Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole"

Transkript

1 Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Kultur og særkende for Hobrovejens Skole I sommeren 2016 gennemgik Randers kommune en stor skolestrukturændring. 5 af kommunes skole blev lukket og andre blev sammenlagt. I den forbindelse blev Hobrovejens Skole sammenlagt med naboskolen Nyvangsskolen, og blev efterfølgende i daglig tale til Ny Hobrovejens Skole. Hobrovejens skole har i dag elever på klassetrin. Fra 7.klasse flyttes eleverne til naboskolen Vestervangsskolen. Hobrovejens skole har til huse på toppen af Hobrovej i en af de ældste skolebygninger i Randers. Skolen fremstår smuk og velholdt, og er løbende moderniseret. I 2008 fik skolen nye naturfagslokaler. Skolen har to nyere tilbygninger, hvori 0. og 1. klasse, og SFO har til huse. I den gamle skolebygning er klasse fordelt på flere etager. Her findes desuden faglokaler, bibliotek, kontor og lærerforberedelser. Personalerum og garderobe er i kælderen. Fra sommeren 2016 skal skolen efter planen gennemgå en gennemgribende renovering og tilbygning af de eksisterende bygninger. Hver afdeling har tilknyttet en ledelsesrepræsentant. Hanne Lise Paysen leder af SFO og klasse, Lene Hammerby viceleder er tilknyttet 3.-4.klasse og Mogens Bang Thomassen skoleleder er tilknyttet 5.-6.klasse. Skolen har skolefritidsordning for eleverne i 0.-3.klasse, og Juniorklub for elever i klasse. Skolen har ca. 550 elever fordelt på 2-4 spor fra børnehaveklasse til 6.klasse. Hobrovejens Skoles målsætning På Hobrovejens Skole vil vi udfordre børnene, så de lærer at udnytte deres potentiale. En udbytterig skolegang er afgørende, når man skal lære at klare sig senere i livet. Vores mål er at gøre undervisningen interessant og spændende for eleverne med fokus på at højne indlæringsniveauet for den enkelte. Skolen arbejder ud fra en anerkendende og inkluderende tilgang. Læs mere om skolens målsætning på

2 Samarbejdet med læreruddannelsen om praktikken: Vi samarbejder med Læreruddannelsen i Aarhus om praktikken, som det er foreskrevet i i Praktikhåndbogen til de 3. praktikniveauer. Praktikniveauer på Hobrovejens Skole: Det er muligt at gennemføre alle praktikniveauer, samt meritlæreruddannelsen på Hobrovejens Skole. Praksissamarbejdet Hobrovejens Skole er til rådighed for det udvidede praksissamarbejde. Vi ser gerne, at studerende benytter skolen igennem hele studieforløbet, og vi stiller gerne klasser eller elever til rådighed for forsøg, observationer o.l. Hvis I vil bruge skolen er det vigtigt at tage kontakt i god tid og med det for tanke, at det er en arbejdsplads, der skal fungere i hverdagen og det derfor ikke altid vil være muligt for os at hjælpe jer Praktikkens organisering Ansvarlig for praktikken Skolens ledelse har det overordnede ansvar for praktikken. Praktikmentor har ansvar for den praktiske afvikling af praktikken, er mentor for de studerende før, under og efter praktikken, samt sørger for den skemamæssige organisering og koordinering. Praktiklærerne udvælges ud fra, om de har linjefag i de studerendes undervisningsfag, passende erfaring og om de har lyst til at påtage sig opgaven med at lære fra sig om lærergerningen. Praktiklæreren vil være den hvis undervisning de studerende indgår i og delvist overtager. De studerende vil typisk blive knyttet til en eller to praktiklærere, som underviser i de studerendes undervisningsfag. I samarbejde med praktiklæreren planlægges, gennemføres og evalueres undervisningen. Såfremt der under praktikken opstår samarbejdsproblemer eller uenigheder mellem den studerende og praktiklæreren træder mentor til som mægler. Kan mentor ikke løse problemet overtager ledelsen ansvaret, og ved behov kontaktes seminariet.

3 Samarbejdet med de studerende Den første kontakt til de studerende sker typisk på det først møde indkaldt af seminariet. På dette møde deltager praktikmentor, og en kommunikationsvej aftales mellem mentor og de studerendes repræsentant. Ligesådan er det mentor, der modtager de studerende på den første besøgsdag. På første besøgsdag oprettes de studerende som brugere i skolen Intra system, sådan kontakt mellem studerende og mentor, og studerende og praktiklærer fremad rettet foregår her. Ligeledes vil de studerende få udleveret en lille folder med relevante oplysninger for deres ophold på skolen. På besøgsdagene vil de studerende i samarbejde med mentor og praktiklærerne i videst muligt omfang lave aftale om, hvilke timer de studerende skal undervise, hvornår der afholdes vejledning, antal af andre læreropgaver, møder, samt mulighed for deltagelse i skole - hjem samarbejdet Som udgangspunk forventes de studerende, at være på skolen. Dog med forbehold for ændringer. Mandag fra kl Tirsdag fra. kl Onsdag fra kl Torsdag fra kl Fredag fra kl De studerende har selv stor indflydelse på indholdet af arbejdsugen og der vil i høj grad tages hensyn til særlige ønsker om observationer af forskellige undervisningsfag, samt indsigt i forskellige andre læreropgaver så som AKT, læseløft, specialundervisning, læsevejleder, it-vejleder m.m. Dette koordinerer mentor. Da alle lærere har fuld tilstedeværelsestid vil dette også gælde de studerende i praktikperioden. Dvs. at man skal tilbringe de 37 timer om ugen på skolen. Arbejdsplanen bliver lavet med hensyntagen til, at der for den studerende skal være god tid til at forberede undervisningen og at der skal veksles mellem at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning samt at være observerende, med mulighed for at spørge ind og suge erfaring til sig. Den studerende bliver primært knyttet til en lærer, et team og en klasse, hvor størstedelen af undervisningen vil foregå. Men observationerne af undervisningen kan foregå på alle klassetrin og fag alt efter de studerendes fagkombinationer og ønsker.

4 Arbejdstiden kan veksle mellem følgende opgaver: Opgave Den studerendes rolle Undervisning hvor den studerende i samarbejde med praktiklærer og medstuderende står for undervisningen. Undervisning, hvor den studerende er observerende Forberedelsestid Vejledningstimer med praktiklærer Vejledning med mentor Deltagelse i teammøder Deltagelse i personalemøder m.m Forældresamarbejde Undervisning i undervisningsfag i klasse. I samarbejde med medstuderende og praktiklærer fordeles rollerne til hver time. Kompetencemålene er i fokus Observationer i undervisningsfagene på andre klassetrin end dem man underviser i. Før observationen udvælges fokuspunkt og de studerende skal være meget bevidste om, hvad de vil observere og hvordan. Kompetencemålene kan også her være i fokus. Desuden indgår den studerende, hvor det er naturligt i sparring med eleverne ved fx gruppearbejde og opgaveløsning. Der kan også observeres i undervisningsfag, man som studerende er interesseret i. Det er vigtigt, at de studerende efterbehandler observationen. I samarbejde med praktikgruppen forberedes undervisningen. Vejledningstimerne indeholder temaer fra alle sider af undervisningen og andre læreropgaver. I forløbet indgår en fælles vejledningstime med PT-vejlederen fra seminariet med fokus på pratikopgaven og prøven i praktik. Kan være i gruppe eller individuel og kan indeholde temaer fra alle sider af undervisningen og lærergerningen. Sammen med praktiklæreren deltager man i relevante møder med det resterende klasse/årgangsteam. De kan omhandle klassetrivsel, forældresamarbejde og der kan drøftes indsatsområder for enkelte børn. I praktikperioden deltager de studerende i personalemøder. De studerende kan være lyttende og må meget gerne være aktive i dialogerne på mødet. I samarbejde med praktiklærer planlægges, hvordan de studerende vil orientere forældrene om emner og hensigt med undervisningen i praktikperioden. De studerende kan deltage som observander på forældremøder eller ved skolehjemsamtaler.

5 Deltagelse i projekt De studerende kan indgå i igangværende projekter på skolen, hvor det er relevant. De studerende kan også selv tage initiativ til at prøve ting af fx læseundervisning af enkelte børn. Vejledning Den studerende vil kunne forvente mindst 1 vejledningstime om ugen enten med praktiklærer eller med mentor. Vejledningen består af tre kategorier: Før-vejledning: - Finder sted før undervisningen. Her kan praktiklæreren og de studerende drøfte begrundelser og overvejelser ang. planlægningen af undervisningen. Vejledning i løbet af praktikken: - Kan tage udgangspunkt i praktiklærerens observationer af de studerendes undervisning. Det er vigtigt, at det bliver en vejledningssamtale og ikke en egentligt bedømmelse af de studerendes præstationer, der bliver det centrale. Åbne spørgsmål og drøftelser, hvor alle indgår, er det både praktiklærer og studerende i vejledningen skal stræbe efter. Kompetenceområderne vil ofte være på dagsordenen i vejledningerne, hvor praktiklæreren vil guide, svare på spørgsmål samt udfordre de studerende med spørgsmål. Efter-vejledning: - Er vejledning på grundlag af gennemført forløb i undervisningen, hvor studerende og praktiklærer sammen reflekterer over, hvor vidt målene for forløbet blev opfyldt. Hvad de studerende og praktiklæreren oplevede undervejs i forløbet og hvilket udbytte eleverne fik af undervisningen Studerende på skolen Vi møder de studerende på skolen som kommende kollegaer, med de samme krav og forventninger om fremmøde, aktiv deltagelse samt tavshedspligt, som til alt andet personale på skolen - dog med forståelse for, at det er studerende og at de er i et studieforløb. Vi har et ønske om, at medvirke til at uddanne dygtige lærere, som er i stand til at varetage undervisningsopgaven med høj kompetence og integritet. Vi har en forventning om, at hver studerende selv er ansvarlig for at få så meget ud af praktikken som muligt. Dette betyder bl.a. at den enkelte studerende er opmærksom på at bevæge sig i alle felter at studieaktivitetsmodellen.

6 Kvalitetssikring og udvikling af praktikken Evaluering og eksamen Ved den afsluttende vejledning med mentor vil de studerende få at vide, om de er bestået eller ikke bestået. Såfremt en studerende dømmes ikke bestået vil den studerende, gennem vejledning af både praktiklæreren og mentor, være blevet gjort opmærksom på, at den studerende ikke kan bestå praktikken. Det vil således aldrig komme som en overraskelse for den studerende, der dømmes ikke bestået. Den endelige bedømmelse gives af mentor i forbindelse med den afsluttende vejledning. Det forventes at eksaminationen vil blive foretaget af andre end praktiklærerne selv. Som en del af den afsluttede vejledning med mentor vil praktikforløbet blive evalueret, sådan at praktikforløbet for begge parter opleves så givende og lærerigt som muligt. Evalueringen kan give anledning til ændringer for kommende praktikforløb.

7 Hvordan arbejders der med kompetencemålene på 1., 2. og 3. praktikniveau.

8

9

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Kultur og særkende for Hobrovejens Skole Hobrovejens Skole er en af de ældste skoler i Randers

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Uddannelsesplan 1. praktikniveau Hundslund Skole Odder Sidst redigeret oktober 2015 Uddannelsesplan 1. niveau Hundslund Skole Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Kultur og særkende for Hobrovejens Skole Hobrovejens Skole er en af de ældste skoler i Randers

Læs mere

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen.

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Hou Skole og Børnehus

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Hou Skole og Børnehus Uddannelsesplan 3. praktikniveau Hou Skole og Børnehus Redigeret juni 2016 Uddannelsesplan 3. niveau Hou Skole og Børnehus Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Parkvejens skole Odder Sidst redigeret september 2015 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Rathlouskolen Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Rathlouskolen Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Rathlouskolen Odder en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret september 2017 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Rathlouskolen - Odder Kultur og særkende: Professionsteamet

Læs mere

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 15.03 2. niveau en styrke i dit barns hverdag 2 Kultur og særkende: Professionsteam 13.16 bestå af skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune er der

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen 1 Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Skoleleder: Viceskoleleder: Kim Egeberg Johansen kim.egeberg.johansen@randers.dk Charlotte Worm-Leonhard charlotte.worm-leonhard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau

Uddannelsesplan 3. praktikniveau Uddannelsesplan 3. praktikniveau Skovbakkeskolen Odder Sidst redigeret juni 2016 side 1 Uddannelsesplan 3. niveau Skovbakkeskolen - Odder Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau

Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau Kontaktoplysninger Gylling Skole & Børnehus Gylling Skolegade 13 8300 Odder Tlf.: 8780 3810 Skoleleder: Erik Bjerrum mail: erik.bjerrum@odder.dk Praktikansvarlig

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Rathlouskolen Odder

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Rathlouskolen Odder Uddannelsesplan 3. praktikniveau Rathlouskolen Odder en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret juni 2016 side 1 Uddannelsesplan 3. niveau Rathlouskolen - Odder Kultur og særkende: Kultur og særkende:

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Parkvejens skole Odder Sidst redigeret oktober 2016 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder ! Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder Dokumentnr.: 727-2015-137306 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Saksild Skole og børnehus - Odder Kultur og særkende: Sidst redigeret

Læs mere

Uddannelsesplan 2. praktikniveau

Uddannelsesplan 2. praktikniveau Uddannelsesplan 2. praktikniveau en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret december 2018 2 Kultur og særkende Professionsteamet består af 8 skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune er der

Læs mere

Uddannelsesplan. 3. niveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan. 3. niveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 3. niveau Parkvejens skole Odder Juni 2016 1 Uddannelsesplan 3. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen Indhold Kultur og særkende som uddannelsessted... 1 Praktikkens organisering... 2 Ansvar for praktikken... 2 Samarbejdet med de studerende... 3 Arbejdsplanen:... 3 Vejledning med praktiklærer:... 4 Førvejledning:...

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 2. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau en styrke i dit barns hverdag 2 Kultur og særkende: Professionsteam 13.16 består ud af skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune

Læs mere

Uddannelsesplan. Munkholmskolen. Bymarksvej 18 Stevnstrup 8870 Langå

Uddannelsesplan. Munkholmskolen. Bymarksvej 18 Stevnstrup 8870 Langå Uddannelsesplan Munkholmskolen Bymarksvej 18 Stevnstrup 8870 Langå 89154040 Kontakt Birgitte Vendelbo Davidsen Skoleleder birgitte.davidsen@randers.dk Anne Rafn Viceskoleleder/ anne.rafn@randers.dk Praktikadministrator

Læs mere

Velkommen til MUNKHOLMSKOLEN

Velkommen til MUNKHOLMSKOLEN Velkommen til MUNKHOLMSKOLEN Bymarksvej 18 Stevnstrup 8870 Langå www.munkholmskolen.skoleintra.dk 89 15 40 40 Uddannelsesplan for praktikanter ved læreruddannelsen på Munkholmskolen 2015 Birgitte Vendelbo

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen 2016-17 Skolerne er ifølge bekendtgørelsen om Læreruddannelsen 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08.03.2013 forpligtet på at udarbejde

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 1

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 1 1 Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 1 Skoleleder: Elsebeth Andersen elsebeth.andersen@randers.dk Viceskoleleder: Annika Østergaard annika.ostergaard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 2

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 2 1 Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 2 Skoleleder: Elsebeth Andersen elsebeth.andersen@randers.dk Viceskoleleder: Annika Østergaard annika.ostergaard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang Uddannelsesplan Praktik 1.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen 1 Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen 2015-2016 Skoleleder: Elsebeth Andersen elsebeth.andersen@randers.dk Viceskoleleder: Annika Østergaard annika.ostergaard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen 20016/20017 Tovshøjskolen som uddannelsessted Tovshøjskolen er en 42 år gammel skole, som ligger i Aarhus Vest. Skoledistriktet omfatter

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 4. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 3

Uddannelsesplan for studerende på 4. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 3 1 Uddannelsesplan for studerende på 4. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen niveau 3 Skoleleder: Elsebeth Andersen elsebeth.andersen@randers.dk Viceskoleleder: Annika Østergaard annika.ostergaard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Uddannelsesplan, Viby Skole 2014-15 Læreruddannelsen i Aarhus 1. praktikniveau Viby Skole Den 7. juli 2014 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Viby Skole Den 3. juni 2016 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Hjemmeside: www.viby-skole.dk Uddannelsesplan, Viby Skole 2016-17 Læreruddannelsen i Aarhus 3. praktikniveau

Læs mere

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.:

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.: Uddannelsesplan Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indhold Uddannelsesplan - Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Præsentation af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Ansvar for praktikken

Læs mere

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde.

Kære 4. års studerende på 3. niveau. Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Kære 4. års studerende på 3. niveau Gudenaadalens Efterskole byder dig velkommen, og vi ser frem til et godt og lærerigt samarbejde. Skolen: Gudenaadalens Efterskole (GE) er en Grundtvig/Koldsk efterskole,

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon: 47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolens adresse Dam Holme 1-5 3660 Stenløse Skolen som uddannelsessted Stenløse

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 2.årgang

Uddannelsesplan Praktik 2.årgang Uddannelsesplan Praktik 2.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

Principper for arbejdsplanen

Principper for arbejdsplanen Gammelgaardsskolen er en 50 år gammel skole, som ligger i Åbyhøj. Skoledistriktets elever er overordnet børn fra familier, der bor i villaer, men omfatter også børn fra lejligheder i Bispehaven og Gjellerup.

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Praktik på Skødstrup Skole

Praktik på Skødstrup Skole Skødstrup den 04.09.18 Praktik på Skødstrup Skole Kære lærerstuderende Velkommen til praktik på Skødstrup Skole! Vi glæder os til at arbejde sammen med jer og blive det sted, hvor I lærer at forene teori

Læs mere

Uddannelsesplan for 1. og 2. års praktikanter ved læreruddannelsen på Østervangsskolen 2014-15

Uddannelsesplan for 1. og 2. års praktikanter ved læreruddannelsen på Østervangsskolen 2014-15 Uddannelsesplan for 1. og 2. års praktikanter ved læreruddannelsen på Østervangsskolen 2014-15 Kultur og særkende for Østervangsskolen Historie og organisation Østervangsskolen er bygget i 1956 og ombygget

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende)

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Ifølge 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08/0372013 skal Kongenshus Efterskole have udfærdiget en uddannelsesplan på det pågældende

Læs mere

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet.

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet. UDDANNELSESPLAN Hanssted Skole 1. Skolen som uddannelsessted Hanssted Skole har været praktikskole gennem mange år. Det betyder, at såvel elever som lærere er vant til at have besøg flere gange om året

Læs mere

Velkommen i praktik på Odder lille Friskole

Velkommen i praktik på Odder lille Friskole Velkommen i praktik på Odder lille Friskole Vi håber, du/i må trives med at være i praktik på Odder lille Friskole. Vi vil gerne lære af jer som praktikanter ligesom I forhåbentlig vil opleve at jeres

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Skolen som uddannelsessted:

UDDANNELSESPLAN. Skolen som uddannelsessted: UDDANNELSESPLAN Skolen som uddannelsessted: Lindevangskolen er en udviklingsorienteret skole, med et stærkt stigende elevtal. Vi får og vil få rigtig mange skolebegyndere, hvilket betyder et stort pres

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 3. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Firkløverskolen

Uddannelsesplan for studerende på 3. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Firkløverskolen 1 Uddannelsesplan for studerende på 3. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Firkløverskolen 2016-2017 Skoleleder: Wivi Bak Hoijer wivi.bak.hoijer@randers.dk Viceskoleleder: Lene Hyldborg-Thomsen lene.hyldborg-thomsen@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende

Uddannelsesplan for lærerstuderende Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole NYSTED SKOLE 18. april 2017 Skrevet af: mkha Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang ( )

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang ( ) Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang (2016-17) Kultur og særkende som uddannelsessted Mørke Skole er en fuldt udbygget distriktsskole, beliggende i Mørke by, Syddjurs Kommune. Skolen

Læs mere

Uddannelsesplan Brårup Skole

Uddannelsesplan Brårup Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Brårup Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang Laursens Realskole Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang Om Laursens Realskole Laursens Realskole er en gammel, privat grundskole beliggende i hjertet af Aarhus. Vi bor i hyggelige, gamle bygninger

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Ellekærskolen. Lærerstuderende. Uddannelsesplan. 1., 2. og 3. praktikniveau

Ellekærskolen. Lærerstuderende. Uddannelsesplan. 1., 2. og 3. praktikniveau Lærerstuderende Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikniveau Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:...1 Ellekærskolens kultur og særkende:...2 Ellekærskolens opbygning:...2 Børneby Ellekær:...2 Særlige

Læs mere

Uddannelsesplan kompetenceniveau 2 2. årgang

Uddannelsesplan kompetenceniveau 2 2. årgang Uddannelsesplan kompetenceniveau 2 2. årgang 2015-2016 Praktikperiode: uge 1-6 Praktikskole Favrskov Kommune Haldum-Hinnerup Skolen Svinget 4 8382 Hinnerup Tlf. 89645500 Facts om skolen Haldum-Hinnerup

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole

Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole Uddannelsesplan for praktik på Kongeådalens Efterskole Kongeådalens Efterskole Dovervej 19, Dover 6660 Lintrup 74855333 info@keskole.dk www.keskole.dk Præsentation af skolen Kongeådalens Efterskole er

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen 2015-16 Skolerne er ifølge bekendtgørelsen om Læreruddannelsen 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08.03.2013 forpligtet på at udarbejde

Læs mere

Uddannelsesplan for Strøbyskolen

Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af praktikskolen og hvordan der arbejdes med at uddanne den lærerstuderende. Præsentation af Strøbyskolen Strøbyskolen er en

Læs mere

Pedersborg Skoles uddannelsesplan

Pedersborg Skoles uddannelsesplan Pedersborg Skoles uddannelsesplan Præsentation af praktikskolen Pedersborg Skole er en 2-3-sporet folkeskole med ca. 500 elever fordelt i klasser fra børnehaveklasse til 9. klasse. Til skolen er der knyttet

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Søndermarkskolen Uddannelsesplan 2. praktikniveau

Søndermarkskolen Uddannelsesplan 2. praktikniveau Søndermarkskolen Uddannelsesplan 2. praktikniveau 2015-2016 1 Indhold Organisation og særkende... 3 Søndermarkskolen historisk rids og kultur... 3 Indsatsområder og udviklingsfelter... 3 Samarbejde med

Læs mere

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Skolen er på 420 elever fordelt på børnehaveklasse til og med 9.klasse i 2 spor. Desuden har vi en SFO samt en Junior- og Ungdomsklub. Alle enheder kender

Læs mere

NOTAT. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved. Præsentation DATO 11. november 2016 SAGS NR.

NOTAT. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved. Præsentation   DATO 11. november 2016 SAGS NR. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Skolen på Herredsåsen DATO 11. november 2016 SAGS NR. Præsentation http://herredsaasen.skoleporten.dk/sp Vision; alle skal lære mere. Vores mål er at skabe en inkluderende

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE Havdrup Skoles uddannelsesplan for praktikanter 2017 Præsentation af Havdrup Skole: Havdrup Skole er en mellemstor folkeskole fra 0.-9.klasse med ca.560 elever og omkring 45

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis.

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis. UDDANNELSESPLAN 1. Søgårdsskolen som uddannelsessted Søgårdsskolen er Gentofte kommunes specialskole for elever med særlige behov. Søgårdsskolen har nuværende 152 elever, hvoraf de 11 elever går i kompetencecenteret

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan

Praktikskolens uddannelsesplan Praktikskolens uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen s Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen Indhold Information om skolen:... 3 s forventninger til den studerende i praktik... 4 Praktik og vejledning... 4 Praktikniveau 1... 5 Praktikniveau 2... 7 Praktikniveau

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Velkommen til Holmstrupgård

Velkommen til Holmstrupgård Velkommen til Uddannelsesplan for lærerstuderende på 4. studieår s interne skole, Dagtilbuddet Tlf.: 78 47 86 00 Praktikansvarlig/mentor og praktiklærer: Kamilla Voss kamilla.voss@ps.rm.dk Uddannelsesplan

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole Kære lærerstuderende på 1. årgang Velkommen i praktik på Bavnehøj Skole. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer, hvor I forhåbentlig får

Læs mere

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Kvalitetskrav til praktikskolen. Vestfjendsskolen. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf

Kvalitetskrav til praktikskolen. Vestfjendsskolen. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Vestfjendsskolen Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan kompetenceniveau 3 4. årgang

Uddannelsesplan kompetenceniveau 3 4. årgang Uddannelsesplan kompetenceniveau 3 4. årgang 2016-2017 Praktikperiode: uge 41-48 Praktikskole Favrskov Kommune Haldum-Hinnerup Skolen Svinget 4 8382 Hinnerup Tlf. 89645500 Facts om skolen Haldum-Hinnerup

Læs mere

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Kontaktoplysninger Pilegårdsskolen Ole Klokkersvej 17 2770 Kastrup Tlf: 32507525 Skoleleder

Læs mere

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS

UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS UDDANNELSESPLAN FOR DET KONGELIGE VAJSENHUS 1. Skolen som uddannelsessted Som uddannelsessted vil I som studerende opleve et læringsmiljø, der er præget af engagerede lærere. Vi ønsker på bedste vis, at

Læs mere

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken LU13

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken LU13 Laursens Realskole Uddannelsesplan for praktikken LU13 Om Laursens Realskole Laursens Realskole er en gammel, privat grundskole beliggende i hjertet af Aarhus. Vi bor i hyggelige, gamle bygninger rundt

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan 1. og 2. årsstuderende LU13. Ugelbølle Friskole

Uddannelsesplan 1. og 2. årsstuderende LU13. Ugelbølle Friskole Uddannelsesplan 1. og 2. årsstuderende LU13 Ugelbølle Friskole 2014-15 Kære studerende på Ugelbølle Friskole Vi byder jer hjertelig velkommen! Vi håber I må få indholdsrige, udviklende og meningsfyldte

Læs mere

Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13

Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13 Uddannelsesplan for 1. Årgang - LU 13 Sødalskolens særkende. Se under menupunktet Skoleliv på www.soedalskolen.dk Principper for arbejdsplanen: Fordeling af tid: Eksempel på ugeskema: Undervisningslektioner:

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

Sølystskolen, Egå Havvej 5, 8250 Egå. Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13)

Sølystskolen, Egå Havvej 5, 8250 Egå. Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13) Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13) 1 1. Sølystskolen - værdigrundlag og særkende som uddannelsessted Sølystskolen er en 2-3-sporet folkeskole med ca. 650 elever fordelt

Læs mere

Høng Skoles uddannelsesplan

Høng Skoles uddannelsesplan Høng Skoles uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Trekronerskolen Trekronerskolen er fast praktikskole for lærerstuderende fra UCSJ. Der er ofte mange studerende på skolen, og her er mange praktiklærere, som gerne

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande. Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Jan Moth: 30258672 Jan.Moth@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Uddannelsesplan, Viby Skole 2014-15 Læreruddannelsen i Aarhus 2. praktikniveau Viby Skole Den 7. juli 2014 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.:

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.: Resenbro Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Resenbro Skole Skellerupvej 16 8600 Silkeborg Tlf.: 89 70 25 76 http://resenbro.skoleporten.dk Resenbro skole Resenbro Skole er en et-sporet skole

Læs mere

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted Herstedlund Skole Nyvej 5-11, 2620 Albertslund, tlf.: 43 68 71 50 Skoleleder og afdelingsleder for udskolingen: Søren Hald, e-mail: soren.hald@albertslund.dk Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig

Læs mere

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning Sølystskolen Uddannelsesplan Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu 13 4. Årgang In Velkommen i praktik dskrivning 1 2 Indhold Sølystskolen - værdigrundlag og særkende... 4 Praktikskole... 4 Praktikkens forløb...

Læs mere

Rønneskolens uddannelsesplan

Rønneskolens uddannelsesplan Rønneskolens uddannelsesplan Kontaktoplysninger til praktikansvarlig Afdeling Søndermark: Andreas Grosbøll. Andreas.Grosboell@brk.dk Afdeling Østre: Gitte Lykkegaard. Gitte.Lykkegaard@brk.dk Afdeling Åvang:

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole Uddannelsesplan for lærerstuderende pa Gra sten Skole 2017-2018 Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst

Læs mere

Skåde Skole. Mantziusvej Højbjerg Uddannelsesplan udarbejdet af praktikkoordinator. Hjemmeside:

Skåde Skole. Mantziusvej Højbjerg Uddannelsesplan udarbejdet af praktikkoordinator. Hjemmeside: Skåde Skole Mantziusvej 5 8270 Højbjerg Telefon: Uddannelsesplan udarbejdet 8713 9120 af praktikkoordinator E-post: Berit Schmidt skd@mbu.aarhus.dk Hjemmeside: www.skaade-skole.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole

Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Uddannelsesplan for Lærerstuderende Biersted Skole Grundoplysninger: Biersted Skole Idrætsvej 11 9440 Aabybro 72578020 bierstedskole@jammerbugt.dk Kultur og særkende Ad) Kultur og særkende som uddannelsessted:

Læs mere

Uddannelsesplan. Skolerne i Hårup og Elev. Skoleåret

Uddannelsesplan. Skolerne i Hårup og Elev. Skoleåret Skolerne i Hårup og Elev Skoleåret 2018-19 Skolerne i Hårup og Elev Kære studerende! Velkommen til Skolerne i Elev og Hårup. Vi håber, du føler dig velkommen. Vi er glade for at have studerende på skolen,

Læs mere