STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017"

Transkript

1 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/ Workshops ved Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Annette Frølund og Katrine Wohllebe. Flere salgsboder med forskellige garner, islandske garner og strikkekits, samt færdige varer fra Happy Knit. Grib chancen tag strikketøjet, vennerne eller familien med til Samsø til en lærerig og hyggelig weekend! Det hele foregår på Sælvigbugtens Camping, som har gode hytter og værelser. Campingpladsen ligger midt på Samsø i naturskønt område og lige ved vandet, hvilket giver mulighed for at bade, dejlige vandreture, skønne solnedgange over Sælvigbugten og masser af frisk luft. Samsø har rigtig mange tilbud for alle aldersgrupper i alle mulige genrer oplev falkeshow, tril i en Zorbbold, far vild i verdens største labyrint, tag et slag golf på øens golfbane, få en fisk på krogen og meget meget mere. Så tag bare hele familien med på weekendtur til Samsø de kommer med garanti ikke til at kede sig mens strikkepindene gløder. Fredag aften kl. ca holder Stine Sæther Uldal fra Happy Knit et foredrag, hvor hun vil fortælle om strikkekunstens mange facetter, fortælle om inspiration til færdigt produkt. Om glæden ved at strikke og det magiske i garn, om det meditative i at strikke og det hæsblæsende i at modtage ordrer. Kun gæster, der deltager i aftenspisningen har adgang til foredraget. For deltagere, der har booket overnatning gennem Sælvigbugtens Camping, er opholdet med kost og logi, så der bliver god tid til at udveksle erfaringer og lære nyt. Deltagere der bor andre steder på øen kan også tilkøbe forplejning efter ønske. Det er selvfølgelig også muligt for øens mange herboende aktive strikkefolk at deltage i workshops, besøge de mange boder og tilkøbe forplejning.

2 Vi tilbyder følgende workshops: Workshop nr. 1 Dobbeltstrik (design dit personlige halstørklæde) v/gethe Maag fredag kl Workshop nr. 2 Patentstrukturer v/katrine Wohllebe fredag kl Workshop nr. 3 Magiske snoninger v/ Annette Frølund lørdag kl Workshop nr. 4 Teknikker og mønstre fra Sand - strik v/katrine Wohllebe kl Workshop nr. 5 Idiothækling (kærlighedsknuder) v/vivi Petersen lørdag kl Workshop nr. 6 Fine finesser og detaljer v/ Hanne Pjedsted lørdag kl Workshop nr. 7 Broderi og hækling på strik v/annette Frølund lørdag kl Workshop nr. 8 2 farvet patent v/katrine Wohllebe lørdag kl Workshop nr. 9 Hotte og flotte halsudskæringer v/hanne Pjedsted kl Workshop nr. 10 Dobbeltstrik (sjal i dobbelt-glat) v/gethe Maag lørdag kl Workshop nr. 11 Broderi og hækling på strik v/annette Frølund søndag kl Workshop nr. 12 Slå op og luk af v/gethe Maag søndag kl Workshop nr. 13 Flot facon og fin fashionering v/hanne Pjedsted søndag kl FREDAG LØRDAG SØNDAG Dobbeltstrik (design tørklæde) 2. Patentstrukturer Magiske snoninger 4. Teknikker og mønstre fra Sand-strik 5. Idiothækling (kærlighedsskunder) 6. Fine finesser og detaljer Broderi og hækling på strik 8. 2-farvet patent 9. hotte og flotte halsudskæringer 10. Dobbeltstrik (sjal i dobbeltglat) 11. Broderi og hækling på strik 12. Slå op og luk 13. Flot facon og fin fashionering

3 Workshop nr. 1, 10 og 12 ved Gethe Maag: Præsentation: Jeg hedder Gethe Maag. Har strikket siden jeg var en lille pige, og lærte de fleste grundteknikker i folkeskolen. Det var den gang, man havde håndarbejde og nærmest strikkede i takt. Jeg er uddannet på Håndarbejdets Fremme Seminarium, har undervist i folkeskolen og ungdomsskolen i Nuuk, hvor jeg boede i 20 år. I Danmark har jeg undervist på en daghøjskole og afholdt flere kurser på forskellige aftenskoler. Jeg strikker en del, rigtig mange prøver og holder meget af at læse strikkeopskrifter og bøger om strikningens historie. Workshop nr. 1 fredag kl : Dobbeltstrik Design dit personlige halstørklæde. På denne workshop kan du designe og begynde at strikke dit personlige tørklæde. Mønsteret bliver ens på begge sider, men i modsatte farver. Vi vil tegne mønster, slå masker op, strikke dobbeltglat og strikke en prøve på aflukningen. Du skal kunne strikke ret og vrang. Du skal medbringe blyant, viskelæder og ternet papir. Stikkegarn som passer til pind nr. 3 Garn i to farver i samme kvalitet, f.eks supersoft, lammeuld, tvinni, alpaca.

4

5 Workshop nr. 10 lørdag kl : Dobbeltstrik (sjal i dobbelt-glat) Det er en forudsætning, du kan strikke dobbelt-glat for at få, det fulde udbytte af denne workshop. Vi vil strikke en prøve på et mini sjal, som vil gøre dig i stand til at designe dit eget sjal. Vi vil slå masker op, strikke dobbelt glat, tage masker ud og samle masker op til kanten. Når sjalet er færdigt, skal der kun hæftes ender. Du skal medbringe to farver garn f.eks. strømpegarn i lyse farver ( ikke farveskiftegarn), strømpepinde og rundpinde, som passer til garnet. Workshop nr. 12 søndag kl : Slå op og luk af På denne workshop strikker vi prøver, hvor vi slår masker op og lukker masker af med forskellige teknikker. Strikkeopslagning Denne opslagning er god at samle masker op i og bruges ofte til dominostrik. Krydsopslagning En almindelig opslagning, vi lukker prøven af med picot (mussetakker). Anvendelig rundt om sjaler og i halsudskæringer. Slå op med 2 rundpinde Ved denne metode kan man strikke begge veje. Denne prøve lukkes med en hestetømmekant i glat foroven og forneden med hestetømmekant i vrang ( i-cord ) Slå op i 2 ret,2vrang Kan bruges i rib.

6 Medbring ensfarvet garn/garnrester, strømpepinde og 2 rundpinde, som passer til garnet.

7 Workshop nr. 2, 4 og 8 v/katrine Wohllebe: Præsentation: Katrine Wohllebe Sprognørd og strikkoman. Har investeret det meste af sine lommepenge i garn siden 7-årsalderen. Cand.mag. i italiensk, tysk og datalingvistik med undervisningserfaring fra bl.a. gymnasieskolen. Aktiv i garn- og strikkemiljøet siden 1990 erne først som hobbyist, senere professionelt. Medlem og tidligere formand for foreningen Gavstrik. Medlem af foreningen Danske Strikdesignere. Driver Goodlifeknitting som leverer oversættelser, undervisning og design inden for strik. Har udgivet hæfterne Nirvana seks stykker farverig strik og "Sand strik med inspiration fra stranden". Arbejder for et godt liv med masser af strik for så mange som muligt! Workshop nr. 2 fredag kl : Patentstrukturer Vi strikker forskellige (ensfarvede) patentstrukturer og snakker om hvad der er karakteristisk for patent og hvad det kan bruges til. Medbring ensfarvet, jævnt garn som passer til p 3-4 mm, helst uld eller en blanding med uld, evt. i forskellige farver, samt pinde som passer til garnet. Desuden en hjælpepind til snoninger.

8 Workshop nr. 4 lørdag kl : Teknikker og mønstre fra 'Sand strik med inspiration fra stranden' Mange af modellerne i mit seneste strikkehæfte indeholder særlige teknikker eller mønstre, fx plisserede bølger, muslinger med hulmønster på retstrikket bund, vendepinde, islandsk aflukning og elementer fra dominostrik. På denne workshop får du lejlighed til at prøve nogle af teknikkerne. Workshop nr. 11 lørdag kl : 2-farvet patent Vi strikker 'almindelig' patent i 2 farver samt prøver snoninger og forskellige effekter, ind- og udtagninger, kanter, opslagning/aflukning m.m. Medbring 2 farver ensfarvet, jævnt garn som passer til p 3-4 mm, helst uld eller en blanding med uld og evt. også garn i andre farver, tykkelser og typer til at lege med. Desuden rundpinde 3-4 mm, cm, samt evt. andre tykkelser til at eksperimentere med, samt en hjælpepind til snoninger.

9

10 Workshop nr. 3, 7 og 11 ved Annette Frølund: Præsentation: Før jeg blev pensioneret i 2015 underviste jeg i mange år i hånd- og maskinstrik samt broderi på uddannelsen BA i Tekstildesign, ligesom jeg har undervist i håndværk og formidling i VIA design i Herning (tidligere Skals Håndarbejs Seminarium). Jeg har altid været optaget af den store verden, der åbner sig, når vi dykker ned i en kendt teknik og udforsker den ved hele tiden at skabe nye variationer og på den måde opleve hvordan traditionelle mønstre, strikketeknikker og broderisting kan udvikles og sættes ind i nye sammenhænge. Workshop nr. 3 lørdag kl Magiske snoninger Efter en kort gennemgang af den grundlæggende teori til at strikke snoninger, fletninger og flyttede masker, skal vi se på, hvordan de klassiske Aran-mønstre kan strikkes på både traditionel vis, og hvordan de kan ændre udtryk med broderi, perler, bånd og andet pynt. Vi skal strikke snydesnoninger ved hjælp af sammentrækstråde, og flette bånd og snore til snoninger der ligger ovenpå stoffet. Jeg vil vise hvordan vi kan strikke snoninger der ændre størrelse (brede og smalle) og hvordan snoninger kan skabe facon på et strikketøj. Mit inspirationsmateriale vil hovedsagelig bestå af pandebånd, pulsvarmere og halvvanter, så hvis du har lyst til at strikke en af disse skal du medbringe ca. 50 g uldgarn. Materialeliste: Ensfarvet uldgarn i forskellige tykkelser og pinde der passer til, samt hjælpepind (snoningspind eller en strømpepind). Lidt perler, bånd og en stramajnål

11 Workshop nr. 7 lørdag kl eller nr. 11 søndag kl : Broderi og hækling på strik: Vi vil udnytte broderi og hækling til at skabe effektfulde detaljer, og tilføre et unikt og personligt udtryk til vores strikkede modeller. Broderiet kan enten understøtte eller bryde et strikket mønster. Det kan være organiske mønstre der bryder en stribet eller ternet flade eller det kan være kontursting og spiralknuder der supplere et strikket blomstermotiv. Vi skal arbejde med forskellige broderisting, og dekorere både ensfarvet og mønstret strik. Det vil være traditionelle maskesting, men især sting fra frit broderi. Hækling vil hovedsagelig være til kanter og mindre figurer der syes på med broderisting. Der kræves ingen særlige forudsætninger da oplægget spænder fra det helt enkle til det mere komplicerede indenfor både broderi og hækling. Medbring forskellige strikkeprøver du måske alligevel har liggende, eller strik nogle til lejligheden. Det kan være prøver der er ensfarvede, stribede eller mønstrede, prøver der er valket, eller måske et strikket tørklæde eller en bluse/vanter m.m. du kunne tænke dig at pifte lidt op. Tag også forskelligt strikke-og broderi garn i uld, hør og silke, samt nåle med og uden spids, og hæklenåle.

12 Workshop nr. 6, 9 og 13 ved Hanne Pjedsted: Præsentation: Hjemmeside: og blog: Gråhåret strikker fra 1949, som godt tør vedkende sig at være en strikkenørd, strikkeentusiast eller hvad man nu vil kalde en person, der ikke kan lade være med at strikke.. alle steder og altid, hvor det er muligt (og tilladt). Over årene er det blevet til både private og officielle arbejder, fra bestillingsarbejde af sweateren til gymnasiekammeraten og siden til designs og opskrifter for garnfirmaer, projekt for Kunsthallen i Malmø m.m. Undervisning, foredrag, kurser og workshops har naturligt været en del af mit virke, både strikkefagligt og pædagogisk, men især den legende og siden den eksperimenterende tilgang har bidt sig fast om strikkepindene. Formand og initiativtager til strikkeforeningen Seriøst strik for sjov Workshop nr. 6 lørdag kl : Fine finesser og detaljer Strikketeknikker med særlig henblik på start og afslutning inkl. montering. Vi skal arbejde med f. eks. nye opslagninger og aflukninger, næsten perfekte knaphuller, kanter til eks forstykker mm. Og desuden med sammenstrikning og eller grafting af eks skuldersømme. Medbring garnrester i uld/ uldblandinger til pinde 3,5 / 4 mm (helst ikke lodne eller knudrede, så maskerne sløres) og selvfølgelig strikkepinde hertil, gerne også strømpepinde og evt. sygrej til endehæftninger. Kompendie med beskrivelser af teknikker udleveres.

13 Workshop nr. 9 lørdag kl : Hotte og flotte halsudskæringer Det er noget af det, der kan gøre dit strikkede arbejde finere. Uanset om du benytter en opskrift eller laver dine egne beregninger til modeller, kan man forbedre sine teknikker. Vi arbejder med at lukke af med fine afrundinger og strikker masker op samt strikke halskanter og evt. kraver og drøfter, hvordan man kan lave sine sidste detaljer allerflottest. Medbring garnrester i uld/ uldblandinger til pinde 3,5 / 4 mm (helst ikke lodne eller knudrede, så maskerne sløres) og selvfølgelig strikkepinde hertil, gerne også strømpepinde og evt. sygrej til endehæftninger. Kompendie med beskrivelser af teknikker udleveres. Workshop nr. 13 søndag kl Flot facon og fin fashionering Vi arbejder bl.a. med vendestrik til brystindsnit, så bluser og trøjer sidder flot på rigtige kvinder, men prøver også vendinger til skuldersømme og til at gøre halsudskæringer højere i nakken ved raglan og ved rundt bærestykke. Vendestrikningen betyder, at f.eks. skuldersømme i dit strikketøj kan blive fine og næsten usynlige, når vi strikker sammen, fra retsiden eller fra vrangen.

14 Medbring garnrester i uld/ uldblandinger til pinde 3,5 / 4 mm (helst ikke lodne eller knudrede, så maskerne sløres) og selvfølgelig strikkepinde hertil, gerne også strømpepinde og evt. sygrej til endehæftninger. Kompendie med beskrivelser af teknikker udleveres.

15 Workshop nr. 5 ved Vivi Petersen lørdag kl : Præsentation: Underviser: Vivi Petersen. Håndarbejdslærer og indehaver af garnbutikken "Islandsk Garn" i Nordby på Samsø. Vivi har været bosat flere år i Island og kender det islandske pladegarn og dets kulturhistorie, så det skal der nok også blive plads til en historie om. Workshop nr. 5: Idiothækling (kærlighedsknuder) Workshop i idiothækling (kærlighedsknuder) i entrådet pladegarn. I Island kalder de teknikken for idiothekl, men hvordan navnet er opstået, kender man ikke forklaringen på. Teknikken og garnkvaliteten er bedst velegnet til tørklæder, sjaler, ponchoer, tæpper osv. Det islandske pladegarn giver en hel særlig effekt i idiothækling, en vekslen mellem stramt og løst udtryk. I workshoppen vil man blive undervist i selve grundteknikken og derefter afprøvning i forskellige kvaliteter. Til sidst kan man få assistance til at påbegynde et produkt. Deltagere bør kunne hækle i forvejen, men om det er nogle år siden gør ingenting. Medbring hæklenåle nr 2,5 og 3 og 3,5. Pladegarn kan købes på stedet.

16 Delltagelse i workshops: Det koster kr. 240,00 + evt. materialeudgifter at deltage i en workshop. Der kan max. deltage personer pr. workshop først til mølle princippet. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 2. juni Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. Annulleringer fra deltagers side efter den 2. juni refunderes ikke. Efter den 2. juni er det ikke muligt at flytte/bytte workshop og ved manglende indbetaling slettes man fra deltagerlisten. Enkelte workshops vil foregå i telte, hvorfor det anbefales af medbringe tøj efter vejrets luner. Tilmelding til Birte på mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk. eller på tlf Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 9. januar Program for strikkeweekenden 2017 Fredag den 9/6 Kl Ankomst og indkvartering i hytter eller på værelser Kl Strikkehygge Kl Kaffe, the og kage Kl Workshop nr Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Foredrag v/stine Sæther Uldal fra Happy Knit Kl Aftenskaffe i opholdsstuen Lørdag den 11/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Strikkehygge Kl Workshop nr. 3, 4, 5 og 6 Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Workshop nr. 7, 8, 9 og 10 Kl Strikkehygge Kl Eftermiddagskaffe Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Aftenskaffe i opholdsstuen Søndag den 12/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Workshop nr. 11, 12 og 13 Kl Strikkehygge Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Afrejse og tak for denne gang - vi ses i 2018

17 Salgsboder: Uldgarner Uldgarner m.m. Islandsk uld Vibsereden Happy knit v/familien Davidsen v/gårdbutikkerne på Samsø og Ærø v/ Vivi Petersen v/vibeke Keller, Odderr v/stine Sæther Uldal Boderne vil være åbne fredag den 9/6 kl , lørdag den 10/6 kl og søndag den 11/6 fra kl Medbring venligst så vidt muligt kontanter! Praktisk om overnatning og arrangementer: Omkring overnatning kan der vælges mellem hytter med eget bad/toilet, hytter uden bad/toilet eller fine værelser med eget bad/toilet og havudsigt. Hytterne kan rumme op til 6 personer ligesom værelserne kan rumme op til 6 personer. Gæsterne finder selv sammen med bofæller jo flere i en hytte eller på et værelse des billigere. Dyner og puder forefindes mens sengelinned og håndklæde medbringes. For at få så meget tid som muligt til at strikke, hygge, udveksle erfaringer, afprøve nye ting, besøge boder m.v. er alle måltider fra fredag eftermiddag til søndag middag inkluderet i prisen. Priser: 2 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 2035,00 pr. person 3 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1700,00 pr. person 4 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1545,00 pr. person 5 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1435,00 pr. person 6 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1365,00 pr. person 2 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1835,00 pr. person 3 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1580,00 pr. person 4 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1435,00 pr. person 5 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1355,00 pr. person 6 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1310,00 pr. person Her benyttes pladsens moderne facilitetsbygning, i umiddelbar nærhed af hytterne. Dobbeltværelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1660,00 pr. person 3 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1535,00 pr. person 4 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1140,00 pr. person 5 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1375,00 pr. person 6 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1345,00 pr. person

18 Gæster der ikke bor på pladsen er naturligvis meget velkomne til at deltage i workshops og tilkøbe forplejning. Dette skal dog ske senest 2. juni Tilmelding til workshops og overnatning: På mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk. eller på tlf Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 9. januar Vel mødt Mange hilsner Jytte og Birte Birte Snedker, Sælvigbugtens Camping, Staunsvej 2, 8305 Samsø. Tlf mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk Jytte Vadstrup, tlf mail: vadstrup19@gmail.com Færger: Sjælland: Kalundborg Ballen eller tlf. nr Jylland: Hou Sælvig eller tlf. nr Busser: Busrute nr. 131 kører på Samsø nærmere information på herunder også mulighed for bestilling af teletaxa.

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ Foredrag ved Anne Kirketerp psykolog,ph.d. fredag aften kl. ca. 20.00 over emnet: Craft psykologi - Om håndarbejdets gavnlige virkning på trivsel og helbred. - Hvorfor laver vi

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 Workshops ved Bodil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Lis Kruchov og Anne Marie Nielsen. Flere salgsboder med bl.a. uldgarner, islandske garner, strikkekits,

Læs mere

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ 5./10. - 7./10. 2018 Kom og vær med til Danmarks første broderifestival! Interessen for broderi bliver stadigt større og der er ganske fine historiske traditioner for håndværket

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019 Workshops ved Gethe Maag, Pernille Cordes, Katrine Wohllebe, Birgitte Breuning og Annette Ross Flere salgsboder med et væld af forskellige garner, opskrifter og friske

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 Wrkshps ved Bdil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted g Paulette Adam. Flere salgsbder med bl.a. keramikknapper, uldgarner, magiske garner, strikkekits, islandske garner

Læs mere

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle.

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle. Disclaimer: Opskriften er til fri afbenyttelse i nonkommercielle sammenhænge. Det betyder, at du ikke må videresælge opskriften hverken som din egen eller som min. Du må heller ikke regne med nogen former

Læs mere

juli & okt Tisvilde Højskole

juli & okt Tisvilde Højskole 18. - 22. juli & 24. - 28. okt. 2016 Tisvilde Højskole Strikke Stafetten 18. - 22. juli 2016 Ankomst kl. 11, afrejse kl. 14. Pris kr. 3.495,- inkl. fuld forplejning. Undervisere: Heidi Nymann og Charlotte

Læs mere

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch Årsplan 2016 Januar Onsdag 6. i Vejle Beregninger oppefra og ned v. Hanne Torsdag 7. i Viborg Holstebro Onsdag 13. i Århus? Vi ser på hvilke nye strikkebøger som der er kommet ind i julen. Eller hvis du

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W 1 Montering af strik. Montering af strik er en vigtigere del af arbejdet, end mange mener. Jeg har set meget smukt udført strikkearbejde, der er monteret uheldigt. Omvendt kan strikkede ting reddes ved

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad:

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Babytrøje med hætte Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Trøjens mål:

Læs mere

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV!

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! OPSKRIFTER PÅ LIDT AF HVERT TIL DEN NYFØDTE. Jeg håber at du må få glæde af dette udpluk af OPSKRIFTSBOGen og ønsker dig god fornøjelse. Med venlig hilsen JETTE STEEN

Læs mere

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Der skal bruges: Bitorn En kombination af et klassisk nordisk hjulmønster og Tern, et lækkert garn af 75% uld og 25% silke fra Quince & Co har dannet basis for

Læs mere

Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller

Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller Alma Babycardigan Design: Katrine Lindequist Kirketerp-Møller Før du begynder Trøjen strikkes oppefra og ned. Bærestykke og krop strikkes frem og tilbage på rundpind mens ærmerne strikkes rundt på strømpepinde

Læs mere

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care.

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. 373 - Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Brystvidde cm: 78 (84) 90 (98) - - Længde cm: 62 (66) 70 (74) - - Fv. 080, Sand, ngl.: Fv. 079, Mint, ngl.:

Læs mere

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen Nova Kjole af Signe S. Simonsen Denne enkle, stribede raglankjole har været udgivet på engelsk i det amerikanske online strikkeblad Petite Purls i foråret 2011. Se mere på www.petitepurls.com Særlig tak

Læs mere

Babysweater med knaplukning

Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Babysweater med knaplukning Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92

Læs mere

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 BASISMODEL MED RAGLAN, TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV STØRRELSE OVERVIDDE OVERVIDDE HEL LÆNGDE HEL LÆNGDE Nova 100 % bomuld, 50 g = ca. 170 m Järbo 8/4, MiniRaggi,

Læs mere

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI 91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI Version 1 91044 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Gästrike 3 tr (100% Uld. Bundt ca. 100 g = 200 m) Fantasi (50% Uld, 50% Akryl. Nøgle ca. 50 g = 120

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 200 g 250 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Bluse Classic Go handmade kvalitetsdesign i en unik

Læs mere

91218 ELISE ELISE

91218 ELISE ELISE 91218 ELISE 91218 ELISE 69210 69208 69204 69207 69209 Version 5 91218 BASISMODEL MED RAGLAN, TIL DAMER GARNKVALITET Elise (55% bomuld, 45% Akryl. Nystan 100 g = 330 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p

Læs mere

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class.

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. H1710 - Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Overvidde cm: 106 (110) 114 (118) 122 (126) Længde cm ca.: 66 (68) 70 (72) 74 (76) Fv. 2082, Vinrød, ngl.: Fv. 2027, Bordeaux,

Læs mere

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser Grethe-sættet Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe Str. 1-6 år Grethe-sættet Størrelser 1-2 2-3 3-4 4-6 år Garnbehov (hele sættet) 8 9 11 13 ngl á 50g Strikkefasthed

Læs mere

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 16-11 BASISMODEL MED RAGLAN VED SPØRGSMÅL TIL OPSKRIFTEN ELLER GARNET Järbo Garn AB Tlf. +46-026 - 27 30 30 E-mail info@jarbo.se VEDR. EVT. RETTELSER

Læs mere

Sweater i Cosmo

Sweater i Cosmo 1220 - Sweater i Cosmo Small/Medium (Large/X-Large)XX-Large/XXX-Large Overvidde 92 (103) 115 cm. Længde: 54 (56) 58 cm. Farve A: 9 (10) 11 ngl. grøn Mayflower Cosmo Farve B: 3 (3) 4 ngl. sort Mayflower

Læs mere

Ghita - en klassisk cardigan

Ghita - en klassisk cardigan Ghita - en klassisk cardigan Design: Hanna Maciejewska Ghita er en smuk og klassisk cardigan med en dyb V-udskæring og et smukt strukturmønster på ryggen. Cardiganen har en elegant konstruktion, strikket

Læs mere

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/?

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Da JEG FØRSTE GANG BLEV FARMOR, købte jeg en vaskekurv i plastik og fyldte den med lidt købt og en masse hjemmelavet. Det hjemmelavede blev forsynet

Læs mere

91271 FUGA, SAGA A B B

91271 FUGA, SAGA A B B 91271 FUGA, SAGA A B B Version 2 91271 CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET (A) Saga (100 % Uld Superwash. Nøgle ca. 50 g = 104 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 26 p i mønsterstrik på p nr 4, ca 22 m

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND Version 1 92168. BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND GARNKVALITET Eko Bomull (100% Økologisk egyptisk bomuld. Nøgle ca 50 g = 120 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Pinde: 3,5 mm Knapper Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Cable Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil Strikket

Læs mere

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H)

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H) 16-02 (A) D SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL B 16-02 BASISMODEL TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV Saga 100 % uld, 50 g = ca. 121 m Fuga, Lady, Fantasi, Gästrike 3-trådet, Mellanraggi Bemærk

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012 Lun & Let er en forårs- og sommerbluse, som er en tætsiddende model. Den er mit eget design inspireret af de klassiske sømandsbobler. Efterfølgende er mine noter til Lun & Let. Det betyder, at der kun

Læs mere

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY Version 3 91733. SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY GARNKVALITET Elise (55 % Bomuld, 45 % Acryl. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm. Ca

Læs mere

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn)

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn) 91745 MELLANRAGGI Version 2 91745 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % Uld Superwash, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 24 m og 24 p i glatstrikning

Læs mere

BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE

BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE Version 1 92307. BABYSÆT CARDIGAN, HUE OG TÆPPE GARNKVALITET Lilly (70 % viskose, 30 % hør. Nøgle 100 g = ca 335 m) STRIKKEFASTHED Ca 27 m og 38 p i glatstrikning på p 3 mm = 10 x 10 cm Ca 24 m og 38 p

Læs mere

91211 TROPIK D A D B C

91211 TROPIK D A D B C 91211 TROPIK D A D C B 91211 SPORTY STRIK GARNKVALITET Tropik (50 % Bambus, 25 % Bomuld, 25 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 123 m) STØRRELSE XS(S)M(L)XL(2XL) OVERVIDDE Model A Ca 82(90)98(106)118(130) cm Tunika

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M.

Anna - Cardigan. Artikel: Størrelser: Øvet Design: Kirsten Nyboe Modellen på fotoet er strikket i Str. M. Anna - Cardigan Artikel: 511410 Størrelser: XS S M L XL 2XL Overvidde: 92 100 108 116 124 132 cm Ryglængde: 61 62 62 63 63 64 cm Garn & forbrug: 7 7 8 8 9 10 nøgler i Farve 1, Rosemary farve Asfalt 170

Læs mere

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1. Design: Hanna Maciejewska

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1.   Design: Hanna Maciejewska Lavinia - en monteringsfri cardigan i tykt garn Side 1 Design: Hanna Maciejewska Lavinia er en dejlig og varm cardigan, der er hurtig at strikke i det lækre, tykke Naturgarn. Lavinia er designet til at

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: Go handmade Soft: Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm 3 mdr. 6 mdr. 150 g 200 g Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Romper Cable Go handmade

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg.

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg. Opskriften er GRATIS og der ydes derfor IKKE support! Opskriften er testet i alle str. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Liselotte Weller & Garnudsalg.dk Sommersky Et grundmønster på en cardigan

Læs mere

Amy og Alice Design Ilse Funch

Amy og Alice Design Ilse Funch Amy og Alice Design Ilse Funch Dukkerne Sidse og Amy er strikket efter samme opskrift: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Gule nuancer garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet

Læs mere

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Design: Hanna Maciejewska Mentha er en dejlig løstsiddende pullover med et lækkert hulmønster på ryggen. Pulloveren er strikket oppefra og ned og er så godt som

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Moonlight - en poncho med gigasnoninger

Moonlight - en poncho med gigasnoninger Moonlight - en poncho med gigasnoninger Design: Charlotte Kaae Jeg holder meget af dekoration på strik og at skabe nye teksturer, som her med snoninger og hestetømmer. Først strikkes ponchoen og efterfølgende

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 150 g 150 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knap *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Vest Lace Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil Strikket

Læs mere

193 Damesolbluser og hovedtørklæder i Mayflower Cotton 8/4.

193 Damesolbluser og hovedtørklæder i Mayflower Cotton 8/4. 193 Damesolbluser og hovedtørklæder i Mayflower Cotton 8/4. Str.: 28 (40) 42 Kvalitet: Mayflower Cotton 8/4. Forbrug ngl.: Stribet top: 3 (3) 3 Fordelt med 2 ngl. i rød og 50 gram rester i alle mulige

Læs mere

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen #Haslevsjalet2019 Kære alle sammen Design: Stine Hoelgaard Johansen I år har jeg fået æren at designe #Haslevsjalet2019, som jeg har valgt at strikket i et lækkert mønster i vævestrik, som ligner sommerfugle

Læs mere

BABYCARDIGAN OG BUKSER

BABYCARDIGAN OG BUKSER Version 1 91925. BABYCARDIGAN OG BUKSER GARNKVALITET Llama Silk (70 % Blød babylama. 30 % Mulberry silke. Ca 50 g = 165 m) STRIKKEFASTHED Ca 24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE Version 2 92172. BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Gudmor poncho Møbiuskrave

Gudmor poncho Møbiuskrave 1 Består af en møbius der er kraven,og derfra strikkes ponchoen ned, der tages ud på hver anden pind, 5 steder, så ponchoen bliver bredere nedad. Afslut med en blonde. Møbiuskrave Lav en møbius med med

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Pinde: 3,5 & 4,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

91275 DALARNA PLAID OG PUDE

91275 DALARNA PLAID OG PUDE 91275 RAGGI Version 3 91275 DALARNA PLAID OG PUDE Plaid: GARNKVALITET Raggi ( % Uld "Superwash", % Polyamid. Nøgle ca g = m) STRIKKEFASTHED Ca. 17 m og 23 p i glat på p nr. 5.5 = x cm GARNALTERNATIV Vinga,

Læs mere

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY Version 2 91731. JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY GARNKVALITET Alpacka Solo (100 % alpacka, 1 ngl = 50 g, 167 m) GARNKVALITET Llama Silk (70% Mjuk babylama, 30% mullbärssilke. Nøgle ca 50 g = 165

Læs mere

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31

KAMILLA KARL. By Kattens Masker - Miss Mary. i Mayflower Easy Care Classic MD31 KAMILLA KARL i Mayflower Easy Care Classic XX-Small X-Small Small Medium Large X-Large XX-Large Overvidde (brystmål på trøjen) 0 3 111 11 Trøjens længde fra nakken. 0 1 3 Ærmelængde, optil ærmgab FORBRUG

Læs mere

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE Version 1 92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

91433 GÄSTRIKE 1 TR C B A

91433 GÄSTRIKE 1 TR C B A 91433 GÄSTRIKE 1 TR C B A Version 1 91433 TOP, CAPE OG ARMVARMERE GARNKVALITET Gästrike 1 tr., 100 % Uld, ca. 100 g = 600 m. Gästrike 2 tr., 100 % Uld, ca. 100 g = 300 m STRIKKEFASTHED (A,B) 27,5 m og

Læs mere

Store, små, med hank og skulderrem, luftige og tætte, enkle eller romantiske. Men ingen af dem var helt som jeg ville have det.

Store, små, med hank og skulderrem, luftige og tætte, enkle eller romantiske. Men ingen af dem var helt som jeg ville have det. Uglens strandnet indkøbsnet Jeg smutter lige på torvet Min datter spurgte mig sidste sommer, om jeg ikke kunne hækle et indkøbsnet til hende. Det kunne jeg selvfølgelig, og der var masser af inspiration

Læs mere

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster

Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Mimulus - en cardigan med zigzagmønster Design: Signe S. Simonsen Mimulus er designet særligt til os kvinder med kurver. Lavet specifikt til vores proportioner og med tanke og øje for hvad der klæder vores

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG 91964 EKO BOMULL Version 1 91964 PANDA, BAMSER OG PUDER GARNKVALITET Eko bomull (100 % Bomuld. Nøgle ca. 50 gram = 120 m) HÆKLEFASTHED Ca. 23 fm x 24 rk på hæklenål 3 mm = 10 x 10 cm STRIKKEFASTHED Ca.

Læs mere

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design

Ylva - Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air - Free pattern by DROPS Design Ylva by DROPS Design DROPS Children 30-3 Strikket bluse med snoninger og raglan til børn. Størrelse 2-12 år. Arbejdet er strikket i DROPS Air DROPS Design: Model ai-005-bn Garngruppe C eller A + A - Størrelse:

Læs mere

BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY

BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY Version 1 92304. BASISOPSKRIFT MED RAGLAN TIL BØRN OG BABY GARNKVALITET Lilly (70 % viskose, 30 % hør. Nøgle 100 g = ca 335 m) STRIKKEFASTHED Ca 27 m og 38 p i glatstrikning på p 3 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr.

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr. 91939 COLIN Version 1 91939 FØDDER OG HÆNDER BABYSÆT: BLUSE, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY

TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY Version 1 91540. TRØJE OG HÆTTETRØJE MED SNONINGSMØNSTER TIL BABY GARNKVALITET Nova (100 % bomuld. Nøgle ca 50 g = 180 m) STRIKKEFASTHED Ca 26 m og 36 p glatst på p nr 3 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV Gästrike

Læs mere

Bluse med hjertemønster CEMENTGRÅ RÅHVID STÅLGRÅ STOF 2000 FIN ULD: 100 % uld. 50 g = 170 meter

Bluse med hjertemønster CEMENTGRÅ RÅHVID STÅLGRÅ STOF 2000 FIN ULD: 100 % uld. 50 g = 170 meter Bluse med hjerter Str. 0-24 mdr. Bluse med hjertemønster 2.5 TILBEHØR: SMÅ TRYKKNAPPER A-C: 5 STK. D-E: 3 STK. GARN (antal ngl.) FARVE A)NYFØDT B)3 MDR. C)6 MDR. D) MDR. E)18/24 MDR. FIN ULD BLODRØD 2

Læs mere

Narvik Jacket by DROPS Design

Narvik Jacket by DROPS Design Narvik Jacket by DROPS Design DROPS 183-1 Trøje med rundt bærestykke,!erfarvet nordisk mønster og A-facon, strikket ovenfra og ned. Størrelse S - XXXL. Arbejdet er strikket i DROPS Karisma DROPS Design:

Læs mere

Artikelnummer: 9850100-D8239 S8239-DK. Hue, abe, kanin, jakke og tunika

Artikelnummer: 9850100-D8239 S8239-DK. Hue, abe, kanin, jakke og tunika Artikelnummer: 9850100-D8239 -DK Hue, abe, kanin, jakke og tunika i BRAVO/BRAVO COLOR Hue, abe, kanin, jakke og tunika i BRAVO/BRAVO COLOR Garn: SMC Bravo/Bravo Color, 100 % akryl, 1 ngl = 50 g = ca 133

Læs mere

92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H

92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H 92015 LLAMA SILK G F B D A E H C H Version 2 92015 LUNT SÆT TIL BABY GARNKVALITET Lama Silk (70 % Blød babylama. 30 % Morbærsilke. Ca 50 g = 165 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 3 (OBS! Garnforbrug og form

Læs mere

FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER

FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER God gaveidé Er du ferm på pindene, kan det her sjal hurtigt strikkes og blive en skøn gave til en kreativ modtager. Sjalet er langt, men smalt, og kan bruges som et skuldersjal

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER

BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER Version 1 92170. BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG SELEBUKSER MED SNONINGER GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE 92172 COLIN Version 2 92172 BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på

Læs mere

Delia Bluse med hjertemønster. Partner 3.5. Str år

Delia Bluse med hjertemønster. Partner 3.5. Str år Delia Bluse med hjertemønster Partner 3.5 Str. 2-10 år Bluse Str. 2-10 år Bluse med hjerte Nr. 112-T14-071 3 TILBEHØR: 2 STK SNONINGSPINDE & MARKERINGSRINGE GARN (antal ngl.) FARVE 2 ÅR 4 ÅR 6 ÅR 8 ÅR

Læs mere

TRØJE med hulmønster på bærestykket Nr (400) 400 g Tosh merino light, Madelinetosh (110 g = 384 m) Knapper: 7 stk /1 cm Ø

TRØJE med hulmønster på bærestykket Nr (400) 400 g Tosh merino light, Madelinetosh (110 g = 384 m) Knapper: 7 stk /1 cm Ø TRØJE med hulmønster på bærestykket Nr. 1331 300 (400) 400 g Tosh merino light, Madelinetosh (110 g = 384 m) Knapper: 7 stk /1 cm Ø Rundpind 80 cm nr. 3.5 26 m x 35 p = 10 x 10 cm i glatstrik Størrelse

Læs mere

Ca 300(325)350(375)425(475) g (Fv 60174, hvid tweed) 1 lynlås, 20 cm. Ca 68(76)82(92)104(116) cm, ca 2 cm bredt linningsbånd. 1 hægte til linning.

Ca 300(325)350(375)425(475) g (Fv 60174, hvid tweed) 1 lynlås, 20 cm. Ca 68(76)82(92)104(116) cm, ca 2 cm bredt linningsbånd. 1 hægte til linning. 91582 FUGA TWEED Version 2 91582 DRAGT I CHANEL-STIL GARNKVALITET Fuga Tweed (40 % Uld, 57 % Akryl, 3 % Viskose. Ca. 50 g = 121 m) STRIKKEFASTHED Ca 28 m og 26 p i mønster på p nr 4 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 200 g 250 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Hættetrøje Lace Go handmade kvalitetsdesign i en unik

Læs mere

91267 FUGA & FUGA TWEED

91267 FUGA & FUGA TWEED 91267 FUGA & FUGA TWEED Version 1 91267 Poncho med abstrakt mønster GARNKVALITET Fuga ( % Uld, % Akryl. Nøgle ca g = 121 m) GARNALTERNATIV STØRRELSE HEL LÆNGDE GARNFORBRUG Fv 1 (fv 0) Fv 2 (fv 1) Fv 3

Læs mere

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm.

Strikkefasthed : 23 m, 30 p i dobb. Perlestrik med p 4 = 10 x 10 cm. 119/6 Bluse i perlestrik og hæklet lomme Str. : 0/1 mdr. (3 mdr.) 6 mdr. (1 år) 2 år (4) år Overvidde ca. : 44 cm (48 cm) 54 cm (61 cm) 66 cm (72) cm Hel længde : 21 cm (24 cm) 28 cm (33 cm) 36 cm (42

Læs mere

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI Version 8 91007. ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI GARNKVALITET (A,B) Raggi (70% Uld "Superwash" 30% nylon. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 5 (OBS! Garnforbrug og form kan variere

Læs mere

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013.

Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. Design: Helga Isager fra bogen: Finstrikket november 2013. SWALLOW cardigan størrelse S (M) L materialer Farve A: 50 (50) 50 g Isager Tvinni farve 61 50 (50) 50 g Isager Alpaca 1, på billedet farve 61

Læs mere

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME Version 1 91931. ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME GARNKVALITET Nova (100% bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 26 m i hulmønster på p 3 = 10 cm GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE 92019 MIRA Version 1 92019 PONCHO MED LOMME PÅ MAVEN OG MATCHENDE HALVVANTER GARNKVALITET Mira (100 % Extra fin merinould. SW. Ca 50 g = 125 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 4 (OBS! Garnforbrug og form kan

Læs mere

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen Rødhætte Fritidsgarn et nøgle i hver farve: Hudfarve, sort, brun, lys rød, mørk rød Strømpepinde 5 mm Strikket oppefra og ned. Altså: Hoved, hals, krop og ben Derefter arme og andet tilbehør Sød, blød

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN

MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN Version 3 91933. MØNSTERSTRIKKET BLUSE OG CARDIGAN TIL BØRN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % uld, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 25 m i mønsterstrikning på p 3,5 = 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 150 g 200 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Lace Flounce Go handmade kvalitetsdesign i

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere