i forbindelse med det. Derfor skal vi tirsdag den 31. januar lave valentinskort, som vi sender til nogle af dem, som vi holder allermest af. Du bestemmer selv, om du vil sende dit valentinskort til din kæreste, din bedste ven, din mor eller måske farfar. Det vigtigste er, at vi får fortalt nogle, at vi holder af dem! Der skal være minimum 4 tilmeldte, for at det bliver til noget som helst og der kan max være 10 med. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 24. januar og tilmelding sker efter først til mølle princip. Det betyder, at du skal være hurtig, hvis du gerne vil have en af de 10 pladser og er du tilmeldt, skal du huske adressen til den, som du vil sende dit kort til. Klubben sørger for, at der bliver afsendt 1 kort pr. tilmeldt. Man må gerne lave mere end et kort, men så skal man selv sørge for at sende det.

6 Torsdag den 2. februar kan du få lov til at sparke en masse bolde på Asger! Asger hopper nemlig i sit målmandstøj og er klar på målet til en straffesparkskonkurrence. Hvem kan score flest mål på Asger? Er der overhovedet nogle af klubbens medlemmer, der kan score på ham? Asger håber, at der er en masse som kommer og giver ham kamp til stregen og for at aktiviteten bliver til noget, skal der være minimum 4 tilmeldte. Det hele kommer til at foregå udendørs og man skal derfor sørge for ordentlig påklædning. For god ordens skyld skal det lige pointeres, at man ikke må have fodboldstøvler på.

7 Torsdag den 16. februar tager Camilla og Asger en tur til Haslev sammen med en busfuld medlemmer, hvor der skal spilles fastelavnsbowling. Fastelavnsbowling er noget helt nyt, så hvad går det ud på? Joooo, det går selvfølgelig ud på at bowle men derudover vil der også være præmie til den bedst udklædte Det betyder at AL udklædning er tilladt, så det er altså kun fantasien der sætter grænser, hvis du gerne vil vinde præmien, som der er på højkant. Vi tager afsted fra Klub Svanen klokken 18:15 og er retur ved klubben ca. klokken 20:30. Det koster kr. 50,- at være med og tilmelding sker efter først til mølle princip. Betaling skal ske sammen med tilmelding. Der skal være minimum 5 tilmeldte for at det bliver til noget og der kan max komme 15 med. OBS! Da klubben betaler RIGTIG mange penge for transport til bowlingcentret, er det VIGTIGT at man giver besked ved tilmelding, hvis man kører selv! Vi har desværre rigtig tit bestilt en stor bus, for at der var plads til alle, men endt med at de fleste kørte selv, uden vi fik besked om dette. Lad os passe bedre på vores penge, så vi kan arrangere flere sjove aktiviteter. Tirsdag den 21. februar tager vi afsted til sjov og ballade på Regnbuen. Regnbuen har nemlig en fantastisk sportshal, hvor vi skal give den gas. Vi kører afsted til Regnbuen fra Klub Svanen klokken 18:30, så man skal sørge for at være der til tiden, så man er klar til afgang. De tilmeldte skal huske at medbringe en drikkedunk og så skal man sørge for at have noget tøj på, som er nemt at røre sig i. Der skal være minimum 6 tilmeldte for at det bliver til noget og der kan max komme 16 med. Tilmelding sker efter først til mølle princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil med til sjov og ballade. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 14. februar. (Der kan evt. komme flere med, hvis der er nogle som vil køre selv. Snak med personalet i klubben, så finder vi en løsning)

8 Torsdag den 23. februar skal I være kreative. Der skal nemlig pyntes fastelavnsmasker. Tine sørger for alt hvad der skal bruges for at lave en flot fastelavnsmaske, hvis I kommer og vil være kreative. Der skal limes forskellige ting på de flotte masker. Det er vigtigt, at de tilmeldte selv kan male og lime tingene på og hvis man har brug for hjælp til dette, skal man have en ledsager med til at hjælpe. Der skal være minimum 4 tilmeldte for at aktiviteten bliver til noget og der kan max være 10 med. Tilmelding sker efter først til mølle princip og sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 16. februar. Søndag den 26. februar er det fastelavn og det skal selvfølgelig fejres i Klub Svanen med udklædning, tøndeslagning og fastelavnsboller. Traditionen tro starter vi ud med lidt lækker brunch som består af brød med pålæg og lidt æg og bacon. Derudover vil der blive serveret lidt juice og kakao. Bagefter slår vi katten af tønden og der er selvfølgelig en krone til både kattekongen og kattedronningen. Bagefter nyder vi en lækker fastelavnsbolle og inden arrangementet slutter, skal vi selvfølgelig have kåret den flotteste udklædning. Det koster kr. 30,- at deltage og betaling skal ske sammen med tilmelding. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 16. februar. Der skal være minimum 6 tilmeldte for at det bliver til noget og der kan max være 16 med til aktiviteten. Det betyder også, at du skal være hurtigt for at få en af de 16 pladser.

9 Tirsdag den 28. februar afholder vi vores årlige generalforsamling. Det er denne aften hvor vi stemmer om, hvem der skal sidde i klubbens bestyrelse. Det er vigtigt at man som medlem kommer denne aften og er med til at stemme om, hvem der skal være med til at sørge for klubbens fremtid. Klub Svanen er medlemmernes klub og derfor er det også vigtigt at medlemmerne udviser ansvar og er med til at vælge, hvem der skal sidde i bestyrelsen. Udover at finde de nye bestyrelsesmedlemmer, bliver der denne aften også offentliggjort hvem der bliver: - Årets mandlige klubmedlem Bestemt af medlemmerne - Årets kvindelige medlem Bestemt af medlemmerne - Årets æresmedlem Bestemt af personalet Denne aften foregår der ikke andet i klubben. Der vil være mulighed for hurtigt at handle i baren inden generalforsamlingen starter klokken 19:00. For at Klub Svanen kan fungere, skal Klub Svanen have en bestyrelse og vi vil selvfølgelig gerne opfordre alle, som gerne vil være med til at forme Klub Svanens fremtid, til at stille op som kandidat til bestyrelsen. Det kan være et medlem, som gerne vil være med, eller måske en far eller mor, en medarbejder på et bosted, en ledsager eller måske en rigtig god ven af familien, som har et hjerte der brænder for, at Klub Svanen skal være et godt sted at være. Vi håber, at der sidder nogle forældre eller andre derude, som vil være med til at sikre, at bestyrelsen er bredt repræsenteret og som vil være med til at holde liv i flammen i klubben. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om arbejdet som bestyrelsesmedlem, kan du kontakte Tommy på tlf eller på mail: Klubsvanen@gmail.com og så glæder vi os til at se dig til vores generalforsamling tirsdag den 28. februar.

10

11 Navn: OBS! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde sidste tilmeldingsfrist. Dag Dato Aktivitet Pris/Tid Kryds Tirsdag 3. Jan Sang og musik med Jonas Torsdag 5. Jan Dartturnering Tirsdag 10. Jan Svømmehal Man skal selv kunne klare hygiejniske ting, eller have ledsager med. Husk badetøj, håndklæde, sæbe, evt. dykkerbriller. Torsdag 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Kr. 20,- Kl. 18:30 ca. 21:00 Tirsdag 17. Jan Blindtest: Gæt sodavanden OBS! Der er sukker i sodavanden Klubrådsmøde Kun for klubrådet Torsdag 19. Jan Bordtennisturnering Tirsdag 24. Jan 90 er hits live med Jonas, Jan og Søren Torsdag 26. Jan Pizza-film aften Tirsdag 31. Jan Valentinskort Husk at medbringe adresse til den der skal have dit valentinskort Barudvalgsmøde Kun for barudvalget Kr. 30,- Kl. 18:30 Torsdag 2. Feb Tirsdag 7. Feb Vinter-OL Champions League straffespark Foregår udendørs. Husk ordentlig påklædning. Ingen fodboldstøvler. Torsdag 9. Feb Eventyraften: Emil fra Lønneberg Tirsdag 14. Feb Valentinshygge Torsdag Tirsdag Torsdag Søndag Tirsdag 16. Feb 21. Feb 23. Feb 26. Feb 28. Feb Fastelavnsbowling Præmie til bedst udklædte. HUSK at give besked, hvis du kører selv! For enden af Regnbuen Husk tøj der er nemt at røre sig i + en drikkedunk. Kreativt værksted: Fastelavnsmasker Man skal selv kunne male og lime ting på, eller have ledsager med til hjælp. Fastelavnsbrunch Præmie til bedst udklædte. Vi spiser brunch pas på med at spise for meget morgenmad hjemmefra. Generalforsamling Sørg for at komme i god tid, så du kan nå at handle i baren inden. Der foregår IKKE andet denne aften. Kr. 50,- Kl. 18:15 ca. 20:30 Kl. 18:30 Kr. 30,- Kl. 10:30 14:30 Kl. 19:00 OBS! Vi åbner kl. 18:30

12

13 Du kan være med til at bestemme, hvem der skal være årets mandlige og kvindelige medlem. Hvem synes du fortjener denne titel? Er der et medlem som du synes har været en speciel god ven? En som du synes er ekstra god til at hjælpe i klubben? Eller en anden, som gør noget særligt, som du synes fortjener at blive belønnet med denne flotte titel? Udfyld sedlen herunder og aflever den på klubbens kontor og så skal du huske at komme til vores generalforsamling, hvor vi offentliggøre hvem den heldige vinder bliver. Du må stemme på 2 én mand og én dame. Hvis du har lyst, må du rigtig gerne skrive hvorfor du synes at dem du har stemt på, fortjener at vinde. Man SKAL ikke, men man må meget gerne. Stemmerne er anonyme det betyder at der ikke er nogen som får af vide, hvem du har stemt på. Grunden til du skal skrive navn på, er kun for at vi kan holde øje med, at der ikke er nogen som stemmer mere end én gang. Alle medlemmer må nemlig kun stemme én gang. (Skriv dit navn) (Skriv navn på mandligt klubmedlem) Skriv evt. hvorfor her: (Skriv navn på kvindeligt klubmedlem) Skriv evt. hvorfor her:

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN!

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN! Syddjurs Friskole Ugebrev 7 19. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 21/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. 1 Rettet Tryk: Niels G.

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. 1 Rettet Tryk: Niels G. KLUBBLAD februar - august 2019 Krummeklubben Center for Socialpædagogik Vordingborg Tryk: Niels G. 16 1 Rettet 3-6-19 Billede fra tidligere arrangement 2 15 Praktisk information Den kreative Vi mødes på

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G.

KLUBBLAD. Krummeklubben. februar - august Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G. KLUBBLAD februar - august 2019 Krummeklubben Center for Socialpædagogik Vordingborg Tryk: Niels G. 16 1 Billede fra tidligere arrangement 2 15 Praktisk information Den kreative Vi mødes på VSV (Vordingborg

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Kære forældre Efterårsferien er veloverstået og bladene signalerer, at efteråret og de mørke tider er over os. Heldigvis er der godt gang i aktiviteterne i både Fritten

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

SFO-NYT FASTELAVN. HOLDER VI børn, lærere og pædagoger FREDAG D. 8. FEBRUAR FRA KL OPTOG, SANG, TØNDESLAGNING, KRONEKÅRING, BOLLER OG KAKAO.

SFO-NYT FASTELAVN. HOLDER VI børn, lærere og pædagoger FREDAG D. 8. FEBRUAR FRA KL OPTOG, SANG, TØNDESLAGNING, KRONEKÅRING, BOLLER OG KAKAO. 29. januar 2013 Kære børn og forældre FASTELAVN HOLDER VI børn, lærere og pædagoger FREDAG D. 8. FEBRUAR FRA KL. 10.30. OPTOG, SANG, TØNDESLAGNING, KRONEKÅRING, BOLLER OG KAKAO. OBS! På ForældreIntra har

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Arrild Privatskole. For øjeblikket arbejder vi på kontoret med at få ændret data mm, så disse er tilpasset vort nye navn Arrild Friskole og Børnehus.

Arrild Privatskole. For øjeblikket arbejder vi på kontoret med at få ændret data mm, så disse er tilpasset vort nye navn Arrild Friskole og Børnehus. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 05/2019 Arrild Friskole

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22.

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22. MÅNEDSBLAD FOR SEPTEMBER MÅNED Vigtig information Præstevænget og Remisen: Vi lukker af hver dag kl 17, så I kan nå tilbage Gå-hjem-runden. Efterårsferie: I uge 42 er der efterårsferie, der er åben i klubben

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018.

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018. Info til alle: I ønskes alle en rigtig dejlig juleferie, og et godt nytår. Klubbens åbningstider i ugen op til jul, er som følger: Fredag d. 22/12 åbner vi kl. 8:00 med morgenmad til de friske, og lukker

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere