Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev"

Transkript

1 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej Næstved Telefon: Direkte: Lokal: 2551 Telefax: Mobil: Web: Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev Til stede var: Borgmester Lis Tribler Borgmester Ivan Hansen Borgmester Knud-Erik Hansen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Henrik Holmer Borgmester Stig Vestergaard Borgmester John Brædder Politidirektør Lene Frank Stabschef Erik Terp Jensen Chefpolitiinspektør Lars Harvest Chefanklager Henriette Rosenborg Hansen Politiinspektør Thorkild Steen Jensen Sekretariatschef Claus Mohr Hansen Afbud: Kommunaldirektør Tomas Therkildsen Referent: Konsulent Palle O. Hansen Knud-Erik Hansen bød velkommen til mødet. 1. Godkendelse af referat Referatet fra Kredsrådets møde den 5. december 2012 blev godkendt.

2 2. Årsberetning for 2012 Side 2 Lene Frank redegjorde kort for indholdet af den udsendte årsberetning for Indholdet svarer i vidt omfang til den gennemgang af kredsens mål og resultater, som skete i forbindelse med kredsens nytårsparoler. Politikredsen er meget åben i forhold til forslag eller særlige ønsker til indholdet af kredsens fremtidige årsberetninger, Knud-Erik Hansen roste det læsevenlige og indbydende layout, hvilket Stig Vestergaard tilsluttede sig. Kredsrådet tog årsberetningen til efterretning. 3. Samarbejdsplan for 2013 Lene Frank fremlagde politikredsens samarbejdsplan for Samarbejdsplanen indeholder en kort redegørelse for kredsens organisation, samarbejdsparter og mål for året. Målene stammer fra kredsens resultatkontrakt med Rigspolitiet. Kredsens indsatsområder i 2013 svarer meget til de udpegede mål i 2012, men kravene til resultaterne er på visse områder skærpet. Der er endvidere kommet et par nye lokalt inspirerede mål med: maritime mål (uhensigtsmæssig og utryghedskabende sejlads) social tryghed (vold og husspektakler) med fokus på udsatte (belastede) familier og på udsatte boligområder. I den forbindelse blev det på mødet aftalt, at politikredsen tager kontakt til socialcheferne i kommunerne, i første omgang i Slagelse og Næstved Kommune. Lene Frank oplyste supplerende, at politikredsen i 2013 vil have særligt fokus på innovation. I den forbindelse etableres et innovationsnetværk i politikredsen med bred deltagelse af såvel ledere som medarbejdere, ligesom der er ansat nye medarbejdere i Ledelsessekretariatet til understøttelse af netværket. Samarbejdsplanen har fortsat ikke fundet sin endelige form, og også her er forslag fra Kredsrådet til indhold og struktur meget velkomne. Næste år vil planen for det kommende års strategiproces i politikredsen og samarbejdet med Kredsrådet og kommunerne i den sammenhæng blive indarbejdet i Samarbejdsplanen. Lis Tribler anbefalede, at tidsplanen for udarbejdelse af samarbejdsplanen bliver ændret, således at planen foreligger allerede ultimo året før eller primo det aktuelle år. Lene Frank noterede sig ønsket, og politikredsen vil i år bestræbe sig på at få samarbejdsplanen færdig umiddelbart efter indgåelsen af resultatkontrakten. Lis Tribler roste i øvrigt samarbejdsplanen og kvitterede for kommunens løbende samarbejde med politikredsen. Hun påpegede, at indsatsen i kredsens Særligt Udsatte Boligområder, herunder ift. eventuelle bandemedlemmer og rockere i områderne, fortsat bør have høj prioritet. Også indsatsen mod indbrud i privat beboelse i Slagelse kommu-

3 ne bør have fokus i Endelig efterlyste hun et øget samarbejde med kommunen i forhold til indsatsen mod social dumpning. Lars Harvest oplyste, at denne indsats er forankret i udlændingekontrolafdelingen, som vil tage kontakt til kommunen ift. planlægning af den fælles indsats på området. Side 3 4. Strategiproces for 2014 Lene Frank redegjorde for processen med udarbejdelse af politikredsens strategi for 2014, som er lagt i faste rammer. Kredsrådets og de enkelte kommuners inddragelse i processen er tænkt ind. Politikredsen vil i den forbindelse gerne invitere til bilaterale møder med kommunerne. Disse skal i givet fald afvikles umiddelbart efter sommerferien. Politikredsens strategiproces består af a) en strategisk analyse af kriminaliteten i politikredsen b) orientering og drøftelser på Kredsrådets møder i juni, september og december c) bilaterale møder med kommunerne i august d) inddragelse af politikredsens ledere og medarbejdere i forhold til formulering af relevante indsatser e) forhandling med Rigspolitiet af politikredsens resultatkontrakt for 2014 Stig Vestergaard bemærkede, at han så frem til de bilaterale møder og anbefalede, at den strategiske analyse af kriminaliteten søger at inddrage social indeks. Lene Frank svarede, at der arbejdes med inddragelse af forskellige sociale faktorer, som særligt kan forklare forskellene i kriminalitetsniveauet f.eks. kommunerne imellem. Tidligere analyser af denne karakter har vist, at kriminalitetsniveauet i næsten alle kredsens kommuner ligger på det niveau, som man givet befolkningssammensætningen kunne forvente. Alle kommunerne tilsluttede sig ønsket om afholdelse af bilaterale møder. 5. Det aktuelle kriminalitetsbillede i kommunerne Thorkild Steen Jensen gennemgik det aktuelle kriminalitetsbillede i kommunerne. Særligt fremhævede han, at der i årets første måneder kan konstateres et markant fald i antallet af indbrud i privat beboelse. Med hensyn til antallet af indbrud i privat beboelse i Faxe Kommune som traditionelt har haft relativt mange indbrud oplyste Thorkild Steen Jensen, at der aktuelt er varetægtsfængslet flere personer, hvilket forventes at medføre yderligere et fald i antallet. Der er igangsat en særlig indsats i Faxe Kommune i forhold til at få grundejerforeninger mv. til at etablere Nabohjælp. Samlet set har 357 færre borgere i politikredsen haft indbrud i årets tre første måneder i forhold til samme periode sidste år.

4 John Brædder spurgte til antallet af indbrud i fritidshuse og til tyverier af brændstof. Lars Harvest oplyste, at den største del af de anmeldte brændstoftyverier er tilfælde, hvor bilister kørte fra regningen på benzinstationer. Han tilføjede, at lokalpolitiet i de enkelte kommuner har fokus på indbrud i fritidshuse, men niveauet er aktuelt ikke alarmerende stort. Side 4 6. Analyse af politikredsens nær- og landpoliti Lene Frank orienterede om den analyse, politikredsen har udarbejdet vedrørende anvendelsen af ekspeditionerne i nær- og landpolitiet. Hun bemærkede, at mange af de i øvrigt relativt få borgerhenvendelser, der er til nær- og landpolitiet, formentlig kan håndteres telefonisk ved henvendelse til servicecentret på tlf Analysen konkluderer sammenfattende, at antallet af borgerhenvendelser på de 18 nær- og landpolitistationer ikke i sig selv kan begrunde, at politikredsen på sigt opretholder så mange ekspeditionssteder. Imidlertid har kredsen netop igangsat en analyse af kredsens kriminalpræventive arbejde, og i den forbindelse skal også det præventive arbejde udført af nær- og landpolitiet kortlægges. Før resultatet af denne analyse foreligger, foretager kredsen ingen væsentlige ændringer i opgavevaretagelsen fra kredsens nær- og landpolitistationer. Knud-Erik Hansen tilføjede, at det for nær- og landpolitiets vedkommende i højere grad handlede om lokalkendskab end om fysiske lokaler. 7. Tværfaglig øvelsesvirksomhed Lars Harvest fremlagde et notat vedrørende tværfaglig øvelsesvirksomhed og samarbejde med de lokale kommunale beredskaber i politikredsen. Notatet er udarbejdet med henblik på at sikre Kredsrådets opbakning i forhold til at styrke tværfagligheden på det beredskabsmæssige område og sikre overblik over tværfaglig øvelsesvirksomhed. Lars Harvest fremhævede, at de sektoransvarlige myndigheder forventes at arbejde med generel styrkelse i forhold til prioriteringen af beredskabskulturen i de enkelte sektorer, herunder også i departementer og overordnede styrelser fokus på beredskabsplaner samt udbredelse af kendskab til planer på alle niveauer, blandt andet gennem uddannelse og øvelser fokus på krisekommunikation og koordineringen heraf i forhold til involverede myndigheder/aktører samt behovet for at sikre, at krisekommunikationen når ud til flest mulige fokus på etableringen af en platform, der kan understøtte kommunikation og koordination mellem beredskabsmyndighederne ved større hændelser, herunder etablering og deling af et fælles geografisk situationsbillede vigtigheden af, at forsvarets ressourcer dimensioneres efter også at skulle kunne understøtte politiet og det øvrige beredskab i forbindelse med større hændelser styrkelse af den psykosociale indsats samt fastlæggelse af rammer og ansvar i forhold til denne.

5 Han bad i den forbindelse om tilsagn fra de enkelte kommuner om at indgå i et tættere samarbejde. Side 5 Stig Vestergaard spurgte til samarbejdet mellem de forskellige myndigheder i Femernsamarbejdet. Lars Harvest bekræftede, at der i lang tid har været et formaliseret samarbejde ift. sikkerhedsaspektet i såvel den færdige tunnelforbindelse som i byggefasen. De enkelte kommuner gav tilsagn om at indgå i et tættere samarbejde om tværfaglig øvelsesvirksomhed. Lis Tribler orienterede endelig om et planlagt katastrofeøvelse den 4. maj 2013 Meteorregn over Danmark. 8. Kredsrådets møder i 2013 Lene Frank henviste til punkt 4 vedrørende Kredsrådets drøftelser ift. kredsens strategiproces. Hun foreslog endvidere, at Kredsrådet prøver at sætte nogle temaer på møderne til nærmere drøftelse, og hvor der, når det er relevant, kan inviteres andre deltagere. Således kunne Kredsrådet på mødet den 11. september 2013 have et tema om færdsel, hvor kommunernes færdselsmedarbejdere og evt. Vejdirektoratet kunne deltage. Kredsrådet tilsluttede sig dette. Lis Tribler foreslog, at Kredsrådet på et møde kunne behandle social dumpning. Lene Frank tilkendegav, at politikredsen vil arbejde på, at dette tema kunne tages på mødet den 12. juni Eventuelt Carsten Rasmussen oplyste, at Næstved Kommune skal huse det fælles børnehus i Region Sjælland, og han tilføjede, at der er forhandlinger med Næstved Sygehus om placeringen. Lene Frank oplyste, at politiets responstider for 2013 bliver opgjort på kommuneniveau. Lene Frank oplyste, at Politidirektørforeningen den 19. juni 2013 i Kolding afholder en konference, hvor borgmestre og formentlig kommunaldirektører vil blive indbudt. Hun udtrykte håb om, at nogle af kredsens borgmestre/kommunaldirektører vil tage sig tid til at deltage. Der vil blive udsendt en invitation snarest. Henrik Holmer nævnte, at bevillingsnævnet i Vordingborg Kommune har besøgt flere bevillingshavere. Initiativet har givet god respons fra bevillingshaverne, som i øvrigt er tilfredse med politiets indsats og muligheden for dialog med politifolkene i nattelivet. Næste møde i Kredsrådet afholdes den 12. juni 2013 i Næstved Kommune.

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 12. juni 2013 kl Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Telefax: 5531 1502 Web: www.politi.dk Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 12. juni

Læs mere

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi NÆSTVED Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi November 2013 Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. onsdag den 5. december 2012 kl NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde.

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde. Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 13. juni 2012 klokken 10 Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Til stede var: 1. Viceborgmester Stén Knuth

Læs mere

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune

31. marts Referat af møde i Kredsrådet. onsdag den 23. marts 2017 kl i Slagelse Kommune 31. marts 2017 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet onsdag den 23. marts 2017 kl. 10.00 i Slagelse Kommune Til stede var: Borgmester Knud Larsen Borgmester Carsten Rasmussen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 10. december 2014 klokken 10 Lolland Kommune Jernbanegade 7, 4930 Maribo Til stede var: Borgmester Knud-Erik Hansen

Læs mere

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved

Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30. Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 15. juni 2015, kl. 09.30 Næstved Kommune Teatergade 8, Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester Knud-Erik

Læs mere

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune

16. december Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 13. december 2016 kl i Lolland Kommune 16. december 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 13. december 2016 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester John

Læs mere

Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt.

Stén Knuth bød velkommen til mødet i Slagelse Kommune. Den udsendte dagsorden blev godkendt. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Onsdag den 18. juni 2014, kl. 10.00 Slagelse Kommune Rådhuspladsen 11, Slagelse Mødelokale 226 Til stede var: Borgmester Stén Knuth

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved

Referat af møde i Kredsrådet. mandag den 12. februar 2018 kl på Politistationen i Næstved 16. februar 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet mandag den 12. februar 2018 kl. 10.00 på Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Carsten Rasmussen, Næstved Borgmester Ole

Læs mere

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune

14. april Referat af møde i Kredsrådet. tirsdag den 23. marts 2016 kl Guldborgsund Kommune 14. april 2016 SYDSJÆLLANDS OG LOL- LAND-FALSTERS POLITI Parkvej 50 4700 Næstved Referat af møde i Kredsrådet tirsdag den 23. marts 2016 kl. 10.00 Guldborgsund Kommune Til stede var: Borgmester John Brædder

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 3. december 2018 kl i Vordingborg Kommune 12. december 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: Ditte Obel Skriver Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 i Vordingborg Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester

Læs mere

Politiinspektør Steen Nørskov og vicepolitiinspektør Erik Mather deltog i behandlingen af dagsordenens punkt 4.

Politiinspektør Steen Nørskov og vicepolitiinspektør Erik Mather deltog i behandlingen af dagsordenens punkt 4. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag den 7. april 2014, kl. 10.00 Vordingborg Kommune Valdemarsgade 43, Vordingborg Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren Gade Sekretariatschef Anne

Læs mere

Knud Erik Hansen bemærkede, at der forventes supplerende lovgivning på området, hvorefter der muligvis skal justeres på konstruktionen.

Knud Erik Hansen bemærkede, at der forventes supplerende lovgivning på området, hvorefter der muligvis skal justeres på konstruktionen. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland Falsters Politi Onsdag den 11. marts 2015 Faxe Kommune Frederiksgade 9, 4690 Haslev Til stede var: Borgmester Knud Erik Hansen Borgmester Carsten

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus.

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Tilstede: Politidirektør Jens Kaasgaard, chefanklager Kåre Skjæveland, stabschef Claus Larsen, Borgmester Flemming Eskildsen, borgmester

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 NORDJYLLANDS POLITI Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 Deltagere: Politidirektør Jens Henrik Højbjerg Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012 29. februar 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Kredsrådets møde den 23-2-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Arne Stevns (AS), Erik Lund, Allerød, (EL),

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune

Referat af møde i Kredsrådet. Mandag den 11. juni 2018 kl i Lolland Kommune 29. juni 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet Mandag den 11. juni 2018 kl. 10.00 i Lolland Kommune Til stede var: Borgmester Ole Vive Borgmester Holger Schou Rasmussen Borgmester Gert

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012. Beslutningsreferat af møde nr. 1-2012 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 12. marts 2012 Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 19. april 2012 Jour.nr.: 1200-10219-00004-12

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 12. maj 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 10. august 2015 J.nr. 0100-10279-00052-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. november 2012 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 3-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 17. september 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 14. oktober 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011. Deltagere Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 4. maj 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Politiinspektør Marianne

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3-2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 5. oktober 2009. Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3/2008 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi, der blev holdt mandag den 15. september 2008 på Politigården, Skovbogade 3, Roskilde Deltagere:

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014

Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 Referat af kredsrådsmøde den 9. september 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover deltog byrådsmedlem Camilla

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN 2013 for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger mv. i politikredsen Side 1 Samarbejdsplan 2013 En

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012 14. juni 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: lhk Referat Kredsrådets møde den 24-5-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Mogens Hendriksen (VPD), Ida Sørensen (CA), Willy

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 1. juli 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00004-13

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september 2012 28. september 2012 J.nr.: 0700-10244-00001-12 Sagsbehandler: jhj LEDELSESSEKRETARIATET Telefon: 4386 1448 E-mail: kbhv@politi.dk Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 13. september

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 1-2019 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 11. marts 2019 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 13. marts 2019 Mobil: 40307978

Læs mere

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler

4. Strategi 2015 for Nordsjællands politi, herunder borgerpaneler 15. december 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: CH Telefon: 7258 7232 Referat Kredsrådets møde den 10. december 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Ida Sørensen, politiinspektør

Læs mere

Velkommen til Midt- og Vestjyllands Politi

Velkommen til Midt- og Vestjyllands Politi Velkommen til Midt- og Vestjyllands Politi Politiets overordnede organisering Rigspolitichefen Rigsadvokaten Rigspolitiets Centrale afdelinger Grønlands Politi Færøernes Politi Politikreds Politikreds

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af Lokalrådsmøde for Holbæk kommune, torsdag den 19. juni 2014. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen

Læs mere

6. Orientering v/pet om projektet vedrørende forebyggelse af radikalisering og voldelig ekstremisme

6. Orientering v/pet om projektet vedrørende forebyggelse af radikalisering og voldelig ekstremisme 21. maj 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 30. april 2014: Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 29. januar 2015 J.nr. 0100-10279-00014-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014

Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 Referat af kredsrådsmøde den 11. november 2014 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Jacob Bundsgaard, borgmester Nils Borring, borgmester Claus Wistoft og borgmester Uffe Jensen. Derudover

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 4-2018 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 10. december 2018 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 18. december 2018 Mobil: 40307978

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 18. november 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Politiinspektør chefpolitiinspektør Claus Hilborg

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012

Referat. Kredsrådets møde den 12-12-2012 8. januar 2013 Sagsbehandler: LHK NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 12-12-2012 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Bornholm, den 9. juni 2010 Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Forord Danmark er opdelt i 12 politikredse, hvoraf Bornholms Politi udgør én politikreds. Politikredsen består geografisk

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/sreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Onsdag den 23. april kl. 09.00 Sted Politigården i Odense mødelokale Ledelsessekretariatet 1. sal. Afbud Jan Boye og stedfortræder Jørgen Otto Jørgensen

Læs mere

Foreløbigt. referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012

Foreløbigt. referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012 Foreløbigt referat af kredsrådets møde den 8. marts 2012 I mødet deltog politidirektør Jørgen Ilum, borgmester Jan Petersen, borgmester Nils Borring, borgmester Jørn Nissen, borgmester Henning Jensen Nyhuus,

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010

SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 SAMARBEJDSPLAN FOR NORDJYLLANDS POLITI 2010 I. INDLEDNING I 2007 blev Danmarks politikredse og kommuner reformeret ved bl.a. etablering af større og mere bæredygtige enheder, der samtidig fik en række

Læs mere

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af.

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af. 07. december 2008 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN 28. april 2017 J. nr. 0100-10279-00048-17 LEDELSESSEKRETARIATET REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober Lokalitet: Politigården i Holstebro.

Referat. Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober Lokalitet: Politigården i Holstebro. Referat Møde: Kredsrådet Dato: 25. oktober 2017. Lokalitet: Politigården i Holstebro. Deltagere: 1.viceborgmester Kent Falkenvig, Herning Kommune Borgmester Hans Ejnar Berthelsen, Morsø Kommune Borgmester

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 4/2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. december 2007 kl. 1000 i Roskilde LEDELSESSEKRETARIATET Midt- og Vestsjællands

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. januar 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade (deltog ikke i behandling

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 1/2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 23. februar 2009 Deltagere: 17. MARTS 2009 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Lejre kommune 3. okt. 2012 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail: PAH003@politi.dk

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 7. december 2011 Deltagere Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Politiadvokat

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2009 1. Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 blev både Danmarks politikredse og hele det kommunale område reformeret gennem etablering af større og mere

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

Referat. Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 28.9.2011

Referat. Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 28.9.2011 28. september 2011 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 28.9.2011 Deltagere: Politidirektør Thorkild Fogde, vicepolitidirektør Finn Borch Andersen,

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 9. september 2015

Referat. Kredsrådets møde den 9. september 2015 7. oktober 2015 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 9. september 2015 Deltagere: Politidirektør fg. Mogens Hendriksen, chefpolitiinspektør

Læs mere

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012

Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012 5. juli 2012 J.nr.: 0700-10244-00001-12 Sagsbehandler: sbn LEDELSESSEKRETARIATET Telefon: 4386 1448 E-mail: kbhv@politi.dk Referat af kredsrådsmøde i Københavns Vestegns Politikreds den 31. maj 2012 Københavns

Læs mere

Samarbejdsplan 2019 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2019 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2019 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Indhold Forord 2 Indsatsområder Overgreb mod børn 3 Narkotika i nattelivet 4 Indbrud 5 Adfærd på nettet

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 1-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 3. marts 2014.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 1-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 3. marts 2014. Beslutningsreferat af møde nr. 1-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 3. marts 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 28. marts 2014 Jour.nr.: 1200-10219-00001-14

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Samarbejdsplan for 007 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger i politikredsen

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1. INDLEDNING

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019 Frederikshavn Kommune KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Samarbejdet

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder 1. halvår 2012 Oktober 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder Politiet har styrket indsatsen i de særligt udsatte boligområder, der er

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Akutt- og katastrofemedisinsk beredskap etter hendelsene 22.07.11

Akutt- og katastrofemedisinsk beredskap etter hendelsene 22.07.11 Akutt- og katastrofemedisinsk beredskap etter hendelsene 22.07.11 Freddy Lippert Direktør, Den Præhospitale Virksomhed Akutberedskabet, København Region Hovedstaden lippert @ regionh.dk Overskrifterne

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 4-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 7. december 2015 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 5. januar 2016 E-mail: msv006@politi.dk

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet torsdag den 30. maj 2013 i Politidirektørens Parolesal på Politigården DELTAGERE: Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef

Læs mere

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde... 3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune... 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden 7. dcember 2009 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 2-2010 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 28. juni 2010 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 27. juli 2010 Jour.nr.:

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 4-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. december 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 4-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. december 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 4-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. december 2013 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 16. december 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00007-13

Læs mere

Lokalrådet i Viborg Kommune

Lokalrådet i Viborg Kommune Lokalrådet i Viborg Kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet skal virke som et fremtidsudviklingsorienteret partnerskab. Samarbejdet skal være med til at forebygge og bekæmpe kriminalitet for

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården.

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården. 10. april 2014 J.nr. 0100-10279-00030-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds den 27. februar 2014 på Politigården. Dagsorden

Læs mere

Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune

Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune Referat af møde nr. 1/2011 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands Politikreds den 14. marts 2011 hos Aabenraa Kommune Deltagere: Borgmester Tove Larsen Kommunaldirektør Niels Johannesen Borgmester Aase

Læs mere

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS

STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS STRATEGI 2013-15 SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS FORORD Strategien for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager afsæt i de gældende langsigtede, landsdækkende politiske aftaler, de centrale strategier

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 3-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 22. september 2014.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 3-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 22. september 2014. Beslutningsreferat af møde nr. 3-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 22. september 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 1. oktober 2014 Jour.nr.: 1200-10219-00009-14

Læs mere

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017

Referat fra det individuelle kredsrådsmøde i Vejle den 2. maj 2017 Sydøstjyllands Politi Ledelsessekretariat Holmboes Alle 2, 8700 Horsens Tlf. 76281448 Journalnr.: 3700-10290-00004-17 Dato: 29. maj 2017 Sagsbehandler: 07508 Id-nr: Kredsrådet Referat fra det individuelle

Læs mere