Information. Dejbjerglund til USA 05/10 21/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information. Dejbjerglund til USA 05/10 21/10 2012"

Transkript

1 Information Dejbjerglund til USA 05/10 21/ Mangaard Travel. Vi har købt vore flybilletter gennem rejsebureauet Mangaard Travel i Århus. De har en del oplysninger om: Før, under og efter rejsen, så gå ind på linket: og se mere. Indrejse: - Ved indrejse udfyldes en ESTA min. 72 timer inden afrejse. Det har alle gjort så I skal bare huske at have jeres ESTA nr. med når I går gennem Immigration i USA. Det vil ske kort efter landing i San Francisco og inden vi får vore kufferter. Mangaard travel har på vore vegne udfyldt en såkaldt APIS som også kræves senest ved indtjekning. I flyet vil vi blive bedt om at udfylde en Custom Declaration (told deklaration), det en formular hvor man bl.a. opgiver hvor meget man har med til USA i værdier som man ikke tager med ud af landet igen. Så længe det ikke er over $ er der ikke noget problem. Der vil normalt blive vist en film om hvordan man udfylder dette dokument. Desuden er der nogle spørgsmål om hvad af evt. ikke ønskede varer man vil indføre samt om man har været i kontakt med dyr eller været på en gård. (De er bange for smitte). Det er vigtigt at man IKKE retter noget man har skrevet forkert i formularen. Få i stedet en ny formular ved stewardessen. Spørg mig hvis du er i tvivl. Samlet info om bagage hos BA. _nav Ind-tjekket bagage: Følgende er baggage reglerne hos British Airways(BA) til USA: Economy Class 1 stk. ind-tjekket kuffert, gratis: 90cm x 75cm x 43cm, 23kgs. Ekstra ind-tjekket kuffert, $60, 90cm x 75cm x 43cm, 23kgs Tjek BA s hjemmeside med info om ind-tjekket bagage (kuffert)

2 Håndbagage: Når du flyver med BA på Economy Class må du altid tage et stykke håndbagage med om bord. Voksne og børn (2 år og ældre) 1 stk. håndbagage og en lap top eller lign. størrelse taske. Samlet totalvægt max 23 kg. Man skal selv kunne løfte håndbagagen op i baggage opbevaringen over sædet. Størrelsen på håndbagen må max være: 56cm x 45cm x 25cm, inklusiv håndtag, lommer og hjul. Laptop eller lign. taske må max være: 45cm x 36cm x 20cm, inklusiv håndtag og lommer. Laptop eller taske skal kunne ligge under sædet foran dig, (ved dine fødder). Tjek BA s hjemmeside for regler om håndbagage: Væsker i håndbagagen EU har indført regler for mængden af væsker i håndbagage. Indtjekket bagage er ikke omfattet af begrænsningerne. Følgende må medbringes i håndbagagen: Rejsen Hamborg London: klik på European countries. Rejsen til USA: klik på USA and Canada Rejsen fra USA til London gælder samme regler som intern i EU. Væske, parfume, gelé og spray max. 100 milliliter svarende til én deciliter pr. beholder Du må gerne medbringe flere beholderne (flasker, dåser, tuber mv.), men de skal kunne være i en gennemsigtig én-liters pose, som skal være lukket (1 pose pr. passager) Posen skal være genlukkelig. De fleste lufthavne har sådanne poser liggende, eller de kan købes i lufthavnen. Godkendte poser kan også købes i blandt andet Føtex og Matas. Efter sikkerhedskontrollen kan du købe varer (herunder spiritus, parfume og andre væsker) som hidtil. Varerne udleveres i en forseglet pose, som først må åbnes efter ankomst til slutdestinationen. HUSK at vi skal rejse videre fra London og til Hamborg. Hvis ikke Denver er en, af EU godkendt lufthavn, kan de i London konfiskere evt. flasker med mere end 100ml selvom de er I en forseglet pose. Væsker og væskelignende stoffer omfatter geleer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks. barberskum og spraydåser. Desuden alle former for drikkevarer, tandpasta, hårgelé, parfume, læbestift, lip gloss, mascara og andre stoffer med lignende konsistens. Medicin, babymad og diætprodukter Derudover må du til brug under flyveturen medbringe medicin, babymad og væske som indgår i en diæt. Vær opmærksom på at sikkerhedspersonalet kan bede om dokumentation for væskens ægthed. Posen med væsker samt evt. medicin m.m. skal tages op af håndbagagen og vises i sikkerhedskontrollen Du må gerne medbringe væsker i større mængder end angivet ovenfor i den ind-tjekket bagage. Dog skal det være forsvarlig pakket. Det nu et krav, at man skal tage overtøjet af og tage bærbare computere og anden større elektronik ud af sin taske inden sikkerhedseftersynet, samtidig skal bælte, ure, og andet af metal tages af og lægges i kasserne der køres gennem scannere. Mange steder er det nu også et krav at tage skoene af for at de skal gennem scanneren.

3 10 % af alle passagerer udtages til stikprøve kontrol, så der behøver ikke være noget galt fordi man bliver bedt om at stå til siden for yderligere kontrol. Læs på følgende link om ting der IKKE er tilladt i bagagen: Lås ikke bagagen!! Ved rejser til, fra eller via USA må du IKKE låse din bagage, med mindre du har en særlig lås, som er godkendt af myndighederne i USA - en såkaldt TSA lås. Er din kuffert låst på rejser til, fra eller via USA, og tager din bagage herefter skade af at blive brudt op af de amerikanske myndigheder, dækker BA ikke en sådan skade. Det kan evt. være en idé at have et bælte eller strop omkring kufferten hvis lukketøjet skulle sprænge op. Forsinket bagage: Bagagen kan blive forsinket. Sørg derfor for at have en ekstra trøje/undertøj - tandbørste o. lign. i håndtasken. Mærk din kuffert og håndbagage med mindst to adresse mærkater, med tydelig adresse (inkl. land), tlf.(husk +45) og adresse. Mærk også kufferten indvendig med din adresse. Et tip: Der findes mange sorte og blå kufferter. Sæt derfor gerne en let genkendelig mærkat, bånd eller lign. På kufferten så er den nem at genkende på bagage båndet. Tag også et billede af kufferten samt noter mærket på kufferten, det gør det nemmere at beskrive en mistet kuffert. Husk at bagage billetten du får ved indtjekning er dit bevis på at du har en kuffert med flyet så pas godt på den. I skal også efter oplysning fra instruktørerne medbringe ET sæt opvisningstøj, så alle er klare sig, selv om der mangler en eller to kufferter. (Se på pakkelisten). Medicin: Husk at have nødvendig medicin i håndbagagen (væske i de omtalte poser) og husk evt. tilladelser på engelsk til at medbringe den. Bærbare computere, dyre kameraer samt andet dyrt udstyr: Det kan være en god idé at have en kvittering med for den slags der beviser at det ikke er købt i udlandet hvis tolderne skulle spørge om dette. Husk altid at have dit pas samt boarding card let tilgængelig. Vejret På vores tur vil vi kunne opleve alt fra dejlig dansk sommervejr med op til omkring grader og om aftenen ned til lige over frysepunktet. Det er altså vigtigt med noget varmt tøj til om aftenen og let til om dagen. Mange lag er altid godt. Da nogle aktiviteter er forudbestilt kan vi ikke bare aflyse, så mottoet er Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlige klæ r. Pakkeliste: Der bliver lagt en pakkeliste ind på Facebook eller under skolens USA side. Indkvartering:

4 VIGTIG: -TÆNK på at I er ambassadører for alle danskere. Der skulle gerne være nogen, der kan komme efter jer! I Colusa og Aurora vil vi være privat indkvarteret. Vær opmærksomme på, at det vil være meget forskellige familier I vil være hos. Stik fingeren i jorden ved hvert sted. Medbring evt. billeder af din familie, der hvor du kommer fra el. lign. Gerne noget med historie, slotte, herregårde. Et landkort er også en god idé. Godt udgangspunkt for en snak om DK. Amerikanerne er meget høflige i deres adfærd og omgangstone. Tænk derfor over jeres sprog når I er hos værtsfamilierne. Specielt når der er børn tilstede er de meget opmærksomme på brug af dårligt sprog. Amerikanerne er også meget blufærdige, derfor klæder man sig om på sit værelse. Gå ikke rundt i huset i undertøj, det finder mange amerikanere stødende. Politik. OBS! Føl jer frem når det kommer til politiske emner. Vi rejser i den landlige del af USA, og der er de ikke alle tilhængere af Obama. Religion. Vi rejser i Gods own country Det skal tages med et gran salt, men der er mange amerikanere for hvem religion er en naturlig del af hverdagen. OBS!! Inden I kaster jer over maden ved bordet, så vær opmærksomme på, at i mange familier starter man måltidet med at bede bordbøn, Say a grace Blessing of the food. Alkohol. Aldersgrænsen for at købe og drikke alkohol på offentlige steder er 21 år. Det tages meget bogstaveligt, og kan man ikke fremvise identitets bevis bliver man nægtet at købe noget også selvom man ser ud til at være gammel nok. Straffen for at sælge alkohol til folk under 21 år er meget strenge, så derfor har man oftest ikke nogen interesse i at sælge. Skulle værtsfamilierne tilbyde jer øl eller alkohol, så vær sikker på at de ved hvis I er under 21 år. Er det ikke noget problem for dem så er det OK for mig. Husk bare at I skal være klar næste morgen Helt klar. Jeres instruktører har altid det sidste ord i den sag!! Det betragtes som høfligt at medbringe en lille ting som tak for husly. Planen er at vi har et billede af holdet med som I kan skrive en hilsen på og give dem. Husk at få deres adresse eller , så I senere på turen kan sende dem en hilsen til dem. Gaver til vores kontaktpersoner sørger Tom for. Workshops. Ved workshops vil I opleve at amerikanske børn ikke er vant til at bevæge sig frit rundt i et lokale. De er ikke vant til kaos. Derfor Keep it simple (and safe). Skolerne vil være meget OBS på at eleverne ikke kommer til skade, for ellers risikerer de at blive sagsøgt. Det betyder jo ikke at de ikke synes at det er sjovt med fart og spænding.

5 Klassebesøg. I vil opdage nogle gange at komme ud til klasserne for at fortælle om DK. Det er derfor en god idé at medbringe et Danmarkskort, flag, billeder m.m. Brug evt. et verdenskort hvis de har det i klasselokalet. Vær klar til at svare på spørgsmål om hvor lille DK er, om skolen, tøj, mode, musik, biler, priser og andre ting som amerikanerne vil undre sig over. Forsikring. Vi er alle vores egen rejseforsikring. HUSK AT FÅ ET FORSIKRINGSKORT MED PÅ TUREN. Der skal være et 24 timers tlf. nr. Alm. Tyveri er som regel dækket af jeres indboforsikring i DK, så vær opmærksomme på om I har sådan én, evt. gennem jeres forældre hvis I er hjemmeboende. Tyveri skal meldes der hvor vi er. Husk af få et bevis på at det er meldt. Alle redskaber m.m. er forsikret gennem en speciel tegnet forsikring. Husk det gule sygesikringsbevis da vi skal rejse både i Tyskland og Storbritanien. Rejseplanen. Rejseplanen med kontaktadresser vil blive lagt ind på Facebook eller skolens side under USA, så I kan printe den ud til familie og venner. Links til hjemmesider. Jeg laver en samlet oversigt over links som man kan gå ind på enten før turen eller undervejs for at se hvad der evt. er at se hvor vi eller for at lære noget om stedet. Det er op til jer selv at undersøge. Jeg kommer dog med noget info undervejs samt vi får noget info på de 2 hostels hvor vi skal bo i San Francisco og Santa Monica. Vær opmærksom på at der er fridag begge steder. Jeg vil lave en tlf. liste som alle får udleveret på turen. Så giv Louise en melding hvis I har ændret tlf. nr. siden I skrev jeres tlf. nr. på adresselisten. Rigtig god tur. Tom.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Vinterferie i Californien

Vinterferie i Californien Vinterferie i Californien Pris pr. person når 2 rejser sammen: DKK. 5.495,- 6. februar: Afgang fra Københavns Lufthavn kl. 06.00. 6. februar: Ankomst Los Angeles kl. 11.55 efter flyskifte i Amsterdam.

Læs mere

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Studietur 2.a 2013 London Musik (PE) og Engelsk (LE) UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Fredag den 15 3 13 AT (opgave på rejsen). 12:00 Mødetid vi mødes under uret på Århus H 12:27 Afgang fra Århus H.

Læs mere

When in Rome, do as the Romans. Kære elever & forældre.

When in Rome, do as the Romans. Kære elever & forældre. December 2014 Kære elever & forældre. Så kom infobrevet vedr. vores USA-globaliseringsrejse med elevudveksling på Georgiana Bruce Kirby Preparatory School og Pacific Collegiate School i Santa Cruz, CA.

Læs mere

Informationsaften, US Science. Den 6. september 2017

Informationsaften, US Science. Den 6. september 2017 Informationsaften, US Science Den 6. september 2017 Agenda Introduktion(er) Visumprocessen Sara s Homestay Forsikringer m.m. Mission College Rejseplanen Hjem igen Visumprocessen Afsluttet: Optagelse på

Læs mere

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt.

Hermed følger vigtige oplysninger om vores spændende ekspedition, der nærmer sig med hastige skridt. 03-12-2015 Nepal 1 info 2 Namasté kære elever og forældre på Nepal Venskabsskole. Allerførst vil vi gerne sige tak for besøget til de mange af jer, der kom til performanceforestillingen og infomødet d.

Læs mere

Peberlyk Aabenraa - Tlf

Peberlyk Aabenraa - Tlf Peberlyk 2-6200 Aabenraa - Tlf. 74 36 51 50 - info@agrocura.dk - www.agrocura.dk Tirsdag den 22. november 2016 Kl. 08.30 Kl. 10.40 Kl. 11.25 Kl. 12.00 Kl. 14.00 Kl. 16.30 Mødetid i afgangsterminalen Afgang

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling... 1 Afrejsebriefing... 1 Ved afrejsen i København... 1 Mødested... 2 Fælles velkomst... 2 Udlevering

Læs mere

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London

29. juni 8. juli 2016. Programmet for 2016. Hastings London 29. juni 8. juli 2016 Programmet for 2016 Hastings London Program for sprogrejsen 2016. Ret til ændringer forbeholdes og kan næsten garanteres Spørgsmål stilles enten i vores FBgruppe (Sprogrejsen 2016)

Læs mere

RRN Elev-manual X-købing (Respekt, Rehabilitering, Ny chance) Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv.

RRN Elev-manual X-købing (Respekt, Rehabilitering, Ny chance) Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv. Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv. For at gøre din oplevelse i programmet så behagelig som muligt, så læs denne manual og overhold de regler, som programmet

Læs mere

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284.

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284. Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vores lærere fra Kina; Ning og Wenting har undervist i kinesisk og har samtidig givet et godt indblik i kinesisk kultur

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2014. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Vi er 24 personer, der skal med på træningslejren, heraf er der 18 svømmere. Vi tager af sted i tre forskellige grupper i perioderne

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2013. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland

Informationsfolder om. Træningslejr Tyrkiet 2013. for. A-holdet Swim Team Vestsjælland Informationsfolder om for A-holdet Swim Team Vestsjælland Deltager: Afrejse fra Kastrup: Fredag d. 8.februar 2013: Mødetid ved Slagelse Svømmehal kl. 21.30 PC834: 01.50 København 05.55 Istanbul PC148:

Læs mere

ORDREBEKRÆFTELSE. Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas

ORDREBEKRÆFTELSE. Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas ORDREBEKRÆFTELSE Windpower 2010 Side event i Colorado 23. 26. maj 2010 i Dallas Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Vores bedste råd til at finde billige flybilletter

Vores bedste råd til at finde billige flybilletter Vores bedste råd til at finde billige flybilletter www.enfamiliederrejser.dk Drømmer du også om at tage et fly væk fra regnen? Når man rejser, er flybilletterne ofte noget af det dyreste ved ferien. Derfor

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Praktiske oplysninger Obertraun 2012

Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Praktiske oplysninger Obertraun 2012 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./5 kg.) (s. 4-5) 5. BFZ Obertraun (s. 6) 6. http://www.dachstein.at/ og http://www.tiscover.com/at/guide/196040at,de,

Læs mere

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer

Det er let og enkelt at udfylde det nye indrejseprogram. Se vejledning i nedenstående: Trin 3. Gem Deres ansøgningsnummer Vejledning i de nye indrejseregler til USA Den 12. januar 2009 trådte de amerikanske myndigheders nye indrejseprogram, Electronic System for Travel Authorization (ESTA) i kraft. Dette betyder at alle rejsende

Læs mere

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Theodor Willibald Harbsmeier Lars Rud Bille Mobil: 61316543 Mobil: 51 23 33 70 1 Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Athen Information omhandlende

Læs mere

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15.

Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Lørdag d. 16.03. Afgang Århus kl. 01.49, ankomst Kastrup kl. 05.57. Vi er i vogn 16. Vi mødes på Århus H i ventesalen SENEST kl. 01.15. Afgang Kastrup: 09.40 Easy Jet 2654 Ankomst Milano: 11.45 Ankomst

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

Overordnede ipad regler på Grønnemose skole. Den lånte ipad er Gladsaxe kommunes ejendom og må ikke udlejes eller overdrages til andre end eleven.

Overordnede ipad regler på Grønnemose skole. Den lånte ipad er Gladsaxe kommunes ejendom og må ikke udlejes eller overdrages til andre end eleven. Ipads på Grønnemose skole - Gladsaxe Kære forældre og elever på Grønnemose skole Vi har alle fået en Ipad. Den er først og fremmest til pædagogiske formål med henblik på at understøtte elevernes læring.

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014

Kandersteg. Nyhedsbrev Marts 2014 Kandersteg Nyhedsbrev Marts 2014 Kære Junior, trops- og klanspejdere (- og forældre) Den 28. juni 2014 tager vi på sommerlejr til Kandersteg International Scout Centre (KISC) i Schweiz. I skrivende stund

Læs mere

Velkommen til skimøde 2016

Velkommen til skimøde 2016 Velkommen til skimøde 2016 Vesthimmerlands og Rebild Ungdomsskoler Skitur til Kaprun / Zell Am See Uge 8, 2016 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Kaprun - Byen - Skiområdet JUFA Skileje Skiskole Opførelse

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Miniguide USB-nøglens Hemmelighed

Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Karina Lander Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Landerby.dk Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Skrevet af Karina Lander (2013) 1. udgave Landerby.dk 2013 Indholdsfortegnelse 1. Okay - på menneskesprog betyder

Læs mere

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015

TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 TYRKIET - i apostlenes fodspor 8. 15. oktober 2015 Navn: Undervisning inden turen 27. august: Tyrkere en unået folkegruppe i Danmark, Europa og Tyrkiet v. Anker Nielsen 1. oktober (5.-6. time): Optakt

Læs mere

I egen bolig. Borgerservice BOLIG 3

I egen bolig. Borgerservice BOLIG 3 BOLIG 3 I egen bolig Det er et stort skridt at flytte i egen bolig. Og der er mange ting at tænke på. Møbler, mad, rengøring, indretning og husleje. Indflytterfest, måske. Og alle de ting som man nu selv

Læs mere

Program Tyrkiet træningslejr

Program Tyrkiet træningslejr Program Tyrkiet træningslejr Periode: Mandag 14.04.2014 Fredag 18.04.2014 Rejsearrangør: Dogru Rejser - www.dogrurejser.dk Medlem af rejsegarantifonden medlems nr. 2205 Kontaktperson: Serkan Öztürk Tel.

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Kom i gang på BBO på dansk

Kom i gang på BBO på dansk Kom i gang på BBO på dansk 1: Klik her 2: Bliv medlem 3: Udfyld 4: Du vil med det samme få at vide, hvis dit valgte brugernavn ikke kan bruges. Her er det valgte lilli ikke ledigt 5: Her er et brugernavn

Læs mere

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21

Italien 2015. Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Italien 2015 Fritids- & ungdomsklubben KLUb Allerød Søparken 3 3450 Allerød 48 17 79 21 Information Afgang Fredag d. 26. Juni kl. 10.30 Mødetid kl. 10.00 Bagageindlevering Torsdag d. 25. juni kl. 15.00

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli

Vi skal mødes på Ydesvej 9 (Spejderhytten) kl. 07:30 Lørdag d. 22 Juli Spejdernes Lejr 2017 Kattegat Spejderne skal igen på sommerlejr. I år er det en fælles lejr for alle spejder korps. Der er tilmeldt ca. 40.000 spejdere fra Danmark og resten af verden. De mødes alle sammen

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

Ghana 13. 24. januar 2013

Ghana 13. 24. januar 2013 Ghana 13. 24. januar 2013 Kære forældre og elever, Vi glæder os mere og mere til turen, så vi håber, at I møder op med friske kræfter efter juleferien. Alle vaccinationer er på plads, der er blevet indberettet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0334 afsagt den 9. september 2014 ****************************** KLAGER TW (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Playa las

Læs mere

Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare. 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende

Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare. 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Referat fra forældremøde d. 24/9-2013 kl. 19 på Cafe Klare 1. Velkomst Rigtig flot fremmøde af forældre. 2. Valg af referent & ordstyrer Referent: Michelle, ordstyrer: Elin 3. Præsentation af nye forældre/

Læs mere

VEJLEDENDE PAKKELISTE

VEJLEDENDE PAKKELISTE VEJLEDENDE PAKKELISTE Her er en vejledende pakkeliste. Listen er tænkt som en huskeseddel på hvad du skal overveje at have med. Nogle ting skal du have med uanset årstiden og vejret, andre ting kan være

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

Årsrejseforsikring med afbestilling. 100% tryghed året rundt

Årsrejseforsikring med afbestilling. 100% tryghed året rundt Årsrejseforsikring med afbestilling 100% tryghed året rundt 100% tryghed med en Gouda årsrejseforsikring Med en Årsrejseforsikring er du fuldt dækket i et helt år på alle ferierejser af op til en måneds

Læs mere

Sommercamp i Barretstown for søskende

Sommercamp i Barretstown for søskende Sommercamp i Barretstown for søskende Hvad er Barretstown? Barretstown er en specialdesignet camp i Irland, der tilbyder rekreationsophold til henholdsvis børn med alvorlige sygdomme og deres søskende.

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Canada d. 16. juli -1. august

Canada d. 16. juli -1. august Canada d. 16. juli -1. august Sommerlejr 2016 Info- møde Canada brochure Denne lille brochure er den første af 2 brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have. Brochuren

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

Kurertjeneste ved Nationalmuseet

Kurertjeneste ved Nationalmuseet Kapitel 13 Kurertjeneste ved Nationalmuseet Kapitlet indeholder en praktisk og faglig vejledning for kurerer på Nationalmuseet samt en kvikvejledning/checkliste for kurerer (Kurerens 3 Bud). Kurerens 3

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

Dagsorden: 1: Præsentation af program 2: Praktiske oplysninger 3: Metrogrupper: 4: Økonomi 5: Regler Evt:

Dagsorden: 1: Præsentation af program 2: Praktiske oplysninger 3: Metrogrupper: 4: Økonomi 5: Regler Evt: London 2015 Dagsorden: 1: Præsentation af program 2: Praktiske oplysninger 3: Metrogrupper: 4: Økonomi 5: Regler Evt: Program London 2015: Dolphin Hotel 32-34, Norfolk Square London W2 +44 020 7402 4943

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen.

Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen. ipads på Molsskolen Forældre og elever på Molsskolen Alle elever på folkeskolerne i kommunen får udleveret en ipad, som bliver et vigtigt arbejdsredskab i skolen. På Molsskolen skal eleverne arbejde med

Læs mere

Nyresygdom og ferie. Revideret august 2014.

Nyresygdom og ferie. Revideret august 2014. Planlæg din rejse Nyresygdom og ferie Du kan sagtens tage på ferie, selvom du er nyresyg. Du skal selvfølgelig tage hensyn til din sygdom, men der er ingen grund til at lade sig begrænse, hvis du har lyst

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

AT 7 studietur MALAGA september 2018

AT 7 studietur MALAGA september 2018 AT 7 studietur MALAGA 17.-21. september 2018 Foreløbigt program: 17.09 kl. 09.00 Vi mødes i lufthavnen til check in (skal være afsluttet 10.20) kl. 11.20 Afrejse, Vueling Airlines VY1877 kl. 15.00 Ankomst

Læs mere

BH Air Airbus 320. Bemærkninger Airbus A320 - rutefly Airbus A320 - rutefly

BH Air Airbus 320. Bemærkninger Airbus A320 - rutefly Airbus A320 - rutefly FLY 2019 Side 1/5 Rute 1. Tirsdag fra Århus til Varna 1 eller 2 uger (returbilletter) Dato 18.06 25.06 02.07 09.07 16.07 23.07 30.07 06.08 13.08 20.08 1 uge *** Hele flyserien er annuleret *** 2 uger ***

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0154 afsagt den 22. marts 2016 ****************************** KLAGER OM (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR Schwensen & Co/Once

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 13/06 afsagt den 14. august 2006 ****************************** REJSEMÅL Antalya, Tyrkiet. 7. 21.9.2005 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 3404 kr. Ødelagt bagage på hjemrejsen.

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Rejseforsikring. 100% tryghed året rundt

Rejseforsikring. 100% tryghed året rundt Rejseforsikring 100% tryghed året rundt 100% tryghed med Gouda rejseforsikring Med en Gouda Rejseforsikring får du 100% tryghed, når du rejser på korte eller længere rejser. Bliver du syg på din rejse,

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag.

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag. FLY 2018 Side 1/5 Rute 1. Direkte TORSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.08 23.08 30.08 06.09 13.09 Udrejse

Læs mere

Nepal-nyhedsbrev2 GROUP 1

Nepal-nyhedsbrev2 GROUP 1 Ranum Efterskole den 13.12.2011 Nepal-nyhedsbrev2 GROUP 1 Kære / namaste Nepal-elever og forældre! Tak for sidst, det var en hyggelig eftermiddag, og det var rart at have mødt jer alle omkring den forestående

Læs mere

AFTENENS PROGRAM. Velkomst Hvem skal med? Rejseplan Hvor skal vi bo? Hvad er inkluderet? Hvad skal vi opleve? Vigtige papirer Praktisk inden turen

AFTENENS PROGRAM. Velkomst Hvem skal med? Rejseplan Hvor skal vi bo? Hvad er inkluderet? Hvad skal vi opleve? Vigtige papirer Praktisk inden turen AFTENENS PROGRAM Velkomst Hvem skal med? Rejseplan Hvor skal vi bo? Hvad er inkluderet? Hvad skal vi opleve? Vigtige papirer Praktisk inden turen HVEM SKAL MED? De voksne er; Gitte 2398 2146 Rasmus - 4073

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY

PRAKTISK INFORMATION SYDNEY PRAKTISK INFORMATION SYDNEY FORBEREDELSE PAKKEN Der vil i god tid inden afrejse blive inviteret til en forberedelsesdag, hvor du vil få lejlighed til at møde både studerende, der tidligere har været på

Læs mere

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2

RYKs seminar d. 1.3.2009. Rejseforsikring - 2 RYKs seminar d. 1.3.2009 Den sikre rejse... Forsikringsrådgiver i 18 år, både med privatog erhvervforsikringer. 38 år og med et medfødt handicap. Ansat på ordinære vilkår tidligere i flexjob.. Sidder i

Læs mere

TIL GENNEMSYN. Indhold

TIL GENNEMSYN. Indhold Denne side må ikke kopieres Glæde & Børn v/louise Tidmand Side 3 Indhold Velkommen til Min Styrkebog... s. 4 Øvelse 1: De 24 styrker... s. 5 Øvelse 2: Styrkespillet... s. 9 Øvelse 3: Find styrker i personerne

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Dans i Beijing. Kære elever og forældre. Indhold:

Dans i Beijing. Kære elever og forældre. Indhold: 19.03.2018 Dans i Beijing Kære elever og forældre Hermed det første rejsebrev omkring profilfaget Dans i Beijing. Der vil senere komme et opfølgende brev, hvor evt. ændringer samt de sidste informationer

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34.

Der er fælles afgang fra vandrehjemmet med bus til Falkenberg station. Torsdag den 2. april 2015 klokken 15.34. Falkenberg 2015 Rejseplan Udrejse: Sted: Mødetid: Afgang: Rejseinfo: Københavns Hovedbanegård (ved informationscenteret) Lørdag den 28. marts 2015, klokken 09.00. Lørdag den 28. Marts 2015, klokken 09.32.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Canada d. 16. juli -1. august

Canada d. 16. juli -1. august Canada d. 16. juli -1. august Sommerlejr 2016 2. info brochure Canada brochure Denne lille brochure er den anden af to brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have.

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE

adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE adventure GENEREL BESKRIVELSE TIL PAKKELISTE Pandelampe Praktisk undertøj Vandresko/ støvle Gerne en lille let model med to til tre AAA batterier og LED pærer. Løbesko Der vil ofte indgå aktiviteter på

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

ISLAND 2011. INFO-MØDE d. 14/5 Kl. 10-12 på Vinderup skole, Sevelvej 27, 7830 Vinderup Evt. afbud til mødet bedes meddelt snarest.

ISLAND 2011. INFO-MØDE d. 14/5 Kl. 10-12 på Vinderup skole, Sevelvej 27, 7830 Vinderup Evt. afbud til mødet bedes meddelt snarest. Ungdomsskolens store rejse til ISLAND 2011 INFO-MØDE d. 14/5 Kl. 10-12 på Vinderup skole, Sevelvej 27, 7830 Vinderup Evt. afbud til mødet bedes meddelt snarest. 1 PROGRAM - 14/5 2011 1. Velkomst og præsentation

Læs mere

Studietur for 3c d med CM og AG. Wien

Studietur for 3c d med CM og AG. Wien Studietur for 3c d. 22.09.-29.09.2018 med CM og AG Wien 1 Program Der tages forbehold for ændringer undervejs. Markeringer med fed angiver, at tidspunktet ikke kan justeres. Lørdag den 22. september Kl.

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere