Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune"

Transkript

1 Viceskoleleder til Hanebjerg Skole i Hillerød Kommune Hanebjerg Skole ligger naturskønt i Hillerød Kommune, har ca. 550 elever og har undervisning på tre matrikler i: Brødeskov, Gørløse og Uvelse. Skolen har engagerede medarbejdere og tre medlevende lokalsamfund. Vores viceskoleleder er gået på pension, og derfor skal vi ansætte en ny. Du får mulighed for at være med til at opbygge et nyt ledelsesteam Vi søger en viceskoleleder til at indgå i et ledelsesteam på i alt 5 ledere: Distriktsskoleleder, viceskoleleder, 2 afdelingsledere og en HFO-leder, som alle refererer til distriktsskolelederen. Alle 5 ledere i teamet har direkte personaleledelse i en afdeling, og viceskolelederen fungerer i dagligdagen som en afdelingsleder med souscheffunktion. Vores nye viceskoleleder får en unik mulighed for at være med til at bygge et ledelsesteam op: Vi har to erfarne ledere og vil i løbet af de kommende måneder besætte de øvrige tre stillinger, hvoraf den opslåede stilling som viceskoleleder udgør den ene. Stillingen som distriktsskoleleder bliver slået op omkring den 30. september, medens en af de øvrige afdelingslederstillinger forventes slået op primo Det forhold, at vi er i proces med at opbygge et nyt ledelsesteam betyder også, at vi ikke beskriver en præcis opgaveportefølje, og at der bliver mulighed for at påvirke stillingsindholdet i løbet af de første måneders ansættelse. En leder med både pædagogisk interesse og flair for administrativ skoleledelse Vores nye leder skal være leder af en afdeling. Heri ligger bl.a. personaleledelse, faglig ledelse af afdelingens udvikling, som en del af Hanebjerg Skole, samt ledelsesopgaver ift. forældresamarbejdet varetage tværgående funktioner ift. administrativ skoleledelse naturligvis understøttet af kompetente sekretærer. I denne funktion vægter vi såvel overblik over skolens samlede virksomhed som kompetencer ift. administrativ skoleledelse, herunder planlægning af skoleåret og bidrag til økonomistyring på skolen. Hertil må forventes andre tværgående funktioner afhængig af den samlede opgavefordeling i det nye ledelsesteam.

2 Vi søger en leder, som har erfaring med skoleledelse og indgående kendskab til skoleområdet har kompetencer indenfor både den pædagogiske og den administrative del af skoledelse har dokumenterede erfaringer med administrativ og økonomisk skoleledelse fokuserer på børns læring, trivsel og dannelse i den pædagogiske ledelse af skolens professionelle læringsfællesskaber viser lederegenskaber og har et pædagogisk fundament, der kan matche skolens værdigrundlag (se herunder) viser en synlig og nærværende lederadfærd i forhold til medarbejdere, elever og forældre er tydelig og troværdig i sin kommunikation, beslutninger og handlinger har dokumenterede erfaringer i at udvikle medarbejderne gennem uddelegering af ansvar og opgaver har erfaring med og forståelse for de kommunale arbejdsgange gerne har lederuddannelse som uddannelsesmæssig overbygning eller har påbegyndt lederuddannelse Hanebjerg Skole Hanebjerg skole har som nævnt ca. 550 elever og har undervisning på tre matrikler i Hillerød Kommune: Brødeskov, Gørløse og Uvelse. Afdelingerne i Gørløse og Uvelse har klassetrin, medens Brødeskov afdelingen har to afdelinger med henholdsvis klassetrin og klassetrin. Skolen ligger naturskønt og har gode offentlige transport forbindelser til Hillerød. Den nuværende skolestruktur i Hillerød Kommune trådte i kraft den 1. august Inden da var der tre selvstændige skoler, som siden 2011 har været Hanebjerg Skole. Lokalsamfundene viser et stort engagement ift. at bevare lokale skoleafdelinger, og hver af skolens afdelinger har særkender. Som eksempel kan nævnes, at afdelingen i Uvelse igennem mange år har arbejdet med aldersintegreret undervisning. Skolen er en anerkendende og inkluderende skole. Gennem motiverende læringsmiljøer arbejder skolen for høje faglige resultater. Skolen arbejder aktivt med forpligtende fællesskab, der opstår i samarbejdet mellem skole, elever og forældre. Hanebjerg Skole har 7 værdier, der danner rammerne for skolens daglige arbejde og fremtidige retning. Værdierne er blevet til igennem en længere og inddragende proces, hvor ledelsen, skolens øvrige personale og skolebestyrelsen har samarbejdet om værdiernes nuværende form. Hanebjerg Skoles værdier: - Forskellighed er en styrke - Den glade skole - Stærk faglighed - Den komplette unge - Åben skole

3 - Æstetik i bygninger og miljø - Klar pædagogisk linje Hanebjerg Skole oplever aktuelt et vigende elevtal bl.a. som følge af færre børn i distriktet i den skolepligtige alder. Skolens geografiske placering i tre mindre lokalsamfund, vil efter al sandsynlighed betyde, at der er store udsving i antallet af børn i den skolesøgende alder. Det er derfor afgørende, at skolens organisering og pædagogiske indhold skal understøtte fleksibilitet ift. antallet af elever. Hanebjerg Skole er udfordret af at være placeret i kort afstand til flere privatskoler. Derfor samarbejder vi i Hillerød Kommune pt. med skolebestyrelserne og skoleledelserne om en samlet indsats for at gøre folkeskolen til et aktivt valg. Det vigende elevtal i Hanebjerg skoledistrikt har bl.a. betydet, at den gennemsnitlige klassekvotient aktuelt er lavere end, hvad der med Hillerød Kommunes aktuelle budgetmodel er økonomisk bæredygtigt. Skolen har i skoleåret 2016/17 fået en ekstraordinær økonomisk tildeling, og skolen står nu overfor en spændende opgave med at lave motiverende og kvalitativ god skole for eleverne indenfor den økonomiske ramme. Udviklingsarbejdet skal omfatte organiseringen af undervisningen, herunder bl.a. mere udstrakt anvendelse af aldersintegreret undervisning. På findes yderligere informationer om skolen. På fås uddybende informationer om kommunen, rammer, politik, organisering m.v. Fokusområder Følgende fokusområder forventes at præge ledelsesteamets opgaver: Arbejde med Hanebjerg Skole som én skole med fælles værdier og fortsætte arbejdet med at omsætte værdierne i praksis Stå i spidsen for videreudvikling af Hanebjerg Skole, hvor dagsordenen bl.a. er præget af nødvendige pædagogiske omstillinger for at drive skolen indenfor en elevtalsbaseret personalenormering. Skolen er som nævnt fordelt på tre matrikler, og der er behov for videreudvikling af organiseringen af undervisningen, herunder aldersintegreret undervisning, for at drive skolen indenfor den økonomiske ramme Videreudvikle inkluderende læringsmiljøer og praksis for visitation af elever til specialundervisning indenfor skolens økonomiske ramme Videreudvikle socialt og fagligt stærke læringsmiljøer ved bl.a. at understøtte det systematiske arbejde med LP-modellen og videreudvikle læringsmålsorienteret undervisning, herunder formativ evaluering, som praksis på hele skolen Synliggøre Hanebjerg Skoles resultater og potentialer internt og eksternt med henblik på, at flest mulige forældre i skoledistriktet vælger Hanebjerg Skole, når deres barn skal starte i skole, og fastholder Hanebjerg Skole som den foretrukne skole igennem hele barnets skoleforløb Fastholde og udvikle på de særkender Hanebjerg Skole allerede har og har mulighed for at udnytte.

4 Rammerne om jobbet som leder på en skole i Hillerød Kommune Rammerne om Hillerød Kommunes skoler sættes af Hillerød Byråd og af Børne- og Familieudvalget, der varetager opgaver om undervisning, dagtilbud, indsats i relation til børn og unge, folkeskoler, Ungdomsskolen, SSP, PPR, indsats overfor familier i krise m.v. Skolepolitikken er det politiske grundlag for udviklingen af kommunens skoler, og udkast til en ny skolepolitik er for tiden i høring. Der er fokus på at skabe inkluderende skoler med høj faglighed og glæde. Det langsigtede mål er at give de unge de bedste muligheder for at komme videre med en ungdomsuddannelse. I skolevæsenet er vi optaget af at opbygge socialt og fagligt stærke læringsmiljøer. I den forbindelse har vi i dette skoleår sat en revitalisering af LP-modellen på dagsorden. Derudover fortsætter vi de gode takter i skolevæsenet med videreudviklingen af læringsmålsorienteret undervisning, herunder formativ evaluering, som praksis på skolerne. Den røde tråd i kommunens indsats for børn og unge findes i Fælles børn, fælles ansvar, som indeholder politik, udviklingsmål og procedurer ift. såvel forebyggende som indgribende indsats på hele 0-18 årsområdet. I Hillerød Skolevæsen lægger vi vægt på videndeling og et godt kollegaskab imellem skoleledere indbyrdes, og viceskolelederen forventes at deltage aktivt i såvel fælles ledermøder for alle ledere på skoleområdet som ad-hoc opgaver ift. udviklingen af skolevæsenet. Rekrutteringsproces Ansøgningsfristen er den 5. oktober Ansøgning med relevant dokumentation sker elektronisk via Hillerød Kommunes hjemmeside. Der er nedsat et ansættelsesudvalg med repræsentanter for skolens bestyrelse, ledelse og medarbejdere og med skolechefen som formand. Ansættelsesudvalget bistås af en Stefan Førster-Christensen fra CareMatch. Udvalget udvælger ansøgere til 1. samtalerunde, der finder sted den 10. oktober Ansættelsesudvalget udvælger et mindre antal kandidater fra dette felt til 2. samtalerunde, der finder sted den 25. oktober Mellem 1. og 2. samtalerunde gennemfører CareMatch test med hver af de efter 1. samtalerunde udvalgte kandidater. Løn- og ansættelsesvilkår Den nye distriktsskoleleder forventes at starte i jobbet den 1. december 2016 eller snarest muligt derefter. Viceskoleledere ansættes i Hillerød Kommune med grundlønsindplacering på løntrin 49.

5 Kontakt Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte skoleleder Per Ungfelt på tlf , skolechef Hanne Frederiksen, på tlf og skolebestyrelsesformand Kristina Kildegaard, på tlf for yderligere oplysninger.

Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune

Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune Person- og jobprofil Distriktsskoleleder for Grønnevang Skole i Hillerød Kommune Denne person- og jobprofil for distriktsskoleleder for Grønnevang Skole indeholder: Introduktion Personen Grønnevang Skole

Læs mere

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Viceskoleleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER. København August Jobprofil. gør god ledelse bedre

HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER. København August Jobprofil. gør god ledelse bedre København August 2017 Jobprofil HILLERØD KOMMUNE SKOLEN VED SKOVEN - SKOLELEDER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR.

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil

Viceskoleleder. Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Viceskoleleder Særslev-Hårslev-Skolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Særslev-Hårslev-Skolen 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår

Læs mere

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik

Skolepolitik. Silkeborg Kommunes skolepolitik Skolepolitik Silkeborg Kommunes skolepolitik 1 2 Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende for Den

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Job- og personprofil. Distriktsskoleleder. Frederiksborg Byskole. Hillerød Kommune. Den 26. august 2015

Job- og personprofil. Distriktsskoleleder. Frederiksborg Byskole. Hillerød Kommune. Den 26. august 2015 Job- og personprofil Distriktsskoleleder Frederiksborg Byskole Hillerød Kommune Den 26. august 2015 Denne job- og personprofil for distriktsskoleleder, Frederiksborg Byskole, Hillerød Kommune, indeholder:

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

Skolepolitik. Alle med tilknytning til skolen indgår i en åben dialog, hvor den enkelte bliver set, hørt og forstået.

Skolepolitik. Alle med tilknytning til skolen indgår i en åben dialog, hvor den enkelte bliver set, hørt og forstået. Skolepolitik Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende for Den Gode Skole i Silkeborg Kommunes skolevæsen

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Brændgårdskolen 1. Indledning Da vores leder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. februar 2015 eller snarest derefter. Stillingen

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

Randers Kommune Job- og personprofil for faglige skoleledere-

Randers Kommune Job- og personprofil for faglige skoleledere- Randers Kommune Job- og personprofil for faglige skoleledere- niveau 2.1 1. april 2015 1. Baggrund INDLEDNING. Udgangspunktet for Randers Kommunes arbejde med at ændre skolestrukturen er et ønske om at

Læs mere

Indledning. Skolepolitikken for Holstebro Kommune er fællesgrundlaget for kommunens folkeskoler.

Indledning. Skolepolitikken for Holstebro Kommune er fællesgrundlaget for kommunens folkeskoler. Skolepolitik Indhold Indledning... 3 Vores Vision... 5 En anerkendende skole... 6 Temaer i skolepolitikken... 8 Faglighed og inklusion... 9 Læringsmiljø og fællesskab... 11 Samarbejde.... 14 Ledelse...

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole

Indhold. To visionære skoleledere Odsherred Kommune. To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole To visionære skoleledere 20. februar 2019 Betina Høst Poulsen Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af To skoleledere til henholdsvis Vig Skole og Højby Skole Indhold 1. søger to visionære skoleledere

Læs mere

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen Job- og Kravprofil Skoleder Havrehedskolen Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3 Havrehedskolen... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaven... 5 Lederprofil...

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Højgårdskolen 1. Indledning Da vores tidligere leder er gået på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse 1. marts 2015. Stillingen annonceres på

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune søger en afdelingsleder med souscheffunktion til Maglebjergskolen med tiltrædelse

Læs mere

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år.

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Job- og kravprofil Skoleleder til Skovbrynet Skole, Gladsaxe Kommune Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Skolen Skovbrynet

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Dyssegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Dyssegårdsskolen Dyssegårdsvej 26, 2900 Hellerup Tlf.: 39985550 dyssegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference Løn-

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Havrehedskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaver... 5 Lederprofil...

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Forslag til ny ledelsesstruktur

Forslag til ny ledelsesstruktur Forslag til ny ledelsesstruktur J.nr.: 17.00.00.A00 Sagsnr.: 14/3702 ANBEFALING: Skoleafdelingen anbefaler, at at Børne, Fritids og Kulturudvalget udvælger det eller de scenarier, man ønsker at arbejde

Læs mere

SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune

SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune September 2016 Jobprofil SFO og klubleder, Virum Skole Lyngby Taarbæk Kommune 1. Indledning Lyngby Taarbæk Kommune har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny SFO og klubleder

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

Job- og personprofil. Skoleleder. Gilbjergskolen. Gribskov Kommune. Den 27. januar 2015

Job- og personprofil. Skoleleder. Gilbjergskolen. Gribskov Kommune. Den 27. januar 2015 Job- og personprofil Skoleleder Gilbjergskolen Gribskov Kommune Den 27. januar 2015 Denne job- og personprofil for Gilbjergskolens skoleleder indeholder: Introduktion Jobbet - Rammer og ansvarsområder

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole 1. Indledning Vi søger en afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole fra 1. august 2015. Stillingen annonceres på www.herning.dk og https://job.jobnet.dk/cv/frontpage.aspx

Læs mere

Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole

Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole Job- og kravprofil til skolelederstilling på Mariager Skole 1) Indledning 2) Mariagerfjord Kommunes skoleområde 3) Præsentation af skolen 4) Lederprofil 5) Ansættelsesvilkår 6) Ansættelsesudvalg 7) Tidsplan

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder til Læringscenter Syd 1. Indledning Arnborg og Kølkær skoler sammenlægges pr. 1 august 2015 og bliver sammen med de to dagtilbud Arnborg Børne Center-Tusindfryd

Læs mere

Job- og kompetenceanalyse. Skoleleder til Damagerskolen

Job- og kompetenceanalyse. Skoleleder til Damagerskolen Job- og kompetenceanalyse Skoleleder til Damagerskolen Indhold Indledning... 3 Damagerskolen... 3 Greve Kommune... 4 Opgaver og ansvarsområder... 5 Succeskriterier... 5 Personlige og faglige kompetencer...

Læs mere

Afdelingsleder. Sletten Skole Job- og Kravprofil

Afdelingsleder. Sletten Skole Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning 2 Ansættelsesudvalg 2 Tidsplan 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen 3 Sletten Skole 4 Ledelsesopgaven 4 Lederprofil 5 Ansættelsesvilkår 5 1

Læs mere

1. Indledning Da vores skoleleder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse pr.1. februar

1. Indledning Da vores skoleleder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse pr.1. februar 1. Indledning Da vores skoleleder går på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse pr.1. februar 2015. Stillingen annonceres på www.herning.dk og Job Midt/Vest med ansøgningsfrist torsdag

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole Januar 2017 Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire tidligere folkeskoler blev nedlagt, og én

Læs mere

Randers Kommune Job- og personprofil for pædagogfaglige skoleledere- niveau 2.2 (SFO)

Randers Kommune Job- og personprofil for pædagogfaglige skoleledere- niveau 2.2 (SFO) Randers Kommune Job- og personprofil for pædagogfaglige skoleledere- niveau 2.2 (SFO) 1. april 2015 1. Baggrund INDLEDNING. Udgangspunktet for Randers Kommunes arbejde med at ændre skolestrukturen er et

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Vildbjerg Skole 1. Indledning Da vores nuværende skoleleder har valgt at gå på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder Distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Ringsted Kommune. Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Skoleleder til Dagmarskolen, Ringsted Kommune

Ringsted Kommune. Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Skoleleder til Dagmarskolen, Ringsted Kommune Lundgaard Konsulenterne rekrutterer Skoleleder til Dagmarskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1. Stillingen 2. Ansættelsesvilkår 3. Skoleområdet

Læs mere

Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur

Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur Børne-og Ungeudvalget har slut maj og start juni afholdt dialogmøder med skolebestyrelserne i Midt, Nord og Syd om Greves fremtidige skolestruktur.

Læs mere

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler Punkt 6. Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler 2016-051261 Skoleudvalget indstiller, at byrådet godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler nedlægges pr. 31. juli 2017,

Læs mere

Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus

Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus Stillings- og personprofil for pædagogisk leder ved Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus Pædagogisk leder til Holbæk By Skole afdeling Orø Skole og Børnehus På Orø får børn lov til at være børn

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Lundgårdskolen

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Lundgårdskolen NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Lundgårdskolen 1. Indledning Da vores leder gennem seks år er gået på pension, er stillingen som skoleleder ledig til besættelse snarest muligt Stillingen annonceres

Læs mere

Introduktion til skoleområdet

Introduktion til skoleområdet BFU 5.2.18 Introduktion til skoleområdet Skolestruktur Styrelsesvedtægt (bilag 1) Tildelingsmodel (bilag 2) Skolepolitiske mål 2014-2018 (bilag 3) Praksisfortællinger (bilag 4) Skoletjenesten (bilag 5)

Læs mere

Skoleleder til Herstedøster Skole Albertslund Kommune

Skoleleder til Herstedøster Skole Albertslund Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Astrid Ravnsbæk Hellerup, den 15. september 2014 Skoleleder til Herstedøster Skole Albertslund Kommune AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA

Læs mere

... noget om læring Livet på Skalmejeskolen skal være en aktiv læreproces, der skal udvikle indsigt og forståelse. Børnene skal lære at søge mening.

... noget om læring Livet på Skalmejeskolen skal være en aktiv læreproces, der skal udvikle indsigt og forståelse. Børnene skal lære at søge mening. NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Skalmejeskolen 1. Indledning Stillingen som skoleleder på Skalmejeskolen er ledig til besættelse fra 1. august. Stillingen annonceres på www.herning.dk med ansøgningsfrist

Læs mere

Børne- og familiepolitikken

Børne- og familiepolitikken Børne- og familiepolitikken 2019-2022 Indledning Børne- og familiepolitikken 2019-2022 er Ringkøbing-Skjern Kommunes politik for 0-18 årsområdet. Børne- og familiepolitikken henvender sig til børn, unge,

Læs mere

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Skoleleder til Gribskolen i Gribskov Kommune. En udviklingsstærk leder og pædagogisk ildsjæl

Lundgaard Konsulenterne rekrutterer. Skoleleder til Gribskolen i Gribskov Kommune. En udviklingsstærk leder og pædagogisk ildsjæl Ansættelse af skoleleder til Gribskolen Oktober 2012 Malene Hansen Lundgaard Konsulenterne rekrutterer i Gribskov Kommune En udviklingsstærk leder og pædagogisk ildsjæl Denne job- og personprofil indeholder

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole

NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole NOTAT vedr. ansættelse af pædagogisk afdelingsleder til Lind Skole 1. Indledning Lind Skole syd for Herning er kommunens største folkeskole med 725 elever fra 0.-9. årgang, en specialklasse og et fritidshjem.

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd

NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd NOTAT vedr. ansættelse af fællesleder til LÆringscenter Syd 1. Indledning LÆringscenter Syd er et læringscenter fordelt på fem afdelinger. Centeret består af de to skoler i Kølkær og Arnborg med tilhørende

Læs mere

Dialogmøde VIA University College - den 16. juni

Dialogmøde VIA University College - den 16. juni Dialogmøde VIA University College - den 16. juni Målet med dialogmødet Orientere om status for arbejdet med Skolestrategi 2021 Få inspiration til det videre arbejde frem til august Program 19.00 Velkommen

Læs mere

arbejde med at omsætte skolepolitikken i praksis dokumentere og evaluere indsatsen

arbejde med at omsætte skolepolitikken i praksis dokumentere og evaluere indsatsen Indledning Denne skolepolitik er 2. version af Jammerbugt Kommunes formulerede politik for folkeskolen. Denne anden version er udarbejdet på baggrund af en proces, hvor væsentlige aktører på skoleområdet

Læs mere

Skolepolitikken i Hillerød Kommune

Skolepolitikken i Hillerød Kommune Skolepolitikken i Hillerød Kommune 1. Indledning Vi vil videre Med vedtagelse af læringsreformen i Hillerød Kommune står folkeskolerne overfor en række nye udfordringer fra august 2014. Det er derfor besluttet

Læs mere

Greve Kommunes skolepolitik

Greve Kommunes skolepolitik Greve Kommunes skolepolitik Tillæg gældende for 2017-2018 Fem fokusområder Trivsel og sundhed Digital skole 1:1-skolen Vedtaget af Greve Kommunes Byråd 5. september 2016. 1 Forord Denne udgave af skolepolitikken

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Skolens værdier Vores værdigrundlag bygger på fem kerneværdier: Nysgerrighed, Faglighed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tryghed.

Skolens værdier Vores værdigrundlag bygger på fem kerneværdier: Nysgerrighed, Faglighed, Ansvarlighed, Fællesskab og Tryghed. NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole 1. Indledning Vi søger en afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole fra 1. oktober 2018. Stillingen annonceres på www.herning.dk og Jobnet med

Læs mere

Kvalitetseftersyn på inklusions- og specialundervisningsområdet Afrapportering om udfordringer og anbefalinger

Kvalitetseftersyn på inklusions- og specialundervisningsområdet Afrapportering om udfordringer og anbefalinger Kvalitetseftersyn på inklusions- og specialundervisningsområdet Afrapportering om udfordringer og anbefalinger 1 Indledning Inklusion har præget den offentlige debat siden 2012, hvor der blev gennemført

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Munkegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Munkegårdsskolen Vangedevej 178 2870 Dyssegaard Telefon: 3998 5650 munkegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference

Læs mere

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE Ny leder til er en selvejende institution med egen, moderne bygning med gode faciliteter. Vi er centralt placeret i Herning bymidte i et inspirerende, kulturmiljø med

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

Indeværende notat er et bud på, hvordan en første udfoldelse af dette samarbejde og partnerskab kan se ud - set i lyset af folkeskolereformen.

Indeværende notat er et bud på, hvordan en første udfoldelse af dette samarbejde og partnerskab kan se ud - set i lyset af folkeskolereformen. Emne: Partnerskab og samarbejde ml. folkeskole og ungdomsskole i Vejle Kommune. Dato 03-03-2014 Sagsbehandler Erik Grønfeldt Direkte telefonnr. 76815068 Journalnr. 17.00.00-A00-1-13 1.0 Indledning Med

Læs mere

UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE

UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE Hermed præsenteres et oplæg om folkeskole og dagtilbud (0 16 årige) i Viborg Kommune. Oplægget er udarbejdet af Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

- inklusion i dagtilbud. Inklusion i Dagtilbud. Hedensted Kommune

- inklusion i dagtilbud. Inklusion i Dagtilbud. Hedensted Kommune Inklusion i Dagtilbud Hedensted Kommune Januar 2012 Denne pjece er en introduktion til, hvordan vi i Dagtilbud i Hedensted Kommune arbejder inkluderende. I Pjecen har vi fokus på 5 vigtige temaer. Hvert

Læs mere

Funktions- og stillingsbeskrivelse af skolelederstillingen på Ørebroskolen

Funktions- og stillingsbeskrivelse af skolelederstillingen på Ørebroskolen Funktions- og stillingsbeskrivelse af skolelederstillingen på Ørebroskolen I forbindelse med ansættelse af skoleleder ved Ørebroskolen er der udarbejdet et forventningsgrundlag og en funktions- og stillingsbeskrivelse

Læs mere

Notat. Århus Kommunes stillingsprofil for skoleledere

Notat. Århus Kommunes stillingsprofil for skoleledere Notat Århus Kommunes stillingsprofil for skoleledere Overordnede forventninger Lederen skal se sig selv som en del af en helhed, der omfatter det lokale område, og hele Århus Kommune. Lederrollen tager

Læs mere

Vision og målsætninger for Nordfyns Kommunale skolevæsen

Vision og målsætninger for Nordfyns Kommunale skolevæsen Vision og målsætninger for Nordfyns Kommunale skolevæsen Nordfyns Kommune 2008 Vision for Nordfyns Kommunale skolevæsen Forudsætningen for at få et liv med mening og glæde er livsduelighed. Skolen skal

Læs mere

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning.

2. Præsentation af Kibæk Skole Kibæk Skole er placeret i Kibæk by, som er et aktivt lokalsamfund syd for Herning. NOTAT vedr. ansættelse af viceskoleleder på Kibæk Skole 1. Indledning Da vores nuværende viceskoleleder har valgt at gå på pension, er stillingen ledig til besættelse pr. 1. august 2017 Stillingen annonceres

Læs mere

Udkast til evalueringstemaer og tidsramme for evaluering af dagtilbuds- og skolestruktur.

Udkast til evalueringstemaer og tidsramme for evaluering af dagtilbuds- og skolestruktur. HOLBÆK KOMMUNE FAGCENTER FOR LÆRING & TRIVSEL Dato: 23. januar 2018 Udkast til evalueringstemaer og tidsramme for evaluering af dagtilbuds- og skolestruktur. Udvalget Læring og Trivsel for Børn og Unge

Læs mere

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil

Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Skoleleder til Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Sletten Skole... 5 Lederopgaven...5 lederprofil... 5 Ansættelsesvilkår...

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om pædagogisk ledelse. Tabelrapport opfølgning på en tidligere undersøgelse fra 2006

Spørgeskemaundersøgelse om pædagogisk ledelse. Tabelrapport opfølgning på en tidligere undersøgelse fra 2006 Spørgeskemaundersøgelse om pædagogisk ledelse Tabelrapport opfølgning på en tidligere undersøgelse fra 2006 Spørgeskemaundersøgelse om pædagogisk ledelse Tabelrapport opfølgning på en tidligere undersøgelse

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Maglebjergskolen

Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Maglebjergskolen Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Maglebjergskolen Allerød Kommune søger en skoleleder til Maglebjergskolen med tiltrædelse den 1. april 2017. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Bagsværd Skole Gladsaxe Kommune Den 4. maj 2015

Job- og personprofil Skoleleder Bagsværd Skole Gladsaxe Kommune Den 4. maj 2015 Job- og personprofil Skoleleder Bagsværd Skole Gladsaxe Kommune Den 4. maj 2015 Denne job- og personprofil for skoleleder, Bagsværd Skole, Gladsaxe Kommune, indeholder: Introduktion Jobbet Personen o Rammer

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Hillerød Kommunes Skolevæsen. Gældende fra 1. marts 2014

Styrelsesvedtægt for Hillerød Kommunes Skolevæsen. Gældende fra 1. marts 2014 Styrelsesvedtægt for Hillerød Kommunes Skolevæsen Gældende fra 1. marts 2014 Vedtaget i Hillerød Byråd den 26. februar 2014 Kapitel 1: Indledning... 3 Kapitel 2: Skolebestyrelsens sammensætning og valg...

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Sankt Helene Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Sankt Helene Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Sankt Helene Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Nyhed: Ja Nej Periode: -> portal:

Læs mere

Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen

Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Bilag til Styrelsesvedtægt for Holstebro Kommunes skolevæsen Skoleafdelingen 1 Indhold 1. Indledning...3 2. Valg af skole...4 3. Valg til skolebestyrelser...5 4. Skolebestyrelsens beføjelser og opgaver...7

Læs mere

Hornbæk Skole Randers Kommune

Hornbæk Skole Randers Kommune Hornbæk Skole Randers Kommune Udfordring 1: Folkeskolen for alle børn I Randers Kommune er vi udfordret af, at der på distriktsskolerne ikke eksisterer deltagelsesmuligheder for alle børn, idet der fortsat

Læs mere

Fælles Skoleudvikling. Pædagogisk udviklingsarbejde på Aalborg Kommunes skoler

Fælles Skoleudvikling. Pædagogisk udviklingsarbejde på Aalborg Kommunes skoler Fælles Skoleudvikling Pædagogisk udviklingsarbejde på Aalborg Kommunes skoler Forord Mange spændende udviklingsprojekter er blevet udtænkt, gennemført og om sat i praksis på skolerne, siden Aalborg Kommunale

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole 1. Indledning Ørnhøj Skole søger en skoleleder, der brænder for den lokale skole. Har du gode samarbejdskompetencer? Og kan du gå foran i udviklingen

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Blovstrød skole en velfungerende skole i vækst

Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Blovstrød skole en velfungerende skole i vækst Allerød Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Blovstrød skole en velfungerende skole i vækst Allerød Kommune søger en skoleleder til Blovstrød Skole med tiltrædelse den 1. oktober 2017. Om Allerød

Læs mere

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil Rekruttering af Chef til Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune Job- og stillingsprofil - 1 - Baggrund Herning Kommune søger ny chef til. Organisation, vision og værdigrundlag Herning Kommune

Læs mere

Ans Skole. Kvalitetsrapport for skoleåret 2008/09

Ans Skole. Kvalitetsrapport for skoleåret 2008/09 Kvalitetsrapport for Ans Skole, skoleåret 2008/09 : Ans Skole Kvalitetsrapport for skoleåret 2008/09 Dette er Ans Skoles kvalitetsrapport for skoleåret 2008/09. Her præsenteres skolens vurdering af, hvad

Læs mere

arbejde med at omsætte skolepolitikken i praksis dokumentere og evaluere indsatsen

arbejde med at omsætte skolepolitikken i praksis dokumentere og evaluere indsatsen Indledning Denne skolepolitik er 2. version af Jammerbugt Kommunes formulerede politik for folkeskolen. Denne anden version er udarbejdet på baggrund af en proces, hvor væsentlige aktører på skoleområdet

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Firkløveret 2015

Aftale mellem Varde Byråd og Firkløveret 2015 Aftale mellem Varde Byråd og Firkløveret 2015 Varde Kommunes vision 2030 Varde Kommune i ét med naturen Vi lever aktivt i det fri og er i ét med naturen hver dag. Friluftslivet giver sundhed, læring og

Læs mere

Resultatkontrakt for Næsby Skole

Resultatkontrakt for Næsby Skole Resultatkontrakt 2011-12 for Næsby Skole Odense Kommune - BUF - Skoleafdelingen 17.05.2011 dato 1. Kontraktens afgrænsning og formål Denne resultatkontrakt for Næsby - skole er indgået mellem Skoleafdelingen

Læs mere

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef Ikast-Brande Kommune søger Daginstitutionschef Børne- og Undervisningsområdet 01-12-2012 1 JOB- OG PERSONPROFIL: 1. RAMMEN OM STILLINGEN... 3 2. IKAST-BRANDE KOMMUNES ORGANISERING... 4 2.1 Børne- og Undervisningsområdet...

Læs mere

Skolepolitik : Rejsen mod nye højder

Skolepolitik : Rejsen mod nye højder Skolepolitik 2013-2017: Rejsen mod nye højder Folkeskolen er for alle. Det er ikke bare en konstatering, men en ambitiøs målsætning, som folkeskolerne i Nyborg Kommune hver eneste dag har til opgave at

Læs mere

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Bogense. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere