VOLLEYBALL VEJLEDNING I UDFYLDELSE AF VOLLEYBALL KREDSKAMPSKEMA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VOLLEYBALL VEJLEDNING I UDFYLDELSE AF VOLLEYBALL KREDSKAMPSKEMA"

Transkript

1 VOLLEYBALL VEJLEDNING I UDFYLDELSE AF VOLLEYBALL KREDSKAMPSKEMA Korrekt udfyldelse af kampskemaet er nødvendigt for en tilfredsstillende afvikling af kampene.

2 FØR LODTRÆKNING. A. Sekretæren udfylder kampskemaet med følgende oplysninger: 1. Kampens art og nummer. 2. Herre- eller damekamp. 3. Holdenes navne. 4. Spillested/hallens navn. 5. Dato og tidspunkt. Hvis kampskemaet er printet direkte fra turneringsplanen, vil disse oplysninger være printet direkte på kampskemaet. B. Sekretæren modtager holdenes holdsedler. Disse skal sendes ind sammen med kampskemaet. Holdsedlerne skal være udfyldt med: 1. Klubbens navn, rækken holdet spiller i, kamp nr. og spillestedet 2. Spillernes navn, trøje nr. samt licens nr./fødselsår 3. Hvis man spiller med libero, skal denne skrives udelukkende i libero-feltet 4. Trænerens og andre holdmedlemmers navne 5. Dato og underskrift Når holdsedlen er afleveret til sekretæren, kan der ikke ændres i holdets sammensætning. Holdsedlen kan downloades på forbundets hjemmeside både som pdf- og word-fil.

3 EFTER LODTRÆKNING, MEN FØR FØRSTE SERV. A. Førstedommeren giver sekretæren følgende oplysninger: 1. Hvilke banehalvdele holdene starter på. 2. Hvilket hold, der skal serve først. Efter at have modtaget disse oplysninger gør sekretæren følgende: 1. Noterer holdenes navne i rubrikken til 1.sæt til den banehalvdel, disse skal starte på og cirkel om A/B ved Hold. A-holdet er hjemmeholdet mens B-holdet er udeholdet. Endvidere sættes "X" over henholdsvis S og M for at markere, hvilket hold der skal serve først, og hvilket hold der skal modtage først. 2. Noterer holdenes navne i rubrikken til 2.sæt som følge af skift af banehalvdel mellem første og andet sæt. Endvidere sættes "X" over henholdsvis S og M for at markere, hvilket hold der skal serve først, og hvilket hold der skal modtage først. 3. Rubrikken til 3.sæt udfyldes nøjagtigt som rubrikken til 1.sæt. 4. Hvis der skal spilles et 4.sæt, udfyldes rubrikken til 4.sæt nøjagtigt som til 2.sæt. 5. Hvis der skal spilles et 5.sæt, foretages der en ny lodtrækning og rubrikken til 5.sæt udfyldes efter oplysning om, hvem der skal serve først og på hvilken banehalvdel holdene starter. B. Sekretæren modtager holdenes opstillingssedler fra trænerne. På grundlag af disse noteres spillernes numre på linjen "startopstilling".

4 C. Når der fløjtes til første serv noteres starttidspunktet for sættet i feltet, der er afsat dertil. UNDER KAMPEN Hver gang et hold vinder en spilperiode, scorer det ét point (Rally point-system). A. Kontrol af rotationsordenen og pointtælling: 1. Hver af kolonnerne I - VI er opdelt i otte felter, der er nummererede med cifrene 1-8. (i 5.sæt dog kun seks felter). Disse felter bruges til at angive antallet af serverunder for den spiller, hvis nummer er angivet under romertallet. 1. serv 1. modtagning 2. Den første serv markeres ved at strege 1-tallet i feltet i kolonne I (det hold der starter med at serve i sættet). Ved holdet der starter med at modtage, sættes et X i feltet med 1-tallet i kolonne I. 3. Når holdet taber en spilleperiode, og serven overgår til modstanderholdet, noteres holdets samlede points i feltet 1-tallet. F.eks. har første server servet 3 gange og vundet 2 point, skrives 2 i feltet med 1-tallet under kolonne I. 4. Ved serveskifte tildeles det hold, der nu skal til at serve, ét point. Holdet skal først rotere, således at spilleren i kolonne II rykker hen på servepositionen for at foretage holdets første/næste serv. For at angive, at det er denne spiller, der skal udføre holdets første/næste serv, streger sekretæren 1-tallet i næste kolonne (ved holdets første serv vil denne være under kolonne II). Når holdet taber en spilperiode, noteres holdets samlede points i nævnte felt. 5. På højre side af kolonnerne I - VI findes der for hvert hold en talrække fra 1-48 (i 5.sæt: 1-30). Denne talrække bruges til at notere den løbende stilling. Cifrene overstreges efterhånden, som der scores point.

5 B. Eksempel på et sæt: Hold A server første serv, og spiller nr. 8 server. Holdet vinder spilperioden og dermed ét point. Sæt streg over 1-tallet i holdets pointkolonne. Næste spilperiode vindes ligeledes af hold A. Sæt streg over 2-tallet i holdets pointkolonne osv. Efter at have scoret 4 points taber hold A spilperioden. Notér tallet 4 i felt nr. 1 i kolonne I hos hold A. Dette viser holdets samlede scorede point, inden det tabte spilperioden. Sekretæren fortsætter herefter i den tilsvarende rubrik hos hold B. Holdet tildeles ét point og felt 1 i kolonne I annullerer med et "X". Herefter streges 1-tallet i feltet i kolonne II. Stregen i dette felt angiver, at det er spiller nr. 1 hos hold B, der skal serve. Hold B taber den næste spilperiode. Notér tallet 1 i felt nr. 1 i kolonne II hos hold B. Dette viser holdets samlede scorede points, inden det tabte spilperioden. Derefter fortsætter sekretæren i hold A's rubrik. Holdet tildeles et point og der sættes streg over 1-tallet i feltet i kolonne II for at vise, at det nu er spiller nr. 4, som er opført i denne kolonne, der skal serve. Således fortsættes hos henholdsvis hold A og hold B indtil sættet er forbi. Sekretæren noterer sluttidspunktet for sættet i feltet, der er afsat hertil. Hvis det vindende hold servede, noteres holdets pointtal i feltet i kolonnen hos den spiller, der servede sidst, og markeres med en ring. Hvis holdet vandt det sidste point ved serveskifte, noteres pointtallet i feltet hos den spiller der skulle til at serve, uden at overstrege serverundetallet i feltet. Herefter markeres også det tabende holds pointtal med en ring. De sidst overstregede points for begge hold understreges, og de ikke overstregede tal i pointkolonnerne annulleres med en lodret streg.

6 C. Rubrikken til 5.sæt (afgørende sæt) eller 3. sæt hvis der kun spilles bedst af 3 sæt: Efter lodtrækningen noteres den banehalvdel hvor holdene starter. 1. Derefter udfyldes rubrikken til 5.sæt, efter samme procedure som i 1.sæt. 2. Ved 8. point skifter holdene banehalvdel. Sekretæren skal være opmærksom på at fortsætte pointstregningen i den rigtige kolonne da holdene skifterbanehalvdel men der er ikke byttet side på kampskemaet. 3. Hvis det er det modtagende hold der scorer det 8. point, skal holdet rotere inden der byttes banehalvdel, og den næste spiller i rotationsordenen skal serve. D. Udskiftning: Nummeret på den spiller, der kommer ind på banen, noteres under nummeret på den spiller, der skal forlade banen. Stillingen ved udskiftningen noteres i samme kolonne i det øverste af de to felter, der er mærket "Stilling". Points for det hold, der foretager udskiftningen, noteres først. Hvis den udskiftede spiller genindtager sin plads på banen, noteres den aktuelle stilling i det nederste af de to felter, der er mærket "Stilling", og der sættes en ring omkring nummeret på den spiller der forlader banen, for at indikerer, at spilleren ikke kan indtræde på banen igen på lovligvis. Erstatninger af spillere, hvor en Libero er involveret, noteres ikke på kampskemaet. E. Time-out: Under hvert holds pointkolonne findes to felter mærket "T-O". I øverste felt noteres stillingen ved holdets første time-out og i nederste felt stillingen ved holdets anden time-out. Points for det hold der anmoder om T-O, noteres først.

7 F. Sanktioner: Alle sanktioner noteres i feltet "SANKTIONER" nederst kampskemaets side Sanktioner for "Ukorrekt optræden" (R.22) noteres med henholdsvis spillernummer eller "initialer for et andet holdmedlem", (svarende til dem i rubrikken funktioner nederst på holdsedlen) i den rette kolonne, svarende til sanktionens art. S = straf Udv. = udvisning for et sæt, Disk. = diskvalifikation for resten af kampen. A eller B for at indikere hvilket hold. Sæt = hvilket sæt er det. Stilling = stillingen på det pågældende tidspunkt. Points for det hold der sanktioneres, noteres først. Et point, der vindes af et hold på grund af "Ukorrekt optræden - Straf for grov optræden", markeres med en cirkel omkring tallet i pointkolonnen. 2. Sanktioner for "Forsinkelse" (R.17) noteres med "F" for forsinkelse i den rette kolonne. H = henstilling S = straf. A eller B for at indikere hvilket hold. Sæt = hvilket sæt er det. Stilling = stillingen på det pågældende tidspunkt. Points for det hold der sanktioneres, noteres først. Et point, der vindes af et hold på grund af "Straf for forsinkelse", markeres med en firkant omkring tallet i pointkolonnen. EFTER KAMPEN A. Bemærkninger: Sekretæren skal i tilfælde af protest skrive, eller tillade holdanføreren at skrive, en erklæring på kampskemaet vedrørende episoden, der har været protesteret imod. Holdanføreren skal underskrive denne erklæring. Disse noteres i feltet Bemærkninger på side 2 af kampskemaet. B. Sekretæren udfylder rubrikken i øverste højre hjørne på side 1 i følgende rækkefølge: 1. I kolonne A angives hold A s point i hvert sæt. I kolonne B angives hold B s point i hvert sæt. Kolonnerne sammentælles. 2. I kolonne Min angives varigheden af hvert sæt og minutterne lægges sammen til sidst. 3. Ved feltet Slutresultatet noteres kampens resultat i sæt (dvs. 3-0, 3-1 og 3-2) og nedenunder holdet der har vundet kampen. 4. Sekretæren noterer sit navn nederst i rubrikken 5. Holdenes anfører skriver under for hhv. hold A og B. 6. Dommerne godkender kampskemaet ved at skrive deres dommer nr. og navn. C. Kampskemaet samt holdsedlerne sendes til SVBK enten elektronisk eller pr. post.

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2017

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2017 PC-programmet e-scoresheet har nu afløst DT-kampskemaet på papir ved alle divisionskampe i Danmark. Alle klubber med divisionshold, skal derfor have computer med e-scoresheet installeret, og sekretærer

Læs mere

I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen.

I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen. Kampregistrering I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen. Der skal nu være det antal spillere med, som er markeret under teknisk møde

Læs mere

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2016

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2016 e-scoresheet er et PC-program, der benyttes af sekretæren ved volleyballkampe til, at registrere og dokumentere alle relevante hændelser før, under og efter en kamp. Programmet benyttes ved alle kampe

Læs mere

Herunder er forordet til den nye version af Officielle Volleyball Regler:

Herunder er forordet til den nye version af Officielle Volleyball Regler: SpilleRegelGruppen August 2009 MA MO Til alle Klubber, Kredse, Dommere og andre interesserede. En ny sæson står for døren, og derfor er SpilleRegelGruppen nu klar med informationer, som vedrører spillere

Læs mere

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2018

e-scoresheet - guide fra Volleyball Danmark 2018 Krav til computer og internetforbindelse, installation og teknik e-scoresheet er et Windows-program og kører nemmest på en Windows-PC. Man kan måske bruge en Mac-computer med en ægte Windows-installation,

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK / 21.06.2017 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Indhold Link & Guides... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 6 Login... 7 Tilpas knapperne... 8 Kampregistrering... 9 Holdopstilling inden

Læs mere

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2017-2020 Dansk oversættelse af Official Volleyball Rules 2017-2020 Approved by the 35 rd FIVB Congress 2016 Volleyball Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2009-2012

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2009-2012 OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2009-2012 Dansk Volleyballforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. +45 43 26 26 26 Tilsluttet Danmarks Idrætsforbund og FIVB. Udgiver: Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Volleyball. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

Volleyball. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund. 1 Volleyball Opdateret april 2009 Turneringsregler 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund. 1.2. Dansk Firmaidrætsforbunds

Læs mere

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen 1 Spilleregler for FLU Futsal 1 Banen Dimensionerne Banen skal være rektangulær. Banens længde skal altid overstige bredden. Længde: Minimum 25 m. Maksimum 42 m Bredde: Minimum 15 m. Maksimum 25 m I FLU

Læs mere

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2009-2012

OFFICIELLE VOLLEYBALL REGLER 2009-2012 Udgiver: Dansk Volleyball Forbund Tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund og FIVB. Redaktør: Divisionsdommerforeningen DDF93 og Dansk Volleyball Forbunds SPILLEREGELGRUPPE 14. udgave, 2. oplag, januar 2009

Læs mere

MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende.

MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende. Basketball MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende. Af Klaus Bødskov, AGF Basketball Sidst opdateret i september 2017. Denne manual er et resumé af FIBA s regler. Læs den, hvis

Læs mere

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 6-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015 Såfremt du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende.

MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende. Basketball MANUAL TIL DOMMERBORDET - De vigtigste regler & tips, du skal kende. Af Klaus Bødskov, træner i AGF Basketball, sep. 2016. Denne manual er et resumé af FIBA s regler. Læs den, hvis du skal sidde

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK / 30.05.2019 v.0.4 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Indhold Link & Guides... 3 Livescore side... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 6 Login... 7 Tilpas knapperne... 8 Kampregistrering...

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Herrer B Søndag den 24. januar 2016 Vendelbo Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

DVI Julestævne 2017 Fredag PROGRAM JULESTÆVNE. Indendørs fodbold december 2017 i Fjellerad Hallen.

DVI Julestævne 2017 Fredag PROGRAM JULESTÆVNE. Indendørs fodbold december 2017 i Fjellerad Hallen. PROGRAM DVI JULESTÆVNE Indendørs fodbold 1.-3. december 2017 i Fjellerad Hallen. Arrangeret af Nøvling Fodboldklub og Vaarst Fjellerad Boldklub i samarbejde med Spillested: Fjellerad Hallen Hålsvej 8,

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Herrer C Søndag den 24. januar 2016 Asaa Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U13 Drenge B Søndag den 14. februar 2016 Biersted Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

Småspil og volleyspecifikke lege

Småspil og volleyspecifikke lege Småspil og volleyspecifikke lege Småspil i undervisningen er en spændende og udfordrende måde for eleverne at arbejde med tekniske elementer. I dette afsnit præsenteres en masse småspil, der alle bygger

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Herrer C Lørdag den 21. januar 2017 Klokkerholm Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er

Læs mere

PROGRAM DVI JULESTÆVNE

PROGRAM DVI JULESTÆVNE PROGRAM DVI JULESTÆVNE Indendørs fodbold 1.-3. december 2017 i Fjellerad Hallen. Arrangeret af Nøvling Fodboldklub og Vaarst Fjellerad Boldklub i samarbejde med Spillested: Fjellerad Hallen Hålsvej 8,

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17

Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Regionsmesterskab Indefodbold 2016/17 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Kvinder A & B Lørdag den 21. januar 2017 AaB Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2018/19

Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2018/19 Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2018/19 Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er, at klarlægge retningslinierne for Danmarksserien, som afvikles med deltagelse af hold fra

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Drenge A & B Søndag den 11. februar 2018 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U17 Drenge A & B Lørdag den 23. januar 2016 Hobro Idrætscenter DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U19 Piger A og B Søndag den 24. januar 2016 Als Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U13 Piger A & B Søndag den 14. februar 2016 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale arbejdsgruppes

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U16 Drenge A & B Søndag den 21. januar 2018 Jetsmark Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15 esterskab Indefodbold 2014/15 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U17 Piger A og B Lørdag den 17. januar 2015 Als Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Piger A & B Lørdag den 10. februar 2018 Haverslev Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger A & B Lørdag den 10. februar 2018 Dronning Ingrid Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

PROGRAM DVI JULESTÆVNE

PROGRAM DVI JULESTÆVNE PROGRAM DVI JULESTÆVNE Indendørs fodbold 1.-3. december 2017 i Fjellerad Hallen. Arrangeret af Nøvling Fodboldklub og Vaarst Fjellerad Boldklub i samarbejde med Spillested: Fjellerad Hallen Hålsvej 8,

Læs mere

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 4-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015. Såfremt Du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringer Generelt 1 Huller Hos DKU er det lovligt at have huller der ikke nødvendigvis er runde, og hullerne må være så store som man lyster. Turnering 2 Holdturneringer Hovedturneringen, Dagligaen

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Piger A & B Søndag den 14. februar 2016 Haverslev Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Below water no one can hear you scream...

Below water no one can hear you scream... Below water no one can hear you scream... Opslagsværk 2011 Almindelige fejl 1 Tyvstart (frikast gives ved midten) WP 20.2 2 Hjælpe medspiller (frikast gives hvor forseelsen begåes) WP 20.3 3 Holde fast

Læs mere

FODTENNIS REGLEMENT. Fodtennis Danmark. August 2017

FODTENNIS REGLEMENT. Fodtennis Danmark. August 2017 FODTENNIS REGLEMENT Fodtennis Danmark August 2017 Oversat med udgangspunkt i det internationale regelsæt fremsat af FIFTA Federation International Footballtennis Assocciation Indhold I. Fodtennis kategorier

Læs mere

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation

VOLLEYBALL. Sportsdag 2016. Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation Volleyball Skal være MIX hold Der spilles efter de officielle Volleyball regler 2013-2016 fra DVF med følgende tilføjelser: POINT Et hold scorer et point: Ved at slå bolden i jorden på modstanderens banehalvdel.

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er, at uddybe det FÆLLES TURNERINGSREGLEMENT specielt for i de regioner, hvor Volleyball Danmark varetager turneringsledelsen. Endvidere henvises der til

Læs mere

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Undertegnede har for DVBF udviklet det regnearksbaserede turneringssystem, som vi benytter til afvikling af kidsvolley

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010

RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010 RETNINGSLINIER FOR KAMPE SPILLET UDEN DOMMER - opdateret d. 15. marts 2010 Generelle retningslinjer for Referees/referee assistenten der virker ved turneringer hvor der spilles kampe spillet uden dommer:

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Teenvolley vises. 9.25 Der spilles Teenvolley

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2017/18

Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2017/18 Propositioner for Danmarksserien i FVBK og VSy sæson 2017/18 Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er, at klarlægge retningslinierne for Danmarksserien, som afvikles med deltagelse af hold fra

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge B & U15 Drenge B Søndag den 14. februar 2016 Als Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Officielle regler. 1. Regler

Officielle regler. 1. Regler Officielle regler 1. Regler Den europæiske ungdom Academy Football League spilles i overensstemmelse med gældende dele af FIFA 's regler. I spørgsmål om fortolkninger af FIFA 's regler, den engelske tekst

Læs mere

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål

I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål I denne test kan der godt være mere end et rigtigt svar i hvert spørgsmål 1 Da målmand A er ved at udføre et målkast, kommer hans fod til berøre stregen til feltet. Hvad er den korrekte kendelse? A B C

Læs mere

DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement

DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement DTF Beach Tennis Tour Stævnereglement Indhold: Spilleregler o Matchlængde o Score i sæt o Score i partier o Tie-break o Serven o Serve-rotation o Sideskift o Linjerne o Boldafvikling o Tvivlstilfælde og

Læs mere

Goalball Gældende fra 1. september 2000

Goalball Gældende fra 1. september 2000 1. Alment om goalball. 1.1. En kamp spilles af 2 hold, som hver består af tre(3) spillere, og med et maksimum af tre(3) udskiftningsspillere på hvert hold. Der spilles i en sportshal/gymnastiksal på en

Læs mere

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15 esterskab Indefodbold 2014/15 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B U14 Piger B Søndag den 8. februar 2015 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det

Læs mere

Skoleturnering for 25 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 25 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 2 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig ude på spillepladsen, da HVID 8 opfanger bolden og kaster den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og løber på tværs af feltet for at stoppe bolden.

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for 6 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.5 Der spilles Kidsvolley 0.5

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid

FODBOLD. Marts 2012 afsnit 3.9. Jernbanefritid FODBOLD Marts 2012 afsnit 3.9 FODBOLD JERNBANEMESTERSKAB, indendørs fodbold. SENIOR OLDBOYS ÆLDRE OLDBOYS VETERANER DAMER MIX Turneringerne afvikles hvert år. Turneringerne afvikles i princippet efter

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball

Regelspørgsmål Beach Handball Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B.

Læs mere

CASEBOOK VOLLEYBALL 2007

CASEBOOK VOLLEYBALL 2007 DANSK UDGAVE AF FIVB S CASEBOOK 2007 DDF93 Divisionsdommerforeningen af 1993 www.ddf93.dk 2007 1 af 38 VOLLEYBALLREGLER CASES Case 3.7, 4.24 fra sidste udgave er udgået. Case 4.16 er revideret på baggrund

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1

Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 MANUAL for Tidtagere og Sekretærer De nye spilleregler indeholder vigtige ændringer og justeringer af Reglementet for Udskiftningsområdet. Der

Læs mere

Internationale Flag Football Regler 2003 EFAF. Dansk udgave

Internationale Flag Football Regler 2003 EFAF. Dansk udgave Internationale Flag Football Regler 2003 EFAF Dansk udgave EFAF Flag Football Internationale Konkurrence regler Opfundet af NFL Reglerne DENNE SPORT ER UDEN KONTAKT. BLOKERINGER OG TAKLINGER ER IKKE TILLADTE.

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 Volleyballudvalget i DGI Volleyball Syd har herved fornøjelsen at indbyde til TURNERIN- GEN 2016/2017, som afvikles fra ca. 24. oktober 2016 til ca. 1. april 2017. Der

Læs mere

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg Lørdag d. 25. maj 2019 Beach Handball i Glesborg ved Nørre Djurs Hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold)

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) 01 Idrætsmødet 02 Turneringsudskrivning samt op-/nedrykningsregler 03 Point beregning samt rangering i rækken 04 Aldersbestemmelse 05 Spilletilladelse

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program turnering for 0 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

Svar (regel) Spørgsmål

Svar (regel) Spørgsmål 1. Hvor høje skal netstolperne være: A. 1,5 m? B. 1,524 m? C. 1,55 m? 2. Hvilken farve skal nettet have: A. Mørkt? B. Hvidt? C. Mørkt og hvidt? 3. Hvor er afprøvningsmærkerne til boldhastighed placeret

Læs mere

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15

Regionsmesterskab. esterskab Indefodbold 2014/15 esterskab Indefodbold 2014/15 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram Kvinder B U19 Piger A og B Lørdag den 17. januar 2015 Dronninglund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open Mors Fodbold

Stævneprogram Firmaidræt Open Mors Fodbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2015 - Mors Fodbold Spillested Sydmors Kultur- og Fritidscenter Næssundvej 325 Hvidbjerg, 7960 Karby Stævneledelse Morsø Firma og Familie Idræt Afbud Varly Kristensen på telefon

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen

PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen Arrangeret af Vaarst/Fjellerad Boldklub og Nøvling Fodboldklub Sponsor: - DVI Dansk ventilations- og industrirengøring

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Advarsel 16:1 En advarsel er den passende straf for: a) forseelser, der skal straffes progressivt (8:3, sammenlign dog 16:3b og 16:6d); b) usportslig opførsel,

Læs mere

PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen

PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen PROGRAM Julestævne Indendørsfodbold Den 2., 3. & 4. december 2016 i Fjelleradhallen Arrangeret af Vaarst/Fjellerad Boldklub og Nøvling Fodboldklub Sponsor: - DVI Dansk ventilations- og industrirengøring

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s elitedommerudvalg (EDU) påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, 1. division for herrer, landspokalkampe i indledende runder

Læs mere

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014

Kørestolsfodbold. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab april 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Turneringsregler for afviklingen af ForbundsMesterskab 1.1. Speedtestregler og spilleregler 1.2. Turneringsudvalg 1.3. Turneringens opbygning 1.4. Turneringssæson 1.5. Holdtilmelding

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er at uddybe det FÆLLES TURNERINGSREGLEMENT specielt for i de regioner, hvor Volleyball Danmark varetager turneringsledelsen. Endvidere henvises der til

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

Program til Langå Sparekasse Cup

Program til Langå Sparekasse Cup Program til Langå Sparekasse Cup Houlbjerg-Laurbjerg IF byder igen i år velkommen til Langå Sparekasse Cup i week-enden den 13. - 14. og 21. november 2015. Program til den 21. november udsendes søndag

Læs mere

Idrætsdagsmappe 2018

Idrætsdagsmappe 2018 Idrætsdagsmappe 2018 I denne idrætsdagsmappe finder I: Vejledning til dagen. Beskrivelse af samtlige discipliner med regler, antal deltagere osv. Vejledning til idrætsdag Dagen nærmer sig, hvor vi skal

Læs mere

Præsentation nye regler 2016

Præsentation nye regler 2016 Præsentation nye regler 2016 Proces Skadet spiller Passivt spil Sidste 30 sekunder Blåt kort Målmand som markspiller Skadet spiller Begrundelse: unødvendig behandling på banen spillets rytme brydes lange

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. SKOLEREGLER VERSION 2018 Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. INDHOLD Indhold Side 2 Indledning Side 2 Banen, bolden og overtrådt Side 3 Spillere og spilstart Side

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere