Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage?"

Transkript

1 Referat counsellormøde den 18. april 2014 i distrikt 1470 i Lyngby Thomas bød sammen med sit team - Lene, Jakob og Jette velkommen til glade morgenfriske counsellorer, PO er og andre som arbejder med ungdomsudveksling i klubberne. Dagsorden 1. Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigst dansk 2. Hvad vil vi med General Rules og rejseregler v/lene 3. Outbound v/thomas 4. Protection Officer v/jakob 5. Short Term v/jakob 6. Outbound koordinering af ansøgninger, kontrol af ansøgninger inden aflevering, månedsbreve til klubcounsellor v/jette 7. Guvernøren kom på besøg 8. Hvordan gør vi over de næste 3 år Counsellor-områderne klar til at overtage mange af de opgaver, som distriktet arbejder med i dag v/thomas 9. Opsamling v/thomas Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage?

2 Gruppernes tilbagemeldinger var: Meld forventninger om regler og lær dansk klar ud til student, værtsfamilie og gymnasium Der er stor forskel på hvordan de forskellige sprogskolen griber det an afstem med sprogskolen hvad der forventes af studenterne Nogle kommuner tilbyder at stille sprogundervisning til rådighed? Skriv til værtsfamilierne hver 14 dag med kopi til de øvrige værtsfamilier, som studenten skal bo hos Det kan være en god ide at have værtsfamilier med mindre børn, som ikke kan tale engelsk, så bliver studenter nødt til at lære dansk Pensumliste fra sprogskolen til værtsfamilierne (pensum-, prøve- og lektielister kommer jf. Thomas) Link mellem Outbound og Inbound (de er allerede på Facebook jf. Thomas) Nogle studenter efterspørger flere sprogudfordringer (det kan de få på sprogskolen, de skal bare være bedre til at bede om det). I de små videoklip fra vores Outbound, blev det bemærket, at der ikke var nogle som nævnte udfordringer med sproget Inbound kunne lave sådanne små videoklip på dansk og fortælle lidt om de udfordringer de har med det danske sprog Ad 2. Hvad vil vi med General Rules og rejseregler v/lene Det er meget vigtigt, at alle klubber overholder distriktets General Rules og rejseregler, da det ellers ikke giver mening at have dem. Studenterne kan ikke forstå de skal overholde reglerne, når andre får lov til at rejse uden at overholde reglerne.

3 Der var stor enighed om, at regler skal overholdes og det gælder også en tur til Malmø. En counsellor opfordrede til at lave en Rotary eller en familietur i stedet. Med hensyn til forsikring, er de studenter som Rotary Danmark tegner forsikring for, dækket op til 30 dage ved udenlandsrejser med familien og Rotary derudover er de også forsikret under Europaturen. De er tillige dækket i op til 14 dage ved studieture med skolen. De studenter som Danmark ikke tegner forsikring for nemlig USA, Canada, Australien, New Zealand her skal counsellor sikre sig, at deres medbragte forsikring dækker for rejser til udlandet på lige fod med ovenstående! Inbound studenter kan kun få det gule sygesikringskort, da man skal være dansk statsborger for at få det blå! Studenterne må stadig gerne rejse med deres værtsfamilier, sponsor klubbens medlemmer og naturligvis med Rotary (Europaturen). Lene skal blot orienteres. Lene fremsender reglerne til alle samtidig med, at de sendes til studenterne. Jakob viste en lille video fra en student i Australien, som var på udveksling i Humlebæk-Nivå for 27 år siden. Hun talte stadig flot dansk og kunne huske de dejlige oplevelser hun havde haft i Danmark. Ad 3. Outbound v/thomas Der har kun været en early return. Dette skete allerede efter 14 dage, fordi studenten havde hjemve. Derudover har der været en student, som måtte flytte værtsfamilie.

4 Når der opstår problemer, er det vigtigt, at counsellor i værtsklubben hurtig kontaktes. Hvis sproget er et problem, kan man måske hente hjælp hos en tidligere student. Vi har stadig mange, som vælger USA, som første prioritet. Vær opmærksomhed på, at USA kræver mindst 7 i engelsk efter dansk skala. Ad 4. Protection Officer v/jakob Der er komme nye PO-erklæringer med to ekstra spørgsmål. Alle skal udfylde en ny, selvom de har udfyldt en tidligere. Aflevering af PO-erklæringer fungerer rigtig godt, nu hvor PO-erklæringerne afleveres sammen med den endelige ansøgning. Alle klubber der udveksler, skal nu udfylde og underskrive en Club Compliance Certification. Den skal underskrives af præsidenten og counsellor. I CCC en er der flere nye ting, som klubben skal leve op til, så det anbefales at læse denne grundigt igennem, før underskrift! Ad 5. Short Term v/jakob Short Term er en camp på typisk 14 dages varighed. Prisen er 500 kr. + rejseomkostninger. Der sendes ca. 100 unge ud hvert år. Ansøgninger sendes til Jakob. Irene Klitbo har erfaring med film- og madlavnings camp i deres klub for unge mellem 16 og 18 år. Der er også besøg på Kronborg, kanalrundfart osv. Der er ca. 20 pr. hold og de indkvarteres privat. På Camp Copenhagen, se de unge mennesker rådhuset, rensningsanlægget og meget andet.

5 Ad. 6 Outbound koordinering af ansøgninger, kontrol af ansøgninger inden aflevering, månedsbreve til klubcounsellor v/jette Da de unge ofte søger i flere eller mange forskellige klubber, indførte distriktet for nogle år siden en ny ansøgningsprocedure, hvor de unge mennesker blev bedt om at sende deres ansøgning til distriktet. Distriktet godkender ikke ansøgerne men sikrer, at klubberne får en præsentabel ansøgning, som lever op til kravene. Efter denne kvalitetssikring og dialog med ansøgerne bliver ansøgningerne sendt til klubberne. Det er så op til klubberne, at møde de unge og værtsfamilierne og udvælge den student og familie, som klubben finder mest egnet. Erfaringer har vist, at ansøgningerne har fået en væsentlig højere kvalitet og vi har i langt højere grad får fat i de bedste studenter. Vi har også kunne hjælp de klubber, som ingen ansøgninger får, med at finde en student. Denne proces er et tilbud til klubberne fra distriktet, klubberne kan fortsat vælge at følge gamle model. Hvis klubben selv vælger at køre processen fuldt ud, skal der blot sendes en mail til Jette, når studenten er valgt med klubnavn og studentens navn Vi skal ikke have kopi af den foreløbige ansøgning. Vi fortsætter med månedsrapporterne til klubcounsellor. Klubcounsellor bør skype med nye Outbounds udenlandske counsellor for at introducere sig selv og tilbyde hjælp, hvis der er brug for det.

6 Ad. 7 Guvernøren kom på besøg Distriktets guvernør Niels Jørn Hahn og guvernøren for 17/18 Peter Kofoed kom forbi. Peter Kofoed præsenterede sig selv. Niels Jørn Hahn fortalte om Ryla, som finder sted fra den 11. til den 13. september. Han opfordrede klubberne til at finde egnede kandidater som skal være mellem 22 og 35 år. Formålet er, at de primært skal lære noget om ledelse. Det koster Rotary klubben kr. Rotary har en stand under Folkemødet på Bornholm den 11. til 14. juni, hvor man blandt andet kan se en beboet Shelter Box. Ad. 8 Hvordan gør vi over de næste 3 år? Opgaverne i distriktet er efterhånden blevet så omfangsrige, at det ikke er muligt at have et fuldtidsjob ved siden af. Vi kan ikke forvente, at dem som skal tage over efter det nuværende distriktsteam, kan bruge ligeså meget tid på ungdomsudveksling. Derfor lægger Thomas op til at, klubberne inden for de næste 3 år, i langt højere grad, overtager mange af de opgaver, som distriktet laver i dag. Der er derfor blevet etableret counsellor områder, hvor counsellor i hver enkelt klub opfordres til at deltage. Counsellor områderne blev bedt om at komme med gode ideer til forbedringer. Tilbagemeldinger fra workshop Spørgsmål: Hvor mange søger Danmark? (svar: vi ved det ikke men mange skriver Kære Danmark i studenterbrevet) Hvorfor siger vi ikke nej til studenter som ikke lever op til vores krav? (svar: Danmark er den 7 største spiller i

7 udvekslingsprogrammet og vi vil gerne have de gode pladser til vore Outbound studenter i de lande vi udveksler med Holdes der fast i, at der kun må tales dansk på Europaturen? (svar: nej men vi taler kun dansk til studenterne og det er vores indtryk, at studenterne er gode til dansk på det tidspunkt) Gode ideer: Post-it på de forskellige ting i huset hos værtsfamilierne Studenten kan få 5 minutter hver uge i klubben til at fortælle om ugens oplevelser Studenten kan lave sit eget Rotary program giv dem noget ansvar Opfordre studenten til at dyrke noget holdsport - klubben betaler Klubbens medlemmer tager studenten med hjem en dag om ugen på skift, så værtsfamilien bliver aflastet Før studenten ankommer o Hør studenten i de 100 ord, som de skal lære inden de ankommer o De to test skal tages i dansk o Begrundelse til student for at lære dansk er, at det er lettere at få danske venner, en bedre tilknytning, det er en kulturel- og social udveksling, en speciel oplevelse at kunne et lille sprog o Hold møde med værtsfamilien, hvor der tales om de 100 ord og vigtigheden af at lære dansk Under studens ophold o Tal dansk og atter dansk og følg op på at værtsfamilien også taler dansk

8 o Følg op på dansk underviskning o Forlang at de lære de næste 200 ord o Efter studens ophold o Hold kontakten ved lige Opfordre tidligere studenter til at lave en video, hvor de fortæller om hvordan det er gået dem, måske er de blevet gift med en dansker Ad. 9 Opsamling v/thomas Der er introcamp fra den 23. august. Distriktet har egen hjemmeside, som vi ikke har været så gode til at holde opdateret, det bliver den nu. Der vil ikke længere være de lange heldags counsellor møder, men i stedet små korte møde på et par timer, det første vil være i september 2015 For referat 25. april 2015/Jette

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Protection Program Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Distrikt Protection Officer Bodil Fogh Hansen Tel. +45 2228 8894 Skype: bodilfh.dk Opdateret: april 2018 På www.1470.dk findes alle skabeloner, der

Læs mere

Klubcounsellor og ungdomsudvalg. Distrikt 1470

Klubcounsellor og ungdomsudvalg. Distrikt 1470 Klubcounsellor og ungdomsudvalg Distrikt 1470 Klubcounsellor og ungdomsudvalg I tæt samarbejde med distriktet sender klubben et ungt mennesker på ungdomsudveksling. Klubben modtager ligeledes et ungt menneske

Læs mere

Distrikt 1470 Værd at vide. Revideret 18. oktober 2018

Distrikt 1470 Værd at vide. Revideret 18. oktober 2018 Distrikt 1470 Værd at vide Revideret 18. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3. Kommunikation med distriktet...

Læs mere

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470

Protection Program. Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Protection Program Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Distrikt Protection Officer (DPO) Bodil Fogh Hansen Tel. +45 2228 8894 Skype: bodilfh.dk Opdateret: marts 2019 På www.1470.dk findes alle skabeloner,

Læs mere

Distriktsledelsen Indhold af distriktsbriefingerne RDU-FU nov. 2018

Distriktsledelsen Indhold af distriktsbriefingerne RDU-FU nov. 2018 Familiebriefing indhold Afholdes i marts måned når landefordelingen er offentliggjort og der er sendt fakturaer ud. Overordnet drejer familiebriefing sig om, at forældre og kommende udvekslingsstudenter

Læs mere

Vejledning til Counsellor om ansøgninger fra 2018

Vejledning til Counsellor om ansøgninger fra 2018 Vejledning til Counsellor om ansøgninger fra 2018 Alle aktiviteter vedrørende ansøgninger foregår fra www.rotary.dk. (aktiviteter for W18 og S18 samt 18/19 og tidligere teams foregår som sædvanligt i den

Læs mere

SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK LONG TERM SHORT TERM MULTIDISTRICT DANMARK Distrikt 1440 1450 1460 1470 1480

SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK LONG TERM SHORT TERM MULTIDISTRICT DANMARK Distrikt 1440 1450 1460 1470 1480 SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK LONG TERM SHORT TERM MULTIDISTRICT DANMARK Distrikt 1440 1450 1460 1470 1480 Februar 2008 I overensstemmelse med Rotary International s retningslinier

Læs mere

SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK

SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK SIKKERHED OG OMSORG FOR UDVEKSLINGSSTUDENTER I DANMARK LONG TERM SHORT TERM MULTIDISTRICT DANMARK Distrikt 1440 1450 1461 1470 1480 Februar 2019 I overensstemmelse med Rotary International s retningslinier

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL. Manual for Long Term Exchange (LTE) Information om udveksling. Manualens målgruppe. Ansøgning. Rotary klubbens organisering

ROTARY INTERNATIONAL. Manual for Long Term Exchange (LTE) Information om udveksling. Manualens målgruppe. Ansøgning. Rotary klubbens organisering ROTARY INTERNATIONAL Manual for Long Term Exchange (LTE) Manualens målgruppe...1 Rotary klubbens organisering...1 Information om udveksling...1 Ansøgning...1 Sponsorerklæring...2 Værtskabserklæring...2

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL. Manual for Long Term Exchange (LTE) Information om udveksling. Manualens målgruppe. Ansøgning. Rotary klubbens organisering

ROTARY INTERNATIONAL. Manual for Long Term Exchange (LTE) Information om udveksling. Manualens målgruppe. Ansøgning. Rotary klubbens organisering ROTARY INTERNATIONAL Manual for Long Term Exchange (LTE) Manualens målgruppe... 1 Rotary klubbens organisering... 1 Information om udveksling... 1 Ansøgning... 1 Sponsorerklæring... 2 Værtskabserklæring...

Læs mere

Vejledning til Students i brug af RYE Database 2008

Vejledning til Students i brug af RYE Database 2008 Vejledning til Students i brug af RYE Database 2008 Indledning Multi District Denmark har udviklet en ny database til brug ved administration af udvekslingsstudenter. Databasen kan åbnes fra alle pc ere,

Læs mere

Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning?

Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning? Hvordan laver er jeg en Foreløbig Ansøgning? Genvej: www.rotary.dk/yep/begynd-din-ansogning En Foreløbig Ansøgning er en ansøgning med et uddrag af dine informationer som en Rotary klub kan bruge til at

Læs mere

1450 YOUTH SERVICE. Godt Nytår! Der er meget godt at se frem til. Januar 2014

1450 YOUTH SERVICE. Godt Nytår! Der er meget godt at se frem til. Januar 2014 1450 YOUTH SERVICE Januar 2014 Godt Nytår til alle Vi glæder os til det fortsatte samarbejde. Godt Nytår Der er meget godt at se frem til Kære Club counsellor og ungdomsudvalg Vi håber at I alle har haft

Læs mere

08.06.2012 21:57 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY

08.06.2012 21:57 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY Evaluering af afrejsemøderne 2012 - NY Publiceret fra 18.05.2012 til 22.05.2012 82 svar (80 unikke) 1. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 1 Odense den 11. maj 11,0 % 9 2 Aarhus den 12. maj 34,1

Læs mere

Student Protection Policy I Undervisning af studenter og værtsfamilier - Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter i Danmark.

Student Protection Policy I Undervisning af studenter og værtsfamilier - Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter i Danmark. ROTARY INTERNATIONAL Rotary Danmarks Ungdomsudveksling Student Protection Policy I Undervisning af studenter og værtsfamilier - Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter i Danmark. Indhold Student Protection

Læs mere

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning

Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Vejledning til ansøger om udarbejdelse af endelig ansøgning Når du er blevet tildelt en Rotary sponsor klub, og klubben har godkendt dig som ansøger på baggrund af foreløbig ansøgning, kan counsellor markere

Læs mere

Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008

Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008 Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008 Indledning Multi District Denmark har udviklet en database til brug ved administration af udvekslingsstudenter. Databasen kan åbnes fra alle pc

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales Land: Australien Periode: Fra: 1/3.2013 Til: 1/7.2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, de hjalp mig med hvordan jeg skulle søge, og gav mig noget forberedelse til turen.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, de hjalp mig med hvordan jeg skulle søge, og gav mig noget forberedelse til turen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidat i Fysik Navn på universitet i udlandet: University of Toronto Land: Canada Periode: Fra: 1. september 2010 Til: 22. december 2010 Udvekslingsprogram:

Læs mere

14.05.2013 13:00 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2013

14.05.2013 13:00 QuestBack eksport - Evaluering af afrejsemøderne 2013 Evaluering af afrejsemøderne 2013 Publiceret fra 06.05.2013 til 13.05.2013 81 svar (81 unikke) 1. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 1 København den 20. april 40,7 % 33 2 Aarhus den 4. maj 39,5

Læs mere

Rotary Youth Exchange Familiebriefing Multi District Denmark

Rotary Youth Exchange Familiebriefing Multi District Denmark Rotary Youth Exchange Familiebriefing 2019 Multi District Denmark Nu er det jeres tur! Dagsorden Fordeling og placering Sikkerhed og økonomi Visum vaccination forsikring Udrejse Hjemme igen TITLE 3 Fordeling

Læs mere

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning. Revideret 22. oktober 2018

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning. Revideret 22. oktober 2018 Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning Revideret 22. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3.

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog,litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Valencia Land: Spanien Periode: Fra:4/2

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Limerick.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Limerick. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: University of Limerick Land: Irland Periode: Fra: 19. januar 2012 Til: 14. maj 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja en smule. Hovedsageligt brugte jeg vores egen udvekslingskoordinator, Ann Caroll.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja en smule. Hovedsageligt brugte jeg vores egen udvekslingskoordinator, Ann Caroll. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: University of Surrey Land: England Periode: Fra:6/2-2012 Til: 15/6-2012 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Sabanci University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Sabanci University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Sabanci University Land: Tyrkiet Periode: Fra: 01.09.12 Til: 15.01.13 Udvekslingsprogram: Erasumus

Læs mere

Evaluering af skoleåret 2014/15 til forældre. 1. Hvilket land rejste dit barn til? Evaluering af skoleåret 2014/15 til forældre

Evaluering af skoleåret 2014/15 til forældre. 1. Hvilket land rejste dit barn til? Evaluering af skoleåret 2014/15 til forældre Evaluering af skoleåret 2014/15 til forældre 1. Hvilket land rejste dit barn til? 10 9 8 80. 7 6 5 2 13.3% 0. 4.4% 2.2% 0. 6 1 USA 2 Canada 3 New Zealand 4 UK 5 Spanien 6 Australien USA 80, Canada 0, New

Læs mere

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? For at komme ud at rejse på en ny måde, og prøve undervisning på en anden måde

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? For at komme ud at rejse på en ny måde, og prøve undervisning på en anden måde US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Biologi Navn på universitet i udlandet: University of Otago Land: New Zealand Periode: Fra: Februar 2013 Til: Juni 2013 Udvekslingsprogram: Hvorfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Otago.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Otago. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Otago Land: New Zealand Periode: Fra: Foråret 2010 Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet Land: Holland Periode: Fra: August 2013 Til: December 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d'etudes Politiques de Paris (Sciences Po) Land: Frankrig Periode: Fra: 1/9-2013 Til:

Læs mere

Evaluering af skoleåret 2013/14 fra vores forældre. 1. Hvilket land rejste dit barn til?

Evaluering af skoleåret 2013/14 fra vores forældre. 1. Hvilket land rejste dit barn til? Evaluering af skoleåret 2013/14 fra vores forældre 1. Hvilket land rejste dit barn til? 10 9 8 7 6 5 4 1 75.6% 7.3% 7.3% 0. 0. 6 7 8 1 USA 2 Canada 3 New Zealand 4 Brasilien 5 Japan 6 UK 7 Østrig 8 Frankrig

Læs mere

Personerne er stadig de samme, men vi søger en ekstra til distriktsarbejdet

Personerne er stadig de samme, men vi søger en ekstra til distriktsarbejdet Oktober 2012 1450 INFO NEW GENERATIONS/UNGDOMSUDVEKSLING Rotary Internationals femte tjeneste gren, New Generations, er nu også kørt i stilling i vores distrikt, og er der så stadig noget der hedder ungdomsudveksling?

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Leicester University Land: England Periode: Fra: 23/9 2013 Til: 24/1 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia Land: Australien Periode: Fra: Januar 2013 Til: Juni 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Northampton Community College

Northampton Community College Northampton Community College Bethlehem, Pennsylvania, 6. oktober 1. november 2013 Roskilde Handelsskole, Grenå Handelsskole og Roskilde Tekniske skole samarbejder om at have elever på collegeophold Roskilde

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: Deakin university Land: Australien Periode: Fra:25 juni 2012 Til:4 december 2012

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Folkesundhedsvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Universitá di Bologna

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Folkesundhedsvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Universitá di Bologna US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Folkesundhedsvidenskab Navn på universitet i udlandet: Universitá di Bologna Land: Italien Periode: Fra: Februar 2014 Til: Juni 2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Indhold. Pre-Placed eller Self-Placed. Ansøgningsfrister

Indhold. Pre-Placed eller Self-Placed. Ansøgningsfrister Trainee - Intern Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Introduktion Pre-Placed eller Self-Placed Trainee Intern Priser Ansøgning Ansøgningsfrister Overblik Om MyEducation

Læs mere

Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning

Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning Vejledning til at udfylde del 2 af ST1 ansøgning Denne vejledning er tilegnet counsellors, der sidder med studenten og skal have udfyldt online ST1 ansøgningen. Forud er studenten oprettet hos SIRI og

Læs mere

Evaluering af afrejsemøderne 2014 - samlet. 1. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 2. Er du elev eller forælder der besvarer dette spørgeskema?

Evaluering af afrejsemøderne 2014 - samlet. 1. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 2. Er du elev eller forælder der besvarer dette spørgeskema? Evaluering af afrejsemøderne 0 - samlet. Hvilken dag deltog du/i til afrejsemødet? 0 9 8 7.7%.%.9% Odense den 7. april Aarhus den. maj København den. maj Odense den 7. april,7% Aarhus den. maj,% København

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Biologi. Navn på universitet i udlandet: University of the Sunshine Coast

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Biologi. Navn på universitet i udlandet: University of the Sunshine Coast US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Biologi Navn på universitet i udlandet: University of the Sunshine Coast Land: Australien Periode: Fra:Juli 2010 Til:December 2010 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Washington.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Washington. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Washington Land: USA Periode: Fra: 15. September 2010 Til: 18. Marts 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi Land: Tyrkiet Periode: Fra:11-02-2014 Til:11-06-2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba Land: Canada Periode: Fra: Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk Hvorfor har du

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Greenwich. Land: United Kingdom

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Engelsk. Navn på universitet i udlandet: University of Greenwich. Land: United Kingdom US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Engelsk Navn på universitet i udlandet: University of Greenwich Land: United Kingdom Periode: Fra: 9/1/2012 Til: 23/6/2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? For at få nogle gode oplevelser, forbedre mit sprog og have noget godt at skrive på CV et.

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? For at få nogle gode oplevelser, forbedre mit sprog og have noget godt at skrive på CV et. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Biologi Navn på universitet i udlandet: University of Washington Land: USA Periode: Fra: 29. september 2010 Til: 17. december 2010 Udvekslingsprogram:

Læs mere

2.Evaluering af skoleåret 2014/2015, elever. 1. Hvilket land er du i? 2.Evaluering af skoleåret 2014/2015, elever :11 100% 90% 80%

2.Evaluering af skoleåret 2014/2015, elever. 1. Hvilket land er du i? 2.Evaluering af skoleåret 2014/2015, elever :11 100% 90% 80% .Evaluering af skoleåret 04/05, elever. Hvilket land er du i? 0 9 8 7 5 6.5% 0.8% 8.%.% 4.%.% 4 5 6 USA Canada New Zealand 4 England 5 Spanien 6 Australien USA 6,5% Canada,% New Zealand 8,% England 0,8%

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service Den 5. tjenestegren: New Generations Service Per Hylander Dronninglund Rotary klub siden 1991 Guvernør D-1440 2005-06 Formand for Rotary Danmark 2006-07 Distriktstræner D-1440 2006-09 Rotary Coordinator

Læs mere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere Faglighed, Fællesskab, Fremtid Midtfyns Gymnasium Sammen bliver vi klogere liv en del af os En helt ny verden åbner sig, når du træder ind ad døren hos os. Med masser af venner, faglige udfordringer og

Læs mere

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidat i Informationsvidenskab Navn på universitet i udlandet: Unversity of London, Institute

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Architectural Engineering, civilingeniør Navn på universitet i udlandet: Universidade do Porto Land: Portugal Periode: Fra: 30.06.2012 (inkl.

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Université Jean Moulin III Land: Frankrig Periode: Fra:07.01.2013 Til:08.04.2013 Udvekslingsprogram: Jura

Læs mere

Udlandssemester på The University of Queensland

Udlandssemester på The University of Queensland Udlandssemester på The University of Queensland Info: Alex Amâsa Olsen 23 år Studieretning: Maskin Ingeniør på DTU Bor: Kgs. Lyngby, Danmark ( skrivende stund i praktik I Sydney, Australien) Hvad: Udvekslingssemester

Læs mere

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21. Revideret 1. maj 2019

Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21. Revideret 1. maj 2019 Distrikt 1470 Tillæg til vejledning til endelig ansøgning 20/21 Revideret 1. maj 2019 Indholdsfortegnelse 1. Lidt om ungdomsudveksling i Rotary... 3 1.1. Rotary i Danmark... 3 1.2. Distriktet... 3 1.3.

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra: 17. januar 2013 Til: 18. maj

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: City University London.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: City University London. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie Navn på universitet i udlandet: City University London Land: UK Periode: Fra:September 2012 Til:Januar 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Universidad de Granada.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Universidad de Granada. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: Universidad de Granada Land: Spanien Periode: Fra: 20.08.11 Til: 01.02.12 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes Politique Paris (Sciences Po) Land: Frankrig Periode: Fra: Januar 2013 Til: Maj

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Hele oplevelsen var rigtig god, dog med undtagelse af det akademiske niveau på universitetet.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Hele oplevelsen var rigtig god, dog med undtagelse af det akademiske niveau på universitetet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Økonomi (cand.oecon.) Navn på universitet i udlandet: University of Southampton Land: United Kingdom Periode: Fra: September 2011 Til: Januar

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab Navn på universitet i udlandet: Bishop University Land: Canada Periode: Fra: 10.01.12 Til: 01.05.12 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AAR H. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

US AAR H. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur US AAR H Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Alicante Land: Spanien Periode: Fra: 01.02.2013

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statistik, kandidat. Navn på universitet i udlandet: Universidad Complutense de Madrid

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statistik, kandidat. Navn på universitet i udlandet: Universidad Complutense de Madrid US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statistik, kandidat Navn på universitet i udlandet: Universidad Complutense de Madrid Land: Spanien Periode: Fra: sep. 2013 Til: feb. 2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: Tilburg University Land: Holland Periode: Fra: August 2012 Til: Januar 2013 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Lingvistik. Navn på universitet i udlandet: Uppsala Universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Lingvistik. Navn på universitet i udlandet: Uppsala Universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Lingvistik Navn på universitet i udlandet: Uppsala Universitet Land: Sverige Periode: Fra: August 2013 Til: Januar 2014 Udvekslingsprogram: Nordlys

Læs mere

09.10.2012 08:41 QuestBack eksport - 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne

09.10.2012 08:41 QuestBack eksport - 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne 1. Evaluering af skoleåret 2012/13 til eleverne Publiceret fra 26.09.2012 til 08.10.2012 50 svar (50 unikke) 1. Hvilket land er du rejst til? 1 USA 70,0 % 35 2 Canada 4,0 % 2 3 Australien 2,0 % 1 4 New

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere

Guide til UDLANDSOPHOLD International Virksomhedskommunikation At tage på udlandsophold er en kæmpe oplevelse - både socialt, kulturelt og fagligt.

Guide til UDLANDSOPHOLD International Virksomhedskommunikation At tage på udlandsophold er en kæmpe oplevelse - både socialt, kulturelt og fagligt. Guide til UDLANDSOPHOLD International Virksomhedskommunikation At tage på udlandsophold er en kæmpe oplevelse - både socialt, kulturelt og fagligt. Indhold Hvor kan du komme hen?... 3 Hvornår kan du komme

Læs mere

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra:September 2010 Til:Januar 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Eleverne: 1. evaluering af skoleåret 2014/ Hvilket land er du rejst til? Eleverne: 1. evaluering af skoleåret 2014/ :27 100% 90%

Eleverne: 1. evaluering af skoleåret 2014/ Hvilket land er du rejst til? Eleverne: 1. evaluering af skoleåret 2014/ :27 100% 90% Eleverne: 1. evaluering af skoleåret 2014/15 1. Hvilket land er du rejst til? 10 9 8 7 6 5 3 2 1 64.9% 19.3% 8.8% 1.8% 1.8% 3.5% 1 2 3 4 5 6 1 USA 2 Canada 3 New Zealand 4 Australien 5 Spanien 6 UK USA

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medicinalkemi. Navn på universitet i udlandet: University of Victoria.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medicinalkemi. Navn på universitet i udlandet: University of Victoria. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medicinalkemi Navn på universitet i udlandet: University of Victoria Land: Canada Periode: Fra: 27. august 2012 Til: 21. december 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: KU Leuven. Land: Belgien

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: KU Leuven. Land: Belgien US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: KU Leuven Land: Belgien Periode: Fra: september 2013 Til: januar 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var højst tilfreds på det faglige niveau, men synes ikke det sociale var på toppen.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var højst tilfreds på det faglige niveau, men synes ikke det sociale var på toppen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Dramaturgi Navn på universitet i udlandet: University of Kent, Canterbury Land: England Periode: Fra: 30 September 2013 Til: 20 December 2013

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: Bilkent University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: Bilkent University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Antropologi Navn på universitet i udlandet: Bilkent University Land: Tyrkiet Periode: Fra: januar 2013 Til: Juni 2013 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg.

Ungebyrådet Ungebyrådet. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde. 24. april 2019 kl Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Dagsorden 5 Ungebyrådsmøde 24. april 2019 kl. 14.30-17.00 Byrådssalen, Søvej 1, 8600 Silkeborg. 1 Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Salen rundt 3. Opfølgning på snusgruppens arbejde v.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet

ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet ANSØGNING OM TILSKUD til behandling i EU/EØS-lande efter de danske regler, der implementerer patientmobilitetsdirektivet Læs vejledningen inden du udfylder ansøgningen. Hvis flere i din familie har fået

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. praktikophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit praktikophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: University of Kent at Canterbury Land: Storbritannien Periode: Fra:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Sydney.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Sydney. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Antropologi Navn på universitet i udlandet: University of Sydney Land: Australien Periode: Fra: 15.07.10 Til: 30.11.10 Udvekslingsprogram: Oversøisk

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: Institute of Education, University of London Land: England, United Kingdom Periode: Fra: 4. januar

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, til trods for startproblemer med manglende videregivelse af forskellig information.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Ja, til trods for startproblemer med manglende videregivelse af forskellig information. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: LUISS Guido Carli Land: Italien Periode: Fra: September 2012 Til: December 2012 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Sanne Nørgaard Laursen. Navn på universitet i udlandet: University of Ljubljana

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Sanne Nørgaard Laursen. Navn på universitet i udlandet: University of Ljubljana US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Sanne Nørgaard Laursen Navn på universitet i udlandet: University of Ljubljana Land: Slovenien Periode: Fra: 17. januar 2013 Til: 27. juni 2013

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28.01.13 Til: 07.06.13 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28 januar 2013 Til:7 juni 2013 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: Katholieke Universiteit Leuven

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: Katholieke Universiteit Leuven US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie Navn på universitet i udlandet: Katholieke Universiteit Leuven Land: Belgien Periode: Fra: September Til: Januar Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Montana.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Montana. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Montana Land: USA Periode: Fra:1/9-2010 Til:20/12-2010 Udvekslingsprogram: Statskundskab

Læs mere

3.evaluering 14/15 elever. 1. Hvilket land er du i? 3.evaluering 14/15 elever :37 100% 90% 80% 70% 60% 63.6% 50% 40% 30% 18.2% 11.4% 2.

3.evaluering 14/15 elever. 1. Hvilket land er du i? 3.evaluering 14/15 elever :37 100% 90% 80% 70% 60% 63.6% 50% 40% 30% 18.2% 11.4% 2. .evaluering 4/5 elever 0.0.05 :7.evaluering 4/5 elever. Hvilket land er du i? 9 7 5 6.6% 8.%.4%.% 4.5% 4 5 USA Australien New Zealand 4 UK 5 Spanien USA 6,6% Australien,% New Zealand,4% UK 8,% Spanien

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Alicante Land: Spanien Periode: Fra: 1

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere