Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af nye søer, samt pleje af eksisterede søer, Holstebro Øvelsesplads.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af nye søer, samt pleje af eksisterede søer, Holstebro Øvelsesplads."

Transkript

1 Side 1/9 Forsvaret og Forsvarsministeriets styrelser Danneskiold-Samsøes Allé København K Dato: Sagsnr.: P Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: Afdeling tlf.: teknik.miljoe@holstebro.dk Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af nye søer, samt pleje af eksisterede søer, Holstebro Øvelsesplads. Lone Godske, Niras Ålborg har på vegne af Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE) ansøgt Holstebro Kommune om tilladelse til etablering af 3 nye søer på ejendommen matr. nr.28a Skindbjerg By, Nr. Felding, samt pleje af 4 søer på ejendommen matr. nr.19 b, Den Østlige del, Idom og matr. nr. 11a og 11g Skindbjerg BY, Skindbjerg. Projektbeskrivelse og vurdering Der henvises til nedenstående kort og luftfotos Projektet er en del af et større naturplejeprojekt i området. Holstebro Kommune har sammen med Henrik Olesen fra forsvaret og Lone Godske fra Niras den besigtiget de områder, hvor nye søer ønskes etableret, og hvor eksisterede søer ønskes plejet. Beskrivelse af søerne: Sø 4-1: Det hedder i ansøgning at: Formålet er at genskabe en sø med en lysåben bredzone, således at lysindfaldet til søen forbedres. I dag er der kun lysindfald fra øst. Formålet er desuden ar skabe en lysåben mosevegetaion omkring søen. Desuden er det pr. mail af den oplyst at: Vedr. Id 4-1: Der ønskes en udjævning af brinken på sydsiden, således at der skabes en fugtig overgangszone imellem søen og det tørre terræn. Der fældes ligeledes birk og nål på kanten langs syd og vest. Piletræer langs sydsiden af søbredden fjerne/rykkes op. Søen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3 og er ca m 2 stor. Søen har ret stejle kanter. Ca 2-3 meter af området omkring søen er ikke registreret som 3 på nuværende tidspunkt, men forventes at udvikle sig hen imod mose når oprensning og rydning af opvækst omkring søen er sket. Resten af det omkringliggende område er hede, som er beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3. Vegetationen ved søen

2 Side 2/9 består også af rynket rose, lyse-siv, blåtop, gyvel, hvid tjørn, ager-tidsel, høj søgræs, dueurt sp, fyr og birk. Efter oprensningen vil der være mere sammenhængede natur i området. Søer 4-3: 3 nye søer à m 2 ønskes etableret, se luftfotoet nedenfor. Det er i ansøgningen oplyst at søerne etableres med maximal dybde på 1 meter og med skrånede brinker max 1:5. Området er hede, mose og pilekrat, der er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Vegetationen i området, hvor sø 4-3a ønskes etableret, består af lyse-siv, blåtop, mose-bunke, skræppe sp., pil sp. og alm. røllike. Området, hvor sø 4-3b ønskes etableret, er groet helt til i pil med bundvegetation af lyse-siv, mosebunke, blåtop, rød-svingel og lav ranunkel. Vegetationen i området hvor sø 3-4c ønskes etableret består pil sp. og birk; der er også vild kørvel, kær-tidsel, krybende pil, blåtop, bregne sp. og alm. star. Den sydlige del af området, hvor sø nr. 4-3c ønskes etableret er ikke omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Der er tale om områder med forekomst af almindelige arter, og etablering af nye søer i de pågældende område vurderes at gavne især padder i området. Sø nr. 4-5: Det hedder i ansøgningen at: Søkantens opvækst af pil skæres ned og de 2 øer i søen ryddes helt for pil og delvis for birk. Søen er 2400 m 2 stor, og er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Området omkring søen er ikke omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Vegetationen i og omkring søen består af pil sp., bredbladet dunhammer, lyse-siv, lidt hedelyng, mosebunke, gyvel og lancet-vejbred. Oprensningen vil gavne især padder i området. Søer nr. 4-6: Det hedder i ansøgningen at: Sydkanten på den nordlige af søerne udjævnes så vidt muligt og der ryddes opvækst. Der skabes ikke forbindelse imellem de 2 små vandhuller. I det sydlige sø oprenses søen for tagrør og træer i søen rykkes op. Desuden ryddes sydskrænten på nær egetræet. Søerne er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Søerne har meget stejle kanter og er svært tilgængelige på grund af tilgroning. Sø nr. 4-6a er ca.400 m 2 stor. Vegetationen i og omkring består af brombær, rejnfan, sødgræs sp., dynd padderok, bredbladet dunhammer og lyse-siv. Sø nr. 4-6b er ca. 200 m 2 stor, og vegetationen her består af birk, pil sp, skovfyr, rød-el, rejnfan og tagrør. Projektet vurderes at forbedre levevilkårene for dyr og planter i området.

3 Side 3/9 Vurdering: Holstebro Kommune vurderer, at projektet vil forøge den biologiske mangfoldighed i området, og gavne flere dyr og planter i området. Vurdering i forhold til Natura 2000 og bilag IV-arter: Der skal ikke foretages en nærmere konsekvensvurdering af projektets virkninger på Natura 2000 områder eller bilag IV-arter, jf. bekendtgørelse nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. Det skyldes, at projektet ikke i sig selv eller i forbindelse med andre projekter vurderes at kunne påvirke Natura 2000-områder eller konkrete bilag IV-arter væsentligt. Der er 2,5 km afstand til det nærmest liggende Natura 2000-område. Følgende arter fra EF-habitatdirektivets bilag IV kan tænkes at forekomme i Holstebro Kommune: - spidssnudet frø og løgfrø - stor vandsalamander - strandtudse - odder - birkemus - småflagermus - markfirben - grøn kølleguldsmed - vandranke - gul stenbræk - Spidssnudet frø og løgfrø, stor vandsalamander og strandtudse. Der er ikke kendskab til forekomst af arterne inden for projektområdet. Der er kendskab til forekomst af spidssnudet frø ca. 400 meter fra projektområdet og projektet vurderes derfor, at gavne arten. Holstebro Kommune forventer, at spidssnudet frø kan forekomme i de nye/oprensede søer. - Odder: Projektet vurderes ikke at skade arten. - Birkemus: Der er ikke kendskab til forekomst at arten i projektområdet.. - Småflagermus: Der er ikke kendskab til arterne i området. - Markfirben: Lever i tørre og lysåbne klitter, og projektet vurderes ikke at påvirke arten - Grøn kølleguldsmed: Artens primære levested er Storå, men den vurderes ikke at blive påvirket af projektet.

4 Side 4/9 - Vandranke: Har en livskraftig bestand i en kanal syd for Felsted Kog. Der er ikke kendskab til arten i projektområdet. - Gul stenbræk, der er ikke kendskab til arten i området. Afgørelse Der meddeles hermed dispensation efter Lov om naturbeskyttelse 65, stk. 3 jævnfør 3 og tilladelse efter 35, stk. 1 i lov om planlægning til det ansøgte, idet det vurderes, at projektet vil forøge den biologiske mangfoldighed i området. Dispensationen meddeles på vilkår af, at Opgravet/oprenset materiale fjernes eller jævnes ud på arealer, der er i omdrift, dvs. udenfor områder, der er beskyttet efter naturbeskyttelseslovens 3, der ikke laves afløb fra søerne, de nye søer anlægges med jævnt og fladt skrånende bund og bredder, de nye søer får et vandpejl på højst 4000 m 2, at de nye søer anlægges med en afstand på minimum 10 meter til naboskel og veje m.v., der ikke udsættes ænder, krebs eller fisk, der ikke fodres i og ved søerne, oprensningsarbejdet udføres udenfor ynglesæson for dyrene i søerne, altså udføres i perioden fra 15. august til 1. marts, og afløbet holdes afblændet medens oprensningsarbejdet foregår, og holdes afblændet i mindst én uge efter arbejdet er afsluttet. Der gøres opmærksom på, at der om søer og vandhuller med et overfladeareal over 100 m 2 gælder krav om 9 meter brede dyrkningsfrie bræmmer, jf. Lov om randzoner. Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes.

5 Side 5/9 Høringer Der gøres opmærksom på, at naboer ikke er hørt i sagen. Holstebro Kommune har vurderet, at etablering af nye sø i det pågældende område er af underordnet betydning for naboer m.v. jf. tilladelsens vilkår. Offentliggørelse m.v. Når tilladelsen er givet, vil der være en klagefrist på 4 uger fra annoncering til tilladelsen kan udnyttes. Tilladelsen vil blive offentliggjort på Holstebro Kommunes hjemmeside under Bekendtgørelser. Klagevejledning Ansøger, klageberettigede myndigheder og organisationer samt enhver, der har en væsentlig individuel interesse i sagens udfald kan klage over afgørelsen til Natur- og Miljøklagenævnet. Fristen for at klage over afgørelsen er den Klagen skal sendes digitalt. Hvis du er borger, skal du klage via borger.dk, og hvis du er virksomhed eller forening, skal du klage via virk.dk. Du skal logge ind med NemID. Når du er logget ind, kan du søge på Klag til Natur- og Miljøklagenævnet, hvor du bliver guidet igennem klageprocessen. Det koster 500 kr. i klagegebyr at få behandlet klagen. Aktindsigt Der er mulighed for at se det materiale, der er indgået i sagens behandling. Reglerne for hvilket materiale kommunen må udlevere er fastlagt i forvaltningsloven, offentlighedsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger. Søgsmål Afgørelsen kan prøves ved domstolene. Dette forudsætter, at sagen er indbragt for domstolene senest 6 måneder efter, at afgørelsen er truffet. Fritagelse for brug af klageportal Det er muligt at blive fritaget for at bruge Klageportalen, hvis der foreligger særlige omstændigheder. Fremsend anmodningen til Holstebro Kommune, der sender anmodningen videre til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om fritagelse.

6 Side 6/9 Udnyttelse og bortfald Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. Med venlig hilsen Payman Hassan Sidiq Biolog Natur og miljø Kirkestræde 11, 7500 Holstebro Bilag kort og luftfotos Vedlagt "Vejledning i anlæggelse af vandhuller" Kopi sendt til Naturstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø cvr p.nr Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 138, 1620 København V cvr p.nr Danmarks Naturfredningsforening - cvr p.nr Holstebro Museum cvr p.nr Danmarks Sportsfiskerforbund cvr Dansk Botanisk Forening, Jyllandskredsen, cvr NIRAS, Vester Havnepromenade 9, postboks 119, 9100 Ålborg att. Lone Godske, lgo@niras.dk

7 Side 7/ Sø nr.4-1

8 Side 8/9 4-3a 4-3b 4-3c Søer nr.4-3 a, b og c 4-5 Sø nr. 4-5

9 Side 9/9 4-6a 4-6b Søer nr. 4-6a og 4-6b

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro Side 1/5 Kelvin Høj Øgendahl Kalbjergvej 3 7500 Holstebro Dato: 27-10-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-26-12 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro Side 1/5 Else-Marie Kannegaard Olsen Kragbækvej 4 7500 Holstebro Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/6 Amphi Consult v/ Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5, Skarrild 6933 Kibæk Dato: 28-09-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-117-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro Side 1/5 Skovdyrkerforeningen Vestjylland Nupark 47F 7500 Holstebro Att. Bo T. Simonsen Dato: 03-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-148-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb Side 1/5 Flemming Helgesen Rørsgårdsvej 25 7570 Vemb Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-508-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro Side 1/6 Ole Gade Sirvej 18 7500Holstebro Dato: 18-10-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-17-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Side 1/6 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Dato: 04-04-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-21-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at Side 1/7 Amphi Consult v/per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933 Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato:11-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-4-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb. Side 1/5 Gert Ørskov Jensen Sdr Hedegårdsvej 9 7570 Vemb Dato: 06-08-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-82-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af 2 nye søer, Nr. Feldingvej 100, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af 2 nye søer, Nr. Feldingvej 100, 7500 Holstebro Side 1/6 Bertel Hestbjerg Nr Feldingvej 100 7500 Holstebro hestbjerg@bertels.dk Dato: 05-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-521-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup Side 1/6 Knud Dyrby Andersen Sevelvej 74 7830 Vinderup Ve.skovlund@mail.tele.dk Dato: 01-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-520-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/8 Amphi Consult Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato: 11-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-93-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand Side 1/5 Naturstyrelsen, Vestjylland csh@nst.dk Gammel Landevej 35 7620 Lemvig Dato: 18-04-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-15-16 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7730 Afdeling

Læs mere

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel.

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel. Side 1/7 Svend Herluf Viggo Pedersen Stærevej 8 9270 Klarup Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-513-16 Henv. til: Dorte Krabbe Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7734 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Ormstrupvej 9, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Ormstrupvej 9, 7500 Holstebro Side 1/7 Anders Hedegaard Gransgårdvej 19 7620Lemvig Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-76-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig Side 1/5 Kjeld Balle Jensen Landtingvej 33 7830 Vinderup Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-109-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg Side 1/6 Bo Jensen Bo140577@gmail.com Sir Lyngbjergvej 1 B 7500 Holstebro Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-8-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring Side 1/5 Nikolaj Winther Jacobsen Sognefogedvej 17 6990 Ulfborg Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-530-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave.

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave. Side 1/5 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 02.34.02-P19-384-17 Henv. til: Ruby Kristensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7735 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 2500 m 2 på ejendommen matr. nr. 1a Lindholt Gde, Tvis.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 2500 m 2 på ejendommen matr. nr. 1a Lindholt Gde, Tvis. Side 1/5 Kristian Harald Halgaard Lindholtvej 2 7500 Holstebro Dato: 24-06-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-65-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage Side 1/5 KOMFORT-HUSE ApS Jkc.komfort@gmail.com Højrisvej 1 6971 Spjald Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-153-14 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m.

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m. Side 1/8 Leif Gamskjær Harrestrupvej 14 7500 Holstebro Dato: 21-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-125-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal Side 1/5 Hans Laurits Roesgaard Trabjerggårdvej 20 7620 Lemvig Dato: 16-02-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-512-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov Side 1/7 NST Midtjylland Bjørnkærvej 18 7540 Haderup Dato: 13-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-111-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens Side 1/5 NIRAS Holstebro Nupark 45 7500 Holstebro Dato: 19-12-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-35-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Ranunkelvej 12, 7500 Holstebro Dispensation fra åbeskyttelseslinien ( 16 NBL) til etablering af bade-/bådebro

Ranunkelvej 12, 7500 Holstebro Dispensation fra åbeskyttelseslinien ( 16 NBL) til etablering af bade-/bådebro Side 1/6 Hartmann Harkjær Jensen Ranunkelvej 12 7500 Holstebro Dato: 27-07-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-19-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen Side 1/5 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Dato: 27.05.2016 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Bo Boysen Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7803

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg Side 1/6 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-17-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinie til nedsivningsanlæg: Møgelvangvej 1, 7830 Vinderup

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinie til nedsivningsanlæg: Møgelvangvej 1, 7830 Vinderup Side 1/6 Steen Madsen Hesselåvej 6 7500 Holstebro Dato: 02-12-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-26-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Det beskyttede vandhuls placering er markeret med gul stjerne på nedenstående

Det beskyttede vandhuls placering er markeret med gul stjerne på nedenstående POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Holstebro Struer Landboforening Nupark 47 7500 Holstebro Att. Peter Frøjk Oprensning af vandhul ved

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes.

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes. Side 1/5 VESTFORSYNING A/S bd@vestforsyning.dk Nupark 51 7500 Holstebro Dato: 16-03-2015 Sagsnr.: 01.05.02-P19-2-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Vilkår Tilladelsen er meddelt på vilkår, Stuehuset først opføres efter opførelse af maskinhus, der placeres, hvor det gamle stuehus ligger.

Vilkår Tilladelsen er meddelt på vilkår, Stuehuset først opføres efter opførelse af maskinhus, der placeres, hvor det gamle stuehus ligger. Side 1/5 HVAM ARKITEKT OG INGENIØR- KONTOR A/S Rydevej 15 7500 Holstebro el@arkitektkontor.dk Dato: 06-10-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-420-17 Henv. til: Lena Kjær Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår:

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår: Side 1/5 BØRGE LIND OG SØNNER A/S gl@lind-byg.dk Rødebrovej 5 7600 Struer Dato: 15-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-181-15 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7718 Afdeling

Læs mere

Ansøgning om skovrejsning Borbjerg Byvej 1, 7500 Holstebro

Ansøgning om skovrejsning Borbjerg Byvej 1, 7500 Holstebro Side 1/6 Erik Dalby Korreborgvej 29 8850 Bjerringbro Dato: 24-11-2016 Sagsnr.: 01.13.25-P19-6-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsmølle på Vester Trabjergvej 7, 7500 Holstebro Side 1/6 SOLENERGI DANMARK A/S mette@solenergidanmark.dk Søkærvej 11 8970 Havndal Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-102-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling

Læs mere

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle Side 1/6 Benny Olsen torpvej@hotmail.com Torpvej 6 7500 Holstebro Dato: 04-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-101-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25.

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Søren Riis Lindevej 12 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Med ansøgning af den 7. maj 2019, har du ansøgt Lemvig Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Hingebjergvej 11, 7500 Holstebro Lager/maskinhus

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Hingebjergvej 11, 7500 Holstebro Lager/maskinhus Side 1/6 DAN STOCK ApS peter@knudsens-plantage.com Hingebjergvej 11 7500 Holstebro Dato: 08-07-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-5-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling

Læs mere

Dispensation til oprensning af bredvækst af tagrør og dunhammer

Dispensation til oprensning af bredvækst af tagrør og dunhammer Borupgaard Gymnasium Lautruphøj 9 2750 Ballerup Sendt den 3. oktober 2018 til rådgiver Christian Engelhard Olsen på adressen: christian.engelhard.olsen@gfadm.dk MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse Dispensation til at pleje en sø på matr.nr. 15dr, beliggende i Værløse. Furesø Kommune påtænker at pleje en sø på et grønt

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9.

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Steffan Sønderby Møltrupvej 8 Lomborg 7650 Bøvlingbjerg 9. januar 2017 Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Med ansøgning af den 12. december 2016,

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4.

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Ole Laurids Mollerup Stigård Stigårdvej 4 Houe 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Med ansøgning af den 26. oktober 2015, har du ansøgt Lemvig Kommune om tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 36, 7830 Vinderup Lovliggørelse af Paintballbane

Landzonetilladelse: Holstebrovej 36, 7830 Vinderup Lovliggørelse af Paintballbane Side 1/5 Thomas Birkedal Kirke Alle 5 7600 Struer Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-516-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Sagsnr P

Sagsnr P Michael Reich Tørslevvej 39B 3630 Jægerspris Sendt pr. mail til: michael@reich.dk BY OG LANDSKAB Dato 12. januar 2017 Sagsnr. 01.05.08-P25-12-16 Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon 47 35 10 00 Telefax

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive Side 1/5 ZENIA ENERGY A/S Fabrikvej 12 8800 Viborg Dato: 14-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-142-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P

Landzonetilladelse. DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej Rønde / P DJURSLAND LANDBOFORENING Føllevej 5 8410 Rønde Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 05-10-2016 / 01.03.03-P19-13-16 Landzonetilladelse Du

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse Dispensation til at pleje en sø på matr.nr. 12cø, beliggende i Værløse. Furesø Kommune påtænker at pleje en sø og mose på et

Læs mere

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2.

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2. Til Jens Jørgen Abildskov, Fredskovvej 10, 5883 Oure Sendt med email: abildskov@vetnet.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere

Annie Sørensen Nordvej 6 3400 Hillerød Sendt pr. mail til: nordvej6@gmail.com. Dispensation til oprensning af sø og tilladelse til etablering af ny sø

Annie Sørensen Nordvej 6 3400 Hillerød Sendt pr. mail til: nordvej6@gmail.com. Dispensation til oprensning af sø og tilladelse til etablering af ny sø Annie Sørensen Nordvej 6 3400 Hillerød Sendt pr. mail til: nordvej6@gmail.com Dispensation til oprensning af sø og tilladelse til etablering af ny sø Ejendommen på matr. nr. 8e, Alsønderup By, Alsønderup,

Læs mere

Tillæg 3 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved passagen af Storå.

Tillæg 3 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved passagen af Storå. Side 1/6 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen - Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg 8660 Skanderborg Dato: 07-09-2015 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Payman Hassan Sidiq/Bo Boysen Natur

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees.

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Tonny Brian Christensen Sandbækvej 9 Nees 7570 Vemb 2. oktober 2015 Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Lemvig Kommune har den 21. august 2015 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup Side 1/5 DANSK VINDMØLLEFORMIDLING APS Oddesundvej 183 7755 Bedsted Thy Dato: 06-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til delvis oprensning af sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til delvis oprensning af sø Boligselskabet Rosenvænget Servicecenter Frederikssund Heimdalsvej 7 C 3600 Frederikssund Sendt på mail til Rikke Larsen, Grøn Formand ejdrl@domea.dk Dato 21. september 2015 Sagsnr. 01.05.08-P25-4-15 Matr.nr.

Læs mere

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning.

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning. Side 1/5 HOGAGER VINDPARK K/S Vestergade 25 7620 Lemvig glk@lisby-kjaer.dk Dato: 08-12-2015 Sagsnr.: 06.02.16-P19-7-15 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grundvandsfødt sø til vask af råstoffer samt nedsivningstilladelse

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grundvandsfødt sø til vask af råstoffer samt nedsivningstilladelse Side 1/4 Sanggaard I/S Bartholinsvej 1 7500 Holstebro Dato: 30-06-2016 Sagsnr.: 13.02.01-P19-10-16 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Ortofoto 2014. Hedensted Kommune. A eksisterende sø, B og C nye søer, D nyt jorddige.

Ortofoto 2014. Hedensted Kommune. A eksisterende sø, B og C nye søer, D nyt jorddige. LiebhaverSkovfogeden I/S Skibetvej 40 7100 Vejle Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Birgitte Mogensen Dir: +4579755675 Mob: 21130536 e-mail: Birgitte.Mogensen @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-153-15

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 1A, 6990 Ulfborg - Antennemast

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 1A, 6990 Ulfborg - Antennemast Side 1/5 TELCON A/S kqj@telcon.dk Nordre Boulevard 93 6800 Varde Dato: 21-08-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-62-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af platform ved sø 709, matr. 24de Ballerup, Ballerup By.

Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af platform ved sø 709, matr. 24de Ballerup, Ballerup By. Borupgård Gymnasium Lautruphøj 9 2750 Ballerup Sendt den 4. maj 2017 til rådgiver Christian Engelhard Olsen på adressen christian.engelhard.olsen@gfadm.dk MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup

Læs mere

12. Pleje skal indstilles, hvis der kan konstateres æg eller haletudser fra ynglende padder, og først genoptages efter 1. oktober.

12. Pleje skal indstilles, hvis der kan konstateres æg eller haletudser fra ynglende padder, og først genoptages efter 1. oktober. Christian F. Nissen Nysøvang 15A 2750 Ballerup Sendt den 19. september 2018 til ejeren Christian F. Nissen på adressen christian@feldbech.dk MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477

Læs mere

Sø ved hul nr hØnskes oprenset. 9e

Sø ved hul nr hØnskes oprenset. 9e 5,00m Markvej TANGE SØ GOLF A/S Att.: John Mikkelsen Tange Søvej 68 8840 Rødkærsbro Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk

Læs mere

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng.

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng. Jakob Olsen Plejeltvej 22 3100 Hornbæk Mail: ravnegaard@hotmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Tilladelsen/Dispensationen er meddelt på følgende vilkår: 1. Opgravet materiale skal fjernes eller jævnes ud på arealer, der er i omdrift.

Tilladelsen/Dispensationen er meddelt på følgende vilkår: 1. Opgravet materiale skal fjernes eller jævnes ud på arealer, der er i omdrift. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Åge Andersen Kappelvej 6 7790 Thyholm Oprensning af sø Struer kommune har den 11. juli 2012 talt

Læs mere

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev.

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev. Vihøjvej 2 Grinderslev 7870 Roslev 20. juli 2017 Vihøjvej 2 - Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende

Læs mere

Afgørelse til rørlægning af privat grøft ved Hasselholtvej 2, Vinderup efter lov om vandløb

Afgørelse til rørlægning af privat grøft ved Hasselholtvej 2, Vinderup efter lov om vandløb Side 1/5 Gunnar Bøje Kristensen Hasselholtvej 2 7830 Vinderup Dato: 25-01-2017 Sagsnr.: 06.02.03-P19-19-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Den varierede bredzone med lavvandede partier vurderes yderligere at være positivt for blandt andet

Den varierede bredzone med lavvandede partier vurderes yderligere at være positivt for blandt andet Dennis T. Nielsen Magtenbøllevej 26, 5492 Vissenbjerg 5. juni 2019 Sags id.: 19/6240 3-dispensation til oprensning og udvidelse af vandhul Assens Kommune, har hermed behandlet din ansøgning om oprensning

Læs mere

Ansøgning om skovrejsning, Øster Stendisvej 7, 7830 Vinderup

Ansøgning om skovrejsning, Øster Stendisvej 7, 7830 Vinderup Side 1/5 SKOVDYRKERFORENINGEN VESTJYL- LAND A.M.B.A ake@skovdyrkerne.dk Nupark 49 7500 Holstebro Dato: 20-11-2015 Sagsnr.: 01.13.25-P19-8-15 Henv. til: Torben Høj Nielsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Dispensation til rydning af vedplanter på hede på matr. 692 og 739 Brøns ejerlav, Brøns

Dispensation til rydning af vedplanter på hede på matr. 692 og 739 Brøns ejerlav, Brøns Miljø og Natur Niels Lund Frifeltvej 42 6780 Skærbæk Direkte tlf.: +4574929295 Mail: cb1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-49-18 Ks: LSJ 20. februar 2019 Dispensation til rydning af vedplanter på hede

Læs mere

Opførsel af transformerstation

Opførsel af transformerstation POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK att. Lars Hansen Thy Mors Energi Elsøvej 107 7900 Nykøbing Mors Opførsel af transformerstation Struer

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø Kim Rask Hansen Engmosevej 4A 7200 Grindsted Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til oprensning af sø Du har ansøgt om dispensation til at oprense en ca. 1531 m² stor beskyttet sø beliggende på matrikel

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til kabelanlæg Idomlund-Hogager

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til kabelanlæg Idomlund-Hogager Side 1/8 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Att. Finn Møller xfm@vestjyskenet.dk Dato: 21-06-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-12-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.:

Læs mere

Tilladelse til erhvervsmæssig udlejning af Vedersø Klit camping

Tilladelse til erhvervsmæssig udlejning af Vedersø Klit camping Side 1/5 VEDERSØ KLIT CAMPING A/S Øhusevej 23 6990 Ulfborg Dato: 14-12-2015 Sagsnr.: 04.14.15-P19-2-12 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95.

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Kristian Villensgård Bækmarksbrovej 95 7660 Bækmarksbro 10. februar 2015 Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Med ansøgning af den 30. januar 2015, har du ansøgt

Læs mere

Landzonetilladelse: Madumvej 5, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Madumvej 5, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle Side 1/6 KVA VIND A/S Borrisvej 10 6900 Skjern Dato: 13-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-124-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 27 i bekendtgørelse nr af 8. december 2014 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug.

Afgørelsen er truffet i medfør af 27 i bekendtgørelse nr af 8. december 2014 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. BRANDMOSEGARD/ POUL ERIK JEPPESEN Vivsøvej 4 7800Skive Dato: 31-03-2015 Sagsnr.: 09.17.24-P19-33-15 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation og landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 352 Skovby,

Dispensation og landzonetilladelse til etablering af sø på matr. nr. 352 Skovby, Skovskifte Grundejerforening Skovskifte 5 6200 Aabenraa Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 18-12-2015 Sagsnr.: 13/37210 Dok.løbenr.: 351583/15 Kontakt: Torben Hansen Direkte tlf.: 73767358

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose.

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose. Paw Skovgaard Rosendalsvej 5 3140 Ålsgårde Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 24.03.2015 Sagsbeh. Anne-Marie

Læs mere

Tillæg 4 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen

Tillæg 4 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen Side 1/6 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Dato: 18-09-2015 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Bo Boysen Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7803

Læs mere

Landzonetilladelse. Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej Randers NV / P

Landzonetilladelse. Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej Randers NV / P Naturstyrelsen, Kronjylland Vasevej 7 8920 Randers NV Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 05-10-2016 / 01.03.03-P19-19-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Søen må max. graves 1 m dyb og skal anlægges med jævnt skrånende bredder med en hældning ikke stejlere end 1:5.

Søen må max. graves 1 m dyb og skal anlægges med jævnt skrånende bredder med en hældning ikke stejlere end 1:5. Kirsten Olson Kildeskåret 6 4050 Skibby Dato 17. oktober 2016 Sagsnr. 01.03.00-P19-78-16 BY OG LANDSKAB Torvet 2 3600 Frederikssund Landzonetilladelse til etablering af sø på Kildeskåret 6, 4050 Skibby

Læs mere

Dispensation til træfældning og rykke pil op i 3 mose

Dispensation til træfældning og rykke pil op i 3 mose TAMU Vitskøl Jørn Bloch Viborgvej 460 9681 Ranum Sendt til joern.bloch@tamu.dk Dato: 13. november 2018 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 01.05.08-P25-22-18 Per E.

Læs mere

Dispensation til oprensning af vandhul

Dispensation til oprensning af vandhul Tønder kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929284 Mail: ln1@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-58-18 Ks: LSJ 11-06-2019 Dispensation til oprensning af vandhul I forbindelse

Læs mere

Sagsnr P

Sagsnr P Vejdirektoratet Att. Agnete Jørgensen Thomas Helsteds Vej 11 Skanderborg Sendt pr. mail til: agjo@vd.dk Dato 16. september 2016 Sagsnr. 01.05.08-P25-15-15 BY OG LANDSKAB Torvet 2 3600 Frederikssund Landzonetilladelse

Læs mere

Dispensation til oprensning og tilladelse til udvidelse af et vandhul beliggende på matr. nr. 18a Voer By, Voer

Dispensation til oprensning og tilladelse til udvidelse af et vandhul beliggende på matr. nr. 18a Voer By, Voer Lars Bisgaard Simonsen Voer Gade 11 8950 Ørsted TEKNIK OG MILJØ Dato: 2. juni 2015 Reference: Peter Clausager Rasmussen Direkte telefon: 89591180 E-mail: pcr@norddjurs.dk Journalnr.: 15/2809 Dispensation

Læs mere

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven.

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven. Viborgvej 303 Korsbakken 7840 Højslev 20. december 2018 Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning fra ejer af ejendommen Viborgvej 303, 7840 Højslev, om tilladelse til

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø AGC Ejendomsinvest ApS Cego ApS Lauritzens Plads 1 9000 Aalborg Att.: Anders Christensen: ac@cego.dk Dato: 23. februar 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-6232

Læs mere

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose Henrik Sønderris Sønderrisvej 4 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 08.01.2016 Sagsnr. 15/25592

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle

Landzonetilladelse - Holstebrovej 13, 6990 Ulfborg - Husstandsmølle Side 1/6 VICTOR ENERGY ApS mvp@victor-energy.dk Møllegårdsvej 22 6893 Hemmet Dato: 12-05-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-92-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø

Dispensation til oprensning af 3 beskyttet sø Benny Ellersgaard Madsen Helle Kastrup Sjørupvej 44 Sjørup 9640 Farsø Sendt til: kastrupellersgaard@msn.com Dato: 29. august 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-26760

Læs mere

HEDEDANMARK A/S Klostermarken Viborg. Ansøgning om skovrejsning, Nautrupvej 20, 7830 Vinderup

HEDEDANMARK A/S Klostermarken Viborg. Ansøgning om skovrejsning, Nautrupvej 20, 7830 Vinderup Side 1/6 HEDEDANMARK A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Dato: 20-11-2015 Sagsnr.: 01.13.25-P19-11-15 Henv. til: Torben Høj Nielsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7804 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Et vandhul på 800 m 2

Landzonetilladelse. Et vandhul på 800 m 2 TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9828 2828 www.herning.dk Landzonetilladelse Vedr.: Ejendommen Kiersvej 4, 7451 Sunds Matrikel nr.: 1C, Røjen By, Sunds Tilladelse

Læs mere

Dispensation og tilladelse til oprensning og udvidelse af sø på matr. nre. 2a, 2b, 2c, Koustrup By, Tøstrup

Dispensation og tilladelse til oprensning og udvidelse af sø på matr. nre. 2a, 2b, 2c, Koustrup By, Tøstrup Peter Schou Andersen 1-09-2016 Koustrup 4 Sagsnummer.: 16/4161 8560 Kolind Sagstype: KLE: 01.05.08 Sagsbehandler: Lars Dyhrberg Bruun Tlf.: 87 53 54 10 Dispension og tilladelse til oprensning og udvidelse

Læs mere

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype Per Mikkelsen Kokborgvej 6 7830 Vinderup Dato: 30-04-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-7-15 Henv. til: Pia Pedersen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 15 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej Vinderup. Vedr. etablering af 70 m 2 klimacontainer på Djeldvej 27, 7830 Vinderup

Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej Vinderup. Vedr. etablering af 70 m 2 klimacontainer på Djeldvej 27, 7830 Vinderup Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej 27 7830 Vinderup Dato: 02-02-2016 Sagsnr.: 09.17.17-P19-28-15 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012 Jan Volmar Skærlund Skolevej 20 7330 Brande 3. oktober 2012 Tilladelse efter planloven til etablering af fladvandede søer i forbindelse med vådområdeprojekt Der er søgt om tilladelse til etablering af

Læs mere

Der meddeles tilladelse til oprensning og udvidelse af søen på følgende vilkår: Søen må oprenses og udvides som angivet på nedenstående kort.

Der meddeles tilladelse til oprensning og udvidelse af søen på følgende vilkår: Søen må oprenses og udvides som angivet på nedenstående kort. Frederikssund Kommune Att: Troels Karlog, tkarl@frederikssund.dk Dato 5. september 2016 Sagsnr. 01.05.08-P25-2-16 BY OG LANDSKAB Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars BYGGERI OG NATUR

Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars BYGGERI OG NATUR Berit Boserup Nakkedamsvej 83 4070 Kirke Hyllinge Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars 019370-2013 BYGGERI OG NATUR Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af 2 mindre vandingsvandhuller

Læs mere

Afgørelse om ændrede vægtintervaller og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Hesselåvej 27, 7500 Holstebro

Afgørelse om ændrede vægtintervaller og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Hesselåvej 27, 7500 Holstebro Jens Kr. Jensen Hesselåvej 25 7500 Holstebro Dato: 29-08-2017 Sagsnr.: 09.17.46-P19-8-17 Henv. til: Michala Kristensen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 77 97 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Jan Bloten. Sortemosevej Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult:

Jan Bloten. Sortemosevej Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult: Jan Bloten Sortemosevej 7 5893 Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult: jt@ravnhoj.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere