Du tilmelder dig alle løb i Deltagelse koster kr. 250 for hele løbsserien i 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Du tilmelder dig alle løb i Deltagelse koster kr. 250 for hele løbsserien i 2014."

Transkript

1 WEBIKE CUP 2014 Løbsafvikling for 2014: Løbsdato Arrangør Løbsform 29. april KCK Linieløb 20. maj MIC Linieløb 17. juni LPdC Linieløb 12. august NCK Linieløb 26. august CFYN Holdløb Nærmere oplysninger om tid og sted kan ses på den arrangerendes klubs hjemmeside senest 14 dage før løbsdatoen. Alle løbsdage er tirsdage og der startes kl , dog med undtagelse af det sidste løb hos CFYN hvor der startes kl Nyheder m.v. i 2014: Team Taasinge er inviteret med i Der køres fortsat med chip men vi vil supplere med videooptagelser fra opløbet. Sikkerheden ved løbene har fortsat høj prioritet, når vi såvel planlægger som afholder løbene og samarbejdet med BMW-Marshalls fortsætter i 2014, hvor de vil sørge for, at der er en MC foran felterne. Det opfordres til, at den arrangerende klub også sørger for, at der er forplejning til rytterne efter løbene. Der må ikke smides affald på ruten, hverken før, under eller efter løbene. Vi vil gerne kunne komme igen. Der bliver igen en førertrøje i de enkelte grupper til den førende rytter. Uddeling heraf sker 15 minutter før første start. Den der har førertrøjen på, er ikke forpligtet til at bærer rygnr. Resultaterne kan dagen efter løbet ses på følgende web-adresse: Det er dog altid den lokale kontaktperson fra ens egen klub, der har ansvaret for at videreformidle resultaterne. Der bliver som noget nyt et holdløb i 2014 med særlige regler, hvor der kun køres om point til holdkonkurrencen. Der er lavet nye regler i gruppe 4 og 5 omkring oprykning. Se nedenfor under gruppeinddeling. Tilmelding: Tilmeldingen foregår gennem din klub. Du skal henvende dig hos den ansvarlige for tilmeldingen til motionscuppen i din egen klub. Klubben sørger for samlet tilmelding og betaling til Nyborg CK senest den 11. april Vær opmærksom på deadline i din klub, som kan være før den 11. april Du tilmelder dig alle løb i Deltagelse koster kr. 250 for hele løbsserien i Efteranmeldes efter 11. april 2014 accepteres, såfremt der er ledige pladser. Prisen er lige meget hvornår kr Henvendelser herom kan rettes til Per Schøler Nyborg CK på mail: Per-q@mail.dk

2 Klubben afleverer liste over tilmeldte, startpenge samt hvilken gruppe de enkelte skal køre i. Gruppeinddelingen afgøres i første omgang af klubben men cupledelsen forbeholder sig ret til at flytte ryttere jævnfør reglerne. Når du er tilmeldt Motionscuppen skal du selv orienterede dig via din klubs hjemmeside om løbsserien. Du har selv ansvar for at være klar 5 minutter før start. Regler for WEBIKE CUP 2014: Ansvar: Enhver deltager på eget ansvar og skal overholde færdselsreglerne. Klubberne påtager sig ikke noget ansvar, såfremt der skulle ske styrt eller andre skader ved deltagelse i Motionscuppen. Cupledelsen Består af Kristian Kyed fra MIC, Michael Horn fra FSM samt Per Schøler fra NCK. Løbsledelsen: Nedsættes til det enkelte løb af den arrangerende klub, der har ansvaret for det enkelte løbs afvikling og herunder modtagelse og behandling af eventuelle protester m.v. Deltagere: Medlemmerne af Cykling Fyn, CMO, Faaborg Ski & Motionsklub, Kerteminde CK, Kæden Nr. Lyndelse, Le Pedaleur de Charme, Morud Idrætsforening Cykling, Nyborg CK, Svendborg CC samt Team Taasinge kan deltage i motionscuppen. Der er dog følgende to undtagelser: For at kunne deltage må man ikke være født senere end i år Ryttere der har licens til A-klassen kan ikke deltage. Det er selvfølgelig ikke tilladt at udlåne sin chip og rygnr. til andre og overtrædelse heraf kan medføre udelukkelse. Gruppeinddeling: Der køres i 6 grupper fordelt efter styrke, hvor nedennævnte hastigheder er gennemsnits hastigheder ved et linieløb. Ved løb uden bakker og vind vil gennemsnitshastighederne dog ofte være højere. Gruppe 1 Hastighed over 38 km/t. Distance ved linieløb normalt km. Gruppe 2 Hastighed km/t. Distance ved linieløb normalt km. Gruppe 3 Hastighed km/t. Distance ved linieløb normalt km. Gruppe 4 Hastighed km/t. Distance ved linieløb normalt km. Gruppe 5 Hastighed under 30 km/t. Distance ved linieløb normalt km. Gruppe 6 Kun for piger/damer. Hastighed under 30 km/t. Distance ved linieløb normalt km. I tvivlstilfælde afgør cupledelsen suverænt, i hvilken klasse deltagerne tilhører. Så selvom du er klassificeret i en gruppe ved tilmelding, kan du risikere at blive flyttet. Der findes 3 hovedgrunde til at det kan ske og de er:

3 1. En gruppe er overtegnet. Vi tilstræber at der ikke bliver mere end 50 i hver gruppe. 2. Vi mener at en deltager er KLART fejlvurderet. 3. Vi mener at klubberne vurderer for forskelligt i forhold til hinanden. OBS: Vinderen af de enkelte afdelinger i gruppe 4 og gruppe 5 rykker automatisk en gruppe op efter et vundet løb i en af de 3 første afdelinger. Tvangsflyttes en rytter eller rykker en gruppe op følger halvdelen af rytterens eventuelle optjente points med i den nye gruppe. Endelig klasse inddeling, afgøres når antallet af klubbernes forhånds tilmeldinger er indkommet, efter den 11. april OBS: En gruppe kan dog kun få lov til at køre som en selvstændig gruppe, såfremt der minimum er 15 tilmeldte ryttere til gruppen. Ved færre end 15 tilmeldte ryttere kommer gruppen til at starte sammen med en anden gruppe. Udstyr: Cykelhjelm er påbudt. TRI-STYR eller styrforlængere må ikke være monteret på cyklen. Dog er dette tilladt hvis der afholdes enkeltstart, men ikke ved holdløb. Der skal bæres godkendt klubtrøje. Kan dog udelades ved enkeltstart, men ikke ved holdløb. Det udleverede nummer skal sættes bag på trøjen og nummeret skal være synligt. Den udleverede chip skal være monteret på cyklen. Overtrædelse af et af ovenstående punkter vil som hovedregel betyde diskvalifikation. Det udleverede nummer er gældende for alle 5 afdelinger og skal gemmes af den enkelte rytter. Den udleverede chip er cuppens ejendom og skal afleveres tilbage efter sidste afdeling. Afleveres chippen ikke tilbage bliver man opkrævet kr Den enkelte klub hæfter i den forbindelse for egne ryttere. Løbene: Afdelingerne og ruterne er på forhånd anmeldt og bør kunne ses på den arrangerende klubs hjemmeside senest 14 dage før løbets afvikling, herunder oplysninger om det antal omgange som skal gennemkøres, starttidspunkterne for de enkelte grupper m.v. Der opfordres dog til at klubberne gerne må offentliggøre ruterne i god tid. En optimal rutelængde vurderes, at være på mellem 16 og 19 km. Falder en rytter af sin gruppe, må han ikke blande sig i afgørelsen i et efterfølgende felt. Indhentes en rytter med en omgang, er det ikke tilladt at tage pace på den/de overhalende ryttere. Hvis en gruppe indhenter en anden gruppe, skal den gruppe, der bliver indhentet lade de andre køre forbi og må ikke tage pace. Der må ikke smides affald på ruten, hverken før, under eller efter løbene.

4 Rullesten er fejet i sving. Tydelig afmærkning ved alle sving i form af pile eller levende poster med gule veste og flag. Den arrangerende klub sikre selv eventuelle indhentelser af tilladelser fra politi mv. Færdselsreglerne skal overholdes. Efter man er kommet i mål, må målområdet ikke passeres igen af hensyn til chiptidtagningen. Holdløb: Vi vil som forsøg i 2014 afvikle et holdløb, hvor formålet er at tilgodese, at der kan konkurreres mod jævnbyrdige samtidig med at den enkelte klub har en interesse i, at så mange som muligt deltager. Udstyr og særregler for holdløb i cuppen: Der må kun køres på almindelig racercykel og der skal bæres almindelig klubtrøje. Der må således eksempelvis ikke anvendes enkeltstartcykel, pladehjul, tristyr, enkeltstartshjelm, enkeltstartsdragt m.v. Der må ikke tages pace hos andre hold eller ryttere og der skal holdes en afstand på mindst 25 meter. Denne regel gælder dog ikke inden for de sidste meter før målopløb. Bliver et hold indhentet af et andet hold, skal de give plads til overhalingen og derefter skal holdet holde en afstand på mindst 25 meter. Et hold skal følges ad på hele ruten og en rytter må ikke sidde over en omgang eller lignende. Et hold består af minimum 4 ryttere og maksimalt 6 ryttere. Ved målgang er det 4. rytter i mål der tæller. Såfremt det kun er 3 eller færre der kommer i mål har holdet ikke fuldført. En rytter kan kun deltage på et hold. Holdinddeling: Den enkelte klubs hold skal forhåndstilmeldes til holdløbet. For hvert hold skal oplyses rygnr. og navn på rytterne, fristen er den 19. august Hvorefter arrangøren udfærdiger et løbsprogram for kontrol af holdene, start- og målprocedure og en seedet startliste med det forventede hurtigste hold startende først kl og herefter øvrige hold med 2 minutters mellemrum osv. Ansvaret for holdinddelingen og forhåndstilmelding i din klub er placeret hos klubbens kontaktperson for cuppen. Der konkurreres i følgende 3 klasser: Klasse I Her kan alle deltage. Klasse II Her kan der deltage ryttere fra gruppe 3 6. Klasse III Her kan der deltage ryttere fra gruppe 5 6. Point og resultater: Alle holds resultater vil efterfølgende kunne ses på en resultatliste. De point der gives for holdløbet tæller ikke med i den individuelle konkurrence. De tæller således kun med i holdkonkurrencen efter særlige regler. Der er point til de første 4 hold i hver af de 3 klasser i holdløbet. Hvor der er 40 point til det vindende hold, 30 point til nr. 2, 20 point til nr. 3 samt 10 point til nr. 4. Hvor mange point der tæller med til holdkonkurrencen afhænger dog af, hvor stor en andel af klubbens ryttere der har deltaget i holdløbet, idet klubbens indkørte point skal ganges med den andel af klubbens ryttere, der har deltaget i holdløbet. Har eksempelvis 80 % af klubbens tilmeldte

5 til cuppen deltaget i holdløbet, skal pointene ganges med 0,8. Klubberne har således en interesse i at så mange som muligt fra klubben deltager. Konkurrencer: En hold konkurrence klubberne imellem med en vandrepokal til den klub, som vinder sammenlagt. En individuel i hver gruppe med præmier til den samlede cups nr. 1, 2, 3, 4 og 5 i hver af de 6 grupper. Præmierne består af gavekort til WEBIKE med kr. 500 til nr. 1, kr. 300 til nr. 2, kr. 200 til nr. 3, kr. 150 til nr. 4 samt kr. 100 til nr. 5. Pointsystem hold konkurrence: Der gives points i hver gruppe for sig samt point fra holdløbet. Vinder er den klub, der har fået flest point samlet fra alle grupper efter alle afdelinger. Første mand fra klubben i hver gruppe tæller. Det er dog en forudsætning at han/hun har gennemført. De tællende rytteres indbyrdes placering giver følgende point. 1. plads 12 point 2. plads 10 point 3. plads 8 point 4. plads 7 point 5. plads 6 point 6. plads 5 point 7. plads 4 point 8. plads 3 point 9. plads 2 point 10. plads 1 point Har en klub ikke en tællende rytter i mål får klubben 0 point i den pågældende gruppe. Ved pointlighed gælder følgende: Flest 1. pladser, flest 2. pladser, flest 3. pladser, flest 4. pladser, osv. i alle løb. Pointsystem individuel konkurrence: Der gives points i hver gruppe for sig. Alle afdelinger tæller med i konkurrencen, dog ikke holdløb. I hver afdeling køres om følgende point: 1. plads 10 point 2. plads 8 point 3. plads 6 point 4. plads 5 point 5. plads 4 point plads 2 point Herefter alle der gennemfører 1 point. Ved pointlighed mellem flere ryttere gælder følgende: Så er det placeringen i sidste pointgivende løb, der tæller.

6 Rytternes placeringer og point afgøres efter tiderne som måles af chipsystemet. Protest: Protest for brud på reglerne: Skal nedlægges senest 15 minutter efter at sidste rytter er kommet i mål. Protesten skal nedlægges mundtlig til den lokale løbsledelse. Løbsledelsen forsøger at klare protester med det samme og forsøger om der kan opnås enighed på stedet. Er dette ikke tilfælde bliver det op til cupledelsen at træffe en afgørelse. Afgørelser truffet af cupledelsen kan ikke appelleres. Protest over placeringer: Såfremt de offentliggøres på løbsstedet samme aften, skal protest nedlægges senest 15 minutter efter resultatet er blevet offentliggjort. Protesten skal nedlægges mundtlig til den lokale løbsledelse. Løbsledelsen forsøger at klare protester med det samme og forsøger om der kan opnås enighed på stedet. Er dette ikke tilfælde bliver det op til cupledelsen at træffe en afgørelse. Afgørelser truffet af cupledelsen kan ikke appelleres. Såfremt resultaterne først bliver offentliggjort på nettet, er fristen senest kl dagen efter løbet på mail: Per-q@mail.dk til Per Schøler Nyborg CK. Afgørelser: Spørgsmål som ikke er nævnt i reglerne eller andre tvister afgøres suverænt af cupledelsen.

Regler for Magic Sport Cup 2019:

Regler for Magic Sport Cup 2019: Regler for Magic Sport Cup 2019: Ansvar: Enhver deltager på eget ansvar og skal overholde færdselsreglerne. Klubberne påtager sig ikke noget ansvar, såfremt der skulle ske styrt eller andre skader ved

Læs mere

WEBIKE CUP Tilmelding:

WEBIKE CUP Tilmelding: WEBIKE CUP 2012 Løbsafvikling for 2012: Løbsdato Arrangør Løbsform 24. april FSM Linieløb 22. maj SCC Linieløb 19. juni MIC Linieløb 7. august LPdC Linieløb 28. august CMO Linieløb Nærmere oplysninger

Læs mere

MAGIC SPORT CUP Tilmelding:

MAGIC SPORT CUP Tilmelding: MAGIC SPORT CUP 2017 Løbsafvikling for 2017: Løbsdato Arrangør Løbsform 25. april SCC Linieløb 16. maj KCK Linieløb 13. juni LPdC Linieløb 15. august GC og ALÉ Linieløb 27. august Kæden Holdløb Nærmere

Læs mere

MAGIC SPORT CUP 2018 Løbsafvikling for 2018: Løbsdato Arrangør Løbsform Nyheder m.v. i 2018:

MAGIC SPORT CUP 2018 Løbsafvikling for 2018: Løbsdato Arrangør Løbsform Nyheder m.v. i 2018: MAGIC SPORT CUP 2018 Løbsafvikling for 2018: Løbsdato Arrangør Løbsform 24. april FSM Linieløb 15. maj TT Linieløb 19. juni CMO Linieløb 7. august NCK Linieløb 28. august Kæden Holdløb Nærmere oplysninger

Læs mere

WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil.

WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil. WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil. Løbsafvikling for 2015: Løbsdato Arrangør Løbsform 28. april SCC Linieløb 19. maj FSM Linieløb 16. juni TT Linieløb 11. august KCK Linieløb 25. august Kæden

Læs mere

MAGIC SPORT CUP 2016 Løbsafvikling for 2016: Løbsdato Arrangør Løbsform Nyheder m.v. i 2016:

MAGIC SPORT CUP 2016 Løbsafvikling for 2016: Løbsdato Arrangør Løbsform Nyheder m.v. i 2016: MAGIC SPORT CUP 2016 Løbsafvikling for 2016: Løbsdato Arrangør Løbsform 26. april SCC Linieløb 17. maj CMO Linieløb 14. juni TT Linieløb 16. august LPdC Linieløb 30. august NCK Holdløb Nærmere oplysninger

Læs mere

Indbydelse til holdløbet i Magic Sport Cup 2016

Indbydelse til holdløbet i Magic Sport Cup 2016 Indbydelse til holdløbet i Magic Sport Cup 2016 Nyborg CK byder velkommen til 5. afdeling af Magic Sport Cup tirsdag den 30. august 2016. Tilmelding til holdløbet: Tiden er derfor inde til at tilmelde

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Cykling. Februar 2013 afsnit 3.8 Jernbanefritid

Cykling. Februar 2013 afsnit 3.8 Jernbanefritid Cykling Februar 2013 afsnit 3.8 CYKLING UDSKRIVNING AF LØB Afdelingen udskriver normalt 2-3 landevejsløb om året, hvoraf det ene afholdes som Jernbanemesterskab. Af praktiske grunde vil løbene normalt

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019

Technical Guide. for SjællandsCuppen 2019 for Afd. 1 Køge, 7. april Afd. 2 Kalundborg, 28. april Afd. 3 Sorø, 2. juni Afd. 4 Sydhavs, 23. juni Afd. 5 Roskilde, 21. september 2019 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Hovedændringer

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017

PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING. Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING Onsdag den 17. og torsdag den 18. maj 2017 Arrangør: Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI) VELKOMST Jydske Dragonregiments Idrætsforening

Læs mere

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet.

Parkering og transport: Parkering sker på græsarealet ved Cuben følg anvisningerne på stedet. Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Kolding 2018 Vi har gjort os umage for, at I alle får en god oplevelse. Det er et motionscykelløb og der vil være plads til jer alle både dem som kører rigtigt hurtigt,

Læs mere

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016 for JT All In Racing BMX Cup 2016 Dansk BMX National Cup 2016 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering...

Læs mere

Technical Guide for Jysk Cup 2019

Technical Guide for Jysk Cup 2019 Technical Guide for Løbsdatoer: 17. Marts 2019 Feldborg BMX hallen 27. April 2019 Ikast BMX 01. Juni 2019 Thy BMX 15. Juni 2019 Haderslev BMX 17. August 2019 Østjysk BMX 07. September 2019 Falcon BMX 22.

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING ÅRHUS Ridderstræde 1 8000 Århus C Tlf. 87 31 14 48 Lån og Spar: 0400-4012733149

POLITIETS IDRÆTSFORENING ÅRHUS Ridderstræde 1 8000 Århus C Tlf. 87 31 14 48 Lån og Spar: 0400-4012733149 POLITIETS IDRÆTSFORENING ÅRHUS Ridderstræde 1 8000 Århus C Tlf. 87 31 14 48 Lån og Spar: 0400-4012733149 indbyder i samarbejde med Dansk Politi Idrætsforbund til DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I LANDEVEJSCYKLING

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2019

Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2019 Velkommen til Cykelstafetten Spar Nord Rudersdal 2019 Vi har gjort os umage for, at I alle får en god oplevelse. Cykelstafetten Spar Nord er et motionscykelløb, hvor der er plads til alle både jer, som

Læs mere

En forårsdag i Thy 2017

En forårsdag i Thy 2017 Tiden nærmer sig søndag den 9. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

Thurø Rundt 2012 53. år. INDBYDELSE

Thurø Rundt 2012 53. år. INDBYDELSE Thurø Rundt 2012 53. år. INDBYDELSE Indbydelse Den 12. August 2012 har Svendborg Kajakklub atter fornøjelsen af at afholde det legendariske Marathon kajakstævne Thurø Rundt. Ruten Løbet starter ud for

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4

Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 Indholdsfortegnelse VELKOMST 2 TILLADELSER OG KONTAKTPERSONER 3 LØBSLEDELSE 3 DCU KOMMISSÆRER 3 DM RUTERNE 4 FREDAG DEN 31. MAJ, HOLDLØB DAMER OG ENKELT START U23 HERRER 4 SØNDAG DEN 2. JUNI, U23 DM LINIELØB

Læs mere

Folkerace Sportsligt Reglement 2015

Folkerace Sportsligt Reglement 2015 Folkerace Sportsligt Reglement 2015 INDHOLD SPORTSLIGT REGLEMENT 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser / Point 1.6 Præmier 1.7 Klassesponsorer, Startnummer 1.8 Særlige

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

En forårsdag i Thy 2016

En forårsdag i Thy 2016 Tiden nærmer sig søndag den 3. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup Version 1.1

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup Version 1.1 for Version 1.1 Dansk BMX National Cup 2016 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering... 4 2.1

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. REGION SYD TURNERINGEN 2018-2019 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling 2013

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling 2013 Horsens den 13. marts 2013 Dansk Politiidrætsforbund og Horsens politiidrætsforening indbyder til: De Danske Politimesterskaber i landevejscykling 2013 Tirsdag den 27. august 2013 Enkeltstart. Onsdag den

Læs mere

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP)

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) De tre TORM Junior Grandprix stævner I, II og III i

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 4/6-2017 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat.

Stævneinformation. Starttider: Heats 07.30 Første heat. 07.50 Andet heat. Stævneinformation Kære {name} Tak fordi du har valgt at stille op i Bellevue Triatlon 2015, vi glæder os til anden udgave nye stævne, som I år vil have deltagelse af omkring 600 atleter. I denne stævneinformation

Læs mere

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM)

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) 1 Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) Dateret 27. 08. 2007 Regelsættet redigeret og opdateret d. 06-02-2011 Indhold: Vedtægter Regler for kontingent indbetaling Regler for tilmelding til arrangementer

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg Dansk Politiidrætsforbund Aalborg Politi Idrætsforening De Danske Politimesterskaber i Landevejscykling den 22. og 23. maj Arrangør: PI-Aalborg Velkommen På vegne af Aalborg Politi Idrætsforening byder

Læs mere

Løbsreglement for Scaleracing

Løbsreglement for Scaleracing Dansk Mini Racing Union 2013 Løbsreglement for Scaleracing LØBSREGLER FOR SCALERACING GENERELT 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol. Samtidigt

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008 FOLKERACE Sportsligt Reglement 2008 INDHOLD Sportsligt Reglement 1 Generelt 1.1. Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser og Point 1.6 Præmier 1.7 Startnumre 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling

Læs mere

Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark

Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark 20198.02.xx10 Planlægning og afholdelse af permanente breveter i Danmark er reguleret i et regelsæt, som er vedtaget

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM 1. Indbydelse til DM skal udsendes som brev eller e-mail til alle medlemmer med licens. Indbydelsen skal afgives til postbefordring mindst 3 dage før første sejldag dvs. onsdag, hvis første sejldag er

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

DMI MTB 26. oktober 2017

DMI MTB 26. oktober 2017 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUND MESTERSKABER I MOUNTAIN BIKE torsdag den 26. oktober 2017 ARRANGØR: Idrætsforeningen Flyvestation Skrydstrup (IFS) 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse, at Idrætsforeningen

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning

Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning & Åbne Danske Mesterskaber i indendørsroning Lørdag 29. januar 2011 Kl. 9.00-17.30 Arrangør: Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark Version 3 Invitation Side 2/5 Bagsværd Roklub og Concept 2 Danmark inviterer

Læs mere

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 5 & 6 afdeling Arrangør: 14. 15. august 2010 Rødby Go-Kart Klub (RGKK) Gl. Badevej 9, 4970 Rødby Sekretariat: Britta Petersen, mail: rgkk@rgkk.dk. Tlf: 54 60 15 77.

Læs mere

Hørsholm Cup maj 2019 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Cup maj 2019 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 25. - 26. maj 2019 Langbanestævne Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 2019 Stævnet er planlagt med henblik på, at svømmerne kan opnå tider til DM/DJM-L og DÅM-L - samt give alle svømmere en god

Læs mere

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling.

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling. Miniturneringen er i sæson 2016/17 for drenge årgang 2005 og yngre og piger årgang 2006 og yngre. Sidste sæson (2015/16) blev der ændret lidt i opsætningen af de fire stævneafsnit, for at imødekomme de

Læs mere

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1)

Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 ( ,1) Mesterskabsmanual Triathlon Games DM middel distance 2017 (1900-90-21,1) Lørdag d. 24. juni 2017 Registrering åbner kl. 14.30 Bike check in åbner kl. 16.30 Registrering lukker kl. 18.00 Bike check in lukker

Læs mere

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder. 3.11 LØB OG MOTION FÆLLESBESTEMMELSER FOR LØB OG MOTION AFDELINGEN. Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Læs mere

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK Tirsdag den 11. august 2015 i Bygholm ark! NYuHmEeD d 2015 Hovedsponsor N spurt! Sponsorer Arrangører FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK FORTRÆNING Der tilbydes fortræning i uge 31 og 32. Søg yderligere

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Reglement februar 2010 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab

Læs mere

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015

LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 LØBSGUIDE TRIATLONSTÆVNE og DUATLONSTÆVNE 2015 I det følgende kan I læse mere om Triatlon- og Duatlonstævnet på Hårslev Efterskole, og forhåbentlig finde svar på mange spørgsmål. Løbsdato: Onsdag d. 7.

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009

FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009 FOLKERACE Sportsligt Reglement 2009 INDHOLD Sportsligt Reglement 1 Generelt 1.1. Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser og Point 1.6 Præmier 1.7 Startnumre 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 2/6-2019 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRI- ATHLON 5/6-2016 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

GRÆNSELØBET 2010. Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km GRÆNSELØBET 2010. FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne

GRÆNSELØBET 2010. Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km GRÆNSELØBET 2010. FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne Lørdag, den 18. september 2010 kl. 14.00 5,4 km & 12 km ATLETIK & MOTION TILMELDING OG INFORMATION: www.graenseloebet.dk FORTRÆNING HVER MANDAG kl. 18.00 v/ Grænsehallerne VELKOMMEN TIL GRÆNSELØBET Der

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner KVIK Årgangs Cup Den 2. 4. maj 2014 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til AL Bank KVIK Årgangs Cup 2014 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til AL Bank - KVIK

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Hørsholm Cup maj 2018 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Cup maj 2018 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 26. - 27. maj 2018 Langbanestævne Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 2018 Stævnet er planlagt med henblik på at svømmerne kan opnå tider til DM/DJM-L og DÅM-L - samt give alle svømmere en god

Læs mere

Regler for VinterCup 2012/13

Regler for VinterCup 2012/13 Regler for VinterCup 2012/13 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter, og

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Stævnereglement februar 2008

Stævnereglement februar 2008 Stævnereglement februar 2008 Reglementet revideret juni 2008 Gruppe Øvelse Piger Drenge -9 år 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-22 -9 år 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-22 LØB SPRING Sprint 40 60400 80200

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017

Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Velkommen til Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild 2017 Vi glæder os rigtigt meget over I vil være med til den første afdeling af Cykelstafetten Spar Nord Triatland Rebild

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner

Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Årgangs Cup Den 27. 29. april 2012 Kastrup Svømmehal 25 m 6 baner Velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2012 Det en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup kan byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Klub information Revideret 16/2 2017

Klub information Revideret 16/2 2017 Klub information Revideret 16/2 2017 Kontingentsatser for distriktets klubber Distrikt Jylland-Fyn 2017: Basisklub: Kr. 1.000,-. (Basisklub kontingent opkræves af DCU i 2017) Sportsklub: Kr. 4.500,-. *

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018

SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere. 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 SIGMA CUP 2018 Nu både for senior, junior, årgangs- og børnesvømmere 30. NOVEMBER, 1. og 2. DECEMBER 2018 KONCEPT Sigma Swim inviterer til stort weekendstævne for senior-, junior-, årgangs- og børnesvømmere

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere DCU Distrikternes Tilmeldingssystem Vejledning for Ryttere Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Terminsliste... 3 Propositioner... 4 Tilmelding... 5 Dansk Licens... 5 Uden Dansk Licens... 6 Betaling...

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP MILITÆR FEMKAMP 1. DISCIPLINER Militær Femkamp omfatter følgende discipliner: - Geværskydning (200 m, præcisions-/hurtigskydning) - Forhindringsbaneløb - Forhindringssvømning (50 m) - Håndgranatkast (præcision

Læs mere