KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende Petersmindevej 2, Kolding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende Petersmindevej 2, Kolding"

Transkript

1 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende Petersmindevej 2, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ca. m² af ejendommen matr. nr. 39æ Bramdrup by, Bramdrup beliggende Petersmindevej 2, 6000 Kolding til opførelse af højhus på ca. etagemeter. Tilbudspris: Kr. pr. tilladt etagemeter Skriver kroner pr. tilladt etagemeter Prisen vil blive tillagt moms. Nærværende tilbud er afgivet på baggrund af de oplysninger, der er indeholdt i det udleverede udbudsmateriale og de her i anførte vilkår samt nedennævnte salgsvilkår. Oplysninger om grunden Køber overtager arealet i den stand, hvori det er og forefindes og som beset af køber. 1. Jordbundens beskaffenhed Kommunen kan ikke udtale sig om jordbundens beskaffenhed ud over, hvad der eventuelt måtte fremgå af salgsoplysningerne. Kolding Kommune kan ikke drages til ansvar for eventuelle ikke-kendte ulemper, der som følge af jordbundens beskaffenhed måtte vise sig ved bebyggelsen. Samtidig med underskrift/afgivelse af købstilbud skal køber give besked om, hvorvidt jordbundsundersøgelse ønskes foretaget. Jordbundsundersøgelsen skal foretages inden tre måneder efter Kommunens endelige accept af købstilbuddet for købers regning, og nødvendiggør

2 jordbundsforholdene ekstra fundering/pilotering, kan køberen vælge enten at træde tilbage fra aftalen, eller kræve en fordeling af ekstraomkostningerne mellem køber og kommunen. Kommunen bemærker, at byggeriet forventes at skulle pælefunderes, hvorfor en vurdering af om der skal foretages ekstra fundering/pilotering, sker med udgangspunkt i en almindelig pælefundering for højhusbyggeri. Køber kan ikke gøre krav gældende vedrørende jordbundsforholdene. Arkæologi Kommunen har ikke rettet anmodning til Museum Sønderjylland om en udtalelse med stillingtagen til, hvorvidt jordarbejde på ejendommen indebærer risiko for ødelæggelse af væsentlige fortidsminder. Museumslovens almindelige regler finder anvendelse. Eventuelle udgifter til undersøgelser for fortidsminder forud for bebyggelse på arealet er kommunen uvedkommende, ligesom eventuel forsinkelse af det planlagte byggeri på ejendommen er kommunen uvedkommende. Miljøforhold Der er ikke registreret forurening på grunden. I det omfang der konstateres væsentlig forurening på grunden, som medfører omkostninger til bortfjerning eller indkapsling m.v., kan køberen vælge enten at træde tilbage fra aftalen eller kræve en fordeling af ekstraomkostningerne mellem køber og kommunen. Der vil i forbindelse med planprocessen blive stillet krav til bygherre om dokumentation for, at luftimmissionsgrænser (b-værdi i forhold til beliggenhed ved krematoriet) overholdes på alle etager, hvor vinduer kan åbnes og/eller ved luftindtag samt ved terrasser og udendørs opholdsarealer. Der skal foreligge en akkrediteret beregning, der viser, at de vejledende grænseværdier for henholdsvis virksomheds- og vejstøj kan overholdes. Udstykning Samtidig med handlen påbegyndes udstykningssag vedrørende den solgte parcel. Kommunen foranlediger parcellen udstykket. Køber er bekendt med, at køber først kan få tinglyst endeligt skøde og eventuelle pantsætninger på ejendommen, når udstykningssagen er godkendt i Kortog Matrikelstyrelsen. Kommunen tiltræder ikke eventuelle pantsætninger foretaget af køber som betinget skødehaver. Ledningsanlæg Der kan forekomme ledningsanlæg, der ikke er påvist. Det påhviler køber at indhente fornødne oplysninger omkring nedgravende ledningsanlæg som f.eks. varme-, tele-, vand og andre ledninger, inden gravearbejder påbegyndes.

3 Byggemodning Køber selv står for al byggemodning inde på ejendommen, herunder med betaling af tilslutningsafgifter til kloak, el, vand og varme efter de for forsyningsselskaberne gældende takstbladsbestemmelser. Køber søger selv oplysninger om ledningsplaner og tilslutningsbidrag. Området er endnu ikke kloakeret og skal tilsluttet det offentlige kloaksystem. 2. Servitutter Ejendommen overtages med de samme rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed den har tilhørt kommunen. Køber er bekendt med og respekterer de på ejendommens blad i tingbogen tinglyste servitutter, hvortil der henvises. Køber respekterer endvidere de servitutter, der måtte blive pålagt af offentlige myndigheder i forbindelse med godkendelse af evt. kommende udstykninger og byggemodning. 3. Overtagelse Overtagelse finder sted 14 dage efter offentliggørelse af lokalplanen og færdigbehandlet byggesag hos kommunen, der muliggør opførelse af købers projekt. Overtagelsesdagen er skæringsdag for udgifter og indtægter vedrørende arealet. 4. Købesum Købesummen fremgår af side Betalingsbetingelser Ved kommunens accept af et tilbud er køber forpligtet til inden 8 dage herefter at stille en bankgaranti på anfordringsvilkår på 10 % af købesummen eller at indbetale 10 % af købesummen kontant.

4 Resten af købesummen forfalder til kontant betaling pr. overtagelsesdagen mod at sælger indestår for, at køber modtager endeligt og anmærkningsfrit skøde på gældfri ejendom. Kommunen forbeholder sig ret til at hæve handlen, såfremt købesummen ikke betales til forfaldstid eller bankgaranti ikke fremsendes rettidigt. I tilfælde af misligholdelse fra købers side har kommunen ret til under en umiddelbar fogedforretning at tilbagetage ejendommen og på grundlag heraf begære betinget skøde udslettet af tingbogen. I tilfælde af forsinket betaling forrentes købesummen med en årlig rente, svarende til den fastsatte referencesats (Nationalbankens udlånsrente) med et tillæg, jfr. Rentelovens 5 (pr %) fra overtagelsesdagen at regne. Der skal betales renter indtil købesummen betales, eller - efter kommunens valg - enten indtil handlen eventuelt ophæves af kommunen eller indtil den overtagelsesdag, som efter en ophævelse af handlen måtte blive fastsat i forbindelse med kommunens salg af ejendommen til anden side. I tilfælde af misligholdelse er køber under alle omstændigheder forpligtet til at holde kommunen skadesløs for samtlige udgifter i forbindelse med handlens indgåelse og ophævelse, herunder bl.a. udgifter til advokat. 6. Byggepligt og forbud mod videresalg Parcellen må ikke udstykkes yderligere, medmindre Kolding Byråds godkendelse foreligger. Køber skal påbegynde byggeri på parcellen senest 2 år fra overtagelsesdagen. Parcellen må ikke videresælges og/eller udlejes i ubebygget stand, medmindre Kolding Byråds godkendelse foreligger dog kan Byrådets tilladelse forventes meddelt til købers overdragelse af rettigheder og forpligtelser i henhold til nærværende købsvilkår til en eller flere investorer, der vil indtræde som bygherre for og ejer af grunden og købers byggeprojekt, forudsat at forbud mod videresalg i ubebygget stand samt frister om byggepligt også gælder i forhold til ny ejer. Såfremt køber ansøger om at kunne videresælge parcellen til en højere købesum end købesummen ifølge den oprindelige handel, skal ansøgningen vedlægges dokumentation for eventuelt afholdte udgifter på parcellen siden den oprindelige handel (geoteknisk rapport, advokatomkostninger, tinglysningsafgift, ejendomsskatter og lignende). Såfremt køber er et selskab, et interessentskab eller lignende, omfatter forbud mod videresalg tillige den situation, at der sker ændring af ejerforholdet til en bestemmende majoritet i det købende selskab, interessentskab eller lignende. Kommunen har ret til på ethvert tidspunkt at forlange dokumentation for det til enhver tid værende ejerforhold i selskabet, interessentskabet m.v.

5 Såfremt køber ikke opfylder ovennævnte forpligtelser eller handler i strid med ovennævnte bestemmelser, kan kommunen kræve parcellen tilbageskødet til samme pris, som køber har givet, og uden godtgørelse og erstatning af nogen art. Køber afholder alle udgifter ved tilbageskødningen, ligesom køber må godtgøre Kommunen dennes udgifter ved den oprindelige overdragelse. Tilbagekøbsretten består, indtil parcellen er bebygget i et passende omfang efter kommunens skøn. 7. Servitutstiftende lysning Bestemmelserne i punkt 6 tinglyses servitutstiftende på arealet med prioritet forud for al pantegæld og med påtaleret for Kolding Byråd. 8. Beskadigelser i forbindelse med byggearbejde I det omfang anlagte vejstrækninger, stier, fortove, parkeringspladser eller græsarealer beskadiges enten som følge af opgravninger, oplægning af materialer eller transporter i forbindelse med byggearbejdet, eller såfremt eksisterende drænledninger afskæres ved byggeriet, bærer køber det fulde ansvar herfor og skal således genetablere eller over for rette vedkommende betale for udbedring af de påførte skader. 9. Betingelse Det er en betingelse for handlens gennemførelse, at Kolding Byråd endeligt vedtager lokalplan, der muliggør anvendelse af ejendommene til serviceerhverv, kontorerhverv herunder hotel og lignende med mulighed for at bygge i alt ca etagemeter højhuse. Det er endvidere en betingelse for handlens gennemførelse, at køber opnår en byggetilladelse (færdigbehandlet byggesag), der muliggør opførelsen af købers projekt, idet køber dog er forpligtet til at fremlægge kvalificeret byggesagsansøgning senest 31. december Det er endeligt en betingelse for handlens gennemførelse, at køber inden 1. april 2012 har formået at indgå de nødvendige aftaler med (andre) lejere og en endelig investor/bygherre, som efter købers bedste skøn muliggør en realisering af købers projekt. Hvis nærværende aftale bortfalder, refunderes en eventuel erlagt købesumsbetaling med tillæg af indskudsbevisrenten + 0,25 %.

6 Parterne kan ikke gøre hinanden økonomisk ansvarlige for eventuelle omkostninger eller tab som følge af handlens tilbagegang. Salget er uden præjudice for så vidt angår Kolding Kommunes myndighedsgodkendelser. 10. Omkostninger og berigtigelse Kommunens advokat varetager handlens berigtigelse. Tinglysningsafgifter deles ligeligt mellem parterne. Hver part afholder udgifter til egen advokat. Der har ikke medvirket ejendomsmægler i handlen. Købers advokat: Købers pengeinstitut: Køber ønsker at tiltræde det digitale skøde således: o Ved egen NemID o Ved fuldmagt til egen advokat o Ved fuldmagt til Kolding Kommunes advokat. Køber ønsker at foretage jordbundsundersøgelse: o Ja. o Nej. den underskrift

Byggegrunde på Hovvænget

Byggegrunde på Hovvænget GIV ET BUD Teknisk Forvaltning tek@skivekommune.dk Byggegrunde på Hovvænget i Hem Enestående mulighed for at sikre sig en billig byggegrund i Hem. Parcelhusgrunde, Hovvænget Hem. Skive Kommune udbyder

Læs mere

AB-Forbruger. Revideret juni 2012. Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere

AB-Forbruger. Revideret juni 2012. Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere AB-Forbruger Revideret juni 2012 Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere AB-Forbruger Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere Standardaftalen AB-Forbruger

Læs mere

VEJLEDNING OM OFFENTLIGT UDBUD VED SALG AF KOMMUNENS FASTE EJENDOMME (Til samtlige kommunalbestyrelser, amtsråd og tilsynsførende statsamtmænd)

VEJLEDNING OM OFFENTLIGT UDBUD VED SALG AF KOMMUNENS FASTE EJENDOMME (Til samtlige kommunalbestyrelser, amtsråd og tilsynsførende statsamtmænd) Vejledning nr. 60 af 28. juni 2004 VEJLEDNING OM OFFENTLIGT UDBUD VED SALG AF KOMMUNENS FASTE EJENDOMME (Til samtlige kommunalbestyrelser, amtsråd og tilsynsførende statsamtmænd) Indenrigs- og Sundhedsmin.,

Læs mere

betingelser - gælder i forholdet mellem bygherren og flere parter AB 92

betingelser - gælder i forholdet mellem bygherren og flere parter AB 92 27, stk. 2. Entreprenøren har ret til godtgørelse, hvis årsagen til forsinkelse kan henføres til 1) 24, stk. 1, nr. 1, (*** og nr. ***) 5 og 6 eller Tilføjelsen af»og 6«er en følge af ændringen af 24,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN HERMELINLØKKEN GRUNDEJERFORENINGEN ER STIFTET DEN. 29. MARTS 1979 RETTET 16. AUGUST 2014 PARAGRAF 1. Foreningen er stiftet den 29.3. 1979 i henhold til deklaration tinglyst

Læs mere

BOLIGSELSKABERNES LANDSFORENING BYGGEFAGENES KOOPERATIVE LANDSSAMMENSLUTNING BYGGESOCIETETET

BOLIGSELSKABERNES LANDSFORENING BYGGEFAGENES KOOPERATIVE LANDSSAMMENSLUTNING BYGGESOCIETETET Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed er udfærdiget efter indstilling af et udvalg, nedsat af Boligministeriet, med repræsentation for: BOLIGSELSKABERNES LANDSFORENING

Læs mere

HVAD EN ENTREPRENØR BØR VIDE DRACHMANN ADVOKATER

HVAD EN ENTREPRENØR BØR VIDE DRACHMANN ADVOKATER HVAD EN ENTREPRENØR BØR VIDE DRACHMANN ADVOKATER Denne folder er udarbejdet af DRACHMANN ADVOKATER. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse eller mangfoldiggørelse af folderen/dele heraf er tilladt

Læs mere

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer)

LEJEKONTRAKT. 1. Parterne. Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) 1. Parterne Mellem Region Midtjylland Skottenborg 26 8000 Viborg (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Herning kommune v/center for kommunikation Brahmsvej 8 7400 Herning (i det følgende kaldet

Læs mere

Regler for behandling af voldgiftssager

Regler for behandling af voldgiftssager Regler for behandling af voldgiftssager Voldgiftsinstituttet anbefaler følgende voldgiftsklausul: Enhver tvist, som måtte opstå i forbindelse med denne kontrakt, herunder tvister vedrørende kontraktens

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. mellem. SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 5700 Svendborg CVR 29 18 97 30 ERHVERVSLEJEKONTRAKT mellem SOM UDLEJER: Svendborg Kommune Svendborg Havn Jessens Mole 6 CVR 29 18 97 30 og SOM LEJER: Foreningen Kys Frøen Nu c/o Steen Juhler Caroline Amalievej 18, st. CVR 36 17 25 68

Læs mere

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Administrationshuset A/S, v. 1.1 af Januar 2012 Denne vejledning beskriver fremgangsmåden i forbindelse med salg af andelsbolig og giver svar på

Læs mere

LEVERINGSBESTEMMELSER FOR HOFOR VAND ALBERTSLUND A/S

LEVERINGSBESTEMMELSER FOR HOFOR VAND ALBERTSLUND A/S LEVERINGSBESTEMMELSER FOR HOFOR VAND ALBERTSLUND A/S INDHOLD 1. Indledende bestemmelser... 6 1.1 Formål... 6 1.2 Definitioner... 6 2. Selskabets organisering... 8 2.1 Oplysninger om Selskabet... 8 2.3

Læs mere

Almindelige indkøbsbetingelser

Almindelige indkøbsbetingelser Almindelige indkøbsbetingelser 1. Generelle bestemmelser Disse almindelige indkøbsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle indkøbsordrer afgivet af AH Industries A/S ( AH ), CVR-nr. 33 85 93 41, til

Læs mere

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE LEVERINGSBETINGELSER NL92 for leverancer af maskiner og andet mekanisk, elektrisk og elektronisk udstyr mellem Danmark, Finland, Norge og Sverige samt inden for disse lande. Udgivet 1992 af

Læs mere

Vejledning i brug af salgsopstilling

Vejledning i brug af salgsopstilling Vejledning i brug af salgsopstilling Prioritetsopgørelsen 1. Kolonne Fordring opgjort pr. auktionsdato. 2. Kolonne Restgæld på hæftelser, der kan forventes overtaget med tillæg af uforfaldne renter. Indeholder

Læs mere

VEJLEDNING OM KOMMUNERNES TILSYNS- OG HANDLEPLIGT EFTER BYFORNYELSESLOVEN VED PCB I BOLIGER OG OPHOLDSRUM

VEJLEDNING OM KOMMUNERNES TILSYNS- OG HANDLEPLIGT EFTER BYFORNYELSESLOVEN VED PCB I BOLIGER OG OPHOLDSRUM VEJLEDNING OM KOMMUNERNES TILSYNS- OG HANDLEPLIGT EFTER BYFORNYELSESLOVEN VED PCB I BOLIGER OG OPHOLDSRUM Socialministeriet, juni 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Oversigt over sagsgangen i en

Læs mere

Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren. 50.31 Kontormøbler - Øst

Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren. 50.31 Kontormøbler - Øst Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren 50.31 Kontormøbler - Øst Rammeaftale om køb af kontormøbler mellem [ ] [ ] [ ] (herefter benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (herefter benævnt Leverandøren) (Kunden

Læs mere

MOMS VED SALG AF FAST EJENDOM

MOMS VED SALG AF FAST EJENDOM MOMS VED SALG AF FAST EJENDOM Indhold Indledning...3 Erhvervsmæssigt (momspligtigt) salg...4 Momspligtige personer... 4 Aktive skridt mod økonomisk udnyttelse... 5 Indtægter af en vis varig karakter...

Læs mere

Bilag IV Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren. Rammeaftale 50.55 Kontorvarer, papir i ark og skoleartikler

Bilag IV Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren. Rammeaftale 50.55 Kontorvarer, papir i ark og skoleartikler Bilag IV Rammeaftale mellem Kunden og Leverandøren Rammeaftale 50.55 Kontorvarer, papir i ark og skoleartikler Rammeaftale 50.55 mellem [ ] [ ] [ ] (herefter benævnt Kunden) og [ ] [ ] [ ] (herefter benævnt

Læs mere

Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug. Vedtægter for Vejlauget for xx-vej

Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug. Vedtægter for Vejlauget for xx-vej Standardvedtægt for vejlaug Skabelon, der kan benyttes i forbindelse med oprettelse af et vejlaug Vedtægter for Vejlauget for xx-vej Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Vejlauget for xx-vej, og dens

Læs mere

Retten i Rødding. Skifteretsattest om privat skifte Det attesteres, at boet efter. 20. september 2006

Retten i Rødding. Skifteretsattest om privat skifte Det attesteres, at boet efter. 20. september 2006 Retten i Rødding Skifteretsattest om privat skifte Det attesteres, at boet efter Navn Johann Christian Boysen Petersen Adresse Solvej 2, 6520 Toftlund Født den 21. april 1913 Død den 26. august 2006 Sagsnummer

Læs mere

S A L G S- L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R. af maj 2014

S A L G S- L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R. af maj 2014 S A L G S- og L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R af maj 2014 1 I. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang de ikke fraviges ved anden skriftlig aftale mellem parterne.

Læs mere

Voldgiftsinstituttets nye Regler for behandling af voldgiftssager

Voldgiftsinstituttets nye Regler for behandling af voldgiftssager Erhvervsjuridisk Tidsskrift 2013.303 Voldgiftsinstituttets nye Regler for behandling af voldgiftssager Af generalsekretær Steffen Pihlblad, Voldgiftsinstituttet udtrykkeligt har aftalt, at reglerne i bilag

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer

Bekendtgørelse af lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer Bekendtgørelse af lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer Herved bekendtgøres lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer, jf. lovbekendtgørelse nr. 845 af 13. november

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

TEKSTBILAG. Lovgivning og administrative forhold

TEKSTBILAG. Lovgivning og administrative forhold Spildevandsplan 2015-2018 Struer Kommune TEKSTBILAG 18-11-2014 28-08 Forslag Lovgivning og administrative forhold Indholdsfortegnelse 1 Lovgivning...4 1.1 Overordnet lovgrundlæg...4 1.2 Miljøbeskyttelsesloven...5

Læs mere

Abonnementsbetingelser for slutkunder

Abonnementsbetingelser for slutkunder Abonnementsbetingelser for slutkunder 1.... Generelt... 1 2.... Elektronisk kommunikation... 1 3.... Aftale med ComX og fortrydelsesret... 1 4.... Tjenester... 2 5.... Betalingsforhold... 3 6.... Kreditmaksimum

Læs mere

Pengestrømme i erhvervslejemål

Pengestrømme i erhvervslejemål Pengestrømme i erhvervslejemål Ved partner Andreas Antoniades Uddannelsesdagen 2014 Indledning Erhvervslejeloven baggrund og anvendelse ELL 1: Leje, herunder fremleje af lokaler, der udelukkende er udlejet

Læs mere

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se, hvilke bestemmelser og ansøgningsprocedurer der gælder, når du skal bygge

Læs mere

Fra lejebolig til andelsbolig. - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening

Fra lejebolig til andelsbolig. - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening Fra lejebolig til andelsbolig - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening Hvad er en privat andelsboligforening? En privat andelsboligforening er en forening, som har til formål at eje og drive

Læs mere