Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1. sep Open by night Støtteforening Lunde Kvong. skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1. sep Open by night Støtteforening Lunde Kvong. skole"

Transkript

1 Lunde Nyt September 2016 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1. sep Open by night Støtteforening Lunde Kvong Lunde Kvong skole skole 2. sep Cafe, Korsfeen er åben Korsfeen Kirkens Korshær 5. sep Tilmelding til billard Lunde Billard Klubhus, Lunde stadion 6. sep Sang Brugerrådet Bavnbo 7. sep Sæsonstart Lunde Svømmeklub Svømmehal i Nr. Nebel 7. sep Banko på Bavnbo Brugerrådet Bavnbo 10. sep H Dyreskue Lunde 4H Ringkøbingvej 270, Horne 12. sep. Sæsonstart LGU & Kvong Gymnastik Gymnastiksal Lunde & Kvong 13. sep Valgaften Lunde Lunde Kro Menighedsråd 21. sep Banko på Brugerrådet Bavnbo Bavnbo 28. sep Høstfest Brugerrådet Bavnbo Meddelelse fra redaktør: Indlæg til Lunde Nyt modtages på mail lundenyt@outlook.dk Deadline til næste Lunde Nyt er den 18. i måneden kl

2 Open By Night den 1. september 2016 kl Igen i år, holder vi Open by Night i Lunde, i skolegården på Lunde/Kvong Skole. Kom og vær med til en fantastisk hyggelig aften med mange glade mennesker. Glem alt om at lave aftensmad denne aften, men kom til Open by Night og spis thai-mad, mad fra Polen eller nyd en pølse ved pølsevognen. Med de mange boder, kan du sagtens få tiden til at gå og der er også mulighed for at købe en bod, hvor du kan sælge diverse ting og sager. Prisen for en bod: kr. for private kr. for erhvervsdrivende Bestilling af boder på: annenp@outlook.dk eller på På gensyn, Støtteforeningen Lunde Kvong Skole Min Købmand orientere Open by night i Lunde. Min Købmand er selvfølgelig på pladsen med gode tilbud. Vi gi'r 10% på følgende til open by night: - Ulvedal ost. - Danske æbler & pærer, ny høst. - Slush ice. Der er smagsprøver på det hele. Butikken har ekstra gode tilbud og holdes åbent til kl denne aften.

3 Lunde Billard orientere Opstart af billard Tilmelding mandag den 5. september 2016 kl i klubhuset på Lunde Stadion. Pris: 1/9-30/4 300,-kr 1/9-31/8 400,-kr Betaling ved tilmelding. Håber på god fremmøde af både gamle og nye spillere. Er du forhindret denne dag, så kontakt er af følgende: Arne Sørensen, Palle Christensen, Emil Henriksen, For nye spillere er der gratis prøvetid de første 2 måneder. Venlig hilsen Lunde Billard I forbindelse med Open By Night den 1. september 2016 holder butikken i Lunde åben til kl. 21. I den anledning er der 50 % rabat på næsten alle varer, hele dagen. Fredag den 30. september 2016 er der national Frivillig Fredag. Kom ind i butikken og hør lidt om, hvad det indebærer at arbejde som frivillig i Kirkens Korshær.

4 LGU og Kvong Gymnastik orientere HUSK, at der er sæsonstart for ny sæson i Lunde Kvong Gymnastikforeninger i uge 37, Hold Ugedag Tidspunkt Hvor Forældre - barn Torsdag Kvong Pusling 3-6 årige Onsdag Kvong Superstar kl. Mandag Lunde klasse MIX Torsdag Lunde JTH Blåbjerg gymnasterne Mandag Outrup Dans kl Dans kl. Hip Hop / House Tirsdag Lunde kl. moderne ballet / jazz ballet VOKSEN VOKSEN VOKSEN Express-træning Mandag Lunde Styrke og Krop i balance Tirsdag Kvong BOLDSPIL BOLDSPIL BOLDSPIL Volley Tirsdag Nr. Nebel Badminton m.m. Kan bookes fra den Lunde 1/9-16 kl ANDET ANDET ANDET Fitness Fra 15 år og opefter. Kvong Spinning Kvong Gymnastikholdet Styrke og krop i balance udsætter opstart til tirsdag den 20/9-16 kl i Kvong. Bookning af tider i gymnastiksalen til f.eks. badminton eller andet kan ske fra torsdag den 1/9-16 kl ved henvendelse til Anitha på tlf

5 Lunde Svømmeklub orientere Svømning hver onsdag fra den 7/ / Bemærk: Ingen svømning i efterårsferien. Kl Familiesvømning (babyer er også velkommen) Kl Voksensvømning Kl Vandgymnastik / apua fitness Kl Saunagus i hver 2. uge (ulige uger start i uge 37) Priser. Familie: 900,-kr Voksen: 325,-kr Baby & voksen: 325,-kr Børn over 3 år: 250,-kr Vandgymnastik / apua fitness: 600,-kr Nyt Nyt Nyt Nyt - Nyt Saunagus for svømmere: 150,-kr for 7 gange Saunagus for ikke-svømmere: 300,-kr for 7 gange Instruktør i Aqua fitness er Heidi Sørensen, som igennem de sidste par år har været instruktør i Aqua Fitness i Form og fritid i svømmehallen i Nr. Nebel og nu også i Lunde Svømmeklub. Heidi har taget forskellige kurser gennem DGI og vandmotion. Aqua fitness er en titel, som dækker over mange forskellige metoder til at dyrke motion i vand. I timerne i LUNDE SVØMMEKLUB lægges der vægt på, at pulsen skal op, der arbejdes med balancen og vandets modstand. Der arbejdes med musklerne i arme, mave/ryg, baller og lår. Alt dette foregår med musik med en god rytme. Der bliver som regel også tid til et grin eller to. Venlig hilsen Bestyrelsen

6 Lunde 4H orientere Lunde 4H har fredag den 26. august 2016 været på fisketur til Bork Havn. Der blev sejlet på fjorden for at tømme åleruser, badet, renset fisk og fjordens liv blev undersøgt med vandkikkert og fiskenet.

7 Som afslutning blev der grillet og spist pølser og brød samt hjemmebagt kage. HUSK! Lørdag den 10. september 2016 kl afholder 4H dyreskue på Hindsig Ridecenter, Ringkøbingvej 270, Horne. Der er en masse søde børn der udstiller deres velplejede kæledyr og talrige hobbyer. Yderligere er der masser af sjove aktiviteter, tombola og garanti for en hyggelig dag for hele familien.

8 Bavnbo Brugerråd orientere Banko & Sang. Brugerrådet afholder banko ca. hver anden onsdag og den første tirsdag i måneden er der sang. Se nærmere beskrivelse af dato og tidspunkt i kalenderen først i dette nyhedsblad. Alle pensionister er velkommen. Høstfest. Alle er velkommen til en hyggelig aften i Glasstrædet, med underholdning af Notabene. Glæder og til at se jer. Tilmelding senest den 22. september 2016 til følgende: Kirsten på tlf / eller Ellen på tlf / Ovenstående aktiviteter foregår på Bavnbo, Skolegade 27, Lunde, 6830 Nr. Nebel. Venlig hilsen Brugerrådet Korsfeen orientere. Korsfeen, Lundtangvej 8, Lunde, holder åben hver fredag kl Cafeen, hvor alle er velkomne. Alle i alle aldre, børn, familier, unge og mindre unge og ældre.

9 Ældre Sagen orientere Så er vi klar med mange aktiviteter i efteråret. Søndag den 4. september kl i Kulturhuset i Nr. Nebel. Gør en lang søndag hyggelig i samvær med andre. Pris 50 kr. for mad og drikkevarer. Har du svært ved at komme til Nørre Nebel, så giv besked derom ved tilmeldingen. Tilmelding senest torsdag den 1. september 2016 til Kirsten Larsen, tlf Mandag den 12. september kl. 10 i Kulturhuset i Nr. Nebel. Introduktion til efterårets IT kurser: * Billedbehandling * Slægtsforskning Alle er velkomne Onsdag den 14. september kl i Kulturhuset i Nr. Nebel. Fuglefangst, grindedrab og fåreslagtning. Niclas Poulsen, tidligere politimester på Færøerne, bosiddende på Suderø, kommer sammen med sin kone Anna og fortæller om livet på øerne. Vi hører om lov og ret, fåreslagtning, fuglefangst, grindedrab og om livet på øerne i særdeleshed. Anna har i mange år syet nationaldragter, som stadig bruges ved festlige lejligheder. Onsdag d. 28. september. Sang og musik med Willy Egmose i Nr. Nebel Kirke kl Willy Egmose, jazzmusiker, komponist, korleder og tidligere organist ved Skjern Kirke, kommer og spiller for os i Nørre Nebel Kirke. Willy kalder sig selv en lykkelig mand, fordi han i så mange år har fået lov til at tage ud med noget, folk er glade for. Vi synes ikke, vores lille Kulturhus ville yde Willy Egmoses spil fuld retfærdighed, så derfor er Ældre Sagens onsdagsmøde flyttet til kirken. Der vil, som vi plejer, være kaffe i pausen.

10 Lunde Kirke orientere Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 4. sep Gudstjeneste med børnekirke Jette Andersen & Kasper Bøtker Lunde Kirke 8. sep Gudstjeneste Kasper Bøtker Baunbo 18. aug Høstgudstjeneste Kasper Bøtker Lunde Kirke 20. sep Salmemaraton Kasper Bøtker Lunde Kirke 25. sep Gudstjeneste Kasper Bøtker Lunde Kirke Gør en forskel - Stil op til menighedsrådet Har du lyst til at gøre noget for kirkelivet? Vil du bruge Dine kompetencer og have indflydelse på fremtidens kirke i dit sogn? Så er det nu, Du skal stille op til menighedsrådet. Er du interesseret i at høre mere, så kom til orienteringsmøde på Lunde Kro, Skolegade 8, Lunde, tirsdag den 13. september 2016 kl På orienteringsmødet får Du indblik i menighedsrådets opgaver. Du får også viden om arbejdet i det forløbne år og fremtidens opgaver. Orienteringsmødet er for alle - uanset om man ønsker at stille op til valget eller ej. Vi opfordrer således også blot interesserede til at komme og høre nærmere. Opstillingsmøde Deltagerne på orienteringsmødet kan beslutte at fortsætte aftenen med et opstillingsmøde. Her er det målet at få opstillet en fælles kandidatliste på god og demokratisk vis, så er Du interesseret, er det vigtigt at møde op og komme på listen. Husk, at det er Dit sogn og Din Kirke, det drejer sig om. Så kom og vær med til en hyggelig og spændende aften på Lunde Kro! :-) Med venlig hilsen Lunde Menighedsråd.

11 Høstgudstjeneste Søndag den 18. september 2016 kl er der høstgudstjeneste i Lunde Kirke. Vi fejrer årets høst og synger de klassiske høstsalmer, Vi pløjed og vi så de, Du gav mig, o Herre, en lod af din jord mv., og kirken vil være pyntet. Så kom til en festlig og fornøjelig høstgudstjeneste i Lunde Kirke. Salmemaraton Der er salmemaraton tirsdag den 20. september kl i Lunde Kirke. Der synges nadversalmer fra salmebogens nr Præsten fortæller mellem salmerne. Der er kaffe/te og kage ved 20- tiden. Salmemaraton er et arrangement, der over ca. 3 år kommer rundt i flere af Varde Provstis kirker. Babysalmesang 30. august kl i Henne Kirke begyndte efterårets fælles babysalmesang i Gl. Blåbjerg. Det er igen musikpædagog Signe Friis, som leder gruppen. Der bliver sunget, lavet fagter, pustet sæbebobler og danset i en ½ times tid. Babysalmesang taler til alle sanser gennem sange, bevægelse, gestik og lyde. Derefter er der hygge, hvis man har lyst, over kaffe/te/saft og lidt til. Tilmelding til Sognepræst Kasper Bøtker, tlf eller mail: kthb@km.dk. Babysalmesang er et fælles arrangement for de 7 sogne i gl. Blåbjerg. Det er gratis at deltage. Det foregår 10 tirsdage dog ikke i uge 42. Der er stadig ledige pladser, så kom og vær med! Bliv kørt i kirke Der er mulighed for at benytte kirkebil til gudstjenesterne i Lunde samt til andre kirkelige arrangementer. Ønsker man at benytte sig af dette tilbud, kan man ringe til Lunde Taxa på tlf

12

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og RAKU i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde - Kvong Gymnastikforeninger 2019-2020 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn (Træning

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1/10 10:00 U12 drenge B/8. Blåbjerg Boldklub Lunde Stadion Blåbjerg BV Oksbøl 1/10 16:00 Herre serie 2

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1/10 10:00 U12 drenge B/8. Blåbjerg Boldklub Lunde Stadion Blåbjerg BV Oksbøl 1/10 16:00 Herre serie 2 Lunde Nyt Oktober 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 1/10 10:00 U12 drenge B/8 Blåbjerg BV Oksbøl 1/10 16:00 Herre serie 2 Blåbjerg BK Grindsted GIF 2/10 17:15 U12 piger Blåbjerg Spangsbjerg IF 3/10

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. april Hele Indsamling til Kræftens Lunde

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. april Hele Indsamling til Kræftens Lunde Lunde Nyt April 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. april Hele Indsamling til Kræftens Lunde dagen Kræftens Bekæmpelse Bekæmpelse 5.april 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 6. april 13.30 Besøg på Lyne

Læs mere

Lunde Nyt. Nr. Nebel Idrætscenter 7. sep Open By Night Støtteforeningen Lunde/Kvong Skole

Lunde Nyt. Nr. Nebel Idrætscenter 7. sep Open By Night Støtteforeningen Lunde/Kvong Skole Lunde Nyt September 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 30. aug. 19:00 Banko Brugerrådet Bavnbo 1. sep. 14:00 Høstcafé Korsfeen Klubhuset, Skolegade 20, Lunde 3. sep. 12-14 Hyggelig samvær Ældresagen

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt.

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt. Lunde Nyt August 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul. 08.00 Arbejdsdag v. Lunde Skoven / skoven / frugtplantagen Sogneforening frugtplantagen ved Markvænget, Lunde 15. aug. 19.00 Landsbyfest

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted aug.

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted aug. Lunde Nyt September 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 21. 25. aug. Landsbyfest i Lunde Landsbyfest udvalget Lunde Stadion 29. aug. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 3. sep. 19.00 Ny billard sæson Lunde

Læs mere

Lunde Nyt. August 2018

Lunde Nyt. August 2018 Lunde Nyt August 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 15. aug. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 21. aug. 17.30 Rovfugleshow med efterfølgende fællesspisning 22. aug. 19.00 Banko og kåring af årets navn

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 27. april Fællesspisning for ny tilflyttere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 27. april Fællesspisning for ny tilflyttere Lunde Nyt Maj 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 27. april 17.30 Fællesspisning for ny tilflyttere Korsfeen Blåbjergskolen, Lunde-Kvong 2. maj 16.45 Gratis dansetræning LGU afdeling i Lunde Gymnastiksalen,

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Lunde Nyt. Kvong/Lunde Jagtforening. Blåbjerg. Udviklingsråd

Lunde Nyt. Kvong/Lunde Jagtforening. Blåbjerg. Udviklingsråd Lunde Nyt Marts 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 21. feb. 19.00 Generalforsamling Lunde Gymnastik Lunde Kro & Ungdomsforening 25. feb. 09.30 Regulerings jagt Kvong/Lunde Jagtforening Mødested: Lunde

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lunde Nyt. Oktober 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. sep Klyngeudviklings plan Kvong Lunde - Lydum

Lunde Nyt. Oktober 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. sep Klyngeudviklings plan Kvong Lunde - Lydum Lunde Nyt Oktober 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26. sep. 17.30 Klyngeudviklings plan Kvong Lunde - Lydum Arbejdsgruppen Nygaards Afrika, Nr. Lydumvej 110 3. okt. 19.00 Høstfest Brugerrådet Bavnbo

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 5. feb Gør en lang søndag hyggelig i samvær med andre

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 5. feb Gør en lang søndag hyggelig i samvær med andre Lunde Nyt Februar 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 5. feb. 12-14 Gør en lang søndag hyggelig i samvær med andre Ældre Sagen Kulturhuset Nr. Nebel 8. feb. 10-12 Foredrag Ældre Sagen Kulturhuset Nr.

Læs mere

Der er allerede nu udsolgt til Højskoledag den 12. september 2019 på Lunde Kro og der står mange på venteliste.

Der er allerede nu udsolgt til Højskoledag den 12. september 2019 på Lunde Kro og der står mange på venteliste. Lunde Nyt August 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 21. aug. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo Uge 33 Landsbyfest i Lunde, på Lunde Stadion 3. sep. 19.30 Opstart Volley LGU og Kvong IF 5. sep. 17.00 Open

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

Lunde Nyt Juni 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 28. maj Borgermøde Lunde Sogneforening, Liv i Lunde og Min Købmand

Lunde Nyt Juni 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 28. maj Borgermøde Lunde Sogneforening, Liv i Lunde og Min Købmand Lunde Nyt Juni 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 28. maj 19.30 Borgermøde Lunde Sogneforening, Liv i Lunde og Min Købmand Lunde Kro 4. juni 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 5. juni 19.00 Banko Brugerrådet

Læs mere

KvongPosten Januar 2019

KvongPosten Januar 2019 KvongPosten Januar 2019 Nytårsskål Den 1. januar 2019 i Kvong Kirke kl. 15,00. Efter gudstjenesten nytårsdag er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår med et glas bobler. Formiddagskaffe i Kvong

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Lunde Nyt Februar 2019

Lunde Nyt Februar 2019 Lunde Nyt Februar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde, Kvong og Fabriksbesøg v. 31. jan. 19.00 Lydum Annebergs Limtræ Sogneforeninger Lunde 2. feb. 14.00 Sæsonstart Blåbjerg BK Annebergs Limtræ,

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. dec Julebal Sogneforeningen Lunde Kro

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. dec Julebal Sogneforeningen Lunde Kro Lunde Nyt Januar 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. dec. 19-02 Julebal Sogneforeningen Lunde Kro 3. jan. 18.45- Svømning & Lunde Form og fritid i 20.45 Saunagus opstart Svømmeklub svømmehallen,

Læs mere

Lunde Nyt. November 2018

Lunde Nyt. November 2018 Lunde Nyt November 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 24. okt. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 5. nov. 19.30 Banko Lunde Forsamlingshus 6. nov. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 7. nov. 19.00 Generalforsamling

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Lunde Nyt. September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson

Lunde Nyt. September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson Lunde Nyt September 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 2. sep. Opstart af ny sæson Købmandsgården Bavnbo 3. sep. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 3. sep. 19.30 Opstart Volley LGU og Kvong Nr. Nebel IF

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Lunde Nyt. November 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 30. okt Banko Brugerrådet Bavnbo 31. okt Foredrag med Lunde Forsamlingshuset

Lunde Nyt. November 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 30. okt Banko Brugerrådet Bavnbo 31. okt Foredrag med Lunde Forsamlingshuset Lunde Nyt November 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 30. okt. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 31. okt. 19.30 Foredrag med Lunde Forsamlingshuset Karin Torp 4. nov. 17.30 Klyngesamarbejde mellem Kvong

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 4. feb Regulerings Kvong/Lunde

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 4. feb Regulerings Kvong/Lunde Lunde Nyt Februar 2018 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 4. feb. 09.30 Regulerings Kvong/Lunde jagt Jagtforening Mødested: Smeden i Kvong 5. feb. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 7. feb. 19.00 Banko Brugerrådet

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26/10 19:00 Udflugt til Tirpitz Lunde Sogneforening

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26/10 19:00 Udflugt til Tirpitz Lunde Sogneforening Lunde Nyt November 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 26/10 19:00 Udflugt til Tirpitz Lunde Sogneforening Tirpitz, Blåvand 3/11 20:00 Koncert med Poul Krebs og Michael Falck Lunde Kro Lunde Kro 4/11

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Aktivitetsplan 2015 / 2016

Aktivitetsplan 2015 / 2016 Aktivitetsplan 2015 / 2016 Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og søndag

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Lunde Nyt Marts 2019

Lunde Nyt Marts 2019 Lunde Nyt Marts 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 20. feb. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 20. feb. 19.00 Generalforsamling 21. feb. 19.00 Generalforsamling 28. feb. 18.00 2. mar. 13.00 2. mar. Lokal

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 23. nov. 1. dec. 27. nov Juleoptog Juletræsudvalget Lunde Station 3. dec

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 23. nov. 1. dec. 27. nov Juleoptog Juletræsudvalget Lunde Station 3. dec Lunde Nyt December 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 23. nov. 1. dec. 7.30-19.00 Børn skal huske at aflevere en julesok ved Min Købmand 27. nov. 14.07 Juleoptog Juletræsudvalget Lunde Station 3. dec.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Aktivitetskalender for 2017 Hyggeeftermiddage Hyggeeftermiddag i samarbejde med kirken kl. 14.30-16.30 på præstegården. Pris 2 inkl.

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere