Fra ledelsen, uden stemmeret: Rektor Mikkjal Helmsdal, vicerektor John Frederiksen, pædagogisk leder for HF og VUC Anne-Mette Thorøe.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra ledelsen, uden stemmeret: Rektor Mikkjal Helmsdal, vicerektor John Frederiksen, pædagogisk leder for HF og VUC Anne-Mette Thorøe."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde fredag den 23. september 2016 Til stede: Bestyrelsen: Bestyrelsesformand John Clausen, næstformand Kent Thomsen, Kristian Andersen (indtil kl. 10:00), medarbejderrepræsentant Martin Kristensen, elevrepræsentant Charlotte Wikenhauser, elevrepræsentant Lykke Jensen, Rikke Yde Tordrup, Lars Bøttern og Flemming Libner. Fra ledelsen, uden stemmeret: Rektor Mikkjal Helmsdal, vicerektor John Frederiksen, pædagogisk leder for HF og VUC Anne-Mette Thorøe. Afbud fra: Dorthe Guldbrand Nielsen Ad 1. Dagsorden godkendt Ad 2 Ledelsen forlader lokalet under dele af punkt. 12. Ad 3 Ad 4 Referat godkendt Økonomi v. John Frederiksen: Kommentarer til 1. halvår: Underskud på knap 1,5 mill. Ikke overraskende, da besparelsestiltag først slår igennem i andet halvår. Ledelsen vurderer at det er et tilfredsstillende resultat i forhold til de forudsætninger, der har været. Forecast: Budgetteret resultat minus , hvilket ser ud til at holde nogenlunde, da vi forventer underskuddet lander på ved årets slutning. Dette er tilfredsstillende, da der er tilkommet uforudsete udgifter efter, at budgettet blev lagt bl.a. en dispositionsbegrænsning fra Finansministeriet på kr. og en barsel. Vi har fået 11 flere stx elever end forudsagt i budgettet. Der er ikke så stort et frafald, og der er kommet en del overflyttere. Vi har en fornemmelse af, at VGT for tiden har et godt ry både i nærområdet, men også i bl.a den sydlige del af vores landsdel. Vi har flere henvendelser fra Nr. Nebel, Ølgod mv. hvilket tyder på, at vi har en profil og et omdømme, som tiltrækker elever. Udfordring: Vi er udfordrede på det punkt, at der er et stort fald i optaget af VUC kursister. Faldet skyldes især, at der er et stort fald i antallet VUC-kursister, der henvises fra kommunens jobcenter. Ad 5 Finansloven 2017: Omfordelingsbidraget på 2% årligt bliver udvidet til Det bliver herefter permanent. Dette betyder generelt et pres på de statslige institutioner. Yderligere skal vi deltage i finansieringen af erhvervsskolereformen, hvilket også betyder en større udgift for de gymnasiale skoler. Tælledagen flyttes til 60. dagen. Elever der forlader os fra dag 20 dag 60 (undervisningsdage), får vi ikke længere taxameterpenge for. På den måde vil der være en

2 dobbelt udgift, da det almene undervisningstaxameter også nedsættes med henvisning til de samme elever. Statens indkøbsprogram fortsætter. Stx skal være medfinansierende til en ny integrationsplatform, der skal sikre en effektiv indeberetning fra de forskellige studieadministrationssystemer ( bl.a. Lectio og Ludus). Dette koster 0,1 %. Undervisningstaxameter reduceres for stx med 3,3% for at finansiere en for forhøjelse af hhx-taxametret med 4,4%. Dermed indkræver man et betydeligt større beløb fra stx, end der kræves for finansiere forhøjelsen af hhx-taxameteret, da stx står for 36% af det samlede udbud af ungdomsuddannelser, medens hhx står for 10%. Bygningstaxameter reduceres med 8%. (Skolen har lavet ny aftale om huslejen til VUC i Ringkøbing, således at der sker en reduktion bl.a. betalingen til Ringkøbing Gymnasium i forhold til husleje.) Konklusion: Udfordringer i 2017/2018 ser ikke uoverstigelige ud for VGT. Kommentar: Gymnasiernes bestyrelser er af deres landsforening blevet bedt om at komme med bidrag til et høringssvar til reformen og de gymnasiale besparelser således, at der kan lægges et pres på politikerne, da man frygter, at det igen bliver undervisningssektoren, der kommer til at finansiere politiske forlig inden for andre sektorer. Danske Gymnasier er i færd med at udfærdige høringssvar. I Netværket Mindre Jyske Gymnasier, har man bedt om at DG lægger vægt på, at samlæsning efter reformen bliver tilladt på tværs af niveauer, da det ellers vil være til stor ulempe for de mindre gymnasier og vil betyde en stor ekstra udgift. Ad 6. Nyt fra revisor: Godkendelse af klassekvotient. Bestyrelsen godkender udregningen af klassekvotienterne i 1.g og 1. hf. Samarbejde med nye revisionsmedarbejdere: Der opleves en større opmærksomhed på detaljen, hvilket er godt, men også en udfordring. Samarbejdet fungerer udmærket. Der er meget god sparring at hente, men vi skal vænne os til detaljeringsgraden, som er rigtig stor. Ad 7 Reformarbejdet. Lovforslaget har været til høring siden sidst i august. Her blev flere elementer i reformen præciseret. Man har foreskrevet, at til trods for at loven endnu ikke er vedtaget, skal der udarbejdes studieretnings og fagpakkeudbud ifølge reglerne, der er udstukket i lovforslaget og dets bemærkninger, så de er klar til at blive sat i værk i næste skoleår. Ved ekstraordinært bestyrelsesmøde den 3. november vil studieretninger og fagpakker blive præsenteret.

3 VGT har lavet indvendinger til høringssvar, som DG er blevet bedt om at tage med videre: 1. At det skal tillades at samlæse hold på tværs af niveauer f.eks. således at en klasse, således at elever, der læser et fag fra henholdsvis 0-B og 0-A skal kunne læse faget sammen de første to år. Dette er eksplicit udelukket i lovforslaget og bemærkningerne. Dette vil fordyre undervisningen betydeligt, især på de små gymnasier. 2. Der bør gøres opmærksom på, at der er en urimelig konkurrence mellem stx og htx i udbud af studieretninger med idræt og bioteknologi. Htx har bl.a. mulighed for at oprette studieretninger med idræt, medens stx er udelukket fra det. HTX kan også oprette bioteknologi studieretninger med to fag i kombinationerne BT-SA, BT-MA og BT-Id, medens stx kun kan oprette studieretninger med bioteknologi i kombination med Matematik A og Kemi B. Dvs. htx får mulighed for at oprette betydeligt mere bløde naturvidenskabelige studieretninger, som stx ikke får lov til at udbyde. 3. Bevarelse af forhåndstilkendegivelse. Tidspunkt for det ekstraordinære bestyrelsesmøde tirsdag d. 3. november kl Kommentar: Der spørges til, om man kan rette henvendelse til DG og bede om at få reformimplementeringen udsat et år, da det virker forhastet, hvis den skal indføres fra kommende skoleår. Lærerne kan have bekymring ang. frafald af forhåndstilkendegivelse, da det kan betyde usikkerhed i timetal og antal årsværk. Reformen ikke revolutionerende i sin form. Fx ryger ingen fag ud af fagrækken. Generelt en reform, der ruller nogle af nyskabelserne i 2005-reformen tilbage og ellers går mere på form end indhold. Ad 8 VUC aktivitetssituationen. Stor nedgang i tilgangen til VUC, ikke mindst i kursister anvist af kommunen. Set i lyset af de aktuelle besparelser, kan det være nødvendigt at genoverveje beslutningen om fortsat at oprette to hold i hhv. Tarm og Ringkøbing. Hvis man vælger at nedlægge et hold, er det mest hensigtsmæssige at vi indtil videre bevarer holdet i Ringkøbing, både fordi vi har to års opsigelse på lejemålet for VUC-aktiviteterne og fordi det er i Ringkøbing, at vi har det største antal kursister. Antal kursister i Ringkøbing: 19 kursister på holdene. Antal kursister i Tarm: kursister på holdene. Den endelige drøftelse af antallet af hold på VUC vil blive taget ved bestyrelsesmødet i december. Kommentarer:

4 Ledelsen undersøger, om der kan laves udbud på VUC, som kan dække et evt. behov for supplerende fagpakke på Hf og måske tilgodese nogle af vores studenter, der ønsker at supplere deres studentereksamen. Bekymring for, at der kan opstå vakuum i Ringkøbing, hvis vi lukker. Det kunne give UC mod på at oprette et tilbud. Ad 9 Elevferieplan: Kommentarer: Trykfejl: Efterferie 2014 rettes til 2017 Elevferieplanen vedtaget (med ændring af årstal for efterårsferie og Kr. Himmelfartsferie). Ad 10 Samarbejdssituationen: Situationen før ferien: TR fratrådt og ingen ny kandidat meldte sig. Lærerne nedsatte en gruppe, de skulle udarbejde retningslinjer for det videre samarbejde mellem rektor og tr. Lærerne vedtog retningslinjerne på et fælles møde den 8. august. Processen med at vælge ny TR er endnu ikke afsluttet Rektor og tidl. TR har haft et vellykket mediationsmøde, formidlet af GL, som har betydet at kontakten mellem de to er genoprettet og nu fungerer tilfredsstillende. Der vil komme repræsentant fra GL til et møde med lærerne sidst i september for at hjælpe med at fremme processen til valg af ny TR. Rektor har været afventende i forhold til at indkalde til SU møde, men nu går arbejdet i gang igen, da der også er andre medarbejdergrupper på VGT. Det er rektors forhåbning, at der vil være en ny tr ved slutningen af denne måned. Mk: Fra møde ang. samarbejdspapir i august: lærerne har bedt mk om at stå for indkaldelse til møder ang. ny tr. Den opgave har mk taget imod, da det i GL s reglement er den afgående TRs ansvar at står for processen at få valgt en ny, og har senest haft en forespørgsel ud til lærerne ang. mulige kandidater. Indtil videre har ingen meldt sig. Gl har selv foreslået, at de vil komme ud og tage et møde med alle lærerne. Dette kommer til at foregå onsdag d. 28. september. Der kommer to konsulenter, som bl.a vil beskrive de udfordringer, der opstår, når der ikke er en fungerende tr på skolen. MK havde også indkaldt til et møde sidst i august og der var ikke nogen lærer, som meldte sig som ny TR. Derefter rettede mk henvendelse til GL centralt, som foreslog et møde, hvor de var repræsenteret. Kommentarer: Bestyrelsen udtrykker deres anerkendelse af, at det er lykkedes rektor og afgående tr at genoptage samarbejdet og få genetableret en konstruktiv dialog.

5 Ad 11 Opfølgning på beslutninger om MTU og ETU v. mh. Mh gennemgik handlingsplaner for begge. Handlingsplan for APV/MTU: Kommentarer: Bestyrelsen bifalder de processer, der er igangsat. Der efterlyses succeskriterier/signaler på at processen går den rigtige vej. Det anbefales fra bestyrelsesmedlemmer, at dette udarbejdes fx med formuleringen: Det er lykkedes når. Det kunne evt. være en opgave for SU. Bestyrelsen efterlyser, at der i tilknytning til handlingsplanen formuleres succeskriterier/signaler på at processen går den rigtige vej. Det anbefales fra bestyrelsesmedlemmer, at dette udarbejdes fx med formuleringen: Det er lykkedes når. Opgaven at formulere succeskriterier og løbende vurdere, om og hvornår de er opfyldt, kan evt. placeres hos SU, hvor både ledelse og medarbejdere er repræsenteret. Kostskoleprojekt: Næste skridt er at afholde et møde med repræsentant fra ministeriet, som kan komme med flere oplysninger om det juridiske og økonomiske grundlag for oprettelse af kostskole. Ved næste bestyrelsesmøde forventes det, at der kan tages endelig beslutning om, der skal arbejdes med mulig oprettelse af kostskole. Der skal være minimum 50 elever, hvis det skal kunne løbe rundt. Ad 12 Siden sidst/nyt fra: a. Bestyrelsesformanden Ledelsen forlod mødet under delpunkt 12a, hvor bestyrelsesformanden orienterede resten af bestyrelsen om påtænkte ændringer i rektors løn- og ansættelsesforhold. b. Bestyrelsesmedlemmer Intet nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer. c. Medarbejdere Intet nyt fra medarbejderne. d. Elever Intet nyt fra eleverne.

6 e. Rektor Rektorer fra det gl. Ringkøbing Amt har besluttet at genetableret netværk, da de har fælles udfordringer bl.a. pga. beliggenhed i yderområder. Peter Larsens mandat som medarbejderrepræsentant i bestyrelsen uden stemmeret faldt bort, da hans ansættelse på VGT ophørte den 31. juli. Bestyrelsen bliver bedt om at beslutte, om tredje valgte ved seneste valg skal udpeges til den ledige bestyrelsespost, eller der skal være et regulært valg blandt medarbejderne. Det vedtages, at der udskrives valg blandt medarbejderne. Det vil kun være den ene post, der er på valg. Ad 13 Alle oplysninger kan videregives. Rektor sørger for opdatering af mappe med bilag. Ad 14 Office 365 implementeres på skolen for elever og lærere. Der oprettes i den forbindelse et bestyrelsesrum i Sharepoint, som medlemmer får adgang til og hvor alt materiale til bestyrelsesmøder vil blive lagt. Systemet prøves af i forbindelse med næste bestyrelsesmøde. Ref/AT

Afbud fra: repræsentant for de videregående uddannelser Per Andersen (AU), næstformand Kent Thomsen,

Afbud fra: repræsentant for de videregående uddannelser Per Andersen (AU), næstformand Kent Thomsen, Bestyrelsesmøde fredag den 19. maj 2017 Til stede: Bestyrelsesformand John Clausen, medarbejderrepræsentant Martin Kristensen, medarbejderrepræsentant Tanni Andersen, Rikke Yde Tordrup, Lars Bøttern, Flemming

Læs mere

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019

Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Bestyrelsesmøde fredag den 20. september 2019 Til stede: Bestyrelsen: Per Andersen, Kim Brarup, Annette Nordstrøm, Brian Elgaard, Morten Skaarup, Henrik Holmskov, personalerepræsentant Martin Kristensen,

Læs mere

MK: Vil gerne have et punkt på dagsordenen fremover, hvor man følger op på de beslutninger, der er truffet på tidligere møder.

MK: Vil gerne have et punkt på dagsordenen fremover, hvor man følger op på de beslutninger, der er truffet på tidligere møder. Bestyrelsesmøde Vestjysk Gymnasium Tarm Afholdt fredag den 20. juni kl. 08.00 12.30 på Vestjysk Gymnasium Tarm. Mødt: John Clausen (form.), Peter Larsen (pers.rep.), Martin P. Kristensen (pers.rep.), Maja

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Palle Broman, Erik Olesen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen og Helle Risvig Nielsen. I mødet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Tabel 1 Samlede besparelser for de gymnasiale uddannelser

Tabel 1 Samlede besparelser for de gymnasiale uddannelser Detaljeret gennemgang af finanslovsforslag 2011 samt dispositionsbegrænsning 2010 Regeringens forslag til finanslov 2011 blev offentliggjort tirsdag den 24. august 2010. Der er ingen egentlige overraskelser

Læs mere

1 - UCRS Ansøgning om udbud af Uddannelsen til HF eksa. Hører til journalnummer: Udskrevet den

1 - UCRS Ansøgning om udbud af Uddannelsen til HF eksa. Hører til journalnummer: Udskrevet den 1 - UCRS Ansøgning om udbud af Uddannelsen til HF eksa Hører til journalnummer: 1-10-76-2-17 1 2 3 4 2 - Høringssvar fra Herning HF & VUC om 2-årigt HF på Hører til journalnummer: 1-10-76-2-17 5 6 3 -

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Orientering om ændringsforslag til finanslovforslaget for 2017

Orientering om ændringsforslag til finanslovforslaget for 2017 Institutioner der udbyder almengymnasiale uddannelser Danske Gymnasier Departementet Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 32 92 50 00 E-mail: uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr.: 20453044 Orientering

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Private gymnasier og studenterkurser Departementet

Private gymnasier og studenterkurser Departementet Private gymnasier og studenterkurser Departementet Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 32 92 50 00 E-mail: uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr.: 20453044 Orientering om finanslovforslaget for 2017

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl 13. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Thomas Krag, Anders

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Private gymnasier og studenterkurser Departementet. Orientering om ændringsforslag til finanslovforslaget for 2017

Private gymnasier og studenterkurser Departementet. Orientering om ændringsforslag til finanslovforslaget for 2017 Private gymnasier og studenterkurser Departementet Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 32 92 50 00 E-mail: uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr.: 20453044 Orientering om ændringsforslag til finanslovforslaget

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. SEPTEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 17. marts 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Viborg Gymnasium & HF d. 12. december 2016 kl. 16.00-18.00 Til stede: Finn Christiansen, Harald Mikkelsen, Olav Nørgaard, Jakob Sehested, Mette Skaarup Philipsen, Ida

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 13. september 2017 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Christian Holm Donatzky, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Fra skolens ledelse deltog: rektor Lars Erik Nielsen og økonomichef Carsten Kristensen (CKR) (referent).

Fra skolens ledelse deltog: rektor Lars Erik Nielsen og økonomichef Carsten Kristensen (CKR) (referent). Referat af bestyrelsesmøde d. 15. juni 2017 kl. 15:00 i Skive Gymnasium & HF s lokale 66, Egerisvej 180, 7800 Skive. Tilstede: Dorthe Dalsgaard (DDA), Lasse Buhl Jørgensen (LBJ), Bodil Primsø (BPR), Claus

Læs mere

Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat

Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat Lovforslag om de gymnasiale uddannelser er nu fremsat Ministeren for Børn, Undervisning og Ligestilling har nu fremsat lovforslag om de gymnasiale uddannelser med forventet vedtagelse ultimo december 2016.

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 23. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken 16.00 17.00 på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Holstebro den 22. april 2014 1. Præsentation af deltagerne i bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl. 16.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Afbud: Referent: Henriette Selck, Bjarne Thams, Trine Pedersen, Christina Tornquist, Erik Vejlebo, Bo Nygaard Larsen. Ellen

Læs mere

Finanslovsforslag for konsekvenser for gymnasieuddannelserne

Finanslovsforslag for konsekvenser for gymnasieuddannelserne Finanslovsforslag for 2017 - konsekvenser for gymnasieuddannelserne Samlet skæres de gymnasiale uddannelser med mere end 535 mio. kr. hhx får herefter 70 mio. kr. tilbage De almene gymnasier skæres 400

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Pkt. 3 Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Intet til opfølgning.

Pkt. 3 Opfølgning på beslutninger fra seneste bestyrelsesmøde. Intet til opfølgning. Referat af bestyrelsesmøde for Ikast-Brande Gymnasium Sted: Bøgildvej 6, 7430 Ikast Tid: 14. juni kl. 15.15 Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Vicerektor Ulrik Antonsen deltager i mødet som referent. Økonomichef

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 8. september 2016 kl. 16-19. Afbud: Lotte Thøgersen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom som meddelt på forhånd ca. 16.30. Forhenværende rektor

Læs mere

Taxameterforskelle på de gymnasiale uddannelser hf, hhx, htx og stx

Taxameterforskelle på de gymnasiale uddannelser hf, hhx, htx og stx Taxameterforskelle på de gymnasiale uddannelser hf, hhx, htx og stx Dette notat gennemgår de fire taxametre, som de fire gymnasiale uddannelser har til fælles samt et femte, som kun er bevilliget til stx.

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 24. januar 2017 kl. 16.30 ekstra Bestyrelsesmøde 16.marts 2017 kl. 16.00 alm. Bestyrelsesmøde 8. juni 2017 kl. 16.00 alm. bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl Bestyrelsesmøde tirsdag 12. juni kl. 16.00 18.00 Deltagere: Repræsentant for Danske Professionshøjskoler, fhv. rektor Laust Joen Jakobsen Repræsentant fra Kommuner og region, kommunalbestyrelsesmedlem

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. juni 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta Magnussen, Helle Lundgreen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING

GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING VELKOMMEN I GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING GYMNASIELÆRERNES FAGFORENING FOR STX, HF, HHX, HTX, IB, STUDENTERKURSER, VUC SE MERE PÅ WWW.GL.ORG Gymnasieskolernes Lærerforening er den faglige organisation

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på HG

Referat fra bestyrelsesmøde på HG Referat fra bestyrelsesmøde på HG Tid og sted: HG (lærerværelset), d. 13.6.2018, kl. 18.30-20.30. Deltagere: Bo Søby, Søren Launbjerg, Morten Steenholt Sieling, Jörg Hübner, Anne Bojsen (med stemmeret),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Tid: kl. 14.00-16.00 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 8 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul, Kursistrådsrepræsentant uden stemmeret: Natascha Hilligsøe

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på

Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på toårigt hf Side 1 Det nedsatte hf-udvalg arbejder med følgende temaer: Justeret struktur med mulighed for spor mod akademisk bachelor, erhvervsakademi-

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Ansøgning om udbud af 2-årigt HF

Ansøgning om udbud af 2-årigt HF 1 - Ansøgning 2-årig HF på UCRS.pdf Hører til journalnummer: 1-10-76-2-17 Skjern den 2. oktober 2016 Ansøgning om udbud af 2-årigt HF UCRS UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern ansøger hermed Ministeriet

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 02.10.2014 kl. 15.30 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Notat om finanslovsforslag 2012

Notat om finanslovsforslag 2012 Notat om finanslovsforslag Nedenstående gennemgang er udarbejdet på baggrund af regeringens forslag til finanslov for. Hvis regeringen er en anden efter valget den 15. september, vil der komme et ændringsforslag/nyt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT 1 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF BESTYRELSESMØDEREFERT År 2017, den 16/3 afholdtes bestyrelsesmøde på Frederiksborg

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl. 19-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 2. november 2015 Bestyrelsesmøde nr. 41, onsdag den 28. oktober 2015 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Fraværende Referent Isabella Meyer, Mogens Hansen, Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere