01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA"

Transkript

1 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

2 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler 10 / Hvem gør hvad i et dialogforum? 13 / Dialogforaenes historie 14 / DR og brugerne - nøgletal 16 / Kontakt 03 / DIALOGFORUM VELKOMMEN TIL DRs DIALOGFORA I de næste tre år skal du være en del af DRs øjne og ører i et af vores 10 distrikter. Du kommer i direkte dialog med DRs ledelse. Og du skal diskutere dine oplevelser, tanker og meninger om DR, DRs programmer og den regionale dækning i dit DR Dialogforum. Det glæder vi os til. Vi forventer, at du samler op på kritik og ros fra de mennesker, du møder, og fra de kredse, hvor du færdes. Dine observationer og holdningerne herfra skal du bringe med ind i diskussionerne, når du mødes med DR på de fire årlige møder. De 10 regionale dialogfora er vigtige redskaber for os i DR. Vi er og skal være i tæt og løbende dialog med lyttere, seere og brugere. DR skal samle, udfordre og oplyse Danmark. Og derfor er det så vigtigt for os i DR at kende til jeres synspunkter og meninger om det, vi laver. Vi ved, at mange af jer også har gode ideer og forslag, som vi glæder os til at høre om.

3 04 / DIALOGFORUM 05 / DIALOGFORUM HVAD ER ET DIALOGFORUM? DR har 10 dialogfora, der hver især er tilknyttet et af DRs 10 distrikter. De 10 distrikter dækker tilsammen hele Danmark. I et dialogforum er det vigtigste naturligvis dialogen. Medlemmerne er der for at diskutere deres oplevelser, tanker og meninger om DR med hinanden og med DR. Når man er medlem af et dialogforum, mødes man fire gange om året: Regionale møder - der er to regionale møder i hvert DR distrikt, hvor man diskuterer DRs regionale programmer og tilbud på dr.dk med distriktsledelsen og relevante DR nøglepersoner. Temamøde - der er et årligt regionalt temamøde, hvor der typisk bliver sat fokus på udvalgte programområder inden for dele af DRs samlede programvirksomhed. DR Dagen - og engang om året bliver alle medlemmer inviteret til DR Dagen, hvor de sammen med DRs øverste ledelse drøfter DRs programmer og dialogforaenes virke. Hvert dialogforum består af 8-15 medlemmer. Medlemmerne har det tilfælles, at de er engagerede mennesker, som har valgt at følge DR på særlig tæt hold i en periode på tre år. Her skal de i dialog med hinanden og DR - om DR. I diskussionerne skal de især sætte fokus på DRs regionale dækning. Fire pladser i hvert dialogforum går til medlemmer, der bliver udpeget af SLS (Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer), mens de øvrige medlemmer bliver valgt på baggrund af en personlig ansøgning. Alle medlemmer af DRs dialogfora er ligeværdige deltagere i dialogen om DR - uanset om de er valgt via ansøgning eller indstillet af lytter- og seerorganisationerne.

4 06 / DIALOGFORUM 07 / DIALOGFORUM DIALOG ER VIGTIG FOR DR DEN GODE DIALOG - OG ET PAR TOMMELFINGERREGLER DR er landets eneste fuldt licensfinansierede og dermed brugerbetalte mediehus. Licensen fastsættes af Folketinget, betales af danskerne og forpligter DR til at levere public service tilbud af høj kvalitet på alle platforme. 96 procent af befolkningen bruger DRs radio, tv eller net i løbet af en uge, og med en seerandel på knap 34 procent blev 2014 det stærkeste for DR TV siden I en international medievirkelighed, hvor alle har mange valgmuligheder, er det danske indhold under pres. Det betyder, at DR skal op på tæerne for fortsat at sikre, at DR lever op til borgernes høje og individuelle krav til DR. Den direkte dialog og kontakt med danskerne er selvsagt central for DRs virke. Den finder sted døgnet rundt både i forbindelse med programmer og mange andre aktiviteter på fladerne. DR får omkring henvendelser om året fra brugerne, der enten skriver eller ringer til DRs Program- og Licensservice. Hertil kommer brugernes dialog om og med DR på nye medier som fx Facebook, debat på dr.dk og ved direkte henvendelser til DRs redaktioner. DRs medieforskning er i direkte og systematisk kontakt med brugerne og har udviklet en række professionelle værktøjer til at undersøge målgruppernes tilfredshed, ønsker og behov. Men danskerne har også mulighed for at gå direkte i dialog med DR gennem et af DRs 10 Dialogfora. Når man er medlem af et dialogforum, mødes man med DRs ledelse for at diskutere oplevelser, holdninger og ideer til, hvordan DR kan løfte public service-opgaven endnu bedre. DR samler, udfordrer og oplyser Danmark. Opgaven er at styrke den demokratiske og individuelle handlekraft, at stimulere kulturen og skabe fælles dansk identitet. Og derfor er den direkte og løbende dialog med omverden så vigtig for DR. Den gode dialog er afgørende for et velfungerende dialogforum. Når man diskuterer sine meninger, oplevelser og ideer med hinanden om et særligt emne, er man godt i gang med det, som vi i DR kalder for efterkritik. Efterkritik er noget, vi benytter os af hver eneste dag i DR. Det er et godt værktøj til at gøre tingene bedre. Vores erfaring er, at efterkritik fungerer bedst, når man følger nogle fælles og enkle spilleregler. Efterkritik er dybest set et udtryk for engagement og for, at man har en ide til, hvordan tingene kan gøres på en anden eller bedre måde. I DR arbejder vi med tre tommelfingerregler for vores dialog, når vi giver efterkritik: Vær konkret - brug konkrete eksempler, undgå generelle udsagn. Vær konstruktiv sæt fokus på det, der ikke fungerer og kom med forslag til, hvordan det kan blive bedre Udvis respekt respekter hinandens faglighed og engagement og vær opmærksom på, at der sjældent er én sandhed. Det er ikke kun på møderne i dialogforum, man har mulighed for at debattere DR. Hvert dialogforum har en hjemmeside på dr.dk under området Om DR med mulighed for debat:

5 8 / DIALOGFORUM HVEM GØR HVAD I ET DIALOGFORUM? 09 / DIALOGFORUM DIALOG- FORAENES HISTORIE Udgangspunktet for arbejdet i et dialogforum er DRs programmer og med særligt fokus på den regionale dækning. DIALOGFORAENES MEDLEMMER Bruger DRs medier og ser DRs indhold. Vælger formand og næstformand på det første møde. Vælger ordstyrer og referent til de enkelte møder. Referenten sender mødereferat til godkendelse hos dialogforummets formand/næstformand og DRs regionale ledelse, inden det sendes til øvrige medlemmer. Kommer med forslag til emner på fremtidige møder til formanden. DRs LEDELSE I DISTRIKTET (REDAKTIONSCHEFEN) Laver mødeplan og indkalder til møder efter aftale med formanden. Sørger for det praktiske i forbindelse med mødet. Hvis møderne strækker sig ind over normal spisetid, bliver der serveret et let måltid i forbindelse med mødet. Dækker evt. transportudgifter enten med offentlig transport eller efter Statens (og dermed DRs) laveste takst for kilometergodtgørelse. Modtager godkendt referat og sender det til DR Kommunikation. DRs første dialogforum så dagens lys i foråret Tidligere blev DRs programmer diskuteret i to offentlige råd: Public servicerådet, som drøftede de landsdækkende programmer, mens de amtslige programråd havde særligt fokus på den regionale dækning. I 2001 blev Public service-rådet og de amtslige programråd nedlagt. Public servicerådets opgaver blev flyttet til Radio- og tv-nævnet, mens de amtslige programråds opgaver fremover skulle varetages i en direkte dialog mellem borgerne og hhv. DR og TV 2. For at sikre denne dialog valgte DR at oprette et antal dialogfora. Det blev besluttet, at et dialogforum skulle bestå af både almindelige borgere og medlemmer af lytter- og seerorganisationerne. Dialogen med danskerne er beskrevet i DRs public servicekontrakt for DEN LOKALE FORMAND: Udarbejder forslag til dagsorden, som bliver aftalt med DRs distriktsledelse. Deltager i et introduktionsmøde i DR Byen i første halvår 2016 Vælger sammen med de øvrige formænd to repræsentanter til at deltage i et formøde med DR Kommunikation om programmet for DR Dagen. Er synlig i den lokale debat om DR og derigennem med til at synliggøre DRs dialogforum. Her står der at: DR skal sikre en dialog med befolkningen, herunder særlig med lytter- og seerorganisationerne, om såvel den landsdækkende som den regionale programvirksomhed. Denne dialog skal finde sted i organiseret form. DR skal afholde mindst to årlige møder med lytter- og seerorganisationerne m.fl. samt offentlige konferencer/ høringer m.v. (Afsnit 9: Dialog med Danskerne)

6 10 / DIALOGFORUM 11 / DIALOGFORUM DR OG BRUGERNE -NØGLETAL DR får i alt cirka henvendelser om året bl.a. til DR Licens- og Programservice. I DR Panelet ( bliver omkring medlemmer 1-2 gange om måneden bedt om at deltage i undersøgelser, der omhandler DRs tilbud på radio tv og net. På Facebook og tilsvarende sociale medier kan man kommentere, diskutere og gå i direkte dialog om en række af DRs programmer. DR laver dagligt lytter-, seer- og brugermålinger, så vi ved hvor mange, som bruger os, og hvordan de bedømmer kvaliteten af de enkelte programmer. Gennem fokusgrupper m.m. bliver danskerne bedt om at vurdere nuværende programmer og nye programudviklingstiltag. Lytter- og seernes redaktør gør to gange om året status på henvendelserne til DR og behandler klager over DRs programvirksomhed. DRs øverste ledelse har to årlige møder med Sammenslutningen af Lytter- og Seerorganisationer i Danmark (SLS), hvor DRs programmer bliver drøftet. DR afholder årligt to offentlige public service-høringer, der er åbne for alle, og hvor der bliver sat fokus på et aktuelt tema.

7 12 / DIALOGFORUM KONTAKT Hvis du har spørgsmål om DRs Dialogfora, så kan du tage kontakt til formanden for dit regionale dialogforum eller til DRs distriktsledelse i dit område. Du finder adresserne på DRs distrikter på:

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

En introduktion til DRs Dialogfora

En introduktion til DRs Dialogfora En introduktion til DRs Dialogfora 02 Indhold 03 Velkommen til DRs Dialogfora, 05 Hvad er et dialogforum? 06 Dialog er vigtig for DR 07 Den gode dialog og et par tommelfingerregler 08 Retningslinjer for

Læs mere

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 01 Introduktion til DRs dialogforum dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 02 Indholdsfortegnelse 02: Indholdsfortegnelse 03: Velkommen til DRs dialogforum 04: mets historie 05: i dag 06: Hvem gør hvad

Læs mere

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent)

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent) Dialogmøde / Dialogforum Esbjerg (DIEF) 30.01.07 Referat: Fravær: Torben Rimmer Nielsen, Carsten Thybo, Anna L. Sørensen 1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen

Læs mere

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog.

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. DR Byen 28. marts 2009 Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. Deltagere: Dialogforum: Sjælland: Per Rasmussen

Læs mere

DRs kommunikationspolitik gælder for alle i DR - kommunikation om DR er alles ansvar.

DRs kommunikationspolitik gælder for alle i DR - kommunikation om DR er alles ansvar. DRs kommunikationspolitik 1. En klar profil blandt medarbejdere og i omverdenen DR arbejder for seerne, lytterne og netbrugerne og skal ikke varetage særinteresser, men sikre de grundlæggende public service-hensyn

Læs mere

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015 2018

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015 2018 VÆRD AT DELE STADIG ORIGINAL. MERE DIGITAL DR er sat i verden for at skabe og formidle kultur og journalistik til hele befolkningen. Public service-opgaven har været den samme siden DRs første udsendelser

Læs mere

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Hvilken platform er du primært tilknyttet? Print 538 0 0 0 0 0 0 51,3% TV 0 202 0 0 0 0 0 19,3% Radio 0 0 98 0 0 0 0 9,3% Net 0 0 0 130 0 0 0 12,4% Sociale

Læs mere

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere

DIALOG # 14 HVORDAN TAKLER MAN UVENSKABER PÅ DE SOCIALE MEDIER?

DIALOG # 14 HVORDAN TAKLER MAN UVENSKABER PÅ DE SOCIALE MEDIER? DIALOG # 14 HVORDAN TAKLER MAN UVENSKABER PÅ DE SOCIALE MEDIER? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 14. Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier?

DIALOG # 14. Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier? DIALOG # 14 Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010.

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010. Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSESFORMANDEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520

Læs mere

Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig.

Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig. Public service-team Udrust vores medlemmer af DR Dialogfora og TV 2 s regionale repræsentantskaber bedst mulig. Hvorfor har KLF et public service-team i mit netværksområde? KLF har som medieorganisation

Læs mere

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX Agenda Mission på sociale medier. Hvor er DR på sociale medier. Hvordan udkommer vi. Hvad måler

Læs mere

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 017-20 VÆRD AT DELE. STADIG ORIGINAL. MERE DIGITAL. MISSION DRs mission er, at DR samler, udfordrer og oplyser Danmark. VISION Det er DRs vision at tilbyde indhold, der er værd at dele originalt kvalitetsindhold

Læs mere

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE Debatoplæg til Public service-udvalgets temamøde den 10. september 2015 S I D E 2 AF 6 R A T I O N A L E T F O R P U B L I C S E R V I C E I D E T 2 1.

Læs mere

Efterkritik - Dialogforum 2009

Efterkritik - Dialogforum 2009 Efterkritik - Dialogforum 2009 Klaus Henriksen Præsentation Klaus Henriksen Baggrund: Journalist og chef i forskellige trykte og elektroniske medier Lektor på journalistuddannelsen på RUC I dag: Selvstændig

Læs mere

strategiske mål

strategiske mål strategiske mål 2007-2010 INDLEDNING 1925 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen går stærkt, og konkurrencen om danskernes medie- og kultur-forbrug bliver

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2014

Trivselsundersøgelse 2014 DKBS Trivselsundersøgelse 2014 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 55 Inviterede 66 Svarprocent 83% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6

Læs mere

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden.

1) Godkendelse af dagsorden. REFERAT DIALOGFORUMSMØDE P4 d. 29/4 2008. Til stede: Margit Dybkjær, Per Rasmussen (mødeleder), Michael Greve, Peter I. Schmidt, Annette Madsen, Anne Hess, Bent Anders Jensen, Hans Verner Lollike, Helle

Læs mere

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde Dato: 12 april 2016 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Mødets status: Ved første møde (9.3.) aftalte vi at

Læs mere

DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER?

DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER? DIALOG # 15 SKAL MAN BRUGE FORÆLDREINTRA, NÅR DER ER KONFLIKTER? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

DIALOG # 1 ELEVERNE SLADRER OM EN LÆRER SKAL MAN GRIBE IND?

DIALOG # 1 ELEVERNE SLADRER OM EN LÆRER SKAL MAN GRIBE IND? DIALOG # 1 ELEVERNE SLADRER OM EN LÆRER SKAL MAN GRIBE IND? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED?

DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED? DIALOG # 7 PRIVATFEST HVEM SKAL MED? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation, hvis

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2012

Trivselsundersøgelse 2012 DKBS Trivselsundersøgelse 2012 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 59 Inviterede 74 Svarprocent 80% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6

Læs mere

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2015

Trivselsundersøgelse 2015 Trivselsundersøgelse 2015 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 56 Inviterede 67 Svarprocent 84% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6 Din arbejdsplads'

Læs mere

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent.

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent. DR Dialogforum Bornholm. Referat Dato: 30. januar 2018 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Deltagere: Morten Brandborg, Birgitte Jallov, Jette Dale, Mogens Stender Alstrup, Steffen

Læs mere

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1 6. september 2016 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN?

DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN? DIALOG # 10 DE FÆLLES REGLER BRYDES HVAD ER KONSEKVENSEN? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 114 Offentligt TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Dato og klokkeslæt: Sted: Taletid: Forv. antal deltagere: Evt. andre forhold ministeren bør være opmærksom

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2017

Trivselsundersøgelse 2017 Trivselsundersøgelse 2017 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 64 Inviterede 78 Svarprocent 82% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6 Din arbejdsplads'

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2016

Trivselsundersøgelse 2016 Trivselsundersøgelse 2016 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 57 Inviterede 71 Svarprocent 80% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6 Din arbejdsplads'

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2018

Trivselsundersøgelse 2018 Trivselsundersøgelse 2018 Resultater for: - 2018 Rapportspecifikationer - 2018 Gennemførte 57 Inviterede 71 Svarprocent 80% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema

Læs mere

Konference om public service forskning d. 28. janauar 2009

Konference om public service forskning d. 28. janauar 2009 Jens Thorhauge, Direktør for Styrelsen for Bibliotek og Medier Konference om public service forskning d. 28. janauar 2009 Velkommen til konferencen Public service- de 10 bud. På vegne af Radio- og tv-nævnet

Læs mere

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Forud for nedenstående interview, fremsendte vi følgende spørgsmål til Jakob Damsholt i en e-mail: 1. Hvordan forholder redaktionen på Debatten sig til

Læs mere

Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C

Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C Bruttolister med forslag fra rundbordssamtalerne Bilag C Bruttoliste over stikord fra drøftelse af distribution af ikkekommerciel lokalradio og -tv via internettet den 29. januar 2014 1a) Hvilke muligheder

Læs mere

DIALOG # 1. Eleverne sladrer om en lærer skal man gribe ind?

DIALOG # 1. Eleverne sladrer om en lærer skal man gribe ind? DIALOG # 1 Eleverne sladrer om en lærer skal man gribe ind? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DET TALTE ORD GÆLDER. FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed

DET TALTE ORD GÆLDER. FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed Forsvarsudvalget 2015-16 FOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 181 Offentligt DET TALTE ORD GÆLDER FOU samrådsspørgsmål N vedrørende forsvarschefens udtalelser og offentligt ansattes ytringsfrihed Torsdag

Læs mere

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Forældre gør en forskel Sunde, stærke læringsfællesskaber for alle børn - skolen har brug for at alle voksne tager et

Læs mere

DIALOG # 15. Skal man bruge ForældreIntra, når der er konflikter?

DIALOG # 15. Skal man bruge ForældreIntra, når der er konflikter? DIALOG # 15 Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation, hvis den skulle opstå i virkeligheden.

Læs mere

Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Radio- og tv-nævnet

Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Radio- og tv-nævnet Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Organisation/virksomhed: Respondent navn og titel: Mads Bryde Andersen, formand Dato for interview: Del 1 og 2: 10-05-2016. Del 3: 12-05-2016 Formanden for Radio-og

Læs mere

Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd

Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd 9. september 2011 v/ Maria Rørbye Rønn Generaldirektør Agenda DR og mediemarkedet anno 2011 Tre tendenser Status DR

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik 16. marts 2015 Formål: I Øhavets Lærerkreds arbejder vi for et sundt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på at udvikle og fastholde et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Læs mere

DIALOG # 9 HVILKE KONSEKVENSER SKAL DET HAVE AT KOMME FOR SENT?

DIALOG # 9 HVILKE KONSEKVENSER SKAL DET HAVE AT KOMME FOR SENT? DIALOG # 9 HVILKE KONSEKVENSER SKAL DET HAVE AT KOMME FOR SENT? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever?

DIALOG # 13. Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? DIALOG # 13 Hvordan skal man takle klikedannelse blandt elever? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

strategi for nærdemokrati

strategi for nærdemokrati strategi for nærdemokrati i Slagelse Kommune 2009 Slagelse Kommune Ledelsessekretariatet Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Tlf. 58 57 36 00 slagelse@slagelse.dk Visionen brandmen.dk Slagelse Kommune vil

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Dagsorden: Velkommen Nyt fra DR og DR Midt & Vest DR s bestyrelse, hvem er vi og hvad laver vi? v. Hanne Ried Larsen Efterkritik Eventuelt Til stede:

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Det gode lokale samarbejde. - anbefalinger til et godt samarbejde mellem kommuner og frivillige sociale organisationer

Det gode lokale samarbejde. - anbefalinger til et godt samarbejde mellem kommuner og frivillige sociale organisationer Det gode lokale samarbejde - anbefalinger til et godt samarbejde mellem kommuner og frivillige sociale organisationer Rådet for Frivilligt Socialt Arbejde Februar 2007 Øvrige publikationer/foldere i samme

Læs mere

DIALOG # 12 SKAL ALLE ELEVER BEHANDLES ENS?

DIALOG # 12 SKAL ALLE ELEVER BEHANDLES ENS? DIALOG # 12 SKAL ALLE ELEVER BEHANDLES ENS? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation,

Læs mere

Værdigrundlag for Korsager Skole og Frithuset

Værdigrundlag for Korsager Skole og Frithuset Værdigrundlag for Korsager Skole og Frithuset Hos os er det værdifuldt at opleve: Ligeværd og dialog Arbejdsglæde Samarbejde Tillid Succes Engagement Hvor ser vi værdierne! Ligeværd og dialog oplever vi,

Læs mere

Politiske retningslinjer

Politiske retningslinjer Politiske retningslinjer Retningslinjer for DFUNKs Politiske arbejde Vedtaget af DFUNKs landsbestyrelse 2015 Det politiske arbejde fylder efterhånden mere i DFUNK, og DFUNK har i 2015 fire regionale, politiske

Læs mere

DIALOG # 2 ElEvErnE hører ikke EftEr hvad skal læreren gøre?

DIALOG # 2 ElEvErnE hører ikke EftEr hvad skal læreren gøre? DIALOG # 2 Eleverne hører ikke efter Hvad skal læreren gøre? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Dialogspil. en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen. Hvad er en dialogmetode? dialogmetode

Dialogspil. en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen. Hvad er en dialogmetode? dialogmetode dialogmetode Dialogspil en metode til at kortlægge og forbedre trivslen på arbejdspladsen Hvad er en dialogmetode? En dialogmetode er et værktøj til at arbejde med trivslen på arbejdspladsen. Metoden er

Læs mere

DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE?

DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE? DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 9. Hvilke konsekvenser skal det have at komme for sent?

DIALOG # 9. Hvilke konsekvenser skal det have at komme for sent? DIALOG # 9 Hvilke konsekvenser skal det have at komme for sent? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER?

DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER? DIALOG # 13 HVORDAN SKAL MAN TAKLE KLIKEDANNELSE BLANDT ELEVER? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR ELEVERNE ELLER FORÆLDRENE?

DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR ELEVERNE ELLER FORÆLDRENE? DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside.

Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside. Presseteam Pressekontakt lokalt i ugeaviser, regionalradio, lokalt tv det kan være på den lokale hjemmeside/facebookside. Hvorfor har KLF et presse-team i mit netværksområde? Vi ønsker at synliggøre KLF

Læs mere

Overordnede vedtægter for. bruger- og pårørenderåd. i Handicapområdet i Brønderslev Kommune

Overordnede vedtægter for. bruger- og pårørenderåd. i Handicapområdet i Brønderslev Kommune Lovgrundlaget for brugerinddragelse ifølge Lov om Social Service afsnit 3: 16. Kommunalbestyrelsen skal sørge for, at brugerne af tilbud efter denne lov får mulighed for at få indflydelse på tilrettelæggelsen

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke TV 2 ØSTJYLLAND De store øjeblikke Lige nu På tv, online og on demand er TV 2 ØSTJYLLAND østjydernes førstevalg, når det gælder nyheder og tv-programmer af høj journalistisk kvalitet om livet i Østjylland.

Læs mere

Frivillighedspolitik. Kommuneqarfik Sermersooq

Frivillighedspolitik. Kommuneqarfik Sermersooq Frivillighedspolitik Kommuneqarfik Sermersooq Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Vision... 4 Frivilligt socialt arbejde... 4 Mål for Kommuneqarfik Sermersooqs Frivillighedspolitik... 5 Strategi for Frivillighedspolitikken...

Læs mere

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle

Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen. - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Den Gode Klasse - på Tofthøjskolen - om forældresamarbejde og fællesskaber for alle Forældre gør en forskel Sunde, stærke læringsfællesskaber for alle børn - skolen har brug for at alle voksne tager et

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: Juridisk Politisk Sekretariat DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: Juridisk Politisk Sekretariat RADIO- OG TV-NÆVNET 5. juli 2010 Sagsnr: 2009-012920 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

DIALOG # 6 LÆREREN OG FORÆLDRENE HAR EN KONFLIKT HVEM SKAL INVOLVERES?

DIALOG # 6 LÆREREN OG FORÆLDRENE HAR EN KONFLIKT HVEM SKAL INVOLVERES? DIALOG # 6 LÆREREN OG FORÆLDRENE HAR EN KONFLIKT OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland Hjemmel, hjemsted og formål 1 Repræsentantskabet for det regionale TV2 Nord er nedsat og fungerer i henhold til den til enhver tid gældende Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. 2 Repræsentantskabet

Læs mere

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN

Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Introduktion til VÆRKTØJSKASSEN Indhold Introduktion... 3 Det nye KLF... 3 Landsmøde... 3 Landsstyrelse... 3 Repræsentantskab... 3 Netværk... 3 Teams... 3 Værd at vide om værktøjskassen... 4 De forskellige

Læs mere

DIALOG # 5 HVORDAN SKAL MAN FORHOLDE SIG TIL EN SJOV BEMÆRKNING, DER KAN VIRKE SÅRENDE PÅ ANDRE?

DIALOG # 5 HVORDAN SKAL MAN FORHOLDE SIG TIL EN SJOV BEMÆRKNING, DER KAN VIRKE SÅRENDE PÅ ANDRE? DIALOG # 5 HVORDAN SKAL MAN FORHOLDE SIG TIL EN SJOV BEMÆRKNING, DER KAN VIRKE SÅRENDE PÅ ANDRE? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab

Læs mere

DIALOG # 12. Skal alle elever behandles ens?

DIALOG # 12. Skal alle elever behandles ens? DIALOG # 12 Skal alle elever behandles ens? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig situation,

Læs mere

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven li DANMARK Justitsministeriet Slotsholmsgade 10 1216 København K Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010 SAG 2010-00182 MeeljRibu Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 18 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X TV 18 Introduktion Kapitlet om tv er struktureret på følgende måde: Hovedresultater

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer,

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer, INVITATION LILLESKOLETRÆF 2018 Velkommen til Lilleskoletræf 2018. Hvad er det for et samfund, vi laver lilleskole i og lilleskole til? Hvad er det for fællesskaber og offentligheder, der omgiver vores

Læs mere

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE

Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK. for HOLBÆK KOMMUNE Sammen skaber vi en attraktiv arbejdsplads PERSONALEPOLITIK HOLBÆK KOMMUNE for Kære medarbejder i Holbæk Kommune Vores personalepolitik har til formål at udvikle Holbæk Kommune som en attraktiv arbejdsplads.

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Hvordan kan skolerne implementere

Hvordan kan skolerne implementere Hvordan kan skolerne implementere Der er mange vaner, rutiner og antagelser forbundet med forældresamarbejde i folkeskolen. For at skolerne kan lykkes med at øge samarbejdet med forældrene om elevernes

Læs mere

Reaktionsteam. Forslag til problemstillinger. Vi har brug for veldokumenterede data.

Reaktionsteam. Forslag til problemstillinger. Vi har brug for veldokumenterede data. Reaktionsteam Vi har brug for veldokumenterede data. Hvorfor har KLF et reaktionsteam i mit netværksområde? For at stå stærkt som medieorganisation, skal vi kunne underbygge vores argumenter, meninger

Læs mere

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4 BILAG 1. Karakteristika for det danske radiomarked Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Danskernes radiolytning Tabel

Læs mere

Værdigrundlag Ishøj Skole

Værdigrundlag Ishøj Skole Værdigrundlag Ishøj Skole Ishøj Skole er skolen for alle, præget af åbenhed, gensidig tillid og respekt for hinanden. Vi ønsker, at alle til stadighed skal være i en proces, der er kendetegnet ved videns-

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Næstved Kommunes. Sammenhængende børne- og ungepolitik

Næstved Kommunes. Sammenhængende børne- og ungepolitik Næstved Kommunes Sammenhængende børne- og ungepolitik Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved Telefon: 5588 5588 naestved@naestved.dk www.naestved.dk Forord.... 4 Introduktion til politikken... 5

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere

Strategi for borgerinddragelse i Ringsted Kommune

Strategi for borgerinddragelse i Ringsted Kommune Strategi for borgerinddragelse i Ringsted Kommune De senere år har kommunerne fået større fokus på borgerinddragelse. Tidligere var mange borgere medlem af et politisk parti og deltog via partimedlemskabet

Læs mere

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2008/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 16. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturministeriet, j.nr. 2004-22153-37 Fremsat den 19. november 2008 af kulturministeren (Carina Christensen)

Læs mere

DIALOG # 6. Læreren og forældrene har en konflikt hvem skal involveres?

DIALOG # 6. Læreren og forældrene har en konflikt hvem skal involveres? DIALOG # 6 Læreren og forældrene har en konflikt Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND?

DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND? DIALOG # 8 MAN TAGER PJÆK PÅ FERSK GERNING GRIBER MAN IND? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere

DIALOG # 5. Hvordan skal man forholde sig til en sjov bemærkning, der kan virke sårende på andre?

DIALOG # 5. Hvordan skal man forholde sig til en sjov bemærkning, der kan virke sårende på andre? DIALOG # 5 Hvordan skal man forholde sig til en sjov bemærkning, der kan virke sårende på andre? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab

Læs mere

DIALOG # 11. Hvem skal læreren være mest loyal over for eleverne eller forældrene?

DIALOG # 11. Hvem skal læreren være mest loyal over for eleverne eller forældrene? DIALOG # 11 Hvem skal læreren være mest loyal over for Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere