UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ"

Transkript

1 BILAG 10 UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ Mellem Driftsselskabet Rømø ApS CVR nr (i det følgende benævnt Driftsselskabet) og Ejerforeningen Vestergade 29, Rømø Vestergade 29, Havneby, 6792 Rømø (i det følgende benævnt Ejerforeningen) er indgået nærværende aftale om Ejerforeningsmedlemmernes ret til fremtidig brug af de Driftsselskabet tilhørende center- og golffaciliteter beliggende, 6792 Rømø og Sønderstrandvej 1, Landsende, 6792 Rømø (herefter benævnt faciliteterne ). Nærværende aftale supplerer/erstatter den for alle ejere gældende brugsretsaftale, der tidligere er indgået mellem Ejerforeningen og centerbygningens daværende ejer, dateret den 17. januar 2007 og tinglyst som byrde på henholdsvis center og golfbaner herefter benævnt basisbrugsretsaftalen. Basisbrugsretsaftalen giver alene Ejerforeningens medlemmer - 2 personer pr. ferie-bolig, alternativt 2 andre personer udvalgt en gang årligt efter ejerens anvisning - ret til at benytte golfbane, wellnesscenter og badeområde. Ejerforeningens medlemmer kan individuelt frit vælge, hvilken brugsretsaftale de ønsker at tiltræde jf. betingelserne anført under 2, men man kan kun skifte mellem de to brugsretsaftaler én gang pr. år og med de i udlejningsaftalen fastsatte varsler.

2 Den nye ejer af Driftsselskabet indtræder fuldt og helt i den tidligere ejers pligter og rettigheder i henhold til basisbrugsretsaftalen og der er enighed om, at brugsretsvederlaget for basisbrugsretsaftalen pr. 1. april 2011 andrager kr. 1. BRUGSRETTEN Den udvidede brugsret, som Ejerforeningens medlemmer opnår i medfør af nærværende udvidede brugsretsaftale, vil pr. tidspunktet for underskriften af udlejningsaftale med DRIFTSSELSKABET bestå af følgende: 1. Fri adgang til badeområdet for det antal personer boligen er indrettet til (6/8). 2. Fri adgang til wellness for det antal personer boligen er indrettet til (6/8). 3. Fri adgang til legeområder for det antal personer boligen er indrettet til (6/8). 4. Fri adgang til fitnessområdet for det antal personer boligen er indrettet til (6/8). 5. Fri adgang til 18 hullers links golfbane for 2 personer pr. hus, forudsat de pågældende personer har DGU medlemskab. 6. Adgang for yderligere 2 personer pr. hus til 18 hullers links golfbane til halv green fee, forudsat de pågældende personer har DGU medlemskab og forudsat, at disse spiller i samme bold som en eller begge personer anført under pkt Fri adgang til pay and play golfbane for 2 personer pr. hus. 8. Adgang for yderligere 2 personer til pay and play golfbane for halv green fee og forudsat de pågældende personer spiller i samme bold som en eller begge personer anført under pkt Fri adgang til boldautomat (eller tilsvarende løsning) på driving range for 2 personer, dog maks. én gang pr. dag pr. person. 10. Udstedelse af 2 personlige VIP medlemskort pr. feriebolig som giver ejerne a. fortrinsadgang til de i denne aftale nævnte faciliteter foran alle andre, såfremt der er tæt på fuld belægning på en facilitet (dette gælder dog ikke adgang til golfbanen, såfremt der etableres en ordning med tidsbestilling via GolfBox, ligesom det heller ikke gælder i de særlige tilfælde, hvor faciliteten undtagelsesvis er lukket jfr. 8 om company days mv.). b. varierende rabatter ved køb af ydelser og varer på DRIFTSSELSKABET. c. 25 % rabat ved leje af boliger på de øvrige ferieresorts under Driftsselskabet (ophører selvsagt, hvis DRIFTSSELSKABET på et tidspunkt måtte udgå af Driftsselskabet).

3 d. årlig invitation til deltagelse i VIP arrangementer på DRIFTSSELSKABET. 11. Mulighed for medlemskab af Rømø Golfklub til reduceret pris. Den vederlagsfrie brug omfatter maksimalt det antal personer, som er anført ovenfor for så vidt angår pkt. 1-4 (6 henholdsvis 8 personer) og for så vidt angår pkt. 5-9, 2 personer. Dagsgæster, som måtte besøge ferieboligejeren, kan ikke anvende faciliteterne vederlagsfrit. For perioder, hvor den enkelte feriebolig er udlejet, er ferieboligejeren i tilfælde af høj belægning uberettiget til selv at benytte faciliteterne, uanset til hvilket antal personer ferieboligen er udlejet. For udstedelse af billetter til faciliteterne 1-4, jf. ovenfor, til ferieboligens ejer og dennes private gæster, betaler ferieboligejeren et gebyr på kr. 10,00 pr. billet. Gebyret opkræves kvartalsvis ved modregning i vederlaget for DRIFTSSELSKABET s udlejning af ferieboligen. Gebyret kan reguleres efter nettoprisindekset efter retningslinjerne anført i pkt. 3. Billetterne er gældende i den periode, hvor det enkelte ophold er reserveret til ejerens eget brug. For så vidt angår anvendelse af golfbanen udstedes 2 adgangskort til ejeren af ferieboligen. Såfremt disse adgangskort anvendes af andre end ejeren eller dennes ægtefælle, er det en betingelse for spil på såvel pay and play banen som 18 hullers banen, at den pågældende gæst forinden registrerer sig i receptionen og der modtageren green fee kupon. Der erlægges et gebyr for green fee kuponen på kr. 10 pr. spiller. Green fee kuponen er gældende i den periode, hvor det enkelte ophold er reserveret til den pågældende registrerede gæsts eget brug. Registreringsgebyret kan reguleres efter nettoprisindekset efter retningslinjerne anført i pkt. 3. Ved evt. gentagen overtrædelse af registreringspligten kan DRIFTSSELSKABET fratage ejeren af ferieboligen retten til at lade kortene anvende af andre end ejeren selv og dennes partner/ægtefælle. Øvrige faciliteter i feriecentret ud over de, der specifikt er anført ovenfor, kan kun anvendes af Ejerforeningens medlemmer mod betaling af sædvanlig entre, indskud m.v. Entre, indskud m.v. fastsættes til enhver tid af ejeren af faciliteterne. Det præciseres således, at nærværende aftale alene giver vederlagsfri adgang til ovennævnte faciliteter, men ikke til de øvrige faciliteter, som forefindes på centret, f.eks. bowlingbanen, minigolfbane o. lign., idet medlemmer med VIP kort dog kan få varierende rabatter ved køb af adgang til disse faciliteter. 2. BETINGELSER - UDLEJNING OG LEJERE Det er en betingelse for at kunne vælge nærværende udvidede brugsretsaftale, at ejeren indgår en udlejningsaftale med DRIFTSSELSKABET for så vidt angår ejerens feriebolig.

4 Brugsretten til ovennævnte faciliteter kan således alene anvendes af ejerforeningens medlemmer og disses private gæster i medfør af nærværende aftale, jf. ovenfor, når der er indgået en udlejningsaftale med DRIFTSSELSKABET, jfr. vedlagte standard udlejningsaftale udarbejdet af DRIFTSSELSKABET og Ejerforeningen. 3. BRUGSRETSVEDERLAG Der forefindes 3 boligtyper på feriecentret: 1. Type A/6 på ca. 110 m2, indrettet til i alt 6 personer (inkl. sovesofa) 2. Type A/8 på ca. 110 m2, indrettet til i alt 8 personer (inkl. sovesofa og udtræksseng) 3. Type B på ca. 95 m2, indrettet til i alt 6 personer (inkl. sovesofa) Ferieboligejeren bestemmer selv, hvilket antal sengepladser ferieboligen ønskes indrettet til og præciserer dette ved indgåelse af udlejningsaftale med DRIFTSSELSKABET. I relation til nærværende brugsretsaftale og betaling af vederlag kan en 8-personers bolig ikke efterfølgende ændres ved en reduktion af sengepladserne. Brugsretsvederlaget er det beløb, som den enkelte ejer af ferieboligen skal betale DRIFTSSELSKABET for, at ferieboligejeren og dennes private gæster kan anvende faciliteterne. Brugsretsvederlaget for basisbrugsretsaftalen andrager pr. 1. april 2011 kr inkl. moms uanset ferieboligtype. Brugsretsvederlaget for den udvidede brugsret i henhold til nærværende aftale andrager pr. 1. april 2011 kr inkl. moms pr. feriebolig indrettet til 6 personer. Brugsretsvederlaget for den udvidede brugsret i henhold til nærværende aftale andrager pr. 1. april 2011 kr inkl. moms pr. feriebolig indrettet til 8 personer. Brugsretsvederlaget betales kvartalsvis forud, første gang fra den 1. april 2011 at regne for perioden 1.4 til 30.6, herefter 1.7 til 30.9 osv. Brugsretsvederlaget kan ikke ændres i aftaleperioden, jfr. nedenfor og er således fastlagt på forhånd i hele aftalens løbetid. Det er dog aftalt, at brugsretsvederlaget reguleres hvert år den med udviklingen i nettoprisindekset. Første gang regulering finder sted, er den Pr. dette tidspunkt forhøjes brugsretsvederlaget med udviklingen i nettoprisindekset for oktober måned 2012 sat i forhold til oktober Herefter reguleres brugsretsvederlaget hvert år efter samme princip.

5 Måtte indekstallet ikke længere blive beregnet, anvendes et tilsvarende indeks, eller hvis et sådant ikke findes, reguleres brugsretsvederlaget efter principper, der modsvarer ovennævnte beregning. Herudover er DRIFTSSELSKABET berettiget til at regulere brugsretsvederlaget med 50 % af alle stigninger i offentlige skatter og afgifter, der vedrører driften af de faciliteter, hvortil Ejerforeningens medlemmer har brugsret. En sådan stigning gennemføres med virkning fra tidspunktet for skatternes og afgifternes ikrafttræden. Som udgangspunkt anvendes skatter og afgifter pr. 1. april Alle beløb, som betales i medfør af nærværende aftale, er inklusive moms. Alle beløb som ikke betales rettidigt i medfør af nærværende aftale, forrentes med 1,2 % pr. påbegyndt måned fra forfaldsdatoen at regne og indtil betaling finder sted. Af administrative årsager er det mellem DRIFTSSELSKABET og Ejerforeningen aftalt, at DRIFTSSELSKABET opkræver den enkelte ferieboligejers andel af Ejerforeningens samlede brugsrets-vederlag, således at Ejerforeningen undgår at skulle administrere disse indbetalinger. DRIFTSSELSKABET kan dog på et hvilket som helst tidspunkt kræve, at Ejerforeningen selv opkræver brugsretsvederlagene hos de enkelte ejere af ferieboligerne og derefter betaler det samlede vederlag til DRIFTSSELSKABET. For så vidt angår ferieboliger, der tilhører DRIFTSSELSKABET, betales der ikke brugsretsvederlag for disse. Denne forpligtelse indtræder først efter salg af disse ferieboliger. 4. IKRAFTTRÆDEN Nærværende aftale træder i kraft med virkning fra 1. april AFTALENS OPHØR Det er aftalt, at nærværende aftale løber indtil den 01. april 2104 (93 år), hvorefter den på ny skal genforhandles. I denne periode er aftalen således gensidig uopsigelig og kan ikke af nogen af parterne bringes til ophør, ligesom den kun kan ændres, såfremt der er hjemmel hertil i selve aftalen eller parterne aftaler det. 6. OVERDRAGELSE TIL TREDJEMAND DRIFTSSELSKABET Centerbygning 20/ P/S, er berettiget til med respekt af nærværende aftale at overdrage center- og golffaciliteterne (helt eller delvist) til tredjemand, alternativt lade tredjemand forpagte/bestyre disse.

6 Ejer er derfor berettiget til at overdrage alle rettigheder og forpligtelser i medfør af denne aftale til en kommende ny ejer/forpagter/bestyrer af faciliteterne. Når dette har fundet sted, er DRIFTSSELSKABET herefter i enhver henseende frigjort fra nærværende aftale helt eller delvist. Ovennævnte tredjemand indtræder herefter i alle rettigheder og forpligtelser i relation til Ejerforeningen og de enkelte ferieboligejere. Meddelelse om overdragelsen skal ske til Ejerforeningens formand ved anbefalet skrivelse inden overdragelsen kan træde i kraft. Ejerforeningen er uberettiget til at overdrage rettigheder og forpligtelser i medfør af nærværende aftale til tredjemand. 7. CENTER- OG GOLFFACILITETERNES VEDLIGEHOLDELSE MM DRIFTSSELSKABET forpligter sig til løbende at sikre, at faciliteterne fremstår i vel vedligeholdt stand og overholder alle myndighedskrav og eventuelle påbud. For så vidt angår 9 hullers golfbanen, vil denne ligeledes blive anvendt af DRIFTSSELSKABET til udlejning til såkaldte pay and play spillere. Det kan derfor ikke forventes, at denne bane vil have en vedligeholdelsesmæssig standard, som en 18 hullers golfbane, der alene anvendes af klubspillere. DRIFTSSELSKABET afholder alle udgifter, som vedrører driften af faciliteterne, herunder eventuelle udgifter til livredning og opsyn. Herudover betaler DRIFTSSELSKABET alle udgifter til forbrug af vand, varme, el m.v. 8. ÅBNINGSTIDER M.V. DRIFTSSELSKABET er efter nærmere drøftelse heraf med Ejerforeningen berettiget til at udarbejde et ordensreglement vedrørende anvendelse, benyttelse og åbningstider for faciliteterne, herunder badeområde og golfbane. Dette ordensreglement må ikke stride mod nærværende brugsretsaftale, men skal i øvrigt respekteres af Ejerforeningen og dennes medlemmer. Af hensyn til sikkerheden i bade- og wellness området er DRIFTSSELSKABET berettiget til at sætte grænser for det antal personer, som må benytte faciliteterne samtidig. DRIFTSSELSKABET forpligter sig til at holde bade- og wellness området åbent i minimum 8 timer pr. dag, gældende for alle hverdage, søn- og helligdage.

7 DRIFTSSELSKABET kan dog i begrænset omfang i forbindelse med specialarrangementer lukke for adgang til wellness området. DRIFTSSELSKABET er berettiget til at lukke alle faciliteter i indtil 4 uger pr. år for at gennemføre reparationsog vedligeholdelsesarbejder. En eventuel lukning vil primært ske i lavsæsonen, hvor benyttelsen af faciliteterne er mindst og bortset fra akutte situationer, skal lukningen forud varsles til Ejerforeningens medlemmer med 1 måneds varsel. For så vidt angår 18 hullers golfbanen, kan denne alene lukkes for spil, såfremt vejrliget gør dette påkrævet, idet den dog tillige i begrænset omfang kan lukkes ved afvikling af arrangementer (company days o.lign.). For så vidt angår 9 hullers golfbane (pay and play banen) tilstræbes det, at denne holdes åben hele året, medmindre vejrliget nødvendiggør en lukning. 9. ÆNDRING AF FACILITETER DRIFTSSELSKABET er berettiget til efter nærmere aftale med Ejerforeningen at foretage fysiske ændringer af faciliteterne i aftalens løbetid. DRIFTSSELSKABET kan foretage ændringer både hvad angår størrelse, udseende og indretning. Såfremt DRIFTSSELSKABET måtte foretage væsentlige ændringer af de faciliteter, der er til rådighed pr. 1. april 2011, skal brugsretsvederlaget, som betales i medfør af nærværende aftale, genforhandles. Såfremt parterne ikke kan blive enige om det fremtidige brugsretsvederlag, fastsættes dette af en opmand, som udpeges af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Den pågældende opmands afgørelse er bindende for parterne og kan ikke indbringes for domstolene. Ved fastsættelsen af brugsretsvederlaget skal den pågældende opmand tage udgangspunkt i, hvilken betydning en eventuel ændring af faciliteterne har, dels hvilken betydning ændringen har for udlejningen af den enkelte feriebolig og dels hvilken betydning ændringen har for den enkelte ejers faktiske brug af faciliteterne. Kun såfremt opmandens afgørelse medfører en ændring på +/- 20 % eller mere, ændres brugsretsvederlaget i medfør af nærværende aftale. Indtil opmandens afgørelse måtte foreligge, er de implicerede ferieboligejere forpligtet til at betale det oprindeligt fastsatte brugsretsvederlag. Udgiften til opmand deles af parterne med 50 % til hver. 10. OMKOSTNINGER Begge parter afholder egne omkostninger i forbindelse med udarbejdelse af nærværende aftale.

8 11. EKSKLUSIVITET Nærværende brugsretsaftale er ikke eksklusiv og forhindrer således ikke DRIFTSSELSKABET i at indgå aftale med andre om brug af faciliteterne. Ferieboligejere på DRIFTSSELSKABET, der via udlejningsaftale med DRIFTSSELSKABET har VIP medlemskort, har dog fortrinsadgang til de i nærværende aftale nævnte faciliteter frem for alle andre. 12. TVISTER Alle tvister, som måtte udspringe af nærværende aftale, afgøres ved de almindelige domstole med retten i Esbjerg som værneting. 13. TINGLYSNING Nærværende brugsretsaftale tinglyses servitutstiftende på ejendommene matr. nr Kirkeby, Rømø (centerbygningen) og matr.nr. 149 og 209 Kirkeby, Rømø (golfbanen) med respekt af de nu påhvilende byrder, servitutter og hæftelser, hvorom der henvises til tingbogen. Påtaleberettiget er Ejerforeningen Vestergade 29, Rømø ved dennes bestyrelse samt den til enhver tid værende ejer af de nævnte ejendomme (faciliteter), pt. DRIFTSSELSKABET Centerbygning 20/ P/S. Rømø, den 16. juni 2014 Driftsselskabet Rømø CVR nr Martin Iversen Rømø, den 16. juni 2014 Ejerforeningen Vestergade 29, Rømø På bestyrelsens vegne

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Ejerlejlighedsforeningen Feriecenter Søndervig Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing CVR: 34745781

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Ejerlejlighedsforeningen Feriecenter Søndervig Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing CVR: 34745781 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing Landsejerlav: Søgård Hgd., Nysogn Matrikelnummer: 0211mr Landsejerlav: Søgård Hgd., Nysogn Matrikelnummer: 0211no EJER: LAND & LEISURE A/S Lyngbyvej

Læs mere

AFTALE. Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg

AFTALE. Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg AFTALE mellem og Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg Feriecenter Kattegat ApS. CVR.nr. 19505634 Ortenvej 80 6800 Varde (som ejer af lejlighed nr. 147 og 149)

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

Administrationsaftale

Administrationsaftale J.nr.: 3862 Administrationsaftale mellem Proark Golfbaneselskaber ApS Skjoldenæsvej 101 4174 Jystrup (i det følgende benævnt PG) og Kalø Golf Club Aarhusvej 32 8410 Rønde (I det følgende benævnt Kalø)

Læs mere

Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk"

Vedtægt for Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk Vedtægt for "Ejerforeningen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk" I anledning af at ejendommen matr.nr. 7av Dageløkke By, Humlebæk, beliggende Bakken 26, 3050 Humlebæk er opdelt i 2 ejerlejligheder, fastsættes

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution Sognefogedgården Hjørringvej 180B 9900 Frederikshavn CVR: 34686491 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Flade Engvej 7 Landsejerlav: Flade, Frederikshavn Jorder Matrikelnummer: 0014a EJER: Frederikshavn kommune Rådhus Alle 100 CVR: 29189498 PÅTALEBERETTIGET: Den Selvejende Institution

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer)

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer) Brugsretsaftale Der er indgået aftale mellem Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte (i det følgende kaldet ejer) og 21. marts 2013 Kultur Kultur Administration Tlf. 46 11 56 11 hsk@rudersdal.dk Sagsnr.:

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB)

Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB) Matr.nr. 3 ex Bagsværd Skovdiget 1 Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB) Formålet er at revidere overenskomsten af 6. og 12.07.1962, med tillæg af 19.01.1963, 24.07.1963, 04.04.1964,

Læs mere

Vejledning til overenskomst DANSK GOLF UNION. Vejledning til overenskomst. mellem baneejer/driftsselskab og klub. H.K.H. Kronprinsesse Mary protektor

Vejledning til overenskomst DANSK GOLF UNION. Vejledning til overenskomst. mellem baneejer/driftsselskab og klub. H.K.H. Kronprinsesse Mary protektor DANSK GOLF UNION Vejledning til overenskomst mellem baneejer/driftsselskab og klub H.K.H. Kronprinsesse Mary protektor oktober 2008 H O V E D S P O N S O R Om vejledningen Denne vejledning er udarbejdet

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune.

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune. VEDTÆGTER FOR PARKERINGSLAUGET PROMENADEN FOR PARKERINGSLAUGET [*] F Bilag 1: 1. NAVN Bilag 1: 1.1 Parkeringslaugets navn er Parkeringslauget Promenaden (i det følgende kaldet Lauget ). 2. FORMÅL OG HJEMSTED

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 15.12.2015-1006953760 : Vedtægter Senest påtegnet: 15.12.2015 10:33:37 Ejendom: Adresse: August Wimmers Vej 12 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen har til formål at indkøbe samt varetage drift og vedligeholdelse af en [evt. flere] målestation[er] i vandløbet.

Vedtægter for. Foreningen har til formål at indkøbe samt varetage drift og vedligeholdelse af en [evt. flere] målestation[er] i vandløbet. Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i kommune. 2 Formål/Opgaver Foreningen har til formål at indkøbe samt varetage drift og vedligeholdelse af en [evt. flere]

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

SAMEJEAFTALE. Mellem. Vesthimmerlands Kommune. Himmerlandsgade Aars. Region Nordjylland. Specialsektoren. Niels Bohrs Vej 30.

SAMEJEAFTALE. Mellem. Vesthimmerlands Kommune. Himmerlandsgade Aars. Region Nordjylland. Specialsektoren. Niels Bohrs Vej 30. SAMEJEAFTALE Mellem Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Og Region Nordjylland Specialsektoren Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Vedrørende ejendommen matr.nr. XX, XX, beliggende [adresse]

Læs mere

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult-

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Køge d. 13. marts 2010 Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Som optakt til en ny stil vedr. fast food forretninger har vi lavet et koncept hvori der indgår et Sortiment som taler til den nye trend Varesortiment

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE

FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE FUNDATS VEDTÆGTER-ADMINISTRATIONSAFTALE FUNDATS for Den selvejende institution FONDEN TIL BEVARELSE AF JECKELS HOTEL Fondens stiftelse, navn og hjemsted 1 Fondens navn er FONDEN TIL BEVARELSE AF JECKELS

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 26.05.2011-1002619597 Servitut: Lejekontrakt Senest påtegnet: 19.01.2017 15:58:29 Ejendom: Adresse: Brendstrupgårdsvej 23 8200 Aarhus N Landsejerlav:

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO

GRUNDEJERFORENINGEN CHRISTIANSBRO Ejerlav: Christianshavns Kvarter Del nr. A, B og C af matr.nr. 585 og matr.nr. D, E og F af matr.nr. 587 Anmelder: Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen Sønder Allé 9 Beliggenhed: 8000 Århus C. Strandgade,

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 21.10.2015-1006803978 Servitut: Senest påtegnet: 21.10.2015 09:36:04 Ejendom: Adresse: Nørregade 21 Matrikelnummer: 0036a Adresse: Nørregade 35 Ejendomstype:

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening

Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Love og Vedtægter for Høe Bæks Grundejerforening Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Høe Bæks Grundejerforening". 2 Foreningens hjemsted er i Bramming, Esbjerg kommune. 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16, KL. Nummer:

Læs mere

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Denne vejledning udstikker nogle generelle retningslinjer til den af PGA og DGU udarbejdede forpagtnings- & samarbejdsaftale

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Leasingaftale om fjernvarmeunit

Leasingaftale om fjernvarmeunit Leasingaftale om fjernvarmeunit Der er mellem ejeren af nedennævnte ejendom og Ramsing Lem Lihme Kraftvarmeværk A.m.b.a. CVR-nr. 17038281 indgået aftale om opsætning, tilslutning og servicering af fjernvarmeunit

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

KONVERTIBELT GÆLDSBREV. Mellem [långiver] og Erria A/S

KONVERTIBELT GÆLDSBREV. Mellem [långiver] og Erria A/S KONVERTIBELT GÆLDSBREV Mellem [långiver] og Erria A/S Mellem ERRIA A/S CVR-nr. 15 30 05 74 Torvet 21, 2. 4600 Køge (i det følgende benævnt Selskabet ) og [långiver] CVR-nr. * [adresse] (i det følgende

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer) Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Søren Egede Schulz 1. juli 2013 Sagsnr.: 22-1704ss-ses/jkr LEJEKONTRAKT Mellem DSI Klubhuset

Læs mere

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver)

Fremlejekontrakt. Mellem. Syddansk Universitet Campusvej Odense M CVR.nr (i det følgende kaldet fremlejegiver) Fremlejekontrakt Mellem Syddansk Universitet Campusvej 55 5230 Odense M CVR.nr. 2928 3958 (i det følgende kaldet fremlejegiver) og [Leverandørens navn] [Adresse] [CVR-nummer] (i det følgende kaldet fremlejetager)

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T ADVOKATFIRMAET BANG / BRORSEN & FOGTDAL Torvet 9, 4800 Nykøbing Falster Tlf: 8877 8877 - Fax: 8877 8878 info@bbfadvokater.dk sagsnr.: JP-03851779 L E J E K O N T R A K T PARTERNE Denne lejekontrakt indgås

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN TIL GRUNDEJERFORENINGEN FERREN S MEDLEMMER INDKALDELSE TIL ORDINNÆR GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: Lørdag den 19. marts 2011 11, kl. 10:30 i Fælleshuset 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger J.nr. 59379 LA/ls VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Løjt Centerbygninger 1 Navn Foreningens navn er: Ejerforeningen Løjt Centerbygninger. 2 Hjemsted og værneting Foreningens hjemsted er Aabenraa kommune. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavn P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Såfremt du ønsker at byde på jagten skal du kontakte undertegnede. Venlig hilsen Carsten Pedersen Natur & Miljø Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn

GRUNDLEJEKONTRAKT. SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE Klatrebane i Søndermarken Lejers navn 2019 SLKS J.nr.: xx/xxxxx Lejemålsnr.: LM0375 Lejernr..: LE001378 GRUNDLEJEKONTRAKT Klatrebane i Søndermarken Lejers navn Indhold Parterne Baggrund og formål 1. Det lejede 2. Anvendelse 3. Ikrafttræden

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL

Vedtægter. for. Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] J.nr. 039704-0011 PEC/MBL J.nr. 039704-0011 PEC/MBL Vedtægter for Grundejerforeningen [ ] CVR-nr. [ ] Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001 holst-law.com Vedtægter Grundejerforening

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK

Grundejerforeningen Bovbjerg Strandpark VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BOVBJERG STRANDPARK 1 NAVN Foreningens navn er: Grundejerforeningen, og foreningens hjemsted er Lemvig Kommune. 2 FORMÅL Foreningen har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 09.03.2017-1008494137 Senest påtegnet: 09.03.2017 10:40:42 Ejendom: Adresse: Klerkegade 2 1308 København K Landsejerlav: Sankt Annæ Vester Kvarter,

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fulde navn CPR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "spilleragenten") og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By/Land (i det

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

H A L D G U T T E N B E R G

H A L D G U T T E N B E R G Matr.nr.: XXXX Christianshavns Kvarter, København Ejerl.nr.: XX Beliggenhed: XXXX XXXX København K A F T A L E O M L E J E A F L O F T S R U M Underskrevne: Ejerforeningen Aladdin Burmeristersgade 3 1429

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte.

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Ikke momsregisteret Mellem Udlejer Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej 2 og Lejer Holte Rideklub Egebækvej 22 CVR nr. 56739818 vedrørende Areal Egebækvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Grønt område ved Klintevej, 6000 Kolding Matr.nr. 120m Kolding Markjorder 3. afd. Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding

Læs mere

T I D S B E S T E M T F R E M L E J E K O N T R A K T (Ikke-erhvervsbeskyttet fremlejekontrakt) VEDR. F R I T I D S H J E M M ET F U G L S A N G

T I D S B E S T E M T F R E M L E J E K O N T R A K T (Ikke-erhvervsbeskyttet fremlejekontrakt) VEDR. F R I T I D S H J E M M ET F U G L S A N G Parterne T I D S B E S T E M T F R E M L E J E K O N T R A K T (Ikke-erhvervsbeskyttet fremlejekontrakt) VEDR. F R I T I D S H J E M M ET F U G L S A N G Denne tidsbestemte fremlejekontrakt på erhvervsvilkår

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser

Vedtægter for DST s Garantiordning. 1. Formål. 2. Garantiordningens ledelse og administration. 3. Medlemskab og medlemsforpligtelser Vedtægter for DST s Garantiordning 1. Formål Garantiordningens formål er at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og snedker- og tømrervirksomheder, der er medlem af Danske Snedker-

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkedraget Syd Navn, hjemsted og formål: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkedraget Syd. 2 Foreningens hjemsted er (Egtved) Kolding Kommune under Vejle retskreds,

Læs mere

Kontrakt. Proark Golfbaneselskaber ApS og. Kalø Golf Club

Kontrakt. Proark Golfbaneselskaber ApS og. Kalø Golf Club J.nr.: 3862 Kontrakt mellem Proark Golfbaneselskaber ApS og Kalø Golf Club Indholdsfortegnelse 1. Præambel s. 3 2. Arealet s. 4 3. Arealets benyttelse s. 5 4. Ikrafttræden s. 6 5. Betaling s. 6 6. El,

Læs mere

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken

Vedtægter For Ejerforeningen Bryggerparken Dato: 18042002 Matr. Nr. 75 a Ølstykke by, Ølstykke Lejlighedsnumre 1-28 Beliggende: Bryggerparken 1-28. 3650 Ølstykke Amnelder: Carsten Ringgård Advokat Østbanegade 55 2100 København ø 35 44 70 00 Vedtægter

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT 323-164960 EMO/usk 01.08.2013 FORPAGTNINGSKONTRAKT 1. Parterne 1.1 Undertegnede * bortforpagter herved til medunderskrevne Læsø-Natura 2000 Lodsejerforening A.m.b.a. 9940 Læsø *den/en del af/landbrugsdelen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: 27.11.2015-1006907672 : Vedtægter Senest påtegnet: 27.11.2015 09:55:00 Ejendom: Bjergvænget 1 Hovedejendom opdelt i ejerlejligheder Bjergvænget 1, KL. Bjergvænget 16,

Læs mere

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Njalsgade 13 2300 København S CVR.nr.: 64 94 22 12 (Herefter benævnt Kunden) og [Firmanavn] CVR.nr.: [CVR.nr.]

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere