Bornholm. Scanbird ApS Fugle, blomster & natur maj med Dagbladet Information

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bornholm. Scanbird ApS Fugle, blomster & natur maj med Dagbladet Information"

Transkript

1 Bornholm Fugle, blomster & natur maj 2017 med Dagbladet Information Scanbird ApS

2 Bornholm er ikke bare kendt for at være solskinsøen. Den smukke ø har en helt enestående natur kombineret med spændende kultur. På fire dage i Kristi Himmelfartsferien når vi hele øen rundt, og vi kigger især efter fugle, men også sommerfugle, orkidéer samt kulturelle indslag. Perioden sidst i maj er en helt fantastisk tid, da naturen har iklædt sig sommertøjet, og fuglene synger på livet løs. Selv arterne, der har taget turen hele vejen fra deres vinterkvarter, er ankommet, heriblandt skovsanger, rødstjert, tornsanger, gråog broget fluesnapper samt karmindompap. Ud over fuglene vil vi også se på orkidéer og andre blomster samt sommerfugle. Vi besøger også nogle af øens berømte kulturseværdigheder som Hammershus og Østerlars Rundkirke. Som om al dette ikke var nok, sejler vi ud til Christiansø og oplever de unikke øer.

3 Turen er planlagt således, at vi kommer hele øen rundt samt en tur til Christiansø. Dagsprogrammerne kan dog ændre sig, hvis der pludselig ses noget meget spændende en dag, eller hvis vejret ikke er til den planlagte lokalitet. Vi fortsætter til Raghammer Skydeterræn, som er kendt for en meget mangfoldig fauna. Vi håber at se nogle fine fugle såsom bynkefugl og stenpikker. Vi kan også være heldige at se blåvinget ørkengræshoppe, som kun findes på denne lokalitet i hele Danmark. Vi bruger et par timer her og spiser vores medbragte madpakker med udsigt over Østersøen og det åbne, flotte landskab. Dag 1 Vi ankommer til Bornholm ved 10-tiden og fortsætter til Østerlars rundkirke, som er øens største og mest berømte rundkirke. Vi skal bl.a. se kirkens udsmykning af middelalderlige kalkmalerier. Herefter går turen til Nexø Sydstrand og Salthammer Odde ved Snogebæk, som i sær er kendt for rastende vadefugle og ænder. Der vil også være mulighed for masser af småfugle, da begge lokaliteter byder på både træer og krat. Derudover er der ofte karmindompap ved Nexø Sydstrand, og tidspunktet er helt perfekt til denne art. Hvis der er mere tid går vi en tur på Dueodde i verdens fineste sand. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vort hotel nær Balka, hvor vi skal bo på hele turen.

4 ler ved indsejlingen, da de ynder at dase på et lille klippeskær ved navn Tat. De to beboede øer, Christiansø og Frederiksø, er charmerende ud over det sædvanlige med små snævre brostensgader og hyggelige huse samt de to fæstningsværker, Store Tårn og Lille Tårn, som begge er opført i granit. Det tager ikke lang tid at gå øerne rundt, men vi skal nok få tiden til at gå, inden færgen sejler tilbage kl. 16. Dag 2 Efter vi har indtaget morgenmaden, sætter vi kursen mod Gudhjem. Denne fredag skal vi nemlig besøge Ertholmene, eller i folkemunde: Christiansø, som er den største af de tre øer, der tilsammen kaldes Ertholmene. Færgen sejler kl. 10. Inden vi tager afsted, går vi en lille tur i Gudhjem, hvor der både er Holkadalen, Bokul og Gråmyr af spændende små lokaliteter. Her vil vi formodentlig både nå at se orkidéer såsom majgøgeurt og plettet gøgeurt samt fluesnappere og andre småfugle. På sejlturen over ser vi efter alke og lomvier, som er den nordligehalvkugles svar på pingviner! Begge arter er talrige, da arterne har deres største kolonier i Danmark på den lille ø Græsholmen. Udover nogle få ynglepar på Bornholm, er Græsholmen også det eneste sted, at disse arter yngler. Endvidere vil vi se gråsæ- Christiansø og Frederiksø fungerer som magnet for småfugle, da de tager sig et hvil her inden rejsen videre nordpå. Derfor har vi rigtig gode muligheder for at se masser af småfugle rigtig tæt på. Øen er blandt andet kendt for de mange sjældne arter, som er set i gennem tiderne. Vi vil naturligvis også kigge efter ynglende ederfugle og stormmåger, som har reder overalt på øerne. Dog er det allerede så sent på ynglesæsonen, at mange af dem har udruget deres unger, men der skal nok stadig være nogle i gang.

5 Ertholmene er uden tvivl en oplevelse alle burde være forundt. Kl. 17 er vi tilbage i Gudhjem, og måske er det tid til en lille forfriskning i form af de kendte Gudhjemvaffelis, inden vi tager tilbage til hotellet. Dag 3 Denne dag drager vi nordpå efter morgenmaden. Vi skal nemlig op at se Hammerknuden samt Hammershus. Vi starter med at bruge et par timer på at gå rundt om Hammerknuden. Det kystnære klippelandskab er meget smukt, og vi kan på turen rundt både se ud over havet samt ind i landskabet. Der vil være god mulighed for masser af småfugle, og over havet kan vi se både ænder, skalleslugere og alkefugle. Måske er vi endda heldige at se fugle på direkte træk ud over Bornholms nordligste punkt og videre mod deres ynglepladser i Sverige. Hammerknuden huser også flere arter orkidéer, og vi skal prøve den i Danmark sjældne hylde-gøgeurt, hvor blomsterne kan være både røde og gule. Ægbladet fliglæbe, tyndakset gøgeurt og salepgøgeurt er andre orkidéer, som vi håber at se i området. På turen rundt ser vi også resterne af det lille kapel, Salomons Kapel, som er opført i middelalderen samt de berømte klippeformationer kamelhovederne (se forsiden) og løvehovedet.

6 Orkidéer: Vi vil på turen have mulighed for flere orkidé-arter. Her på billederne ses hylde-gøgeurt, salep-gøgeurt og tyndakset gøgeurt. Men vi har også mulighed for maj-gøgeurt, plettet gøgeurt og ægbladet fliglæbe m.fl.

7 Vi fortsætter til Hammershus, hvor vi også bruger et par timer og indtager vores frokost et passende sted. Den smukke ruin, som er Nordeuropas største borgruin, tårner sig op i landskabet, der rummer mange forskellige fugle og en spændende flora. Når vi er færdige med at nyde naturen ved Hammershus, ser vi, hvad klokken er blevet. Hvis vi er i god tid, går vi også en lille tur ved højlyngsområdet, Slotslyngen, nær Hammeren. Her vil der være mulighed for at se bl.a. vandrefalk. Hvis vi er pressede på tid, tager vi enten en tur op til Hammerfyret eller en tur ned til Hammerhavn eller Hammersøen, hvor vi også kan være heldige at se vandrefalk og den sjældne baltiske sildemåge. På vej mod syd laver vi et stop ved Udkæret nær Vestermarie. Her kan være både vadefugle og ænder samt masser af småfugle. Vi går en tur op igennem skoven, hvor vi har en rigtig flot udsigt ud over Vallensgårdsmosen. På turen op igennem skoven er der gode chancer for at høre skovsanger.

8 Dag 4 Efter morgenmad og udcheckning fra hotellet kører vi til Almindingen, Danmarks tredjestørste skov. Vi starter med at gå en tur langs skoven ned til Ekkodalen. En prægtig tur, der både byder på skov, klipper, græssede arealer og en rislende å. Her lytter vi til fuglene, som sikkert synger i munden på hinanden, ser efter de vanvittigt flotte blåvingede kobbervandnymfer, og hvad der ellers dukker op. Herefter kører vi til Bastemosen, hvor der blandt andet er rørsanger, rørhøg og måske lærkefalk og rørdrum. Vi går en tur rundt om mosen, hvor vi også har mulighed for at se nogle spændende guldsmede og sommerfugle. Herefter tager vi videre mod Ølene, hvor vi kan være heldige at se rødrygget tornskade, trane og havørn. På vejen fra Bastemosen til Ølene kører vi ind igennem skoven og ser, om vi kan spotte nogle af de bornholmske bisoner. Om eftermiddagen skal vi med færgen hjemad godt mættet med oplevelser.

9 Turens pris Pris for abonnenter af Information kr. - andre betaler kr. Tillæg for enkeltværelse tillæg 900 kr. I priser er inkluderet: Al transport fra København (egen bus plus færge) Sejltur til Christiansø 3 overnatninger på Strandhotel Balka Søbad 3 x morgenmadsbuffet på hotellet 3 x 2 retters aftensmad på hotellet 3 madpakker Indgang til Hammershus og Østerlars kirke Scanbird naturguider Tilmelding Udfyld tilmeldingsskemaet, som du finder under turbeskrivelsen på herefter får du tilsendt en faktura. Afbestilling Afbestilling skal ske skriftligt (mail) til Scanbird. Op til 60 dage før turen beregner Scanbird sig et gebyr på kr. pr. person dage før turen beregner Scanbird sig et gebyr svarende til 50% af turens pris. Ved afbestilling mindre end 30 dage før afrejsen beregner Scanbird sig et gebyr svarende til turens pris. Forsikring En afbestillingsforsikring kan tegnes, hvis dette ønskes. Kontakt f.eks. eget forsikringsselskab, Gouda eller Europæiske. Hotel Vi skal bo på Strandhotel Balka Søbad ( Rejseledere er Vicky Knudsen og Chr. Ebbe Mortensen. Du kan læse om dem på vores hjemmeside ved at trykke her

10 Frokosten Vi søger selv for frokost den første dag (tag madpakke med hjemmefra). De næste tre dage får vi en madpakke med fra hotellet. Hvad skal jeg have med: Vi må regne med, at det kan være køligt i morgentimerne, derfor - husk lidt varmt tøj, solidt fodtøj, og har du en kikkert, er den god at have med. Ligeledes vækkeur, og hvad du ellers mener at have brug for på en weekendtur. Mødested og -tid: Vi mødes på Sjælør Station torsdag d. 25. maj kl , opsamling i Københavns lufthavn kl efter aftale. Hjemkomst: Forventet hjemkomst til samme sted søndag den 29. maj ca. kl Klima: Bornholm er kendt som solskinsøen Men - dette betyder ikke, at der ikke kan komme en regnbyge, og Østersøen kan være kold sidst i maj. Dette skulle være alle de praktiske oplysninger, du burde have behov for. Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os. Teknisk arrangør: Scanbird ApS Strandegårdsvej 10, 2650 Hvidovre Telefon: Mail: Scanbird@scanbird.com Hjemmeside:

Øland - 4 dage ( maj 2017)

Øland - 4 dage ( maj 2017) Øland - 4 dage (25. 28. maj 2017) med Stig Jensen Ølands flotte og varierede natur findes ikke magen til i Norden. Her findes løvskove, moser, overdrev, sten- og sandstande. Øens sydlige tredjedel er dækket

Læs mere

Øland - 4 dage (29. maj 1. juni 2014)

Øland - 4 dage (29. maj 1. juni 2014) Øland - 4 dage (29. maj 1. juni 2014) med John Speich & Stig Jensen Ølands flotte og varierede natur findes ikke magen til i Norden. Her findes løvskove, moser, overdrev, sten- og sandstande. Øens sydlige

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 15.05.2020 4.195,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Gode udflugter med lokal guide Hotel Abildgaard god mad og flot

Læs mere

GOTLAND juni 2019

GOTLAND juni 2019 6. 11.j uni2019 Med Pol i t i ken Pl us GOTLAND 6.-11- juni 2019 Fugle, Orkidéer, Natur og Kultur Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen kan tilbyde denne rejse til Østersøens perle

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

Bornholm 18. 23. august 2014

Bornholm 18. 23. august 2014 Ta med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser til Bornholm 18. 23. august 2014 Hammershus Helligdomsklipperne Østerlars Rundkirke Hotel Pepita Bornholm Østersøens perle og hele Danmarks ferieø Det

Læs mere

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ Østerlars Rundkirke FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ 2015 "Østersøens Perle" er Bornholm ofte blevet kaldt, og Bornholm har som ferieø da også rigtig meget at byde på. Fra granitfjeldene på Hammerknuden

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke

Rumænien. Scanbird ApS www.scanbird.com. Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni. Politiken Plus rejse. med John Frikke Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 25. maj - 1. juni Politiken Plus rejse med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund

Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund Rügen med Arkona, Stubbenkammer, Stralsund Lørdag den 11. til tirsdag den 14. oktober 2014 Rejseledere: Søren Sørensen og Chr. Ebbe Mortensen Farverige efterårsdage ved Nordtysklands Østersøkyst Traner

Læs mere

FORSLAG TIL EMNER. Her er forslag til delemner. Det er udelukkende tænkt til inspiration. Man kan selv lægge til og trække fra.

FORSLAG TIL EMNER. Her er forslag til delemner. Det er udelukkende tænkt til inspiration. Man kan selv lægge til og trække fra. FORSLAG TIL EMNER I forbindelse med en lejrskole på Bornholm har jeg altid delt klassen ind i små grupper (gerne to og to), hvor hver gruppe havde til opgave at sætte sig ind i et delemne inden turen.

Læs mere

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig.

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig. Hotel Sandvig Havn Hotel Sandvig Havn ligger lige ned til fisker- og lystbådehavnen i Sandvig, ca. 2 km. fra Allinge på det nordøstlige Bornholm. Der er kort afstand til det skønne hvide sand på Sandvig

Læs mere

Rumænien. Scanbird ApS Donau-deltaet med fugle & natur juni. med Mads Bunch

Rumænien. Scanbird ApS  Donau-deltaet med fugle & natur juni. med Mads Bunch Rumænien Donau-deltaet med fugle & natur 5.-12. juni med Mads Bunch Scanbird ApS www.scanbird.com Donau ja bare ordet leder straks tanker hen mod Johan Strauss vidunderlige og berømte An der schönen blauen

Læs mere

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie

Bornholm - lejrskolebogen. Troels Gollander. Møllen Multimedie Bornholm - lejrskolebogen Troels Gollander Møllen Multimedie INDHOLD Østersøens Perle 4 Klipperne 6 De første bornholmere 8 Krig og frihedskamp 10 Erhverv 12 Hammershus 14 Rundkirkerne 16 Bornholms byer

Læs mere

Valencia. Scanbird ApS april - 4. maj med Politiken Plus. med Stig Jensen

Valencia. Scanbird ApS april - 4. maj med Politiken Plus. med Stig Jensen Valencia 28. april - 4. maj med Politiken Plus med Stig Jensen Scanbird ApS www.scanbird.com Valencia Valencia regionen ligger langs østkysten af Spanien syd for Catalonien og byder på en perlerække af

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Bornholm, 5 dage september 2019

Bornholm, 5 dage september 2019 Bornholm, 5 dage Alt det bedste af skønne Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange

Læs mere

FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE. Side 4-5. 1. Hvilke tre "kælenavne" har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen.

FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE. Side 4-5. 1. Hvilke tre kælenavne har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen. FACITLISTE ØSTERSØENS PERLE Side 4-5 1. Hvilke tre "kælenavne" har Bornholm? Østersøens Perle, Solskinsøen og Klippeøen. 2. Hvilket land ligger Bornholm tættest på? Sverige. 3. I hvilket farvand ligger

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Valencia. Scanbird ApS april. med John Frikke

Valencia. Scanbird ApS april. med John Frikke Valencia 16. - 23. april med John Frikke Scanbird ApS www.scanbird.com Valencia Valencia provinsen ligger langs østkysten syd for Catalonien. I provinsen ligger bl.a. storbyerne Valencia og Alicante. Langs

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015 Tyrkiet Kultur & Fugle Istanbul & Bursa 15.-22. september 2015 med Politiken Plus Scanbird ApS www.scanbird.com På grænsen mellem Europa og Asien ligger Istanbul, der før 1931 hed Konstantinopel, hovedstad

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Portugal. Scanbird ApS www.scanbird.com. 23. - 30. april Fugle - Orkidéer - Natur - Kultur. med Stig Jensen

Portugal. Scanbird ApS www.scanbird.com. 23. - 30. april Fugle - Orkidéer - Natur - Kultur. med Stig Jensen Portugal 23. - 30. april Fugle - Orkidéer - Natur - Kultur med Stig Jensen Scanbird ApS www.scanbird.com Portugal bliver af mange glemt som iberisk rejsemål grundet storebror Spaniens størrelse og mange

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Tur til Mecklenburg-Vorpommern Lørdag den 23.5 2015

Tur til Mecklenburg-Vorpommern Lørdag den 23.5 2015 Tur til Mecklenburg-Vorpommern Lørdag den 23.5 2015 Turdeltagere: Flemming Olsen, Gunnar Boelsmand Pedersen. Rene Christensen. Turbeskrivelse: Hovedformålet med turen var, at besøge nogle af de lokaliteter

Læs mere

Nordtyskland med Helgoland, storkebyen Bergenhusen, Friedrichstadt og Vadehavet

Nordtyskland med Helgoland, storkebyen Bergenhusen, Friedrichstadt og Vadehavet Nordtyskland med Helgoland, storkebyen Bergenhusen, Friedrichstadt og Vadehavet Fredag den 24. maj til søndag den 26. maj 2013 Rejseledere: Søren Sørensen og John Frikke På denne tur skal vi opleve nogle

Læs mere

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM 15.-17. JUNI 2017 Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt mod Køge. Undervejs mulighed

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Öland 2013, del 2. Author : Palle Frejvald. Fortsættelse af rejsen herfra. Onsdag 5 juni

Öland 2013, del 2. Author : Palle Frejvald. Fortsættelse af rejsen herfra. Onsdag 5 juni Naturliv Naturbilleder, kommentarer og turbeskrivelser http://getano.dk Öland 2013, del 2 Author : Palle Frejvald Fortsættelse af rejsen herfra Onsdag 5 juni Har vist helt glemt billeder af morgenudsigterne,

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Sicilien. Scanbird ApS april. med Jan Hjort

Sicilien. Scanbird ApS april. med Jan Hjort Sicilien 23. - 30. april med Jan Hjort Scanbird ApS www.scanbird.com Sicilien øen som er fodbolden sydvest for Italiens støvlespids danner rammen om denne uges rejsen. Siciliens er den største af alle

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

REJSETILBUD TIL VENSTRE

REJSETILBUD TIL VENSTRE REJSETILBUD TIL VENSTRE I SAMARBEJDE MED FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV [B] [B] Busrejse Helgoland

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Naturvandringer 2016. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os.

Naturvandringer 2016. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os. Naturvandringer 2016 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle de guidede ture på Bornholm og Christiansø koster 50.- kr.

Læs mere

RAPPORT FRA GRÅKRAGERNES SENESTE TUR

RAPPORT FRA GRÅKRAGERNES SENESTE TUR RAPPORT FRA GRÅKRAGERNES SENESTE TUR Tirsdag d. 14. maj: Gråkragetur til Værnengene og Skjern Å. 15 deltagere vart kørt turen over til Værnengene denne flotte morgen og mødtes ved P-Pladsen ved krydset

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Gratis guideture 25/3 19/

Gratis guideture 25/3 19/ Gratis guideture 25/3 19/10-2018 Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte, tilbyder vi guidede ture rundt omkring

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Turrapport fra Hallandsåsen og Hallands Väderö

Turrapport fra Hallandsåsen og Hallands Väderö Turrapport fra Hallandsåsen og Hallands Väderö 29. maj - 31. maj 2014 Hvor var det godt, den trods knebent deltagerantal - alligevel kunne gennemføres, denne fine tur til Hallandsåsen og Hallands Väderö.

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Gotland. Fugle og blomster 16/6-23/6 2015. Lilly Sørensen og Niels Bomholt. Närsholmen med blomstrende slangehoved

Gotland. Fugle og blomster 16/6-23/6 2015. Lilly Sørensen og Niels Bomholt. Närsholmen med blomstrende slangehoved Gotland Fugle og blomster 16/6-23/6 2015 Lilly Sørensen og Niels Bomholt Närsholmen med blomstrende slangehoved Gotland ligger lige midt i Østersøen, og er Sveriges største ø. Den har været svensk siden

Læs mere

Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen

Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen Sydhavsøerne Lolland og Falster med Nykøbing Falster Revyen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Tåsinge med Elvira og Sixten Fejø Nykøbing Falster Revyen Møns

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os.

Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os. Naturvandringer 2014. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle ture på Bornholm koster 40.- kr. pr. deltager. Børn under

Læs mere

Vandring på Færøerne med guide. guide

Vandring på Færøerne med guide. guide Vandring på Færøerne med 8 dages spændende aktivferie til Færøerne, hvor I på nærmeste hold vil opleve den unikke færørske flora og fauna. Færøerne er er et sandt paradis for naturelskere, og landet egne

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj

Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj Naturplejenetværkets træf 2014 ved Vejle den 24. 25. maj Du indbydes hermed til Naturplejenetværkets træf, ved Vejle i weekenden d. 24. - 25 maj fra lørdag kl.10 og med afslutning søndag kl. ca. 16. I

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Fuglene i Tarup/Davinde grusgrave 2013

Fuglene i Tarup/Davinde grusgrave 2013 Fuglene i Tarup/Davinde grusgrave 2013 Fuglene er optalt ved en lang række besøg igennem ynglesæsonen. Der er fokuseret på de arealer der ejes af Tarup/Davinde I/S, men der er også foretaget optællinger

Læs mere

Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade Rønne. Telefon: Mobil:

Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade Rønne. Telefon: Mobil: Naturvandringer 2018 Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle guidede ture på Bornholm og Christiansø koster 50.- kr. pr.

Læs mere

Ungarn 4-11 maj 2014.

Ungarn 4-11 maj 2014. Ungarn 4-11 maj 2014. Dag til dag program. Mandag den 5. maj 2014. Morgenmad + madpakker ca. kl. 08.00. Tur fra Farm Lator ad gul rute. Turen er på ca. 6 km. tur/retur. (08.15-14.00.) Vi kommer først gennem

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Naturvandringer 2015. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os.

Naturvandringer 2015. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne. Telefon: 56950859 Mobil: 40450742. E-mail: Sillehoved@os. Naturvandringer 2015. Naturvejleder Søren P. Sillehoved Rosengade 9 3700 Rønne Telefon: 56950859 Mobil: 40450742 E-mail: Sillehoved@os.dk Alle de guidede ture på Bornholm koster 40.- kr. pr. deltager.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere