BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende."

Transkript

1 BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at komme i direkte kontakt med de studerende og dermed øge jeres virksomheds synlighed på Syddansk Universitet. I denne brochure kan I læse om de tre former for partnerskaber, som KarriereCentret tilbyder: Eksklusivpartner, Pluspartner og Basispartner. Læs mere om de forskellige partnerskabsmuligheder og find frem til en aftale, der passer til jeres virksomhed.

2 EKSKLUSIVPARTNER Pris: kr. pr. år (ekskl. moms) SYNLIGHED Logo KarriereCentret er placeret centralt på Syddansk Universitets hovedfærdselsåre, Gydehutten, tæt ved hovedindgang og undervisningsfaciliteter. Her er eksklusivpartnere præsenteret med synligt logo på skilt ved butikken og bannere ved indgangen. Vi producerer også trykt materiale til de studerende, og vi sikrer, at jeres virksomhed får logo på den udgivelse, alle studerende får tilsendt ved afslutningen af deres uddannelse. Som eksklusivpartner vil jeres logo desuden få en fast placering på KarriereCentrets opslagstavler i Odense samt på vores kontorer i Kolding, Sønderborg og Esbjerg. Præsentationsvideo Eksklusivpartnere har mulighed for at præsentere virksomheden visuelt med en kort film, diasshow e.l. på en fladskærm i KarriereCentret. Filmen, der produceres af partneren, bliver vist i en fast cyklus på skærmen, hvor der også er oplysninger om KarriereCentrets arrangementer m.v. www På vores hjemmeside ( vil jeres virksomhed optræde med navn og logo og med direkte link til jeres hjemmeside eller evt. til underside om karriere, rekruttering m.v. Ved præsentationen af virksomheden er der endvidere mulighed for en kort præsentationstekst i form af et virksomhedsspot. Præsentationsmaterialer og profilbrochurer Eksklusivpartnere har mulighed for at profilere virksomhedens trykte præsentationsmaterialer på KarriereCentret i Odense samt på vores kontorer i Kolding, Sønderborg og Esbjerg. Materialet får en fremtrædende placering. MAILS Udsendelse af mails/breve til studerende Som eksklusivpartner får jeres virksomhed mulighed for to gange årligt at udsende en mail til udvalgte studerende. Alternativt kan det aftales, at KarriereCentret bistår med udsendelse af et brev. Målgruppe og antal studerende aftales på forhånd med KarriereCentret. Mailen må ikke indeholde reklame og skal være uddannelses- og/eller karrieremæssigt relevant. Udsendelse af mails til alumner Eksklusivpartnerskab giver også mulighed for udsendelse af mail to gange årligt til udvalgte grupper af alumner i universitetets alumnenetværk. Målgruppe og antal alumner aftales på forhånd med KarriereCentret. Mailen må ikke indeholde reklame og skal være uddannelses- og/eller karrieremæssigt relevant.

3 JOBBANK Rammeaftale Som eksklusivpartner får jeres virksomhed en rammeaftale i Syddansk Universitets jobbank, der bl.a. indebærer profilering via virksomhedsprofil, 100 gratis jobopslag, adgang til CV-bank samt mailkampagner til brugere i jobbanken. Se jobbanken på MØD DE STUDERENDE Virksomhedsarrangement Eksklusivpartnerskab giver jeres virksomhed mulighed for at afholde et årligt, individuelt tilrettelagt, arrangement efter eget ønske. KarriereCentret bistår gerne med assistance omkring markedsføring, logistik m.m. Datingarrangementer Syddansk Universitet afholder jævnligt virksomhedsdating for studerende. Som eksklusivpartner har I en fast plads på disse mini-messer, hvor jeres virksomhed har mulighed for at møde studerende, der f.eks. er interesseret i job, praktikplads, studiejob e.l. Virksomhedens logo vil fremgå på markedsføring til de studerende (flyers, plakater). Deltagelse i KarriereCentrets arrangementer KarriereCentret afholder årligt en række forskellige karriererelaterede arrangementer. Eksklusivpartnere har mulighed for at deltage i minimum et af disse arrangementer som oplægsholder f.eks. ved dimissionsarrangementer, jobsøgningskurser m.v. PARTNEREVENTS Netværksarrangement Syddansk Universitet inviterer til partnerarrangement en gang årligt. Her har I mulighed for at høre nyt fra universitetet, netværke og få opdateret viden gennem faglige oplæg. Trends og tendenser Som eksklusivpartner har I mulighed for at få besøg af en konsulent fra KarriereCentret, der kan fortælle om trends og tendenser i studerendes karrieremæssige ønsker og adfærd, optagelsestendenser, studie- og karriereovervejelser, undersøgelser af kandidaters karriereveje m.m. TILKØB Case-story KarriereCentret udsender jævnligt nyhedsbreve til samtlige studerende på universitetet. Et eksklusivpartnerskab giver jeres virksomhed mulighed for at blive præsenteret via en case-story om f.eks. virksomheden og samarbejde med studerende, rekruttering e.l. Pris: 5.000,-/artikel (ekskl. moms).

4 PLUSPARTNER Pris: kr. pr. år (ekskl. moms) SYNLIGHED Logo KarriereCentret er placeret centralt på Syddansk Universitets hovedfærdselsåre, Gydehutten, tæt ved hovedindgang og undervisningsfaciliteter. Her er pluspartnere præsenteret med synligt logo på skilt ved butikken. Vi producerer også trykt materiale til de studerende, og vi sikrer, at jeres virksomhed får logo på den udgivelse, alle studerende får tilsendt ved afslutningen af deres uddannelse. Præsentationsvideo Pluspartnere har mulighed for at præsentere virksomheden visuelt med en kort film, diasshow e.l. på en fladskærm i KarriereCentret. Filmen, der produceres af partneren, bliver vist i en fast cyklus på skærmen, hvor der også er oplysninger om KarriereCentrets arrangementer m.v. www På vores hjemmeside ( vil jeres virksomhed optræde med navn og logo og med direkte link til jeres hjemmeside eller evt. til underside om karriere, rekruttering m.v. Ved præsentationen af virksomheden er der endvidere mulighed for en kort præsentationstekst i form af et virksomhedsspot. Præsentationsmaterialer og profilbrochurer Pluspartnere har mulighed for at profilere virksomhedens trykte præsentationsmaterialer på KarriereCentret i Odense samt på vores kontorer i Kolding, Sønderborg og Esbjerg. Materialet får en fremtrædende placering. MAILS Udsendelse af mails/breve til studerende Som pluspartner får jeres virksomhed mulighed for en gang årligt at sende en mail til udvalgte studerende. Alternativt kan det aftales, at KarriereCentret bistår med udsendelse af et brev. Målgruppe og antal studerende aftales på forhånd med KarriereCentret. Mailen må ikke indeholde reklame og skal være uddannelses- og/eller karrieremæssigt relevant. Udsendelse af mails til alumner Et pluspartnerskab giver også mulighed for udsendelse af mail en gang årligt til udvalgte grupper af alumner i universitetets alumnenetværk. Målgruppe og antal alumner aftales på forhånd med KarriereCentret. Mailen må ikke indeholde reklame og skal være uddannelses- og/eller karrieremæssigt relevant.

5 JOBBANK Individuelle løsninger Som pluspartner får jeres virksomhed mulighed for at få sammensat en løsning med Syddansk Universitets jobbank. Alt efter behov kan I vælge mellem en række ydelser, der f.eks. profilerer virksomheden i jobbanken i en kortere periode, giver adgang til en række CV er i en rekrutteringsproces eller giver mulighed for at indrykke et antal jobopslag uden beregning. Løsningerne aftales individuelt. Se jobbanken på MØD DE STUDERENDE Datingarrangementer Syddansk Universitet afholder jævnligt virksomhedsdating for studerende. Som pluspartner har I en fast plads på disse mini-messer, hvor jeres virksomhed har mulighed for at møde studerende, der f.eks. er interesseret i job, praktikplads, studiejob e.l. Virksomhedens logo vil fremgå på markedsføring til de studerende (flyers, plakater). PARTNEREVENTS Netværksarrangement Syddansk Universitet inviterer til partnerarrangement en gang årligt. Her har I mulighed for at høre nyt fra universitetet, netværke og få opdateret viden gennem faglige oplæg. TILKØB Case-story KarriereCentret udsender jævnligt nyhedsbreve til samtlige studerende på universitetet. Et pluspartnerskab giver jeres virksomhed mulighed for at blive præsenteret via en case-story om f.eks. virksomheden og samarbejde med studerende, rekruttering e.l. Pris: 5.000,-/artikel (ekskl. moms).

6 BASISPARTNER Pris: kr. pr. år (ekskl. moms) SYNLIGHED Logo KarriereCentret er placeret centralt på Syddansk Universitets hovedfærdselsåre, Gydehutten, tæt ved hovedindgang og undervisningsfaciliteter. Her er basispartnere præsenteret med synligt logo på skilt ved butikken. Vi producerer også trykt materiale til de studerende, og vi sikrer, at jeres virksomhed får logo på den udgivelse, alle studerende får tilsendt ved afslutningen af deres uddannelse. Præsentationsvideo Basispartnere har mulighed for at præsentere virksomheden visuelt med en kort film, diasshow e.l. på en fladskærm i KarriereCentret. Filmen, der produceres af partneren, bliver vist i en fast cyklus på skærmen, hvor der også er oplysninger om KarriereCentrets arrangementer m.v. www På vores hjemmeside ( vil jeres virksomhed optræde med navn og logo og med direkte link til jeres hjemmeside eller evt. til underside om karriere, rekruttering m.v. Præsentationsmaterialer og profilbrochurer Basispartnere har mulighed for at profilere virksomhedens trykte præsentationsmaterialer på KarriereCentret i Odense samt på vores kontorer i Kolding, Sønderborg og Esbjerg. Materialet får en fremtrædende placering. JOBBANK Rabat på jobannoncering Som basispartner får jeres virksomhed 15 % rabat på betalingsannoncer i Syddansk Universitets jobbank. Se jobbanken på MØD DE STUDERENDE Datingarrangementer Syddansk Universitet afholder jævnligt virksomhedsdating for studerende. Som basispartner har I en fast plads på disse mini-messer, hvor jeres virksomhed har mulighed for at møde studerende, der f.eks. er interesseret i job, praktikplads, studiejob e.l. Virksomhedens logo vil fremgå på markedsføring til de studerende (flyers, plakater). PARTNEREVENTS Netværksarrangement Syddansk Universitet inviterer til partnerarrangement en gang årligt. Her har I mulighed for at høre nyt fra universitetet, netværke og få opdateret viden gennem faglige oplæg.

7 PARTNERSKABSTYPER Eksklusivpartner Pluspartner Basispartner kr. per år (ekskl. moms) kr. per år (ekskl. moms) kr. per år (ekskl. moms) SYNLIGHED Logo på KarriereCentrets opslagstavle og banner i Odense, Esbjerg, Kolding og Sønderborg Logo på skilt og trykt materiale... Præsentation på storskærm i KarriereCentret... Virksomhedsspot på KarriereCentrets hjemmeside... Præsentation på KarriereCentrets hjemmeside med link til virksomhedens hjemmeside... Udstilling af præsentationsmaterialer på KarriereCentrets 4 kontorer... MAILS 2 årlige mailudsendelser til henholdsvis studerende og alumner... 1 årlig mailudsendelse til henholdsvis studerende og alumner... JOBBANK Rammeaftale... Individuel løsning... Rabat på jobannoncering... MØD DE STUDERENDE Mulighed for et årligt, individuelt tilrettelagt virksomhedsarrangement... Fast plads på virksomhedsdating samt logo på markedsføringsmateriale... Mulighed for at deltage med oplæg i minimum et af KarriereCentrets arrangementer... PARTNEREVENTS Mulighed for at vidensdele i netværksarrangement en gang årligt... Mulighed for at få besøg af en konsulent vedr. trends og tendenser... TILKØB Mulighed for case-story i KarriereCentrets nyhedsbrev...

8 KOM HELT TÆT PÅ DIN INDGANG KarriereCentret er jeres centrale indgang til Syddansk Universitet. Vi hjælper gerne, hvis I ønsker kontakt til de faglige miljøer eller andre afdelinger på universitetet. Vi kan også hjælpe, hvis I ønsker at leje lokaler i universitetets konferenceafdeling eller vil vide mere om efteruddannelsesmuligheder, kurser e.l. Hvis I har spørgsmål om partnerskabsmulighederne med KarriereCentret på Syddansk Universitet, er I altid velkommen til at kontakte os. Vi vil naturligvis gerne holde et uforpligtende møde med jer, hvor vi kan uddybe partnerskaberne og drøfte deres indhold i forhold til jeres konkrete behov. KORT OM OS KarriereCentret formidler kontakt mellem erhvervslivet og Syddansk Universitets cirka studerende. Det sker både som en service til virksomhederne, der ønsker at samarbejde med studerende om job, studiejob, projekt og praktik, samt i forbindelse med vores vejledning og karriererådgivning og vores mange arrangementer for studerende. Vi rådgiver desuden om ErhvervsPhD-ordningen og formidler kontakt til Syddansk Universitets alumnenetværk. Vi tilbyder derfor en høj service til virksomheder samt direkte kontakt til og synlighed overfor en attraktiv målgruppe: dygtige og højt kvalificerede potentielle medarbejdere. Vores virksomhedskonsulenter oparbejder og udbygger løbende en tæt kontakt til erhvervslivet fra Karriere- Centrets kontorer i Odense, Esbjerg, Kolding og Sønderborg. Derudover driver KarriereCentret universitetets jobbank. Se jobbanken på KarriereCentret Syddansk Universitet Vi har kontorer i Odense, Esbjerg, Kolding og Sønderborg. I finder kontaktinformation på vores hjemmeside. Telefontid: mandag-torsdag kl og fredag kl Telefon: karrierecentret@sdu.dk

A-KASSER / FAGFORENINGER. sdu.dk/erhverv

A-KASSER / FAGFORENINGER. sdu.dk/erhverv A-KASSER / FAGFORENINGER sdu.dk/erhverv HER FINDER I JERES NYE MEDLEMMER Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for markedsføring og kommunikation, direkte kontakt med de studerende og en øget synlighed

Læs mere

OFFENTLIGE ORGANISATIONER. sdu.dk/erhverv

OFFENTLIGE ORGANISATIONER. sdu.dk/erhverv OFFENTLIGE ORGANISATIONER sdu.dk/erhverv VI HAR JERES NÆSTE MEDARBEJDER! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for markedsføring og kommunikation, direkte kontakt med de studerende og en øget synlighed

Læs mere

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB bliv synlig Få tæt kontakt til ca. 8.000 studerende på ASB Er din virksomhed interesseret i: At styrke jeres image overfor 8.000 studerende på ASB? At rekrutttere nyuddannede til fuldtidsstillinger? At

Læs mere

PRIVATE VIRKSOMHEDER. sdu.dk/erhverv

PRIVATE VIRKSOMHEDER. sdu.dk/erhverv PRIVATE VIRKSOMHEDER sdu.dk/erhverv VI HAR JERES NÆSTE MEDARBEJDER! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for Employer Branding, direkte kontakt med de studerende, og en øget synlighed af jeres virksomhed

Læs mere

SDU RIO Partnerskab. Offentlige organisationer.

SDU RIO Partnerskab. Offentlige organisationer. SDU RIO Partnerskab Offentlige organisationer www.sdu.dk/blivpartner VI HAR JERES NÆSTE MEDARBEJDER! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for markedsføring og kommunikation, direkte kontakt med de studerende

Læs mere

SDU RIO Partnerskab. A-kasser og fagforeninger.

SDU RIO Partnerskab. A-kasser og fagforeninger. SDU RIO Partnerskab A-kasser og fagforeninger www.sdu.dk/blivpartner KOM TÆTTERE PÅ MÅLGRUPPEN! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for markedsføring og kommunikation, direkte kontakt med de studerende

Læs mere

Rekruttering og employer branding på AU

Rekruttering og employer branding på AU AU Career Partnerskabsbrochure Rekruttering og employer branding på AU bliv partner hos au career, business and social sciences (BSS) og få direkte kontakt til 16.000 studerende AU AARHUS UNIVERSITET BUSINESS

Læs mere

SDU RIO Partnerskab. Private virksomheder.

SDU RIO Partnerskab. Private virksomheder. SDU RIO Partnerskab Private virksomheder www.sdu.dk/blivpartner VI HAR JERES NÆSTE MEDARBEJDER! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for markedsføring og kommunikation, direkte kontakt med de studerende,

Læs mere

BLIV CAREER PARTNER HOS AU HEALTH

BLIV CAREER PARTNER HOS AU HEALTH AU CAREER PARTNERSKABSBROCHURE 1 BLIV CAREER PARTNER HOS AU HEALTH OG FÅ DIREKTE KONTAKT TIL 2.300 SUNDHEDSVIDENSKABELIGE KANDIDATOG PH.D.-STUDERENDE 2 PARTNERSKABSBROCHURE AU CAREER VELKOMMEN TIL AU CAREER,

Læs mere

Samarbejde med studerende/ ansættelse af færdiguddannede. Virksomhedskonsulent Louise Heidemann

Samarbejde med studerende/ ansættelse af færdiguddannede. Virksomhedskonsulent Louise Heidemann Samarbejde med studerende/ ansættelse af færdiguddannede Virksomhedskonsulent Louise Heidemann KarriereCentret Formål i forhold til studerende Motivere studerende til at overveje job og karriere gerne

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS

PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS AARHUS AU UNIVERSITET PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS 3 PARTNERSKABSAFTALE Kontakt til godt 13.000 studerende AU Career på Arts ved Aarhus Universitet har som mission at

Læs mere

NY VIDEN TIL VIRKSOMHEDEN. RUC innovation PROJEKTSAMARBEJDE PRAKTIKSAMARBEJDE STUDIEJOB FORSKNINGSSAMARBEJDE PH.D.-SAMARBEJDE

NY VIDEN TIL VIRKSOMHEDEN. RUC innovation PROJEKTSAMARBEJDE PRAKTIKSAMARBEJDE STUDIEJOB FORSKNINGSSAMARBEJDE PH.D.-SAMARBEJDE PROJEKTSAMARBEJDE PRAKTIKSAMARBEJDE STUDIEJOB FORSKNINGSSAMARBEJDE NY VIDEN TIL PH.D.-SAMARBEJDE VIRKSOMHEDEN PRIVAT OFFENTLIG INTERESSEORGANISATION RUC innovation RUCinnovation Vil du vide mere... RUCinnovation

Læs mere

Evaluering af Graduate programmer

Evaluering af Graduate programmer Evaluering af Graduate programmer November 2016 Indledning En virksomheds Graduate program er målrettet nyuddannede akademikere Mange større danske virksomheder og internationale virksomheder tilbyder

Læs mere

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Generelle informationer Tilmelding på Jobnet.dk Som ledig skal du være tilmeldt Jobnet.dk med et godkendt CV. Indenfor de første fi re uger af din ledighedsperiode

Læs mere

Velkommen til. Skolelederforeningen. Din faglige organisation og lederforening

Velkommen til. Skolelederforeningen. Din faglige organisation og lederforening Velkommen til Skolelederforeningen Din faglige organisation og lederforening Kære nye kollega, Tillykke med dit nye job som leder og hjertelig velkommen i Skolelederforeningen. Du har valgt et vigtigt,

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS

PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS AARHUS AU UNIVERSITET PARTNERSKAB MED AU CAREER ARTS 3 PARTNERSKABSAFTALE Kontakt til godt 13.000 studerende AU Career på Arts ved Aarhus Universitet har som mission at

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Delpolitik for Arbejdsmarked og livslang læring

Delpolitik for Arbejdsmarked og livslang læring Godkendt i direktionen: 21. juni 2007 Senest opdateret: 1. april 2009 Delpolitik for Arbejdsmarked og livslang læring 1.0 Formål Gennem etablering af en delpolitik for arbejdsmarked og livslang læring

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

Jobportalen på EAL. Sådan kommer du i gang

Jobportalen på EAL. Sådan kommer du i gang Jobportalen på EAL Sådan kommer du i gang Det skal på plads Inden du starter Du skal kende ID et på dit Uni login (WAYF login) Du skal bruge en browser som er Firefox, Safari, Google Chrome (eller IE 9

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe Må vi være din NETVÆRKSpartner NETVÆRKSPARTNERSKAB Som NETVÆRKSpartner opnår du adgang til alle VisitVestsjællands øvrige tilbud som kurser, udviklingspakke, forretningsudvikling og meget mere ERHVERVSPAKKEN

Læs mere

51 Københavns Universitet 52 Københavns Universitet 53 Københavns Universitet 54 Århus Universitet 55 Århus Universitet 56 Århus Universitet 57

51 Københavns Universitet 52 Københavns Universitet 53 Københavns Universitet 54 Århus Universitet 55 Århus Universitet 56 Århus Universitet 57 Oversigt over lodtrækningsnumrenes fordeling på de tre universiteter vinteren 2011/2012. De sekundære kandidater, der er tilmeldt ægtefælle/samleverordningen, som først skal påbegynde klinisk basisuddannelse

Læs mere

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Rapport for IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Udarbejdet af FORORD Kandidatundersøgelsen for Idræt og Idrætsteknologi 2014 blev foretaget af Karrierecentret ved Aalborg Universitet i samarbejde med School of Medicine

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Primær kontaktperson Add Up Media & PR Kim Martin Sørensen E- mail: kim@addupmedia.dk Telefonnr.:

Læs mere

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn

Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Få det bedste ud af Kvalitetstjek af jeres samlede brug af LinkedIn Udnytter I mulighederne i LinkedIn, eller går I med en fornemmelse af, at det kunne være bedre? Hvis det sidste er tilfældet, så lad

Læs mere

Sammen om det gode erhvervsliv

Sammen om det gode erhvervsliv Helsingør Kommune vil gerne tale med dig om din virksomhed Sammen om det gode erhvervsliv Vi vil sikre gode vilkår for erhvervslivet En central del af vores vision er, at erhvervslivet har gode vilkår

Læs mere

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt 2017 Erhvervspartnerskab Tlf. 2488 6280 Naturama og Fjord&Bælt Velkommen som partner på Naturama og Fjord&Bælt! Som partner på Naturama og Fjord&Bælt er du med til at understøtte naturen, formidlingen

Læs mere

Få flere kunder i forretningen

Få flere kunder i forretningen Få flere kunder i forretningen Eventportalen.dk er Danmarks nye eventportal til dansk erhvervsliv og personaleforeninger. Vi er en redaktion med dygtige og motiverede medarbejdere, der har erfaring med

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Velkommen til Vores frivilligverden Frivilligcenter Furesø har siden sin start tilbudt foreningsservice i Furesø Kommune. I

Læs mere

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1 BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING Side 1 Virksomheder mener: At CSR er relevant for forretning og bundlinje. At de gerne vil videre med deres CSR-arbejde. At de kan lære noget af andre virksomheders

Læs mere

Få hjælp til at rekruttere og fastholde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft

Få hjælp til at rekruttere og fastholde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft Få hjælp til at rekruttere og fastholde højtkvalificeret udenlandsk arbejdskraft Dagsorden Workindenmark: Strategi og organisering Services Rekruttering International Citizen Service (ICS) Jobrettet forløb

Læs mere

FRA STUDIE TIL DRØMMEJOB

FRA STUDIE TIL DRØMMEJOB FRA STUDIE TIL DRØMMEJOB Fra studie til drømmejob er et gratis undervisningsforløb målrettet studerende på videregående uddannelser. Forløbet består af workshops, som hver især er tilpasset den studerendes

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

SDU Erhverv - én hovedindgang til regionens vigtigste viden

SDU Erhverv - én hovedindgang til regionens vigtigste viden SDU Erhverv - én hovedindgang til regionens vigtigste viden Jakob Kristiansen 6550 4611 jakobk@sdu.dk 1 Agenda Intro af SDU Erhverv og Syddansk Universitet Studentersamarbejde Aktuelle cases Spørgsmål

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Protecct-M Nyhedsbrev juli 2013

Protecct-M Nyhedsbrev juli 2013 foto: Colourbox Tak for jeres indsats - vi er nu godt på vej! Protecct-M har været meget berørt af konflikten mellem PLO og regionerne, og det har været en svær tid at starte et nyt forskningsprojekt op

Læs mere

HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET

HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET HANDELSSKOLEN EUS DEN KORTESTE VEJ TIL ERHVERVSLIVET SIDE 2 / HANDELSSKOLEN.COM HANDELSSKOLEN ER VEJEN TIL JOB Er du interesseret i kontor, handel, forretningsservice, it, administration - eller måske

Læs mere

Lisberg Executive Outplacement

Lisberg Executive Outplacement Executive Outplacement Outplacement Interim management Kandidat Leadership Development Executive Search Hvorfor outplacement? Hvorfor købe professionel hjælp til afskedigelse og outplacement? Afskedigelse

Læs mere

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen?

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? Så er et DANSK HR Partnerskab noget for dig Eksklusiv viden om HR-branchen Nyeste HR-trends Fagligt sparringsrum Kommuniker med DANSK HR-medlemmer Stærk markedsføring

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Retningslinier for indhold på den online studyguide Sidst opdateret: 24. november 2011

Retningslinier for indhold på den online studyguide Sidst opdateret: 24. november 2011 Retningslinier for indhold på den online studyguide Sidst opdateret: 24. november 2011 Indhold Bachelorbeskrivelsen (Full Degree Undergraduate)... 3... 3... 3 Fagligt indhold... 3 Kombinations- & kandidatmuligheder...

Læs mere

Arbejdsgruppe: Samarbejde med private virksomheder om sundhedsfremme på arbejdspladsen.

Arbejdsgruppe: Samarbejde med private virksomheder om sundhedsfremme på arbejdspladsen. Arbejdsgruppe: Samarbejde med private virksomheder om sundhedsfremme på arbejdspladsen. Gruppens formål: Formålet med gruppens arbejde er at udarbejde et oplæg til en overordnet/generisk model til etablering

Læs mere

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE

E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE E-MÆRKETS MARKEDSFØRINGSPAKKE Velkommen til e-mærkets markedsføringspakke! Markedsføringspakken er skabt som en inspirationskilde til arbejdet med at fortælle om jeres engagement i e-mærket og den ekstra

Læs mere

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info Udstillermappe DSE Messe Aalborg 2016 Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info 2 DSE Messe Aalborg 2016 Indhold Velkomst Om DSE Vigtige datoer Sponsorater Kontaktoplysninger Inkluderet

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Slagelsemodellen - en model for det gode samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv

Slagelsemodellen - en model for det gode samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv Slagelsemodellen - en model for det gode samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv Astrid Jensen Campusleder Kirsten Lambert Campuskoordinator SDU i tal Studerende : 28.000 Odense : 21.200 Kolding :

Læs mere

Brug for en ny medarbejder her og nu?

Brug for en ny medarbejder her og nu? København Brug for en ny medarbejder her og nu? Få hjælp til rekruttering - spar tid og penge Jobcenter København leverer dine kommende medarbejdere - hurtigt og gratis. Vi kalder det Kvikservice. Ring

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

PROJEKTLEDER PÅ KOMMUNIKATIONSPROJEKTER

PROJEKTLEDER PÅ KOMMUNIKATIONSPROJEKTER Jette Meller Thomsen, 1/6 PROJEKTLEDER PÅ KOMMUNIKATIONSPROJEKTER -Udvikling af hjemmeside -Sociale medier - Informationsmaterialer -Årsrapporter -Messer UDVIKLING AF HJEMMESIDE Ny hjemmeside til Københavns

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET

NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET NY ONLINE BOOKING VEJLEDNINGS CENTRET ST U D I E V E J L E D N I NG I KARRIEREVEJLEDNING I INTERNATIONAL VEJLEDNING INDHOLD OM VEJLEDNINGSCENTRET PÅ AALBORG UNIVERSITET KØBENHAVN STUDIEVEJLEDNING KARRIEREVEJLEDNING

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING Rekruttering I SEROP er vi kendt for vores mangeårige erfaring og udførlig tilgang til rekruttering. Vores arbejde med rekruttering kan

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet

Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 1 Et eksempel. Det kan være en god ide at vise en oversigt over det du vil tale om, men du sammensætter selv programmet 2 Find evt. et par gode billeder der passer til! Kort indledende præsentation 3 4

Læs mere

Dine nyheder til de rette personer

Dine nyheder til de rette personer Dine nyheder til de rette personer En velskrevet nyhed kan have stor betydning din virksomhed. Derfor har vi på INSTALLATOR.dk skabt en platform som fører dit indhold sammen med dit rigtige mennesker.

Læs mere

Jobportalen for virksomheder. Opslå jobs og søg i studerendes CV

Jobportalen for virksomheder. Opslå jobs og søg i studerendes CV Jobportalen for virksomheder Opslå jobs og søg i studerendes CV Det skal på plads Inden du starter Du skal bruge en browser som er Firefox, Safari, Google Chrome (eller eventuelt Internet Explorer 9.0

Læs mere

ODENSE I JOB NY REKRUTTERINGSSTRATEGI

ODENSE I JOB NY REKRUTTERINGSSTRATEGI ODENSE I JOB NY REKRUTTERINGSSTRATEGI VI HAR AMBITIONER I ODENSE Ledigheden i 2020: 3,4% Byen med den bedst kvalificerede arbejdskraft udgangspunkt i virksomhedernes behov Ny Rekrutteringsstrategi Konkurrencen

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Opkvalificering i Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland BLIV KLAR TIL SOSU. - Arbejdsgange og rollefordeling

Opkvalificering i Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland BLIV KLAR TIL SOSU. - Arbejdsgange og rollefordeling Opkvalificering i Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland BLIV KLAR TIL SOSU - Arbejdsgange og rollefordeling Indholdsfortegnelse 1. Formål med opkvalificering 2. Rollefordeling omkring opkvalificering

Læs mere

Individuelle tilbud. til Plastindustriens medlemmer

Individuelle tilbud. til Plastindustriens medlemmer Individuelle tilbud til Plastindustriens medlemmer Lis Nørgaard Tlf. +49 221 1685 2115 Mobil +49 171 9282 336 E-mail: lis.noergaard@denmarkconsulting.de www.denmarkconsulting.de Lis Nørgaard Thim Werner

Læs mere

Midtvejskonference i Fra Sport til Job

Midtvejskonference i Fra Sport til Job Invitation Midtvejskonference i Fra Sport til Job Partnerskaber mellem kommuner og sportsklubber viser nye veje til job og uddannelse for unge nydanskere Dato: Tirsdag den 23. november kl. 14.00 18.00

Læs mere

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI

IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Rapport for IDRÆT OG IDRÆTSTEKNOLOGI Udarbejdet af FORORD Kandidatundersøgelsen for Idræt og Idrætsteknologi 2013 blev foretaget af Karrierecentret ved Aalborg Universitet i samarbejde med School of Medicine

Læs mere

VALG UNDERVEJS. Din guide til tilvalg, sidefag og kandidatuddannelser

VALG UNDERVEJS. Din guide til tilvalg, sidefag og kandidatuddannelser VALG UNDERVEJS Din guide til tilvalg, sidefag og kandidatuddannelser 2016 DIN GUIDE TIL VALG UNDERVEJS 2016 UDGIVES AF SYDDANSK UNIVERSITET Spørgsmål om valg undervejs tlf. 65 50 10 50 eller sdu.dk/spoc

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

EKSEMPELSAMLING MODELLER, METODER OG REDSKABER UDVIKLET I PROJEKT UDDANNELSESAMBASSADØRER

EKSEMPELSAMLING MODELLER, METODER OG REDSKABER UDVIKLET I PROJEKT UDDANNELSESAMBASSADØRER EKSEMPELSAMLING MODELLER, METODER OG REDSKABER UDVIKLET I PROJEKT UDDANNELSESAMBASSADØRER 2016-2018 BILAG TIL KVALITATIV SLUTEVALUERING JANUAR 2019 OVERBLIK: HVAD ER UDVIKLET I AMBASSADØRKOMMUNERNE 2 STYREGRUPPE

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

KARRIERE. programmet

KARRIERE. programmet KARRIERE programmet Hvorfor Business Danmark? Som handels- eller markedsføringsøkonom er der mange ting, du skal have styr på. Derfor har vi i Business Danmark lavet dette karriereprogram specifikt til

Læs mere

Rekruttering af arbejdskraft gennem AF

Rekruttering af arbejdskraft gennem AF Rekruttering af arbejdskraft gennem AF Februar 2006 Rekruttering af arbejdskraft gennem AF I en situation med stigende beskæftigelse og tiltagende mangel på arbejdskraft er det vigtigt, at virksomhederne

Læs mere

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET. ÅRET 2017 Siden sidst. Det er efterhånden ved at være længe siden, der sidst er lavet et overblik over hvordan projektet Fritidsjob i Esbjerg Kommune

Læs mere

Markedsføring. Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring

Markedsføring. Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring Markedsføring Overordnede mål for Dansk Planteskoleejerforenings markedsføring - Markedsføring overfor målgrupperne, for at påvirke dem til at købe flere planter. - At øge kendskabet til målgruppernes

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2019 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne rådgivningsguide

Læs mere

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser

FÆRRE INFEKTIONER God mundhygiejne giver resultater på hospitalerne. MUNDPLEJE PÅ MEDICINSKE AFDELINGER Plejepersonalets oplevelser Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejererne er både privat-praksiserende og kommunualt ansatte Medieinfo 2014 media partners

Læs mere

BPA administration og vejledning. til sagsbehandlere i kommunen. Personlig og professionel hjælp til handicappede

BPA administration og vejledning. til sagsbehandlere i kommunen. Personlig og professionel hjælp til handicappede D A N M A R K BPA administration og vejledning til sagsbehandlere i kommunen Personlig og professionel hjælp til handicappede Hvem er HandicapHjælp Danmark? HandicapHjælp Danmark er en privat virksomhed,

Læs mere

Møde i kommunikationsgruppen. Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune

Møde i kommunikationsgruppen. Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune Møde i kommunikationsgruppen Den 26. november 2015 Jammerbugt Kommune Dagsordenspunkter 1. Orientering siden sidst bordet rundt 2. Godkendelse af mødeplan for 2016 + årshjul 3. Opsamling på opstartsseminar

Læs mere

Grænseflader. Nationalt. Workindenmark Expat in Denmark. Lokalt. Regionalt Work-live-stay. Best Brains. Esbjerg Welcome to Esbjerg.

Grænseflader. Nationalt. Workindenmark Expat in Denmark. Lokalt. Regionalt Work-live-stay. Best Brains. Esbjerg Welcome to Esbjerg. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 20. december 2012 Sagsbehandler Lærke Østergaard Støchkel Telefon direkte 76 16 10 18 Sagsid 2012-24438 Grænseflader Lokalt, regionalt og nationalt samarbejde Der arbejdes

Læs mere

- Går du rundt og. skaber dig?

- Går du rundt og. skaber dig? - Går du rundt og skaber dig? 2 Hvis du går rundt og skaber dig, er din organisation Arkitektforbundet er for skabende mennesker. Dvs. for arkitekter, designere og planlæggere. Ja, for alle, der arbejder

Læs mere

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 20-05-2015 Vision Det er Jobcenter Hillerøds vision for samarbejdet med virksomhederne at: Jobcenter Hillerød er erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner,

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

2

2 1 2 3 Husk at selvom det er nærmest programmeret i os, at vi gerne vil svare, når vi bliver stillet et spørgsmål, så er det ok ikke at vide det! Og det der sker hvis du svarer på spørgsmål om adgangskrav

Læs mere

WANEK & MYRNER. Kommunikation der styrker beskæftigelsesindsatsen

WANEK & MYRNER. Kommunikation der styrker beskæftigelsesindsatsen EasyMail Kommunikation der styrker beskæftigelsen Nem og kommu effektiv ni med alle kation virksom jeres he kontakt dser tørredak ent: em abonn lave Lad os det indhol (side 3) t Integrere n ktio CR M-fun

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET

VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKARFORBUNDET Mød os på bf.dk, Facebook og i vores fagmagasin Perspektiv Velkommen til Bibliotekarforbundet. Denne folder giver dig et overblik over dine medlemsfordele Velkommen til

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt [1. maj 2009 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en

Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Information til virksomheden om praktik på multimediedesigneruddannels en Kære virksomhed, Tak fordi du sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores multimediedesignere. Her har vi samlet

Læs mere

The EAL Jobportal. How to get started

The EAL Jobportal. How to get started The EAL Jobportal How to get started Be prepared Before you start You need to know the ID of your Uni login (WAYF login) You need a browser like Firefox, Safari, Google Chrome (or IE 9 or higher) You need

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPLATFORME

KOMMUNIKATIONSPLATFORME KOMMUNIKATIONSPLATFORME HVAD ER EN KOMMUNIKATIONSPLATFORM? En kommunikationsplatform er populært sagt et hjem for jeres kommunikation og udgangspunktet for alt jeres andet kommunikation Det vil sige, at

Læs mere

PRÆSENTATION AF CENTRET

PRÆSENTATION AF CENTRET PRÆSENTATION AF CENTRET Et nationalt videncenter Nationalt Videncenter for Læsning Professionshøjskolerne drives i fællesskab mellem landets syv professionshøjskoler. Det er juridisk, økonomisk og organisatorisk

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere