Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her Læs vejledningen meget letforståelig Link til Demo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her Læs vejledningen meget letforståelig Link til Demo"

Transkript

1 Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her Læs vejledningen meget letforståelig Link til Demo Læs her hvis du er i tvivl om Login

2 De fleste brugere i Lægens Uddannelsesbog vil have flere brugerrettigheder, afhængig af hvad de skal kunne foretage sig i systemet. Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på, hvilken af sine brugerrettigheder man vælger at logge på som, da brugerrettighederne kan noget forskelligt.

3 Første gang du logger på, skal du gå til Min profil og oprette en personlig adgangskode I menupunktet Skift rolle kan du vælge en anden af dine brugerrettigheder Tutor skal under punktet Administration tilknytte en Primær Tutor til hver uddannelsessøgende læge. Forsidemenuen for Tutor Tutor skal hovedsageligt sørge for at tilknytte en Primær Tutor til den uddannelsessøgende, og til sidst godkende Attestation for tidsmæssigt gennemført uddannelseselement, som findes under punktet Til godkendelse.

4 Det er muligt under hver liste at oprette tilknytning mellem Primær Tutor og Uddannelsessøgende Læge. Det er dog kun muligt at fjerne tilknytningen i listen over de uddannelsessøgende læger.

5 Klik her for at tilknytte en Primær Tutor til den uddannelsessøgende læge

6 Primær Tutor bliver valgt på en liste over praksissens læger. Når den rette er valgt, klikker man på Tilknyt

7 Kurt har som Tutor klikket på menupunktet Til godkendelse. Her vil alle kompetencer og kurser der er sendt fra den uddannelsessøgende til Primær Tutor ligge. Hvis Tutor og Primær Tutor er den samme, kan Tutor blot godkende her. Hvis Primær Tutor er en anden end Tutor, bør det være Primær Tutor som godkender i sin profil. Det er også her Attestation for tidsmæssigt godkendt uddannelseselement ligger til godkendelse dvs. hele ansættelsen. Den ryger automatisk til godkendelse hos Tutor, når den uddannelsessøgende har fået alle kompetencer og kurser i ansættelsen godkendt.

8 Her fremgår, om der ligger noget klar til vurdering. Du får en e- mail så snart noget er sendt til dig. Du kan altid orientere dig her, hvilken brugerrettighed du er logget ind med Forsidemenuen for en klinisk vejleder. Meget simpel menu og kun ét punkt at forholde sig til.

9 Under Hjælp kan man også finde et link til vejledningen Klik på skemaet for at vurdere det. Derefter kan det låses på denne side, ved at sætte hak i boksen ud for og trykke på Lås valgte. Her har Lone klikket ind på menupunktet Til vurdering. Hun præsenteres for en liste med de hjælpeskemaer og/eller operationsdokumenter, der er sendt til vurdering fra uddannelsessøgende læger.

10 Her kan hjælpeskemaet også låses. Husk at trykke Gem nederst på siden bagefter. Lone har klikket på hjælpeskemaet for at vurdere indholdet. Her kan klinisk vejleder kommentere skemaet evt. hvis denne ændrer i udfyldelsen. Klinisk vejleder kan ændre i skemaets udfyldelse. Nederst på siden er en Gem knap, og hvis der gemmes ændringer får lægen besked om det.

11 Om hjælpeskemaer Hjælpeskemaer er ikke obligatoriske men et godt evalueringsredskab og en måde at konkretisere en kompetence, således at Primær Tutor kan vurdere om kompetencen kan godkendes Når en klinisk vejleder låser et skema, betyder det, at denne står inde for, at skemaets indhold er korrekt Når et hjælpeskema er låst, kan det ikke låses op igen

12 Her fremgår, om der ligger noget klar til godkendelse. Forsidemenuen for en Primær Tutor. Primær Tutor og Tutor har adgang til de samme ting. OBS: Brugerrettigheden Primær Tutor bliver tildelt af Tutor i dennes profil. Primær Tutor bliver adviseret via , når en uddannelsessøgende læge sender kompetencer og kurser til godkendelse

13 Man kan godkende eller afvise her, men man bør klikke ind på punktet og se nærmere detaljer f.eks. hjælpeskemaer. Kurt har klikket på Til godkendelse og får præsenteret en liste over de kompetencer og kurser, der er sendt til godkendelse fra de læger, han er Primær Tutor for.

14 Primær Tutor og Tutor kan skrive en besked til lægen her. Det kan være noget specifikt i forhold til kompetencen og afdelingen. Her kan man se hvilken læges data det er, man ser på Her vil fremgå, hvis den uddannelsessøgende har tilknyttet yderligere dokumentation til kompetencen. Hvis den uddannelsessøgende læge har udfyldt hjælpeskemaer, er de synlige her Kompetencen kan også godkendes eller afvises her. Hvis man afviser, bør man skrive en begrundelse. Kurt har klikket ind på kompetence 1.2 Kliniske procedurer, i listen over kompetencer og kurser til godkendelse.

15 Den uddannelsessøgende kan vælge at vedhæfte et kursusbevis. Dato for hvornår den uddannelsessøgende har gennemført kurset. Her godkendes eller afvises kurset. Hvis det afvises, bør man skrive en begrundelse. Kurt har klikket ind på Kommunikations-kurset, i listen over kompetencer og kurser til godkendelse. For at kunne godkende kurset, skal Primær Tutor have set kursusbeviset enten fysisk eller vedhæftet på denne side.

16 Her får du overblik over forløb, logbog og fremdrift for de læger, du er Primær Tutor for

17 Her vælges den læge, man ønsker at se uddannelsesforløb for. Man kan kun vælge blandt dem, man er Primær Tutor for. Tutor har mulighed for at se alle uddannelsessøgende læger i praksissen. Dette er logbogen, hvor kompetencerne står som i målbeskrivelsen, inddelt i de 7 lægeroller. Oversigten giver et godt overblik over lægens fremdrift i at få godkendt kompetencer og kurser. Både tutorer og den uddannelsessøgende kan sætte hak ud for en kompetence og trykke på Prioritér valgte. Så placeres den prioriterede kompetence øverst i oversigten. Obligatoriske kurser fremgår nederst på siden

18 Husk muligheden for at skrive kommentarer til den uddannelsessøgende inde på den enkelte kompetence Husk du altid her kan orientere dig om, hvis data du ser. Den uddannelsessøgende har udfyldt et hjælpeskema d Kurt har klikket ind på kompetence 1.2. Det er ikke muligt at godkende kompetencer, før den uddannelsessøgende har sendt dem til godkendelse

19 P.t. er der en fejl i systemet, således at Primær Tutor også kan låse hjælpeskemaer hvis Primær tutor ikke er identisk med klinisk vejleder i situationen, så bør Primær Tutor ikke låse hjælpeskemaet. Kurt har klikket ind på hjælpeskemaet, og kan nu læse hvad uddannelsessøgende læge samt klinisk vejleder har dokumenteret.

20 Her kan uddannelsesplaner dokumenteres

21 Under menupunktet Uddannelsesplaner, finder man skabeloner til de tre typer samtaler den uddannelsessøgende skal have med sin primære tutor. Den uddannelsessøgende kan gemme en kladde med noter som forberedelse til samtalen. Kladden er redigérbar for Primær Tutor. Det er kun den primære tutor, der kan låse en skabelon og dermed gøre det til en uddannelsesplan. Der kan kun oprettes én introduktionssamtale og én slutsamtale. Slutsamtalen overleveres til næste ansættelsessted såfremt den er låst. Vær opmærksom på spørgsmålstegnene i skabelonen de kan klikkes på og hjælpe dig i samtalen eller hjælpe den uddannelsessøgende i forberedelsen til samtalen.

22 Her kan karriereplaner dokumenteres

23 Det er kun den uddannelsessøgende, der kan starte en karriereplan op og dermed gøre kladden synlig og redigérbar for Primær Tutor. Den uddannelsessøgende har også mulighed for at lade planen være privat. Der er tre forskellige skabeloner: -Endnu ikke valgt speciale -Har valgt speciale -Har opnået hoveduddannelsesforløb Vær opmærksom på spørgsmålstegnene i skabelonen de kan klikkes på og hjælpe dig i samtalen eller hjælpe den uddannelsessøgende i forberedelsen til samtalen.

24 Den uddannelsessøgende har mulighed for yderligere dokumentation end det obligatoriske.

25 Husk altid at vælge den læge, du ønsker at se data for. Under menupunktet Dokumentation kan den uddannelsessøgende dokumentere alt, hvad der synes relevant i forbindelse med uddannelsen. Det kan være operationer, patientcases, litteratur eller kongresser og andre kurser end de obligatoriske. Alt hvad den uddannelsessøgende dokumenterer under Dokumentation er synligt for Primær Tutor og Tutor. Lægens Uddannelsesbog er godkendt til at indeholde cpr-numre og alt er krypteret.

26 Den uddannelsessøgende kan skrive refleksioner i Læringsdagbogen. Notater kan gøres synlige for Primær Tutor og Tutor. Der er mulighed for at søge i Lægens Uddannelsesbog i vejledningen kan man læse, hvordan søgefunktionen skal bruges. Under Rapporter vil det være muligt at lave udtræk og generere en pdf-fil fx af logbog.

27 Support Hvis du har spørgsmål til brugen af Lægens Uddannelsesbog, oplever problemer eller fejl, er du velkommen til at kontakte supporten på eller

APP for logbog.net UAO/tutor/vejleder i billeder (september 2019)

APP for logbog.net UAO/tutor/vejleder i billeder (september 2019) Logo = retur til forside APP for logbog.net UAO/tutor/vejleder i billeder (september 2019) Indholdsfortegnelse Login-side Kompetenceoversigt Attestation for tid Skriv notat Hovedmenu Filer Godkend kompetence

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet Brugervejledning til Videreuddannelsessekretariatet UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 MIN PROFIL... 2 ÆNDRING AF KODEORD... 3 SKIFT PROFIL/ BRUGERRETTIGHEDER... 4 BRUGERE... 6 NULSTIL LOGIN... 11

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Uddannelseslægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Uddannelseslægens udgave Til Uddannelseslægen Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Uddannelseslægens udgave Velkommen til den elektroniske portefølje. Porteføljen bygger på målbeskrivelserne der udgør et søkort

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Vejledning om kompetencevurdering i specialuddannelse af psykologer i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Introduktion til logbog.net for KBU

Introduktion til logbog.net for KBU Udleveringsnoter til Introduktion til logbog.net for KBU KBU i logbog.net 1 Logbog.net forsiden. Alle brugere logger ind i øverste højre hjørne. Indhold Baggrund Brugere KBU Praktiske oplysninger Slide

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Faglige netværk for kliniske diætister

Faglige netværk for kliniske diætister Faglige netværk for kliniske diætister Kost & Ernæringsforbundet ønsker dig velkommen til det faglige netværk for kliniske diætister. Det faglige netværk er en mulighed for dig til, at dele viden og erfaringer

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Fysioterapeutuddannelsen og Ergoterapeutuddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for klinisk undervisningssted Udarbejdet af Projektgruppen, marts 2016 side 0/17 Support Hvis du oplever problemer

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Introduktion til den almen medicinske portefølje

Introduktion til den almen medicinske portefølje Introduktion til den almen medicinske portefølje Kære kollega. Alle nye speciallægeuddannelser er målstyret dvs. en række mål eller kompetencer skal opfyldes undervejs gennem uddannelsen. Til det formål

Læs mere

Introduktion til den almen medicinske portefølje

Introduktion til den almen medicinske portefølje Introduktion til den almen medicinske portefølje Kære kollega. Den nye almen medicinske speciallæge uddannelse er i lighed med alle andre nye speciallæge uddannelser er målstyret dvs. en række mål eller

Læs mere

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan 1 Produktionsskolernes muligheder i Elevplan Velkomstbillede Her ses velkomstbillede for den bruger der logger ind med skolens nummer som brugernavn og med den udsendte adgangskode. Denne særlige bruger

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Socialrådgiveruddannelsenddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for praktikstedet andre aktører Udarbejdet af Projektgruppen, september 2015 side 0/18 Support Hvis du oplever problemer ved

Læs mere

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital

Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital Funktions- og opgavebeskrivelse for uddannelsesansvarlige overlæger ved Aarhus Universitetshospital FUNKTIONSBETEGNELSE Uddannelsesansvarlig overlæge FUNKTIONENS INDHOLD Organisatorisk placering og ledelsesmæssig

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledersamtaler. Evalueringssamtaler. mellem vejleder og Yngre. læge ved brug af RMUK. mellem hovedvejleder og yngre. læge ved brug af RMUK

Vejledersamtaler. Evalueringssamtaler. mellem vejleder og Yngre. læge ved brug af RMUK. mellem hovedvejleder og yngre. læge ved brug af RMUK Vejledersamtaler mellem hovedvejleder og yngre læge ved brug af RMUK Evalueringssamtaler mellem vejleder og Yngre læge ved brug af RMUK Hospitalsenheden Vest Staben - HR Bemærkninger: Systemet er udarbejdet

Læs mere

Uddannelsesplan i MinUddannelse

Uddannelsesplan i MinUddannelse Uddannelsesplan i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse for en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som elev

Læs mere

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning

Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen. Sundhedsstyrelsens vejledning Kompetencevurdering i Speciallægeuddannelsen Sundhedsstyrelsens vejledning Juli 2007 1 Indledning I henhold til 6, stk. 2. i Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 660 af 10. juli 2003 om uddannelse af

Læs mere

Merit i specialet Almen Medicin

Merit i specialet Almen Medicin Merit i specialet Almen Medicin Med målbeskrivelse 2013 skal du arbejde med kvalifikationskort på dine hospitalsansættelser, og alle mål skal godkendes i almen praksis. På Sekretariatets hjemmeside www.laegeuddannelsen.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens vejledning om udarbejdelse og revision af målbeskrivelser i speciallægeuddannelsen

Sundhedsstyrelsens vejledning om udarbejdelse og revision af målbeskrivelser i speciallægeuddannelsen VEJ nr 9005 af 01/01/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 19. februar 2015 Ministerium: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Journalnummer: Sundhedsstyrelsen, j.nr. Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING AUH RA MUS - MEDARBEJDER AUHRA-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til AU s MUS-koncept i AUHRA til medarbejdere, der skal til MUS. KVIKGUIDE TIL MUS

Læs mere

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi 2019-2, genopslag I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledersamtaler. Evalueringssamtaler. mellem vejleder og Yngre. læge ved brug af RMUK. mellem hovedvejleder og yngre. læge ved brug af RMUK

Vejledersamtaler. Evalueringssamtaler. mellem vejleder og Yngre. læge ved brug af RMUK. mellem hovedvejleder og yngre. læge ved brug af RMUK Vejledersamtaler mellem hovedvejleder og yngre læge ved brug af RMUK Evalueringssamtaler mellem vejleder og Yngre læge ved brug af RMUK Aarhus Universitetshospital HR-Lægelig videreuddannelse Bemærkninger:

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale

Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale 1 Når du skal indsende supplerende materiale på din byggesag skal du benytte selvbetjeningsportalen Byg og Miljø. Byg og Miljø er bygget

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

Manual til anvendelse af LP-modellens e-læring

Manual til anvendelse af LP-modellens e-læring Manual til anvendelse af LP-modellens e-læring 1 Velkommen til LP-modellens e-læring E-læringssystemet bliver brugt til at understøtte de tre kurser, der udbydes under LP-modellen. De tre kurser har hver

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 E-mail til bruger... 5 Rediger bruger info... 6 Bruger typer... 8 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger i HO... 9 Hvervs tilknytning - Foreningshverv...

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Juli 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin behandler

Læs mere

VEJLEDNING. Vejledning til akkrediteringssite. Juni Hjælp til akkrediteringssitet

VEJLEDNING. Vejledning til akkrediteringssite. Juni Hjælp til akkrediteringssitet VEJLEDNING Vejledning til akkrediteringssite. Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Sådan logger du på akkrediteringssitet side 2 2. Opbygning af akkrediteringssitet side 3 3. Arbejdet med de enkelte standarder

Læs mere

Brugervejledning til EG On Klagenævn

Brugervejledning til EG On Klagenævn Brugervejledning til EG On Klagenævn 1 Introduktion... 2 1.1 Support... 2 1.2 Log ind... 2 2 Dine klagesager... 3 2.1 Stamoplysninger... 3 2.2 Statusoplysninger... 4 2.3 Høringsoverblik... 5 2.4 Kommunikation...

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Personlig uddannelsesplan

Personlig uddannelsesplan Udannelseselement: Ansættelsesperiode: Speciale: Afdeling: Vejleder: Personlig uddannelsesplan Baggrund, erfaring- beskrivelse af hidtidige uddannelse Udfyldes inden introduktionssamtalen 1. Medicinsk

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Vejledning til elevplan for elever / side 1

Vejledning til elevplan for elever / side 1 Vejledning til elevplan for elever / side 1 Det her er en introduktion til, hvordan du som elev bruger Elevplan. Det er vigtigt, at du øver dig dagligt i at logge på Elevplan, så du bliver fortrolig med

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start 1.8. 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Syd.

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Indledning. Adgang til systemet

Indledning. Adgang til systemet Indledning For at komme i gang med GIAS modulet i programmet skal kirkegården være knyttet sammen med provstiet, således at de varer, der er valgt fra provstiet, vises på kirkegården. Kontakt Skovbo Data

Læs mere

Guide til at udfylde klageskema. når du på vegne af en anden person vil klage over sundhedsfaglig behandling

Guide til at udfylde klageskema. når du på vegne af en anden person vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide til at udfylde klageskema når du på vegne af en anden person vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide nr., version, april 06 Log på med nøglekort NemID Vi skal bruge mange oplysninger fra dig,

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2015 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Introduktion for medarbejdere i somatikken Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Roller i praktikportalen

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

UV-Forum. Konferencesystem for UU ere og Studievalg

UV-Forum. Konferencesystem for UU ere og Studievalg UV-Forum Konferencesystem for UU ere og Studievalg INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Hvordan logger jeg på?... 4 Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger?... 4 Hvordan opretter jeg et nyt forum?...

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2014 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

Login/ oprettelse af bruger: BEMÆRK:

Login/ oprettelse af bruger: BEMÆRK: Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Lungesygdomme 2019-2 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere Kom godt i gang med uddannelsesbogen en guide for undervisere Version 1.0 DF dec 2017 Velkommen som underviser i uddannelsesbogen.dk Uddannelsesbogen.dk udsprang oprindeligt af et behov for en form for

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Studiestart med Canvas. for studerende ved radiografuddannelsen, UCN

Studiestart med Canvas. for studerende ved radiografuddannelsen, UCN for studerende ved radiografuddannelsen, UCN INDHOLD Velkommen til studiestart med Canvas... 3 Login på Canvas... 4 Undervisningsplaner, forberedelse og litteratur... 8 Opgaver, som skal løses... 8 Opgave:

Læs mere

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen - sidst redigeret d. 13. november 2009 af Rikke Møller-Poulsen For at blive optaget i FreelanceNøglen eller ændre din profil skal du gøre

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi 2017-2 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen

Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen Som en del af NordLEI-webportalen kan kunder ansøge om præ-lei'er til sine juridiske enheder. NordLEI giver desuden mulighed for såkaldt assisteret

Læs mere

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført.

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført. Indholdsfortegnelse Undervisningsressourcer... 2 Adgang... 2 Forløb... 3 Opret... 3 Rediger... 4 Slet... 4 Fag... 4 Emner... 4 Galleri... 5 Rediger... 5 Slet... 6 Undervisningsressourcer Undervisningsressourcer

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING

MUS - LEDER AUHRA-VEJLEDNING UH R MUS - LEDER UHR-VEJLEDNING Denne it-vejledning indeholder både en kvikguide og en udvidet it-vejledning til U s MUS-koncept i UHR til ledere, der skal afholde MUS. RHUS UNIVERSITET 1 KVIKGUIDE TIL

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb. Privat udhus under 50 m²

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb. Privat udhus under 50 m² Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb Privat udhus under 50 m² Når du skal søge en byggetilladelse, eller anmelde et byggeri til kommunen, skal du søge igennem selvbetjeningsportalen Byg og Miljø.

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb BR18

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb BR18 Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningsforløb BR18 1 Når du skal ansøge om byggetilladelse, skal du søge igennem selvbetjeningsportalen Byg og Miljø. Byg og Miljø er bygget op sådan, at du logger ind med

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Indhold Log på... Adgang til flere aftaler. Eksempel på forsiden i Netbank... Få mere ud af Netbank... Skræddersy din Netbank... Gode

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Adgang til det elektroniske ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning til akkrediteringssitet.

Vejledning til akkrediteringssitet. Vejledning til akkrediteringssitet. 12. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Sådan logger du på akkrediteringssitet side 2 2. Opbygning af akkrediteringssitet side 3 3. Sådan udarbejder du en ny retningslinje

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Vejledning for medarbejdere i hjemmesygeplejen Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Roller i praktikportalen

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond

Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje. under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Vejledning ved ansøgning til Den ordinære Pulje under Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond Elektronisk ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder

Læs mere

1. Når du skal logge på

1. Når du skal logge på 1. Når du skal logge på Du skal ind på internettet for at komme i gang. Adressen er: hrm.ika.as Herefter skriver du dit brugernavn og password i denne boks. Du kommer nu ind på en side, som kan se sådan

Læs mere

HåndOffice Brugeropret og bruger

HåndOffice Brugeropret og bruger HåndOffice Brugeropret og bruger Brugeropret... 3 Brugeropret en ad gangen... 3 E-mail til bruger... 5 Brugeropret flere på en gang... 5 Brugertyper... 7 Foreningsbruger... 8 Holdkortbruger... 8 App -bruger

Læs mere

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse

Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 1 Ansøgeren klikker på søg videregående uddannelse 2 Forsiden af KOT ansøgersiden. Her har ansøgeren de fire muligheder 1. Ansøg med login. Ansøgeren kan logge på med sit NemID og udfylde og sende sin

Læs mere