Hostrup & Højst Marts - April - Maj 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hostrup & Højst Marts - April - Maj 2016"

Transkript

1 Kirkebladet Hostrup & Højst Marts - April - Maj

2 Påske & Pinse Forsiden: Korsfæstelsen. Parti fra prædikestolen i Ø. Højst Kirke Påsken i pastoratet og lidt om gudstjenesterne Palmesøndag d. 20. marts kl i Højst Kirke og kl i Hostrup Kirke Jesus indtog i Jerusalem Dagen indleder påskeugen og er en slags optakt til påskehøjtiden. Dagens navn knytter sig til de palmegrene, som folkeskaren svingede i begejstring og tro på, at Jesus var den Messias, som de havde ventet på. En folkestemning, som ændrede sig i løbet af påskeugen. Skærtorsdag d. 24. marts kl i Højst Kirke Jubel, forræderi, korsfæstelse og opstandelse Disse ord kunne passende være overskriften på påskeugen eller den stille uge, som den også kaldes trods ugens dramatiske stemningsskift fra dag til dag. Gudstjenesterne i påskeugen afspejler disse stemningsskift fra palmesøndag, hvor vi hører om en jublende folkeskare, skærtorsdagens fortælling om svigt og forræderi og langfredagens korsfæstelse og død samt endelig det glædelige budskab om Jesus genopstandelse påskemorgen og påskeugens budskab forstås på en særlig måde, når påskemorgens budskab opleves gennem langfredagens korsfæstelse af Jesus. Det bliver så tydeligt, at langfredagens mørke stemning modsiges og overvindes af påskemorgens lys. Lyset har vundet over mørket, livet over døden. Langfredag d. 25. marts kl i Hostrup Kirke og kl i Højst Kirke Den sorgfulde dag Der afholdes begge steder liturgiske gudstjenester med vekslen mellem læsninger fra passionshistorien og stemningsfuld musik til påskeugens sorgfulde og dystre dag. Langfredag peger dog også i indhold hen på den selvhengivende kærlighed, som er villig til at gå i døden for mennesket. Påskedag d. 27. marts kl i Højst Kirke og kl i Hostrup Kirke Indstiftelsen af nadveren Der afholdes en indledende nadvergudstjeneste med efterfølgende påskemåltid i kirken. Vi genkender os, hvorledes Jesus inviterede sine disciple til det traditionelle jødiske påskemåltid, som han så omformulerede og gav en ny betydning ved at indstifte nadveren. Måltidet blev mindeværdigt på en ny måde, som han formanede skulle gentages indtil hans genkomst. Det glædelige budskab Påskeugens kulmination og dagen markeres med en festlig påskefejring af påskemorgens glædelige budskab om Jesus Kristus opstandelse fra de døde og den betydning for os, at hans opstandelse skal blive vores opstandelse. Døden overvindes af evigt liv ved ham, som har ønsket altid at være med os i liv og i død. St. Bededag - Aftengudstjeneste aftenen før St. Bededag Torsdag d. 21. maj kl Afholdes der en aftengudstjeneste i stedet for St. Bededag. Efterfølgende er der i Æ Kirkkro socialt samvær og varme hveder, som det er en gammel tradition at spise denne aften.

3 Deadline for næste kirkeblad: fredag d. 1. april 2. Påskedag d. 28. marts Hostrup Kirke kl påskedag fejres med en påskevandring fra Hostrup Kirke til Abild Kirke, hvor vi afslutter med en kort andagt. Vandreturen er på ca. 10 km, og vi mødes uden for Hostrup Kirke kl Der kan aftales hjemtransport. Dagen knytter sig til påskemorgenen, opstandelsens morgen, og det er først denne dag, at vi hører, at Jesus som kristus er synligt til stede blandt sine nærmeste venner for en tid at leve sammen med dem. Vi vandrer med Kristuskransen den protestantiske bedekrans, som består af 18 perler, som hver især relaterer sig til det vigtigste indhold i kristendommen, der vil blive udfoldet undervejs på vandreturen. Påskedagenes forskellige indhold vil indgå og blive kommenteret på vandreturen. Husk: Varmt tøj efter vejret og gode vandresko samt en god madpakke, som spises undervejs på turen. Glædelig påske! Pinsen i pastoratet og lidt om gudstjenesterne Pinsedag d. 15. maj kl i Hostrup Kirke og kl i Højst Kirke Festen for Helligåndens komme til os. Vi fejrer også pinse for at mindes kirkens fødselsdag, hvor de første disciple bag lukkede døre, handlingslammede pludselig med ildtunger over hovedet blev sendt ud i verden og begyndte den kristne kirke ved at fortælle om Kristus fulde af Helligånden. I Højst Kirke er der afslutning under medvirken af minikonfirmanderne. 2. Pinsedag d. 16. maj kl Friluftsgudstjenste ved Abild Kirke Pastoratet har i de seneste år deltaget i en fælles friluftsgudstjeneste 2. pinsedag sammen med nabosognene Abild, Møgeltønder og Ubjerg samt Tønder. Gudstjenesten går på skift i sognene og i år er det Abild pastorat, som er vært for festlighederne og menighedernes mulighed for at hilse på hinanden og samtale på tværs af sognegrænser. Husk: Stol og evt. bord, parasol eller paraply ligesom måske en lille picnickurv med lidt at spise og drikke i forårets grønne festdragt ude i den frie luft. Pinsevandring: Der er mulighed for at mødes tidligere på dagen d. 16. maj til en pinsevandring fra Vongshøj til Løgumkloster. Mødetid på parkeringspladsen bag benzinstationen F24 ved Løgumkloster kirkegård kl eller ved Nr. Løgum kirke kl. 4.50, hvor der går bus til Vongshøj. kl vandrer vi fra Vongshøj med Drivvejen til Nr. Løgum kirke, hvor der er morgenandagt kl Kl vandrer vi videre til Løgumkloster kirke, hvor der venter os morgenkaffe kl. ca Morgenen afsluttes med en udendørs gudstjeneste omkring pilgrimsfontænen ved kapellet kl Tilmelding ifm. buskørsel senest onsdag den kl. 12 til locusdei@gmail.com eller til sognepræsterne: Heine Holmgaard ; Bent Oluf Damm ; Sten Haarløv eller Erling Bjerrum-Petersen (Buskørslen er gratis)

4 Konfirmation Årets konfirmander er fotograferet i Løgumkloster Kirke ifm. deltagelse i KonfirmandAktion, hvor en ung global fortæller fra Cambodja viste billeder og fortalte om sit land. Temaet for dagen var: PÅ VEJ. Et udviklingsland på vej ud af fortidens skygge, på vej mod større retfærdighed og ud af korruption, ungt menneske på vej i livet og på vejen som ung kristen med Gud i et land domineret af den buddhistiske tro. Årets konfirmander 2016 Mødet med den unge globale fortæller og en danske fortæller havde til formål at vise de unge kommende konfirmander og os alle, at det kristne fællesskab og engagement, troen går på tværs af kulturer og verdensdele. At vores lille kirke er en del af en stor global kirke og vi alle er sammen om at være på vej i livet som kristne mennesker. Konfirmation i Højst Kirke, søndag d. 24. april kl Konfirmation i Hostrup Kirke, søndag d. 8. maj kl Anders Troldhuus Jensen Ovesen Hjalte von Huth Smith Ida von Huth Smith Kasper Tranekjær Eskildsen Lasse Johanning Louise Reggelsen Lauridsen Matthias Clement Hald Rasmus Lorenzen Schæfer Anders Bucka Emil Ludvig Rasmussen Emilie Metha Kjelkvist Fie Brandt Thomsen Frederik Behr Jacobsen Jeppe Michelsen Kasper Clausen Kristian Gabriel Toscano Knudsen Lærke Staal Lund Malene Sinning Petersen Marie Staal Lund Rikke Meinert Petersen Sidsel Lund Henneberg Sisse Marie Warming Andresen Viktor Vandvig Hersbøll Hostrup Menighedsråd og Højst Menighedsråd ønsker alle konfirmander en god konfirmationsdag!

5 Konfirmation Deadline for næste kirkeblad: fredag d. 1. april Hostrup og Højst Menighedsråd arrangerer, at hver konfirmand har en pose til telegrammer m.m. Disse kan afhentes ifm. konfirmationerne. Højst: Der kan afleveres telegrammer dagen før konfirmationsdagen, lørdag d. 23. april i Brandstationen, som vil være åben mellem kl og Menighedsrådet opfordrer konfirmanderne til selv at komme og hente poserne kl Der vil være en vagt, men afleveringen af telegrammer er på eget ansvar. MINIkonfirmand forår 2016 Der tilbydes i forårets 2016 undervisning af minikonfirmander primært for skoleeleverne på 3. klassetrin tilknyttet Højst Kirke. Undervisningen vil starte onsdag d. 9. marts umiddelbart efter skoletid. Vi mødes efterfølgende onsdag d. 16. marts, 6. april, 13. april, 27. april, 4. maj og endelig onsdag d. 11. maj. Konfirmation 2017 Der vil komme nærmere informationer om indskrivning af kommende konfirmander i Johannes Hansen går på pension Efter 24 års ansættelse som graver og kirketjener ved Øster Højst kirke, har Johannes Hansen valgt at gå på pension. Johannes Hansen har af kolleger altid været afholdt som en lun og skæmtefuld kollega med glimt i øjet. Johannes har altid været engageret i sit arbjede ved kirken. Han har haft en særlig evne for at tale med folk - også i vanskelige situationer. Han har altid været engageret i sognets ve og vel, Hostrup: Der kan afleveres telegrammer på selve konfirmationsdagen, søndag d. 8. maj i Æ Kirkkro, som vil være åben mellem kl og Poserne kan afhentes umiddelbart efter konfirmationerne. Der vil være en vagt til stede, men afleveringen af telegrammer er på eget ansvar. Der afsluttes med en festlig gudstjeneste søndag d. 15. maj - Pinsedag, hvor minikonfirmanderne vil medvirke på dagen for fortællingen om pinseunderet og Helligånden, der som den usynlige vind hele tiden bevæger os og giver os livsmod og livsglæde. Der kan læses mere på pastoratets hjemmeside under MINIkonfirmand. Der vil blive udsendt et brev til alle potentielle minikonfirmander på Højst Skole. Der vil også være en tilmeldingsblanket, som gerne skal udfyldes og sendes til mig før den første mødegang enten pr. post eller pr. mail: LLF@km.dk. Tilmeldingsblanketten vil også kunne findes på hjemmesiden. næste kirkeblad samt på kirkernes hjemmeside under Konfirmand således har Johannes været engageret i arbejde med børn og unge igennem spejder- og ungdomsarbejde. Johannes har ofte engageret sig i kirkens arrangementer for unge f.eks., når børnene skulle overnatte i kirken eller på kanotur. Johannes flyttede for nogle år siden til Gråsten, men har trods den større afstand formået at bevare sit store engagement i arbejdet. Menighedsråd og sogn ønsker her med tak for lang og tro tjeneste ved Øster Højst Kirke Johannes alt godt fremover.

6 Arrangementer Menighedsmøde Hostrup Onsdag den 6. april kl I Æ Kirkkro Der inviteres til åbent orienteringsmøde om menighedsrådets nuværende og fremadrettede arbejde. Kom og hør om dette og bidrag med dine ideer og ønsker til fremtidige aktiviteter. Der er kaffe på kanden og brød til. Venlig hilsen Hostrup Menighedsråd. Menighedsmøde i Højst Onsdag den 18. maj kl Menighedsmødet indledes med en film i Højst Kirke, og derefter fortsætter mødet i Brandstationen. Venlig hilsen Højst Menighedsråd. Sangformiddage i Æ Kirkkro Fredagssang for hele pastoratet tilbydes til dem, der har tid og lyst til at synge fra højskolesangbogen fredage kl Vi nyder hinandens selskab med snak, kaffe og en småkage. Der indbydes til fredagssang d. 18. marts, hvor vi holder afslutning for denne sæson. Yderligere information fås hos organisten. Alle er velkomne! Børnekor klasse Vi synger i Hostrup kirke hver torsdag i næsten alle skoleuger. Vi mødes kl Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til korlederen: Agnes Thomsen på tlf Husk! Grænsesognenes Vintermøde Søndag d. 6. marts kl Mødet indledes med gudstjeneste i Hostrup Kirke med prædikant biskop, Elof Westergaard, Ribe Stift. 1 2 Efterfølgende er der kaffebord i Jejsing Forsamlingshus med foredrag ved henholdsvis tidligere provst i Tønder Provsti, Steen Tygesen og Marianne Frank Larsen, sognepræst ved Vor Frue Kirke, Århus. Pris for foredrag og kaffe: 100 kr. pr. person Elof Westergaard 2. Marianne Frank Larsen 3. Steen Tygesen

7 Nyt fra Menighedsrådene Hostrup menighedsråd: Der afholdes menighedsrådsmøder i Hostrup meninghedsråd følgende dage: 8. marts kl april kl maj kl Kontakt Fælles personale Sognepræst i Hostrup og Højst Lene Ladefoged Fischer Æ Stoksti 1 Hostrup 6270 Tønder tlf / mail: LLF@km.dk Mandag er fridag Menighedsrådsmøder Højst menighedsråd: Der afholdes menighedsrådsmøder i Højst meninghedsråd følgende dage: 17. marts kl april kl maj kl Ny graver/kirketjener ansat i Højst Højst menighedsråd har ansat Stefan Sangild Paulsen som ny graver/kirketjener. Vi bringer en nærmere præsentation af Stefan Sangild Paulsen i næste nummer Højst Kirke Kirkevej 1A Øster Højst, 6240 Løgumkloster Graver Stefan Sangild Paulsen tlf mail: stefanpaulsen@gmail.com Organist i Hostrup og Højst Agnes Thomsen tlf mail: agnric@hotmail.com Mandag er fridag Kirkebetjening og menighedsråd Hostrup Kirke Solvigvej 1 Hostrup 6270 Tønder Graver, Walter Sørensen tlf Mandag er fridag mail: graver.hostrup@outlook.dk Formand for Hostrup Menighedsråd Haakon Friedrichsen Vesterhåbvej 1 Rørkær 6270 Tønder tlf / mail: hak.friedrichsen@bbsyd.dk Kirkeværge Ellen Fink tlf Formand for Højst Menighedsråd Peter Madsen Methaslundvej Løgumkloster tlf mail: methaslund@hotmail.com Kirkeværge & næstformand Ulla Møgeleng tlf Den tyske menighed Pastor Carsten Pfeiffer Bygade Bylderup-Bov tlf mail: buhrkall@kirche.dk Den tyske menighed i Hostrup Inge M. Hansen tlf Den tyske menighed i Højst Elke Lorenzen tlf Nis Christensen tlf

8 236 GUDSTJENESTER & særlige arrangementer MARTS-APRIL-MAJ Ældre og gangvesværede kan bestille en kirkebil til gudstjenester og arrangementer i sognenes kirker ved henvendelse til sognepræsten Marts Kirkeår Hostrup Højst Tysk 1 Tirsdag Sangaften 6 Midfaste Biskop over Ribe stift, Elof Westergaard 13 Mariæ bebudelsesdag Palmesøndag Skærtorsdag Højst - Fælles nadvergudstjenste med efterfølgende påskemåltid. 25 Langfredag Liturgisk gudstjeneste Liturgisk Gudstjeneste Hostrup Højst Påskedag *9.00 Hostrup påskedag Fælles påskevandring Hostrup - Abild April Kirkeår Hostrup Højst Tysk 3 1.s.e. påske Onsdag Menighedsmøde 10 2.s.e. påske Heine Holmgaard 16 Lørdag - tysk konfirmation Hostrup s.e. påske Højst Torsdag før St. Bededag Fælles aftengudstjeneste med efterfølgende varme hveder i Hostrup 24 4.s.e. påske Konfirmation Maj Kirkeår Hostrup Højst Tysk 1 5.s.e. påske Hostrup Kristi Himmelfart s.e. påske Konfirmation 15 Pinsedag *9.00 * pinsedag Friluftsgudstjenste i Abild 18 Onsdag Menighedsmøde 22 Trinitatis søndag s.e. trin Se dagspresse * Kollekt

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj 2018

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj 2018 Kirkebladet Hostrup & Højst Marts April Maj 2018 1 Gudstjenester, mærkedage & konfirmation Forsiden: Vintermotiv Konfirmation 2018 Der er konfirmation i Øster Højst kirke, søndag den 29. april kl. 10.00,

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj 2017

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj 2017 Kirkebladet Hostrup & Højst Marts April Maj 2017 1 Ny hjemmeside Forsiden: Påskeblomst hvad vil du her? Hostrup-Højst sogne har fået en ny hjemmeside. Den ny hjemmeside ligger på den samme adresse som

Læs mere

Hostrup & Højst. September - Oktober - November

Hostrup & Højst. September - Oktober - November Kirkebladet Hostrup & Højst September - Oktober - November 2015 1 Teologisk guldkorn»sankt Patricks brynje«er en gammel keltisk bøn fra omkring år 400, som tilskrives Sankt Patrick, som kaldes Irlands

Læs mere

Hostrup & Højst September Oktober November

Hostrup & Højst September Oktober November Kirkebladet Hostrup & Højst September Oktober November - 2019 3 Arrangementer og særgudstjenester Aktiv uge i Højst Familiegudstjeneste og fællesspisning i forsamlingshuset i Højst den 3. september. Uge

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj

Kirkebladet. Hostrup & Højst Marts April Maj Kirkebladet Hostrup & Højst Marts April Maj - 2019 1 Arrangementer og særgudstjenester Påskevandring fra Højst kirke 2. påskedag, den 22. april Med mange gode minder fra påskevandringen, som sidste år

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst December Januar Februar 2017/18

Kirkebladet. Hostrup & Højst December Januar Februar 2017/18 Kirkebladet Hostrup & Højst December Januar Februar 2017/18 4 Gudstjenester og mærkedage Forsiden: Vintermotiv Adventshygge i Hostrup tirsdag d. 12. december Med Hostrup menighedsråd som vært indbyder

Læs mere

Hostrup & Højst. Marts - April - Maj

Hostrup & Højst. Marts - April - Maj Kirkebladet Hostrup & Højst Marts - April - Maj 2015 1 Chartres katedral I en provinsby ca. 80 km sydvest for Paris ligger et af de mest storslåede og fineste arkitektoniske bygningsværker i Frankrig fra

Læs mere

Hostrup & Højst September Oktober November 2016

Hostrup & Højst September Oktober November 2016 Kirkebladet Hostrup & Højst September Oktober November 2016 3 Arrangementer Forsiden: Alteret i Hostrup Kirke Vi fejrer høstgudstjeneste Hostrup kirke søndag den 18. september kl. 10.30 Højst kirke søndag

Læs mere

Hostrup & Højst December 2015 - Januar - Februar 2016

Hostrup & Højst December 2015 - Januar - Februar 2016 Kirkebladet Hostrup & Højst December 2015 - Januar - Februar 2016 Præstegårdsengen i Hostrup (Foto: Mogens Gabs) 1 Arrangementer 1. søndag i advent Familiegudstjeneste Søndag d. 29. november, 1. søndag

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni - Juli - August 2016

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni - Juli - August 2016 Kirkebladet Hostrup & Højst Juni - Juli - August 2016 2 Arrangementer Forsiden: Glimt fra afskedsreception for Johannes Hansen Sommermøde i Æ Kirkkro 14. juni kl. 14.30-17.00 - Æ Kirkkro Hostrup Menighedsråd

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni Juli August

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni Juli August Kirkebladet Hostrup & Højst Juni Juli August - 2019 2 Arrangementer og særgudstjenester Koncert i Hostrup Kirke søndag den 2. juni kl. 15.00 med Mads Granum Kvintet Mads Granum Kvintet består af Regitze

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 21.03.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg (BLH) og Thorsten

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst December Januar Februar 2018/19

Kirkebladet. Hostrup & Højst December Januar Februar 2018/19 Kirkebladet Hostrup & Højst December Januar Februar 2018/19 4 Arrangementer og særgudstjenester Forsiden: Høstgudstjenestedekoration, Højst 1. søndag i advent den 2. dec. i Hostrup og Højst Kirker Det

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 29.05.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg (BLH), Peter

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 23.11.2017. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Hostrup & Højst December Januar Februar 2016/17

Hostrup & Højst December Januar Februar 2016/17 Kirkebladet Hostrup & Højst December Januar Februar 2016/17 4 Arrangementer Forsiden: Efterårsfarver i Højst Kirke Julekoncert med Løgumkloster Vokal Ensemble i Højst Årets julekoncert i Højst Kirke finder

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 27.11.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

MARTS APRIL MAJ 2014. Ny præst. Koncertcollage KHERWARA. Ordination af ny præst ENSTED. Konfirmation KLIPLEV

MARTS APRIL MAJ 2014. Ny præst. Koncertcollage KHERWARA. Ordination af ny præst ENSTED. Konfirmation KLIPLEV KIRKE ENSTED MARTS APRIL MAJ 2014 SOGN KLIPLEV Ny præst? KHERWARA Koncertcollage ENSTED Konfirmation Ordination af ny præst KLIPLEV KIRKE SOGN ENSTED T FRA ENSTED MENIGHEDSRÅD I år holdt vinterens vedligeholdelsesbudget,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 19.02.2019 kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Menighedsrådsmøde den

Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 21.02.2018. Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg (BLH) og Thorsten

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Hostrup & Højst Juni Juli August 2017

Hostrup & Højst Juni Juli August 2017 Kirkebladet Hostrup & Højst Juni Juli August 2017 2 Præsteindsættelse Forsiden: Indsættelsesgudstjeneste Festlig modtagelse af Thorsten Bjerg Christensen. af: Anton Schulz, redaktør Flagene var i top ved

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 14.08.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ) og Thorsten Bjerg

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni Juli August 2018

Kirkebladet. Hostrup & Højst Juni Juli August 2018 Kirkebladet Hostrup & Højst Juni Juli August 2018 2 Særgudstjenester, konfirmation & andre aktiviteter Forsiden: Hostrup Kirke Byfestgudstjeneste den 6. juni i Hostrup Kirke Onsdag den 6. juni kl. 19.00

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010

LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 LOKALBLADET FOR VESTERMOSE 30. ÅRGANG NR. 1 Januar 2010 AKTIVITETER I IDRÆTSFORENINGEN 2009 VESTERMOSE IF VESTERMOSE SKOLE VESTSJÆLLANDS UNGDOMSKLUB SØNDERUP, NORDRUP OG GUDUM SOGNE Sogneguiden Kirkeadresser

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse Marts april maj 2019 Vor Frue dag/mariæ Bebudelse I år fejrer vi Marias bebudelse den 7. april altså to uger før påske, men sådan har det ikke altid været. Indtil 1770 var det en Helligdag. Det skulle

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Kirkenyt Tingsted april 2019

Kirkenyt Tingsted april 2019 Kirkenyt Tingsted april 2019 Af: Søren Faaborg Nielsen Foråret er mulighedernes tid, og det er lige nu det sker. Vi ved det sker hvert år; men der er alligevel noget nyt ved det hver gang, og det kommer

Læs mere

Kirkebladet. Hostrup & Højst September Oktober November 2017

Kirkebladet. Hostrup & Højst September Oktober November 2017 Kirkebladet Hostrup & Højst September Oktober November 2017 3 Gudstjenester og mærkedage Forsiden: Sommer v. Højst Kirke Aktiv uge i Højst Familiegudstjeneste og fællesspisning i forsamlingshuset den 5.

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 17.01.2018. kl. 19.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Hostrup & Højst September Oktober November 2018

Hostrup & Højst September Oktober November 2018 Kirkebladet Hostrup & Højst September Oktober November 2018 3 Arrangementer og særgudstjenester Forsiden: Højst Kirke Aktiv uge i Højst Familiegudstjeneste og fællesspisning i forsamlingshuset Uge 36 er

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Tøbrud NØRRE FELDING KIRKEBLAD Tøbrud Jeg har oplevet mange vintre, men endnu aldrig en, der ikke endte med tø, lader Storm P. en af sine figurer sige. Vi er nok nogle stykker, der har været noget utålmodige

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 48. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2017 Glæden er påskegul! Hvornår har du sidst glædet dig på et andet menneskes vegne? Hvis det tager dig lang tid at komme i tanker om

Læs mere

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne

Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne Kirkeblad for Keldby og Elmelunde sogne 2015 April, maj, juni og juli nr. 1 Pinse sol, fisk og ånd.. Ifølge dansk folketro kan man se pinsesolen danse pinsemorgen. Traditionen stammer oprindeligt fra påskemorgen,

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 44. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2014 Hvorfor spiser vi lam til påske? Hvorfor pynter vi op med påskeæg og giver hinanden æg af chokolade? Ofte gør vi ting som vi slet ikke tænker

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 29.08.2017 kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Hostrup & Højst. December Februar 2015

Hostrup & Højst. December Februar 2015 Kirkebladet Hostrup & Højst December 2014 - Februar 2015 2014 1 Advent - Jul - Glaede 2 Søndag d. 30. november er det 1. søndag i advent, og vi begynder et nyt kirkeår. Kirkeåret starter med adventsperioden,

Læs mere

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli.

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli. Valgmenighedens Gudstjenesteliste 2016-2017 for august september oktober november december januar februar marts april maj juni juli. August 7. 11.s.e.trinitatis ingen gudstjeneste 14. 12.s.e.trinitatis

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019

KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Til samtlige husstande KIRKEBLAD Nr. 1 Torsted-Hover menigheder 55. årgang 2019 Stemningsbilleder fra præstegårdsskoven i Torsted PÅSKEN Om ikke længe tar vi hul på forårets store rigdom af helligdage.

Læs mere

Nr 2. marts/april årg.

Nr 2. marts/april årg. Nr 2. marts/april 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad maj / juni 2018 er onsdag d. 4. april. Udtrykket Levende sten er ofte brugt

Læs mere

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne.

Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Allerførst fortælles kort intro: Hvem var Jesus? Jesu liv som optakt til påskebegivenhederne. Palmesøndag Kirkerummet Palmegrene til at vifte med/lægge foran Jesus Et æsel, palmer, en kappe til Jesus Fortæl

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010

KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE. 60. årgang * marts - maj 2010 KIRKEBLAD BREGNINGE - BJERGSTED - ALLESHAVE 60. årgang * marts - maj 2010 At gå ind i de voksnes rækker Konfirmation 2011 og 2012 Konfirmation 2010 - vi ønsker tillykke! Gospeldag i Bregninge kirke Aftensang

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke påske 2013

Kirkenyt for Tingsted kirke påske 2013 Kirkenyt for Tingsted kirke påske 2013 Malet af Sieger Köder Det er hvert dødeligt menneskes fryd, Det er på jorden en himmelsk lyd: Kristus opstod fra de døde! Han i sin død trådte døden på nakke, hvem

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Forår 2013 Gudstjenesteliste 10. marts til 9. juni incl. 10. marts 9:00 * 13. marts Fyraftenssang 16:30 Skallerup Kirke 17. marts 9:00 Sundby (Nørager) 20. marts

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Forår på Padesø Kirkegård. 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Foråret 2011 Nr. 2 Forår på Padesø Kirkegård PRÆSTEN Padesø Sogn praktiske oplysninger Som omtalt i sidste nummer af kirkebladet er Padesø Kirkedistrikt blevet omdannet

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE HJULBY AUNSLEV BOVENSE HJULBY Kirke & Sogn 50. ÅRGANG NR. 2 MARTS - JUNI 2019 Kom og spis! Påsken er en tid, hvor vi mø - des og spiser god mad. Til påskemiddage. Til påskefrokoster. Vores påskemåltid peger tilbage

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Agerskov & Branderup. Marts April Maj

Agerskov & Branderup. Marts April Maj KirkeBladet 2 Konfirmanderne laver ikoner Indhold De tomme kirker... 2 Vedligeholdelsesarbejder... 3 Konfirmandernes ikoner.. 4-5 Det sker.... 6-7 Gudstjenester... 8 2014 Marts April Maj Agerskov & Branderup

Læs mere

Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016

Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016 Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016 Vejledning til familien Glæden er stor, når vi fejrer konfirmation og fester sammen med vores unge mennesker. Det er herligt at se,

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

Vetterslev - Høm Kirkeblad

Vetterslev - Høm Kirkeblad Februar 2009 - Kirkeblad 2. pinsedags gudstjeneste - under åben himmel! En gang om året, nærmere bestemt 2. pinsedag, mødes provstiets menigheder. Vi holder gudstjeneste sammen, fordi det styrker det enkelte

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere

Sognebladet. Marts - April - Maj 2016

Sognebladet.   Marts - April - Maj 2016 Marts - April - Maj 2016 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandernes side 3 Påskens gudstjenester 4 Nyt fra beboerforeningerne 6 Sogneudflugt 6 Gudstjenester/Kirkebil

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad Marts April Maj 2017 Gudstjenesteliste Køng Svinø. 5/3 1.s. i fasten 10.30 MP 12/3 2.s. i fasten 10.30 MM. 19/3 3.s. i fasten 9.00 MM 10.30 MM 26/3 Midfaste 9.00 MP. 2/4 Mariæ bebud.

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 60.årg. 2019 Marts April Maj Juni - Juli Nr.1 For 150 år siden lavede man udgravninger på et sted i Rom, der hedder Palatinerhøjen. I oldtiden lå kejserens paladser

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 10.01. 2017. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Bjarne Lund Henneberg (BLH) og Knud Damgaard

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen.

Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Prædiken 2. Påskedag, 1. tekstrække, Luk 24,13-35. Det kræver noget tid at komme tilbage til hverdagen. Det kan for så vidt også opleves, når vi har være på Se, hvis man en enkelt gang ha været i biografen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 148

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 148 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Forkortelser... 6 Forord... 8 Introduktion... 10 Israels fester et skattekort til skjulte skatte i Det Nye Testamente... 10 Israels fester begyndelsen... 11

Læs mere