Drift og vedligeholdelse af de grønne omra der - forslag til drøftelse pa generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Drift og vedligeholdelse af de grønne omra der - forslag til drøftelse pa generalforsamlingen"

Transkript

1 Til Ejerlaugets generalforsamling 2016 Fra Ejerlaugets bestyrelse Drift og vedligeholdelse af de grønne omra der - forslag til drøftelse pa generalforsamlingen Baggrund Vi har indtil nu brugt omkring kr. om året på vedligeholdelse af de grønne områder. Det er i runde tal 1500 kr. pr. husstand og udgør 75 % af kontingentet. Før årsskiftet varslede Gug anlægsgartner en stigning på kr. Bestyrelsen har så haft en forhandling med Gug, hvor vi fik prisen ned på kr. for det kommende år mod en mindre standardreduktion. Tilbuddet er vist sidst i dette dokument. På den baggrund har vi i bestyrelsen haft en drøftelse af situationen omkring vedligeholdelsen af de grønne områder. To forhold springer i øjnene, (1) Når vi som grundejerforening beder en gartner holde vore grønne områder skal vi i runde tal hver især ud at tjene 1500 kr. for at betale en gartner for en time (skat og moms). (2) En stor del af udgiften til gartneren går til vedligeholdelse af bedene langs stamvejen på Kronen. Ved vores fælles arbejdsdag forrige år forsøgte vi at forynge fjeldribsene langs Stamvejen, men heller ikke efter foryngelsen dækker de jorden og derfor kræver det mange timers håndarbejde at holde ukrudtet væk - også fordi vi for mange år siden besluttede ikke at anvende gift i vedligeholdelsen af grundejerforeningens områder. Bestyrelsen mener, at udgifterne til vedligeholdelse af de grønne områder er ved at nå smertegrænsen. Bestyrelsen ser en række muligheder for at nedbringe udgifterne, som vi gerne vil have en drøftelse af på generalforsamlingen med henblik på, at bestyrelsen i løbet af 2016 arbejder videre med en konkretisering af den eller de forslag, der har størst opbakning. Til generalforsamlingen i 2017 kan der så foreligge et eller flere gennemarbejdede forslag til ændring af vedligeholdelsen af de grønne områder., ligesom vi selvfølgelig kan beslutte at fortsætte med gartnerløsningen.

2 Beplantning langs Stamvejen Udskiftning af beplantning Fjeldribsene langs stamvejen kunne erstattes med en mere velegnet beplantning. Bøgepur kunne være utroligt flot grønt om sommeren og brunt om vinteren ser mere på Men Bøgepur skal som vore fjeldribs klippes hvert år, og kun hvis de får gode vækstbetingleser og bliver tætte kommer vi til at spare af betydning på renholdelsen. Spørgsmålet er også om jorden i bedet er godt nok til bøgepur. Det forlyder, at jorden i bedet et spadestik nede mest er sand og stabilgrus. Så kan jorden selvfølgelig forbedres, men helt billigt bliver det næppe. Måske ville cotoneaster måske være et bedre bud. Cotoneaster se mere på: Der er givetvis flere muligheder for valg planter til en udskiftning af beplantningen langs stamvejen, og hvis generalforsamlingen ønsker denne løsning belyst vil bestyrelsen i løbet af 2016 få undersøgt hvilke planter, der kan forventes at trives i bedet med og uden jordforbedring. Etableringen af en ny beplantning langs stamvejen kan ske ved større eller mindre grad af eget arbejde fra ejerlaugets medlemmer. Der var god opbakning til arbejdsdagen med fornyelse af fjeldribsene måske kunne vi selv skifte dem. Hvis vi har en minigraver med en krog til at trække de gamle op og en hær af beboertrailere til at køre dem væk efterfulgt at plantehold må det være overkommeligt. Der er 1100 m2 rabat og der skal plantes 5-8 pr. m2, hvis der er cotoneaster og pr. m2, hvis der er bøgepur. Der er selvfølgelig også den variant, at vi selv fjerner fjeldribsene og får en gartner til at plante de nye. Fælde de fleste træer og erstatte fjeldribs med græs En mulighed er også at erstatte fjeldribs med græs. Problemet med denne løsning er, at det er tidsskrævende at slå og kante omkring de mange træer, så hvis denne løsning skal give en mærkbar besparelse, skal den kombineres med at træerne langs stamvejen fjernes evt. kunne et træ på hver side af stikvejene blive stående. Også denne løsning kan kombineres med større eller mindre grad af eget arbejde. Løsningen vil markant ændre stamvejens visuelle udtryk. Vedligeholdelse af de grønne områder igennem medlemmernes eget arbejde Som nævnt i indledningen kan der holdes en ganske pæn timeløn, hvis ejerlaugets medlemmer helt eller delvis selv vedligeholder de grønne områder, og samtidig vil det fremme det sociale sammenhold på vejen. Herunder er opstillet en række muligheder.

3 Stikvejene organiserer selv vedligeholdelsen af stamvejen på Kronen og de grønne øer Principperne i en sådan ordning skulle være, at stikvejene selv organiserer vedligeholdelsen af deres lokale grønne områder og/eller deres del af stamvejens beplantning på luftfotoet til højre er disse områder indtegnet for husene Kronen En sådan ordning må nødvendigvis følges af nogle standardregler for vedligeholdelsen og en kalender for, hvornår vedligeholdelsen skal finde sted. Reglerne må også omfatte, at bestyrelsen i tilfælde af at stikvejene ikke overholder reglerne har mulighed for at bestille en gartner til arbejdet for derefter at opkræve et ekstraordinært kontingent til foreningen for medlemmer på den pågældende stikvej. At organisere dette arbejde vil fremme det sociale sammenhold på stikvejene. Forslaget vil også imødegå den årelange kritik fra Toppen af de bidrager til den dyre vedligeholdelse af Stamvejens beplantning. Forslagets svaghed er en usikkerhed om, hvorvidt det i praksis er muligt at få en sådan ordning til at fungere, og at bestyrelsen får en politirolle. Ordningen kunne kombineres med at en gartner holdt det store fællesareal. Hyring af pensionist/efterlønner til græsslåning Græsslåning er den anden store post på vedligeholdelsesbudgettet. Det vides, at andre ejerlaug har en pensionist/efterlønner til dette arbejde. Det vurderes derfor, at det vil være muligt at finde en sådan, og at prisen vil være betydelig lavere, end når arbejdet udføres af en gartner. Der er en del forsikrings- og skattetekniske spørgsmål i en sådan løsning, som der skal være styr på, men det vurderes at være muligt at finde holdbare løsninger. Fælles arbejdsdage En anden mulighed er fælles arbejdsdage fx 2 dage om året pr. husstand. Organiseres de som fx en dag forår og en dag efterår vil de kunne anvendes til beskærings-, kantnings- og renholdelsesarbejder. Men tilbage vil stadig være græsklipning (14 gange pr. sæson) og renholdelse af den nuværende beplantning langs stamvejen (5 gang pr. sæson). Tilbuddet sidst i dette dokument viser detaljeret hvad disse arbejder omfatter. Også for fælles arbejdsdage vil sandsynligvis skulle suppleres med et gebyr ved manglende fremmøde eller måske med en kontingentreduktion for de fremmødte. Flere forslag Der kan givetvis udtænkes flere forslag og ovenstående forslag kan kombineres på forskellig måde. Vi håber forslagene kan bruges til en god og konstruktion diskussion på generalforsamlingen.

4 Søren Dahl Toppen Gistrup Projekt nr Mail: sd@gistrup-skole.dk Kundenr Indkildevej 17 Gug 9210 Aalborg SØ CVR nr Spar Nord Bank Reg. nr Kontonr Gug d. 19/ TILBUD Vedr. pleje af grønne områder, ved Ejerlauget Kronen/Toppen Syd Redigeret til sæsonen 2016 iht. mail korrespondense 2.1 Træer: Følgende gælder for træerne på øerne ved vendepladser. - Træer i området er 14 stk. spidsløn, 11 stk. tjørn, 7 stk. naur, 14 stk. lind, og 6 stk. røn. - Rengøring omkring stammer ca. Ø cm. udføres 2 gange i sæsonen. - Træerne gennemgås for døde grene som bortbeskæres i forbindelse med renholdelse. 2.2 Belægninger: - Udgår, det hjælper ikke at få ukrudtsbekæmpet 2 gange om året med en gasbrænder, det er spildt arbejdstid. Derfor foreslår jeg at vi sætter det ind som ad hoc arbejde, dvs. I bestiller det som en ekstra ydelse, når/hvis I selv mener det er nødvendigt. 2.3 Beplantninger: Følgende gælder for budskads ved legeplads. - Beplantning ud mod klippede græsarealer, klippes med græstrimmer, 1 gang årligt. - Beplantningens kanter ved legeplads, samt ud mod stier, klippes med hækklipper 1 gang i sæsonen for evt. udhængende grene, der er til gene for alm. færdsel. Følgende gælder for plantebede langs stamvej. - Manuel renholdelse for ukrudt, 5 gange i sæsonen (hver 5. uge), fra april november. - Klipning af stamvejens fjeldribs 1 gang i sæsonen. Følgende gælder for bed/rabat langs banestien. - Ukrudtet og græsvegetation, klippes med græstrimmer så langt ind i beplantningen som muligt, så der er min. 40cm. fri mellem asfaltkant og ind til planter. - Klipningen foretages 1 gang i sæsonen, fra april - november. 2.4 Græsarealer: Gælder for fælles græsarealer, græsstier, boldbane, bålplads og rabatgræs. - Græsklipning af græs øer på stikveje, og ved stier foretages med rotorklipper, 14 gange i perioden fra april oktober (svarende til hver anden uge). - Græsklipning af sportspladsen, og legepladsen, i bunden/for enden af Kronen stamvej, udføres med rotorklipper 4 gange ekstra i sommerhalvåret (18 gange). - Hvis der lægger materialer, møbler, større affaldssamlinger, eller lign. på plænen, vil de IKKE blive flyttet, og der vil derfor ikke blive klippet, på disse arealer. PLANTER TIL HAVEN VI ER ET BESØG VÆRD Medlem af Landforeningen Danske Anlægsgartnere

5 2.5 Generelt: - Al affald i forbindelse med arbejdet fjernes inkl. afgift for affald. - Beboer fejer selv evt. affald væk ved affalds containere, heriblandt også glas co. Indkildevej 17 Gug 9210 Aalborg SØ CVR nr Spar Nord Bank Reg. nr Kontonr Nettopris 2016: ,00kr. Moms 2016: ,00kr. Samlet pris 2016: ,00kr. BEMÆRK: Som udgangspunkt strækker den grønne pleje/vedligeholdelses sæsonen sig fra april til november. Tilbudspris vil årligt blive reguleret efter nettoprisindekset, der i januar 2001, lagde på 100,4. ALTERNATIV: Hvis man rydder fjeldribs beplantningen og enkelte træer langs med stamvejen, og i stedet sår græs, vil man i løbet af få år, have tjent udgiften fra rydningen ind, ved besparelse i den årlige pleje udgift. Fx - Rydning af fjeldribs, der graves op og køres bort som affald. - Fældning af seljerøn træerne, dog bevares en seljerøn på hver side af stikvejene. - Fræsning af det blotlagte areal, og regulering med den muld der er på stedet. - Såning af græs inkl. tromling og gødskning. Overslagspris: ,00kr. + moms. Besparelse på årlig pleje: ,00kr. + moms. Vi står naturligvis til rådighed for spørgsmål eller kommentar vedr. ovennævnte. Mvh. Gug anlæg & planteskole A/S Dan Nygaard AnlægsgartnerTeknikker Tlf. nr Mail: dan@guganlaeg.dk PLANTER TIL HAVEN VI ER ET BESØG VÆRD Medlem af Landforeningen Danske Anlægsgartnere

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt FREDENSBJERGPARKEN GENEREL PLEJE Klipning af pur mellem boligblokke. Beskæring af beplantninger frem til renovering eller udskiftning. Vedligeholdelse af nyplantninger efter 3 års etableringspleje. 11.

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Vedligeholdelse - Pleje af grønne områder

Vedligeholdelse - Pleje af grønne områder Vedligeholdelse - Pleje af grønne områder Som faglært havemand med grønt speciale vedligeholder vi haver og grønne områder. Opgaverne kan være: Beskæring af træer og buske Hæk og purklipning Lugning og

Læs mere

Referat. Fuldmagter: Kronen: 23, 25, 56 Toppen: 23

Referat. Fuldmagter: Kronen: 23, 25, 56 Toppen: 23 Referat Generalforsamling 2016 Onsdag den 2. marts kl. 19.30 på Gistrup Skole Fremmødte: Kronen 3, 4, 6, 9, 11, 17, 19, 20, 21, 29, 33, 34, 36, 41, 42, 48, 50, 55, 59, 61, 63, 65, 75, 81 Toppen 7, 25,

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelse 2. Tilbudsblanket 1,2 og 3 3. Almindelige betingelser

Læs mere

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov.

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 2. november 2015 (hos Preben) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Grønne områder: a. Evaluering af samarbejdet med Klock Park & Have

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Vedligeholdelse af grønne områder i grundejerforeningen Lundemosegaards område.

Vedligeholdelse af grønne områder i grundejerforeningen Lundemosegaards område. Vedligeholdelse af grønne områder i grundejerforeningen Lundemosegaards område. Grundejerforeningen omfatter grundejere på vejene: Lilleholm, Storeholm og Lundemosen i Mosede, Greve Kommune (se også bilag

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Et naturligt samarbejde...

Et naturligt samarbejde... Et naturligt samarbejde... 2 visioner NYGAARDS visioner er: - at skabe et levende grønt udemiljø med planter, der gror og trives. - at være en naturlig samarbejdspartner for vores kunder. - at være en

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelser 2. Tilbudsliste 3. Almindelige betingelser 4.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere

Når der er truffet nogle principbeslutninger, kan Ludmila færdiggøre planteskitserne.

Når der er truffet nogle principbeslutninger, kan Ludmila færdiggøre planteskitserne. Dato: 09.08.15 Mini-frugtplantage, gennemgang af grønne arealer A, B og C samt Tre-kanten. Deltagere: Hanne, Gitte, Susanne og anlægsgartner Ludmila Liljensøe med medhjælper Anders. Vi foreslår at vi koncentrerer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Plejeplan for Harevænget

Plejeplan for Harevænget Plejeplan for Harevænget Indledning Denne plejeplan er lavet til andelsboligforeningen Harevænget 3. Formålet er at kunne vejlede hver andelshaver i pleje af udearealer, så foreningen ser præsentabel ud

Læs mere

BELLAHØJ FÆLLES HAVE. Møde om evt. udlicitering af pleje og drift af grønne arealer Peter Juhl Landskabsarkitekt, mdl

BELLAHØJ FÆLLES HAVE. Møde om evt. udlicitering af pleje og drift af grønne arealer Peter Juhl Landskabsarkitekt, mdl BELLAHØJ FÆLLES HAVE Møde om evt. udlicitering af pleje og drift af grønne arealer 18.04.2016 Peter Juhl Landskabsarkitekt, mdl 1. Møde med driftspersonale for gennemgang af processen 2. Gennemgang af

Læs mere

Grundejerforeningen SKOVKANTEN

Grundejerforeningen SKOVKANTEN Grundejerforeningen SKOVKANTEN Ordinær generalforsamling 2018 Grundejerforeningen Skovkanten Næstved Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling Onsdag den 14. marts 2018 kl. 19.00 på Skovburren

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BUSKELUND

GRUNDEJERFORENINGEN BUSKELUND 1. Fremmødte: Ulla Gottlieb Kirkegård () Jacob Svendsen () Jesper Bladt Andersen (JBA) Rene Bergerling () formand@buskelund.dk naestformand@buskelund.dk sekretaer@buskelund.dk kasserer@buskelund.dk 2.

Læs mere

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Udarbejdet på baggrund af vurderingsrapporten; Dambakken, 3 og 6. aug. 2009 ved Marianne Lyhne.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019

Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Referat fra generalforsamling Tritonparken 2019 Torsdag d. 14. februar 2019 Kl. 18.30 Daarbak, Gugvej 120, 9210 Aalborg SØ Antal stemmeberettigede: 24 inkl. Fuldmagter Dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens

Læs mere

Græs klippet. MATERIELGÅRDEN Innovative, effektive, gode til at lytte

Græs klippet. MATERIELGÅRDEN Innovative, effektive, gode til at lytte Græs klippet 2016 - plejeniveau 3 Græsset er i god vækst og ikke højere end 8 cm med 3,5 cm klippehøjde, dog 15 cm tæt ved genstande og øvrige elementer. Plænen fremstår som en overordnet jævn flade. Der

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Onsdag den 29. marts kl. 19:00

Onsdag den 29. marts kl. 19:00 Stavtrup, den 10.03.2017 Mødeindkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Jarlsminde Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes 14 i Lokalcenter Søholm, Bispevej

Læs mere

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Oversigtskort Forhistorie om plejen og områdets udvikling Området for fældning- og plejeplanen illustreres af kortudsnittet herover og omfatter

Læs mere

Deres grønne kontakt

Deres grønne kontakt Plejeplan TIL GRØN PLEJE ved Gertrud Rasks Vej Aalborg I forbindelse med gennemgang af de grønne områder ved Gertrud Rasks Vej har Buus & Co udarbejdet denne pleje plan til området. Der gives forslag til

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer 2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer Indhold G1 - Græsarealer... 4 G2 - Regnvandsbrønde... 5 G3 Træer... 6 G4 - Buskads... 7 G5 Hække... 8 G6 Snerydning... 9 G7 Oprydning... 10 G8 Ukrudtsbekæmpelse...

Læs mere

Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn langs Vestre allé, samt rønnetræer og lindetræer i Baggårde onsdag den 5/

Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn langs Vestre allé, samt rønnetræer og lindetræer i Baggårde onsdag den 5/ Til Park og Vej Tranderupmark 2 5970 Ærøskøbing ATT: Kurt Nørmark. Skovfoged Hans Thekilde Nielsen Mobil: 61 55 21 23 HTN@Skovdyrkerne.dk 15. januar 2019 Vedrørende gennemgang og vurdering af 54 ahorn

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Beplantningsplan for Hulvejen 2014

Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Indholdsfortegnelse GENERELT... 2 OMRÅDERNE 1, 2, 3 OG 4... 3 OMRÅDE 5... 4 OMRÅDE 6... 5 OMRÅDE 7 OG 8... 6 OMRÅDE 9... 7 OMRÅDE 10... 8 OMRÅDE 11... 9 OMRÅDE 12...

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Generalforsamling 2009

Generalforsamling 2009 Mandag den 16. november, kl. 19:30 Hotel Vestjyden, Skjern Dagsorden: 1. Valg af dirigent ens gyldighed 2. Beretning 3. Gennemgang af regnskab 4. Forslag fra bestyrelsen Plan for beskæring og rydning i

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 7. april 2016

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 7. april 2016 Deltagere: Flemming (128) Henrik (100) Susse (110) (138) Ida (112) Afbud: Ingen Sted: Henrik (100) Dagsorden 1. Velkommen og introduktion 2. Valg af referent 3. Konstituering 4. Fordeling af opgaver 5.

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016.

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. 2015 har været året, hvor vi igangsatte en større fysisk genopretning af området.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 26. marts 2014, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013

Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013 Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013 Formålet med denne oversigt er at give et overblik over indtægter og udgifter for G/F Vingen for perioden 2002-2013, specielt med henblik

Læs mere

Referat generalforsamling Gug plejehjem

Referat generalforsamling Gug plejehjem Referat generalforsamling 03.05.10 Gug plejehjem Der var fremmødt 24 personer repræsenterende 16 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013.

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Den 23. oktober 2013 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder

Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Dion Brun, Kim Reenberg, Kim Sommer, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Afbud: Dato: 29. november 2011 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej &

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling MANDAG DEN 27. MARTS 2017 kl. 19.00 HOLLÆNDERHALLEN (mødelokale 3 & 4) DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet.

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet. Grundejerforeningen Ovesdal Referat 2: Bestyrelsesmøde d. 2. september (hos Keld) Til stede: Charlotte, Preben, Søren, Keld og John (Ref). 1. a. Træfældning: fordeling af brænde og bortkørsel af grenaffald,

Læs mere

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning 1 Agenda Kommunikation Kommunale områder Havedage Vort kvarter Snerydning og asfalt Hastighed Afsluttende bemærkninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 8. februar 2012 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 23, 25, 29, 33, 39, 55, 59,

Læs mere

lblidahpark - Træregistrant

lblidahpark - Træregistrant lblidahpark - Træregistrant oprettet 13.oktober 2015 opdateret 09.12.2015 efter gennemgangen med Landskabsarkitekt og TreeCare d. 26-10-2015 Blok 7 S 221A, Ma 1 Retning Robinie S 150år 15m 200år 15m Har

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN VALMUEHAVEN 24. april 2016 Kontingent for 2016 På den ordinære generalforsamling den 16. marts 2016 blev det besluttet, at kontingentet for 2016 er kr. 950,00 (Der opkræves ikke snebidrag

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Drift Lokal og vedligeholdelse

Drift Lokal og vedligeholdelse Drift Lokal og vedligeholdelse nedsivning af LAR Anlæg af regnvand Praktiske erfaringer Fordele og muligheder som grundejer Forord I forbindelse med et udført LAR Projekt er det vigtigt med en god overlevering

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2010 B. Budget 2011 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Boldbaner og idrætsanlæg 2009

Boldbaner og idrætsanlæg 2009 Boldbaner og idrætsanlæg 2009 Dialogmøde mellem boldklubberne, Børne- og kulturforvaltningen og Park & Vejforsyningen. Torsdag den 25. juni 2009 kl. 19.00 21.00 Side 1 Pleje og vedligehold af boldbaner

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Gjelstensåsen 7. februar 2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Iht. Grundejerforeningens vedtægter indkaldes hermed til ordinær generalforsamling. Torsdag den 27. februar 2014

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 10.12.2010 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag den 29. april 2015 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Sct. ogensparken 23 B i Fælleshuset. Dagsorden i henhold til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 01-09-2014. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41) og (67) Afbud: Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. Action

Læs mere

Tilstandskrav - krav til elementets tilstand skal altid være opfyldt. Udførelseskrav - vil blive udført det angivne antal gange. Antal gange pr.

Tilstandskrav - krav til elementets tilstand skal altid være opfyldt. Udførelseskrav - vil blive udført det angivne antal gange. Antal gange pr. 1 april - 31 oktober Brugsplænen har en rimelig jævn ensartet overflade med regelmæssige kanter og en græsartssammensætning der tåler et vist slid og tørke Brugsplænens primære formål er at tjene som underlag

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde?

2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde? 1 2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde? 4.. Hvordan oplever du niveauet for de forskellige fortovsbelægninger? 5. Hvordan

Læs mere

Nyt redskab i driftsstyringen Brug af det nye beskrivelsessystem

Nyt redskab i driftsstyringen Brug af det nye beskrivelsessystem Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning Nyt redskab i driftsstyringen Brug af det nye beskrivelsessystem Christian Philip Kjøller Dias 1 Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning Indhold Udvikling

Læs mere

Nyborg Kirkegårde. Gravstedssydelser. Pleje og vedligeholdelse af individuelle gravsteder:

Nyborg Kirkegårde. Gravstedssydelser. Pleje og vedligeholdelse af individuelle gravsteder: Pleje og vedligeholdelse af individuelle gravsteder: Individuelle gravsteder er små afgrænsede arealer med forskellige anlægstyper, der er sammensat af delelementer. Kistegravsteder er typisk 3 eller 6

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

MEDLEMSORIENTERING Nr. 1/ Side 1

MEDLEMSORIENTERING Nr. 1/ Side 1 Side 1 Generalforsamling. Ølstykke marts 2018 På den ordinære generalforsamling den 22. februar 2018, var 34 af 272 parceller repræsenteret. Generalforsamlingen vedtog et budget som medfører et kontingent

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Referat af afdeling 3 s ordinære møde, afholdt onsdag den 14. februar 2007 kl på Fløng skole.

AFDELINGSMØDE. Referat af afdeling 3 s ordinære møde, afholdt onsdag den 14. februar 2007 kl på Fløng skole. Side 1 af 5 Grundejerforeningen Plantagegrundene Afdeling 3 Stenalderen 34-128 AFDELINGSMØDE Referat af afdeling 3 s ordinære møde, afholdt onsdag den 14. februar 2007 kl. 19.30 på Fløng skole. Dagsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken 26. Marts 2015 kl. 19:30

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken 26. Marts 2015 kl. 19:30 Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken 26. Marts 2015 kl. 19:30 i år mødtes vi i Ribe Fritidscenter WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Indhold Referat Generalforsamling... 3 BILAG 1: Bestyrelsens

Læs mere

ÅRSREGNSKAB Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden. Grundejerforeningen Sømandshvileparken

ÅRSREGNSKAB Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden. Grundejerforeningen Sømandshvileparken Grundejerforeningen Sømandshvileparken ÅRSREGNSKAB 2018 Regnskab for perioden 1. november 2017 31. oktober 2018 Indhold: o Driftsregnskab o Regnskab for fonden Og o Bestyrelsens budgetforslag for regnskabsåret

Læs mere

GF Fyrrelunden 10. april 2010. Rapport vedr. udnyttelse og vedligehold af fællesarealet.

GF Fyrrelunden 10. april 2010. Rapport vedr. udnyttelse og vedligehold af fællesarealet. GF Fyrrelunden 10. april 2010 Rapport vedr. udnyttelse og vedligehold af fællesarealet. 1. Indledning På grundejerforeningens ordinære generalforsamling den 10. maj 2009 blev det besluttet.. at der nedsættes

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag

A/B Plantagen 2 Ordinær Generalforsamling 2017 Indkomne forslag 1 Legeplads efterses og moderniseres At få gjort foreningens udearealer klar til beboernes nuværende behov. Der er flyttet en del nye beboere ind, med mindre børn som benytter sandkasse og gynger. Ligeledes

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere