Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1"

Transkript

1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 11. august 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro kommune: Lisbeth Munk Saugmann Ikast-Brande kommune: Anne Sofie Severinsen Ringkøbing-Skjern kommune: Birthe Nyrup Dahl Struer kommune: Bodil Mogensen Lemvig kommune: Else Sørensen Social & SundhedsSkolen, Herning: Rhina Høj Eriksen, Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Marian Graves Wounlund Bust, Herning kommune Grethe Haglund, Ringkøbing-Skjern kommune Anne-Mette Ørts Vinstrup 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt og prioriteret. 2. Godkendelse af referatet fra sidste møde den 19. maj 2016 Bemærkning til: Pkt. 2 Udfærdigelse af PASS praktikerklæringer i Elevplan Efter 1. og 2. praktik udfærdiges både PASS-praktikerklæring og hjælpeskemaet (som findes i Elevplan) Efter 3. praktik udfærdiges kun den afsluttende PASS-praktikerklæring. Pkt. 8 Elever på Talentspor Ændringer i elevens tidligere beslutning om ja eller nej til Talentspor: Kommunerne udfærdiger et tillæg til uddannelsesaftalen sætter X i rubrik C under pkt. 4 og skriver at eleven ønsker talentspor/eleven ønsker ikke talentspor. Tillægget underskrives af både eleven og kommunen og sendes til skolen til notering. Ændringen skal foretages inden for de første 10 skoledage dvs. inden udgangen af den første uge på skoleperiode Siden sidst fra praktikken Orientering fra praktikken. Der henvises til Nyt fra skolen som udsendes særskilt. Det blev besluttet, at punktet: Siden sidst fra praktikken - fremover skal være sidste punkt på dagsordenen.

2 4. Evaluering af praktikdage på skolen Evaluering af de to dage, hvor praktikken har deltaget i undervisningen på skolen. v/rhina Høj Eriksen Eleverne udviste et stort engagement og havde en positiv deltagelse de to dage. Eleverne arbejdede på seks stationer på anden dagen. I Herning:. Eleverne arbejdede meget på deres mobil-tlf, til bl.a. udfærdigelse af refleksionspapirerne og til arbejdet i Elevplan. Herudover var der mange faglige drøftelser i løbet af de to dage. Deltagere fra praktikken bød velkommen på første dag i skoleperiode 1 sammen med Rhina Høj Eriksen. Det blev rigtigt godt modtaget af eleverne. I Holstebro blev eleverne præsenteret for tre stationer, som de gruppevis besøgte: Ergonomi, Kropsbevidsthed og Refleksionsmodel. Ved sidste station tog eleverne en test. Resultatet heraf har eleverne med ud i praktikken. Det er et godt redskab til deres videre færden. Testen er fra: Ventures.dk læringsstiltest. Eleverne arbejdede med deres refleksionspapirer, som de selv skriver ind i Elevplan i den første uge i praktikken. Der fremkom ønsker om større mulighed for at flette undervisningen sammen mellem skole og praktik I en form for intro uge. Der kigges på dette ønske i forbindelse med opstart af nye uddannelser i Inden de næste to dage ( oktober) afholdes planlægningsmøde for de to dage. m/rhina Høj Eriksen. Punktet kan evt. tages med på næste møde i Skole-Praktik forum. Det blev besluttet, at punktet: Evaluering af praktikdage på skolen skal være fast punkt på dagsordenen. 5. Uddannelsesaftaler. Gennemgang og udfyldelse. Digitale uddannelsesaftaler v/bodil Mogensen, Struer kommune og Rhina Høj Eriksen Uddannelsesaftalen blev gennemgået. Der blev bl.a. talt om: Pkt. 3 aftaleperioden: Talentspor: Benyttes når eleverne vælger at følge de to fag på ekspertniveau. Individuel uddannelse: Benyttes til elever med specielle forløb - godskrivningselever. Her sættes også X i Kort aftale, jvfr. nedenfor. Pkt. 4 Påbygning: Hvis der aftales valgfri supplerende undervisning, angives varigheden heraf. Fra et til fire uger. Der sættes så samtidig X i pkt. 8 ved Ja under: Løn under påbygning i hovedforløbet.

3 Pkt. 6 Aftalen,: Der sættes X i: Hovedforløb uden grundforløb: Ved alle elever, der har gennemført/forventes af gennemføre GF2 inden opstart på hjælperuddannelsen. Kort aftale (minimum en hel praktikperiode og en hel skoleperiode i hovedforløbet): Ved nye elever der har et godskrivningsforløb (afkortning af dele af skoleperioderne/praktikken) Restaftale (angiv tidligere gennemførte uddannelsesdele nedenfor): Ved elever, der tidligere har gennemført dele af uddannelsen og mangler en rest, inden uddannelsen er fuldført. Erhvervsuddannelse for voksne (euv) EUV med praktikuddannelse og skoleundervisning: Alle elever på 25 år og derover. Elevtype: Eleverne tildeles en elevtype ved opstart på GF2. Elevtypen er uforandret i hele elevens uddannelsesperiode. Dvs den elevtype eleven under 25 år får ved uddannelsesstart på GF2 (EU9 eller EU9+) forbliver uændret efter eleven fylder 25 år. Eleven bliver altså ikke en euv-elev. RKV: Alle elever, der er 25 år og derover ved uddannelsesstart, skal Realkompetencevurderes. Dog ikke elever, der, jvfr. ovenfor, stadig har elevtype EU9 eller EU9+ (+evt. talentspor). Det er muligt at Realkompetencevurdere elever, der ikke søger ind på en uddannelse på skolen. Disse elever skal ansøge på Pkt. 11 Andre vilkår: Her er plads til kommunernes forudsætninger for ansættelsen. Det er ikke nødvendigt at skrive, at ansættelsen forudsætter et bestået GF2. Har eleven en uddannelsesaftale og ikke består ikke GF2, annulleres uddannelsesaftalen med mindre eleven består en evt. omprøve. Ønsker eleven at gå til omprøve, starter eleven på hjælperuddannelsen og kommer så til omprøve hurtigst muligt. Det er nu muligt at udfærdige digitale uddannelsesaftaler. De digitale uddannelsesaftaler er indholdsmæssigt identisk med formularen til uddannelsesaftaler, som findes på Undervisningsministeriets hjemmeside. Der er således to metoder til indgåelse af uddannelsesaftaler: Formular til uddannelsesaftaler (på UVM s hjemmeside) samt Digitale uddannelsesaftaler (via Elevplan) På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at oprette tillæg til uddannelsesaftale samt ophævelse af uddannelsesaftale digitalt. Vejledning til udfærdigelse af digitale uddannelsesaftaler er sendt til kommunerne.

4 6. Ny social- og sundhedshjælperuddannelse 2017 v/rhina Høj Eriksen Uddannelseschef Anne Mette Vind deltager ved dette punkt. Skolen afventer den nye bekendtgørelse. Den forventes ultimo august/primo september. Anne-Mette Vind orienterede om den nye uddannelse, der træder i kraft den 1. januar Social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen bliver to selvstændige uddannelser med hvert deres grundforløb. Kompetenceniveauet er højere på den nye social- og sundhedsassistentuddannelse. Det betyder, at en social- og sundhedshjælper får fem ugers afkortning for skoleperioderne og fem måneders afkortning for praktikken + evt. merit for relevant erhvervserfaring, hvis vedkommende ønsker at læse videre til social- og sundhedsassistent. Det vil ikke være muligt at få et bevis for social- sundhedshjælperuddannelsen, hvis man stopper før tiden på social- og sundhedsassistentuddannelsen. Social- og sundhedshjælperens kompetenceområde: Professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp. Social- og sundhedsassistentens kompetenceområde: Grundlæggende sygepleje og rehabilitering i et helhedsorienteret borger- og patientperspektiv i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. 7. Afslutningsreception overrækkelse af gaver fra arbejdsgiver v/anne Sofie Severinsen, Ikast-Brande kommune Uddannelseschef Anne Mette Vind deltager ved dette punkt. Der blev spurgt til, om kommunerne kan overrække en gave til eleverne samtidig med de får deres eksamensbevis. Det er helt i orden fra skolens side. Der prøves ved afslutningen i Holstebro den 29. august 2016 og i Herning og Holstebro den 28. september 2016.

5 8. Erhvervsrettet påbygning Evaluering og tanker i forhold til fremtidige forløb. Eleverne har den første erhvervsrettet påbygningsperiode i starten af 2. del praktik og op til tre uger i starten af 3. del praktik. Der undervises i: Demens 1, Rehabilitering 1, Velfærdsteknologi 1, Borgere med psykisk sygdom og Palliation 1. Da der er et ønske fra Ældrecheferne om, at eleverne har modtaget undervisning i Demens og Rehabilitering inden de skal i 2. praktik har eleverne Demens som valgfrit specialefag i skoleperiode 2 og Rehabilitering i den første uge i erhvervsrettet påbygning. Eller omvendt: Rehabilitering som valgfrit specialefag og Demens i første uge i erhvervsrettet påbygning. Der undervises i de tre andre fag i den sidste del af erhvervsrettet påbygning. Kommunerne udtrykte ønske om, at perioderne med erhvervsrettet påbygning gøres tydligere på skolepraktikplanerne. 9. Godskrivninger af skole- og/eller praktikperioder på trin 1 v/rhina Høj Eriksen. Der er få elever, der får godskrivning for dele af praktikken. Det er ikke en tvangs-merit, udover det, der fremgår af bilag 1 i BEK. Der skal være mulighed for at eleven kan komme ind på et relevant skoleforløb. Dog har eleven mulighed for at få hele uddannelsen, hvis kommunen og eleven ønsker det. Har eleverne en standpunktskarakter i engelsk på 10. kl. niveau eller derover, må de ikke deltage i engelsk på skolen, men tilbydes et andet fag. 10. Udlandsophold/-praktik for social- og sundhedshjælperelever v/rhina Høj Eriksen. Vicedirektør Mads Schmidt Haagensen deltager ved dette punkt. Det er nu muligt, at social- og sundhedshjælperelever kan komme i praktik i udlandet. Da det ruster eleverne fremadrettet, ser skolen gerne at mange social- og sundhedshjælperelever vil gøre brug af denne mulighed. Elever, der ønsker udlandsophold, skal have nået sine praktikmål og det kræver, at eleverne er meget selvstændige. Eleverne skal søge om at komme af sted og både skolen og arbejdsgiver, skal give samtykke hertil. Arbejdsgiver har det sidste ord. Er eleven af sted i mindst 31 dage, kan arbejdsgiver få refunderet omkostningerne. Det er muligt at komme til Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien, Estland og Finland og til efteråret bliver Grønland også en mulighed. USA kommer på sigt, det er dog nok mest assistenterne, der får denne mulighed. I efteråret, omkring uge 46, går turen til Frankrig. Der er stadig få pladser tilbage. Der vil blive udarbejdet en checkliste/køreseddel/pjece om udlandsophold. Punktet skal med på næste møde.

6 11. Optag 2016 Oversigt over dimensionering udleveres. 12. Optagelsesprøve og GF2 samtaler v/uddannelseschef Kirsten Dalsgaard Elever, der søger ind på skolen til GF1 eller GF2 og ikke har karakteren 02 i dansk og matematik fra folkeskolens afsluttende prøve eller tilsvarende, har mulighed for at komme til optagelsesprøve på skolen. Prøven er på 9.kl. niveau og afholdes fire gange årligt. Karakter-skalaen er BE/IB. Af de elever, der tilmelder sig optagelsesprøven, dukker ca. ½ op. Og af de elever, der deltager i prøven består ca. ½-delen. Prøven er skriftligt og efter prøven indkaldes eleverne til en samtale med en studievejleder, hvor de får resultatet af prøven oplyst. Hvis studievejlederen ved samtalen vurderer, at en elev, der ikke har bestået prøven/prøverne, virker til at være kompetent til uddannelsen, kan det give eleven mulighed for alligevel at blive optaget på uddannelsen. Har en ansøger til GF2 en underskrevet uddannelsesaftale, bortfalder 02 kravet. Kommunerne skal dog være opmærksom på, at eleven, der ikke har 02 i dansk, kan have brug for yderligere hjælp i skoleperioden. Inden optagelse inviteres de GF2- ansøgere, der ikke kommer fra GF1 og ikke har været til optagelsesprøve til en samtale på skolen. Eleverne samles både i grupper til samtaler og kommer til en individuel samtale. Det afkortede GF2-sosu forløb for uddannede social- og sundhedshjælpere fra før 2002, der ønsker at tage social- og sundhedsassistentuddannelsen, starter den 12. september Eventuelt Lige en lille reminder om kurser/uddannelser for praktikvejledere i efteråret: Praktikvejleder for sosu-elever Praktikvejleder for sosu-elever, ajourføring Udtalelse vedr. relevant erhvervserfaring er på skolens hjemmeside under aktuelle materialer til praktiksteder. Udtalelsen må meget gerne benyttes. Praksis ønsker at fastholde materialet på skolens hjemmeside. Selv om en elev er registreret som praktikpladssøgende, skal eleven søge de opslåede stillinger. Rhina Høj Eriksen har haft møder med de tre godkendte private praktikpladser: Privat pleje & omsorg Herning/Ikast-Brande Kær.dk Holstebro Privathjælpen - Struer

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 torsdag, den 19. maj 2016 kl. 9.00 12.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning, Døesvej, Holstebro Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt.

3. Godkendelse af referatet fra møderne den 11. august 2016 og den 30. november 2016 Godkendt. Referat fra fællesmødet for private og kommunale arbejdsgivere på social- og sundhedshjælperuddannelsen torsdag, den 8. juni 2017 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej 10, 7400

Læs mere

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Skole-Praktik forum, trin 1 fredag, den 20. februar 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 11. juni 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher Holstebro

Læs mere

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt.

Anne-Mette Ørts Vinstrup. 1.Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter Godkendt. Referat fra fællesmødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for private og kommunale arbejdsgivere mandag, den 3. september 2018 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning,

Læs mere

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer

Ringkøbing-Skjern kommune: Grethe Haglund Social & SundhedsSkolen, Herning: Charlotte Tipsmark og Kirsten Kammer Referat fra mødet i Skole-Praktik forum for social- og sundhedshjælperuddannelsen tirsdag, den 20. marts 2018 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Deltagere: Herning kommune:

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet).

Der indgås uddannelsesaftale mellem arbejdsgiver og elev, der omfatter hele uddannelsen (grundforløbet og hovedforløbet). Referat fra mødet i Skole-praktikforum - Social- og sundhedshjælperuddannelsen for kommunale arbejdsgivere fredag, den 8. marts kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning, Gullestrupvej, Herning

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Referat fra samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 6. april

Læs mere

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet).

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet). Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 torsdag den 15. januar 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning-klasselokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen

Praktikvejleder træf Social- og sundhedsassistent uddannelsen Praktikvejleder træf 2018 Social- og sundhedsassistent uddannelsen 12.00-12.10 Velkommen Program for dagen 12.10-12.25 Læsevejleder/SPS (Marianne Bay) 12.25-12.35 Præsentation af SSA uddannelsen(karina

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 6. april 2017 kl. 10:30 13.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale E2 Deltagere:

Læs mere

Temaeftermiddag for praktikken

Temaeftermiddag for praktikken Temaeftermiddag for praktikken Social og sundhedsuddannelsen under erhvervsuddannelse lov og bekendtgørelse Oktober 2008 EUD lov og bek. v. Gitte B Jensen Side 1 Temaeftermiddag for praktikken Lov og indgangene

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Herning kommune: Bente Schleicher og

Læs mere

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre

Bente Schleicher (BS) Herning Kommune, Handicap og Psykiatri/ Sundhed og Ældre Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 mandag den 13. april 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, lokale 11 Deltagere: fra: Bente Schleicher

Læs mere

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl

Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (Trin 2) Mandag den 7. januar 2016 kl. 9.00-12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, lokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde

09-10-2015 Uddannelseschef Anne Mette Vind/ Praktikvejledermøde Infodag for praktikvejledere 1. oktober 2015 Nye skolepraktikplaner SSH 2016 Mål for EUD reformen 2015 Mål 1: Flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Mål 2: Flere

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedshjælperuddannelse Ny uddannelse Social og sundhedsuddannelse En uddannelse bliver til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 30. august 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 30 Deltagere:

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

info dag/rhe

info dag/rhe SOSU 2017 Social og sundhedsuddannelse En uddannelse blev til to Trin 1 Social- og sundhedshjælper Trin 2 Social- og sundhedsassistent Social- og sundhedshjælperuddannelse Erhvervsuddannelsen til social-

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Mandag den 8. oktober 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 6 Deltagere: fra:

Læs mere

Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave

Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave Lokal undervisningsplan for Social- og Sundhedsassistentuddannelsen på SOPU Særudgave Udarbejdet i samarbejde med de lokale uddannelsesudvalg Gældende fra 1. august 2015 1 Praktiske oplysninger Se link:

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 23. februar 2018 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Næstformand, Lis Bukholt, Herning Kommune (LB)

Læs mere

VEJLEDNING TIL UDDANNELSESAFTALE. indgået i henhold til lov om erhvervsuddannelser

VEJLEDNING TIL UDDANNELSESAFTALE. indgået i henhold til lov om erhvervsuddannelser VEJLEDNING TIL UDDANNELSESAFTALE indgået i henhold til lov om erhvervsuddannelser Uddannelsesaftalen skal indgås inden aftaleperiodens begyndelse og skal straks sendes til den valgte erhvervsskole. Det

Læs mere

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning.

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning. Ansøgningen modtages kun elektronisk, og den nødvendige dokumentation skal være medsendt din ansøgning for at komme i betragtning. Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet

Læs mere

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning

Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Talentspor på ZBC-SOSU Sjælland Procedure og vejledning Social- og sundhedshjælperuddannelsen Social- og sundhedsassistentuddannelsen Pædagogisk assistentuddannelse Gældende fra 1. januar 2017 [Skriv her]

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen

Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen Social-og sundhedsuddannelsen trin 1 og 2 efter EUD-reformen Ny opbygning af uddannelsen: Grundforløb 1, grundforløb 2, hovedforløb trin 1 og trin 2 Elevgrupper: Grundforløb 1: 12 ugers erhvervsfag, 8

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Nye social- og sundhedsuddannelser

Nye social- og sundhedsuddannelser Nye social- og sundhedsuddannelser Januar 2017 Stine Hesse Hansen, uddannelsesansvarlig Side 1 Program To nye grundforløb 2 Social- og sundhedshjælperuddannelsen Prøver på hjælperuddannelsen Social- og

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Fredag den 6. januar 2017 kl. 9:00 14:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning klasselokale 6 Deltagere: fra: Bente

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse:

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse: Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 12. juni 2015 kl. 08.00 13.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Lis

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 15. september 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 21. juni 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, lokale 10 Deltagere:

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning Mødelokale 2 Dato: Den 13. oktober

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) Mette Martinussen, adm. medarbejder, Social & SundhedsSkolen, Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 24. november 2017 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: 3: Uddannelsesstart

1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: 3: Uddannelsesstart Når du udfylder skemaet, kan du bruge vejledningen på s. 5 1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelsen SOCIAL- OG SUNDHEDSHÆLPER (TRIN 1) 2: Personlige data *Navn: *Personnummer: Er du dansk statsborger?

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 16. september 2015 kl på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 16. september 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen TIL STEDE: NINA JEXEN, ILSE SØRENSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, KAREN M LUND, ULLA LAURSEN, ANNE HØYRUP, EVA PEDERSEN,

Læs mere

EUD reform Social og sundhedsuddannelsen - med fokus på SSA

EUD reform Social og sundhedsuddannelsen - med fokus på SSA EUD reform 2015 Social og sundhedsuddannelsen - med fokus på SSA EUV eller EUD EUD under 25 Skal blive så dygtige som muligt. EUV over 25 Skal have så kort et forløb som muligt Skal som udgangspunkt

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 9. september 2016 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA)

Læs mere

Eud-reformen i praksis Workshop 11 Jørgen Torsbjerg Møller Kontorchef Undervisningsministeriet

Eud-reformen i praksis Workshop 11 Jørgen Torsbjerg Møller Kontorchef Undervisningsministeriet Eud-reformen i praksis Workshop 11 Jørgen Torsbjerg Møller Kontorchef Undervisningsministeriet Eud-reformen i praksis workshop 7, Odense, 18. marts 2015 Side 1 Hvilken formular? Spørgsmål nr. 1.1: Hvilken

Læs mere

Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen

Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen Tekstdel - Uddannelsesordning for social- og sundhedshjælperuddannelsen Denne tekstdel af uddannelsesordningen indeholder generelle oplysninger om uddannelsen i henhold til uddannelsesbekendtgørelsens

Læs mere

UDDANNELSESAFTALER ELEVTYPER, UDDANNELSESAFTALER, OPTAGELSE OG KOMPETENCEVURDERING

UDDANNELSESAFTALER ELEVTYPER, UDDANNELSESAFTALER, OPTAGELSE OG KOMPETENCEVURDERING UDDANNELSESAFTALER ELEVTYPER, UDDANNELSESAFTALER, OPTAGELSE OG KOMPETENCEVURDERING UDDANNELSES- BEKENDTGØRELSEN OG -ORDNINGEN De faglige udvalg er i fuld gang med at udarbejde uddannelsesordninger og uddannelsesbekendtgørelser

Læs mere

TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB

TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB TALENTSPOR PÅ HOVEDFORLØB 1 Indhold Ny EUD-reform og talentudvikling... 2 Det lovmæssige... 2 Talentfag på social- og sundhedsuddannelsen og pædagogisk assistent... 3 Talentspor er fag på ekspertniveau...

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 12. oktober 2017 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, lokale P3

Læs mere

veje til den gode praktik

veje til den gode praktik veje til den gode praktik SOCIAL OG SUNDHEDSSKOLEN HERNING indholdsfortegnelse FORORD SIDE 3 INDLEDNING SIDE 4 TO SIDER AF SAMME SAG SIDE 6 FORUDSÆTNINGER FOR EN GOD PRAKTIKUDDANNELSE SIDE 7 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 2. december 2016 Kl. 9:00 13:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Postnummer: By: Bopælskommune:

Postnummer: By: Bopælskommune: Når du udfylder skemaet, kan du bruge vejledningen på side 5. 1: Ansøgning til Pædagogisk assistentuddannelse PÆDAGOGISK ASSISTENT 2: Personlige data *Navn: *Personnummer: Er du dansk statsborger? Hvis

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen

Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Dagsorden Samarbejdsmøde mellem kommunale uddannelsesansvarlige og Social & SundhedsSkolen, Herning Pædagogisk assistentuddannelsen Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro E8, på E-gangen

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreformen

Erhvervsuddannelsesreformen Erhvervsuddannelsesreformen v. Helle Kristensen, Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet KL s temadag om eud-reformen den 3. juni Side 1 Program 1. Erhvervsuddannelse for voksne

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser

Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser Reformen og de grafiske erhvervsuddannelser Den særlige betydning reformen har haft for især mediegrafikeruddannelsen Reformkonference den 28.-29. september 2015 Workshop 14 Side 1 Reformkonference den

Læs mere

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland

EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland EUD-reformen Dialogmøde med kommuner og Region Sjælland Program for dagen Velkomst vicedirektør Anders Sevelsted Oplæg om EUD-reformen samt fremtidig optag og ansættelse ved Projektleder Ditte Grostøl

Læs mere

Social- og sundhedshjælperuddannelsen

Social- og sundhedshjælperuddannelsen Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedshjælperuddannelserne mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem ansættende

Læs mere

Undervisningsplan. Den generelle del. Grundforløbet Social- og sundhedsuddannelsen Den Pædagogiske assistentuddannelse

Undervisningsplan. Den generelle del. Grundforløbet Social- og sundhedsuddannelsen Den Pædagogiske assistentuddannelse Undervisningsplan Den generelle del Grundforløbet Social- og sundhedsuddannelsen Den Pædagogiske assistentuddannelse Gældende for hold med opstart efter 1. august 2015 Uddannelser på SOSU Sjælland 5 Grundforløb

Læs mere

Lokale uddannelsesplaner

Lokale uddannelsesplaner Lokale uddannelsesplaner For social- og sundhedsuddannelserne 2013 KURSER AKADEMIUDDANNELSE N Socia l- og sundh ed hjælp ser Social- og sundhedsassistent Ambulancebehandler Grundforløbet Pædagogisk assistent

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreform

Erhvervsuddannelsesreform Erhvervsuddannelsesreform 2014-2015 Ursula Dybmose, KL Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner, PASS 1. september 2014 Indhold Reformens mål Grundforløbet Flytning af 7 uger Adgangskrav til hovedforløbet

Læs mere

Erhvervsuddannelser for voksne - euv. v. Margrethe Nabe-Nielsen, Undervisningsministeriet

Erhvervsuddannelser for voksne - euv. v. Margrethe Nabe-Nielsen, Undervisningsministeriet Erhvervsuddannelser for voksne - euv v. Margrethe Nabe-Nielsen, Undervisningsministeriet Indhold 1. Afsæt for euv 2. Forskelle og ligheder mellem eud for unge og voksne 3. De tre uddannelsesveje i euv

Læs mere

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning.

Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet på et senere tidspunkt. Der er også mulighed for at printe din ansøgning. Ansøgningen modtages kun elektronisk, og den nødvendige dokumentation skal være medsendt din ansøgning for at komme i betragtning. Du kan gemme din ansøgning undervejs og fortsætte med at udfylde skemaet

Læs mere

Efter ansøgningsfrist, kontakt da skolen og hør om dine muligheder der kan være ledige pladser.

Efter ansøgningsfrist, kontakt da skolen og hør om dine muligheder der kan være ledige pladser. Vejledning: Til ansøgere, der ønsker optagelse på skolens grundforløb eller hovedforløb inden for indgangen Sundhed, omsorg og pædagogik Ansøgningen foregår digitalt via: www.optagelse.dk Efter ansøgningsfrist,

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen,

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, Torsdag den 17. januar 2019 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen Herning afdeling Holstebro, lokale P3 Deltagere:

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri.

Referent: Mette Martinussen (MEM) Social & SundhedsSkolen, Herning. Tanja Guldhammer vil fremover repræsentere Lemvig Kommune, Handicap og Psykiatri. Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) torsdag den 28. april 2016 kl. 9:00 12:00 på Social & SundhedsSkolen, Herning - afdelingen i Holstebro Lokale

Læs mere

TRIN 1: SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER

TRIN 1: SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER 1. Ansøgning til Social - og Sundhedsuddannelserne TRIN 1: SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER 2. Personlige data *Navn: *Personnummer: Adresse: Er du dansk statsborger? Hvis nej, har du arbejds- og opholdstilladelse?

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Grundforløb Trin 1 - Social- og sundhedshjælper Trin 2 - Social- og sundhedsassistent Pædagogisk assistent

Grundforløb Trin 1 - Social- og sundhedshjælper Trin 2 - Social- og sundhedsassistent Pædagogisk assistent 1: Ansøgning til Social - og sundhedsuddannelserne. Grundforløb Trin 1 - Social- og sundhedshjælper Trin 2 - Social- og sundhedsassistent Pædagogisk assistent 2: Personlige data *Navn: *Personnummer: Adresse:

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

Referat for møde i LUU, SOSU-området

Referat for møde i LUU, SOSU-området Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Uddannelsesordning for Social- og sundhedsuddannelsen

Uddannelsesordning for Social- og sundhedsuddannelsen Uddannelsesordning for sundhedsuddannelsen Udstedelsesdato: 15. marts 2010 Udstedt af det faglige udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen i henhold til følgende

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.28.november 2016 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Opsamling på spørgsmål fra euv-seminarer den 4. og 6. maj 2015

Opsamling på spørgsmål fra euv-seminarer den 4. og 6. maj 2015 Opsamling på spørgsmål fra euv-seminarer den 4. og 6. maj 2015 Det skal indledningsvist præciseres, at når en euv gennemføres med eux, så vil skoleundervisningen i hovedforløbet ikke være et afkortet for

Læs mere

GUIDE SÅDAN ANSÆTTER DU EN ELEV LEARNMARK.DK/BUSINESS

GUIDE SÅDAN ANSÆTTER DU EN ELEV LEARNMARK.DK/BUSINESS GUIDE SÅDAN ANSÆTTER DU EN ELEV LEARNMARK.DK/BUSINESS HVORDAN BLIVER VI PRAKTIKVIRKSOMHED? Der findes mange uddannelser, og det er derfor vigtigt først at finde frem til hvilken type elev som vil passe

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Mandag den 8. januar 2017 kl. 8.30 11.30 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Herning, klasselokale 1

Læs mere

Erhvervsuddannelser for voksne (euv)

Erhvervsuddannelser for voksne (euv) Erhvervsuddannelser for voksne (euv) Struktur og registrering Margrethe Nabe-Nielsen, Specialkonsulent, UVM Jenny K. Møller, EASY-A konsulent, STIL Side 1 Afsæt for euv Formål Målrettet og overskuelig

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere