Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013"

Transkript

1 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser, jeg havde nær sagt, som sædvanlig fornuftig ud. Vi kommer ud med et mindre overskud. Medlemstal Medlemstallet er faldet med 22 i forhold til sidste år. Dette på trods af, at vi fik 32 nye begyndere meldt ind, hvoraf de 30 var til fuldt kontingent, og kun de 2 som fleksmedlemmer. Yderligere 6 begyndere blev ikke færdige, så dem håber vi på bliver færdige nu. Vi skal derfor alle sammen sørge for, at rekruttere nye medlemmer. Husk at der stadig er bonus for hvert nyt fuldtidsmedlem man skaffer, og også i 2013 forsætter vi med vores 5000 kr.s medlemskab uden indskud. Vi ved at for mange, navnlig yngre, kan det være en stor investering, når hele familien skal starte op, så derfor har vi følgende tilbud til nye golfere: Begynderkursus koster 800 kr. og hvis du melder dig ind som fuldtidsmedlem efter du har bestået, får du de 800 kr. retur. Samtidig vil du når du starter på begynderkurset, få udleveret et golfsæt til en værdi af ca kr., som du kan beholde til ejendom, hvis du straks efter begynderkurset melder dig ind, som fuldtidsmedlem. Som sidste år har vi flere initiativer i gang. Golfens dag i søndags gav 10 nye medlemmer, samt måske nogle som bare ikke besluttede sig med det samme. Hver tirsdag fra d. 14. maj og til d. 27. august vil vi i lighed med sidste år, have gratis træning fra kl. 18 til 19 for ikke golfere. Sidste år gav det en del greenfeespillere til Nordsløjfen, og vi håber også, at nogen på den måde for lyst til at melde sig ind. Hvis nogen af jer har lyst til at hjælpe til, kan I henvende sig til Lilli.

2 Vi prøver også med Erik Birck som primus motor, at køre projektet tag dine kolleger med på græs. Et projekt der har været svært at køre i gang, da kun få har meldt sig til det opsøgende arbejde i virksomhederne. Turneringen Tag en ven med var en succes sidste år, så det har vi i baghånden, hvis nogle af de andre projekter svigter. Hjemmesiden Vores hjemmeside er sammen med Golfbox omdrejningspunktet i nyhedsformidlingen. Men de nye sociale medier som Facebook og Twitter, er i dag de medier, hvor man danner de netværk, som vi kan bruge, når vi vil hente nye medlemmer eller greenfeegæster. Derfor har vi brug for en person, der vil være vores Facebook redaktør, og interesserede kan henvende sig til mig. Tidsbestilling Tidsbestillingen som vi indførte i 2011, har været en succes. Selv de fleste af klubbens medlemmer bestiller nu tid, når de skal spille. Vi mangler nu blot at få medlemmerne til at bekræfte, når de kommer. Masterplan Masterplanen er stadig vores grundlag for fremtiden på banen. Vi må dog erkende, at det er svært at få økonomi til alle de ønsker vi har, så vi gennemfører forbedringerne, når vi synes vi har råd.

3 Greenkeeper Greenkeeperne har også denne vinter været sendt hjem, i lighed med de andre år, både for at spare på lønudgifterne, og fordi arbejdsopgaverne er begrænsede. 2 af greenkeeperne valgte vi allerede på det tidspunkt, at fortælle, at de ikke ville blive genansat. Grundlæggende har kvaliteten på banen været ok, men det samlede indtryk har været mangelfuldt, og netop finishen var vi i bestyrelsen ikke tilfreds med. Det daglige rutinearbejde har de pågældende medarbejde godt kunnet udføre, men når vi kommer til den sidste finish, følte vi, at vi skulle styrke medarbejderstaben med de kompetencer, som en faglært har. Det er dog et punkt, vi ikke er helt stolte af. I forbindelse med afslutningen af sidste sæson har vi ikke hele vejen levet op til den kommunikation og dialog, vi skal have med alle klubbens ansatte. Det er vi i bestyrelsen ikke tilfredse med, og vi har efterfølgende udarbejdet en fast personalepolitik, der i øvrigt kan ses på hjemmesiden. Vi kan ikke stille uret tilbage, men vi kan forsøge at undgå lignende situationer. Efter generalforsamlingen vil den nyvalgte bestyrelse konstituere sig efter en ny opdeling af opgaverne, hvor bl.a. baneudvalget bliver delt op, så maskinindkøb, bygninger og vedligeholdelse af disse indgår i et nyt udvalg, mens banen, dens udvikling og opsætning, samt medarbejderpleje forbliver i baneudvalget. Dette netop for at styrke kommunikationen med medarbejderne. Vi har fra april måned ansat Mike Czuba, 31 år og uddannet anlægsgartner, som ny greenkeeper. Tag godt imod Mike. Vi har samtidig efter aftale med chefgreenkeeperen, valgt ikke at ansætte flere på nuværende tidpunkt. Greenkeeperne vil derfor have mulighed for at arbejde noget tid ind, som kan afspadseres i vinterperioden. Uden hjælp fra medlemmer kan vi dog ikke klare det, så enkelte arbejdsopgaver vil vi tilbyde til medlemmer. Struktur Som jeg omtalte har vi kigget på strukturen, hvilke arbejdsopgaver skal der ligge hos den enkelte udvalgsformand.

4 Formand. Formanden er ikke fast medlem af underudvalg. Formanden varetager klubbens ansigt udadtil. Formanden har HR-funktionen i klubben og udfører denne i overensstemmelse med personalepolitikken. Kontakt til Klubber i klubben. Udvalg for maskiner og faste installationer. Indkøb af maskiner og ansvar for etablering af div. faste anlæg. (F.eks. vandingsanlæg). Vedligeholdelse af maskinpark og andet materiel. Udvendig vedligeholdelse af bygninger. Baneudvalg. Banens pleje, opsætning og udvikling.. Personaleansvar for greenkeeperne. Husudvalg. Klubhus og baghuse incl. nærområder. Festudvalg og arrangementer. Sekretariat og Pro-shop. Personaleansvar for sekretariat og proshop. Hjemmesiden i samarbejde med den hjemmesideansvarlige. Golfbox. Turneringsudvalg. Matcher og turneringer. Udvalget er repræsenteret i baneudvalget. Begynderudvalg. Planlægning og gennemførsel af begynderinitiativer incl. PR på området. Pro-træner i samarbejde med formanden. Juniorudvalg. Planlægning og gennemførsel af juniorinitiativer incl. PR på området. Pro-træner i samarbejde med formanden. Sponsorudvalg. Hele sponsorarbejdet. Sørger for koordinering med Klubber i klubben. Hjemmesideansvarlig. Sekretariatslederens kontaktperson i forbindelse med hjemmesidens Opsætning/indhold.

5 Alle udvalg refererer til formanden. Alle indkøb over kr afstemmes med bestyrelsen. Alle udvalg er forpligtede over for budgettet. Proshoppen/sekretariat Proshoppen har givet en pæn indtjening, det skyldes selvfølgelig blandt andet Maren, Hanne og Birte, at udvalget af varer er bredt, men også at banen har været åben hele sæsonen, så vi får greenfeespillerne ind. Turneringer Turneringsudvalget har i 2012 arrangeret 7 turneringer ud over klubmesterskaberne og Guldborgsundcuppen. Det lader til at være passende. Der er næppe plads til yderligere, når man ser på de aktiviteter der i øvrigt er i klubben. Deltagerantallet har været svingende mellem 40 og 87, så der er stadig plads til flere ved de fleste turneringer. Guldborgsundcuppen spilles over 3 dage i en weekend med deltagere fra de 3 klubber på Falster. Desværre var der kun 10 deltagere fra Marielyst. Vi deltager igen i år, men hvis der stadig er så få deltagere, er det nok værd at overveje, hvad vi gør. Der var god tilslutning til sommerturneringen med 44 tilmeldte. I år holdt tidsplanen bedre end tidligere. En lignende turnering arrangeres igen i år, men med en mindre ændring i måden der spilles på. På opfordring af flere af deltagerne spilles der i år med fuldt spillehandicap. Fra turneringsåret 2013 er det et krav, at man skal have EGA handicap, for at kunne deltage i klubbens turneringer. Der er en del spillere, der er kommet i klemme, idet de ikke har fået registreret 4 scorekort i Da det er en ændring i forhold til tidligere år, vil det i år være muligt at tilmelde sig de første 2 turneringer, selv om man ikke opfylder kravet. Herefter vil det være et krav for at man kan deltage. Ib Hjemsmark har efter mange års tro tjeneste valgt at trække sig fra turneringsudvalget. Han afløses af Ivar Christensen.

6 Klubmestre 2011 Til klubmesterskaberne var der tilmeldt 21 seniorer og 19 veteraner. Slagspil Herrer: Niels Kristensen Damer: Hanne Kyhnau Hansen Veteraner Kvinder: Bente Olsen Veteraner Herrer: Frede Vest Hansen Juniorer: Anders Rasmussen Hulspil Herre: Thomas Rasmussen Damer: Kirsten Meier Regions golf Regionsgolf har haft deltagelse af 5 hold. B-rækken blev nr. 4 i puljen C-rækken blev nr. 3 i puljen D-rækken blev nr. 3 i puljen Seniorholdet vandt deres pulje, men tabte i kvartfinalen Veteranholdet blev nr. 2 i puljen

7 I år deltager vi igen med 5 hold, men med en anden fordeling, idet seniorerne ikke ønskede at spille i A-rækken, som de havde kvalificeret sig til. I stedet har vi udover de 3 hold i B-C og D-rækken tilmeldt 2 Veteranhold, og det passer nok bedre til den alder spillerne har. Samtidig havde vi fornøjelsen af at være vært for finalen i A-rækken, hvor Hillerød og Simons mødtes. Vi fik i den forbindelse meget ros for arrangementets gennemførelse. Eliteholdet Eliteholdet vandt kun 1 kamp i turneringen, men det betød trods alt, at de blev nummer 3 ud af 4 hold. Vi håber, med de spillere vi har til rådighed i år, at vi kan byde på mere modstand i den kommende sæson, som starter i dag. Junior Vores juniorafdeling har haft John Olesen som ansvarlig. Derudover har der været et par forældre, der fast har hjulpet til sammen med Harry. Harry står for træningen lørdag, og onsdag er der banetræning for de bedste af juniorerne. Jeg kan også nævne, at DGU havde henlagt Sportsjournalisternes juniorturnering til Marielyst. Også denne turnering blev afviklet til fuld tilfredshed. Frivillige Vi har i Marielyst Golf Klub mange frivillige, der løser store som små opgaver. En stor tak til jer, for uden jer hænger det ikke sammen. Vi vil igen i år skulle bruge f. eks. frivillige til vores gratistræning om tirsdagen, og selv om man ikke har tid til at hjælpe hele perioden, er det vigtigt at vi også har reserver vi kan ringe til. Så hvis I gerne vil hjælpe med et eller andet, så henvend jer til Lilli, som vil registre det. Sponsor Vores sponsorudvalg har gjort det godt i et nedadgående marked. Nemt er det ikke, så hvis nogen har en ide om en virksomhed der kunne være interesseret, så giv Maren besked.

8 Visioner Den overordnede vision må være at udvikle Marielyst Golf Klub til et sted, man omtaler positivt, når man har spillet her som gæst, eller når man som medlem kommer ud andre steder. Det handler om en total oplevelse, når man som gæst kommer til klubben. Hvordan er parkeringsforhold, hvordan bliver man modtaget i sekretariatet, hvordan er banens stand, og hvordan bliver man tiltalt af klubbens medlemmer. Så husk at vi alle skal sælge klubben. Det er også vigtigt, at I som medlemmer kommer med ideer, kritik, spørgsmål, så ikke kun bestyrelsen skal udvikle klubben. Min gamle vision om fadøl og pariserbøf på terrassen, vil jeg stadig arbejde på, men om jeg når det i min tid i bestyrelsen, er jeg spændt på. Med disse ord vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. Jan Øster

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne.

Sekretariatschefen er beslutningsdygtig indenfor alle sager der ligger inden for ansvarsområderne. Sekretariatschefen rolle og arbejdsbeskrivelse Sekretariatschefens rolle er at være daglig leder af klubbens sekretariat, funktioner og medarbejdere. Sekretariatschefens er klubbens ansigt udadtil og den

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Først og fremmest, tak for et fremragende år for Sindal Golf Klub. Vi har oplevet mange gode ting i 2014. Ikke mindst har vi fortsat

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Turneringskalender 2015

Turneringskalender 2015 APRIL Tirsdag 7 12.30-19.00 Gunstart 1-12 Herredag Åbningsturnering Herredag max 84 Texas Herredagsudvalg Torsdag 9 10.00-19.00 Gunstart 18 Damedag Åbningsturnering Damedag max 72 Stableford Damedagsudvalg

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Formanden Formanden bød velkommen og udtrykte en stor tak til alle frivillige i GKL, og til greenkeepere og administration. Økonomien

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Årets løb. Baneudvalget 2016 var det første år uden chefgreenkeeper. Thomas blev kontaktperson. Det har for greenkeeperstaben i 2016 været et udfordrende opstarts år med tørkeperioder, alger og fiskedød,

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Rigtig hjertelig velkommen til Generalforsamlingen.

Rigtig hjertelig velkommen til Generalforsamlingen. Side 1 1. maj 2019 Rigtig hjertelig velkommen til Generalforsamlingen. Jubilæum. I sidste uge fejrede klubben 25 års jubilæum Det var en festlig og uforglemmelig dag, med mange gæster, fine taler, hygge

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne:

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne: Om turneringer Turneringsformatet er lavet lidt om i år. Når jeg nu fortæller lidt om, hvorfor og hvordan kommer jeg samtidig til at fortælle lidt om de problemstillinger, vi i øvrigt har i klubben som

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 11. april 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Bøtø Ringvej 2 4873 Væggerløse Tlf. +45 54 13 41 83 Mail: gk118@mail.dk Formand Peter Olsen Tlf. +45 40 73 51 04 Mail: peo@live.dk Den 6. Marts 2019 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Sted:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. juni 2014 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER SØHØJLANDET GOLF Den 1. januar 2015 bliver vi oprettet som selskab i Dansk Golf Union (DGU). Det betyder, at vi kan møde op på DGU s repræsentantskabsmøder med møde- og taleret men ikke med stemmeret.

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter Bestyrelsen 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter Bestyrelsen 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. august 2016 kl. 17:30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere