November-December 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November-December 2016"

Transkript

1 HusAvISEN Nybodergården November-December 2016

2 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Tur til Brede Værk Glimt fra hverdagen Klassisk koncert Babybesøg Nyt fra første beboer- og pårørende møde Åbent Hus-arrangementet Nye medarbejdere i huset Ny læsegruppe opstart Nyt beboermøde Teaterbesøg Pårørende undersøgelse Greve Pigegarde kommer på besøg Fernisering workshop Søværnets Tamburkorps kommer Besøgshunde fra Trygfonden Glæde for store og små Aktiviteter december og nytår Faste aktiviteter Fødselsdage i november og december Bliv cykelpilot Vil du tale med en præst Fodterapeut og frisør Menu November Husavisen udkommer hveranden måned: Januar-Februar Marts-April Maj-Juni Juli-August September-Oktober November-December

3 Nyttige oplysninger Nyttige Navne & Numre: Forstander Jette Jensen Hovednr./omstillingen Kontorfunktionær Lise Lotte Bilgrav sal - Afdelingsleder Julie Kock Nielsen sal - Afdelingsleder Mette N. Kirsch Ansvarshavende aften, nat og weekend Økonoma Jytte Thøstesen Teknisk medarbejder Andrzej Tuwel Aktivitetsmedarbejder Geir Elvin Jensen Fax Ved indflytning: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, hvor beboeren skal flytte ind. Ved dødsfald: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, samt ved afhentning af indbo (evt. kontoret i stuen). Deadline for næste Husavis: Tirsdag den 20. december 2016 Vi byder velkommen til nye indflyttere: 2.sal: Annelise Strandberg Signe Johanne Davidsen Sten Vilhelm Jacob Petersen

4 nyt fra forstanderen Kære Alle i Nybodergården. Efteråret er kommet og de gyldne farver stråler smukt både i by og på land. Vi har stadig milde dage, men slud og kulde er varslet til at møde os, måske allerede sidst i denne uge. November og december står foran os. Måneder der karakteriserer travlhed på den gode og varme måde både i forberedelserne til jul og i selve julen og ind i nytåret. En tid hvor mange ser tilbage på det forgange år og ser frem til et nyt og forventningsfyldt år. Det er nu et år siden, at jeg trådte ind i Nybodergården. Et år jeg ser tilbage på som travlt og med mange dejlige oplevelser; og jeg synes, at vi har nået rigtig meget sammen og har nydt mange gode stunder. Vi har stadig opgaver, der ligger foran os. Indsatser og mål vi arbejder med for at stå på mål for både kvalitet og mange forskellige forventninger. Forventninger der har bedst af kontinuerligt at blive drøftet i dialog parterne imellem. Personalet har gjort en fantastisk indsats for, at vi i fællesskab har nået de flotte resultater for i år. Jeg ved, det ikke altid har været let at få det til at fungere i hverdagen i forhold til prioriteringen af opgaver og ressourcer i vagterne. Men inspireret af beboerønsket i oktober fra det første af to dialogmøder her i efteråret; så ønsker beboere, at vi får mere sommerhus kultur i Nybodergården. Det synes jeg med fordel, at vi som personale bør reflektere over, når vi ser på hverdagen her i beboernes hjem. Onsdag den 2. november holder vi det andet beboer- og pårørende møde i konferencen, hvor dagsorden er den samme som ved første møde: en kort orientering fra mig og hovedpunktet er en dialog om hverdagslivet her i Nybodergården. Pr. 1. november har vi ansat to nye sygeplejersker, som jeg her vil byde hjerteligt velkommen. Vi var desværre ude i, at de tre personaler vi ansatte pr. 1. september alligevel valgte at rejse ud til stillinger i andre kommuner. Jeg vil i den anledning gerne sige stor tak til alle personaler for den indsats, der stilles øget krav til, når vi introducerer nye i huset. Jeg vil også rette en stor tak til beboerne, jeres familier og netværk, samt vores frivillige og partnerskaber for jeres tålmodighed i en periode at møde og forholde jer til mange forskellige personaler. Vi har været nød til at få ekstra hjælp fra både vores faste personaler og afløsere samt vikarer udefra; indtil vi igen har alle stillinger besat. Alle stillinger forventes besat udgangen af november måned.

5 nyt fra forstanderen Torsdag den 4. november og fredag den 5. november vil flere af vores ældre blive forespurgt, om de ønsker at deltage i den årlige Brugerundersøgelse. I oktober måned modtog I et brev fra vores Borgmester og efterfølgende et fra mig. Interviewene bliver foretaget i tiden kl begge dage. Vores elevator ved hovedindgangen har haft periodiske fejl gennem længere tid. Det er nu lykkes at finde årsagerne. Begge elevatorer vil blive repareret i nær fremtid. Et større arbejde jf. flere forhold. Jeg har ansøgt om ekstra midler til indvendig vedligeholdelse af fællesarealerne. Det er med glæde, at jeg kan meddele, at et større malerarbejde begynder mandag den 7. november; hvor vi får malet Caféen, gang og fællesarealer i afdelingerne og det store træningslokale. Vi får også malet loftet i vores storkøkken. Jeg har aftalt med malerfirmaet, at vi er færdige i slutningen af november, så vi kan få pyntet op til jul. Vi holdt åbent hus torsdag den 27. oktober. Det var en rigtig god aften med gæster udefra og beboere med deres familier, der hyggede sig til pianomusik i caféen. Jeg vil her rette en stor tak til vores frivillige, samarbejdspartnere og partnerskab, fordi I deltog ved arrangementet. En stor tak til vores beboer Steen, der på aftenen holdt et foredrag for de fremmødte om oplevelsen ved at flytte på plejehjem. November og december måneder kommer til at nyde dejlige stunder og aktiviteter, hvor vi kan nyde hinandens selskab gennem fælles oplevelser. En af stunderne er fælles frokost lørdag den 12. november i caféen. Til frokosten er vores frivillige, familier og pårørende, samt bestyrelse meget velkommen. Hold øje med aktivitetskalenderen i denne udgave og opslag på tavler og i afdelingerne. Jeg vil med disse ord ønske jer alle en dejlig november og december måned. Tak for et begivenhedsrigt år i Nybodergården. Jeg ønsker jer alle og jeres nærmeste en glædelig jul og et godt nyt år. De varmeste hilsner Jette.

6 tur til brede værk Vores sensommertur d.7.september gik denne gang til Brede Værk i Lyngby. Erik og Janne hyggede sig i de smukke omgivelser. Vi skal den vej - Noura som guide i museet :) Inden turen gik hjem igen nød vi en dejlig frokost i haven hos Brede Spisehus.

7 glimt fra hverdagen Vi forsøger på bedste vis at gøre Nybodergården til et rart og aktivt sted at bo. Når solen skinner og vejret er til det, kommer vi ud af vores hule og benytter os af vores dejlige gårdhave, en tur i rickshawen eller går ture i Kongens Have og i det dejlige kvarter vi bor i. En gang imellem tager vi på ture til interessante steder i vores region, eller udfolder de kreative sider. Babybesøg er et nyt initiativ fra Københavns kommune og det nyder vi godt af. Mulighederne er der - det er bare med at gribe dem :)

8 klassisk koncert Nybodergården var så heldig at kunne tilbyde en eksklusiv klassisk koncert med spanske Alicia Sevilla lørdag d. 24.september i vores café. Og den var tilmed gratis for huset! Tak til forstanderen for billeder og initiativet! Alicia Sevilla er uddannet klassisk pianist og komponist. Hun afholder i øjeblikket nogle koncerter i Danmark, og hvis man har lyst til at høre hende igen, er der en mulighed lørdag d. 19.november på Nørrebro. (Foto fra Alicia Sevilla s hjemmeside) Mange beboere og pårørende var mødt op i caféen og oplevede en dygtig musiker udfolde sig på vores klaver. Der blev serveret chips og et lille glas rosevin til underholdningen.

9 Babybesøg Smilene sidder løst hos beboerne når babyerne kommer på besøg på plejehjemmet :) Alfred hilser på Khemthong og Edel. Aase og Esmeralda hilser på hinanden :) Alfred får også hilst på Birthe inden trætheden melder sig! Mor Lisa og Anton møder Helle.

10 Beboermødet i oktober Beboermødet d. 12.oktober: Der deltog 13 beboere, 2 pårørende, 1 frivillig og 5 medarbejdere Forstanderen orienterede kort om situationen i huset: Personalesituationen ved sommerferien var en turbulent tid, men vi er ved at være på rette spor nu. Også i forhold til økonomien. Herefter fik beboerne ordet og der var god gang i snakken. Der blev uddelt både ris og ros, heldigvis mest ros! Der blev talt om dagliglivet på plejehjemmet, om at selv gøre en indsats, om ensomhed, om maden og om hvad vi kan gøre for at det skal være endnu bedre at bo her. Når det gælder ensomhedsindsatsen, så er der flere tiltag i gang og på trapperne. Som noget af det nye er bl.a. en ny læsegruppe, som starter onsdag d. 2.november fra kl , og en aftale med besøgshundetjenesten fra Trygfonden. Desuden har vi indgået samarbejde med Røde Kors, der har en Besøgstjeneste og en Vågetjeneste, som vi får gavn af. Hvis man gerne vil have en besøgsven, så er der nu mulighed for at få det ønske opfyldt.

11 fra åbent hus Torsdag aften d. 27.oktober havde vi inviteret til Åbent Hus her på stedet. Da det er første gang vi prøver det, var vi meget spændt på fremmødet. Der var god stemning og en del spørgsmål til de fremmødte gæster fra Besøgs- og Vågetjenesten fra Røde Kors, Demensfaglige rådgiver fra lokalområdet, til frivillige og til pårørende og beboere. Tanken med arrangementet var at åbne op for lokalområdet og invitere pårørende og nye potentielle indflyttere til at se og høre, hvad et plejehjem er og hvordan det er at flytte ind her. Til formålet stillede en af vores beboere, Steen, op og holdt et lille oplæg om emnet og svarede på spørgsmål fra de besøgende. Herfra skal lyde en stor tak til alle deltagerne og især Steen, for at gøre os klogere på, hvad pårørende og beboere bør overveje inden man flytter ind på plejehjem. Vores frivillige Marianne får en snak med gæster. Steen (forrest th.) fortæller om sine erfaringer Den musikalske underholdning tog Jesper sig af. Lisbeth, Runa og Gitte fra Røde Kors deltog.

12 nye medarbejdere i huset Julie Mærkedahl er SOSU-assistent, dagvagt, 2.sal Janni Threms er SOSU-hjælper, dagvagt, 1.sal Lamin E Hassani er SOSU-assistent, aftenvagt, 1.sal Tina Skov Jørgensen er sygeplejerske, aftenvagt, 2.sal Dorrit Jutta Simonsen er Plejehjems-assistent i dagvagt på 1.sal

13 Nyt! læsegruppe Onsdag d. 2.november kommer Eva Ethelberg og laver fælleslæsning for de beboere som måtte ønske det. Det foregår fra kl i det store mødelokale i stuen. Eva er uddannet læseguide fra Læseforeningen og vil komme hver onsdag i det tidsrum. Læsegruppernes hvem, hvad, hvor? Hvem kan være med? Læseforeningens læsegrupper er tilgængelige for alle. Det kræver ingen specielle forudsætninger at være med. Læseguiden skaber gennem højtlæsning rum for fælles refleksion. Denne læseform hedder Guidet Fælles Læsning. Hvad læser vi? Vi læser skønlitteratur: Digte, noveller og romaner. Vi læser nyt og gammelt, dansk og internationalt, verdensklassikere og ukendte perler. Vi læser smalt og bredt, stort og småt alt hvad der er godt! Hvor læser vi? Læsegrupperne mødes typisk en gang om ugen og læser en time til halvanden hver gang. Vi har læsegrupper på biblioteker, i beboerhuse, på væresteder og caféer, stort set overalt hvor mennesker mødes. Hvorfor læser vi? Skønlitteraturen kan noget helt særligt. Den kan bringe os såvel til det ydre som det indre rum i løbet af ganske få sekunder. Den rummer hele den menneskelige erfaringsverden. I Læseforeningen arbejder vi for at gøre litteraturens ressourcer tilgængelige for alle. Derfor opretter vi læsegrupper, hvor deltagerne deler oplevelsen af og refleksionen over litteraturen, gennem fælles læsning. Læseforeningens arbejde er baseret på erfaringer fra The Reader Organisation i England. Siden 2008 har organisationen drevet læsegrupper baseret på Guide Fælles Læsning i England.

14 Beboer- og pårørende møde Efter vores beboermøder i foråret besluttede vi at også afholde to møder her i efteråret. Det første blev afholdt i oktober og det sidste her i 2016 bliver Onsdag d. 2.november kl i det store mødelokale i stuen Grunden til at møderne er lagt på to forskellige dage er, at vi på den måde håber flere pårørende har mulighed for at deltage. Møderne er fællesmøder, hvor begge afdelinger i huset er repræsenteret. Dagsorden: 1. Hverdagsliv 2. Forventninger om aktiviteter 3. Eventuelt Der vil blive serveret en lille forfriskning fra køkkenet til møderne. Vi glæder os til at se dig til mødet

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårsaften Nytårskur Glimt fra hverdagen Åbent Hus-arrangement Babybesøg Besøgshunde fra Trygfonden

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017 HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Forårsturen til Karen Blixen museet Workshop fernisering med kærligheds tema Fredagsbaren i juni Sankt-Hans grill

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april.

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2019 Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter i huset Biblioteket Dejlig forårsbrunch Hilsen fra ISJ-praktikanter

Læs mere

September-Oktober 2018

September-Oktober 2018 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i juli Teaterforestillingen Kys & Vinyl Fredagsbaren i august Nye bøger i vores bibliotek Service

Læs mere

September-Oktober 2017

September-Oktober 2017 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbar i august Kys & Vinyl - nostalgisk underholdning Læsegruppen er startet igen Fodterapeut takker

Læs mere

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården HusAvISEN Marts-April 2018 Nybodergården IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskuren Udehold på gåtur i kvarteret Bedre lydforhold i lokaler Biblioteket opgraderet Bibliotek tilbud Ny

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2019 Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Glimt fra jule- og nytårsaften 2018 Nytårskuren 2019 Dejlig korsang med USMIFKA

Læs mere

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården Teaterbesøg ƦɐɀΎƙȺɂΎƟɐɀΎȷΎƦȷȺ Ɂȹ NOSTALGI OG DANSKE HITS FRA 1960 ERNE MED SIGNE VAUPEL, STINE PRÆTORIUS & FREDRIK MELLQVIST I caféen fredag d. 4.november kl.14-15 Nybodergården Pårørende undersøgelse

Læs mere

November-December 2018

November-December 2018 HusAvISEN Nybodergården November-December 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i september Teaterforestillingen Viceværten Fredagsbaren i oktober Memories - teaterforestilling

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2018 Godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskur Nye ansigter i huset Fredagsbar i november med duoen Glemmer Du Workshop fernisering Søværnets

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

November-December 2017

November-December 2017 HusAvISEN Nybodergården November-December 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Ny fodterapeut er startet Univers på Vers - koncert Niels har et PS! Unge musikere underholdt I Luthers fodspor

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard.

Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard. Frederiksberg den 30. juni 2016 Pårørenderådsmøde tirsdag den 28. juni. Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard. Afbud: Annette Forsythe.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar/februar 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Først og fremmest ønskes alle et godt nytår. Jeg håber,

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret er et tilbud til

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER!

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER! HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2018 GOD SOMMER! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med koncertforedrag Tur til Zoologisk Have Nyt ansigt i huset Fernisering workshop Tøjsalg

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2018

ARENDSE NYT Maj 2018 ARENDSE NYT Maj 2018 Indholdsfortegnelse Maj 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Digt Velkommen Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Foddamen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

SKAB SOCIAL FORANDRING MED GUIDET FÆLLESLÆSNING Informationsmateriale om Læseforeningens kommunesamarbejder

SKAB SOCIAL FORANDRING MED GUIDET FÆLLESLÆSNING Informationsmateriale om Læseforeningens kommunesamarbejder SKAB SOCIAL FORANDRING MED GUIDET FÆLLESLÆSNING Informationsmateriale om Læseforeningens kommunesamarbejder HVAD KAN VI I LÆSEFORENINGEN? Læseforeningen er en almennyttig forening, der arbejder for at

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Marts 2016 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Formanden for Social og Sundhedsudvalget, Lolan Ottesen klippede det røde bånd til

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Juni 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH 36

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r

Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r Plejehjemmet Prices Have Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr. 325 Side 1 Birgitte Friis-Mikkelsen 18. December Redaktionen ønsker tillykke Nye SØS aktiviteter december

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

H E L E N E N Y T. April 2018

H E L E N E N Y T. April 2018 H E L E N E N Y T April 2018 Redaktionen ved godt, at foråret er begyndt og termometeret siger 13 grader, men der var lige et sidste billede af endnu en dejlig tur til Tivoli som skulle med. Denne gang

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere