NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER"

Transkript

1 NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

2 En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker føler os godt tilpas. Daglige rutiner såsom vask og styling af håret er stressende for håret og især for hovedbunden. Den finske Cutrin BIO+ linie er en af de mest anerkendte linier til behandling af hovedbundsproblemer, og med god grund. Cutrin BIO+ produkterne er unikke og har vist sig effektive til at løse alle svære hovedbundsproblemer: Tørhed, kløe, skæl, rødme, overdreven talgproduktion, for tidligt hårtab og hårtab i langt hår. Cutrin BIO+ serien omfatter tre etaper, der er vist som numre på produktpakkerne. TRIN 1: Shampoo TRIN 2: Produkter som skal skylles ud TRIN 3: Leave-in produkter til hår og hovedbund

3 Hovedbunden er ofte sensitiv Vi kan bringe det bedste frem i vores hår, når vi behandler det med de rigtige produkter. Det nordiske hår er generelt meget fint, let bølget og glasagtig. Dermed er vores hårtype finere end den centraleuropæiske og tåler ikke stærke behandlinger så godt. Samtidig bliver det fine hår hurtig fladt ved overdrevent brug af plejende produkter. Cutrins produkter er lavet til det nordiske klima Den finske natur og den nordiske karaktér, er der, hvor rødderne af Cutrin, der er etableret i 1971, ligger. Vi skaber de helt rigtige produkter til nordisk hår, som møder udfordrende og stressende tilstande hver dag. På trods af at det barske vejr angriber vores hår, har det stadigvæk ret til at se sundt og levende ud. Hos Cutrin tager vi udfordringen op ved at kombinere mere end 40 års erfaring med den nyeste teknologi. Vi undersøger de unikke nordiske ingredienser fra naturen og forfiner dem til nye, virkelig innovative hårplejeprodukter. Cutrins produkter er udviklet, testet og fremstillet i Finland.

4 KVINDER, VINK FARVEL TIL SKÆL!

5 CLEAR TIL BEKÆMPELSE AF SKÆL OG KLØE Cutrin BIO+ CLEAR serien består af hårpleje produkter specielt udviklet til kvinders hår og hovedbund. BIO+ CLEAR hjælper med at fjerne og forebygge skæl og kløe effektivt. Med en frisk duft af citron som opfrisker hovedbunden samt humøret. Cutrin BIO+ Clear serien TRIN 1: Clear Dandruff Control Shampoo - er en mildere skælshampoo end Active og mere plejende end Special, hvilket gør den særlig velegnet til daglig brug, samt i langt hår. Håret efterlades blødt og genfugtet med en opfriskende duft af citrus. TRIN 2: Clear Dandruff Control Peel Mask - er en mild og plejende maske, som er velegnet til daglig brug samt i langt hår. Håret efterlades blødt og genfugtet med en forfriskende duft af citrus.

6 VIDSTE DU AT HVER FEMTE LIDER AF SKÆL? *

7 BEKÆMP SKÆLLEN! ACTIVE Cutrin BIO+ Active serien blev udviklet i Finland for at bekæmpe kronisk, tør og fedtet skæl. Det har en patenteret formel, som hjælper med at ramme skæl, kløe og rødme og afbalancere produktionen af talg i hovedbunden. Enebærekstrakt fra den nordiske natur, har en dokumen teret antibiotisk effekt, beroliger hovedbunden og forhindrer dannelsen af skæl. Cutrin BIO+ Active serien TRIN 1: Active Shampoo (som et behandlingsforløb) eller Special Shampoo (til dagligt brug eller til farvet hår) TRIN 2: Active Mask peeling til hovedbunden TRIN 3: Active Serum leave-in serum til hovedbunden Produkterne er egnede som et behandlingsforløb eller til hyppig brug, hvis det kræves. Til daglig brug eller til farvet hår, anbefaler vi den mildere Special Shampoo, der indeholder en mere plejende formel. * Kilde: Mintel Hair Colourants and Home Perms UK, November 2012.

8 TIL TØR OG SENSITIV HOVEDBUND

9 DROP KLØE BALANCE Cutrin BIO+ Balance serien blev udviklet i Finland for at bekæmpe tørhed, kløe og sensitiv hovedbund. Denne ceramid-holdige serie forebygger kløe og dannelsen af tørre skæl, og fugter effektivt uden at tynge tyndt hår. Birkesukker (xylitol) fra den nordiske natur beroliger, skaber balance og fugter hovedbunden. Moist 24, er den aktive bestanddel i leave-in serum til hovedbunden, der garanterer en 24-timers fugtgivende effekt. Cutrin BIO+ Balance serien TRIN 1: Balance Shampoo TRIN 2: Balance Care Conditioner TRIN 3: Balance Moisturizer meget effektiv leave-in fugtighedscreme til hovedbunden Serien anbefales til hyppig brug og egner sig også til farvet hår. Produkterne indeholder allergen-fri parfume.

10 VIDSTE DU AT CIRKA ÉN UD SYV KVINDER LIDER AF HÅRTAB ELLER UDTYNDING? *

11 SIG FARVEL TIL HÅRAFFALD ENERGEN Cutrin BIO+ Energen styrkende serie blev specialudviklet i Finland til kvinders hår og hovedbund. Produkterne blev udviklet til at forebygge og bremse for tidligt hårtab og til at fremme ny hårvækst. Hårplejeserien indeholder seks forskellige vitaminer, som er vigtige for vækst og trivsel af håret, såsom biotin. Kastanieekstrakt, som findes i produkterne, stimulerer cirkulationen i hovedbunden og giver velvære. Produkterne er velegnet til daglig brug. Cutrin BIO+ Energen serien: TRIN 1: Energen Shampoo TRIN 2: Energen Care Conditioner TRIN 3: Energen Serum leave-in serum til hovedbunden Serien er specielt velegnet til langt eller farvet hår, og for dem, der ønsker at få langt hår. * Kilde: Mintel Hair Colourants and Home Perms - UK, November 2012.

12 EN EFFEKTIV HJÆLP TIL BEKÆMPELSE AF FOR TIDLIGT HÅRTAB HOS MÆND OG TIL AT FREMME VÆKSTEN AF NYE HÅR

13 STIMULANT Cutrin BIO+ Stimulant serien blev udviklet i Finland til at ramme for tidligt hårtab, udtynding af hår hos mænd og til at forbedre vilkårene for ny hårvækst. Procapil hjælper med at forebygge og bremse hårtab ved at beskytte hårsækkene og stimulere mikrocirkulationen i hovedbunden. Naturligt nordisk birkesukker (xylitol) balancerer og beroliger hovedbunden. Cutrin BIO+ Stimulant serien TRIN 1: Stimulant Shampoo TRIN 2: Hvis nødvendigt: Balance Care conditioner TRIN 3: Stimulant Serum leave-in serum til hovedbunden Til hyppig brug. FARVEL FARVEL TIDLIGT HÅRTAB

14 OPFRISKENDE SHAMPOO, SOM BEKÆMPER FEDTET HÅR

15 Cutrin BIO+ Oil Control serien TRIN 1: Oil Control Shampoo TRIN 2: Hvis nødvendigt: Balance Care conditioner OIL CONTROL BEKÆMP DEN FEDTEDE HOVEDBUND Cutrin BIO+ Oil Control serien er en mild serie, som er udviklet i Finland for at forhindre fedtet hår og hovedbund. Serien hjælper med regulering af fugtbalancen i hovedbunden, som har en tendens til at blive fedtet og afbalancerer virkningen af talgkirtlerne for at forhindre overskydende produktion af talg. Serien indeholder humleekstrakt og naturlig menthol, som dermed gør håret friskere og giver det en let følelse i længere tid. TRIN 3A: Oil Control Scalp Serum leave-in serum til hovedbunden TRIN 3B: Oil Control Volume Spray plejende spray som giver volume Velegnet til hyppig brug. Oil Control Shampoo er også velegnet til farvet hår.

16 Fugtgivende og beroligende fire-trins plejeprogram til tør og følsom hovedbund BIO+ Balance Shampoo BIO+ Active Mask BIO+ Balance Care BIO+ Balance Moisturizer Vask håret med BIO+ Balance Shampoo. Gentag hvis nødvendigt. Påfør BIO+ Active Mask i hovedbunden og massér forsigtigt. Lad virke i 10 minutter. Tilføj derefter lidt varmt vand og massér blidt, før der skylles omhyggeligt. Tør håret med et håndklæde, og anvend BIO+ Balance Care til spidser og længde. Massér i 1-3 minutter og skyl. Afslut behandlingen med BIO+ Balance Moisturizer i hovedbunden. Styrkende og stimulerende fire-trins plejeprogram for midlertidig hårtab hos kvinder BIO+ Energen Shampoo BIO+ Active Mask BIO+ Energen Care BIO+ Energen Serum Vask håret med BIO+ Energen Shampoo. Påfør BIO+ Active Mask i hovedbunden og massér forsigtigt. Lad virke i 10 minutter. Tilføj derefter lidt varmt vand og massér blidt, før der skylles omhyggeligt. Tør håret med et håndklæde, og anvend BIO+ Energen Care balsam. Massér i 1-3 minutter og skyl. Afslut behandlingen med leave-in BIO+ Energen Serum. Styrkende og stimulerende fire-trins plejeprogram for midlertidigt hårtab hos mænd BIO+ Stimulant Shampoo BIO+ Active Mask BIO+ Balance Care BIO+ Stimulant Serum Vask håret med BIO+ Stimulant Shampoo. Påfør BIO+ Active Mask i hovedbunden og massér forsigtigt. Lad virke i 10 minutter. Tilføj derefter lidt varmt vand og massér blidt, før der skylles omhyggeligt. Tør håret med et håndklæde, og anvend BIO+ Balance Care balsam. Massér i 1-3 minutter og skyl. Afslut behandlingen med leave-in BIO+ Stimulant Serum.

17 PLEJEPROGRAM Afrensende fire-trins plejeprogram for en hovedbund med skæl BIO+ Active Shampoo BIO+ Active Mask BIO+ Balance Care BIO+ Active Serum Vask håret med BIO+ Active Shampoo. Gentag om nødvendigt. Påfør BIO+ Active Mask i hovedbunden og massér forsigtigt. Lad virke i 10 minutter. TIlføj derefter lidt varmt vand og massér blidt, før der skylles omhyggeligt. Tør håret med et håndklæde, og anvend BIO+ Balance Care balsam i spidserne og hele længden af håret. Massér i 1-3 minutter og skyl. Afslut behandlingen med BIO+ Active Serum i hovedbunden. Opfriskende fire-trins plejeprogram til en fedtet hovedbund BIO+ Oil Control Shampoo BIO+ Active Mask BIO+ Balance Care BIO+ Oil Control Serum Vask håret med BIO+ Oil Control Shampoo. Gentag om nødvendigt. Påfør BIO+ Active Mask i hovedbunden og massér forsigtigt. Lad virke i 10 minutter. Tilføj derefter lidt varmt vand og massér blidt, før der skylles omhyggeligt. Tør håret med et håndklæde, og anvend Cutrin BIO+ Balance Care balsam i spidserne og i hele længden af håret. Massér i 1-3 minutter og skyl. Afslut behandlingen med BIO+ Oil Control Serum i hovedbunden.

18

19 NOTER

20 CUTRIN.COM FORHANDLES AF: IdHAIR COMPANY A/S LÆGÅRDSVEJ 28, DK-8520 LYSTRUP, TLF:

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE

CERTIFIED PROFESSIONAL CARE CERTIFIED PROFESSIONAL CARE Kære kunde Velkommen til vores eksklusive og allergivenlige produktserie By Falengreen. By Falengreen-serien er specielt udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE

TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE TIL ALLE TYPER UDTYNDENDE HÅR TYKKERE, FYLDIGERE HÅR PÅ KUN 30 DAGE HÅRTAB & UDTYNDENDE HÅR 6 UD AF 10 PERSONER ER BEKYMRET FOR HÅRTAB* # 1 hovedbundsproblem* Stigning i antal af berørte forventes** HÅRTAB

Læs mere

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS create & complete YOUR LOOK NATURAL ACTIVE INGREDIENTS wave defining fluid/medium-strong hold 150 ml Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur,

Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, Neutral Natur er vores nye serie, der skal fokusere på grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed, så vi sammen kan værne om den natur, vi elsker. Neutral natur er en serie fra Neutral, som

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

HAIR EXTENSIONS. pleje

HAIR EXTENSIONS. pleje HAIR EXTENSIONS pleje Hair Extensionshår har en forventet anvendelsestid på mellem 3 til 8 måneder. Selvom kvaliteten på håret er i top, er holdbarheden meget afhængig af din evne og vilje, til at pleje

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

made for your happiness

made for your happiness made for your happiness DYBDEGÅENDE FUGT TIL TØRT HÅR, GØR DET STÆRKT OG MODSTANDSDYGTIGT, DAG EFTER DAG, DIT HÅR REPRÆSENTERER DIN SKØNHED milk_shake moisture plus Har 2 virkninger på dit hår MAKSIMAL

Læs mere

Goodbye LUS! Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid. - 3 vigtige step

Goodbye LUS! Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid. - 3 vigtige step Goodbye LUS! - 3 vigtige step Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid Goodbye LUS! - 3 vigtige step Den mest effektive lusebekæmpelse Hovedlus indlogerer sig hvert år hos hvert tredje barn mellem

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Beauty. in Balance with Nature

Beauty. in Balance with Nature Beauty in Balance with Nature Shampoo MIXED GREENS SHAMPOO Til normalt og tørt hår Tilfører fugt og blødgør tørt og farvebehandlet hår Fremmer naturligt krøllet og strukturbehandlet hår BASIL MINT SHAMPOO

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus SEAH HAIRSPA giver førsteklasses, dybdegående resultater. Denne frisk efter Spa fornemmelse kan nu nydes

Læs mere

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra CHI Infra Repair Cationic Hydration Interlink Positivt ladede silkemolekyler bindes i hårstrået for at genopbygge, styrke og fugte håret effektivt. CHI Infra er den første hårplejeserie, som indeholder

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår hair care milk_shake natural beauty Skønhed på en ny, naturlig måde. En linje af produkter, der ved at trække på naturens fordele, kan tilbyde løsninger til alle hårtyper. Naturlige ingredienser som mælke-

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1

Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 Unite kundebrochure jan 2018_hæfte.indd 1 20/12/2017 07.55 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt

Læs mere

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/ My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/2017 13.02 MY.ORG PRODUKTER FREMSTILLET MED PLANTEINGREDIENSER OG 100% NATURLIGE ÆTERISKE OLIER. MY.ORGANICS ER FRI FOR: DEA SLS (SODIUMLAURETH SULFAT) PARABENER

Læs mere

MEN S GROOMING PRODUCTS

MEN S GROOMING PRODUCTS MEN S GROOMING PRODUCTS CLEANSING & VITALISING BRICKYARD 500 SUPERFRESH SHAMPOO STOWE WAX OUT CHARCOAL SHAMPOO Renser blidt og udtørrer ikke håret. Til alle hårtyper. Med panthenol, koffein og sølvpilekstrakt.

Læs mere

Nu Skin Hair Care shampoo

Nu Skin Hair Care shampoo N u S k i n p r o d u k t i n f o r m a t i o n Nu Skin Hair Care shampoo Synligt yngre udseende på 7 dage Begynd med det grundlæggende for sundt, glansfuldt. Videnskaben viser, at jo stærkere den indre

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair

The end. love. story. Beliefs. Beliefs. Free, fun & faboulous. hair INCA INCHI OIL. hair The end Beliefs hair A Free, fun & faboulous Hair Beliefs vil aldrig gå på kompromis med effektivitet og virkning, og Hair Beliefs vil heller aldrig gå på kompromis med vigtige værdier og det, vi i bund

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede PROVENCE SERIEN ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE

CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI #HÅRKUR #GUIDE CHLEOPATRA NATURLIG HÅRMASKE FRI FOR KEDELIG KEMI NATURLIG BEHANDLING AF HÅRET Få et sundt og lækkert hår med disse unikke hårmaske tips.

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER Trykt på 100 % genbrugspapir med blæk fremstillet af vegetabilske olier. PLVSUB122

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lancerer en serie af styling produkter med vidunderingredienserne bambusekstrakt og Yucca rod, begge økologisk og etisk dyrket.

Læs mere

Reveal the natural beauty of your hair.

Reveal the natural beauty of your hair. Reveal the natural beauty of your hair. Ønsker du at genskabe dit hårs naturlige skønhed? Så er svaret. Få din professionelle Farmavita frisør til at give dit hår den optimale behandling i salonen, og

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

Luseguiden Sådan bliver familien lusefri og undgår nye luseangreb

Luseguiden Sådan bliver familien lusefri og undgår nye luseangreb Uden gift og parabener December 2017 Vidste du, at - familiens sengetøj ikke behøver at komme i fryseren, når I har haft lus i hjemmet - forskellige hårtyper kræver forskellige behandlingsmidler - lus

Læs mere

Indlægsseddel: Information til brugeren

Indlægsseddel: Information til brugeren Indlægsseddel: Information til brugeren Isotrex 0,05 % gel Isotretinoin Læs denne indlægsseddel grundigt, inden du begynder at bruge dette lægemiddel, da den indeholder vigtige oplysninger. Gem indlægssedlen.

Læs mere

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem!

Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Når vinteren banker på, skal håndcremen frem! Hos 1/3 opstår håndeksemet allerede inden 20 års alderen. Mange kender til, at huden på hænderne bliver tør og skællende når vinteren banker på - det er tegn

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

Indlægsseddel. Information til brugeren

Indlægsseddel. Information til brugeren Indlægsseddel Information til brugeren Sebiprox 1,5 % shampoo Ciclopiroxolamin Læs denne indlægsseddel grundigt. Den indeholder vigtige informationer. Du kan få Sebiprox uden recept. For at opnå den bedste

Læs mere

Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING

Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING 13 Home Care Dermaroller PATIENTVEJLEDNING Efter behandling med Dermaroller hos os, kan du fortsætte behandling hjemme. Det gør du på følgende måde. Dag 1-7 I den første uge efter behandlingen, anbefaler

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Teknisk Manual INDHOLD

Teknisk Manual INDHOLD TeKNISK Manual 2 BLONDME l Indhold Teknisk Manual INDHOLD Side 3 Koncept Side 5 Information & konsultation Side 7 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Lysning & Farve Premium Performance

Læs mere

Skrap mod lus - blid mod børn

Skrap mod lus - blid mod børn Hedrin Skrap mod lus - blid mod børn www.hedrin.dk norpharma a/s Slotsmarken 15 2970 Hørsholm Tlf. 45 17 48 00 www.hedrin.dk 1207.HE pixi.ip Hedrin Børn og lus bør ikke behandles med hvad som helst Indhold

Læs mere

NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR. 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser

NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR. 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser Stifter af Zenz Organic Products Anne-Sophie Skjødt Villumsen Foto Shøle B. Offenbach, www.sholeb.dk FILOSOFIEN

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk SWEDEN HÅROLOGI OF SWEDEN AB +46 (0) 8 795 48 00 info@harologi.se www.harologi.se DENMARK HAIR AND BODY CARE A/S +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk NORWAY HÅROLOGI OF SWEDEN NUF +47 62 96

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

Sådan styler du dit hår med

Sådan styler du dit hår med Sådan styler du dit hår med Oversigt Fremhæv naturligt struktur i håret... Slide 3 Pleje og styling af naturlige krøller... Slide 4 Volumen i et glat langt hår... Slide 5 Til at lave volume i langt hår

Læs mere