Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever"

Transkript

1 LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet: Den 11. februar 2013 og den 18. marts 2013 B. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af følgende punkter N1 Nordisk mesterskab N2 Aktivitetsudvalg N3 RKU møde N4 Racedyst C. Økonomi Budgetopfølgning Svar fra DRK Befordringsgodtgørelse ved arrangementer Budgetopfølgning Annette fremlagde budgetopfølgning pr , der pt. udviser et overskud på kr ,76. Udgifter til markprøver blev drøftet, da de pt. udviser 4000 kr. under det budgetterede. Det skyldes bl.a. en ekstra markprøve i foråret samt indkøb af gavekort fra Dummyshoppen til brug som præmier. Udgiften til gavekort flyttes til udstilling. Svar fra DRK Raceledelsen har modtaget svar fra DRK s bestyrelse på vores henvendelse om nedsættelse af tilskud.

2 Svaret fra DRK gav ikke yderligere opklaring af årsagen til ændringen af racernes tilskud, ud over det allerede oplyste fra DRK om, at de har skønnet, at det er forsvarligt at reducere i racernes tilskud, pga. regnskaber for Raceledelsen besluttede på baggrund af svaret, at man vil søge DRK om tilskud til afholdelse af større arrangementer. Indtjening vil derfor fremadrettet også ske via afholdelse af træningshold. Svaret fra DRK er lagt på hjemmesiden. Befordringsgodtgørelse ved arrangementer Udbetaling af befordringsgodtgørelse ved raceledelsens deltagelse i arrangementer blev drøftet. Annette udarbejder retningslinier for udbetaling af befordringsgodtgørelse ved arrangementer. Retningslinierne sendes til raceledelsen til godkendelse på næste møde. Retningslinierne skal fremover opbevares hos kasseren, så ny medlemmer af Raceledelsen kender disse. D. Hjemmesiden Planlagte kuld/hvalpeliste Resultater fra prøver mm. Planlagte kuld/hvalpeliste Annette har modtaget en henvendelse fra Mickey Kofoed-Jensen, der har forespurgt om der via stamoplysningerne for kuldet kan ske et link til de diagnoser, som fremgår, da han ikke finder det retvisende, når et kuld ikke opfylder de etiske anbefalinger. Raceledelsen drøftede henvendelsen og der var enighed om, at listerne for planlagte kuld og hvalpe er en annonceservice for og til medlemmerne. Det er derfor op til den enkelte hvalpekøber, at kontakte opdrætteren for at få yderligere oplysninger om diagnoserne. Fra hjemmesiden vil der ikke blive foretaget link til de enkelte diagnoser. Fremadrettet tjekkes alle indsendte oplysninger med DKK. Christian foretager denne opgave. Dette oplyses på hjemmesiden. Resultater fra prøver mm. Resultater fra raceledelsens officielle prøver vil fremover først være tilgængelig på hjemmesiden, når de offentliggøres på DRK s hjemmeside. Det skulle gerne afhjælpe evt. fejl og mangler i de oplyste resultater. Resultater fra de uoff. prøver vil blive lagt på hjemmesiden umiddelbart efter afholdelse af arrangementet. Billeder fra afholdte arrangementer vil fremover kun være stemningsbilleder.

3 E. Evaluering af forårets racearrangement WT Udstilling B-prøve De afholdte arrangementer i foråret blev evalueret. På baggrund af de tilbagemeldinger raceledelsen har modtaget fra deltagerne, har der været tilfredshed med arrangementerne. B-prøven på Faurskov var et ekstra arrangement, som blev afholdt pga. frost ved racearrangementet. Raceledelsen har efter afholdelse af arrangementet på Faurskov, fået tilsagn fra Faurskov om, at vi godt må afholde lignende arrangementer på arealet ultimo april. F. Tripplearrangement den 8. juni Ved tilmeldingsfristens udløb var der tilmeldt 14 til WT, 8 til Skue og 8 til apporteringsprøven. Arrangementet vil i år blive gennemført og arrangementet evalueres på næste møde. G. Curlyarrangementet, hvad gør vi fremadrettet? Curly har via deres hjemmeside oplyst, at der afholdes et arrangement i samarbejde Chess og Flat, men Flat har ikke været med i et samarbejde omkring dette arrangement. Christian kontakter Curly for at oplyse, at vi fremadrettet gerne vil spørges, om vi ønsker at indgå i et samarbejde om et arrangement. Raceledelsen drøftede samarbejdet med de andre racer. Der var enighed om, at der tages kontakt til Golden for afholdelse af et møde vedr. indgåelse af samarbejde om forskellige arrangementer. H. Sommertræf Kresten er tovholder for sommertræffet, der afholdes i Stenlille den juli Instruktørerne på sommertræffet vil blive Palle Ingemann, Johnny Axelgaard og Maria Nielsen. Deltagerbetaling vil blive kr. 350,00 for forplejning og instruktion.

4 Kresten udarbejder budget for sommertræffet til Annette. I. Efterårsarrangement B-prøve Udstilling Racearrangementet afholdes ved Stenlille Jagtforening den august B-prøve Der afholdes B-prøve om søndagen, hvor dommerne vil være Leif Brøndum-Holm, Jens Lund og Jens Hansen. Der afholdes kvalifikationsprøve om søndagen, men kun for deltagelse af Flatcoated. Eksteriørdel: Praktiskdel: Susanne Tillge Jan Hansen Udstilling Udstilling afholdes om lørdagen, hvor dommer vil være Jenny Morgan. J. Efterårets WT Efterårets WT afholdes den 15. september 2013 på Sjælland ved Haraldsted, Vange Skov. Dommere er Anne Lise Johansen, Walter Mygil og Vakant K. Evaluering af vores træninger og hvad vil vi i efteråret De afholdte træningshold blev evalueret. Der har været et gennemnit på 7 hunde på de 4 træningshold, der har været afholdt i Sønderjylland, Nordjylland, Fyn og Vestsjælland. Raceledelsen ønsker opstart af nye træningshold til august, hvor de vil blive afholdt flere steder i Danmark og foregå over 6 gange. Steder for afholdelse og dato skal sendes ind til Annette senest den 1. juli L. Arrangementer 2014 Datoer Dommere mm. Plan for arrangementer i 2014 blev drøftet. Det blev besluttet, at der afholdes 2 off. WT 2 racearrangementer Vinder A.

5 Herudover vil der arbejdes på et samarbejde med Golden om afholdes af WT og tripplearrangement. Racearrangement forår afholdes på Fyn den april B-prøve afholdes lørdag (forslag: Faurskov) Udstilling afholdes søndag (forslag: Tarup-Davinde) Tovholder: Annette M. Dato for årsmødet Data for årsmødet blev fastsat til søndag den 2. februar På valg til raceledelsen er Christian Brix Søndergaard og Annette Jakobsen. N. A-prøver Vi har en åben A i Præstø N1Nordisk mesterskab N2Aktivitetsudvalg N3RKU møde N4Racedyst Der afholdes følgende A-prøver Åben- A ved Præstø Vinder-A på Faurskov og der arbejdes på en Åben- A ved Kalundborg, men dette er pt. ikke på plads. Datoerne vil blive oplyst på hjemmesiden. N1Nordisk mesterskab Raceledelsen besluttede, at betale deltagergebyret for deltagelse i Nordisk Mesterskab. Deltagerne skal selv finansiere udgift til transport og kost/logi. For deltagelse er kriteriet i 2013, at man er kvalificeret til Vinder A. Tilmelding skal ske til Christian senest den 15. juni Der udarbejdes kriterier for deltagelse i 2014 og fremadrettet. Når kriterierne er godkendt i raceledelsen, vil de blive offentliggjort på hjemmesiden. N2Aktivitetsudvalg Jesper fremlagde ide om nedsættelse af et aktivitetsudvalg, som skal have en koordinerende rolle i forbindelse med Raceledelsens arrangementer. Ideen med et aktivitetsudvalg blev drøftet.

6 Raceledelsen var enig om, at der skal ske en afhjælpning ved afholdelse af arrangementerne, og der vil derfor blive arbejdet på at få udpeget et antal ressourcepersoner forskellige steder i Danmark, som kan og vil være behjælpelig med afholdes af de planlagte arrangementer i de forskellige områder. Jesper udarbejder udkast til kriterier for ressourcepersonernes arbejde. Jesper sender udkastet til raceledelsen. N3RKU møde Jesper orienterede fra RKU-møde, hvor bl.a. hvalpepakke og raceledelsens træningshold var blevet drøftet. Omkring hvalpepakken vil Jesper kontakte Louise, da Flat ikke har modtaget den tekst, som skal indgå i det skriftlige materiale, til korrekturlæsning inden trykning. RKU var utilfredshed med, at der fra raceledelsens side var blevet afholdt træningshold uden koordinering med RKU. Det fremgår af samarbejdsaftalen med DRK, at træningshold skal koordineres med den enkelte Region. Når træningsholdene for efteråret er planlagt, vil datoer og sted blive meddelt RKU. Christian sørger for denne koordinering. N4Racedyst Tovholder for racedysten på Sjælland er Kresten Henriksen og i Jylland Anette Larsen. Christian kontakter Anette for at høre, om hun ønsker at være tovholder for racedysten i Jylland. Der afholdes racedyst den 28. juli Tilmelding til racedysten sker via hjemmesiden. O. Strategimøde Hvad vil raceledelsen fremadrettet Raceledelsen har evalueret det 1. halvår på baggrund af årsmødets beslutning omkring evt. udtrædelse af DRK og drøftet den fremtidige strategi under den nye samarbejdsaftale med DRK. Som opfølgning på årsmødets beslutning fortsætter Raceledelsen med at afdække evt. fremtidige samarbejdsmuligheder, herunder samarbejde med Golden, som vi er meget tilfredse med. Ved evalueringen af samarbejdsaftalen må det konstateres, at aftalen desværre ikke er fuldt fra Raceledelsens side omkring koordinering af træningshold med Regionerne, hvilket Raceledelsen vil bestræbe sig på at gøre i fremtiden.

7 P. Næste møde Tlf.møde Face to Face Tlf. møde Den 13. august 2013, kl Face to face-møde Den 15. oktober 2013, kl på Fjelsted Skov Kro Q. Eventuelt Intet.

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse.

Herudover har racen været repræsenteret ved 2 møder med de øvrige racer og DRK s bestyrelse. Årsberetning 2015 Raceledelsens årsberetningen for 2015 Valget 2014 Ved valget til raceledelsen i 2014 var der ikke kommet kandidater, så både det sidste medlem af raceledelsen samt suppleanter skulle

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater.

Begge vores suppleanter valgte at genopstille på selve årsmødet og uden modkandidater. Årsberetning 2016 Raceledelsens årsberetning for 2016 Valget 2015 Valget til raceledelsen i 2015 blev atter et fredsvalg, idet Kresten Henriksen og Susanne Tillge valgte at genopstille og da der ikke var

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro.

Å rsmøde Fjeldsted Skovkro. Å rsmøde 29.01.2011. Fjeldsted Skovkro. Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Johnny Eckhaus (JE), Anette Nielsen (AN), Randi Pedersen (RP). Stemmeberettigede

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK)

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK) 1 Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 16-09-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: RKU: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under.

Referater fra tidligere møder blev godkendt og skrevet under. Dagsorden Face 2 Face møde Raceledelsen, Madam Bagger 24-09-2009. Deltagere RCL: Christian Brix Søndergård (CBS), Kristian Kristensen (KK), Johnny Eskhaus (JE), Annika Christiansen (AC), Randi Pedersen

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden:

Referat. Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt. 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt. 3. Nyt fra formanden: Referat Punkt: 1. Valg af ordstyrer: Torben Lund blev valgt 2. Godkendelse af referatet d. 18/12-17: Godkendt 3. Nyt fra formanden: Gevær ansøgning: Ansøgningen og køb af nye gevær er godkendt. Lærke Hein

Læs mere

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011.

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Deltagere: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Bodil Jensen, Kirsten Lilholm, Birger Knudsen, Marlene Birkebæk, Charlotte Lia, Henrik

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013

Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013 Årsberetning for Golden Raceledelsen 2013 Raceledelsen(RL) for Golden Retriever bestod ved årets start af 5 medlemmer og 2 suppleanter, og havde konstitueret sig som følgende: Konstituering Formand: Laila

Læs mere

Å rsmøde for Flatcoat

Å rsmøde for Flatcoat Å rsmøde for Flatcoat 26.01.2013 Tid og sted: Fjeldsted Skov Kro, Fyn, kl.13.30 Deltagere fra Raceledelsen: Christian Brix Søndergaard (CBS), Kresten Henriksen (KH), Annette Jakobsen (AJ), Jesper Hvidt

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK.

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. 4. oktober 2016 kl. 18.00 Mødested:Fraugde Fritidscenter Deltagere fra BE: Steen Ludvigsen, Henrik Jørgensen, Connie Svane og Susanne Wærling

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde 14.5.2013 kl. 16.30. Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen Referat jf.

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned.

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned. Regionsledelsesmøde nr.5 den 24. august 2015 Hos Per Møllegyde 28, 6100 Haderslev, kl. 18.00 Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl. 18.00 Deltagere, Jan Henriksen, Flemming Roed, Per Rethmeier, Charlotte Staun, Grethe Lausen, Jette Hartvigsen Fraværende: Rikke Andersen, Thore Grøndahl,

Læs mere

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 1-2019 Dato: 13-03-2019 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Charlotte Stentoft Nielsen (CSN) Michael Andersen (MA)

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer.

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 9.4.2013 på Fraugdegaard Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA

Emne: Møde nr. 5-2013. Dato: 13-08-2013. Sted: Preben Arenfeldt PA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2013 Dato: 13-08-2013 Sted: Preben Arenfeldt PA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 12-03-2013 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30

Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006. Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Golden Raceledelsen, årsberetning for 2006 Årsmøde søndag d. 28. januar 2007 kl. 13.30 Sted: Korsør vandrehjem "Svenstrupgaard", Svenstrup Strandvej 3, 4220 Korsør. Raceledelsen for Golden Retriever har

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Preben Arenfeldt PA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Preben Arenfeldt PA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2012 Dato: 07-05-2012 Sted: Preben Arenfeldt PA Deltagere: Preben Arenfeldt Hanne Jensen Susanne Wærling Hanne Søndenbroe Kai Lübcke Sonja Larsen Bent

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2013 Dato: 03-12-2013 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 01-04-2014 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Louise Munchaus Adsbøl LA Hanne Søndenbroe HS Fraværende:

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2014 kl. 18.30 Munkebjerg Hotel Munkebjergvej 125, 7100 Vejle Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Kl JF, JB, Intet

Kl JF, JB, Intet Emne: Dagsorden for regionsmøde i Herfølgehuset. Dato: -02-06 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt. 3: Godkendelse af referat til

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2013 Dato: 08-04-2013 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Kai Lübcke KL Louise

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: 2. oktober 2017

Emne: Møde nr Dato: 2. oktober 2017 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2017 Dato: 2. oktober 2017 Sted: Deltagere: PB Preben Arenfeldt Andersen PA Jane Broberg Jensen JB Hanne Søndenbroe HS Hanne Møller Jensen HJ Anne-Christine

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård :

Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård : Referat af raceledelsen for flatcoatet retrievers årsmøde på Fraugdegård 25-1-2009: Raceledelsens formand, Christian Brix Søndergaard (CBS), bød alle velkomne og konstaterede at 14 medlemmer var mødt op

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2011 Dato: 08-08-2011 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Susanne

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Tilstede: Lis, Anna E. Vibeke, Emma, Susanne og Hanne. Afbud: Lise Ref.: Hanne Referatet sendes til bestyrelsen og regnskabsføreren

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn Referat fra møde i anlægstestudvalget 02.06.2016 i Ejbyhallen, Fyn Til stede var; Carsten Lundhøj (CL), Johanna Jungstra (JJ), Leif Hansen (LH), Bjarne Nürnberg (BN), Peter W. Jürgensen, Nanna Brændegaard

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere