Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen"

Transkript

1 Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt samarbejde. Det kræver stor omtanke at finde balancen mellem en sund økonomi og samtidig at kunne give medlemmerne værdi for kontingentet. Det der fylder mest er, hvordan vi skaber merværdi for medlemmerne har været et stort år for dansk golf og forhåbentlig er det med til at skaffe endnu flere medlemmer til klubberne. Medarbejderne Alle aftaler og kontrakter er på plads. Det er en fornøjelse at have en trænerduo som Kristoffer og Nicolaj. Der er mange rosende ord fra både de unge og de gamle medlemmer. Nicolaj blev kåret som årets elev på PGA s årlige seminar. Stort tillykke og tak for jeres arbejde. Keld og Anette er i fuld gang med at lade op til endnu en sæson i cafeen. Det er skønt at vi har faste, dedikerede medarbejdere og forpagtere. Det er både godt for klubben men også for vores gæster. På kontoret blev Maibrit ansat som forretningsfører pr. 1.januar 2016 og 1. marts ansatte vi som bekendt Anne Marie som klubassistent, så vi også på dette vigtige område har et godt team. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Vi glæder os til det fortsatte arbejde til glæde for klubbens medlemmer og gæster. Tak for et godt samarbejde. Greenkeeperne, med John i spidsen, er et fantastisk grønt hold. De har gjort et flot stykke arbejde med at optimere banen. Banen har nok aldrig stået så flot og med så ensartede greens som i år. De mange frivillige som yder en stor daglig indsats på mange forskellige områder er den vigtigste driver i vores klub. Ulønnede medarbejdere med en stor værdi. I 2017 får vi også brug for frivillige til boldopsamling på hverdage samt til at rive bunkers for sten efter regnvejr. Endnu engang tak til jer alle, fordi I vil bidrage til, at vi har den bedste medlemsklub i Danmark. Banen Med Helge som formand for baneudvalget har banen også i år haft høj prioritet og vil også have det i fremtiden. Dræning og eftersåning af fairway og greens viser virkelig at det er en investering af stor betydning. Det grønne hold forstår at udnytte de ressourcer vi sætter af til dem. Banen får stor ros fra vores gæster men også af medlemmerne. Vi kan være stolte over vores bane og klub. Vi vil fortsat kæmpe for at være en af landets bedste baner. De dage hvor der prikles og eftersås glemmer vi heldigvis hurtigt. Det er jo nødvendigt for at banen kommer godt ind i det nye år. Vi vil løbende informere om det arbejde der skal ske ude på banen, så man kan se det når man bestiller en tid.

2 Medlemmerne Også i år blev Golfens dag en kæmpe succes takket være de mange frivillige der gjorde dagen mulig. Tak for en flot indsats, også til alle jer der havde gæster med herud. Vær med til at holde de nye i gang, ved at invitere dem med ud på banen og ind i det sociale fællesskab. Medlemstallet er faldet i år. En del af de medlemmer vi havde fået fra Storådalen valgte desværre at flytte igen, da banen blev genåbnet. Det bliver lidt spændende hvad fusionen i Holstebro kommer til at betyde. Måske betyder den ret store kontingentstigning, at der er medlemmer der kunne finde på at skifte til Trehøje. Det må tiden vise. Vi har fået nye medlemmer fra andre klubber og ca. 40 nye spillere har taget kortet i år. Hjælp med at skaffe nye medlemmer få et gavekort på 500 kr. Vi fortsætter succesen. Vi indførte løbende optag af nye medlemmer i år, så man kan starte med slagtræning få dage efter man har kontaktet klubben. Når der så er en gruppe af nye spillere, så afholder vi teorien samtidig med den ugentlige træning. Så kære medlemmer, alle der skaffer et nyt medlem eller en ny begynder, der efterfølgende melder sig ind i klubben som senior eller Flex-øst medlem får et gavekort på 500 kr. til shoppen. I er de bedste ambassadører for klubben, så hjælp os. I år indførte vi også, at alle begyndere starter i HCP 72. Det har absolut været en succes. Som begynder får man fra starten en bedre oplevelse og oplever at man kan lave point. Træning af begyndere og spillere over HCP 50 blev lagt om til ugentlige lektioner gennem hele sæsonen. Det har været rigtig godt for indslusning af nye. Klub i klubben Vi er en af de klubber i Danmark der har det bedste klubliv, takket være de medlemmer der bruger tid i udvalgene på at skabe rammerne, for dét sociale sammenhold der driver klublivet. Kæmpe stor tak til alle jer, der igennem hele året gør en særlig indsats i udvalgene for fællesskabet. Stort set alle i udvalgene har heldigvis sagt ja til at tage et år mere. Tak for det. Juniorarbejdet vil jeg gerne fremhæve i år. 49 juniorer er med i klubben. Det er rigtig flot, når man tænker på klubbens placering. Mange bynære klubber misunder os dette antal. Det skyldes i særlig grad juniorudvalget og de fantastiske trænere vi har, men også de forældre som det er lykkedes at få til at være hjælpetrænere specielt om lørdagen. Hvis I ikke har oplevet det endnu, så kik forbi en lørdag formiddag og oplev den gejst der er på træningsanlægget. Husk det er juniorerne der danner grundlaget klubben i fremtiden. Stor ros og en kæmpe tak til Henrik, Anne og Jette.

3 Klub9 Klub 9 var et nyt tiltag i klubben. Mange benytter sig af at møde op mandag formiddag og spille 9 huls match på Øst-Sløjfen. Endnu en klub i klubben der er med til at give det fantastiske sociale sammenhold som er kendetegnet for Trehøje. Tak til alle klubberne i klubben for en fantastisk indsats. Klubmester 2016 Klubmesterskabet blev afviklet i september med 79 deltagere med Laura Boe-Hansen og Kristoffer Moesgaard som årets klubmestre. Andre klubmestre kan ses på hjemmesiden og på væggen her i klubhuset. Hulspil 2016 blev vundet af René Dahm Nielsen. STORT TILLYKKE Årets øvrige matcher Alle resultater kan man se på hjemmesiden under Turneringer. Der har igen i år været stor opbakning til årets matcher. Matchudvalget med Kai som formand har fået nyt navn. Det hedder nu Turneringsudvalg for at få mere sammenhæng i arbejdet. Dejligt at der er frivillige, der gider stå for matcherne. Som golfspiller vil man jo gerne selv spille, men heldigvis er der også til dette arbejde medlemmer der vil yde en ekstra indsats. Medlemmer fra Trehøje Golfklub har vist flaget på fornemmeste vis rundt i landet. Her skal bl.a. nævnes, Kommunemesterskabet, Ø-golf for seniorer, Hästens ferieturnering, Regionsgolf med vindere i landsdelsfinalen. Stort tillykke til årets vindere. Eliten Efter nogle spændende og tætte kampe lykkedes det desværre ikke for herrerne at blive i 1.div. Et enkelt point var forskel på at kæmpe med om oprykning eller at rykke ned. Vi tager et år i 2.div. og mon vi så ikke med den fantastiske trup vi har, vil rykke op igen næste år. Damerne rykkede desværre også ned fra 3.div., men de skal også nok komme op igen. 3.div. og kvalifikationsrækken for Herrer blev i deres rækker. Tak til eliten. Medlemsfordele og klubsamarbejde I bestyrelsen er vi meget opmærksomme på at skabe en balance imellem det at skaffe greenfeeindtægter og samtidig sikre, at der altid er plads på vores egen bane til medlemmerne. Vi arbejder løbende på at lave nogle attraktive aftaler med andre gode klubber rundt i landet. +Golf mellem Holstebro og Trehøje Desværre opsagde Holstebro Golfklub vores aftale om fritspil mellem de to baner. Det var nok den omtalte fusion med Storådalen der var årsag til det. Heldigvis har vi fastholdt halvprisaftalen med Holstebro.

4 MidtVestGolf +Golf med frit spil i Brande Golfklub blev udvidet med Ikast Golfklub og fik navnet MidtVestGolf. Indtil nu har ca. 225 af klubbens medlemmer taget imod dette tilbud. Med motorvejen er man jo hurtigt fremme. Også i år var Trehøje Golfklub med på Ferie for alle. Det var tre gode dage, hvor vi fik vist flaget og også skaffet nogle nye medlemmer. Tak til alle der bidrog på standen og til jer der kikkede forbi. Sommergolf og onsdagstræf i juli For andet år i træk tilbød vi sommergolf i juli måned til en attraktiv greenfee. Samtidig gav det en større omsætning til café og shop, som jo alligevel skal være her hele sommeren, mens en del af medlemmerne er på ferie. Det er et tiltag som vi vil fortsætte. I juli måned prøvede vi også onsdagstræf, hvor alle medlemmer kunne tage en potentiel ny golfspiller med til en træningslektion og en runde på ØST. Det var så stor en succes, at vi planlægger at tilbyde alle medlemmer et mandagstræf fx. den første mandag i hver måned. Det kan måske være med til at skaffe flere medlemmer. Hvorfor vente til Golfens Dag. Golfspilleren i centrum har givet bestyrelsen et godt arbejdsredskab til at få øje på steder, hvor der er plads til forbedring. Rigtig mange medlemmer og gæster har svaret på denne undersøgelse. For andet år i træk har Trehøje Golfklub en suveræn flot 1.plads blandt de 116 klubber der er med i Golfspilleren i Centrum. På næsten alle områder ligger vi i top fem. Det er både i medlemsundersøgelsen og i gæsteundersøgelsen vi ligger helt i top. Endnu engang en kæmpe tak til alle for at medvirke til at have en klub der hænger sammen og fungerer. Det er en fornøjelse. Se graferne på hjemmesiden. Et spørgeskema til medlemmerne én gang om året er selvfølgelig ikke nok. Det er meget vigtigt, at man henvender sig til en fra bestyrelsen, når man har noget på sinde. Bestyrelsen har selvfølgelig ikke løsningen og ideerne til alt, det er meget vigtigt med alle medlemmers medvirken, så vi kan fastholde at Trehøje Golfklub er den bedste klub at være medlem i. Sponsorer Med Jørgen som formand for Sponsorudvalget har udvalget gjort en ihærdig indsats for at nå det budgetterede tal. Der er hård kamp om sponsorater. Bestyrelsen tror og håber, at vores tilbud om et gavekort til shoppen på 500 kr. for hver ny sponsor man finder, kan være med til at få øje på flere sponsorer. Skaf en ny sponsor. Du vil få et gavekort på 500 kr. til Proshoppen når vedkommende har lavet en aftale om sponsorat.

5 Golf med Bedste Efterårsferien lokkede igen mange børn med bedsteforældre ud på vores dejlige bane. En tilbagevendende aktivitet som vi vil fortsætte med i Pigerne i Trehøje Golfklub indsamlede igen i år det største beløb til Pink Cup. I 2015 blev der indsamlet ,60 kr. til Kræftens Bekæmpelse, men i år blev det til kr. Det var kr. mere end Simons Golfklub på andenpladsen. Kæmpe stort tillykke. Vi glæder os til at være værter ved Landsfinalen 2017 d. 22.september Bare mænd støtter brysterne med endnu større overskud Rekorden i 2015 blev igen slået og denne gang med kr., så mændene samlede i år et beløb på Kr kr. ind til Pigeklubben, som tager beløbet med til Pink Cup i Ideen med personlige sponsorater må siges at være en succes. På billedet ses Preben Nielsen der var den spiller der samlede flest penge ind. Tak for det. Vejret var heldigvis helt perfekt til golf, og det gjorde jo det hele meget nemmere. Trehøje Golfklub har lagt godt fra land i konkurrencen om også i 2017, at blive den klub i landet der samler flest penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Endnu engang en kæmpe stor tak til Kaj og Holger samt pigerne og alle sponsorerne. Ris og Ros I bestyrelsen vil vi som sagt gerne bede jer om at kontakte os, når I har noget på hjertet. Der er altid noget der kan gøres bedre. Med disse ord vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sige alle, både medarbejdere og medlemmer tak for et godt samarbejde i Tak for et godt år i Trehøje Golfklub. Skal vi rejse os og udbringe et leve for Trehøje Golfklub.

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2018 Kære medlemmer. Jubilæumsåret 2018 er snart historie. Endnu et begivenhedsrigt år er gået og der er nok aldrig blevet spillet så mange runder golf i Danmark. Sikke et fantastisk golfvejr

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden.

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden. TREHØJE GOLFKLUB ÅRSBERETNING 2014 Sidste år var indledningen på årsberetningen et afsnit om dårlig økonomi i mange danske golfklubber. Den sang kan vi godt synge igen, der er stadig 188 golfklubber i

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Dette er den første årsberetning jeg skal skrive, efter jeg blev valgt som formand på Generalforsamlingen februar 2015.

Dette er den første årsberetning jeg skal skrive, efter jeg blev valgt som formand på Generalforsamlingen februar 2015. A rsberetning 2015 Dette er den første årsberetning jeg skal skrive, efter jeg blev valgt som formand på Generalforsamlingen februar 2015. Vi har i bestyrelsen videreført den rejse, som bestyrelsen startede,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018.

Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Sønderborg Golfklub generalforsamling torsdag den 22. februar 2018. Bestyrelsens beretning. Årets løb. Baneudvalget. 2017 artede sig markant anerledes end alle foregående år. Vejrguderne ignorerede alle

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Sønderborg Golfklub. Generalforsamling mandag den 18. februar 2019. Bestyrelsens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Klubben har haft besøg af DGU, som har lavet en rapport om Sønderborg Golfklubs bane.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Nyt fra formanden - april 2014

Nyt fra formanden - april 2014 Kære medlem. Har du i år endnu ikke spillet 18- huls banen, har du en oplevelse af de helt store til gode. Banen står utrolig flot i al sin pragt med forårets lysegrønne løv, super fairways og greens,

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD v/ golfmanager Helge Caspersen Danske Bank pokalen Pokalen uddeles hvert år til et medlem eller et udvalg i Køge Golf Klub, som har ydet en særlig stor indsats

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017 Begyndelse i klubben Maribo Sø Golfklub September 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

SHORT GAME - Tollundgaard

SHORT GAME - Tollundgaard Kære golfspiller i Tollundgaard Golfklub Noget nyt er på vej i dansk golf Initiativtagerne Tollundgaard medlemmerne, Henning R. Jensen og Preben Visgård holder altid øje med hvad der rør sig i dansk golf.

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens beretning 2018 Skjoldenæsholm Golfklub Pyh, 2018 blev det varmeste år nogensinde målt i Europe. I Danmark var det ligeledes både varmt og tørt, hvilket også tydligt kunne mærkes i Skjoldenæsholm,

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu MARTS 2018 No. 4 Banen lige nu Alle taler om det ingen gør noget ved det Vejret det danske forår lader vente på sig. Sæson 2018 er lige om hjørnet, men golf vejret lader vente på sig, hvilket desværre

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Oktober 2014 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Nyt fra formanden, august 2013

Nyt fra formanden, august 2013 Kære medlem. Wow for en sommer! Det har været en nydelse at opleve de seneste 3-4 ugers dansk sommer, når den er bedst! Eller som de siger det er sjovere at spille golf i T-shirt og shorts. Og aktiviteterne

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN PINSETURNERINGEN Endnu en fantastisk pinseturnering med godt vejr, gode mennesker, god mad og gode præmier. Tak til Allan og Dorrit for endnu et godt arrangement. BESTYRELSEN Greenkeeper status Jeg har

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Begyndelse i klubben Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland AUGUST 2018 No. 11 Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland I weekenden 25. og 26 august 2018, blev HGK Klubmesterskab afviklet. Trods den lange tørke periode, og efterfølgende

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

TILLYKKE MED BANEPRØVEN SHORT GAME

TILLYKKE MED BANEPRØVEN SHORT GAME TILLYKKE MED BANEPRØVEN Følgende medlemmer har siden 1. juli fået banetilladelse og spiller løs ude på stor bane: Jens Skovgaard Larsen Claus Klausen Lone Rasmussen Stort tillykke. Vi ønsker jer god fornøjelse

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerrapport Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Årets løb. Baneudvalget 2016 var det første år uden chefgreenkeeper. Thomas blev kontaktperson. Det har for greenkeeperstaben i 2016 været et udfordrende opstarts år med tørkeperioder, alger og fiskedød,

Læs mere

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018.

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018. Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018. 2018 blev året hvor vi efter en våd sæsonstart fik en fantastisk varm sommer, som så gav andre udfordringer

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen

Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Cafe/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste

Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste Når vi ser tilbage på året der er gået, er vores 25 års jubilæum noget af det, der falder os mest i øjnene. Vi havde to fantastiske

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK!

Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK! Tak for ordet. Formandens beretning 2017 Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2016:

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere