Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse Samlet status. Hvad er dit køn? I hvilken aldersgruppe er du?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse Samlet status. Hvad er dit køn? I hvilken aldersgruppe er du?"

Transkript

1 Randers Musikskole Undervisningsmiljøundersøgelse 2016 Undersøgelsen er sendt ud til 396 aktive elever i alderen fra 10 år og op og som modtager undervisning inde på Randers Musikskole. 192 elever har besvaret, hvilket giver en svarprocenten på 48%. Samlet status Hvad er dit køn? I hvilken aldersgruppe er du? Hvilken form for undervisning modtager du?

2 Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg er glad for at gå på musikskolen Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Undervisningen lever op til mine forventninger Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg er glad for min lærer Benytter du musikskolens udbud af fællesarrangementer som f.eks. koncerter, caféer?

3 Hvad er årsagen til, at du sjældent eller aldrig benytter dig af fællesarrangementerne? Det er valgfrit om du vil svare. Glemmer det nogle gange er jeg ikke opmærksom på at de er der eller skal noget andet andre gange har det ikke min interesse jeg har som regel andre aftaler det falder tit sammen med andre arrangementer Jeg får det bare ikke lige gjort. Det er ellers nogle gode tilbud. Og smadder hyggeligt. Travlhed er nok svaret på spørgsmålet...mangler fællesskab i form af et band Ofte for en anden målgruppe Jeg tror bare ikke jeg har haft tiden til det :) Har kun gået der siden starten af august jeg har ikke tid. ikke lyst og tid Tiden, kan ikke nå det Arrangementerne er primært for børn og unge elever. Det er helt i orden og godt prioriteret fra musikskolens side. Mange af dem, er primært for børn og deres forældre Jeg er i gang med mit 8. år på musikskolen, og det er først i år, at jeg ikke selv spiller koncerter. De andre år har jeg været til mange, både café - og talentlinjekoncerter. I år kommer jeg til min lillesøsters koncerter. Det er derfor, jeg har skrevet sjældent:) Ser ofte opslaget for sent... Jeg har benyttet cafe en gang for at deltage det var for at prøve mig af Jeg enten ikke tid eller lyst manglende tid, var mere aktiv da mit barn var elev på musikskolen Ikke relevant program Manglende tid det er p.g.a. en travl pensionisttilværelse. Jeg har ikke tid og prioritere det ikke grundet tidsmangel Jeg har for lidt tid Social angst Jeg er ikke opmærksom på dem. manglende tid er sceneskræk Hvem det ikke Ikke tid Tid osv Jeg var ikke bevidst om muligheden Jeg er ny på Musikskolen. Datoen hvor jeg skal andet. Hvor tydeligt er det egentlig annonceret? Har ikke tid Jeg bor 55 km fra Randers. Benytter mig af det kulturelle vi har i nærmiljøet. Jeg kender ikke andre som deltager Jeg har nogen gange ikke tid også vil jeg hellere nogle større arrangementer Da jeg går på gymnasiet, har jeg ikke særlig meget tid. Jeg har tidligere udnyttet fællesarrangementerne. Men jeg har ikke tid mere til at deltage i dem, med arbejde og skole desværre. Manglende overskud af tid manglende tid der er ikke fællesarrangementer, hvor mit kor har været indbudt som deltager, - jeg synger i koret 4Tune. Har været med til fællesarrangement, idet min søn skulle spille til et Jeg har ikke altid tid til det Jeg har tænkt mig at begynde på at benytte mig af arrangementerne, ellers har jeg bare aldrig rigtigt taget tid af til det.

4 Det er meget sjældent, jeg bliver gjort opmærksom om, at de er der. Ofte er jeg ikke bevidst om, der er nogle fællesarrangementer. Jeg er til dem vis jeg kender dem der spiller Holder ikke rigtig øje med hvornår der er arrangementer Hører kun om de arrangementer, min datter skal optræde til. Jeg gider ikke. Har ikke lyst til at optræde. Har ikke tid/lyst Jeg synes ikke jeg får særlig meget af vide omkring fælles arrangementerne, og derfor er det svært at deltage. Jeg synes personligt ikke, at jeg bliver informeret ordenligt om disse arrangementer. Derfor ved jeg ikke altid, at de foregår. Fordi jeg er genert. Fordi jeg ikke har tid til det. Det er kedeligt. Jeg har vist ikke set, hvor det annonceres Det er fordi jeg ikke har lyst til at spille offentligt måske når jeg bliver bedre og ældre Bliver ikke inviteret Jeg har ikke tid Har ikke opsøgt info om arrangementerne Jeg kender ikke så meget til hvad der sket på musikskolen. Tidsmangel Der har ikke rigtig været nogen... Jeg har kun gået på musikskolen i 1 år. Ved ikke de findes Jeg har kun gået til klaver 1 år. Har ikke gået til klaver så længe. Har ikke fået infomation om arrangementer. Jeg kan ikke så tit... Jeg er lidt for lille endnu, men vil klart, når jeg ikke skal have mor til at køre mig Har ikke hørt om det Ikke interesseret At jeg lige er startet på Musikskolen. Altså jeg har ikke rigtig hørt om dem endnu Jeg er dog næsten lige startet, så jeg har ikke helt haft mulighed for at deltage i det endnu. Fordi jeg er ny, og ikke har fået besked på at der er arrangementer Tid og afstand Jeg vidste ikke at det fandtes. Der har mig bekendt ikke været nogen siden opstart i pr? Jeg er næsten lige begyndt og bor relativt langt væk. Har tænkt mig at deltage i fremtiden Jeg er lige begyndt at gå til musik skole. Jeg er ikke nået til at gå til koncerter Spiller du sammen med andre elever fra musikskolen?

5 Føler du dig mobbet af andre elever på musikskolen? Har du mobbet eller været med til at mobbe andre elever på musikskolen? Synes du generelt, at I taler pænt til hinanden på musikskolen? Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg er tryg ved min lærer

6 Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg ved hvad min lærer forventer af mig Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Min lærer motiverer mig fagligt Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Min lærer er faglig dygtig

7 Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Min lærer er god til at formidle viden og information Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Der er en positiv social kontakt mellem mig og min lærer Kommer din lærer for sent til undervisningen? Kommer din lærer uforberedt til undervisningen?

8 Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg har medindflydelse på undervisningens indhold Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Jeg er tilfreds med min indsats i undervisningen Hvor enig eller uenig er du i følgende udsagn? - Undervisningen er præget af energi og interesse Får du lektier nok for i musikskolen?

9 Får du udfordringer nok i undervisningen? Har du forslag til, hvordan du kan få flere udfordringer? Det er valgfrit om du vil svare. Spille sværer ting Har du mulighed for at øve hjemme? Hvad er årsagen til, at du sjældent eller aldrig har mulighed for at øve hjemme? Hvad er årsagen til, at du sjældent eller aldrig har mulighed for at øve hjemme? - Andet, angiv: jeg synger mangler hjælp fra de voksne Har ikke så meget tid Jeg har ikke fået mit instrument endnu. Manglende tid Jeg har ikke meget tid derhjemme, og når jeg har tid skal min familie sove Har ikke så meget tid Jeg har ikke nok fritid Synger i kor, så det er lidt svært at øve alene. Men optager nogle gange på min mobil, hvis jeg har svært ved at lære noget Meget lidt tid i hverdagen, når man har skole, venner og andrefritidsinteresser.

10 Hvilken undervisningsform synes du bedst om? Kommer du for sent til undervisningen? Kommer du uforberedt til undervisningen? Melder du afbud, hvis du er forhindret i at komme til undervisningen? Er du tilfreds med den daglige information fra musikskolen som f.eks. aflysninger og ændringer? Har du forslag til, hvad vi kan gøre, for at forbedre informationsniveauet? Det er valgfrit om du vil svare. At sørge for at sms'erne bliver modtaget fx ved aflysninger.

11 Bruger du musikskolens hjemmeside til at søge information? Hvad er årsagen til, at du sjældent eller aldrig bruger musikskolens hjemmeside? Det er valgfrit om du vil svare. Jeg får de nødvendige informationer af min korlederen eller andre i koret. jeg har ikke brug for det Det har jeg ikke oplevet var nødvendigt. Jeg får det meste information fra mine lærere. Andet finder jeg på hjemmesiden Fordi min mor gør det. Jeg var ikke klar over den eksisterede, og jeg kan ikke se hvad jeg skal bruge den til, eller hvad den kan hjælpe mig med......ved ikke meget om den Tæt kontakt til lærer og administration. Det er mine forældre som sidder og benytter hjemmesiden, og tjekker information ;) Har ikke haft behov for info endnu ikke behov Har ikke brug for det Det har ikke været nødvendigt Dårlig vaner Mine lærere giver mig den information, som jeg har brug for, og derudover har jeg gået på musikskolen i mange år Det ved jeg ikke... Kommer på Musikskolen en gang om ugen for at synge i kor. Jeg Føler ikke jeg har brug for at bruge hjemmesiden regelmæssigt min lærer giver mig de informationer der er nødvendige Fordi jeg ikke har haft brug for nogle informationer min lærer er godt til at informere og kontakte mig Jeg får info nok fra min underviser. Jeg har sjældent brug for det Jeg skriver bare til min lærer Jeg mangler ikke information. intet behov Får altid information fra underviseren. Pas Har ikke haft brug for det...? er der en? Jeg har egentlig ikke haft brug for den. Får nok information af min underviser Jeg får information andre steder Jeg får den information jeg har brug for hos mine lærer. jeg er sjældent på computeren og bruger ikke i-phone. Ikke relevant for mig pt Fordi jeg får info af min lærer Det er ikke nødvendigt Det ved jeg ikke. Ikke behov herfor. Jeg har ikke brug for at søge om mere info, jeg har gået på musikskolen siden jeg var 8, så jeg ved hvad der er nødvendigt for mig at vide. Jeg har god kontakt til lærerne, så derfor spørger jeg bare dem hvis jeg mangler information Det er ikke nødvendigt

12 Koret har deres egen hjemmeside og facebook gruppe som vi bruger Føler ikke behov Jeg går til kor-undervisning, og korleder er god til at informere og vi er i hele koret gode til at planlægge undervisning og aktiviteter. Bruger derfor ikke hjemmesiden Jeg vidste ikke musikskolen havde en hjemmeside jeg ved ikke hvad jeg skulle bruge den til :)) Jeg får den information, jeg har brug for direkte fra lærerne. Jeg har aldrig rigtigt skænket tanken om, det ville være nødvendigt. Jeg savner ikke information Har ikke haft behovet. Teknikforskrækkelse Synes ikke jeg har haft brug for det Vi har ingen behov Jeg har ikke rigtig brug for den.. Jeg bliver oftest informeret via mail eller SMS. Min mor gør det. Jeg får de informationer jeg har brug via underviseren Det ved jeg ikke. Jeg har ikke rigtig brug for det. Det ved jeg ikke Jeg har ikke behov Jeg hsr ikke noget at bruge det til. Jeg har ikke brug for den Jeg har ikke brug for det Intet behov har ikke behov. vi får info via holdets mail tråd eller facebook Jeg har ikke brug for det Fåe SMS med afbud og mail om arrangementer. kender ikke Får alt jeg skal vide over mail Synes den er dum Har endnu ikke haft behov for det. Har endnu ikke haft behov for det. Jeg har ikke så meget brug for det, for jeg ved hvad jeg skal, hvor og hvornår og med hvem. Da jeg startede søgte min mor al information på hjemmesiden samt fra Musikskolens brochure. Så hjemmesidens indhold og oplysninger er uundværlige. Har ikke haft brug for det Ikke nødvendigt Har ikke haft brug for det. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge hjemmesiden til at finde ud af? Jeg ved ikke hvad jeg skal søge efter Den er ikke særlig personlig, den har ikke sin egen identitet, den er meget kommunal. Jeg anvender den direkte mail til lærer Der kommer god og relevant information fra musiklæreren :-) Har kun sjældent haft brug for den og har ved de lejligheder fundet, hvad jeg søgte Jeg har ikke brug for mere intonation Bruger du musikskolens intranet Speedadmin til at søge information?

13 Hvad er årsagen til, at du sjældent eller aldrig bruger musikskolens intranet Speedadmin? Det er valgfrit om du vil svare. ved ikke hvad det er Kender ikke til det Forstår mig dårligt på computer Jeg ved ikke hvad det er. ved ikke om det Tæt kontakt til lærer og administration. Som sagt før, er det mine forældre der står for det:) Ikke haft brug for at søge info ikke behov kender den ikke Nej Det har ikke været nødvenfigt Ikke behov. Jeg ved ikke, hvad det er Jeg har den information, som jeg skal bruge Helt ærligt, jeg vidste ikke, at der var et intranet...:) Bruger det kun ved tilmelding. Har ikke kendt den har ikke behov for det Vidste ikke at det fandtes. Kan elever bruge det?? Synger i kor. Har egen hjemmeside. Skriver bare til min lærer Var ikke klar over at vi havde en. Ved ikke hvad den kan bruges til. Kender det ikke lige umiddelbart? intet behov Vi bruger det ikke Ikke behov. Hvem ikke hvad de t er Ved ikke?! Jeg vidste ikke det var der, eller hvad man bruger det til. Aner ikke hvor eller hvordan. Jeres internet virker rodet og ret sølle. Især ved tilmeldingerne. Irriterende!!! Vidste ikke det var der Ved ikke hvad jeg skal bruge den til. Kender det ikke Jeg får det info jeg skal bruge fra min lærer samme som før Anede ikke, at det eksisterende Hvad skal jeg bruge det til? Har aldrig hørt om det Det ved jeg ikke det er ikke nødvendigt Jeg ved ikke, hvad det er. Det ved jeg ikke Se forrige svar. Det er ikke nødvendigt Aner ikke hvad det er ikke behov Kan selv holde styr på det jeg vidste ikke at der var noget som hed det :)) Er ikke sikker på hvad det er, dermed har jeg højst sandsynligt aldrig brugt den :) Har aldrig rigtigt overvejet at gøre det. Vidste ikke det fandtes Jeg har ikke hørt om den. Teknikforskrækkelse. Og hvor lagde jeg nu koden...? Kender ikke til det Synes ikke jeg har haft brug for det

14 kun for at se nye anmeldinger og tiderne Har ikke haft behov for det. Har kun brug for det ifm. tilmelding til nyt skoleår Kendte ikke til det Ved ikke hvad det er Ved ikke hvad det er. Jeg er ikke medlem af Intranet Speedadmin. Min mor gør det. Kender ikke til det Jeg ved ikke hvad det er. Det ved jeg ikke Jeg ved ikke hvad det er Ved slet ikke hvad det er Har mit eget Intet behov vidste ikke det fandtes- tror ikke jeg har adgang Kender det ikke. Jeg har ikke brug for det Har ikke været på det. kender ikke Ved ikke hvad det er? Kender det ikke. kender det ikke. Jeg vidste ikke at det fandtes Jeg kender det ikke og ved sket ikke hvad det er Ved ikke hvad det er Ikke nødvendigt Er ikke klar over hvad det er. Jeg ved ikke hvad det er vidste ikke den fandtes Jeg ved ikke hvad man skal m det? Jeg har ikke brug for mere intonation Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Pladsforholdene i musiklokalet

15 Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Musikudstyret i musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Udsmykningen af musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Stolene i musiklokalet

16 Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Udefrakommende støj i musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Lysforholdende i musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Temperaturen i musiklokalet

17 Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Oprydningen i musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Rengøringen af musiklokalet Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Toiletforholdene på musikskolen

18 Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Fællesarealerne på musikskolen Hvor tilfreds eller utilfreds er du i følgende udsagn? - Den generelle rengøring på musikskolen Her har du mulighed for at uddybe, hvis der er noget vi kan gøre bedre omkring lokaleforhold, toiletforhold eller forhold på musikskolen generelt. Det er valgfrit om du vil svare. Stole og borde Bedre publikumsstole at sidde på til koncerter. Udsmykningen er præget af,ofte gamle, plakater. Samarbejde med kunstakademiet om skiftende udstillinger kunne være en idé. Bedre rengøring og info for voksne Nodestativer er meget ustabile og ødelagte. Jeg synes fællesarealer ser frygtelige ud, gamle grimme møbler der står rodet rundt omkring. få lidt færre møbler der passer lidt bedre sammen. de behøver ikke være nye, men saml samme træsorter i hvert rum. mal evt. de gamle lidt beskidte reoler Det ville være dejligt med mere lys fra lamperne S der er støj fra vejen jeg spiller bas Forstærkere uden smølfer i be om! Ved dog ikke helt, om det var det i fiskede efter. Ellers: Top dollar! Man ønsker vel altid det perfekte, men det er næsten altid umuligt Hyggeligere områder, hvor man kan sidde og vente inden man skal til musik. Jeg sidder tit og venter i en halv time, da jeg kommer med bus, og der er ikke så hyggeligt ved bordene. Ellers er der ikke noget at ændre, lokalerne er rigtig gode og behagelige! Der er ofte meget varmt i lokalet (koncertsalen) når vi er mennesker samlet. Og lukker vi en dør eller vindue op, er der altid nogen, der får træk. Det er svært at temperere... Vi(4tune) mangler et ordenligt klaver, når vi er ude til koncerter. Vi repræsenterer ikke musikskolen særlig godt med det er er. gangmiljøet kan gøres mere indbydende. toiletterne ikke særlig spændende Stolene er lidt træls. Ellers er det helt fint

19 Jeg vil gerne spille noget mere jeg kender alt for meget der ikke svinger og man kan blive glad af Ventelokaket trænger til nye møbler. Føler du dig stresset pga. lektier, arbejde eller fritidsaktiviteter? Hvor mange fritidsaktiviteter har du ud over musikskolen? Hvis du skulle vælge en fritidsaktivitet fra, ville det så blive musikken? Har du et fysisk handicap? Hvad synes du om antallet af handicaptoiletter? Hvad synes du om adgangsforholdene til handicaptoiletterne?

20 Hvad synes du om adgangsforholdene til skolens undervisningslokaler? Hvad synes du om adgangsforholdene til skolens fællesarealer?

Brøndby musikskole Undervisningsmiljøvurdering oktober 2013

Brøndby musikskole Undervisningsmiljøvurdering oktober 2013 Brøndby musikskole Undervisningsmiljøvurdering oktober 2013 Generel hed 1. Er du glad for at gå på Musikskolen? 1 - Ikke glad 0 0% 3 2 4% 4 24 49% 5 - glad 22 45% Ikke glad glad 2. Er du glad for din lærer?

Læs mere

Afd. 3 uvm-undersøgelse

Afd. 3 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder vl-13 december 2013 Frekvensanalyse (21 besvarelser svarende til 84 %)

Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder vl-13 december 2013 Frekvensanalyse (21 besvarelser svarende til 84 %) Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder vl-13 december 2013 Frekvensanalyse (21 besvarelser svarende til 84 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 23,00 24,00 23,00 24,00

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse Undervisningsmiljøundersøgelse - 7.-10 klasse Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 8C, 8D, 8E, 8F, 9A, 9B, 9C, 9D, 9E, 10A, 10B, 9C, 9D, 9E, 10A, 10B Undersøgelsesperiode: 22-03-2017 til

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Emne Spørgsmål Svarmulighed Antal besvarelser Antal respondenter Baggrundsspørgsmål Er du: Dreng 24 80 30 Pige 56 80 70 Generel tilfredshed

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE

Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE Undervisningsmiljøundersøgelse - 4. KLASSE 57 ELEVER 1 Er du glad for din skole? Ja meget 40 For det meste 16 Ikke så tit 1 Slet ikke 0 2 Er du glad for dine lærere? Alle sammen 41 De fleste 16 En eller

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget.

Undervisningsmiljøvurdering klasse. 55% har deltaget. Undervisningsmiljøvurdering 2016 0-3 klasse. 55% har deltaget. 1. Jeg er en: Dreng 19 svar 44% Pige 24 svar 56% 2. Er du glad for din skole? Ja, meget 27 svar 63% Ja, lidt 16 svar 37% Nej 0 svar 0% 3.

Læs mere

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse

Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse Spørgeskema Undervisningsmiljø 4. 9. klasse 25. august 2005 Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse både spørgsmål og svarmuligheder godt igennem.

Læs mere

Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder alle 2012 Frekvensanalyse (44 besvarelser svarende til 77,2 %)

Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder alle 2012 Frekvensanalyse (44 besvarelser svarende til 77,2 %) Resultat elevtrivsel Virksomhedsleder alle 2012 Frekvensanalyse (44 besvarelser svarende til 77,2 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 26 23 24 24 27 23 24 24 23 21

Læs mere

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG

Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse Varde Handelsskole og Handelsgymnasium HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Varde Handelsskole og Handelsgymnasium - HG Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Varde

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

Undervisningsmiljø - friskolen

Undervisningsmiljø - friskolen Undervisningsmiljø - friskolen Elevevaluering på VHFE 06/07 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse Generel tilfredshed Er du glad for at gå på Vinde Helsinge Friskole?

Læs mere

Vejen Handelsskole HG

Vejen Handelsskole HG Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse Vejen Handelsskole HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Vejen Handelsskole - HG Elevtrivselsundersøgelse - Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten har

Læs mere

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 08 april klasse Gitte Heidi Urfeldt klasse. Indhold

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 08 april klasse Gitte Heidi Urfeldt klasse. Indhold 4.-9. klasse Indhold 1 Information Besvarelser medtaget i denne rapport Filtrer på køn Drenge Piger Er medtaget i dette diagram X X 2 Fagligt læringsmiljø 26: Hvor mange timer om ugen bruger du på at lave

Læs mere

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen?

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Mit barn er Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde dig ud? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde

Læs mere

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole.

DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. DCUM 2013/2014: Undervisningsmiljøundersøgelse på Horne Efterskole. Besvarelser: I alt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Spørgsmål 1 - Hvilken klasse går du i? 9. 51 40% 10. 78 60% 129 Spørgsmål 2 - Hvilket køn er du?

Læs mere

Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse

Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse Elevevaluering på VHFE maj 2012 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse OBS: resultat fra 2012 fremhævet- det andet er resultat fra 2010 Generel tilfredshed Er du

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %)

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20 20 22 19 20 25 20

Læs mere

Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt)

Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt) Elevevaluering på VHFE april 2016 Undervisningsmiljøundersøgelse Procentvise fordeling for elever fra 4.-9-klasse (108 elever blev spurgt) OBS: resultat fra 2016 fremhævet- de 2 andre er resultater fra

Læs mere

Sønderborg Handelsgymnasium Business College Syd. Samlet rapport

Sønderborg Handelsgymnasium Business College Syd. Samlet rapport Elevtrivselstrivselsundersøgelse Sønderborg Handelsgymnasium Business College Syd Samlet rapport Der har deltaget i alt elever ud af mulige. Det giver en fin samlet svarprocent på 8,. Samlet har undersøgelsen

Læs mere

Benchmarkingrapport. EUC Nord HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport. EUC Nord HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport EUC Nord HG Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Benchmarkingrapporten har til formål at gøre det relativt enkelt at se de forskellige klasser målt i forhold

Læs mere

Rapport SAMMENLIGNING Genereret 7. februar 2018

Rapport SAMMENLIGNING Genereret 7. februar 2018 Rapport SAMMENLIGNING Genereret 7. februar 2018 Årstal: 2017/2018 Område: GRUNDSKOLE Rapportniveau: Institution - Kommune Skolesundhed.dk Rapport udarbejdet for Odense Kommune Genereret d. 07-02-2018 Valg

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Marie Kruses Skole Gymnasium

Marie Kruses Skole Gymnasium Marie Kruses Skole Gymnasium Elevtrivselsundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Marie Kruses Skole, Gymnasium - Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Marie Kruses Skole, Gymnasium Ud af af gymnasiets

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb 2011 Elevtrivselsundersøgelse EUD Grundforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet Inden du besvarer et spørgsmål bedes du læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem. Det er vigtigt, at

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen november 2010

Elevtrivselsundersøgelsen november 2010 Elevtrivselsundersøgelsen november Frederikshavn Handelsskole - EUD Elevtrivselsundersøgelse Spørgsmål : Er du kvinde eller mand? Base Kvinde, Mand, Spørgsmål : Hvor gammel er du? Base Skriv din alder:,

Læs mere

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse?

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse? RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er du glad for

Læs mere

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018 RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Fredensborg Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

Resultat elevtrivsel Agrarøkonom Agrar-15 juni 2015 Frekvensanalyse (17 besvarelser svarende til 85 %)

Resultat elevtrivsel Agrarøkonom Agrar-15 juni 2015 Frekvensanalyse (17 besvarelser svarende til 85 %) Resultat elevtrivsel Agrarøkonom Agrar-15 juni 2015 Frekvensanalyse (17 besvarelser svarende til 85 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter 2. Alder

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Nivå Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Frisholm Skole Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

Benchmarkingrapport. Campus Vejle HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport. Campus Vejle HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport Campus Vejle HG Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Campus Vejle, HG Elevtrivselsundersøgelse Benchmarkingrapport Læsevejledning Benchmarkingrapporten har til formål at

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Endrupskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Ullerødskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse 2014

Elevtrivselsundersøgelse 2014 Elevtrivselsundersøgelse Svendborg Gymnasium og HF HF Datarapportering Svendborg Gymnasium og HF HF Elevtrivselsundersøgelse Undersøgelsen på Svendborg Gymnasium og HF, HF Der har deltaget i alt 9 hf elever

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Erhvervsgymnasiet Grindsted HG

Erhvervsgymnasiet Grindsted HG Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelser 2010-2011 Erhvervsgymnasiet Grindsted HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Erhvervsgymnasiet Grindsted, HG Elevtrivselsundersøgelser 2010-2011 Denne

Læs mere

Benchmarkingrapport. Campus Vejle HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport. Campus Vejle HG. Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport Campus Vejle HG Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Campus Vejle - HG Elevtrivselsundersøgelse Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten har til formål

Læs mere

Sammenligningsniveau 1: Odense - Klassetrin (4,5,6) - Antal besvarelser: 3390

Sammenligningsniveau 1: Odense - Klassetrin (4,5,6) - Antal besvarelser: 3390 RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2016/2017 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Mellemtrin UNDERSØGELSE Mellemtrinnet 2017 GRUNDLAG Åløkkeskolen - Klassetrin (4,5,6) RESPONDENT Børn/unge ANTAL BESVARELSER 115 Sammenligningsniveau

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen

RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen RAPPORT Fuld rapport SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Mellemtrin UNDERSØGELSE Mellemskolen GRUNDLAG Tingløkkeskolen - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL BESVARELSER 33 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 8.A, 8.B, 9.A, 9.B, 9.C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Umv Basis spørgeskema til 4. 6. klasse

Umv Basis spørgeskema til 4. 6. klasse Trivsel 1 Er du glad for at gå i skole? Ja, altid Klassen og fællesskabet 2 Er du glad for din klasse? Ja, altid 3 Behandler I hinanden godt i klassen? Ja, altid 4 Har du nogen venner i klassen? Ja, mange

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelse Elevtrivselsundersøgelse til Ressourceregnskab Masterspørgeskema 20 Dette er udgaven med det komplette spørgeskema til EUD. Der vil blive lavet to identiske versioner af spørgeskemaet, et hvor betegnelsen

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Reduceret hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du

Læs mere

Besvarelse af Spørgeskema

Besvarelse af Spørgeskema Besvarelse af Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Brøruphus Efterskole 0/5 . Er du pige eller dreng? Pige: 8 ( 55, %) Dreng: 66 (,6 %) I alt har 8 elever besvaret dette spørgeskema. Hvor gammel er

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse 2014

Elevtrivselsundersøgelse 2014 Elevtrivselsundersøgelse 204 Svendborg Gymnasium og HF STX Datarapportering Svendborg Gymnasium og HF STX Elevtrivselsundersøgelse 204 Undersøgelsen på Svendborg Gymnasium og HF, STX Der har deltaget i

Læs mere

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 I klassen: 1. Hvilken af nedenstående påstande passer bedst til dig? (93 a. Jeg er en af de dygtigste i klassen. 16 % b. Enkelte

Læs mere

RAPPORT Undervisningsmiljøvurdering SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen

RAPPORT Undervisningsmiljøvurdering SKOLEÅR 2015/2016. OMRÅDE Grundskole. MÅLGRUPPE Mellemtrin. UNDERSØGELSE Mellemskolen RAPPORT Undervisningsmiljøvurdering SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Grundskole MÅLGRUPPE Mellemtrin UNDERSØGELSE Mellemskolen GRUNDLAG Henriette Hørlucks Skole - Klassetrin ( Alle ) RESPONDENT Børn/unge ANTAL

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

Side 1 af 12 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 30 / 45% 33 / 50% 3 / 5% 0 / 0% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad

Læs mere

Vejen Handelsskole HG

Vejen Handelsskole HG Benchmarkingrapport Vejen Handelsskole HG Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Vejen Handelsskole HG Elevtrivselsundersøgelse - Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten har

Læs mere

Afd. 2 UVM-undersøgelse

Afd. 2 UVM-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin

Undervisningsmiljøundersøgelse for klassetrin Undervisningsmiljøundersøgelse for 3. 6. klassetrin Vadehavsskolen maj 2010. 1. Simple tabeller Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du læse både

Læs mere

Benchmarkingrapport. Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG. Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport. Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG. Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning EUC Nord - HG Elevtrivselsundersøgelse - Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten har til formål at gøre

Læs mere

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål?

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål? Undervisningsmiljøet på Thisted Gymnasium og hf. Inden du besvarer et spørgsmål, bedes du læse både spørgsmålet og svarmulighederne igennem. Hvis der ikke er andet anført, bedes du sætte èt kryds (bogstavet

Læs mere

Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever.

Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever. Grundforløbets slutundersøgelse for 40 ugers elever. Side 1 12 er centralt stillet spørgsmål, hvis svar bliver sammenlignet med svar fra 26 andre tekniske skoler. Side 13 50 er Hotel- og Restaurantskolens

Læs mere

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5%

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet 23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2010 Hold: 5. klasse 2010, 6. klasse 2010 Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %)

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 33 28 19 19 28 17 23 23 34

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelse Elevtrivselsundersøgelse til Ressourceregnskab Masterspørgeskema 20 EUD Grundforløb I dette skema benyttes betegnelsen lærer, men den enkelte uddannelsesinstitution kan selv bestemme, hvorvidt man ønsker

Læs mere

Campus Vejle HHX 3. årgang

Campus Vejle HHX 3. årgang Benchmarkingrapport Campus Vejle HHX. årgang Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Campus Vejle, HHX. årgang Elevtrivselsundersøgelse Benchmarkingrapport Læsevejledning Benchmarkingrapporten

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 5a+b, 6a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid 11 / 13.25% Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Friskolen M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 2 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Rybners Gymnasium STX

Rybners Gymnasium STX Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 205 Rybners Gymnasium STX Udarbejdet af ASPEKT R&D Rybners Gymnasium - STX Elevtrivselsundersøgelse 205 Undersøgelsen på Rybners Gymnasium, STX Der har deltaget

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Ikke viste hold: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' på Østervangskolen 2009 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b, 7a, 7b, 8a, 8b, 8c, 9a M, K 9b Resultater i antal og procent Generel

Læs mere

Rybners Gymnasium HHX

Rybners Gymnasium HHX Datarapportering Elevtrivselsundersøgelse 205 Rybners Gymnasium HHX Udarbejdet af ASPEKT R&D Rybners Gymnasium - HHX Elevtrivselsundersøgelse 205 Undersøgelsen på Rybners Gymnasium, HHX Der har deltaget

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin (4. - 8. årgang)' 2009 4Å, 5Å, 6Å, 7Å, 8Å M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole?

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007 1 Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i 4.-9. klasse Oktober 2007 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad

Læs mere

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %)

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelse Elevtrivselsundersøgelse til Ressourceregnskab Masterspørgeskema 20 EUD Hovedforløb reduceret udgave Dette er udgaven med det reducerede spørgeskema til EUD Hovedforløb. ASPEKT R&D A/S 25-08-20 Obligatorisk

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016.

Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Bagsværd, januar 2017 Trivselsmåling og Undervisningsmiljøvurdering på Bagsværd Skole 2016. Vi har gennemført den nationale trivselsmåling på Bagsværd Skole i efteråret 2016. Trivselsmålingen består af

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undersøgelse af undervisningsmiljø FLE 08/09 Hold: 8. kl, 9.a, 9.b, 10.a, 10.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Rammer 2 Synes du, at følgende forhold i klassen er i orden eller ikke

Læs mere

Campus Vejle HHX 2. årgang

Campus Vejle HHX 2. årgang Benchmarkingrapport Campus Vejle. årgang Elevtrivselsundersøgelse Udarbejdet af ASPEKT R&D Campus Vejle,. årgang Elevtrivselsundersøgelse Benchmarkingrapport Læsevejledning Benchmarkingrapporten har til

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

Vejen Business College HG

Vejen Business College HG Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse 214 Vejen Business College HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning Vejen Business College - HG Elevtrivselsundersøgelse 214 - Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4%

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Distribution: Ny 9-10 klasse

Distribution: Ny 9-10 klasse Distribution: Ny 9-10 klasse Wednesday, January 26, 2011 Page 1 of 61 Operre af Michaelskolen Oprettet d. 1/26/2011 Workcyclus Page 2 of 61 GENEREL TILFREDSHED 1.1 Ja, helt sikkert Ja, til en vis grad

Læs mere

Er du Svale? 28 33% Ravn? 42 50% Falk? 14 17%

Er du Svale? 28 33% Ravn? 42 50% Falk? 14 17% 84 svar Oversigt Se komplette svar Er du Svale? 28 33% Ravn? 42 50% Falk? 14 17% Hvad hedder du? Svaler Mange af spørgsmålene skal besvares med en prik på en skala fra 1-3. F.eks. i det allerførste spørgsmål

Læs mere

HANDELSGYMNASIER HHX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2016

HANDELSGYMNASIER HHX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 TRADIUM HANDELSGYMNASIER HHX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 BENCHMARKINGRAPPORT ASPEKT R&D A/S Læsevejledning Benchmarkingrapporten har til formål at gøre det relativt enkelt at se de forskellige afdelinger

Læs mere

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse

Umv Basis spørgeskema til 7. 10. klasse Trivsel 1 Er du glad for at gå i skole? Klassen og andre fællesskaber 2 Er du glad for din klasse? 3 Behandler I hinanden godt i klassen? 4 Har du nogen venner i skolen? Ja, mange Ja, en del Ja, et par

Læs mere

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\...

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\... Page 1 of 11 Generel tilfredshed glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 65 / 28% 149 / 64% 16 / 7% 3 / 1% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad for dine lærere? 59

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2% Dato4.december207 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere